Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Én is mennék...nagy ez az autó??? Viszont nekem nincs helyismeretem...ez hátrány??? Egyébként mi is átvittük a gyerkőcöket Szlovéniába....Ősszel meg elmentünk Velencébe, az sincs annyira messz...csak a parkolás :twisted: :twisted: :twisted:
Jaj de jó nektek!!!!
Meddig maradtok?

marek

Móni, sztem majd jövőre elvisznek tutira! akkor már kell nekik (is) bébiszitter. ez az utolsó nyaralási lehetőség kettesben. mindenki élvezze ki (akinek nincs még egy gyereke sem) :D

Zsu, hol a sörhas? :shock: néztam, gülüztem, és ez egy nagyon szép és kicsi poci. biztos, h a tiédet raktad fel? :roll:

dicsekszem kicsit: még mindig jó rám a farmerom. ez a 18ik hét eleje, és a fenekem még nem nőtte ki a gatyát (ezt az egyet!) :lol: állat!!!
ennek örömére, és mivel már megint lemondták az egyik órámat (nem, Marek, ez annyira nem jó. hüje teljesítménybér), lassan elindulok barátnőzni-gyerekezni-sétálgatni

Kép
an°°di

Nekem is lemondták az elsőt!!! Így csak később indulok!!! Nekem ez most jó, mert ez amúgy se érte meg, csak felebaráti szeretetből csináltam kb. :lol: :lol: :lol:

marek

Andi!
Szerinted kettecskén mennék? Hanyas voltál bioszból? :lol: Bébiszitter? :lol: :lol: :lol: Eddig sem vállaltam! Én felelőtelen vagyok!
Ja, közben dolgoztam is egy pöttyet! És mindenki úgy örül, ha felhívom! Pedig nekem van elmaradásom... De újabb rendezvény elé nézek! Valakit érdekel majd a program? :wink: Elég jó reklámfelület a babanet! :lol:
Olyan jók a szószátyár barátnők! Felhívott a legis legjobb és nemcsak, hogy hívott, h menjünk szombaton a puccos esküvő után hozzájuk bográcsolni, hanem még szóval is tartott a fogdokitól hazafelé amíg vezettem! Igaz hátsó utakon, mert a Hungária állt! Jól megbeszéltünk mindent!
ermoni

Sziasztok!

Jutta!
Ha lesz időd, jegyzetelj a kiránduláson, És utinaplóval várunk vissza. :wink: Vigyázatok magatokra!!!

Andi!
Manó megint kivégzett egy poharat, persze csak véletlenül.

Móni!
NÁlunk ma túrósgombóc lesz, már összegyurva vár a hűtőben az alapanyag. már csak levest kellene kitalálni mi legyen. A lecsó is jó ötlet, na majd holnap. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Köszi a tippeket!

Zsu, te voltál már ebben a kempingben? Jól néz ki!!

Móni, Bled jó ötlet, mi síelni voltunk arra de így nyáron is megnézném!!

Szerintem kinyomtatunk vagy 10 szállást útvonaltervvel és irány az autópály! 8)

Háát nem azt a fürdőruhás nyaralást terveztük idénre, hanem a sétálós - túrázóst. Június a páromnak nem jó a munka miatt, a július - augusztust meg én nem akartam erőltetni, kitudja addigra, már lehet hogy csak gurulok! :lol:

No tehát eddigi ötletek:
- Bled
- Wörthi-tó + Klagenfurt
- Garda tó
- Észak - O.

Egyéb tippeket is várunk! :)

Vmi csak lesz!

Csajok, ha jól becsomizzátok magatokat, én viszlek Titeket, csak a párom nem tom mit kezd ennyi terhes nő közt!! :lol:
Azt hiszem neki egy is bőven elég! :roll:

Ja Móni, már nem is tudom mennyi a cucc (Utazáskiállításon foglaltuk le), de a párom tudja és átküldöm a cég nevét, ha kell!
A lakókocsiról meg majd a fotókat!

