Új privát üzeneted érkezett!

GneKriszti!

Az igazsag az, hogy en is megtehetnem, hogy itthon maradok, mert a ferjem eleg jol keres. O is morog miert megyek vissza dolgozni. De en nem birom itthon. Bediliznek az tuti. Nem a gyerek miatt, hanem, hogy itt ahol lakunk nincs semmi. Meg egy normalis jatszoterhez is auto kell ulni. Ha meg a varosba szeretnek menni valamit csinalni, mire oda erunk, a gyerek beleun es nem tetszik neki.
A kertet es a kornyezo utcakat unja, mert hat itt van alandoan velem.
Nekem Zoli nagyon jo gyerek, igy azzal nincs gond.
En vissza megyek dolgozni, O meg megy bolcsibe. Szerintem neki is jo lesz, mert en fogom vinni, ott lesz egy csomo gyerek, amiert teljesen oda van. Ugy vettem eszre O is nagyon tarsasagi ember.Majd a nagypapa hozza majd el, vagy en. Neki nagypapa az "isten"!!!
Viszont a fizubol hivok majd takcsinenit minden hetre es a kajat is hozatni fogom, igy munka utan marad majd csak a csalad. Kép Kép Kép
Remelem sikerul majd minden, ahogy elterveztem.

Magi
Vendég

Lanyok!

A ferjem most telcsizett haza es mondta, hogy azt a fulest kapta bent (OEP), hogy a borgyogyaszat, fogaszat, receptiras juniustol fizetos lesz.

Mar a kamaranal is hallotta, tehat lehet hogy igaz is. Juniustol vagy juliustol.

Ha gondolkodtok rajta, akkor meg most kell menni.
Most meg ingyen van.

Magi
Vendég

MagiKép

Köszi a tippet, de felháborítónak tartom, ha így lesz. Mert:
1 - az utolsó utáni pillanatban akarják majd közhírré tétetni???
2 - ez egyenlö esélyt jelent mindenkinek?? akkor mostantól ingyen müttetem pl. a vakbelem, de a börproblémáimért tejelek, vagy mi lesz??

szép ez a magyar egészségügy!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Egy jó hír: beszéltem Tonyoval. Jól vannak, csak éjjel dolgozik, nappal Bazsival van, így egy kicsit fáradt. Nem volt netük, aztán elromlott a gépük, de éjjel megszerelte, és amint tud, írni fog. Kép

Bölcsi: Levi is menni fog szeptembertől, pedig én is itthon maradhatnék, de viszem, mert un engem. Állandóan menni akar, ha megyünk valahova, nem akar hazajönni. Nem tudok eleget játszani vele, hamar megun, és menni akar babákhoz, játszóra.Egyre inkább azt látom, hogy hiányzik neki a közösség. Hetente 3X járunk angolra. Kétszer nekem van angol, akkor gyermekmegőrzőben van, csütörtökön pedig neki van angol, akkor azért van gyerekek között. Soha nem sírt, hogy otthagytam, sőt! Alig bírom hazarángatni! Tudom, akinek nem ilyen a gyermeke, nem érti miről beszélek, és elitél, hogy bölcsibe viszem. De szerencsére találkoztam már két olyan anyukával, akiknek detto ilyen a kisfiuk, Õk már hordják bölcsibe, és megnyugtattak, hogy a kicsi imádja, és jobb így mindkettőjüknek. Bízom benne, hogy velünk is így lesz. Ja, és én se biztos, hogy elkezdek dolgozni. Ha felajánlanak valamit, elfogadom, de a férjem azt mondta, inkább tanuljak. Fősulira , angol órára járok, és a jogsit is meg akarom szerezni. Elég ez a háztartás mellett.

Pussz, virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

virgike

Hello, everybody..

Régen nem jelenkeztem, de minden összejött..Először 1 hetes NET szünet, aztán a gép mondta be az unalmast, most éjszaka raktam össze..

