Új privát üzeneted érkezett!

Mostani pillanatkép az Atommagzatokról:

Kép

Linda
bellana

Rita, ne haragudj, de itt válaszolok mert irtó béna vagyok SMS-küldésben. Már háromszor fogtam bele de vagy abba kellett hagynom vagy véletlenül töröltem amit addig nagy nehezn leírtam.
Szóval igen, a leírtakat mind szeretik a gyerekek, sőt a mozgásukat is fejleszti. Nekünk sajnos nincs csúszda, de a játszótéren a fiúk imádnak csúszdázni.

Andrea
tandrea

Sziasztok LÁnyok!

Délután nagy bőszen begépeltem a rágófogas történetünket, és mikor el szerttem volna küldeni, a babanet meghalt.Kép Pedig el is mentettem, de csak vágólapra és azóta már volt kikapcsolva a gép, és a gonosz nem jegyezte meg. Brühühü

Szóval rágófogak kicsit rövidebben, mint délután:
nekünk három hónap alatt sikerült négy rágófogat előcsalogatni. Vagyis egyszerre jöttek elő, de sokáig tartott az a rész, mikor még csak a hegyecskék vannak kint. A "kibújós" időszak rázós volt, akkor volt visítás éjszaka is, pedig Lilla jól alszik éjszaka. Szóval rázós dolog. Nekünk dokinéni azt mondta, hogy ha nagyon gáz, visít a gyerek, akkor Panadol. De én csak akkor adtam neki, mikor már tényleg keservesen sírt miatta. A nyügi az mindennapos volt abban az időben.Kép

Linda!

Nem semmi a két legény, én már a látványtól kórházba kerülök.Kép És még ha elképzelem mellé, hogy hogy borogatják ki a festékes vizet! Mert gondolom ez is előferdülhet...Kép

Most úgy néz ki, hogy Lillám minden héten egy napot nélkülem tölt. Felkeléstől az elalvásig. A suliba minden szombaton járni kell, és általában 9-19-ig.Kép Ami annyit jelent, hogy reggel kifejezetten gyorsan ott vagyok, ez két óra vonatutat jelent három átszálással. De csak 6.45-kor indul a vonat. Este viszont minimum négy óra haza a busz út. Tehát éjfél előtt nem érek haza. Eredeti terveimben az szerepelt, hogy mivel levelező tagozat, nem kell sűrűn járni, és abba bele fért volna az autózás. De így nem megy, főleg ilyen benzinárak mellett.Kép
Ja, pesti lányok!Kép Mivel menjek az Árpád hídtól (feltételezem ott van vmi nagyobb buszállomás, ha oda megy a váci busz) a Stadionig (merthogy innen jön a busz Egerbe) este kilenckor? Előre be vagyok szarva hogy ott kell kutyagolnom a sötétben egyedül. Eléggé félek ilyen helyzetekben.Kép

Aszsem ledőlök, ha eszembe jut még valami, akkor jövök.

Ja, még teszek fel egy képet a manóról. A locsolóból próbálta a vizet kivarázsolni kézzel, de miután nem sikerült, szétlocsolta a fürdőben. Mindebből csak a nyúlkálósat kaptam el mert siettünk.Kép

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

ÓÓÓÓÓÓÓ, el sem köszöntem, és Lilla szeme is piros.Kép

Pussz, apával majd kijavíttatom a szemét.Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Timi:az Árpád hídtól az 1-es villamos visz a Stadionhoz.Nem semmi ez a sok utazás.Kép Lilla édes.Kép

Linda:te jó Isten,nem semmi a két pici fiad!!!Kép Örülök,hogy jól alakul az ovi.Kép Milka tehén Kép Kép Kép Csatlakozom a csordához,mi is 3-4 -szer szopizunk még éjjel.
Legyél is büszke a fiacskádra! Kép

Eszter:hogy vagy????? Erről soha nem írsz.Én is bízom benne,hogy Kata megszokja a dolgot,bár az oviban még a 4. évben is volt cirkusz időnként.KépAmitől most kissé meg vagyok rémülve,hogy képolvasással tanulnak olvasni.Ez borzasztó!!!! Én még ilyet nem láttam,és nem is nagyon értem.Kép

Szöszi:Hellóóóóó Te elveszett bárányka! Kép Éjszakáitok azóta is jók? Nálunk egész jól beállt a 2,5-3 óránkénti ébredésre,de ma extra sz@r volt.Kép Reggelre kiderült,hogy kibújt 2 rágófogacska csücske.KépMost adtam Neki Panadolt,remélem ma alszunk azért.

Vera:majd küldöm a talis képeket.Kép

Mindenkinek köszi a gratulát a lépésekhez.Kép Olyan édesen próbálkozik.Kép

Most hirtelen ennyi jutott eszembe,majd próbálok olvasni még.

Ja,a sulisoknak nagy gratula a felvételekhez,legyenek ügyesek! Kép

Puszi Mindenkinek:Anikó
vakili

Szöszi:ettől én is féelk,hogy majd mindenre felmászik Bence.Ráadásul ez a lakás valahogy nem ilyen pici babára lett kialakítva.A berendezésnél még nem gondoltuk,hogy lesz 3. gyerkőc.Kép
4 évig járt oviba Kata,de még a 4. évben is előfordult ilyen cirkusz.Kép
Nagyon ügyes Balázs is,hogy már miket mond!! Öltözés Kép

Rita:egyelőre próbáljuk türelmesen,simogatjuk,puszilgatjuk,apa is jön velünk.Aztán egy idő után már Bence is sír,unja a banánt,melege van,akkor menni kell.5-10 perc után elköszönünk Tőle,és kimegyünk a teremből( jövő héttől már be sem mehetünk),és határozott léptekkel elmegyünk.Először még futott utánunk,de ilyenkor már nem szabad visszamenni,mert akkor soha nem lesz vége.Próbáljuk egyre rövidebbre fogni a búcsúzkodást.Ma meglestem,és odamegy a tanítónénihez,és Õt ölelgeti még egy kicsit.Kép Állítólag hamar megnyugszik.KépEgyébként már az egész folyosó ismeri,olyan hangosan zokog minden reggel.Kép

Na,most már lefordulok a székről,bocsi.Kép

Orsi:Puszi Nektek!!!!! Kép

Persze a többieknek is!Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Tegnap jo hosszu napom volt. Delelott voltam Veranal. Nagyon jo volt. Jot beszelgettunk Veraval, a gyerekek meg jatszottak. Igaz nem egyutt, de azert feltalaltak magukat. Kép Lili jo sok puszit adott Mira-nak. Vera ferje csinalt kepet is, majd gondolom felteszik ide. Olyan edesek egyutt. Majd elmentem megrendelni Lili jatszoteret es utana hazajottem Lilivel, aki mar a kocsiban olyan melyen elaludt, hogy csak be kellett tennem az agyaba. Majd delutan mentem meglatogatni nagymamamat a korhazban. Csipoprotezist kapott. Mar 2 hete bent fekszik. Kép Es most ujbol fel kellett tarni a mutet helyet, mert begyulladt. Kép Nagyon sajnalom szegenyt. Mar alig varom, hogy hazamehessen, ami meg sajnos odebb van.

