Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Takarítás, egyéb dolgok: Minden nap csinálok valamit. Egyik nap mosok, másik nap hajtogatok, harmadik nap port törlök. De van amikor rámjön, és nem tudom abbahagyni, no akkor felforgatok mindent. Nálam a főzéssel van gond, uuuutálok főzni!!! Ráadásul most hozzászoktam, hogy nem főztem, mivel a lábadozásom alatt rendeltük a kajátKép Nekem is megkezdődött a vizsgaidőszak, szintén 14 tárggyal. 2 házidogát már leadtam, a legbüszkébb a társadalomismeretekre vagyok, mert azt az akadálymentesítésről írtam, és 5-ös is lett.Kép Most éjjel pszichológiából fogom megírni. Én mindig éjjel írom ezeket, akkor van ihletemKép(meg nyugalmam)
KrisztiKép
Miért haragudtam volna meg??? Tök igazad van! Dehát ez van! Végre jó kedvem van, mert LEvi ma jobban volt, meg apum ügye is sínen van, hamarosan felhozzák Pestre, és túl lesz a beavatkozásokon. Találkoztam a barátnőmmel, aki megerősített benne, hogy fontos, hogy én jól érezzem magam a bőrömben. Dumáltunk egy nagyot, igazi kis csajszis tali volt, és ilyenkor megint jobban vagyok lelkileg. Ha a külsőm miatt hagy el egyszer a férjem, megérdemli...kár ezen rágódni. Annyira nem vagyok rossz nő, hogy ne találjak mást.Kép Azért remélem erre nem kerül sor.
VeraKép
Mikor talizunk? Levi nélkül akár holnap is talizhatunk, mondjuk délután. Ti hol laktok?

Puszi, virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
virgike

Magi!
Jót nevettem amikor írtad,hogy a párod 5 perc leforgása alatt milyen runlit képes csinálni.Mert az enyém sem másabb.Csak egy példa a sokból.Este úgy fekszünk le,hogy minden el van pakolva.Reggel felkelek (6-kor)és kb.15 perc mire elverekszem magam a kávémig.Õ ilyenkor már nincs itthon de szerencsére ingyen beszélünk telefonon és a sérelmeimet mindíg közölni szoktam vele.
Nekem szinte minden nap megy a mosógépem mert kevés a hely a teregetésre.A lakásunk szerencsére jó nagy(nem vagyok így elragadtatva amikor takarítok)de nem bukunk fel egymásba.
A mosogatás lekerült a vállamról.Nem is gondoltam,hogy ilyen csodálatos lehet egy mosogatógép.Okos ember volt aki feltalálta.Már csak egy komoly vasalógépet kellene valakinek szabadalmaztatnia.És szinte semmi dolgunk nem lenne.(háztartásra gondolok).
Maap szolgálatban vanIlyenkor elmegy reggel és csak másnap jön haza.Nem olyan rossz,minden úgy van reggel ahogy én hagytam.De ha sokat van távol szoktam neki mondani,hogy még a runlija is hiányzik.
Ágotának van az oviban egy nagyon jó barátnője.Õk vitték ma reggel Ágotát oviba mert nekem nem volt autóm.Nem volt megbeszélve de egyszerre értunk oda a másik anyukával.Mjd behívott az óvónő és leültettek minket,a többi gyerek még evett.Elszavalták a lányok a verseket a szememem már az első sor után könnyes lett.
Csináltak meglepetést leírom mit írt a lányom,mért szeret.
"Szeret és én is szeretem.Apukám és a "kistesóm"mindíg játszik velem.Mindíg parfünözi magát és jó az illata.Kirúzsozza a száját és szép.Ha megfésülködik akkor is.Nagyon szeretem."Ágota
Hát nem aranyos?A történet még folytatódik.A Lottika(ő a barátnő)is írt ilyen szerető sorokat mint Ágot csak annyiban toldotta meg mivel nem tudott mit mondani,hogy ő pont ugyan azért szereti az anyukáját mint Ágota a sajátját.Olyan tündérek.
Ágota azt is mondta az oviban,hogy ő azért is szeret mert ha mérges vagyok megverem.Na erre ti mit mondanátok?Nem szokott kikapni csak büntetés van és kiabálás.Szóval remélem az óvónénik néha gondolkoznak is nem csak elhiszik amit a gyerek mond. Azt is mondtam neki,hogy majd megverem és megtudja mi az.
GnéKriszti(nincs időm átolvasni bocs a hibákért)
gnékriszti

GneKriszti!

Mintha a ferjemrol beszeltel volna. Nalunk is igy van. Este mindent szepen hagyok ott lent a konyhaba, etkezobe. Reggel lemegyek tele a mosogato (nekunk is van mosogatokepunk, de meg abba sem rakja bele), morzsa az asztalon, pulton, a kajat a tuzhelyen hagyja, a papirjait szethagyja, persze en nem tudom, hogy mi kell neki belole, ezert egy csomoba fogom es elteszem az iroasztalra, persze mikor eloveszi, semmit sem talal benne. Kép Ez van este! Nappal meg rohan haza, a papirokat leloki az agyra, asztalra, mit hol er, bemegy a furdobe, ott atoltozik a kovetkezo muszakhoz, a ruhakat csak ledobalja, a szekrenyt nyitvahagyja, persze a gyerek uvolt kozbe, duheben kirangatja a szekrenybol, fiokbol a rucikat, mert az apja nem foglalkozik vele. Roviden ennyi. ezek utan mivel mi is ingyen beszelunk felhivom es leuvoltom a hajat.
Nalunk is penteken ugyel ejjel a 3. munkahelyen. Igy penteken reggel magan, delutan sztk, ejjel ugyelet pesten szombat reggel jon haza, majd reggel egybol magan.
Na de azert ne higyjetek, hogy olyan vacak az eletem, mert ugye nincs panaszra okom. Jol elunk, csak jelenleg van egy kicsi gondunk, ami 3 honapig tart csak. Szoval van szep haz, kert, medence stb... A ferjem sem egy orult, csak ferfi. Szeretjuk egymast, akar milyen kover vagyok en vagy O. Szeret akkor is ha idegbeteg vagyok es en is szeretem akar milyen feledeken is neha (nalunk ez a legnagyobb gond).
(Egyszer hazajott a gyerekkel, de a gyereket a kocsiban felejtette a sotet garazsba fel oraig, mikor hazajotte, hogy hol a gyerek, akkor jutott eszebe. De szerencsere a gyerek jatszott a sotet garazsban allo autoban) ( reggel ki kell irnom hova megy dolgozni, autoba kesziteni a kajat es a munkaruhat, mert kulonben itthon marad, ha a bejarati kilincsre akasztom, leveszi es az ajto melle teszi, mig kulccsal kinyitja az ajtot es el is felejti itthon marad) Kép Kép Kép Kép Tiszta gaz!!!

Na jo mostmar eldugulok, de olyan jo ezt megosztani veletek. Neha majd meg bolondulok!

Magi
Vendég

Sziasztok...

Csak olvasok és csodálkozok, hogy mennyire változik a világ. Nekem nem volt mosogatógépem, takarítónőm. De volt sok költüzés (nem mienk helyekre) és rebgeteg izgalom.
Mindig egyedül voltam velük, semmi segítség.
Anyúm Pesten , mi vidéken. Anyósom szintén pesten.
Férjem azt csinált amit akart napközben..és talán késő du-ig is. kocsival járt, mármint cég alkalmazottként. És nem volt távfűtés..nem volt csapbólfolyó melegvíz..:o(
és a friss levegő sem tette meg a hatását, mind két fiúnak sokáig kruppos, fulladásos rohamai voltak...na ez volz a legsz...abb..
Naaa... eldugulok. Tiszta panaszáradat lettem..

Pussz lányok és fel a fejekkel!
Kép

Titanilla
titanilla

Titanilla!

Nagyon megnottek az igenyek. Kép

Magi
Vendég

Magi!
Köszönöm a kellemes estét!Tündér vagy!
Még annyit tennék hozzá a saját urammal kapcsolatban,hogy ha szólok ne hagyja itt a cuccát közölni szokta,hogy nem ovis nem felejti el.De ha nem szólok és itt marad a motyó felháborodik,hogy mért nem szóltam!
Ja és a pulton hagyott morzsa is stimmel.Valamint a mosogatógépbe nem pakolás is.A tűzhelyen hagyott kaja megvan nálunk is.
Lököttek de imádjuk őket!
GnéKriszti
gnékriszti

GneKriszti!

Neked is sokat jar el a ferjed??? Remelem nem az en ferjem a tied is???? Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Nalunk szerencsere tisztaban van, a szenilitasaval sokszor teljesen kivan, hogy mennyire gaz az agya es megkoszoni, hogy ra is figyelek. Szoval nekem is O + gyerek. Vettem neki ginkobiloba bogyokat, mert az agyserkento, azt is bevette a kedvemert, de javulas nem volt.

Magi
Vendég

Na jo most eldugulok, mert holnap 5-kor indulok suliba es az orakon el fogok aludni, meg egyebkent is most minden 2. hozzaszolasban magamat tisztelhetem.

Jo hetveget mindenkinek!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Huha, takcsino, bebiszitter, medence! Irigy, irigy!!! Kép
Minden elismeresem a Tietek hogy igy rendet tudtok tartani, en csak romeltakaritok pedig Rate de. bolcsibe jar. Azt hiszem nekem is jobban be kellene osztani az idomet, Magika ez a minden napra mas munka nagyon jo otlet, meg fogom probalni kitalalni nalunk hogyan is valhatna be.
Magika megkerhetlek hogy kuld el az e-mail cimemre ezt a dietat ha ide nem szeretned foltenni?

Igen, nagyon sok otthon levo anyuka depresszios, sajnos mostanaban en sem talalom a helyem, borzalmas egesz nap egyedul lenni es amit a legjobban utalok hogy minden nap ugyanolyan, semmi izgalom csak a rutin. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Huhh, mennyit írtatok...