Hát izé...mit is írjak: Eltelt a húsvét meg a május 1-e is, a gyerekeket Apu elvitte 3 napos túrára vidékre, én meg dolgoztam, mit a robot. A múlt héten CSAK hétfőn nem, a többi nap minden éjszaka..3 napot ráadásul a Testnevelési főiskolán, egyetemi napok voltak, cca. 3000 főt kellett kiszolgálni Koncertek, Disco , blablabla.Kivoltam rendesen.

Áki sulizik bőszen, Bazsika meg kezd beszélgetni.Én meg félkómában néha...Most is megyek melózni, frankó, ha nem alszom el a pultnál.

Megpróbálok sűrűbben benézni...

Mindenkinek pusz & Byez

TonyóKép
lau

Tonyo!

Orulok, hogy ismet itt vagy koztunk es hogy jol vannak a gyerkocok!
Sajnalom, hogy ennyire lefaraszt a munka.
Egyebkent te hogy vagy a faradtsagon kivul???

Magi

Ez a hir meg nem 100%, csak ha bejelentik!
Tehat lehet hogy nem lesz, de nagy a valoszinusege, mert mar ket helyrol is szoltak neki. Ugye fogorvos es hat nem mindegy, hogy mi lesz.

Azert szoltam, hogy ne egy honap mulva kelljen mindenkinek egy csomot fizetnie!
Vendég

SziasztokKép

MaccsKép
Teljesen igazad van,lehet hogy már eleve pesszimistán és negatívan álltam mostanság mindenhez és ez nem javított a dolgainkon.Meg kell próbálnom lazítani,mert csak magamat készítem ki.Mindig azt mondom én is,hogy a legesleg fontosabb a gyönyörű és egészséges lányom minden más csak utána jön...Kitartás nektek is a banki ügyintézéshez,remélem hamar az új otthonotokba költözhettekKép

VirgiKép
Köszönöm a szerencsecsillagot,megfogtam és meg is tartom...Vércsoport dolog ismerős,szerencse hogy nekem sem kellett a császár után vért kapnom.Tonyóról köszönjük a híreketKép.

ErikaKép
Neked is köszi a bíztató szavakat és le a kalappal a fegyelmezettséged előtt,ahogy kezeled a helyzeteteketKép.Míráról:szép(én meg szerényKép)és borzasztóan okos kb70 szót mond és nagy részét tisztán és tényleg mindent megért amit mondok neki.Másrészről viszont elképesztően akaratos megy a hiszti nálunk is ezerrel.De IMÁDOM és este bocsánatot kérek tőle ha aznap sokat kiabáltam veleKép.Bizti érzi a feszültséget ami most bennem van...Szerdánként babaklubb és van egy komoly "Kalanváros" nevű játszópark itt Szombathelyen oda járunk sokat.Hirtelen ennyi a kisasszonyrólKép

KataKép
Tényleg lesz mit mesélni az unokáknakKép!

Bölcsi terveink szerint nem lesz ősztől,mert ha sikerül elköltöznünk végre(ÉS CSAK AZÉRT IS SIKERÜLNI FOG)akkor jön az építkezés nem is tudnám hova iratni.Meg nem is akarom,lehet hogy nálunk Míra egyke marad és önző anyja még a szoknyája mellett akarja tartani amíg lehetKép!

Most ennyire futotta,majd jövök a fejleményekkel...

Puszi:Viola
h_viola

Tonyó!

Külön öröm,hogy ilyen képet mellékeltél,most itt mosolygok a gép elöttKép!

Viola
h_viola

SziasztokKép

TonyóKép
Örülök, hogy jelentkeztél.
Hát ez a kép fantasztikus! Folyamatosan olyan érzésem van, mintha Te vígasztalnál minket, ahelyett, hogy mi próbálnánk lelket önteni BelédKép

CsirkeszKép
Mikor költöztök?

Fizetős ez+azKép
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a sok szakorvosi ág közül, miért éppen a bőrgyógyit és a fogászatot emelték ki.

