Sziasztok,
Andrea, én úgy csináltam, hogy póréhagymát /lehet sima is, csak az is volt itthon, és talán finimabb/felapritottam picire, olívaolajon kicsit megpirítottam,tettem hozzá 2 ek.lisztet, és így lett egy világos rántás. Tettem bele egy pici pirospaprikát is, majd a mag nélkül a lereszelt tököt beletttem, és felöntöttem egy kis aludt tejjel. /de lehet kefírrel, vagy íróval is/Ezután jól összekevertem, és felengedtem annyi vízzel, hogy ellepje ezt az egészet, majd beleszórtam az apróra vágott kaprot!Én virslivel adtam neki, de lehet fasirttal, vagy valamilyen más husival is! A végén főztem bele a virslit!A tányérjába tettem csak bele 1-2 kanál tejfölt.Még annyit, hogy a lereszelt tököt egy kicsit állni hagytam, és besóztam. Kinyomkodva kell a lábosba rakni. Ez meg egy kis praktika:hogy miután beletetted a tököt a rántásba öntsél egy nagyon pici ecetet rá, és ettől nem fő szét a tök!
Nálunk bevált, vacsira is ezt kapott és nagyon ízlett neki,de akkor add így neki, ha már ti is mindent esztek! Csak a rántás, meg a hagyma miatt
Remélem sikerül, majd írd le, hogy megette -e?!
Orsi, én is pedagógus vagyok,igaz most nem onnan jöttem babázni, hanem másik munkahelyen dolgoztam pár éve, de mivel bejelentve ugyebár ebben a mai szuper világban lókakával voltam, így detto a helyzetünk!
Ezért sem sietek vissza, mivel szomorú, de alig érezzük meg, hogy én nem is dolgozom!!!Akkor meg megegyeztünk a férjemmel, hogy inkább Esztikémmel töltöm az időt, és ne bölcsi tanítsa az élet dolgaira!
Azért ez vicc, nem???!!!Bár sírni lehetne rajta!:
(
szopiról csak azért szoktatom le, mert már egyrészt van 13 fogunk, és néha tudja úgy a szájába venni, hogy már fáj. Igaz még nem harapta meg,/kopp,kopp/ de lehet az is eljönne hamarosan!A másik meg, hogy naon nem szeretnék olyan kínos helyzetben kerülni, hogy az utcán, buszon, közértben, orvosnál huzigálja fel a pólómat "nagy" gyerek létére, hogy cici,cici.Úgy gondolom ekkora gyereknek sincs már szüksége erre! Pedig én nagyon szeretek szoptatni, és bizonyos értelkemben sajnálom is, hogy abba kell hagyni., de úgy gondolom, hogy minél később annál nehezebb! Szóval még este van cici, de másfél éves koráig szeretném azt is fokozatosan elhagyni!Most gonosz vagyok?Ti még szopiztok?
Ági, Rebeka arika nagyon
Mi még javába pépesezünk
Szóval nemtom mi lesz ha már nem!Mondjuk ma tarhonyás lecsó volt, és azért a tarhonyát már nem csináltam full pépesre, megette végre így is!
Majd meglátjuk mi lesz!
Gratula a lépésekhez
Mennem kell, jön az uzsi.
Pussz mindenkinek,mónika