Szoszi: nagyon orulok, hogy jottel! Kép Balazs is nagyon ugyes. Kép Olyan edesek nem, amikor beszelnek. Kép Lilinek meg olyan kislanyos hangja van. Kép Tegnap mondta eloszor, hogy kutya es Aldo (o az egyik kutyam neve). Kép
Talan Lili mar kezd rajonni, hogy en nem hallok mindent amit o. Nalunk nincsen csengo es ha jon valaki hozzank, akkor a kutyak mindig eszeveszetten ugatnak. Ok a csengonk. Ha rajtam van a hallokeszulek, talan hallom az ugatast, ha nincsen egyaltalan nem. Pont ebedeltunk, amikor eppen hallottam, hogy eszeveszetten ugatnak a kutyak, de nem foglalkoztam vele. Erre Lili mutogatott a bejarati ajto fele es mondta, hogy Vau-Vau. Kép Megneztem es lattam, hogy pont a pastasno volt az. Kép
Ragofog: Mi mar ket hete szenvedunk vele, es ha jol latom ez eltart meg egy darabig. Kép De nem minden gyereket visel meg.

Linda: mar ertem miert vagy olyan vekonyka. Kép Biztos sokat kell rohangalnod a ket energikus gyerek utan. Kép Neked meg sportolnod sem kell. Ovi. Kép Jo hir. KépErdekes ez a beszoktatasos modszer. Kep nagyon jo. Kép Latom Gergo ott is hogy porog az asztalon. Kép

Eszter: vegre jottel. Kép Hogy vagy? Vannak mar rosszulletek? A suli nincs olyan messze. A Fogarasi uti Tesco-val van szemben. En innen Godrol ramegyek az uj 2-esre, majd az M3-ra, majd Nagy Lajos k. útja es a Fogarasi út. Kb. 30-40 perc lesz, mert Szombaton forgalom sincsen.

Andrea: Koszi a valaszt. Vegul is megrendeltuk. Akacfabol van az egesz. Nagyon massziv es jol nez ki. 2 hinta, maszoka es csuzda van rajta. Nem olcso egyaltalan. De sikerult alkudnom egy kis kemenykedessel. Van olyan is aminek maszovara van. Na hat az mar nagyon sok volt. Kép
Ma vagy holnap mar le is szallitjak es ossze is rakjak. Majd csinalok rola kepet. A csuzda vegebe meg csinalunk egy 180x180 cm-es homokozot.
Majd kesobb amikor Lili nagyobb lesz, veszunk hozza egy merleghintat is.

Timi: suli. Kép nem semmi az az ut amit megteszel. Kép Batorsag kell hozza az igaz. Kep nagyon edes. Kép

Aniko: Erdekes ez a beszoktatasos modszer. En azt hittem, hogy ovi utan mar egyenesen viszik suliba beszoktatasos modszer nelkul. Gondolom minden fugg a tanarnotol is, hogy o mennyire turelmnes es megerto. Kar, hogy nem valogathatjuk meg az ovonoket.

Na megyek. Lili felebredt.
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Hali lányok!

Csak egy kép a szépségemről!Kép

Majd még jövök!

Timi

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Rita
Köszi, Karcsi jobban van már, de csak kicsit. Nehezen viseli a gipszet és még 3 hét járógipszet kapott hétfőn.Kép
Lili baleseteiKép Szerencsére Gergő még nem esett nagyot. Igaz nálunk is volt már vér, mert egyik nap elesett és a játék, ami a kezében volt felsértette a szája belső részét, ami nagyon tud vérezni. De pár perc múlva már semmi nem volt.Kép
JátszótérKép Menyi az a sok? Nekünk Karcsi fog csinálni, de csak jövőre.

Szöszi
Nem baj, ha ritkán, de legalább jössz és tudunk Rólatok!Kép
Karcsi csinálta a kerítést és rosszul lépett közben, kiment a bokája.Kép "CSak" rándulás, de állítólag ez rosszabb, mint a törés. 2 hét fekvő és 3 hét járógipsz.
Gergő méreteiKép Azért Õ már indulásnál jól belehúzott, persze hogy jól lehagy mindenkit.Kép
Rágófog: nálunk is ez a helyzet már lassan 1 hete, én is hulla vagyok. Valaki tudja, hogy mi az a homeós bogyó, ami jó fogzásra? Mert a Dentinox nekünk semmit nem használ.Kép

Linda
Megkaptam, el is mentettem!Kép
Doki onnan tudja, hogy megnézett hüvelyi UH-val.
Milka tehénKép Hát annak én is elmenék!Kép Anyukám mindig hüledezik, hogy még mindig mennyi tejem van!Kép

Anikó
Nektek is sok puszi!Kép
Kata majd csak be fog szokni!
Milka csordaKép Ugye engem is bevesztek? Akkor ismét együtt lesz a trió!Kép Már csak Panó hiányzik!Kép

Timi
Hát nem lesz semmi ez az utazgatás!

Most mennem kell, mert Gergő már nagyon hiányol!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Timi
Elfelejtettm írni! Édesek a képek!!!

Eszter
Puszi Neked, bocs, hogy kifelejtettelek!

PusziKép

ORsi

avocado

Orsi, úgy emlékszem Chamomilla CH5, napi 3x5 golyócska vízben feloldva (ne fémkanálban!), előtte-utána fél órát ne egyen, igyon Gergő.

Én már próbáltam, nekünk nem segített, de olyanról is tudok akinek igen.

Andrea
tandrea

Timi!

Nem lenne egyszerűbb vonattal kimenned Vácra mikor suliba fogsz járni?Nyugatiból indulnak és elég sűrűn járnak még hétvégente is.
Én rengeteget jártam vonattal Pestről Gödre és kényelmes volt Kép

Majd du.rakok fel a taliról képeketKép
P.Vera

KépKép
viranka

Vera!

Lécci pontosabban. Mert nekem épp az a legnagyobb problémám, hogy nem tudom, hogy mi honnan merre...és egyáltalán. Kép

Szóval:

A reggel az oké mert akkor vonattal megyek. Igaz, hogy három átszállás, de mindig van csatlakozás, és pestet kihagyom. Viszont visszafelé nincs vonatom, ezért gondoltam buszra. De az is lehet, hogy Vác-Pest vonat, aztán Pest-Eger busz...mindjárt utána járok...nameg akkor az a kérdés, hogy nyugati-stadion...milyen közlekedési eszközzel tudok menni. Bocsi, hogy ilyen hülye vagyok!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

No tehát.Kép Bocsika, hogy itt kínlódok nektek, de azért a legtöbben közületek pestiek...szóval bennetek minden bizodalmam.Kép

Vera jó ötletet adtál. Utána néztem. Haza úgy lenne a legjobb, hogy Vác-Bp. vonattal. 20.07-re érnék a nyugatiba. Nekem 20.45-re kell a stadionnál lennem. Lehetséges? Metróval? Vagy mivel? (utálom a metrót, bár egyszerűbb, mint más tömegközlekedési eszköz) És ha metróval...akkor milyen színű metró jár a nyugatinál és milyen a stadionnál? Nagyon rég jártam már így arrafelé, nem emléxem.Kép

Nyavajgós Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi
A metró a leggyorsabb és a legkevésbé macerás szerintem. Főleg este! Amennyire emlékszem, mert azért én is jó régen tömegközlekedtem Bp-en, hogy elmész a Nyugatiból metróval a Deák térre (ez a 3-as metró), ott átszállsz a másik vonalra (2-es metró) és elmész a Stadionig.
Vagy, ha nagyon nem szeretsz metrózni, akkor a Nyugatiból elmehetsz villamossal a Blahára és onnan metróval a Stadionig, ez így kicsit rövidebb metróút.
Különben a BKV-nak egész jó a honlapja, menetrendek stb. rajtavan, nézz be! http://www.bkv.hu

PusziKép

Orsi

avocado

Timi!