Beszti, sok mindennel egyetértek, amit írtál. Bizony, hálát adok a Jóistennek, hogy tulajdonképpen mindenünk megvan. Nélkülözésnél igazából inkább az extra igényekre gondoltam (na, nem túl extrákra Kép), tehát hogy pl. nem azt pakol az ember a bevásárlókocsiba, amit csak megkíván, vagy nem megy nyaralni jó helyre, ilyesmi. (Itt azért ne eszméletlenül extra dolgokra gondoljatok, tehát csak belföldi nyaralásra, meg a Tescóban sem 10-20 ezer forintos parfümöket pakolok a kocsiba.)
A férjem azért azt is megkérdezte, hogy ha ezentúl hetente 1 nappal kevesebbet tölt velünk, akkor melyik számlát ne fizesse be.
Nehéz helyzet ez, mert én azt látom egyértelműen, hogy már annyit csesztettem szegényt ezzel az egésszel, hogy szerintem ez valamifajta belső ellenállást váltott ki belőle (nem tudatosan!!!), meg arra gondolok, hogy miért is akarna többet lenni itthon, ha olyankor mindig csak veszekszünk. Úgyhogy most hanyagolom a témát, és hiszem, érzem, hogy így magától meg fog oldódni a dolog, tehát ha jobb lesz neki itthon, békességben, nem folytonos veszekedésben, akkor természetesen jobban fog vágyni arra, hogy még többet lehessen velünk.
Remélem, érted, mit akarok mondani.
Szóval most visszaveszek a lendületből, nem cseszegetem, és bizalommal vagyok iránta, rá bízom a döntést, hogy önszántából mennyit lesz velünk. Biztos vagyok benne, hogy ennek hatására még többet.

Virgi, lehet, hogy a férjednek más nőtípus az ideálja (azt hiszem, legtöbbünk nem az "ideáljához" ment feleségül - vagy tévedek? lányok, újabb téma, kíváncsi vagyok, nálatok mi újság e téren!), de TÉGED szeret, téged vett el feleségül.
Nekem mindig a sötétbarna pasik tetszettek, a férjem szőkésbarna, kék szemű. Neki is a barna, hosszú hajú, kreol nő az ideálja, én szőke vagyok, zöld szemű, fehér bőrű. Legtöbbünk nem az ideáljával köti össze az életét, ezért nem is fontos szerintem, hogy milyen az ideál.
Figyelmeztetni - óvatosan! - lehet a másikat, hogy pl. fogyjon le, egyebek, de úgy, hogy ne bántsa meg, de akkor saját magában is észre kell vennie a hibákat. Ha nem veszi észre? Én - szintén óvatosan, tapintatosan! -, azt hiszem, esetleg figyelmeztetném...

Ezt most elküldöm, aztán folytatom.

Kép

Kép
liv

ReditkeKép
No, ha a véreddel minden oké, akkor minden OK!Kép
Érdekes, hogy nincsen semmi tüneted. Kontrol vizeletvizsgálatot nem kért a doki?

MagiKép
Nem semmi a férjed.Kép
Én is tisztaságmániás lennék, de már lemondtam róla. Minden nap takarítok, de 3 fiú mellett ez olyan, mintha semmit sem tennék. Meg meggyőződésem, hogy kicsi lakást (55nm) nehezebb is a rendben tartani.

BesztiKép
Gratula a pocaklakóhoz!
Amit írtál nagyon tetszik, sok közös gondolat van benne, csak sajna én minden igyekezetem ellenére nem tudom ilyen jól megfogalmazni a mondandómat.

VirgiKép
Sajnálom, hogy a párodnak fontosabbak a külsőségek, mint Te magad. Pedig nem szabadna. Levinek további gyors gyógyulást.

JutiKép
Fiúknak jobbulást. Titeket is gyakrabban látogatnak a kórokozók, mint kellene. Mi is most estünk át egy 3 napos kórságon.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Tontica, persze, hogy szeretnénk, hogy írj magatokról! Ajándék megható lehetett, tedd el jól. Kép

Magi, én takarításügyileg igyekszem minden nap megcsinálni valamit, hogy ne uralkodjon el a káosz. Főzés kb. 2 naponta, mosás: amikor kell, teregetni, ruhákat hajtogatni, ilyesmit pedig Dávid mellett szoktam, amíg fürdik. Bevásárlást - mázlim van - a férjem vagy anyám intézi, kivéve a tescós nagybevásárlásokat, ahova együtt megyünk. Este 10 után marad idő a netre, tévére, viszont olvasni minden nap szoktam napközben, pl. ha Dávid homokozik, akkor leülök mellé, és olvasok. Kert a férjem "reszortja".
Engem nagyon tud nyomasztani, ha kupi van, vagy por, de így is előfordul, hogy valamit nem tudok megcsinálni, de legalább igyekszem.
Különben szerintem jó az a napirend ("heti rend"), amit kialakítottál, mert praktikus, csak nagyon fárasztó lehet.

Ezt most megint elküldöm, mert megyek, nézek valami kaját, és nem akarom, hogy addig elvesszen, amit írtam.

Kép

Kép
liv

sziasztok házitündérek
Csak olvasok, olvasok és rájöttem nekem milyen jó dolgom van. Nincs ugyan se bébiszityó, se takarítónő, DE van férj és 2 nagyfiú, aki baromi sokat segít. A bevásárlást 90%-ban apa intézi hazafelé jövet, nekem igazából csak a havi egyszeri nagy cuccolás jut, de olyankor meg nagyok vigyáznak törpire, apa meg jön segíteni. Vagy ő marad és a két fióka jön velem. Takarítani nekem 120+80 négyzetméter lenne, de a fiuk a saját szobájukat rendben tartják (szigorú szemösszehúzások hatására), ha olyanjuk van lent is kiporszívnak, ha addig sütök nekik valamit.Kép Nálam a mosógép nonstop üzemel, gyakran egy nap 2 adag. Összeszámoltuk a múltkor, csak a legnagyobbnak heti 5 polo sulibamenni, 3 tornaórára, napi 2 polo edzésre, plusz 2 a hétvégi meccs, az 20db hetente és akkor itthon meg hétvégén nem vett fel semmit. Amióta megvan a kicsi, amit nem kell vasalni, azt a férfinép hajtogatja esti TV nézés közben. És amig törpit ágyba dugom, rendberakják a konyhát úgy-ahogy, de a szándékot értékelem, és legalább a mosogatógépet megpakolják, meg a kaját elrakják. A kert közös hétvégi program, sokszor a főzés is kint megy. Szóval én hallgatok nagyokat és nem adom apát, ne is kérjétek. Már jól megneveltem KépKép
Reditke! A férjem beleolvasgatott, és mit szólt? Idézem: " Hát engem rosszul raktak össze. De a fiainkat egyszer valaki nagyon értékelni fogja".
Tontica! Semmi izgalom? Adok kölcsön két kamaszodó fiut, lesz izgalom bővenKép
anyuszi3

GnéKriszti, annyira jó, amit írtál, hogy miért szeret a lányod, nagyon aranyos. Az különösen tetszik, hogy Lottika ugyanazért szereti az anyukáját, amiért Ágota az övét, ez csúcs. Kép

Emlékszem, én mit írtam 6 évesen, első osztályban: "Azért szeretem anyukámat, mert főz rám, mos rám, takarít, és ő tanított meg járni és beszélni." KépKép

Lányok, azok után, amiket írtok, azt hiszem, a férjem jobban jár, ha mi dominósok maradunk, és nem tudunk ingyen beszélni. KépKép

Magi, gyerek garázsban felejtése: KépKépKép
Ez komoly? Hihetetlen. Nagyon tetszik.
(Így elmesélve. Ha velünk történik meg, lehet, hogy pár napig üvöltve beszélgettünk volna.)
Amit a csomag kilincsre akasztásáról írtál, még jobb. Tisztára jó kedvem lett. (Eddig se volt rossz, de most hangosan röhögnék, ha nem aludna itt mellettem Dávid meg a férjem.) Csúcs. Kép

Kriszti, most már komolyan vissza kell fognom magam, hogy csöndben tudjak maradni. Kép Annyira jó, amit Magi után te is írsz a férjedről. Kép

Feledékenység: én vettem a férjemnek egy hangjelzős tárgykeresőt, mert mindig a kulcsát, a telefonját és a gatyáját Kép keresi. Ez 4 darab kis kütyü, rá lehet akasztani erre, arra, amarra, és van hozzá egy távirányítószerűség, azt kell megnyomni, ha valamelyik tárgyat keresed. Megkapja, 10 perc múlva mit nem talál? Nem a telefonját, nem a kulcsát, nem a gatyáját. Hanem a tárgykereső "távirányítóját". Kép Mondtam, hogy arra is teszünk egy másik tárgykeresőt. Kép

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Tegnap voltam kontrollon a vesémmel,használt az antibiotikum(Reditke nekem is hasonló volt a vizeletem)nem kell tovább gyógyszert szednem.Elment egy kisebb vesekövem+hógyaghurutom is volt,de most már rendben minden.
Ma pedig az éves rákszűrés+mell ultrahang volt a napi nyitó"program".Nekem már 10 éve figyelik a mellem uh-val,több nyirokcsomót is néznek.Kata remélem nem lesz semmi,az uh. sok mindent kimutat.Meséltem a dokinak drága Lau történetét,az Õ praxisában is volt két fiatal akik hamar elmentekKép.

ErikaKép
Köszi az infót,már a régi lakásunk eladásánál is figyeltem az áthidaló kölcsönöket,ott is szorított az idő.Remélem nem lesz rá szükségünk,mert ez még több +pénz lenne.Sajtos süti recept nagyon ígéretesnek tűnikKép

Az én párom mint már régen írtam,1/2 5-kor megy legjobb estetben 1/2 7-kor jön,de van hogy 9-10 és szinte minden szombaton dolgozik.Én most ki sem nyitom a szám,hogy mennyire keveset van itthon,mert máshogy nem tudunk előre lépni.Majd egyszer talán többet együtt leszünk,valami valamiért.Most épp aludni próbál Mírával de valakik már órák óta költözködnek a házba,bődületesen huppognak,huzogatnak stbKép.Sokat gondolkodtam,hogy ezt megírjam e Nektek,nehogy azt higgyétek nekünk sehol sem jó...Szóval:emlékeztek milyen örömmel raktam fel annó a lakásunkról a képeket és hogyan örültem hogy sikerült elköltöznünk a korábbi "szomszédság"mellől.Aztán ahogy egyre többen költöztek körénk,alánk stb kezdődött a "rémálom"irtózatos az áthallás azzal a különbséggel hogy itt nem direkt csinálják mint a régi fapapucsosokKép.Tégla a ház,minden bent van de valamit a tervezők nagyon eltolhattak mert a tetőtérben is halljuk a földszintieket is stb,stb,stb.Amig ezt leírtam kb 20 csapták be a mellettünk levő lakásba a gyerekek a bejárati ajtót úgy rohangálnak mintha nálunk lennének,csak Míra már roppant eddzett tudjátok...Ilyesmit mintha Pledit írt volna anno az újépítésű társasházról,de lehet hogy már nem jól emlékszem.Itt a vége,de legalább ezt is kiírtam magamból és így értitek miért a családiház felé orientálódunk.Inkább egy nagyobb hitel,de végre a négyfal között csak magunk legyünkKépKépKépKép!