Bölcsi+betegségek:
Persze benne van a pakliban, de azért annyira nem kell bepánikolniKép
Hannát mikor elkezdtük szoktatni, riogattak engem is rendesen, hogy a sok betegszabi miatt kétlábbal fognak kirúgni. Aztán a szeptemberi kezdés után 1x volt Hanna beteg, decemberben, éppen karácsony előtt, úgyhogy szinte nem is kellett betegszabira mennem.
Úgyhogy fel a fejjel, nem olyan vészes ez az egészKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Virgi, csak egy helyesbítés: lehet, hogy valaki nem ért egyet veled (nem érthetünk mindannyian mindenben egyet), de azt hidd el, hogy el nem ítél senki.

Mindig megdobban a szívem, amikor meglátom Lau nevét... Tonyó, de jó, hogy jelentkeztél! Sokat gondolok rátok.
Nehéz lehet, hogy ilyen sok a munkád. Számíthatsz valamikor lazább időszakra?

Ez a vércsoportdolog elképesztő...

Viola, "önzőségedet" (és ez nagyon-nagyon idézőjelben!) Míra meg fogja hálálni, ebben biztos lehetsz. Én is a "szoknyám mellett" akarom tudni Dávidot, amíg lehetőségem van rá, tényleg annyira gyorsan megy az idő (közhely, de nagyon igaz), ki akarok használni minden percet, pillanatot, amit együtt tölthetünk, mert aztán jönnek a haverok meg a csajok, és félek, hogy akkor már anya labdába se rúghat... (Azért persze remélem, hogy ez nem így lesz. Kép )

Kukiügyben fejlemény: ma már nem lehetett hátrahúzni, hihetetlen, mennyire szűkül a bőr egyik napról a másikra, így felhívtam az orvost, mert én ugyan nem fogom berepeszteni neki, mondta az orvos, hogy ha ennyire szűk, akkor most azzal tesszük a legjobbat, ha békén hagyjuk fél-egy évig - nagyon-nagyon remélem, hogy nem fog begyulladni -, hátha magától gyógyul. Jó lenne.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Kata!

Nem pánikoltatni akartamKép.
Csak ugye minden gyerek érzékenysége más. Nátánnal egykorú gyerekek között is igaz (pedig ők ovisok már), hogy van aki alig beteg, más meg hetekig nem tud menni, mert épp, hogy kigyógyul, viszik, és valami mást kap el.
Szerintem erre bölcsis gyerekekkel méginkább fel kell készülni. Nagyon jó, ha mindezt megússza, de mégis jobb előre készülni. Biztos más is van rajtam kívül, akinek közel-távol nincs segítsége váratlan esetekre, és nem épp szerencsés, ha ezt még egy ilyen szempontból intoleráns munkáltató is tetézi...

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
A fogászat már sok éve fizetős..
Sajna.

Nekem kéne pár pótlás.. de nem futja.
És csodálkoznak, hogy nagyrészben fogatlan nemzet lettünk.

Már bőrbeteg nemzet is leszünk?

Titanilla
titanilla

TitanillaKép
A fog-megtartó kezelések ingyesek. A fogpótlás sosem volt az. Volt egy idő, amikor a fog-megtartó (tömés, gyökérkezelés, és még nem tudom mi-Magi tudjaKép)sem ingyen volt.

TonyóKép
Az én szívem is nagyot dobbant Lau neve láttán.
Jó nézni a nevető arcodat!

MacsKép
Milyen volt az első nap?

LivKép
Fütyi szűkKép
Barátnőm a kisfiának minden tisztába tevéskor hátrahúzta, törölte(mind a mai napig), de ez sem volt elég nekik sem.

ViolaKép
AutóKép
Mira tényleg szép, ez nem vitásKép

KataKép
Nekünk a hétvége is jó, teljesen össze vissza dolgozunk. Csak legyen időpont május vége fele, beosztás miatt.

Lilinek kibújt a 13. foga, ráadásul nem ott, ahol vártam. Észre sem vettem, csak ma reggel néztem a pelenkázón, miközben szélesen vigyorgott, hogy mi az a fehérség fölülKép
És ma életében először-nem mintha eddig nem tudta volna, csak szerintem nem merteKép- bekapcsolta a számítógépet, és hogy biztos legyen benne, ezt délután megismételte. Legközelebb leül játszani?