Hazafele vonattal nyugatiba, onnan a 3-as metroval a Deak ferenc terig. Ez 5 perc. Majd atszallsz a 2-es metrora es a Deak ferenc tertol a Stadionig mesz. Ez 8 perc. Este 8 es 9 kozott 5-8 percenkent mennek a metrok. Tehat ha te megerkezel a nyugatiba a vonattal es altalaban a vonatok sose pontosak 20.15 perc lesz. A metrora ha varni kell az max 5 perc. Felszallsz a 3-as metrora a Deak terig. Ez 5 perc. Atszallsz a 2-es metrora ez 2 perc seta plusz max. 8 perc varakozasi ido. A 2-es metroval 8 perc a stadionig. Osszeadva mindezt 5+5+2+8+8 perc. Az 28 perc. Tehat te 20.43 perckor a busznal vagy. Kép De ha rogton jon a metro, vagy par perc alatt, vagy a vonat pontos, akkor meg hamarabb. Kép
Szerintem igy a leggyorsabb.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Timi!

ha reggel vonat akkor szerintem az is egy jó ötlet lenne hogy a Keletinél felszállsz a 73trolibuszra(Betlen Gábor u. a mekinél)és leszállsz a körút-podmaniczky sarkon.Ez a nyugatinál a nagyposta.Viszont az a hátránya hogy a 73-as kb.10percenként jár,viszont előnye max 20 perc hétvégén és a nyugatinál van.
Metróknak a színére nem emléxem de a Nyugatinál Kőbánya-Kispest fele kell este menni a deáktól pedig az Õrs vezér tere felé,a Keleti után a következő megálló a stadionok.Ez biztos Kép
ja és este a vonatok gyorsabbak mint munkaidő lejártakor mert kevesebben utaznak,szóval inkább hamarabb beérsz a nyugatiba este szerintemKép
Vácon meg a Vác állomáson kell leszállni(van Vác-alsóváros is,ne kavarjon meg,a nyugatitól a 11.megálló).hogy ott merre menj tovább szerintem Linda tudna segíteni Neked.
vera

KépKép
viranka

Kép
Kép

KépKép
viranka

Sziasztok!

Előre is bocsi, ha értelmetlenül, félregépelve írok, de kb egy- másfél órája megvan az első émelygésem!
Köszönöm szépen az érdeklődést!
Ha minden igaz, akkor jövő héten hétfőn de legkésőbb azt követő hétfőn délután végre megnéz egy doki. Gondolom akkor jönnek majd a beutalók vérvételre, vizeletre, uh-ra, stb.
Allergiám kezd szépen felfejlődni, éjjel éreztem, hogy a bal tüdőcsúcs kicsit kezd szörtyögni, így megint szobafogságra ítéltem magam, és így sajnos csemetét is. Szerencsére Apa kimehet vele! Mostis épp cicáznak a kertben!Kép
Tegnap kipitiztem a körzetitől egy tégelyt a "matéria" vizsgálatra, ezt ma már be is adtuk, egy hét múlva eredmény.

Bocsi! Most el kell hagynom a terepet, bejöttek és Gusztinak kell a gép!

Puszi mindenkinek!

Eszter

Ui.: 2-es metró PIROS ÖRs- DÉli vonal
3-as metró KÉK Kőbánya-Kispest-Újpest vonal!

Kicsit később még visszakéredzkedek reagálni!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Timi, kicsi lányod gyönyörű ebben a rózsaszín csodában! Te kötötted?

Szöszi, orrtúrás Dávidnak is megy, csak ő nem a sajátját hanem más orrát szeretné piszkálni.Kép
Balázs is milyen ügyes a beszéddel. Dávid is kimondta az első (2) szót: hát szia!Kép

Rita, a "játszótérért" mi két helyen voltunk, végül vidéken rendeltük meg, ugyanannyi volt bruttóban mint Budapesten nettóban. Igaz kellett várni 3-4 hetet míg elkészítették. Lilinek biztos nagy boldogság lesz!

Linda, hogy ment a mai nap. Képzeld, Balázs is ott maradt tegnap egyedül reggelitől ebéd utánig. Semmi sírás, boldogan megy reggel oviba. Nekem hihetetlen ez az egész. Mindig várom hogy mikor fog sírni.Kép Tiszta hülye vagyok ahelyett hogy örülnék.
Igaz, reggel mondta hogy szól az óvónéninek hogy ő ma csak egy icipicit marad.Kép De nem volt semmi gond vele, sőt mikor meglátott majdnem sírva fakadt hogy ő még maradni akar. Ha így haladunk megpróbálom jövő héten az ottalvást.

Anikó, milyen volt a ma reggel? Van valami javulás Katánál?
Képzeld van több anyuka is a csoportban aki otthon van a kisebbikkel és ott aludhat a nagy. Remélem engem sem fognak kikosarazni.
Marci megőrjít hogy napközis akar lenni, nem tudom mit csináljak. Az is igaz viszont hogy így csak egyszer kellene elmennem összeszedni őket.

Vera, nagyon jók a képek, lányok édesek! Magatokról nem írtál, mi van Veletek?

Balesetek: hát nekünk kijutottak! Három kórházban is van kórlapunk balesetben kifolyólag.Kép Legdurvább az volt mikor Marci két évesen elharapta a nyelvét és 3 öltéssel össze kellett varrni.KépKép

Sziasztok
Andrea
tandrea

SziasztokKép

Úgy látom Timinek már túl sok infó kezd összegyűlni.Kép

Timi
Szerintem ezzel az informázióhalmazzal már jól el fogsz boldogulni nagy BP-en!Kép
Én is akartam kérdezni, hogy ki kötötte azt a gyönyörűséget Manócskádnak? Csodaszép!

Rita, Vera
Olyan édesek a lányok a képeken! Már csak egy fiú hiányzik középről!Kép Megbeszéljük és megyünk Gergővel!Kép

Eszter
ÉmelygésKép DokiKép Majd kérünk híreket!
AllergiádKép Az enyém is próbálkozik, de még egész elviselhető. Néha ki akarom tüsszenteni az agyamat az orromon keresztül, de amúgy nem vészes.Kép

Andrea
Mások orrtúrásaKép Ilyet Gergő is csinál, meg a szánkba is imád nyúlkálni.Kép Ja és imádja, ha etethet minket, legtöbbször azonban olyat akar adni, amit az Õ szájából vett ki.Kép És csodálkozik, hogy akkor miért nem esszük meg Apával.Kép
Napközi: remélem nem veszed belekotyogásnak! Nekem az a véleményem, hogy addig használd ki a napközit, amíg van! Ötödiktől már nem lehetnek napközisek, pedig szerintem nagyon jó dolog! Eleve még együtt vannak a gyerekek, tanulnak is, meg vannak jó kis foglalkozások, szóval szerintem jó nekik. Biztos azért akar Marcid annyira menni, mert ott van a sok kis barát is! Én biztos be fogom adni Gergőt, majd ha oda jutunk. Eleve én is olyankor fogok tanítani, ott leszek TÕle 2 lépésre és nem az üres lakásba jön majd haza, nekünk külön jó lesz! MÉg azt nem tudom, hogy ovi alatt mit fogok csinálni, mert mi általában 6-ig tanítunk, addig meg nincs ovi.Kép De ezen még ráérek gondolkozni, mert mégis úgy döntöttünk, hogy megpróbálkozunk a tesóval már most ősszel.Kép Aztán majd meglátjuk, hogy sikerül-e?Kép
NyelvelharapásKép Ettől én is nagyon félek, mert Gergő is állandóan kidugdossa! A tesóm sógoráék egyik gyereke is ugyanilyen csúnán elharapta, mint a Te Marcid.Kép

Anikó
Kata hogy van? Annyira sajnálom szegénykét! Ügyesek vagytok ezekkel a búcsúzásokkal, azért ezek csak segítenek Neki! Nagyon szorítok!Kép

Most megyek, mert hulla vagyok. Igaz a tegnapi éjszaka nem volt olyan durva, "csak" 2 óránként cuppant cicire. Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Kicsit régen voltam én is nem nagyon tudtam visszaolvasni csak néhány gondolat.

szöszi,
Az orrtúrás már nálunk is megy csak fogalmam sincs hogy honnan vette.