Nagyon szép hétvégét MINDENKINEK,majd jövök a hírekkel!

Puszi:Viola

Ui:csak felébresztették...
h_viola

HaliKép

Már megint nincs idöm olvasniKép Talán majd este. De ezt le kell írnom, mert forr a véremKépKép

Anyóspajti-jelölt megint alkotott. Mindig is féltékeny volt a sógornömre - ok nélkül, azt sem türte soha szó nélkül, ha após adott a saját lányának 10000Ft-ot, amikor épp nem volt munkája. Persze Esztike kölkei maguk az isteni gyerekek, a maguk tökéletes voltában, öket sem szidni, sem kritizálni senkinek nem szabad. Ö bezzeg szidhatja a sóginömet!!!
Na de nem ez a lényeg. Abból a pénzból, amit mi adunk apósnak a vityillóért, ö vett egy telket, és építkezni fog. Két kéró terve készült el:
1 - puccos-flancos reprezentatív céloknak megfelelö - egyábként nagyon szép ház, 2 - egy szép, kimondottan családi ház jellegü épület. Mi a másodikra voksoltunk, de persze a Rettenet 1. párti. Tegnap este nekiment szóban a sógornömnek, és kiosztotta, hogy neki nem lesz szobája az apja házában, nem kap lakáskulcsot, nem mehet ám csak úgy elözetes egyeztetés nélkül haza, mert az a "mi kis lakásunk". Kizárólag após fizeti, de még le sincs téve az elsö alapkö, máris kitiltotta onnan a sóginöt (és minket gyerekestöl), és közölte, hogy az emeleti szint nem a gyerekeké, hanem a vendégeké, és vegye tudomásul sóginö, hogy Önagysága az emeleten nem hajlandó takizni...

Szegény sóginöm ma ezt a telefonban mesélte, de nagyon felháborodtam. Mindez persze úgy zajlott, hogy após is ott volt. Persze a lánya védelmére kelt, és remélem, hogy az este késöbbi részében négyszemközt leüvöltötte a sárkány fejét a helyéröl.
Mindenesetre megkértem a férjem (na nem mintha nagyon kérni kellett volna), hogy beszéljen apukájával.
Lehet, hogy én gondolom furcsán, de egy kicsit mindig is az ember otthona marad az a hely, ahol a szülei laknak, nem? Hiába van új családom férjjel, gyerekekkel, a szüleim háza az én házam is, a szüleim otthona, az én otthonom is. Oda még a férjem is mehet elözetes egyeztetés nélkül. Jó, mindig megbeszéljük, hogy mikor megyünk haza, de ha szó nélkül állítanánk be, akkor is örülnének nekünk.
Nem szeretném, ha tényleg ez a Szipirtyó lenne a mostoha anyósom, mert a természetéböl adódóan, ö csak MOSTOHÁJA lenne mindenkinek.
Egyébként sem fair, hogy a sóginöm, és leendö gyerekei, illetve mi a férjemmel és a gyerekekkel ki vagyunk tiltva a nagypapa életéböl.
Persze az ok jól látható, neki azért kell a reprezetntatív kéró, hogy örökké meghívhassa a sznob müvész "barátokat", ott altassa öket, mi meg azért ne menjünk, nehogy a kényesen fenntartott rendet egy gyerekjáték, vagy nemkívánt személyünk megzavarja...
Na dugulok, este jövök olvasni.

Csók
Csirkesz
(aki már rég letett arról, hogy valaha egyszerre lesz rend, tisztaság, és valsalt ruha a lakásábanKép)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Van egy kis időm, mert Milán szuszmákol, Bálintot meg elvitte az apja a BricoStoreba fiús bevásárlásra (műtrágya meg ilyen olyan szerelő kütyük Kép)

CsirkeszKép
Majd mesélj mit mondott após férjednek. Ez a nő nagyon gáz. Õ már feleség vagy még csak barátnő?
És nem gondolod furcsán, a szüleink háza a mi házunk is és itt is ott is mindig örömmel fogadnak, szerintem ez így természetes és remélem majd az én fiaim és feleségeik is így fognak érezni.

LivKép
tárgykereső távirányító Kép Kép Kép Kép
Sajnos homokozás mellett én nem tudok olvasni, mert Milán a babakocsiban csak úgy alszik, ha mozog a segge alatt Kép
Ideál téma nálunk szerintem tök véletlen, de egybeesik, mármint az hogy én mindig a nagyon magas és világos (szőkés vagy vöröses) típushoz vonzódtam (olyan skandináv típusra bukok) - persze voltak nem ideál pasijaim előtte és persze hogy semmit nem jelent. Párom meg a sötét tónusú, hosszú sötét hajú és olyasmi, soványnak nem mondható, de sportosnak igen (legalábbis a 2 szülés előttig Kép) csajokat csípte mindig (neki az összes barátnője ilyen volt, már amennyire én ismerem a múltját).
De végülis tök véletlen szerintem, hogy ez így összejött és persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy az ember (most nem magunkról beszélek Kép) ne szeressen aztán bele egy tök nem ideálba.

AnyusziKép
Nagyon klassz, hogy így befogod a skacokat. Szerintem is értékelni fogják a csajok. Pl ilyen szempontból az én bátyám egy főnyeremény, mert ő akart segíteni kiskorában és anyu engedte, hogy segítsen. Így pl tök jól tud főzni, segít takarítani a feleségének stb. Én is engedem majd a fiúknak a házimunkát. nem kell persze megcsinálni a nő helyett, de jó az, ha igenis tud és akar is segíteni.
A férjem pl inget vasalni nagyon szépen tud, sőt én még sose vasaltam neki, azt ő csinálja. Illetve egyszer vasaltam még a kapcsolatunk elején és finoman, de megkritizálta, így innéttől fogva megmaradt az ő reszortja, az én legnagyobb örömömre (milyen jó is az, ha az ember egy anyukától már elköltözött, de nem barátnővel együttélő pasival jön összeKép Kép )

DinoKép
Nem kért, de ha beszedtem az Augmentint, én fogok kérni.

ViolaKép
Örülök, hogy az egészséged helyreállt. Én 1 hete voltam egy teljes hasi ultrahangon, szerencsére ott minden rendben volt, így nem lehet epe vagy ilyesmi a baktérium.
LakásKép Nagyon szorítok, hogy mielőbb sikerüljön családi házba költöznötök. Én soxor gondolok arra, amikor Bálint és Milán sztereóban üvölt, hogy mennyire jó, hogy cs.házban lakunk, mert akkor tuti még az is idegesítene, hogy zavarjuk a szomszédokat.
Mindig mikor olvasom, hogy mennyi negatív dolog történik veletek mostanában, arra gondolok milyen kedves, mosolygós családnak láttalak benneteket a játszóházban és nagyon szeretném, ha ez így is maradna és elmúlnának ezek a fránya felhők a fejetek fölül végre.

Jaj, már tegnap is akartam kérdezni, amikor ez a férj elvesztős, "otthon ülős", unalmassá vált feleséges téma beindult, hogy szoktátok-e nézni a Született feleségeket. Én nem szoktam, de múltkor itt voltak anyósék és ő szokta. pont az a rész volt, hogy a sok gyerekes családnál az anyuka (nem tudom a csaj nevét) rádöbben, hogy apuci kolleganője csini, szexi, sikeres stb és be akarja dobni magát illetve kétségbeesik, hogy már 10 napja nem szeretkeztek és vásárol francia szobalányos ruhát. Na szóval, nagyon mókás volt és bár nem szószerint (azért ilyen rucit még nem vettemKép), de valahogy az érzések jól le voltak festve.
Na dugulok szerintem.

Ja, még annyi, hogy nektek fiúk/lányok mondják a saját nevüket ha megkérdezitek, hogy hívnak? Mert bár Bálint nonstop dumál halandzsa és rendes szöveget keverve, de a saját nevét nem mondja. ha megkérdezzük hogy hívnak, tudjátok mi a válasz? "Te is". Nagyon cuki.
Milán ébredt, tényleg dugulok.

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

LivKép
Apróholmi kereső távirányítóKép Hát ezen olyan jót kacarásztam, hogy csak na....KépKépKép

ViolaKép
Lebegjen az a szemeid előtt, hogy most már nincs visszaút, mindenképpen költözni fogtok, remélhetőleg minél előbb, aztán utána már Ti is megtaláljátok a nyugalmatokatKép

CsirkeszKép
Semmi közöm a családotokhoz, de ahogy olvastam, amit írtál, hát én úgy megrázogatnám azt a Sárkányt, hogy mégis hogy képzeli ezt az egészet?! Mégis hogy jön ő ahhoz, hogy kitiltson Benneteket?
Megkérdezhetem, hogy Õnagysága mégis mivel foglalkozik, hogy ennyire magabiztos és így "el van szállva"?
Majd írd meg, hogy Apósoddal mire jutottatok!
És teljesen igazad van, a szüleink lakhelye a mi lakhelyünk is, teljesen természetes, hogy akkor megyünk, amikor akarunk, bennünk ez soha fel sem merült, hogy esetleg engedélyt vagy időpontot kellene kérni ehhez. Hát ez elég nevetséges lenne !

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Edit, én nézem a Született feleségeket, szerintem nagyon jó sorozat.
Dávid nem mondja a nevét, hanem azt, hogy "baba".

Csirkesz, én nagyon nem lennék kedves a boszival...

Kép

Kép
liv

Sziasztok.

Csirkesz: Én egy pénz és örökségéhes valakit látok az "anyós" jelőltben. Ha ennyire ki akar mindenkit turni, csak arra megy ki a dolog. ..Bár ne legyen igazam..

A másik: Engem pl. volt anyósom is szívesen fogad a mai napig.
Én csak a férjemtől váltam el és nem a rokonságtól.

