Sziasztok!
Hű Manó, Kostyika!
Légyszilégyszilégyszi! Olyan kiváncsi lennék, milyen egy ilyen 3D, Apát meg nehéz lenne meggyőzni, mert szerinte a sima uh is teljesen jó. Szerintem is, csak én szeretem ezeket az új kütyüket, és tényleg szép képeket láttam, amiket ezzel a technikával csináltak!
Kostyika!
Csak kitartóan azzal az alvás átszokással!
Olivér már nagyon régóta csak egyszer alszik egy nap, úgy 11-12 körül, de tegnap pl. sikerült 3és1/2 órát összehoznia, ám estére így is lefárasztotta magát annyira, mint máskor.
Amióta összehajtottuk a járókát, és a napközbeni alvás is a saját ágyában történik, azóta nem ritka hogy ilyen nagyot alszik.
Manóci!
Oltás!
Méretek!
A büdi városszagot én sem bírom, de leginkább ezen ÁLLAPOTOMBAN. Szerencsére nem vagyok hányingeres, de egy masszívabb teherautó azért tud fordítani a gyomromon párat.
Asztma!
Anyukám is allergiás asztmás volt, így láttam milyen az igazi fulladás! Remélem azért neked nem ennyire súlyos!
Engem az bosszant, hogy július közepe, vége felé kezdik reklámozni a "parlagfűmentes Magyarországot", holott addigra már semmire sincs idő! Nem ám nyár elején, esetleg tavasszal!
ÁHHH, inkább nem hergelem magam.
Rémes dolgokat tudnak művelni a csemeték, de igyekszem arra gondolni, hogy én sem lehettem jobb, mégis felnőttem egyben. van egy pár harci sérülés, de azért megvagyok. Igyekszem akkor szabadjára engedni anyatigrist, amikor komolyabb veszély fenyeget egy horzsolásnál, addig csendben szorongok és lehetőleg oda sem nézek, csak fél szemmel.
A kanapéról pl. le KELLETT esnie, mert nem hitte el, hogy állva nem tud lejönni...
Rita!
Biztosan nagyon szép lesz a játszóteretek!
Olivér is már elég régóta egyedül reggelizik, legjobban azt szereti, ha a miénket kunyerálhatja el. Pl az Abonettért oda van, habár a sláger a babapiskóta. Abból lehetóleg keveset adok, mert nem szeretném, ha nagyon rákapna az édes reggelire. Ma reggel egy fél májkrémes zsemlét darált le, tegnap pedig csak úgy ette meg az ebédjét, pipihusi sütve és sültkrumpli, ha kimentem még a konyhából is. Aztán jött a banán!
Drukkolok, hogy hamar túljussatok a fogzáson!
Nekünk még előttünk van egy rakás fog. A hatodik foga sem tört még át, pedig egy ideje már látszik. Így mi még mindig majdnem négy felső és két alsónál tartunk.
Szöszi!
Orrtúrás!
Mi még nem fedeztük fel! Olivér inkább aszájsebészetet választotta!
Timi!
Nagyon kis helyes lánykád ebben a szerelésben! Mint már többen is én is kérdezem: Saját gyártmány?
Jó sokat fogsz utazni! Tényleg lesz időd tanulni!
Szerintem csak a gyakorlat fogja tudni eldönteni, melyik lesz a legrövidebb ideig tartó útvonal, de remélem mielőbb meglesz!
Linda! Andrea!
Nagyon érdekes olvasni ezt a beszoktatásosdit! Tiszta izgalom, bár ahogy olvasom, ez is egy olyan része az életnek, ami jobban megviseli Anyukát mint Csemetét!
Bár talán ha rossz, akkor az mindenkinek rossz.
De úgy tűnik, szépen haladtok!
Vera!
Újfennt nagyon jó képek készültek!
Anikó!
Képolvasás?
A fene tudja már melyik a jó módszer! Egy idő után talán inkább az számít, hogy mennyire szeret olvasni, hioszen egy gyakorlott olvasó is elsősorban szóképeket olvas, és csak ismeretlen szavaknál magát a betűket. Csak szeressen olvasni!
Én imádom a könyveket, de hugom már nem.
Szeretném, ha csemetéim is az olvasók táborát bővítenék majd, mert különben minek gyűjtögetem ezt a rakás papírkupacot?
Hiszek abban, hogy a könyvek fejlesztik a fantáziát, hiszen az a kreativitás alapja is, és manapság már az éelt minden részén szükséges, hogy feltaláld magad!
Szia Orsi!
Kipihented magad?
Õsztől babaprojekt? Hajrá-hajrá!
Ámde akkor nem kellene 3-ra redukálni a szopikat? Nagyon zavarná Gergőt, vagy inkább neked hiányozna jobban?
Na most aztán elég belőlem!
Senki nem mondhatja, hogy nem írtam!
Zitáék?
Jut eszembe! ma kb két óra múlva, teszek fel képeket a <a href="http://www.kep.tar.hu/ironram" target=_top> képtáramba</a>! Ha valaki kíváncsi, ne sajnálja! Még pontozhattok is!
Eszter