Rita,
Képzeld Veronika is hozza a cipőjét naponta többször hogy adjam rá. Olyan édes mert leül a földre, nyújtja a cipót és emeli a lábát. Rendszerint a másikat Kép A lányok nagyon édesek, manó is jól mutatott volna ott, beleillik a szőke sorba Kép

Orsi,
Mit tanítasz ami délután van? Zenét? Tesó Kép

Eszter,
A szeptemberi Kismamában van egy hírdetés hogy a Ruhabörzén lesz ingyenes 3D ultrahang azoknak akik összegyűjtik a kuponokat az újságból. Ha gondolod én összegyűjtöm neked és felhasználhatod Kép

Képzeljétek Veronika kezd átszokni az egy alvásra, fél 12 ebéd és utána egy szó nélkül alszik. Sajna így sem alszik többet másfél óránál de kihúzza ezzel estig és akkor könnyebb lerakni. Reggel változatlanul fennt van 6 és fél 7 között de ebbe már beletörödtem.
Jövő hét keddtől megyünk Tücsökzenére, volt már valaki?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Ma megkaptuk az Agyhártya elleni oltástKépKépKépEszti bömbölt, és majdnem én is!ÚÚÚÚtálom ezeket a szurikat, de muszály!Annyira nyügös volt ma, hogy már majdnem kiabáltam vele, mert elfogyott a türelmem, de aztán visszafogtamn magamKépMeg is mérték, 9350g, és 78cm-ek vagyunkKép2,5 hónap alatt fél kg-ot hízott, és 5cm-ert nőtt!!!!

Eszter, nem is tudtam, hogy allergiás vagy?KépAkkor sorstársak vagyunk, mert én meg még asztmás isKépKépKész vagyok ettől a qu....a parlagfűtől!Valamennyire írtja itt az önkori, de túlzásba nem viszik!A városban meg a por, kosz, és a benzingőz miatt fuldoklomKép
Nálunk képzeld a szombati partin még attól is féltem, hogy állandóan be akart mászni a tűzrakóba!!!De az a baleset szerencse most kimaradtKépKupont én is szívesen adok át, ha kell még mert újságokat én is mindíg megveszemKép

Timi, kislányod egyszerűen GYÖNYÖRÛÛÛÛKép Igazi kis NÕ, ebben a kötöttben naon, naon arikaKépazt hogy csináljátok, hogy nincs piros szem?vagy olyan jó gép kell hozzá?
utazásKépKépKépKéphát ez katasztrófa lehet!Nem irigyellek, mennyi idő elmegy az életedből vele. De a vizsgákra majd tudsz legalább tutira 3 órát tanulniKépHány éves ez a suli, mennyit kell ingáznod?

Vera, jók a képek a puszilkodós tök tuti;)

Linda, fiúk édikék a kis hegymászó kalandor az asztalonKépKép

Anikó, gratula a menéshez, de mire én idejutok szerintem már talán szaladtok is?!KépKép

Andi, a Tücsökzene mit takar?

Ajánlok figyelmetekbe egy nagyon aranyos, és szórakoztató könyvet. Címe, A baba memoárja!KépKép

Orsi, látom még ti is ciciztekKépKépÉn lassan szeretném leszoktatni, már 2 napja nem kap reggel!De eddig viseli. Te meddig gondoltad?

/ha érdekel valakit csináltam fotóalbumot, profilomból elérhető/

Manó
manóci

Sziasztok!

Eszmeletlen rossz ejszakank volt. Kép Nagyon sokat felsirt Lili. Az also szemfogai erzekenyek meg erintesre is. Mar nagyon feherlik, ha hozzaerek erzodik a foginy alatt a fog, de meg nem bujt ki. Ugyhogy ma veszek homeos bogyot a fogzasra. Valaki kerdezte, ez a Chamomilla Vulgaris nevu bogyo.

Vera: Nagyon jok a kepek! Kép

Andi: Egyszer osszehozhatnank egy talit es akkor lesz 3 szoke kislany. Kép

Mano: Oltas. Kép Esztinek azert nagyon szep meretei vannak. Kép

Andrea: Mi itt God-on vettuk meg a "jatszoteret". En is korulneztem az interneten, jo oldalak vannak, ahol ilyenek gyartasaval foglalkoznak, de sokkal dragabbak voltak mint a Godi. Igy itt vettuk meg es ki is szallitjak, meg ossze is szerelik.

Lili mar nem eszik tejpepet. Kép O mar reggelire lekvaros zsemlet vagy sonkas zsemlet eszik. A lekvart imadja (en csinaltam). Delben es este az en foztomet eszi. Tegnap este jo etvaggyal evett spagettit. Kép Egyenlore nem husevo. A sonkat se szivesen eszi. A csirket meg ki is kopi. Ma zoldborso levest csinalok es turos gombocot. Kép

na megyek is, puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Jo a reggel!!!Kép

ManociKép
Ha jol emlekszem Zsuzsiek jartak Tucsokzenere meg talan Valiek is?(tenyleg, tud roluk valaki????)
Allergia: nalunk a ferjem allergias, de annyira, hogy egesz ejjel orrot fuj, krakog, forgolodik, kohog, horkol...ugyhogy az egesz csalad szenved miatta Kép.

AndiKép
Balazs is most allt at a napi 1 alvasra, nemi rasegitessel, mert a delutani mar nagyon keson volt es gondolvan ra, hogy telen mar milyen sotet, hiseg, stb van .u 5-kor inkabb kihuztuk a delelottit. Es o is csak 1 o 15 percet alszik igy, hogy 1X alszik, ezzel elvan estig...Nem ertem?! Ejjel is csak max.9-10 orat alszik, azt is rengeteg megszakitassal.

AnikoKép
Nem, nem jok az ejszakaink, a betegseg megint betette az ajtot, jobban, mint eddig barmikorKép. De napkozben viszont tunemenyesen aranyos es msolygos, aktiv, szoval nem tudom mit tehetnek...Probalom azt, hogy ha mar sokszor ebred, akkor legalabb az agyaban aludjon, mert koztunk melege van, forgolodik, Laci kohogesere felebred, stb...De nehez nagyon, mar nagyon mellenk szokott.
Lakas: a mienk sem bababarat, szet is szed mindent, egesz nap csak nem "nem szabad"-ozhatok. Most fogunk kipaterolni egy uveg dohanyoasztalt,mert mar nagyon felek tole.
Es megvan elso ket remekvuve is: egy tollrajz a pelenazo folott es egy kek tenyernyom az eloszobaban...KépKép

OrsiKép
Mi is keszulunk ra...sot! Hatha egyszerre...Kép Balazs is etet minket, utanoz, ami neki nem kell, azt kikopi es nyujtja az en szamba es mondja, hogy: hamm.Kép En neha megeszem, az apja soha, igy mindig nekem nyujtja. Es ha a keze kajas lesz, akkor azt is nyujtja, hogy nyaljam le.Kép

RitaKép
Balazsnal most probaltuk a mezet, lekvart, de neki az nem kell. O husevo, minden nap husosat eszik delben. Reggel-este vmi sajtos kenyeret vagy virslit (kizarolag kecsappal hajlando elfogadniKép). Nalatok van tizorai vagy uzsonna? Nekunk a 3 foetkezesen kivul meg van d.e es d.u joghurt/kremturo vagy gyumolcs.