Mindenkinek ilyen anyósa legyen...ezt kívánom.

Szép hétvégét..és kevesebb idegelést kívánok.

Titanilla
titanilla

LivKép
az alapján az egy rész alapján nekem is tetszett, de így azt hiszem már elég nehéz bekapcsolódni. lehet hogy anyóst megkérem mondja el ki kicsoda és miket kell tudni, oszt bekapcsolódom.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Jó rég jelentkeztem, menet közben elfüstölt a gépünk (szó szerint, az alaplapon kiégtek/megolvadtak a kondenzátorok, a szervízben a srác igen elcsodálkozott, hogy ez a gép még be tudott indulni). Sajnos egy kicsit túl sokáig vártunk az alaplapcserével, így elszállt az egyik partíció is, amin az adataink voltak, pl egy csomó fénykép, ami máshol nem is volt meg. A hétvégi programom most adatmentés lesz, hátha sikerül valamit visszahoznom. Most viszont élvezem a stabil, működő gép luxusát.

Látom, beindult a topic... nálunk az a helyzet, hogy én vagyok egy trehány alak, s a párom a rendmániás. Így amikor este 10-kor haza szokott érni, akkor az első dolga, hogy nagy morgások közepette rendet rak Benedek és énutánnam. Tegnap estére meg vendégeket hívott, amit azért is szeret nagyon, mert ilyenkor totál kipucoljuk a lakást. Utána nagyon jól érzi magát, mindig mondja, hogy gyakrabban kellene elhívni másokat, mert akkor többször lenne rend.
Munkarend: párom a délelöttöt többnyire szeretné átaludni, s 12 után indul dolgozni, s este 10-re ér haza. Neki kötetlen a munkaideje, csak így szereti, utál csúcsidőben közlekedni. Amióta két baba van, (bár előtte is gyakran) igyekszik hetente min. egy napot lógni a munkából, egy napot anyám van itt, szóval nekem jó dolgom van. Ehhez képest azért én is morgok...

Viola,
remélem, innen már csak jobb dolgok jönnek, s lesz egy csodaszép családi házatok.

Csirkesz,
csatlakozom a többiek véleményéhez, anyósjelölt egy sárkány...

Reditke,
kicsit lemaradtál a sorozatról, épp most ért véget az évad. Érdemes megszerezni esetleg dvd-n, én mulatságosnak, s helyenként tanulságosnak találtam. Ott is volt ugye az a szál, ahol anya otthon 4 gyerekkel, s azon ügyködik, hogy apa minél többet legyen otthon, ami végül annyira sikerült, hogy apa felmondott/kirugták...

Magunról:
Levente kedden, 2 hónaposan és 2 hetesen 6900 gr volt, ő is a kakatartogatós fajta, csak hetente egyszer kakil. Tegnap a vendég pár lánytagjának sikerült megnevettetnie, amit le is tudtunk fényképezni. Benedek túlvan a 4 szemfog kibújásán, nagyon meglátszik a viselkedésén is, kevésbé hisztis, s néha egész jól eszik. Ma pl rekordmennyiségűt, gyakorlatilag non-stop evett, volt is akkora rakás a pelusban, amekkorát még sose láttam. Nem tudom, kit mennyire hagy a csemete főzni, de engem megőrjít Benedek azzal, hogy ha észreveszi, hogy főzni kezdek, akkor lelkesen vigyorogva mutogatva közli, hogy neki abból kell, de most azonnal. Hozza a székét is, nagyon lelkes, de ha nem kap perceken belül a lábsból, ami ugye lehetetlen, akkor sokszor annyira behisztizi magát, hogy végül semmit se hajlandó enni belőle. Ha az apja itthon van, akkor el tudja vonni a figyelmét, de ha hármasban vagyunk itthon, akkor tök káosz van. Ma is meg akartam főni a gyümölcsfőzelékét, mielőtt lemegyünk sétálni, de végül az lett, hogy fél 11-kor nekiállt enni, mert nem volt hajlandó tovább várni, s nem mentünk sehova.
Másik kiakasztó szokása: egyszer egy messzebbi játszótérről nem bírt már hazajönni, annyira elfáradt, így felvettem a nyakamba, egyik kezemmel fogva a lábait, hogy le ne essen, másikkal Leventét tolva. Na, ez annyira tetszett neki, hogy most már mindig így akar közlekedni. Szerintem én minden alkalommal több centit veszítek a magasságomból, a környéken meg tök hülyének néznek. Még nem találtam meg az alternatív megoldást.

Még pár kép:
Megszereztük Bruce Willis nagyon ifjúkori képét:
Kép
ennek a párom adott címet: tovarisi konyec (áll. volt egy rendszerváltó plakát..)
Kép
Az a nevetés:
Kép
S végül egy kép az éheztetett gyermekről (ugyanis anyám szerint alultáplált, bár most elismerte, hogy nőtt a súlya):
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

KormiKép
Szépek a gyerköcök nagyonKépKép

Hozzád csatlakozva én sem vagyok rendmániás, ráadásul a férjem sem az, így ez nem egy fönyeremény. azért persze takizni szoktam, a gyerekcuccokat rendben tartom, de a vasalásra már nem nagyon szokott idegzetem maradni. Amikor úgy volt, hogy elöször sikerült eladni a lakást, akkor minden ruhát kirángattam a szekrényekböl, és gyorsan bezsákoltam. A költözés ugye csúszik, így a ruhák zöme zsákostól került vissza a szekrényekbe, csak a kölkök ruhái forognak közkézen. A többi!!! rettenet, de ez vanKépKép

A Sárkányról csak annyit, hogy egy jólmenö doki özvegye, zeneiskolában szolfézst tanít! Idönként azon gondolkodom, hogy milyen emberek is közel férhetnek gyerekekhez. Egyébként felött énekkarok karvezetöje is egyben. De egy szupersznob nö. Minden kéthétben vp egyik legdrágább fodrászához jár, folyton étterembe viteti magát apóssal, mert fözni képtelen, és utál is. Még a húsvéti sonkát sem sikerült neki puhára fözni!!!!! Sosem volt normális családi életük, nem szoktak hozzá, hogy egy család együtt leül ünnepelni, beszélgeti. Minden ilyen irányú igyekezetünk (hogy az ellenszenvünk ellenére kicsit közeledjünk, csiszolódjunk) kudarcba látszik fulladni. a férjem azt fogja kérni az apujától, hogy ha házasság lesz, legyen házassági szerzödésük, hogy az apóst se, és öket gyerekeket se tudjon kisemmizni a nö. Ha elveszi, mi nem fogunk hozzájuk menni (mert a jópofizást nem óhajtom folytatni, veszekedni meg nem akarok - föleg nem gyerekek elött). Após bármikor jöhet, de egyedül!!!
Nagyon nem szép a sárkánytól, hogy egy normálisan müködö családot megpróbál szétzilálni csak azért, mert ö hozzászokott egy felszínes, magamutogató élethez, és ennek folytatásához apósnak elég pénze van.
A kérótémáról meg csak annyit még, hogy kijelentette, hogy ha nem az a ház épül meg, amit ö szeretne, akkor a másikba ö nem is hajlandó betenni a lábát!!!!
Ezek után persze én csak is a 2. verziót, a családi vityillót építeném meg. De az tuti, hogy hozzánk nem jöhet, ha már mi lakunk ott.
Egyszer rámtelefonált, amíg vp-ben voltam a gyerekekkel, hogy ö most ráér, bejön, gyerekezik, én meg nyugodtan menjek el otthonról. Elküldtem. Mondtam, hogy más programom van, nem leszek otthon, hiába jön. Milyen dolog már ez is, hogy ö jön gyereket simogatni, csókolgatni, engem meg elküld, hogy ne legyek ott! Na nem lopta be magát ezzel sem a szívembe.
Úgy örülök, hogy eddig normális családban éltem, ahol az emberek kíváncsiak egymásra, és tudnak kommunikálni. Remélem ezentúl sem lesz máshogy. Mert ha elölép feleséggé, tuti, hogy apóst sem láthatjuk majdKép

Na, panasznapnak vége, vetek egy pillantást a vasalatlan ruha-halmomraKépKép, és megszoptatom a Csajomat, aki patyolat tisztán már csak rám várKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Edit, ősszel indul a 2. évad, de szerintem nyáron le fogják adni újra, ha nem is a teljes első évadot, de néhány részt biztosan; ha azt megnézed, valamennyire talán képben leszel őszre.

Kép

Kép
liv

KormiKép
szépek a skacok. Ifjú Bruce Willis Kép Kép Kép
2 dolog:
1. Bálint is akaratosan kunyerál a kajából, ma pl a husi még nem volt kész, de a rizs már igen, így képes volt 10.20-kor bezabálni egy tál rizst üresen Kép
2. nekem mikor B befárad ráültetem a babakocsi fogantyújára, úgy hogy felém fordul, és a lábai benn vannak a fogantyú között. jó nehéz tartani a kocsit így mert a súlyától borulna felém, de erősödik az alkarom és lehet vele haladni. egy éve láttam hasonlót egy roma családnál, akkor még röhögtem, hogy mondhatom jó kis testvérkocsiKép most már nem röhögök, hanem használom Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

egy-egy fürdős kép a fiúkról:

Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Tüneményesek ezek a gyerkőcök!

Kép

Kép
liv

Május első vasárnapjára egy kép, Lau emlékére.

Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok lányok!

Nagyon sokat írtatok a két három nap alatt, egy órája csak olvasok, olvasok, olvasokKép

Köszönöm a köszöntéseket! Aranyosak vagytok, jól esett!

Fő témákban szólnék hozzá, és bocs, hogy nem személy szerint.