(Ja a cég vmi BABABOLT mellett van, amit többen is ajánlottak MAtti vagy mi, kellemeset a még kellemesebbel :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Móni jöhet a programajánló

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Az én szegény angoltanárom is szív miattam, de imádom! És holnap megyek órára! :lol: Hol is az angolkönyvem? És miért nem szóltatok tanarak, h a BBC Prime-on nézzem a hozományvadászokat?! :evil: Nekem most az a napi nyelvleckém! :roll: És már vége! :cry:
ermoni

Móni, utáltam az összes biosztanáromat. :twisted: :twisted: és ők is engem. legalább kölcsönös volt. csoda, h egyáltalán tudom, h terhes vagyok! :shock: :twisted:

Jolka, túrógombóchoz vmi tartalmas leves dukál, nem? mondjuk tejszínes-tárkonyos pulykaragu leves? jujj, mindjárt éhes leszek...

jaj, és a vízóraállás! afrancba!

Kép
an°°di

Várom az infokat Jutta! Én sudár vagyok! :oops: Kis helyen is elférek! :roll:
Bár azért megnézném az emberek arcát, h mit szólnak, amikor kikászálódtok az autóból, és utána még vagy 3 terhescsaj a lakótérből! Szerintem a férjed nagyon kapós lenne! :wink:
ermoni

Jutta
Esetleg nem kérdeznéd meg a férjed..? Mert úgy elképzeltem az arcát....majdnem olyan jó volt, mint amikor Mónit elképzeltem amint terhesen spárgázik... :lol: :lol: :lol:

marek

Jolka, hazavágtál a túrógombóccal! :lol: Holnap csinálok! Hogy én most mennyit eszem! El sem hinnétek, ha látnátok, hogy ez mind belém fér!
ermoni

Móni sudár, én meg törpe...elférünk

marek

na, én leléptem
este lehet...
jók legyetek!
:arrow:

Kép
an°°di

Marek! Szerintem is! Jutta? :lol:
ermoni

Jutta lelépett, mert már nem tudta, hogy rázzon le minket...Lehet, hogy túlságosan rámenősek voltunk? :oops:
Na nem baj, majd legközelebb! Hátha majd Zsu elvisz minket....

marek

Oké! Marek, kitartunk! :wink:
ermoni

Lányok
Használt már valaki Stérimar orrspray-t??? Most ezzel próbálkozom, mert megöl az allergiám. Tudja valaki mér megy több a szemembe, mint az orromba??? Most ez nem vicc...nem röhög!!! És még mielőtt megkérdeznétek...igen, bedugtam az orromba ezt a vackot!!!

marek

Mennem kell, a következő órámat ugyanis nem mondták le....elsétálok, megtartom felebaráti szeretetből, aztán majd jövök úgy nyolc körül...Ja, és el fogok ázni...de úgyis kéne még egy kicsit növekednem :lol: :lol: :lol: Bár kiskoromban is mindig locsoltam a lábam, aztán mégis ekkora maradtam :( :( Nem is értem :?

marek

Mostanáig azzal szórakoztam, hogy lefotózzam magam a turis cuccokban... Hát elég vicces fotók sikerültek!!
Az egyikben sehogy sem sikerült! Mert olyan bonyolult ez a férjem masinája, hogy csak na! Be sem tudtam állítani! (Fotózás az egyik mánia nálunk!)
Na ráveszem, hogy csináljon rólam néhány sztárfotót! Jobban járok!
Még nem is nagyon készült pocakos fotó... :lol:
ermoni

Kicsit szunyókáltam, most meg benyomtam egy tál epret, igy én már biztos, hogy nem férek el a lakóautóban :(
Nem baj, jövő héten már úgyis illik dolgozni, másfél hete lógatom a lábam betegácsiban :lol: Azért jót tett a pihenés.

Kismanó akkorákat rug belém, hogy ide-oda hullámzik az egész hasam. Én azt hittem, hogy a rugások csak később fognak kivülről látszani, de nagyon élvezem (most még!).

Jutta, nem voltunk még ebben a camping-ben, csak a netről szedtem le, de van elég sok a tó körül. Gondolom ilyenkor még nincs teltház.

