Sziasztok!
Alig győzek követni Titeket..
Ami jó..
Mi nyomjuk a munkás hétköznapokat.
Túl vagyunk a megfázás nehezén, Lili bölcsiben taknyolódott, én meg a melóhelyen. A hétvégén még az ügyeletes dokkerhez is beugrottam, mert szombatt hajnalban kegyetlen fülfájásra ébredtem, írt fel gyogyót, ettől viszont rohamosan javulok
Szerencsére - ahogy ő is mondta, még pont időben mentem el, a gyulladás még nem alakult ki, így nem kellett AB-t szednem, mégis gyógyulok
Lilinek is csak orrcsepp-köptető kombinációt javasolt, mert ha már ott vagyunk őt is megnézettem, biztos ami biztos alapon.
Én Cataflam-ot szedek most a fülemre, merthogy gyulladás gátló és fájdalom csillapító, de akkor Csirkesz lehet hogy a memóriámat is javítja??
Viszont az biztos, hogy majdnem beájulok tőle annyira álmosít
Szép lenne így a második hét első felében bealuszni a gép előtt..
Lili hol jobb kedvű, hol nyűgösebb, de egy kicsit mindenképp észrevehető rajta, hogy megváltozott, mióta bölcsibe jár. Nem mondhatnám, hogy kifejezetten negatív, de amikor együtt vagyunk még sokkal anyásabb, mint régen, pedig eddig kis tapadókorongos levelibéka volt.
Egy csomó dologban vissza is esett a fejlődése
pl.: már 98%ban
szobatiszta volt, kaka-pisi minden ment ügyesen magától bele a bili, most megint simán maga alá csurgat…
Ugyanakkor néhány dolgot tanult is, pl. pár nap alatt megtanult egyedül enni a nagyobbaktól, és nap mint nap újabb szavakkal lep meg. /– üröm az örömben, hogy sajnos a b betűvel kezdődő kötöszó is elhangzott már egyszer.
/
Sajnos életem első anyák napjára nem tudtam elmenni, mert csütörtökön 4-kor tartották, első munkahetem volt, ráadásul rövid héttel kezdődött, pénteken meg muszáj volt elkéretőzni, mert 3 vizsgát zargattam le délután .
Úgy fáj a szívem, de most fontosabb, hogy a munkahelyem rendben legyen. Már csak azért is, mert pénteken meg behivatott az új nagyfőnök, és elmesélte /pontosabban figyelmeztetett/ hogy ilyen rossz referenciákkal még soha nem alkalmaztak senkit. A volt főnököm a nagy "váljunk el békésen" felkiáltás keretében jól alám tett így utólag, /lassan tényleg kezdem a féregnél is alacsonyabb életformák közé sorolni
/, úgyhogy most aztán bizonyíthatok.. Így aztán nem is merek sokat netezni, nehogy ebből legyen a balhé - de most a bnettel kivételt teszek, mert mire hazaérek hulla vagyok és én az éjjeli baglyok díszpéldánya a gyogyó miatt elalszok a híradó alatt
Wordben írom, így kevésbé feltűnő…
Névnaposoknak utólag is nagyon sok boldog névnapot:
Tímeák (Macsek +), Mónikák (Sunimum +), Györgyik (Györesz vagy még?), ha jól emlékszem Csengőnek van Mihály nevű párja(?), és persze Judy NagyGje éljen sokáig!
Kijegyzeteltem mindenkit, de nem hiszem, hogy képes leszek végig írni, ha valakit kihagyok, előre is bocs!
Van pár téma, amihez csak általánosan szólnék hozzá:
Meló vs. Anyaság /GYED: Azért mindenki nagyon jól gondolja meg. Tudom, hogy néha őrjítőek kölkecek, azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, hogy Lili sem a legegyszerűbb eset.