Férj munka caládi élet:
Az én férjem(ahogy gondolom sokunké) két munkahelyen dolgozik, hogy azt a színvonalat, amit megszoktunk gyerek nélkül(megjegyzem, akkor én dolgoztam két helyen) tartani tudjuk. ami azt jelenti, hogy ki tudjuk fizetni a számlákat, tudunk nagybevásárolni, néha magunknak is ruhát venni, rendelni kaját, ha nem tudtam főzni, mert lusta voltam, vagy elbarátnőztem a napot.
Elég keveset vagyunk mi is együtt, mert ugye én havi 7 napot teljes egészében dolgozom.
A férjem munkája is és az enyém is 7-19, vagy 19-7ig tart. Plusz előtte utána 1-1 óra az utazás. A párom másik melója vagy 8-20ig, vagy 20-8ig, vagy 10-22ig tart, és előfordul olyan is, hogy egyik helyről megy a másikra, és nem látjuk, cask másnap reggel. Akkor hazajön, alszik, van, hogy este megy vissza.
Szegény próbálk minél több időt velünk tölteni, ilyenkor az alvásából, pihenéséből csíp el.
Ennek ellenére én is szoktam "vadbarom" lenni, és elvárni, hogy ne cak én csináljam a házimunkát, gyereknevelést. Nem extra dolgokat várnék el.
Csak azt, ha ő va itthon Lilivel, akkor ne arra jöjjek haza, amivel elmentem. Képes legyen egy adag ruhát a mosógépbe tenni, és onnan kivenni azt. Tegye be a mosogatógépbe az edényeket, amiket használt.
Ha három napja szárad a ruha(én sem vagyok a rend és tisztaság bajnoka, de egy fokkal többet adok ezekre a dolgokra, mint a férjem)NÉHA jusson eszébe leszedni, mikor nem vagyok itthon, hogy amikor másnap ő megy el dolgozni, ne a kénapos szutykot, kupit stb kelljen pakolni.

Én "csak" a rend megtartásával is beérném. De az sem nagyon megy.

Olyan jó, hogy leírtátok a ti életeteket, ezek után látom, hogy nekem túl nagyok az elvárásaim.
Kicsit lelkifurkám van most ezértKép

A baj az, hogy az elvárásaim ennek ellenére sajna nem valószínű hogy csökkenni fognak.
Õ igyekszik segíteniamit tud, de van, hogy félKép tőlem, hogy azért nem mos, mert attól tart elszúrja, összemos valamit, és azért balhézok.
Jó kis házisárkány vagyok, mi?

Úgyhogy előttetek le a kalappal!!!

Ráadásul én még önmegvalósítok is, de muszáj volt, mert ezt éreztem mint Ti, hogy nincs saját sikerem(szee-n kívül), begyepesedem, butulok...stb.

Most az én lelkem kicsit rendezettebb, mint volt, amikor hazajövök a melóból, millió türelmem van gyerekhez is, férjhez is (talán).
Tornázni is járok(heti egyszer jutok el, de volt hogy kimaradt másfél hónapKép)

Külalak
Az én férjem régen is, most is szerelmes belém(nem tudom, hogy csinálja, én ilyen sokáig sosem voltam szerelmesKép). Ez az összes külcsíny dolgot megoldja, rózsaszín szemüveg megszépítKép
Amúgy rajtam van még minimum 10 kiló, kozmetikushoz másfél havonta, fodrászhoz kéthavonta jutok el(Csirkesz, Esztikére ezért irigy, minden másért forduljon föl!), próbálok magamból mindent kihozni, amit tudok.

Takarítási rend
nekem nincs, takarítónő sincs, kosz az van sokszorKép vasalatlan is, tornyokban, aztán egyszer nekiugrok, és órákig vasalok. Mosni kétnaponta, nem tudok gyakrabban, vagy nem vagyok itthon, vagy nem szárad(kivéve télen, meg nyáron, mert vagy fűtenek, vagy megdöglesz a kánikulában). Főzni ált. kétnaponta.
Na nem hatfogást, háromnapra, de ehető, férj imádja főztöm, Lili is, ez a lényeg.

Amit még önbecsülésről megvalósításról írni akartam
Mindegy, ki hogy néz ki, lényeg, hogy önmagaddal legyél elégedett, saját magadnak ha tetszel, és jól érzed magad a bőrödben, kivirulsz, és látszik rajtad. a többiek meg le vannak sz...va.(bocs)
Nem tudom ezt jobban kifejezni, mint egy régi jó példával.

Egyszer halálos szerelmes voltam egy pasiba, aki dolgozott egy éjjel, míg én elmentem a lányokkal bulizni(rég volt). Egész éjjel a pasitól kapott rózsát jártam szagolgatni a WC-s nénihez, ő adott üveget a virágnak.
Akkoriban hetente jártam bulizni, addig egy ajánlatot se kaptam...aznap éjjel két névjegykártyával, és még három másik randikéréssel mentem (volna)haza...
Szóval csak pozitívan, és jobb lesz mindenKép

Most eldugulok, és bocs a hosszú hsz-ért.

Igyekszem majd személyre szabottan is írni, de ezeket meg akartam osztani veletekKép

Millió puszi mindenkinek!
Móni

Kép
sunimum

SziasztokKép

Reggel Hanna felköszöntött, ezt a versikét szavalta el nekemKép

"Anyukámnak

Hogyha egyszer hal lehetnék,
Tenger mélyén elmerülnék.
Hoznék Neked igazgyöngyöt,
Megpakolnék hét bőröndöt!

Hogyha egyszer madár volnék,
Holdvilágig felrepülnék.
Hoznék Neked szép csillagot,
Nem is egyet, ötöt, hatot!

Hogyha egyszer Nap lehetnék,
Száz sugárral Hozzád érnék.
Éreznéd, hogy átölellek,
Ha fázol, melengetlek.

Hogyha egyszer tükör volnék,
Belém látnál, beléd látnék.
Bánatodon megosztoznék,
Ha felvidulsz, mosolyognék."

Ezt tanulták az oviban, annyira meghatott, nem is tudom elmondani mennyire örültem nekiKépKép

Kata

U.i: Mindenkinek boldog Anyáknapját kívánunkKép

Kép

Kép
anyamanya

ReditkeKép
Úgy döntöttem, hogy bármelyik kiskrapekod udvarolhat csengémnek, mertképekröl még mindig jóvágású srácoknak tünnekKép

A hétvége eseménye, hogy bekötöttük Boti bal hüvelykujját, mert folyton szopja. Ami nem gond, de már most látszik, hogy az elsö két foga elörébb áll, és már most valószínü, hogy a maradandó fogait emiatt a kis torzió miatt is szabályoztatni kell. Így vettünk egy nagy levegöt, mondtuk neki, hogy bekötjük, ne leygen bibis. Persze a gyerek nem hülye, beköttette velünk a saját ujjunkat is (szívjatok ti is alaponKépKép, így most szolidarítunkKép
Ráadásul a hétvégén a fogorvos rokon felhomályosított, hogy egyáltalán nem szabad a kisgyerekeknek fogkrémet tenni a fogkefére, amíg nem tudnak öblíteni, mert a kis mennyiségü fluorid sem egészséges, ha lenyelik. Amíg nem öblöget és köp magától, addig nincs fogkrém. Úgyhogy tegnap estétöl nálunk a csupas kefe suvickol.
Apropó!! Ti reggel-este mossátok a gyerekek fogait? Mi eddig csak este mostuk, de most gondolkodóba estem, hogy reggel is kellene.

Na jó ejtözést mindenkinek vasárnap este (és muttertág) alkalmábólKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Anyaknapjat!

Akit erdekel es csinalni szeretne a naridietat, annak felteszem a holnapi etrendet.

Reggeli minden napra: 1 narancs, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea (édesítőszerrel).

Ebed: 1 narancs, 1 joghurt, 1 tojás, 2 kétszersült, 1 csésze kávé/tea

Vacsora: 2 paradicsom 1/2 fejessaláta, 2 tojás, 2 kétszersült, 1/2 joghurt, 1 csésze kávé/tea

En nem szeretem a narancsot, igy narancslevet iszom, amit en facsarok. A joghurt helyett kefirt szoktam enni.

Magi
Vendég

Halika.

Kormi: Te nam újpalotai vagy véletlenül?
A napokban láttam egy olyasmi kismamát, mint Te..

Szomorú vagyok...anyáknapja..Bazsi még nem érti..Ákos már igen...Jövőre iylenkor Balázs is érti..de nem tudja majd..kinek adjon virágot...
Akkor lesznek a nagy kérdésk...Kép Kép Kép

Titanilla
titanilla

Sunimun: teljessen egyetértek.. szívemből szóltál..Kép

Titanilla
titanilla

Csirkesz, úgy megnéznélek most titeket, bekötött ujjal. Kép
Nálunk a fogmosás még mindig nem megy. Dávid egyszerűen elszalad, ha meglátja a fogkefét. Különben mindent tűr, lehet körmöt vágni, fésülködni, testápolózni, viseli az oltást, a vérvételt, vizsgálatokat, de a fogmosás szóba se jöhet nála. Próbálkozom, de nem erőltetem, nem akarok még nagyobb ellenállást kiváltani belőle. Hátha egyszer elkezdi érdekelni a dolog.

Titanilla, sokszor eszembe jutott mostanában Ákos, hogy mennyire nehéz lehet neki a mai nap...

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Mi csak este furesnel mosunk fogat, de akkor jo alaposan. Mi fogkremezunk.
A ferjem szerint olyan keves a gyerekfogkrem fluorid tartalma, hogy nem okozhat gondot. Csak ha meg fluorid tablettat is enne, vagy egy egesz tubussal enne naponta.
Szoval nalunk meg a fogkremes fogmosas napi 1x.

Liv!

A fogmosas nekunk is nehezkesen indult, de en azt csinaltam, hogy beultem Zolival a kadba es elkezdtem mosni a fogam. Eloszor nem is erdekelte, de mikor mar tiszta feher volt a fejem a habtol, akkor el akarta kerni a fogkefet. En oda adtam neki a sajat fogkefejet. Erre ragcsalta es probalt utanozni. En meg teli szajjal mondtam neki, hogy segitek es szepen finoman mig hagyta mostam a fogat. Majd mindig egyre jobban hagyta. Persze vannak olyan napok, mikor nagyon faradtan jut a kadba es nem engedi, de mostmar nem erdekel, megfogom a fejet es megmosom.

Magi
Vendég

Dávidot is érdekli az én fogkefém, de kizárólag az enyém. Ha a sajátját odaadom neki (márpedig azt adom), balhézik, megsértődik, eldobja. 1x-2x a "rágcsálásig" eljutottunk, de tovább nem; egyszerűen összeszorítja a száját, elfordítja a fejét, nem bírok vele.

