Hali Csajok!
Láccik, hogy szobafogságon vagyok, rögtön ülök a gép elé
Angela, nekünk bejött
lehet, apa eléggé odakoncentrált, hogy alvós legyen
... Csak erre tudok gondolni, mert a füleire nem figyelt, és elállóak lettek
Cikkhez nagy gratu!
Tündér, Ilang teljesítményéhez grat!
Beu, és ha még azt is tudnád, hogy a műtét óta meg is fiatalodtam
! Altatóorvos ifjúhölgyezet állandóan
, csakhát mikor rákérdezett kinek hímzek, én meg benyögtem, hogy a két kis manómnak, nos akkor kissé lekonyult a lelke
. Öreges hátafájásom és megörülökviszketésem a köveimmel együtt huss, így elmúlt az öregzsémbes boszorka is
Ma kiveszik a varratokat is, így rohamosan elmúlik a szabadságoltcsiga effekt is!
Nagyfiú a lóval nagyon komoly
Sofka, köszi
. Enyimbaba már jár, lassan 3 hónapja
... mi kisbabakocsival (asszem ezt nevezik sportkocsinak) indulunk neki. Ha Dani is ottvan, akkor vagy ő tolja, vagy kiparancsolja belőle a lányt, és akkor mellettem totyog... de azaz igazi, mikor ő tolhat vmit
Elárulom, decsak azért mert még nem tudnak olvasni a kölköcök, hogy babakocsit kap babával a nőci a hónapvégén
.
Zsurló, pillákat hogy csináltátok?
Édes a kis öreglány
Pildi, gondold el, én egy évig "halogattam", a szopi miatt... tavaly még sokkal kissebbek voltak. Mondjuk jellemzően csodálkoztak rajtam, hogy úgymond "tünetmentesen" rászántam magam a műtétre... De a fene akarta megvárni, míg besárgulok... Arról nem is beszélve, hogy akkor nem engednek ki a 3. napon...
Ellikém, szopi miatt ne legyen lelkiismeretfurid!!! Annál is inkább, mert ahogy olvasom, még teljes mértékben az öregfiad
igényei szerint mennek ezügyben a dolgok. Én mindig úgy álltam hozzá, hogy legyen az első 3 hónapban, aztán féléves koráig, aztán jó lenne 9 hóig. Nos, 9 hónapos korukra mindakettő elválasztotta magát - Zsófi kicsit hamarébb, mint Dani, dehát ő mindent hamarabb csinált, viszont ő megitta a fagyott, lefejt tejet. Egy ideig... Most legyen lelkifurim? Nem lesz
Exdagimadárban meg biztos van beépített radar, rád fog hangolódni, mire igazán terhes lenne számodra, neki is elég lesz, nyugi! Szal én nem hörgök, hanem kalapot emelek
Momokám, te elvetemült
újautó megteccett már? Pocakod mekkora már?
Évi24, sose ne problémázz ezen! Kistesó akkor kell Nektek, amikor Ti úgyérzitek! Barátosnéméknél a két manó között majd 4,5 év van, mert akkor érezték úgy, hogy jöhet a következő. NEm vagyunk egyformák, szerencsére
Én pl. egészen az epegörcsömig úgy gondoltam, hogyha ez ilyen jól megy nekünk, nem állunk meg kettőnél. Most meg örülök, hogy van két egészséges, egymást szerető kölköcöm. Arról meg ne feledkezz el, hogy a kis korkülönbséget pártolók között - hogyismondjam finoman
- kicsit több a megfontolt ifjú anyuka, mint a mégifjabb, akinek még nagyon messzi a 3. X. Ácsorgáshoz gratu!
Manó2, Dórkád fergeteges! És ízlett neki a csoki?
Szia Zulunéni
!
Réka, aki eddig a kolplingban volt, mind reklámozta őket
Ja, nemis, tavaly, mikor mi voltunk, volt egy negatív beirás is. Képek nagyon jók, láccik a manón, hogy jólérzi magát
Toffikám, még nem is gratuláltam a rengeteg matricádhoz
Zsombi édes a zsolozmázással
Kégliről mi hír?
Na menek, mert punnyadok kicsit, de még jövök
Pusssz
Zsófi