Mindenkinek puszi:
Móni

Kép
sunimum

Sunimum: Igen régen is kellett fizetni a pótlásokért, de nem tíz és százezreket.
Olyan árak vannak most a fogászatban, hogy egy nem többszázezret kereső nem engedheti meg magának.
Nekem is kéne pár pótlás..Kép
Sose lesz..Kép((

Titanilla
titanilla

Lanyok!

Elmondom, hogy miert ilyen draga a fogaszat.

Sajnos az anyagot EU-s aron tudjuk megvenni, mert ott gyartjak. Magyar nem gyart anyagot, magyar aron. Ezert a ferjem sem tudja olcsobban csinalni.

A potlas raadasul harom embert fizet. A fogorvos, a fem technikus, porcelan technikus. Tehat harom ember dolgozik vele, harom embernek megy a penz. Ha 20 000-ert csinalnak egy koronat, akkor az fejenkent 20/3=6666 ft. Ebben az anyagnak, a munkanak meg mindennek benne kell lennie. Igy mar nem is olyan sok.
Igaz azert nem kell felteni az fogorvosokat, mert jol keresnek.
De csak ugy keresnek jol, ha halalra dolgozzak magukat.
A ferjem reggel 6:30-kor megy dolgozni az SZTK-ba, majd egy oraja van, hogy aterjen a maganrendelobe ahol este 9-10-ig dolgozik.
Penteken a maganbol rohaz az ugyeletre este 8-ra es szombat reggel 8-ig huzza. Majd itthon a maganban kezd szombat reggel 9-tol es olyan 12-15 ora kozott fogynak el a betegek.
Tehat minden nap 6:30-21:00-ig. Penteken 6:30-szombat 12:00ig dolgozik. Na igy elunk meg jol.

Egyszoval jol elnek bizonyos orvosok, ha dolgoznak. De egy jo van benne, hogy ha dolgoznak, akkor keresnek. Nem ugy mint mas szakmaban, hogy szet dolgozza magat az ember a semmiert!

Na jo ennyit az OFF-bol!

MAgi
Vendég

Magi!Nagyon szimpatikus amit leírtál és nem azon kezdtél el síránkozni,hogy kenyérre sem futja.Itt négy fogorvos van,egy csinálja azt mint a te párod és őt ezért utálja a másik három mert neki "jól megy".A hátteret senki nem nézi.
De sajnos legyen az akár milye munka ha az ember tud belőle profitálni mert sokat dolgozik(és szinte semmit nem pihen,nincs a családdal)mindíg lesznek írígyei akik csak a "tejszínt"látják a hátteret nem.
GnéKriszti
gnékriszti

GneKriszti!

Hat igen! Nalunk a csaladban mindenki igy dolgozik. Mindenki fogdoki, szajsebesz, nogyogyasz es kardiologus stb... Igy a csaladban nincs irigykedes. Kép Kép Kép
De az emberek csak azt latjak, hogy orvosok es hogy milyen jol megy nekik, biztos szetlopjak magukat es ezert van csodben az egeszsegugy.
Hat nem. A ferjem meg szamlat is ad 90%-ban, mert kulonben a konyvelonek nekem kene itthon megirogatni. Igy az asszisztens szorgalmasan irogatja a betegeknek.
Azert sem tudunk csalni, mert az APEH nagyon ra van allva a maganban dolgozo orvosokra.

Na jo most egy kicsit mas!

Nalunk Zolika mar eleg reg ota olyan rekedt. A hangja ahogy beszel kiabal stb...En arra gondoltam, hogy azert, mert neha hiszti alatt olyan ormotlanul es erosen ordit, hogy lehet hogy azert. A gyerekdoksi semmit sem talalt.

Nalatok nincs ilyen???

Magi
Vendég

Sziasztok!

MagiKép
Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, és nem tudom...: Ti Pesten éltek? Feltétlenül beszélnem kellene egy kardiológussal. Tudnál segíteni? Ne haragudj, csak az elkeseredettség visz rá, hogy ilyet kérjek! Emilben beszéljük meg, vagy hogyan?