Kép

Kép
liv

LivKép
Nekem az jött be fogmosásnál, hogy Bernát megkapja az én fogkefémet, én az övét, és amíg én mosom az Õ fogát addig ő moshatja az enyémet. Ez eddig mindig bejött. Nagyon élvezi, hogy turkálhat a számban.Kép

CsirkeszKép
Lehet kapni a gyógyszertárban körömrágás ellen valami folyadékot, ami keserű, így ha azzal van bekenve a gyerek körme nem rágja, mert annyira sz.. az íze. Esetleg megpróbálhatnátok Botinál, hátha nem kéne az egész családnak bekötött ujjal járkálni, bár kétségkívül mókásabb ez a megoldás.Kép
Fogmosás: este mindig, reggel majdnem mindig. Mi fogkrémezzük, sőt a mi gyerekorvosunk ajánlotta a fluorid tablettát is, de azt azért nem adok Bernátnak.
Anyósjelöltet én már rég kiosztottam volna, bár megértem, hogy Apósra próbáltok tekintettel lenni.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok,

Részünkről fogmosás ügyben mi csak este mosunk, gyerekfogkrémmel, de csak icipicivel és sajna nincs menekvés Kornélnak, mert erőszakkal is megmossuk, ha kell. Így a meló 2 emberes, és sok Halász Jutka dalt kell elénekelni hozzáKép

Anyák napjaKép Nálunk idén az volt az ajándék, hogy kicsi fiam végre érthető anyát mond nekem. A versektől és ajándékoktól tökre meghatódtam. Anyósomtól azt kaptuk ajándékba, hogy befizetett minket Halász Judit koncertre vasárnap. Az eredmény: kisfiam 3 szám után a legnagyobb nyugalommal bealust a zene mellett és csak akkor ébredt fel, amikor kijöttünk a koncertről. Én viszont könnnyekig meghatódtam ( galád hatásvadász számok) azon a dalon, ami arról szólt, hogy aannak idején még mi jártunk Halász Judit koncertre.. Bénán hangzik, de hirtelen minden beugrott életem első élő koncertjéről, gyerekként akkor az én anyukámmal amint a sportcsarnok padlóján csücsültem...

Házügyletek: Hát igen, nálunk is evcidencia, hogy ágy és szoba vár ránk otthon. Anyósékkal az első komoly vitánk is ebből volt, ugyanis férjem kapott megismerkedésünk alkalmából egy franciaágyat akkor karácsonyra és a szülinapjára összevontan. Aztán mi ugye összeköltöztünk, mire kis családja a megkérdezése nélkül úgy döntött, hogy az ágy akkor az otthon lakó nővéréé, és mi hónapok múlva kaptunk fölre rakható matracot "helyette". Na ez az, amit az én családom soha soha nem tenne meg. Maximum kölcsön kérné időnként az ágyat, ha vendég van, de előtte persze szólna. Jelzem a nővérének nincs állandó pasija...CsirkeszKép Én tuti kicsinálnám a nőcit. Légy gonosz te isKép Végtére is ott nőttél fel. Nem tudsz valahogy kicseszni a nővel? Ismerősök, a fodrászának lefizetése, hogy szúrja el a hajfestését....., orvlövészek, bérgyikosokKépKép és még sorolhatnám.

Ja, pozitívumok is vannak ám férj családjában: Nekem tökre tetszik a szokás, szóval megosztom, nálunk tuti így lesz majd. Dédi valamennyi menyének és unokamenyének( ez vagyok én) adott virágot, mert megajáándékozták unokával, dédunokával és ezért mond ő nekünk köszönetet. Én tökre meghatódtam.
TitanillaKép Ezek szerint ha jól értem te Lau anyyuja vagy anyósa vagy?

DuplamuttikKép ANNYIRA ÉDESEK A FOTÓKKép

ReditkeKép névmondás???? Én már az apa és anya kimondásakor is halál boldog voltam.

ViolaKép gyógyulást és szép nyugis családi házat nektek. A szomszédok miatt én is aggódom időnként ordítás ügyeben, de eddig nem szóltak, ha meg ezután teszik, akkor jól legorombítom őketKép

Körömrágás: én is szoptam az ujjam az első komolyí forszabályzómig. A körömrágást meg szülés után kezdtem újraKép Mit mondjak, Kornél miatt van miért.

Bölcsiről utoljára: Én februárban előjegyeztem Kornélt a bölcsire, de ugye itt az a rendszer, hogy összevárnak minden jelentkezőt aztán egyy bizottság dönt nem tudom mi alapján. Szóval majdnem mindegy, hogy mikor jeleztem a dolgot. Sajna. Június 30-ig valszeg fogalmam sem lesz, hogy mi lesz velünk. Én komolyan fontolgatom, hogy flvetem a témát valamelyik kereskedelmi hírműsornak....

Megyek a böclsibe leadni az iratkozási lapotKép

Vera

hvera

Hali!

Fogmosás:
nálunk este fürdéskor van, fogkrém nélkül. Azt hallottam, hogy amíg nem tud köpni, addig fogkrém nélkül menjen a dolog. Nagyobb kedvvel csinálja, ha én is mosom közben és a tükörben is nézzük magunkat.

Kata,
a vers nagyon szép!!!

Most csak ennyire volt időm.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok lanyok!

Jelentem mai progi megvolt!
Kimostam es kozben lenyirtam a fuvet, mert a hetvegen az esotol nagyon megnott.
Most hulla vagyok, megyek ledolok egy kicsit.

Ha valaki tenyleg fogyizik irja meg, mert kulonben nem teszem fel potyara ide nektek napi menut.

Magi
Vendég

SziasztokKép

VeraKép
Én beíratáskor megkérdeztem, hogy mi alapján döntenek, előnyben részesül az, aki:
- nehéz anyagi helyzetben van,
- egyedülálló,
- nagycsaládos,
- albérletben lakik.
Elsősorban ezeket sorolták fel.
Kicsit meglepődtem, mert akkor ezek szerint nekem most igencsak szomorkodnom kellene, hogy a gyerekeim teljes családban vannak, van saját lakásunk (persze az albérlet helyett a lakáshitelt "nyögjük"). És hát szerintem azért a jelentkezők többsége is azért szeretné bölcsibe adni a gyerekét, mert a Gyes annyira nevetséges, hogy az semmire sem elégKép

MacsekKép
KösziKép

ReditkeKép
Én is szoktam nézni a Sz.feleségeket, néha kicsit erőltetettnek tűnt, de azért tetszettKép Ha lesz folytatás, azt is fogom nézni.

Fogmosás:
Az esti fürdésnél van, mivel Hannával együtt fürdik Marci is és Hanna már természetesen használ fogkrémet, ezért muszáj Marcinak is adni belőle. Iszonyú botrányt rendezne, ha ő kimaradna ebből a jó kis mulatságból.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Dino, ez tetszik, kipróbálom.

Kép

Kép
liv

VeraKép
Halász Judit koncertKép. Gratulálok Kornél első érthető anya szavához.

LivKép
Majd írd meg bejött-e a módszer!Kép

Képzeljétek Bernát ma akkorát esett a kismotorrol, hogy felrepedt az állcsúcs és a szája közötti rész. Szerencsére varrni nem kellett. Ami a nagyobb probléma, hogy a fogai is sérültek, az egyik - természetesen a bal első középső- fogából 2 helyen is letört egy pici darab, és kicsit el is mozdultak a helyükről. Doki szerint el fog, vagy fognak halni. Légyszi drukkoljatok, hogy ne legyen gond a fogacskákkal! Most pár napig nem haraphat, meg nagyon vigyázni kell rá. Ha szerencsések vagyunk akkor nem lesz semmi gond. Úgyhogy nagyon vigyázzatok a motorozással!!! Nagyon bánt a dolog, hogy nem tudtam megakadályozni, de annyira gyorsan történt.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!!Kép)
Az anyáknapja olyan lett, mint még soha. Reggel a fiaim lekopasztották a kert összes orgonáját, reggelit bűvöltek, törpit rendbetették és úgy ébresztettek minket. Hát ezt bírja ki az ember könyek nélkül. Aztán a folytatásban Tomi fiam meccsén a gyerekek egy-egy szál virággal köszöntötték az anyukákat, még verset is mondtak. Nagy lakli 14 éves kamaszok. Na megint mindenki zsebkendőt keresett. Az ellenfelünk meg csak a fejét kapkodta, mi zajlik a pálya szélén.

Más, most panaszkodni fogok, mert ki kell adnom. Nagyikám most lesz 87 éves. Nemrég kapott egy kis szélütést. 10 nap után kitették a kórházból, hogy teljesen egészséges, agyilag tiszta. Na én azóta nem találkoztam vele, tegnap nála is jártunk. Elkezdett teríteni. De nem kért mindenki levest, meg egyel kevesebben voltunk, mint szoktunk. Állt az asztal mellett, pakolgatta a tányérokat, nem tudta, mit hova, mennyi tányér is kellene. Amikor segíteni akartunk, teljesen felháborodott, hogy ennyit még csak meg tud csinálni. Evés után beszélgetünk, egyszer csak a férjemre néz és megkérdezi: "Lacikám te meg mikor jöttél? Nem kérsz egy kis ennivalót?" Laci az unokatestvérem. Még pár zagyva mondat, aztán folytatta onnan a beszélgetést, ahol elakadtunk. Szegény anyu együtt él vele, és már teljesen ki van a folyamatos ügyelettől, figyeléstől. Azt mondja, ez napról-napra roszabb. Múltkor füstre ment haza, egy tepsi süti égett szénné a sütőben. És ezer kisebb-nagyobb eset. Kérdezte a dokit, valamit tud-e adni, ami legalább lassítja ezt a folyamatot. A doki megvizsgálta a nagyit, azt mondta, agyilag teljesen tiszta, csak anyu látja gyászosan a helyzetet. Én tudom, hogy ez a korral is együtt jár, de a doki miért nézi hülyének a családot? Szent meggyőződése, hogy elfekvőbe akarjuk tenni a nagyit, és csak kitalála az anyu ezeket a dolgokat. A nagyi meg nem is emlékszik rá, mint álltalában a mostanában tötrtént dolgokra. Van valakinek valami jó tapasztalata akármilyen gyógyszerrel, teával, vitaminnal akármivel????
Fogmosás: Ákos nemrég elszaladt a fogkefével, elesett, megsértette a száját belül, azóta ha csak előkerül a fogkefe, visítva menekül. Úgy döntöttem, kicsit pihentetem a dolgot, aztán újra kezdjük. Nekem fogdoki és gyerekdoki is azt mondta, hogy gyerekfogkrémet nyugodtan használhatunk, abból napi 2-3 tubussal kellene megenni, hogy bajt okozzon.
Újszopi, bocs, nem tudom ki írta. Gyógyszertári kence valóban létezik, iszonyat íze van. Tapasztalatom, hogy az újszopás valóban elmarad, de kialakul más helyette. Robi fiam megtalálta a másik ujját, sóginő kislánya elkezdte az alsó hajtincsét tekergetni. Sógor is ezt csinálta még 19 évesen is. Annyit piszkáltuk miatta, hogy végül egy évi kopaszon járkált, csakhogy leszokjon rólaKép.
Bölcsi: én nyugodt vagyok, ugyanis a bölcsivezető felvilágosított, hogy Ákos hátrányos helyzetűnek számit,Kép mivel nagycsaládos.Na ezen jól kiakadtam, hogy aki nagycsaládos, az autómatikusan hátrányos helyzetű. Ez gusztustalan. Aki felelősséggel vállal sok gyereket, az miért??? Más egy gyerekkel igenis roszabbul él, mint mi. Az ismerőseim között jópár nagycsaládos van, és meg kell mondjam, a többségük kifejezetten jómódúnak mondható. Mikor nekik elmeséltem, hogy bizony az ő gyerekeik is hátrányos helyzetűek, felváltva röhögtek és dühöngtek. Bizony azt se értem, aki albiban lakik, az mért rászorultabb, mint aki a hitelt nyögi?? Laktam én is albérletben gyerekekkel, ma többet fizetek hitelre, mint akkor a lakásért. A törlesztésünkből itt nálunk akár házat bérelhetnék. Szóval nagyon nem értem én ezt.
Na dugulok, mert kisírtam, kidühöngtem magam.
Orsi
anyuszi3