DEEE egyrészt ezt a korszakot tényleg soha többet nem kapjátok vissza, másrészt ha egyszer már elkezdtétek a melót, nem lehet „csak úgy” meggondolni magatokat, hirtelen mindent visszacsinálni, és akkor fogtak rájönni, milyen klassz volt otthon, mit veszítettek. Nekem most nem nagyon volt más választásom, de nagyon rossz itt ülni és tudni, hogy kisember a bölcsiben lehet hogy utánam sírdogál, nem ölelhetem meg, nem én nevelem arra hogy mit szabad, mit nem, mi a jó és szép, .. stb..
Társaságot keríteni, felnőtt beszélgetést folytatni, önmegvalósítani MÁS MÓDON IS lehet!!!! Azért nyilván a másik oldalon az is igaz, hogy akinek menni kell ilyen, olyan, amolyan okok miatt, az menjen vissza, melózzon, felesleges lelkifurkázni, hiszen egy csomó ember túlélte már komolyabb lelki és fizikai sérülések nélkül, hogy az anyukája melózott kisgyerek korában /nézz meg engem, egész emberforma lettem, pedig 4 hónaposan kerültem először bölcsibe
/! + Egy bizonyos kor után tényleg nem árt a babának a gyerektársaság sem.
Elhagyós apukák. Azt gondolom, manapság, egyre felületesebbek az emberi kapcsolatok. És nem pártolom az ilyen pasikat, de azért a görénységen túl az ő oldalukról is 2-n áll a vásár, valszeg SOHA nem volt jó a kapcsolatuk, és a gyerek miatti változások, feszültések miatt kijöttek a problémák, amit nem bírt el a gyenge lábakon álló házasság. Az, hogy jött egy harmadik, már csak egy tünete a dolognak, még akkor is, ha előtte minden ok. volt, mert a „jóban” könnyű jól együtt élni, a „rosszban” ismerszik meg a kapcsolat ereje.
Ideál: szép is lenne mindenki az ideáljába lenne szerelmes – hány Robert Redford, Brad Pitt, Alonso és stb klón kellene, hogy boldog legyen mindenki
Azért Virgi férj kicsit szerintem elveti a sulykot, azt hiszem én visszaadnám neki, csak hogy érezze milyen kellemes a dolog. Szerintem kár ennyire idomulni valakihez, mert akkor nem is Téged, hanem azt a művalakit szereti, akivé válnál, és azt meg hosszú távon nem üzemel úgy sem. - Oltári nőt láttad?
Házi munka: Azért ha egész nap vagy otthon, és úgy kell a fennmaradó kis időben
behozni, még nehezebb megcsinálni, mint simán egy tornádó-szélvész gyerek mellett
Duma: Lili már nagyon sok szót nyom, bár összekötni még nagyon méltóztatik a kisasszony.
Pár szó név szerint:
Magi! Nagyon belendültél hála istennek, mert egy időben mag nagyon csendes voltál..
Praxishoz sok sikert, meglátod a papa sok munkája meghozza gyümölcsét és még többet szül!
Irigyekkel ne törődj, elég baj az nekik, hogy olyanok, majd megkapják az élettől ami nekik jár. 4-en egy évfolyamon: legalább mindenki ismer mindenkit, és tudtok egymástól segítséget kérni!
Férjed feledékenysége
Az enyém sem egy memóriabajnok, mindig mindent elfelejt, sokszor azt gondolom, hogy ez az X kromoszóma lábának a hiányából származó genetikai gyengeség a férfiaknál..
A medencetakit és bokorvágást meg külön irigylem, neked legalább van mit…!
2. baba: pedig hogy kiszámoltad, hogyhogyan lenne jó a következő GYED
Virgi! Vércsoport mizériám nekem is volt, én 29 évig éltem mély meggyőződésben, hogy A+ vagyok, mire a terhesség alatt derült ki, hogy mégsem, és 3x megcsináltattam a tesztet, hogy biztosak legyünk, - igaz balhéznom kellett hozzá hogy megcsinálják
- így most már tudom, hogy 0+ vagyok
Jobbulást nektek!