Én viszon tudok egy tündéri fül-orr-gégészt itt Pesten, ha vkit érdekelKép
Nálunk is van néha rekedtes hang, és igen, egyértelműen a hisztitől.Kép
LivKép
Nem jól fejeztem ki magam, asszemKép Nem rólatok gondoltam, hogy elítéltek. Titeket intelligensebbnek gondollak annálKép

virgike

Virgika!

A kardiologus a ferjem unokatestvere, de O is gyeden van. Meg nem ment vissza dolgozni. De van egy belgyogyasz is, de az Miskolcon.
Mi a gond???

Magi
Vendég

sziasztok.
tegnap este végigolvastam a lemaradásom és mindenkinek szeretnék hozzászólni, de tuti nem fog menni, mert Milán nyekereg mögöttem, Bálint meg alszik, így valszeg perceken belül picike kézbevétel lesz, hogy nagyot ne ébressze fel.

Csak pár hsz, amik nagyon megmaradtak a fejemben:
LivKép enyém párom, hétvégén szerencsére nem dolgozik (olyankor teniszezik, fut vagy motorozikKép, na jó, azért velünk is van), de hétköznap általában olyan 8 körül lép le itthonról (van hogy fél 7 mint ma, de van hogy 9) és este jön általában 7-1/2 8 között (B fürdésére 99%-ban beesik), de ha sok határidős munka van vagy elcsúszik vmivelvagy ügyfél party-vacsora stb, akkor 9-10-11 vagy hajnal 3...szóval én sem vagyok elkényeztetve apailag. Miért te? Miért kérdezted? Nálatok mi a helyzet?

AnitaKép éjszaka 2 manó 1 szobában, tőlünk külön. nem ébrednek fel egymásra, nappal bezzeg igen, de csak B Milánra. Milán már nagyon edzett, ha sikít Bálint, akkor is alszik, ha épp álmos. Én is meghallom éjjel, hogy M nyekereg, bemegyek érte, ki a nappaliba, szopi, büfi majd vissza B mellé és szunya. Szerintem próbáljátok ki, max lesz pár nap rossz éjszakátok és nyűgös nappalotok. sztem érdemes az elejétől, mert akkor azért még minden picinek halkabb a sírása mint később és jó, ha a nagy megszokja

bocs csajok, nem lesz kis-nagybetű és hangulatfej, mert most már egykezes lettem, másikban törpöm vonaglik...

magi, én már tök paragép vagyok, 4-en 1 évfolyamban..azt hittem mindenki meghalt.

viola. nagyon szorítok nektek, hogy jó dolgok következzenek most már

bölcsi-gyerektársaság: én megértem, ha vki beadja, és az anya szoknyája mellett tartókat is. én érzem milyen b-nak, hogy korábban rengeteget voltunk babákkal, mindenféle programokon stb, dec óta meg terhesség fekvés miatt most meg milán szivecskéje miatt itthon-udvar és séta.

na törppel sétálnom kell.
majd dobok képet később
edit

Edit
Kép

Kép
reditke

visszaaludt.
Ja és köszi a kakis válaszokat. Aznap megoldódott magától és azóta 1-2 naponta van neki. Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

még a csapból is én folyok Kép Kép Kép
képek:

Milán szolíd mosolya:

Kép

Milán kevésbé szolíd mosolya:
Kép

Amikor Bálint felmászik a pelenkázó szekrényre a picihez:
Kép

És megkérdezi, hogy megharaphatja-e:
Kép

És mivel anya azt mondja, hogy nem, csak puszit adunk:
Kép

Azért egy csókot megengedek:
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Magi: apukámnak gondok vannak a szívével, de mivel Õk békéscsabaiak, csak Szegeden tudják megcsinálni neki az érfestést, meg vmi tágítást, ami kellene. Viszont oda csak júliusra kapott időpontot, és egyre rosszabbul van. Vmelyik nap 230 lett a vérnyomása egy kis sepregetéstől. A legkisebb megterhelésre egyből felugrik a vérnyomása az egekbe. Ráadásul idegeskedik is, hogy mi lesz ha túl késő lesz a július. Ezért szeretném elvinni valahova, hátha itt Pesten hamarabb meg tudnák neki csinálni vhol azt a vizsgálatot+ beavatkozást.

