Judy!
Festés
. Mi még azt sem döntöttük el, hogy melyik szoba milyen legyen. A fsz, wc, kamra fehér, a többi egyelöre rejtély.
Nyuszi!
Ha Emi tényleg sír és nem hisztizik, akkor lehet, hogy még tényleg nem kellene oviba adni. Azért persze próbálkozzál még, de én meggondolnám, hogy mennyire muszáj az az ovi.
Bölcsi
Nálunk már eleve be sem vették azokat, akiknek valamilyen okból otthon van az anyukájuk. Söt, az oviban is így van, egyszerüen annyi a gyerek, hogy csak az 5 évet betöltöttek között vannak olyanok, akiket akkor is felvettek, ha az anyuka otthon van a kisebb tesóval. Mondjuk, ezzel együtt is etikátlannak tartom, hogy csak úgy egyik napról a másikra kiteszik a gyerekeket a bölcsiböl
.
Nálunk tart a cipövásárlási mizéria
. Noéminek egyszerüen nem kapok cipöt, már kezdek bedilizni emiatt
. Ma már esik az esö, hétvégétöl hideg is lesz ráadásul, és még mindig csak szandálja van
. Most elmentek a férjemmel vásárolni, kíváncsi vagyok, vajon kapnak-e valamit a lábára. Szerencsére Ádámnak van cipöje (valami miatt nem nött a lába a nyáron, nem is értem, hogy hogyan...). De van Miklóson, a munkahelyemhez közel 2 jó cipöbolt is, amik tele vannak klassz cipökkel az ö méretében, csak Noémire nincs semmi
.
A másik bosszúságom a gázosokkal van. Tudjátok, a mi telküknön nem volt semmilyen közmü, mindent mi intézünk. Eddig semmi gond nem volt, minden könnyen ment. A gázzal viszont gáz van. Telefonon jeleztem a gázigényünket, és meg is beszéltük, hogy ök küldik az igénylölapot, nekünk az VISSZA kell küldeni kitöltve, plusz 1 térépszelvény másolat, meg 1 tulajdoni lap. 2 nap mulva megjött a lap, kitöltöttem, VISSZAküldtem a másik két lappal együtt. Nem azt mondták, hogy erre és erre a címre küldjem, és a levélben sem szerepelt másík cím, tehát a feladó címére küldtem vissza. Erre a héten már odatelefonáltunk, hogy mi van az igényléssel, mert nem jeleztek vissza (az mondták, max. 30 nap). Kiderült, hogy nem találják a papírokat
. Valószínüleg azért, mert a Gázmüvek levelezésí címe más, mint az ügyfélszolgálaté, ahová mi a papírokat küldtük
. De miért most kell ezt megtudnunk??? Miért nem mondta senki, hogy hová küldjük a papírokat? A "vissza" számomra azt jelenti, hogy a feladó címére küldöm a levelet. Kész idegbaj. Még az a jó, hogy ajánlva adtam fel a levelet, és meg van az ajánlott szelvény, amivel feladtam.
Ha újra be kell szereznünk a paprokat, az a férjemnek 1 nap szabi, mert Ráckevére kell menni a Földhivatalba, plusz 4400+3000 Ft, mert ennyibe kerülnek a hivatalos másolatok
. Azért remélem, megtalálják a másik címen a papírokat, csak akkor megint várhatunk heteket, mire elbírálják az igényt, aztán jön a másik papír meg a csekk, és csak 2 hónap múlva lesz gázunk
.
Na, nem panaszkodom tovább, minden jót,
Panda