EszterKép
ha oszinte akarok lenni, en irigylem azt az emelygest...Bar egy ekkora, nem alvo manoval nem tudom hogy birnam, de en mar annyira vagyom ujabb kis szuszogo csomagra!!!

AndreaKép
A masok orrat is turkalna Balazs is, meg a szankba is szeretne...De az orrturast lehet kezelni dudalassal (ha hozzaer az orromhoz dudalokKép) es az nagyon tetszik neki, akkor megmarad a "kulso" vizsgalatnal.

Baleset: Balazs 8 honaposan hozzaert a vasalohoz, meg most is latszik a kezen a nyoma...Kép

Mar itt sem vagyok:
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Hű Manó, Kostyika!
Légyszilégyszilégyszi! Olyan kiváncsi lennék, milyen egy ilyen 3D, Apát meg nehéz lenne meggyőzni, mert szerinte a sima uh is teljesen jó. Szerintem is, csak én szeretem ezeket az új kütyüket, és tényleg szép képeket láttam, amiket ezzel a technikával csináltak!

Kostyika!
Csak kitartóan azzal az alvás átszokással!
Olivér már nagyon régóta csak egyszer alszik egy nap, úgy 11-12 körül, de tegnap pl. sikerült 3és1/2 órát összehoznia, ám estére így is lefárasztotta magát annyira, mint máskor.
Amióta összehajtottuk a járókát, és a napközbeni alvás is a saját ágyában történik, azóta nem ritka hogy ilyen nagyot alszik.

Manóci!
Oltás!Kép Méretek!Kép
A büdi városszagot én sem bírom, de leginkább ezen ÁLLAPOTOMBAN. Szerencsére nem vagyok hányingeres, de egy masszívabb teherautó azért tud fordítani a gyomromon párat.
Asztma!Kép
Anyukám is allergiás asztmás volt, így láttam milyen az igazi fulladás! Remélem azért neked nem ennyire súlyos!
Engem az bosszant, hogy július közepe, vége felé kezdik reklámozni a "parlagfűmentes Magyarországot", holott addigra már semmire sincs idő! Nem ám nyár elején, esetleg tavasszal!
ÁHHH, inkább nem hergelem magam.Kép
Rémes dolgokat tudnak művelni a csemeték, de igyekszem arra gondolni, hogy én sem lehettem jobb, mégis felnőttem egyben. van egy pár harci sérülés, de azért megvagyok. Igyekszem akkor szabadjára engedni anyatigrist, amikor komolyabb veszély fenyeget egy horzsolásnál, addig csendben szorongok és lehetőleg oda sem nézek, csak fél szemmel.
A kanapéról pl. le KELLETT esnie, mert nem hitte el, hogy állva nem tud lejönni...Kép

Rita!
Biztosan nagyon szép lesz a játszóteretek!
Olivér is már elég régóta egyedül reggelizik, legjobban azt szereti, ha a miénket kunyerálhatja el. Pl az Abonettért oda van, habár a sláger a babapiskóta. Abból lehetóleg keveset adok, mert nem szeretném, ha nagyon rákapna az édes reggelire. Ma reggel egy fél májkrémes zsemlét darált le, tegnap pedig csak úgy ette meg az ebédjét, pipihusi sütve és sültkrumpli, ha kimentem még a konyhából is. Aztán jött a banán!
Drukkolok, hogy hamar túljussatok a fogzáson!
Nekünk még előttünk van egy rakás fog. A hatodik foga sem tört még át, pedig egy ideje már látszik. Így mi még mindig majdnem négy felső és két alsónál tartunk.

Szöszi!
Orrtúrás!Kép
Mi még nem fedeztük fel! Olivér inkább aszájsebészetet választotta!Kép

Timi!
Nagyon kis helyes lánykád ebben a szerelésben! Mint már többen is én is kérdezem: Saját gyártmány?
Jó sokat fogsz utazni! Tényleg lesz időd tanulni!
Szerintem csak a gyakorlat fogja tudni eldönteni, melyik lesz a legrövidebb ideig tartó útvonal, de remélem mielőbb meglesz!

Linda! Andrea!
Nagyon érdekes olvasni ezt a beszoktatásosdit! Tiszta izgalom, bár ahogy olvasom, ez is egy olyan része az életnek, ami jobban megviseli Anyukát mint Csemetét!
Bár talán ha rossz, akkor az mindenkinek rossz.
De úgy tűnik, szépen haladtok!

Vera!
Újfennt nagyon jó képek készültek!

Anikó!
Képolvasás?
A fene tudja már melyik a jó módszer! Egy idő után talán inkább az számít, hogy mennyire szeret olvasni, hioszen egy gyakorlott olvasó is elsősorban szóképeket olvas, és csak ismeretlen szavaknál magát a betűket. Csak szeressen olvasni!
Én imádom a könyveket, de hugom már nem.
Szeretném, ha csemetéim is az olvasók táborát bővítenék majd, mert különben minek gyűjtögetem ezt a rakás papírkupacot?
Hiszek abban, hogy a könyvek fejlesztik a fantáziát, hiszen az a kreativitás alapja is, és manapság már az éelt minden részén szükséges, hogy feltaláld magad!

Szia Orsi!
Kipihented magad?
Õsztől babaprojekt? Hajrá-hajrá!Kép
Ámde akkor nem kellene 3-ra redukálni a szopikat? Nagyon zavarná Gergőt, vagy inkább neked hiányozna jobban?

Na most aztán elég belőlem!
Senki nem mondhatja, hogy nem írtam!Kép

Zitáék?

Jut eszembe! ma kb két óra múlva, teszek fel képeket a <a href="http://www.kep.tar.hu/ironram" target=_top> képtáramba</a>! Ha valaki kíváncsi, ne sajnálja! Még pontozhattok is!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Par kep a Veraeknal toltott latogatasrol:
Kép
Kép
Kép
Igy alszik most. Felfekudt a helyemre, rahajtotta a fejet a parnamra es elaludt. Kép Gondolom a rossz ejszaka neki is kihatott.
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Manóci,
A Tücsökzene ilyen zenés (milyen meglepő Kép) foglalkozás, körbe ülnek a babák és a mamák a szőnyegen és különböző dalokra rázhatnak mindenféle egyszerű kis hangszert. Bizonyos Forrai Katalin dolgozta ki a módszert és Anyu az ő könyvéből tanította anno az ovisokat és meg volt vele elégedve. Nagyjából ennyit tudok róla most, majd kedden megírom hogy milyen volt. Ismertőseim nagyon dícsérték.