Dino, Dávidot nem sikerült rávennem, hogy ő mossa az én fogam, így azt csináltam, hogy bal kézzel mostam az enyémet, jobban az övét, egyszerre, közben a kezében volt egy játék, ami érdekelte, és kivételesen hagyta! Tökre örültem, megdicsértem, megtapsoltam, mondtam, hogy milyen csinos lett. Később mondtam neki, hogy "meséljük el Apának, milyen ügyesen megmostuk a fogadat", erre megtapsolta saját magát.
Nem akarom elkiabálni, de azért remélem, holnap megint hagyni fogja. Kép

Orsi, nekem először a nagypapám volt olyan, hogy mindent, de mindent elfelejtett (a régi dolgokat nem, azokra tisztán emlékezett!), mindent megkérdezett naponta 20x, mi meg hűségesen válaszoltunk. És most a nagymamám ugyanez, pedig emlékszem, annak idején milyen nehezen viselte, hogy a nagypapám ilyen, mármint úgy értve nehezen, hogy meg volt döbbenve, hogy valaki ennyire le tud épülni szellemileg. (A nagypapám még ekkor is naponta kiolvasott egy könyvet, de olyan rossz érzés volt, hogy jövő héten kiolvasta ugyanazt a könyvet, mert nem emlékezett rá.) A nagymamám egy hihetetlenül művelt, tájékozott, olvasott asszony, ezért is annyira döbbenetes és rossz látni, hogy vele most ugyanez történik. Úgyhogy tudom, milyen érzés. De ő nem is hajlandó semmit beszedni, így ebben nem tudok segíteni.
(Az az érdekes, hogy egy csomó mindenre nem emlékszik, mindent megkérdez újra és újra, ahogy annak idején a nagypapám is, viszont azzal mindketten tisztában voltak - mert olyan sokszor mondták nekik? -, hogy "tudod, én mindent elfelejtek".)

Albérlet és hiteltörlesztés egy kicsit más, mert az egyiknél egy idegennek fizetsz, a másiknál pedig a sajátodat fizeted.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

Hátrányos helyzet.

Én tökre sajnálom, mi több megértem, hogy van, aki nálunk rosszabbul él, de azt azért nem gondolom, hogy mi olyan hű de jól. Egy 50 nm-es távfűtéses lakásban, aminek a havi rezsije télen 50 ezer felett van és nyáron is kb 30 rugó, és ami az édesapámé, és az öcsémnek ezért albérletet kell fizetnie. JÓ, hogy mindketten dolgozunk, de nekem akkor is nonszensz, hogy van, akinek " hobbiból" jár bölcsibe a gyereke, nekünk meg iszonyúan kéne a pénz de azért mi nem szorulunk rá.
Ráadásul, nem tartom túl pozitívnak azt sem, hogy mivel még "csak" egy gyereket vállaltunk ezért ismét csak hátrányosan különböztetnek meg. És ha nem dolgozom, kérdem én miből tarthatnék el többet.

Persze a "rengeteg" fizunkból nyilván tarthatnék bébiszittyót, ami ugye kiváló lenne, mert az jkiszámoltam, hogy max 4 órában tudnám kifizetni, így viszont cserébe 80 rugó menne rá havonta, ami annyit jelent,mintha itthon maradnék.

Azért mert nem szorulok rendszeres szociális segélyre, mint ahogy az átlag kismamák többsége, még nem tudom kifizetni a saját bébicsőszt. Ilyenkor mi van? Hazudnom kéne a bölcsinek? Vagy?

Az albi és a hiteltörlesztés sajna ugyanúgy a napi megélhetésed költségeit növeli, így aztán totál a padlón lehetsz havonta anékül, hogy hátrányos helyzetűnek minősülnél.

A gyerekszámról annyit, hogy ma már csak a legszegényebbek és a viszonylag jobb módúak "engedhetik" meg azt maguknak, hogy 3 vagy több babát vállaljanak. Szerintem ez is csak a magyar rendszer szegénységi bizonyítványa. Nem csodálom, hogy sokan nem merek belevágni ilyen tortúra után esetleg a második baba projektbe. Kérdem én, azért kellene szülnöm, mert a fiamat különben nem adhatom be oviba, vagy bölcsibe? Szép kilátások.

Más.
Sajna én is végigéltem ezt a nagyimnál, és rettenetes dolog a leépülés. Ideig óráig a ginko bilóba tabletta használhat, de tényleg csak ideig óráig.

Bocs a dühöngésért, de ezen én totál kiakadok minden alkalommal, amikor eszembe jut.

Vera

hvera

OrsiKép
Talán a Cataflam tablETTA SEGÍTHET. pERSZE MORBID, DE HA AZT IS ELFELEJTI BEVENNI, AKK0R NINCS HATÁSKépKép

LivKép
FogmosásKépKép Hajrá-hajrá!

VeraKép
Na mi van csajszi?? Rossz napod van? Ezt nagyon megmondtadKépKép De igazad van.
Mi is pont az a középréteg vagyunk, akinek vagyona ugyan nincs, de keres eleget ahhoz, hogy gallyra lehessen adóztatniKép Hitelt törlesztünk, kölköt nevelünk, apjuk melózik jó sokat (anyjuk magányos és morog idönkéntKép), mutter kapja a fincsi kis gyed-et, emellett félretenni már nincs miböl, és bár megvan mindenünk, hónapról-hónapra élünk.
Ez van. csak azt nem értem, hol van itt az egyenlöség Magyarországon??? Persze nincs abszolút igazság és egyenlöség, ezzel tisztában vagyok. De még csak nem is konvergálunk az ideális állapot felé.
Na dugulok.

Egyébként is csak azért néztem be, hogy

JUTI NAGYGÉJÉNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNJAKKépKépKépKépKép
Remélem már jól vannak a srácok, és az ünnepelt az oviban bulizik nevenapja alkalmából.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!
Alig győzek követni Titeket.. Kép Ami jó.. Kép

Mi nyomjuk a munkás hétköznapokat.
Túl vagyunk a megfázás nehezén, Lili bölcsiben taknyolódott, én meg a melóhelyen. A hétvégén még az ügyeletes dokkerhez is beugrottam, mert szombatt hajnalban kegyetlen fülfájásra ébredtem, írt fel gyogyót, ettől viszont rohamosan javulok Kép Szerencsére - ahogy ő is mondta, még pont időben mentem el, a gyulladás még nem alakult ki, így nem kellett AB-t szednem, mégis gyógyulok Kép Kép Kép Lilinek is csak orrcsepp-köptető kombinációt javasolt, mert ha már ott vagyunk őt is megnézettem, biztos ami biztos alapon. Kép Én Cataflam-ot szedek most a fülemre, merthogy gyulladás gátló és fájdalom csillapító, de akkor Csirkesz lehet hogy a memóriámat is javítja?? Kép Kép Kép Viszont az biztos, hogy majdnem beájulok tőle annyira álmosít Kép Kép Szép lenne így a második hét első felében bealuszni a gép előtt.. Kép

Lili hol jobb kedvű, hol nyűgösebb, de egy kicsit mindenképp észrevehető rajta, hogy megváltozott, mióta bölcsibe jár. Nem mondhatnám, hogy kifejezetten negatív, de amikor együtt vagyunk még sokkal anyásabb, mint régen, pedig eddig kis tapadókorongos levelibéka volt. Kép Egy csomó dologban vissza is esett a fejlődése Kép pl.: már 98%ban
szobatiszta volt, kaka-pisi minden ment ügyesen magától bele a bili, most megint simán maga alá csurgat…Kép Ugyanakkor néhány dolgot tanult is, pl. pár nap alatt megtanult egyedül enni a nagyobbaktól, és nap mint nap újabb szavakkal lep meg. /– üröm az örömben, hogy sajnos a b betűvel kezdődő kötöszó is elhangzott már egyszer. Kép/

Sajnos életem első anyák napjára nem tudtam elmenni, mert csütörtökön 4-kor tartották, első munkahetem volt, ráadásul rövid héttel kezdődött, pénteken meg muszáj volt elkéretőzni, mert 3 vizsgát zargattam le délután . Kép Kép Úgy fáj a szívem, de most fontosabb, hogy a munkahelyem rendben legyen. Már csak azért is, mert pénteken meg behivatott az új nagyfőnök, és elmesélte /pontosabban figyelmeztetett/ hogy ilyen rossz referenciákkal még soha nem alkalmaztak senkit. A volt főnököm a nagy "váljunk el békésen" felkiáltás keretében jól alám tett így utólag, /lassan tényleg kezdem a féregnél is alacsonyabb életformák közé sorolni Kép/, úgyhogy most aztán bizonyíthatok.. Így aztán nem is merek sokat netezni, nehogy ebből legyen a balhé - de most a bnettel kivételt teszek, mert mire hazaérek hulla vagyok és én az éjjeli baglyok díszpéldánya a gyogyó miatt elalszok a híradó alatt Kép Kép Kép Wordben írom, így kevésbé feltűnő…Kép

Névnaposoknak utólag is nagyon sok boldog névnapot:
Tímeák (Macsek +), Mónikák (Sunimum +), Györgyik (Györesz vagy még?), ha jól emlékszem Csengőnek van Mihály nevű párja(?), és persze Judy NagyGje éljen sokáig!