Kata! Barikát megtaláltak már benneteket?? Csomó ügyileg drukk megy. Szopiztok még? Nem lehet hogy a tejcsati van eldugulva?
Beszti! Ha lenne kire bízni a gyereket, nem adnám méreg drága bölibe, így marad az, ha lázas beteg lesz akkor első hónapban papa marad otthon, a továbbiakban én, ha meg nem lázasodik be, elvisszük, ő is ott kapta el a betegséget a többi gyerektől, merjenek egy szót szólni, ha folyik az orra ..
Liv! Ha lesz tali, és tudok menni TERMÉSZETESEN a vendégem vagy egy fuvarra, ez érvényes Sunimumra és bárkire aki befér és/vagy útba esik
Dávid kukkerja remélem meggyógyul, sajnálom szegényt, hogy ennyit kell kínlódnia vele. Apa-téma, idázlek „privátnyöszörgés” ügyileg tiszta lökött vagy, itt minden priváttéma!!!
Jó hogy felhoztad
Kuglóf receptkérés: köszi
Tárgykereső
Judy! Számot köszi, utánajárok! Jobbulást manóknak – kitartást neked!
Kriszti!
Tied apjuk is nagyon nem eccerű
De katonától mit várj???
/én is voltam katonatiszt-barátnő, tudom
...
Tonyó!! Nagyon örültem Neked, azért ne hajtsd magad hülyére!!! Ne feledd, az egészséged a legfontosabb! Jó, hogy mosolyogni látlak!
Viola! Nekem is örülök, hogy kicsit pozitívabb a hozzáállásod, csak így tovább!
Az egészségügyi gondok is lehetnek a negatív gondolatoktól, úgyhogy tényleg csak pozitívan, és igenis jó hogy: „CSAKAZÉRTIS!”
Sunimum! Kössz az érdeklődést!
fogacskákhoz gratula, fülig szerelmességhez még inkább
Reditke! Nagyon szépen vagytok!!! További drukk Milánnak! Sorozatot töltsd le a netről, szerintem aranyos
Vera!
Ne húzd fel magad, sajnos attól nem lesz jobb a bölcsihelyzet. Mi sem kaptunk helyet, pedig albérletben lakunk, stb.. De megpróbáljuk a szeptemberre kibulizni, igaz, ahogy írtad, mi bizony hazudni fogunk, hétha megkapjuk a helyet!
Köszi a gratulációt, bezsebelem azzal a kitétellel, ha a többi tanuló kismamival megoszthatom
Beszélni fog Tied kisember is nemsokára, akkor meg majd alig várod, hogy befogja
Na meg az is jó buli , amikor találgatni kell, hogy éppen mit szeretne, de most azonnal ám...
Lerobbanáshoz jobbulást!
Csirkesz! Anyós jelölt.. Nehéz dolog!
Szerintem a legjobb volna kerülni. Nekem már volt rossz tapasztalatom, hogy családon belül huginak megmondtam, hogy egy görény a pasija, szerintem dobnia kéne, de még ő volt felháborodva, azóta sem felhőtlen a kapcsolat se vele, se a pasival /akihez hozzámegy nyáron/, úgyhogy gondold meg, hogy kiásod-e a csatabárdot!
Macsek! Lakásátalakítás
Erika! Receptet köszi!
Anyuszi+Dinó! Elromlott gyerekek ügyében csak annyit, hogy még én is ki vagyok akadva az idősjárástól, nem lehet hogy ez készíti ki őket is? Bernát gyógyuljon megne legyen lelkifurkád, Lili is pofára esett már a motorral, csak kicsit szerencsésebb volt és a homlokát zúza csak meg!
Csengő!
Tetszett a kigömbölyödésre váró papa sztorija
Kormi! Szépek vagytok!
Na léptemm, így is túlóráztam most egy kicsit a bnet miatt!
:
Macs