Sziasztok!
"szép" napot, már az eső esik, borzalmasan ronda idő van!!!
Végül nem mentünk Egerbe, mert aput ma hazaengedték és ő kérte hogy most ne rohanjunk le egy pár órára, majd ha legközelebb jövünk, de jól van, sikerült a műtét és egy vasdarab sincs már benne sehorl!!!
Sajnos a neveltlánya beteg, így nem is bánom, mert most nem hiányzik egy kis baci sem Marcinak!
Nem semmi termés volt itt tegnap este, míg az új sorozatot néztem!!!
Szóval iszogatunk, iszogatunk? Jöhet hozzánk is, szeretünk mindent és nálunk is akad néhány üvegecske!
Juc,
Holnap megyünk vissza Zágrábba, arra gondoltunk, hogy esetleg úbaejtünk Titeket és átadom a 3 cs. pelust, hátha Te hamarabb találkozol a Többiekkel? Lehet róla szó???
Utazás és idegek? Mi kollégisták voltunk, szülők vidéken, én 15 éves csomagolok, utazok, ez már nem gond, Marci miatt kicsit sok a cumó, de inkább több vackot viszek, minthogy valami hiányozzon. Egyébként úgy látom otthon érzi már magát mind a két helyen, és mindig örül a rég nem látott játékoknak. A legszebb, hogy kint csütörtökön takarítottam, mielőtt eljöttünk, meg mostam vasaltam, ma meg itthon, jó is a kétlakiság!
Ja, én barom vasalom az ágyneműt!!!
Ma este is az jön!!
Timka,
nem semmi az autós történet, a férjem is azt mondta, hogy tetűűűű egy szervíz!!! Kitartás, és fel a fejjel, rémes napok mindenhol vannak, tegnap én is összevesztem Marcival, mert a konnektort nem akarja békénhagyni!!! Szóval hagyni kell az apákat esténként és hétvégenként gyerekezni, akkor ők is belelátnak a hétköznapokba, én pl ma egy órát fent voltam ők meg kettesben lent fárasztották egymást! Most is apa próbálja elaltatni a gyereket, aki persze már meglógott az ágyról és minden sz@rrt odahord neki!
Ha túl lesztek a betegségen biztosan javul majd a helyzet, na meg jön a felmentősereg azt írtad!!!
A "bezzeg" mondatokkal meg nem kell foglalkozni, mindenki úgy neveli a saját gyerekét ahogy akarja, vagy ahogy tudja, és ha megnézed a mai fiatalságot, lehet azért olyan, mert a bezzeget hansúlyozó idősebbek ilyet neveltek, nem?
Eveka,
örülük, hogy nem kapta el Marci a bacikat, látod mégis visszaerősödött a rossz év eleji kezdés után!!!
Fanka,
nagyon szupi a kép, Marcinak is tetszett, de nem lehet leszedni a monitorról, hogy a lányod vagy az autó, ezt még nem tudom!
Andi,
nagyon édesek vagytok a képen, örülök, hogy már jobban vagytok, bár még elég bágyadtka, majd gyorsan visszaszedi a leadott dekákat, de aggódj!!!
Következő tali? Timka, nem adom fel, lesz!!!
Hát mi elvileg két hét múlva jövünk és szerintem akkor megint maradok MArcival, esetleg akkor? De akkor addigra MINDENKI gyógyuljon meg és elmehtünk az állatkertbe? Akkor nem kell ide a világ végére kijönnötök?
körömvágás, mi állatos film közben vágjuk!
Flames,
nyugi-nyugi, adj még időt magatoknak, hátha rendeződik még a dolog, én nagyon szorítok Nektek! Baylies receptet én is kérek, bár nem nagyon iszogatok mostanában!
Porszívózás, nálunk is kedvence Marcinak, szokta is csinálni, meg mindent megkóstol a földról, szösz, morzsa, hangya, sajnos mire hazajöttünk elleptek minket, pedig sosem volt, most nagy írtásban vagyunk!
Na most én jövök, mert még mindig nem alszanak!
tamesz