Rita,
Dettó szar éjszaka Kép Hajnali fél 1-től fél 3-ig csitítgatás a foga miatt. Ezt a homeós bogyót lehet kapni recept nélkül? Valamit kell nekem is venni mert a Dentinox már nem használ. Nagyon szívesen találkoznék már veletek, csak eddig mindig közbejött valami. Megkérdezhetem hogy mennyibe kerül ez a játszótér? Ugyan mi még tömbbe lakunk de majd szeretnénk elköltözni és jó lenne nekünk is egy. Képzeld én is csináltam eperdzsemet de csak pár üveggel mert most csináltam először és már el is fogyott. manó is imádja a lekvárt, még jó hogy anyósom gyártott egy csomó sárgabarackosat.

Szöszi,
Mi is ezért tértünk át mert a délutáni már kicsúszott 4- fél 5 felé és akkor meg este nem akart aludni. Tegnap szerencsésen kijött mert aludt 11.40-től 1-ig aztán vendégeink voltak, 5 kor mentek el, akkor lementünk a játszóra, ott elvolt és nem is jutott eszébe hogy aludni kéne. Este 8-kor leraktam aludni és negyed óra alatt elaludt egy szó nélkül. Akkor még milyen büszke voltam magamra! Na aztán hajnalban jött a feketeleves Kép Jó persze ez a fogának köszönhető.
Balesetek eddig szerencsére elkerültek minket, gondolom amint elkezd járni egyedül majd jönnek Kép

Orsi, Szöszi
Le a kalappal előttetek is hogy bele mertek vágni a tesóprojectbe Kép Nekem ez az egy manó is lemeríti minden energiámat és tuti hogy nem bírnék még egy pici babával foglalkozni

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Ime a hinta:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Ja! A csuzda vegeben lesz a homokozo.

Rita

Kép
Kép
trita

Hali,

Hú milyen sokat írtatok közben Kép

Rita,
Nagyon jó ez a kerti játszó! látom Lili is élvezi nagyon Kép

Eszter,
Akkor gyűjtöm a bónokat! Anno én elmentem amikor Veronikával voltam terhes, nagyon jó volt látni a csemetét, ott tudták megmondani h kislány mert előtte a rendes uh-n soha nem látszott. Engem megnyugtatott h végignézték minden porcikáját h egészséges. Sajna csak 1 képet tudott csinálni a doktornő mert végig úgy feküdt hogy a kezével takarta az arcát. De azt elraktam. Ma már kihúztam az alvást délig, előtte megebédelt bár nem sokat evett mert már nagyon fáradt volt de aztán simán elaludt. Kíváncsi vagyok hogy alszik-e másfél óránál többet. Nálunk is a saját ágyában alszik. Egyébként köszi a bíztatást, jól esett nagyon Kép

Rita,
Irigyellek ezért hogy lefekszik magától és elalszik Kép

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Köszi az elismerő szavakat a fejlődéssel kapcsolatbanKépDe ti mekkorkák vagytok?Ezek tényleg nagy méretek???Kép

Eszter, hát az asztmám most pang, szerencsére nekem a terhesség azt hozta ki, hogy időlegesen elmúlt!Most még a szopi miatt nincs, de nem tudom mi lesz majd.Tudod, én inkább Eszti miatt aggódom, mert azt mondják, hogy általában a gyerkőc is megörökli ezt a szülőtőlKép

Andi, írd le légyszi, hogy pontosan melyik bónt kell elrakni, mert nehogy véletlen rosszat vágjak ki, és ugorjon a 3D?!KépKöszi
Várjuk a tücsizenés beszámolótKép

Rita, én még lekváros kenyeret nem próbáltam csak nutellástKépDe a mézzel vigyázzatok, én azt hallottam, hogy azt is jobb 2 éves korig nem adniKép
A játszótok nagyon jó, tök szépKépNekünk csak hinta, és homokozó van, meg a hinta mellett rá lehet akasztani mászókát/kötélből/.Igaz nem annyira profi mint a tiétek, de nálunk azért olyan kincs mert APA csinálta, így nagy becsben tartjukKépKép
De azzal nem tudok betelni, hogy Lilinek már ekkora haja van,ÓRIÁSIKép

Na, megyek mert már fölkelt, itt ül az ölembe, és kűzdünk, hogy kié legyen a gépKépKépKép
Manó
manóci

Sziasztok!

Nagyon bevallt ez a kerti jatszo. Ahogy felraktak, Lili mar nyujtotta is a kezet, hogy tegyem be a fahintaba. Betettem. Jo fel orat hintazott en mar nagyon untam, amikor nyujtotta a kezet. No, mondom vegre vege, de amikor kivettem, mutatta a masik hintat, hogy abba akar beulni. Na, ott is fel ora hinta, majd csere es igy tovabb. Kép Egesz nap hintaztunk, kiveve, amikor setaltunk. A zoldeseget is ugy pucoltam meg, hogy kivittem egy szeket es ott pucoltam, mikozben Lilit lokdostem. Kép

Szoszi: Lili hasonloan etkezik mint Balazs. Reggel 8-9 kozott reggeli. Ilyenkor lekvaros zsemlet eszik vagy virslit zsemlevel. A virslit meg megeszi. Delben, altalam fozott ebed. Es este is ebedmaradvanyok vagy hideg etel. Este 6 es 6.30 kozott vacsorazik egyutt harmasban a csalad. Gyumolcsot altalaban az ebed utani alvasnal szoktam adni. Ilyenkor 1 banan es 1 barack vagy mas gyumolcskeverek. delelott meg szokott kapni kekszet, ropit. Ezek nem csak delelott jarnak. Kép De mertekkel adok. Most a leggyakoribb csemege a szolo. Az a nassolnivaloja Lilinek. Ebed utan meg kap egy pudingot, joghurtot vagy egy kremturot. Mindig mast.
ma nagy sikert aratott a zoldborsolevesem es a turogomboc. Csak ugy ette. Es mar nem kell se turmixolnom, se osszetornom. Megeszi o mar rendesen. Ugyesen eszik a kanallal. Neha melle megy, de sokszor sikerul a szajaba betalalnia. Lili is etet engem kozben. Kép

Andi: homeos bogyo recept nelkul van. En most vettem. 15 CH-asat. mar adtam is be Lilinek es meg furdes elott is kap. ma nem fog elvileg hatni, ha hat, hanem holnap vagy holnaputan. majd meglatjuk. En is rengeteg sargabarack lekvart csinaltam. Kép Lili imadja. Mar akartam irni, hogy szerintem Veronika es Vera Miraja nagyon hasonlitanak egymasra! Kép Mintha testverek lennenek. Kép
Andi, mi az e-mail cimed?

Mano: Koszi a bokot, hajugyileg. Kép En is es a ferjem is nagyon hajas babak voltunk. Kép Most is azok vagyunk. Kép Lili amugy is nagy es sok hajjal szuletett. Kép
Nutellat meg nem probaltam, de az meg odebb van. Kép mezet meg nem adok neki.
Nagyon jo, hogy a ferjed csinalt hintat meg egyebet. Ez ertekelendo. Ferjem is csinalna, csak most sufni projekt van. Kép Tetoszerkezet, falazas, vakolas, festes. Kép Ugyhogy erre mar nem jutna iden ideje. Igy vettunk egyet, illetve a mamamek vettek ajandekba Lilinek. A ferjem nem akart csuzdat, mert nagyon aggodo tipus, de aztan mondtam, hogy az a gyerekek egyik kedvenc jateka a hinta mellett, igy belement nagy nehezen. Kép

Fogmosas: kepzeljetek vettem Vademecum baby epres fogkremet, es azt a fogkefere teve most mar tokeletesen le tudom sikalni, meg tudom mosni Lili fogat. Meg elvezi is es csak ugy cuppog a jo izetol. Kép

Zenebolcsi: Most olvastam, hogy itt Godon is van szerdankent a Muvelodesi hazban reggel 9-tol. Azt hiszem ki fogom probalni.