Kijegyzeteltem mindenkit, de nem hiszem, hogy képes leszek végig írni, ha valakit kihagyok, előre is bocs! Kép

Van pár téma, amihez csak általánosan szólnék hozzá:

Meló vs. Anyaság /GYED: Azért mindenki nagyon jól gondolja meg. Tudom, hogy néha őrjítőek kölkecek, azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, hogy Lili sem a legegyszerűbb eset.
DEEE egyrészt ezt a korszakot tényleg soha többet nem kapjátok vissza, másrészt ha egyszer már elkezdtétek a melót, nem lehet „csak úgy” meggondolni magatokat, hirtelen mindent visszacsinálni, és akkor fogtak rájönni, milyen klassz volt otthon, mit veszítettek. Nekem most nem nagyon volt más választásom, de nagyon rossz itt ülni és tudni, hogy kisember a bölcsiben lehet hogy utánam sírdogál, nem ölelhetem meg, nem én nevelem arra hogy mit szabad, mit nem, mi a jó és szép, .. stb..
Társaságot keríteni, felnőtt beszélgetést folytatni, önmegvalósítani MÁS MÓDON IS lehet!!!! Azért nyilván a másik oldalon az is igaz, hogy akinek menni kell ilyen, olyan, amolyan okok miatt, az menjen vissza, melózzon, felesleges lelkifurkázni, hiszen egy csomó ember túlélte már komolyabb lelki és fizikai sérülések nélkül, hogy az anyukája melózott kisgyerek korában /nézz meg engem, egész emberforma lettem, pedig 4 hónaposan kerültem először bölcsibe Kép/! + Egy bizonyos kor után tényleg nem árt a babának a gyerektársaság sem.

Elhagyós apukák. Azt gondolom, manapság, egyre felületesebbek az emberi kapcsolatok. És nem pártolom az ilyen pasikat, de azért a görénységen túl az ő oldalukról is 2-n áll a vásár, valszeg SOHA nem volt jó a kapcsolatuk, és a gyerek miatti változások, feszültések miatt kijöttek a problémák, amit nem bírt el a gyenge lábakon álló házasság. Az, hogy jött egy harmadik, már csak egy tünete a dolognak, még akkor is, ha előtte minden ok. volt, mert a „jóban” könnyű jól együtt élni, a „rosszban” ismerszik meg a kapcsolat ereje.

Ideál: szép is lenne mindenki az ideáljába lenne szerelmes – hány Robert Redford, Brad Pitt, Alonso és stb klón kellene, hogy boldog legyen mindenki Kép Azért Virgi férj kicsit szerintem elveti a sulykot, azt hiszem én visszaadnám neki, csak hogy érezze milyen kellemes a dolog. Szerintem kár ennyire idomulni valakihez, mert akkor nem is Téged, hanem azt a művalakit szereti, akivé válnál, és azt meg hosszú távon nem üzemel úgy sem. - Oltári nőt láttad?

Házi munka: Azért ha egész nap vagy otthon, és úgy kell a fennmaradó kis időben
behozni, még nehezebb megcsinálni, mint simán egy tornádó-szélvész gyerek mellett Kép

Duma: Lili már nagyon sok szót nyom, bár összekötni még nagyon méltóztatik a kisasszony.

Pár szó név szerint:

Magi! Nagyon belendültél hála istennek, mert egy időben mag nagyon csendes voltál.. Kép Kép Praxishoz sok sikert, meglátod a papa sok munkája meghozza gyümölcsét és még többet szül! KépKépKép Irigyekkel ne törődj, elég baj az nekik, hogy olyanok, majd megkapják az élettől ami nekik jár. 4-en egy évfolyamon: legalább mindenki ismer mindenkit, és tudtok egymástól segítséget kérni! Kép Férjed feledékenysége Kép Az enyém sem egy memóriabajnok, mindig mindent elfelejt, sokszor azt gondolom, hogy ez az X kromoszóma lábának a hiányából származó genetikai gyengeség a férfiaknál.. Kép A medencetakit és bokorvágást meg külön irigylem, neked legalább van mit…! Kép Kép Kép 2. baba: pedig hogy kiszámoltad, hogyhogyan lenne jó a következő GYED Kép

Virgi! Vércsoport mizériám nekem is volt, én 29 évig éltem mély meggyőződésben, hogy A+ vagyok, mire a terhesség alatt derült ki, hogy mégsem, és 3x megcsináltattam a tesztet, hogy biztosak legyünk, - igaz balhéznom kellett hozzá hogy megcsináljákKép - így most már tudom, hogy 0+ vagyok Kép Jobbulást nektek!

Kata! Barikát megtaláltak már benneteket?? Csomó ügyileg drukk megy. Szopiztok még? Nem lehet hogy a tejcsati van eldugulva?

Beszti! Ha lenne kire bízni a gyereket, nem adnám méreg drága bölibe, így marad az, ha lázas beteg lesz akkor első hónapban papa marad otthon, a továbbiakban én, ha meg nem lázasodik be, elvisszük, ő is ott kapta el a betegséget a többi gyerektől, merjenek egy szót szólni, ha folyik az orra .. Kép

Liv! Ha lesz tali, és tudok menni TERMÉSZETESEN a vendégem vagy egy fuvarra, ez érvényes Sunimumra és bárkire aki befér és/vagy útba esik Kép Dávid kukkerja remélem meggyógyul, sajnálom szegényt, hogy ennyit kell kínlódnia vele. Apa-téma, idázlek „privátnyöszörgés” ügyileg tiszta lökött vagy, itt minden priváttéma!!! Kép Kép Kép Jó hogy felhoztad Kép Kuglóf receptkérés: köszi Kép Tárgykereső Kép

Judy! Számot köszi, utánajárok! Jobbulást manóknak – kitartást neked!

Kriszti! Kép Tied apjuk is nagyon nem eccerű Kép De katonától mit várj??? Kép /én is voltam katonatiszt-barátnő, tudom Kép...

Tonyó!! Nagyon örültem Neked, azért ne hajtsd magad hülyére!!! Ne feledd, az egészséged a legfontosabb! Jó, hogy mosolyogni látlak!

Viola! Nekem is örülök, hogy kicsit pozitívabb a hozzáállásod, csak így tovább! Kép Az egészségügyi gondok is lehetnek a negatív gondolatoktól, úgyhogy tényleg csak pozitívan, és igenis jó hogy: „CSAKAZÉRTIS!”Kép

Sunimum! Kössz az érdeklődést! Kép fogacskákhoz gratula, fülig szerelmességhez még inkább Kép

Reditke! Nagyon szépen vagytok!!! További drukk Milánnak! Sorozatot töltsd le a netről, szerintem aranyos Kép

Vera! Kép Ne húzd fel magad, sajnos attól nem lesz jobb a bölcsihelyzet. Mi sem kaptunk helyet, pedig albérletben lakunk, stb.. De megpróbáljuk a szeptemberre kibulizni, igaz, ahogy írtad, mi bizony hazudni fogunk, hétha megkapjuk a helyet! Kép Köszi a gratulációt, bezsebelem azzal a kitétellel, ha a többi tanuló kismamival megoszthatom Kép Beszélni fog Tied kisember is nemsokára, akkor meg majd alig várod, hogy befogja Kép Na meg az is jó buli , amikor találgatni kell, hogy éppen mit szeretne, de most azonnal ám... Kép Lerobbanáshoz jobbulást!

Csirkesz! Anyós jelölt.. Nehéz dolog! Kép Szerintem a legjobb volna kerülni. Nekem már volt rossz tapasztalatom, hogy családon belül huginak megmondtam, hogy egy görény a pasija, szerintem dobnia kéne, de még ő volt felháborodva, azóta sem felhőtlen a kapcsolat se vele, se a pasival /akihez hozzámegy nyáron/, úgyhogy gondold meg, hogy kiásod-e a csatabárdot!

Macsek! Lakásátalakítás Kép

Erika! Receptet köszi!

Anyuszi+Dinó! Elromlott gyerekek ügyében csak annyit, hogy még én is ki vagyok akadva az idősjárástól, nem lehet hogy ez készíti ki őket is? Bernát gyógyuljon megne legyen lelkifurkád, Lili is pofára esett már a motorral, csak kicsit szerencsésebb volt és a homlokát zúza csak meg! Kép

Csengő! Kép Tetszett a kigömbölyödésre váró papa sztorija Kép

Kormi! Szépek vagytok! Kép

Na léptemm, így is túlóráztam most egy kicsit a bnet miatt! Kép:
Macs
maccs

SziasztokKép

DinoKép
Nagyon rosszul hangzik, ami a foggal történtKép A maradandó fogak fejlődését is befolyásolhatja? Drukkolok Nektek, hogy azért minden a lehető legjobban alakuljonKép

MacsKép
Igen, arra készülj fel, hogy a bölcsis időszakban rettentő anyásakká válnak. Nálunk ez nemcsak az első időszakra volt jellemző, hanem úgy általában, talán még az ovis kor kezdetén is.

Lányok!
Nagyon úgy néz ki, hogy a talinkat bizonytalan időre el kell, hogy halasszamKépKépKép
A múltkor írtam, hogy a kiscsopiban előjött az egyik kislányon. Hát ma délután szólt az óvónő, hogy mostanra kapta el a nővére, aki mellesleg Hanna ovistársa+legjobb barátnőjeKép Úgyhogy azt hiszem, mostantól indulhat nálunk is a visszaszámlálás. Ez viszont azt jelenti, hogy kb. 2-3 hét, mire Hannán kijöhet, arról meg nem is beszélek, hogy utána meg Marci következikKép Így nem merek senkit hívni hozzánk, nemhogy május végéig, de szerintem még jún. végéig semKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?