Reditke: nagyon édesek a lurkók!Kép
virgi

virgike

és egy három héttel ezelőtti hármunkról.
tényleg az uccsóKép Kép Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

SzioasztokKép

Az utóbbi pár nap vacak időjárása otál kihozta az összes ördögi vonást Kornélból, úgyhogy a visszaolvasáson kívül semmire nem volt időmKép

Egykezes duplamuttikKép

ReditkeKép Nagyon hiányoztatok ám már. Rengeteget gondolok rátok meg Milánra. Kornélnak asszem 15 nap volt a rekord nemkakilás ügyben, de nála is nyom nélkül múlt el. Az anyatej úgyis 100% ban felszívódik.A mosolya tiszta Bálint Milánnak.

Csak olvasom a beszédes hozzászólásokat és ámulok. Nálunk a helyzet változatlan. Mindent ért megmutat és megcsinál( ha van kedve, ha nem akkor vadul rázza a fejét) de mondani nem mondja.
Szerintem csak nőkből lehetnek igazi kódfejtők. A pasik max jó matekosokKép

Bölcsi ügyben mi elvileg már beiratkoztunk csak a apapírokat kell még leadni, de ahhoz melójhelyre és védőnőhöz is el kellene jutnom vmikor.

Kornél ezerrrel pakol, mászik, táncol, és biciklizik a 3 kerekűjén, játékokat talál ki különböző plüss játékaival, édes aranyos, de kb fél pillanat alatt olyan káosz van a lakásban mint atomvillanás után.

Ma lent voltunkfocizni a közeli parkban, d e Kornél rövid idő után inkább a galamb kergetés mellett döntött.

CsirkeszKép Boti tuti indulhat majd a vasember versenyenKép

ViolaKép Remélem hamarosan jobb dolgokról is be tudsz számolni. Szorítok, hogy minden rendben menjen.Míra meg lehet profi autóversenyző, ha ilyen korán kezdi.

VirgiKép Apudnak gyógyulást. Van esetleg kedved összefutni velünk valamikor?

BesztiKép Gratula az új kispocakbabaához.

Többieknek mukk, és amint tudok jövök, de Kornél épp üvölt, hogy kaját és anyát kér. Ebben a sorrendben.Kép

Vera

hvera

VeraKép

Természetesen van kedvem!Kép

Virgi

virgike

Virgike!

En nem varnek juliusig! Verd ki a balhet a korzetinel, hogy elsobbseget kerjen neked. 230???? Csoda, hogy meg nem kapott agyverzest.
Szerintem hivd fel es mond meg nekik, hogy az ugyveded menne holnap egy hivatalos papirral, hogy valaljak a felelosseget ha barmi tortenik, mert julius nagyon messze van. Csapj az asztalra, ne hagyd annyiban!
Ezzel nagyon kell vigyazni es tuti ekkora vernyomassal nem fogja birni juliusig, bar nem vagyok orvos.
Bocsi az oszintesegert.

Reditke!

Szuperul neztek ki!
Nagyon cukik vagytok! Nagyon jo az a csokos kep!

Suliba meg a lemorzsolodas miatt maradtunk 4-en!

Magi
Vendég

SziasztokKép

LivKép
Video beélesítveKép

Szombaton találtam egy csomót a jobb mellembenKép
Nem mondhatnám, hogy olyan sokszor szoktam ellenőrizni magam, most is csak úgy "poénból", aztán ... meg, ott volt! Gondolhatjátok, egyből kivert a víz, világvége hangulat, stb...Kép