Na megyek. Lassan furdetes.

Jo ejt mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Lányok!

Köszi mindenkinek az indókat közlekedés ügyben. Sokat segítettetek. Mindjárt jegyzetelni is fogok.Kép

Csak nagyon gyorsan, mert rengeteg dolgom van még, és hulla vagyk, és már este van...

Szóval LIllának a poncsóját és sapiját anyósom horgolta. Nyugdíjba ment, és mondta, hogy szívesen csinálna Lillának valamit, találjam már ki, hogy mi legyen az. Ez lett belőle. Ezóta van már pulcsija is, és most veszi a fonalat a köv. pulcsira.Kép

Szaladok, vasárnap beszámolok, és mindenkire reagálok ígérem.Kép

Pussz, mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy nem jöttem eddig, de az utóbbi 2 napunk katasztrófa volt. Nem is akarok róla többet írni. Kép

Timi: akkor holnap Vácon leszel. Kép Mi meg nem. Kép
Jó tanulást és remélem sikerült kitalálni, hogy a legegyszerűbb az utazás!

Anikó: szóval nem vagyok egyedül az éjszakai műszakkal? Kép Jó nagy cicimániások ezek a fiúk. Kép
Nem is gondoltam, hogy a suliba is van beszoktatás.

Rita: szuper a játszóteretek. Kép Gondolom egy vagyon lehet. Részletre vettétek?

Orsi: mégis belevágtok a tesóprojektbe? Mitől gondoltad meg magad? KépKarcsinak további kitartást!

Eszter: émelygés? Brrrr. És mégis irigyellek. Kép Olyan szép ez az időszak. Kép Én is szivesen gyűjtöm neked azokat a kuponokat, nekem is jár a Kismama! Mi Gergővel voltunk 3D-n és nagyon klassz volt. Kép

Andrea: Dani ezen a héten már szépen ottmaradt, már ott is reggelizett és ebédelt. Kép Ma viszont miután átöltöztünk, kiderült, hogy az óvónénije dokinál van és a helyettes óvónéni másik teremben, a saját csoportjába fogadja a kölköket. Dani nem volt hajlandó maradni, mert neki az ő óvónénije, csop.szobája kell. A csop.társak még nem igazán számítanak úgy látom. Kép Így hát elhoztam. Minden olyan jól ment eddig, nem akartam egy buta eröltetéssel elrontani az egészet.

Manóci: oltás. Kép Én se bírom , ezt nem lehet megszokni. Valahogy mindig sírhatnékom támad és győzök nem elpityeredni a rendelőben. Kép

Linda
bellana

Hali,

Manóci,
Most nincs nálam az újság de úgy emlékszem hogy ahol van a ruhabörze hírdetése annak a bal alsó sarkában van egy kupon.

Rita,
kostyika@freemail.hu a címem

Linda,
Gergőt is már hagyod rajzolni és festeni? Ilyenkor csak az asztalon ténykednek, nem kennek össze mindent?

Timi,
Nagyon ügyes az anyósod, nagyon szép a poncsó és a sapi. Milyen volt az első tanítás?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Rita!
Szép a játszóteretek! A homokozó tényleg szépen ki fogja egészíteni!

Bellana!
Neki csoportszoba kell? Kép Aranyos! Ennyi idő alatt még nem fog kötődni más gyerekekhez a tesón kívül szerintem. A felnőtteket jobban ismeri, és általában bízik bennük talán ezért, no ha pedig ráadásnak az ovonéni is ügyes, akkor nem csoda, ha máris ragaszkodik hozzá!
Gyüjtést neked is köszi! Bár azt sem tudom mennyi kell egyáltalán!
Olivér is rajzolgat már filccel, bár én az etetőszékébe ültetem egy filccel és egy lappal, aztán had szóljon! Nagyon kis kreatív, főleg az etető tálcáján! Kép
Szerencsére ez IKEÁs gyerekfilc, és tényleg olyan könnyű letörölni mint a reklámfilmekben a "zsíros szennyeződést"!Kép

Kostyika!
Mikor lesz ez a ruhabörze? Én minden ilyesmiről le vagyok ám maradva!

Timi!
El lesztek akkor látva rendesen cuccokkal! Minagyink sajnos nagyon rosszul lát, így semmi kézműveskedés, pedig nagyióon szerette csinálni! Alényeg, hogy lát, mert egy időben ez is kérdéses volt.Kép

Szép hétvégét nektek!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziaszok!

Delelott voltam a Godi ruhaborzen. Eszmeletlen jo aruk voltak. 17000 Ft-ot ott hagytam. Lilinek vettem oszi-teli cuccokat. 15 kulonbozo nadragot (kord, farmer, jogging es belelt), vettem 15 db felsoket, pulovereket, gumicsizmat es egy nike szandal cipot itthonra es Bukkfurdore. Vettem ket kantaros nadragot mindketto kord, de az egyik melegen belet, bezs szinu (300 Ft volt) a masik rozsaszin kis viragokkal. Kép

Mar mennem is kell mert felkelt a Lili.
Folytatas kesobb. Kép

Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Gyors leszek, mert nagyon kóma vagyok, pedig most annyira nem volt vészes éjszakánk.

Linda
Végül is nem nagyon tudom, hogy mit is akarok.Kép Most adott egy lökést, hogy megtudtam, semmi különbség nincs, ha GYED, vagy GYES alatt szülök újra. Igazándiból van, hogy úgy gondolom legyen 2 év, aztán Gergő lefáraszt és megint visszakozom.Kép Most úgy gondolom, bízzuk a természetre és meglátjuk.Kép

Rita
Szuper ez a játszó!Kép Áruld már el, hogy mennyiért vesztegetnek egy ilyet? Annyira kíváncsi vagyok!Kép
Egész nap hintázásKép

Mindenkinek puszi, de most csak ennyire futotta tőlem.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Folytatas csak ma. Kép Vegre egy jobb ejszakank. Csak 1x sirt fel a Lili.

Linda: edesanyamek vettek a hintat es nem reszletre. Kép Nem hiszem, hogy ott a felsogodi fatelepen adnak reszletfizetesi lehetoseget.
Lili is nagyon szeret rajzolni. Van is szines ceruzaink. Kép
Irtam mailt.

Eszter: ez az Ikeas gyerekfilc, tenyleg mindenhonnan lemoshato?

Orsi: Mindent bele e kisteso projektbe. Kép Mi lesz a szopival ha terhes leszel?
Irtam mailt.