Jöhet egy jó túrógombóc recept, aki tud!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hi

Túrógombóc
2dl buzadara
2 tojás
50 dkg túró

összekeverni ,állni hagyni egy órát aztán kis gombócokat gyártani,kifőzni.Nem esik szét é nem kemény,eccerű turógombóc

Timi
Vendég

szia Timi, már aszittem mindenki itthagyott! ilyen egyszerű??? köszi a receptet, még sose csináltam, de nagyon szeretem!

Lányok, tanácsot kérek Tőletek.
A baby a pocakban ugyebár már hall, és azt hallottam, hogy hangosabb zajokra összerezzen, vagyis gondolom nem tetszik neki, mert megijed. Én szeretnék elmenni egy koncertre, ami ugye elég zajos és nem is rövid időre. Mi a véleményetek, Ti mennétek? (Az a másik probléma, hogy szept 15-én lesz a koncert, én meg szept 29-re vagyok kiirva, de majd nem az első sorban csápolok, hanem szépen ülni fogok :lol: )

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hello Zsu! Koncert probléma már volt itt! Marek végül nem ment el a Kispálra... Te milyen koncertre mennél? Hát hallod bátor csajszi vagy, hogy a kiírt időponthoz képest bevállalsz még egy koncertet! Nem megijeszteni akarlak, de elég ritka, h aznap van a szülés, mikorra kitalálták!
Barátnőim közül volt aki majdnem egy hónappal hamarabb szült, volt, aki egy héttel később!
Akárhogy is döntessz, csomagot rakjál be! :)
Hová lettél Timi, ma még nem is hallottunk!
Jól vagy? Maja?
ermoni

Zsu
Pont egy hete volt egy ilyen kérdésem....a többiek azt mondták, hogy menjek, a védőnő azt mondta, hogy csak akkor menje, ha szabadtéri....aztán teljesen más okból végül nem mentem, de szerintem nyugodtan....Főleg, mert én nyáron Kapolcson még ott leszek néhány koncerten (ha az égiek is úgy akarják..persze)

marek

szevasztok!

tanítás, barátnőzés megvolt :D

Zsu, az egyik barátnőm szintén utolsó pillanatban volt vmi koncerten (phil collins imitátoron vagymin), és azt mondta, h az már nagyon nem tetszett a kissrácnak, mert túl vékony volt a hasfal, és totál hallott mindent, és végigrugdosta a koncertet.
Te mire mennél?

Timi, jobbkedvűen?
én is köszi a receftet. gyorsan le is írom. cukor nem kell bele? tökjóóó. úgysem kívánom még mindig az édest.

Kép
an°°di

Cukor vagy valami nem is kell ebbe a túrógombócba??? És mennyi ideig kell főzni??? Mert én is imádom, de még soha nem csináltam, nem is gondoltam, hogy ennyire egyszerű....

marek

hehe, én a Szigetre akartam kimenni. olyan klassz fellépők lesznek. de tutira nem fogok akkorra már beférni egy toitoiba sem. :cry:

Kép
an°°di

Majd nem toisz!!!
:lol: :lol: :lol:

marek

magadnál vagy??? augusztusban??? szerinted most én mennyit iszom egy nap??? most tartok 4-5 liternél és nincs is meleg! és akkor már totál nyomják majd a húgyhólyagomat!
megőrültél, nem kétséges! nem vagy te terhes? :roll:
:lol: :lol:

Kép
an°°di

Hát köszi a gyors hozzászólásokat!
Igazából kettőre is szeretnék, az egyik a már sokat emlegetett Rúzsa Magdi, de az Júli 1-jén lesz, az még nem gáz - hacsak nem a hangzavar miatt.
A másik R-Go...lehet röhögni :lol: lesz egy jubileumi koncert, az lesz szept 15-én. Süldő lány koromban nagy R-Go fun voltam :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja! És igazából férfi vagyok, csak szeretek nőkkel női témákról csevegni...kedvenc témám az inkontinencia, az aranyér és a férfiak gonoszsága...sokat tanulok belőle. Viszont ha látnátok azonnal belémszeretnétek, mert nem látszik, hogy milyen perverz állat vagyok. :evil: :evil: :evil: :evil:

marek

Sziget?
Na ne viccelj már! Az előadók oké, de minden más olyan gáz!
Marek! Művészetek Völgye azért elég távol esik a szülésedtől!
De ez a koncert Zsunak szerintem túl közeli hozzá! Én besz*ri vagyok, én biztos nem vállalnám be!
A Van Gogh-ra se mentem, mert nem volt kedvem a terhesség elején tülekedni! Az inkákra azért becsúszok! :wink: Remélem!
Na, nem nagyon leszek, mert megyek nászajándékot gyártani a hétvégi esküvőre!
ermoni

4-5 liter per nap? hogy lehet annyit inni???? Én örülök, ha 1,5-2 litert megiszom.

most nézem, hogy a baby vonalzókon Andi is és Marek is 18 hetes terhes, de Andinak még 155 napja van hátra, Mareknak csak 121? Hogy van ez? vagy rosszul nézek valamit? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Csikidam! :lol: :lol: :lol:
ermoni

És egyébként azért vagyok itt, mert tudom, hogy jogom van gyereket szülni...bár nincs méhem :cry: :cry: :cry: De ezt a jogot nem vehetitek el tőlem és férfitársaimtól!!!

marek

Mit készitesz Móni?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
A férfiak nem értenek az ilyen dolgokhoz...lebuktam...lassan távozni kényszerülök és próbálkozhatok a Koraterheseknél, hátha ők nem ilyen éberek. :cry: :cry: :cry:

marek

Készítünk! A férjemmel közösen! Egy-egy akvarell képet! Egy keretben lesz, valami párizsi téma...
Mondtam már, h sokoldalú vagyok? :oops:
ermoni

Még van egy kis időm, most feszítjük a papírt és annak száradni kell!
ermoni

Brian élete? Loretta, te vagy az??? te céde, már mindenfelé kerestelek!!! :roll:

Zsu, én mindig, de mindig szomjas vagyok. még akkor is, ha nem. borzasztó.
Marek meg nem is 18 hetes terhes. az enyém a jó vonalzó. az övét még mindig nem kalapálta ki a férje.
R-Go? hát akkor ezerszer inkább a Sziget. :lol: :lol: (viiiicc. egyikre se megyek. hehe)

Kép
an°°di

Móni! wow! aszta! tyű!
én is lehetek ilyen sokoldalú ennyi idős koromra? majd az ikrekkel továbbképzem magam vhogy... :oops: :roll: :wink: :?

Kép
an°°di

Nem akarlak elkeseríteni, de én hamvas lánykoromban is igen sokoldalú voltam! Ez -kivételesen- nem a korral jár! :P
ermoni

Ezek a nők milyen nagyon ügyesek! Festeni is tudnak, meg gyereket is tudnak szülni!! De mi...elsírom magam :cry: :cry: :cry: Hiába...a hormonok, amiket kapok... :cry: :cry: :cry:

marek

:cry: :cry: :cry: elkeserítettél. én még csak hamvas sem voltam sose :cry: :cry: :cry:
:P

Kép
an°°di

Móni!
Akkor mi már sose??? Ez biztos??? Na ne mááá!!! :evil: :evil: :evil:

marek

Úristen már mindenki bőg! Mi lesz még az este!!

marek

Zsu
A vonalzómról annyit, hogy én sokkal gyorsabb vagyok mint az Andi! Ez van...Meg ugye ő kettőt vár, az nemcsak drágább, de tovább is tart... :lol: :lol: :lol:

marek

:roll: ezt nem hiszem el! mit művelünk itt? azaz mit műveltek itt? vagyis, Marek, azonnal hagyd abba! :lol: :lol: :lol:

benézek az ikresekhez. hátha.. :roll: :D 8) :lol:

Kép
an°°di

natessék, nézd meg mit műveltél! Móni már nem is ír, inkább festeget. Zsu meg lelépett. a többiek meg már be sem jelentkeznek. :? most mit csináljunk? nevezzük át a topikot vagymi? :roll:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?