Tegnap voltam dokinál, amúgy is esedékes volt már a rákszűrés, úgyhogy vittem a csomót is magammal. Doki szerint 90%, hogy ez egy jóindulatú dolog, de mindenképpen meg kell nézetni UH-n is. Most azt várom, hogy a köv. mensi megjöjjön, mert a ciklus első felében tudják normálisan megnézni. Doki szerint UH-n is szinte 100%, hogy ugyanazt fogják mondani, mint ő.
Most kb. borsónyi nagyságú, elég kicsi, de szeretnék elkezdeni fogigátlót, az meg állítólag jól beindíthatja a csomó növekedésétKép
Nem mondhatnám, hogy teljesen nyugodt vagyok, de azért titkon remélem, hogy nincs ez a topik annyira "megátkozva", hogy ennyi rossz dolog történjen velünk.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

Jajj, bevallom mostanában megint a kissé-magam-alatt-vagyok idöszakomat élem, így még olvasni is csak íker-ókor jövök, pedig a kíváncsiság hajtana, de ez a "kelletlen" hangulatom örökké legyöz.
Olyan rossz, hogy ennyi sok rosszat olvasok...
De csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy ha ilyen nehezen indul az idei év, tuti, hogy most már csak jót hozhat mindeninek, mert nincs annyi rúd, amennyi mostanában csak ránk járhatna itt a topikban.
Szóval ebben bízom én is, hogy az én rudam elöbb-utóbb lekopik rólam.

Már költöznék vp-be, mert ott szinte éjjel-nappal kint lehetne lenni a két kölökkel. Apóssal már egyezkedtünk is, hogy a kéró tetöterébe beköltöznénk szigorúan csakis ruhákkal (nehogy azt érezze, hogy fizetés nélkül bebútorozunk hozzá) május vége felé. Ö nem bánná, de nekem fenntartásaim vannak a barátnéja miatt.

nem meséltem, mert nem akartam panaszkodni, de amikor vp-ben voltam, tökre megalázó helyzetet kellett a nö miatt átélnem. Elsö nap, amikor egyedül voltam a kölkecekkel Apjuk nélkül, este beállított após a barátnéval, és kipakolták a hütöt, mondván, hogy ez az "eszter margarinja, az az Eszter kolbásza, stb...". Én még ajánlgattam a mi joghurt-készletünkböl párat, de mondták, hogy az az enyém, nem visznek belöle. Éreztem, hogy após is a pokolba kívánná a jelenetet, de az Esztike ott állt mögöttünk, és csekkolta a pakolást. Hát én majd felrobbantam a dühtöl, és örjöngtem, hogy engem így ember még nem alázott meg.
Nem vagyok ahhoz hozzászokva, hogy egy hülya margarin névre szólóan dekkoljon a hütöben.
Aztán azóta nem egyszer fordult már elö, hogy amit mi tartós kajaként bent hagytunk a hütöben, legközelebbi látogatásunkig persze elfogyott. Nem is beszélve a névnapi puccos pezsgömröl, a tortalapomról, ropi és nass-készleteinkröl. de az esztikének nagyon tetszik, hogy a mi teánkat igya, az én szupi modern vázámat használja.
Tudom, kicsinyes dolgok ezek, de nehezen viselem, ha valaki ennyire diktatórikusan irányítja az életem ennyire apró részleteit.
Neki (és ugyebár az ö kérójában alszanak apóssal) nincs tv-je. Abban a sznob- és müvészvilágban ugyanis, ahol ö forog, nem sikk tv-t nézni, és ciki, ha valakinek van. DE!! Rendszeresen átjárnak paóssal após kérójába tv-n híreket nézni, videózni, dvd-zni.
Szóval most attól tartok, hogy ha becuccolunk a manzárdba, akkor is megjelennek majd esténkét híradót nézni, és ha mi akkor pont vacsizunk, tök kellemetlen lenne apósnak (akitöl nem sajnálom a kajánkat) nem adni egy szelet kenyeret.
Ha pedig egyszer megvacsiztatjuk öket, tuti, hogy a nö kiharcolná, hogy rendszeresen abban az idöpontban jöjjenek.

Ugyhogy egy kicsit tartok ettöl az elsö vp-i idoszaktól, legalább is addig, amig após végleg el nem cuccol, de erre csak akkor kerül sor, ha a vevök fizettek. Az pedig a hosszas banki ügyintézés miatt lehet, hogy szeptemberig is elhúzódhat.