Andi: neked is irtam mailt.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
tavasz

SziasztokKép

Rita
Mailt megkaptam.Kép
Azt hiszem Eszter is kérdezte a szopit, csak akkor elfelejtettem rá válaszolni.
Szóval én nem szeretném Gergőt elválasztani, sőt csökkenteni sem akarom a szopik számát, így még az is lehet, hogy egyelőre nem tudok teherbe esni. Ha igen, akkor meg majd kiderül, hogy vészes-e a dolog.
Nemm emlékszem, hogy Zita mind a 2., mind a 3. babánál még menyit szoptatott pocakosan.Kép

Zita
Ha olvasol légyszi írd már meg, hogy ennyire sok szopi okozhat-e gondot a terhességben, vagy mindegy, hogy 1-2, vagy 6-7 szopi van? Mert Gergő most a fogzás miatt éjszaka nagyon sokat szopizik, általában úgy 2-2,5 óránként felébred lefekvés után, így legalább 3 szopi van, néha 4. Nap közben pedig még 4 szopi van, igaz az ebéd utáni, ha nem alszik el, akkor nem túl hosszú, van hogy el is marad. De ez már ritka, mert többnyire 1x alszik ebéd után és az elalváshoz kell a cici.Kép

Képzeljétek ma hívott a Hugicám, hogy pozitív lett a teszt, így ha minden rendben lesz, akkor jön az unokatesó!Kép Ráadásul, ha nekünk is sikerül az ősszel, akkor nem is sok különbség lesz köztük!Kép Gondolhatjátok milyen boldog a család!Kép

Hoztam pár képet Mókuskáról.Kép

Itt Karcsi növendékével játszik.Kép A kissrác ide-oda tologatta a traktoron, Gergő meg baromira élvezte!Kép
Kép

Itt meg egyik reggel a hintalovon. Még kicsit álmos a kis huszár.Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Az előbb írtam egy iszonyú hosszú levelet, erre elbénáztam és elszállt.Kép
Most meg már Gergő nem hagy, így majd talán később újra nekifutok.

PusziKép

Orsi

avocado

Hali,

Rita,
Már én is néztem hogy mennyire hasonlít Veronika és Mira Kép

Bellana,
Hogy megy a beszoktatásod a nagyobbik fiad nélküli létbe?

Eszter,
Valamikor október közepén van a ruhabörze de most nem tudom pontosan mert kölcsönadtam az újságot. Majd ha visszakapom akkor megírom. Mikor mész az orvoshoz? Hogy vannak az émelygéseid?

Orsi,
Nagyon édes a kis álmos huszár Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kostyika!
Épp ma voltam dokinál itt a kerületi rendelésen! Minden rendben, meglepetésemre a felújítás keretében még tisztességes uh is lett, így láttam hatalmas fél cm magas, dobogó szívű, ép petezsákú hat hetes lakómat!Kép
Fülészetre is be kellett mennem, mert tegnap este óta minden orrfújásnál szúrt a fülem. mázlimra csak egy hajszál keveredett igen rossz helyre, de a krónikus orr- és arcüreg-gyulladás miatt nekem a fülészetre is "terhesgondozásra" kell járni havonta. Nem bánom egymás mellett a két rendelő ajtaja, és a két doki is ugyanakkor rendel!Kép

Bocsánat, most többre nem futja!

Holnap!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Rita, köszi az elismerő szavakat a játszóraKépAzért a tietek komolyabb!Csúzdánk nincs, de jól tetted, hogy rábeszélted a férjed, mert tényleg szeretik!Esztinek is bejön, a játszón szoktunkKép
Lili nagyon ügyike kajábanKép/is/Mi még mindíg turmixolunk, de már vannak benne darabok is. A reggelit viszont meg tudja rágni,érdekesKépKépSzóval szerintem van némi lustaság a dologbanKépSzőlőt Eszti is szereti, de másnap azért a maradványokat megtalálom a bugyiban!Mag, héjjaKép
Én pl. még túró rudit nem is adtam neki!Krémtúrót, joghurtokat szoktunk uzsizni, tízóraira gyümölcspépeket, ebéd az valami amit főzök neki, vacsi meg néha ebéd maradék, néha meg tejbepapi!KépTejet viszont még mindíg nem adtam, de már el fogom kezdeni a feles változatotKépCici is már csak este van.

Andi, kupont megtaláltam,kösziKép

Eszter, a ruhabörze, November 19.-én, Szombaton lesz 8-15 óráig a Vásárközpont "A" pavilonjában!
Belépőjegy 900Ft.-
Az ingyenes 4D UH-oz pedig szükséges a: Terhes kiskönyved, és a 3 havi kupon!Szept, okt,nov!A vizsgálatot érkezési sorrendben végzik!
Nekem megvan a szept,és az okt, novemberit is megveszem úgyis,ha gondolod írd meg a címed az emailemre, és nagyon szívesen elpostázom neked a kuponokatKépE-mail címem a profilomban!

Orsi, ari a kis álmos huszárodKép

Pussz, mónika
manóci

Sziasztok!

Kostyika: ráhibáztál a kérdéseddel. Kép A beszoktatásom nagyon nyögvenyelősen megy, hiányzik Dani és szinte unatkozom. Rendbe tudom tenni a lakást... Gergőnek is hiányzik Dani. Mikor meglátja odarohan öleli, puszilgatja. Én meg majd elolvadok Kép

Orsi: nekem nem zavart be a szopi a terhességnél.
Azt honnan fogod tudni, hogy van e peteérésed?
Képek édik. Kép

Rita: köszi a mailt. Többre gondoltam ám. Kép

Eszter: Dani az óvónénihez és a helyhez ragaszkodik a többiek még túl sokan vannak. Kép
Mikor mész dokihoz????

Most el, vagy lefordulok a székről...

Linda
bellana

Eszter most olvastalak! Hurrá!!!! Kép Kép Kép
bellana

SziasztokKép

Andi, Móni
Aranyosak vagytok!Kép

Linda
Fogalmam sincs, szeritnem nem fogom tudni.Kép De Gergő sem számolással fogant, hanem "csak úgy".Kép
Te meddig szoptattad Danit? És még hányszor szopizott, amikor terhes lettél?

Kicsit elszomorodtam ma, mert voltam a dokinál receptért és megkérdeztem, hogy mi lenne, ha megint terhes lennék és ő azt mondta, hogy ha már nem szoptatok, akkor semmi akadálya.Kép Erre mondtam, hogy hát szopi az még van, mire ő, hogy akkor viszont nem kéne arra törekedni, hogy terhes legyek, mert a hormonháztartás, sárgatest...szóval ő nem nagyon támogatja. Így nem tudom mit fogok csinálni, ha mégis jön a 2. baba, mert ha a doki nem fog így elvállalni, akkor mennem kell máshová.Kép De ki tudja, még az is lehet, hogy a sok szopi miatt nem sikerül. Akkor is gáz lesz, mert akkor 2 évesen muszáj leszek visszamenni dolgozni, viszont akkor nem tudom, hogy oldjuk meg a gyerekfelügyeletet, mert ugye most már ott lesz a Hugim is és nem sajátíthatom ki Anyukámat. Viszont a bölcsi nálunk nem jön össze, mert eleve nincs is helyben, Gödöllőre kéne menni és mi délután 6-ig tanítunk mind a ketten, akkor ki hozza el Mókuskát a bölcsiből? Szóval most kicsit kivagyok, de úgy döntöttem akkor is belevágok és majd alakulnak a dolgok.

Linda
Írtad, hogy unatkoztok Dani nélkül.Kép Ilyen jó gyerkőc Bivalybill?Kép Mert én rendesen ügyeskedek, hogy sikerüljön megcsinálnom 1-2 dolgot itthon! Gergő folyamatosan a nyomomban van.Kép Tegnap mondjuk tündér volt, mindig sikerült valamivel lefoglalnom és így ki tudtam teregetni, meg kivasaltam, szóval jó nap volt. De van, hogy semmire nem jutok Tőle.Kép
Ölelgetés, puszilgatásKép Nagyon édesek lehetnek! És Dani olyankor mit csinál?

Most mennem kell, kihasználom, amíg Gergő alszik.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Bocsi, de hoztam pár képet.Úgysem ír senki, legalább legyen mit nézegetnetek.Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

PussszKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X