Ráadásul hajlamos vagyok jól felhergelni magam a nö ellen, ezért amikor találkozunk, hihetetlen eröfeszítésembe kerül vigyorogni neki, és bájcsevejt folytatni vele.

Megjött a pereputtyom a sétából, lelépek vacsiztatni.

Pussz mindenkinek, és fel a fejjel!
Jönnek még szebb és jobb idők!

Kata!
Neked most külön is drukkolok!!!!!

Csirkesz
azért az élet egy kicsit ilyen is ám: Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

LivKép
Rossz hírem vanKép
Korábban a Port-on megnéztem, hogy pontosan mikor lesz a kért műsorod, beállítottam a videot, de abszolut nem az megy a TV-ben, mint ami a műsorban szerepel. Most éppen modellekről van egy film.
Az imént megint megnéztem a műsort (más linkeken is), mindenhol az Olivia-s van feltüntetve, de gyakorlatilag meg nem az vanKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Edit, leírom. Mivel itt szinte mindent leírunk egymásnak. Sejtésem szerint nem lesz rövid, így nyugodtan lépje át a hozzászólásomat, akit nem érdekel, mert teljesen privát nyöszörgés lesz! Kép
Szóval, az én férjem itthon dolgozik hetente kb. 3-4-5 napot, a fennmaradó 2-3 napot máshol. Így a maga ura, tehát ha kell, szinte mindig időt tud szakítani ránk, ami nagyon-nagyon jó. Együtt ebédelünk, naponta többször feljön hozzánk a műhelyből stb. Az változó, hogy mettől meddig dolgozik, attól függ, hogy mennyi a munka: reggel 8 körül kezd, és kb. 6-ig van a műhelyben, aztán itt fenn még a számítógép előtt dolgozik sokszor 9-10-11-ig, tehát akkor is dolgozik, de mégis együtt vagyunk.
Változó, hogy hetente hány napot tudukn együtt tölteni: előfordul, hogy minden napn dolgoznia kell, előfordul, hogy 2-3 napot velünk tölt, a leggyakoribb az, hogyo 1 szabadnapja van. Mert bár a maga ura, "a maga főnöke", de attól még dolgozni kell, és dolgozik is, nem kényezteti, nem ereszti el magát. Vannak időszakok, amikor rengeteget dolgozik, de van az évben egy (néha két) egész hónap, amikor szinte semmi munkája nincs.
Az utóbbi időben rengeteget veszekszünk, és rendszerint nálam borul ki a bili, mert én sérelmezem, hogy túl keveset van velünk (holott ha összeadom, nem biztos, hogy kevesebbet, mint más apukák a családjukkal; csak nálunk speciális helyzet, hog yhétvégén - ritka kivételtől eltekintve - mindig dolgozik), ő pedig azt mondja (és valószínűleg tökéletesen igaza van), hogy muszáj ennyit dolgoznia ahhoz, hogy biztosítsa nekünk a szükséges jólétet (mármint olyan szinten, hogy ne kelljen nélkülöznünk, mert annyit nem tud dolgozni, hogy milliomosok legyünk Kép), és hogy szerinte mások se tudnak több időt tölteni a családjukkal, és hogy szerinte ha heti 3 vagy 4 napot töltene velünk, nekem az se lenne elég. És ezt nem bántásból mondta. Ugyanis elgondolkodtam. Hónapok óta próbálom az ő szemszögéből is nézni a dolgokat, de legbelül folyamatosan meg voltam győződve arról, hogy nekem van igazam. sokszor beszélgettünk erről, általában veszekedés lett a vége. tegnap elgondolkodtam, és rádöbbentem: Úristen, lehet, hog yigaza van???
Most próbálok tényleg sokkal toleránsabb és megértőbb lenni, és elsősorban a jó dolgokat észrevenni, nem akarok házsártos, merev, görcsös, beszűkült nő, anya, feleség lenni... El kell gondolkodnom, hogy amennyiben igaza van, és tényldeg igazságtalan voltam, akkor mi váltotta ki belőlem ezt a görcsös igyekezetet, hogy még többet és még többet legyen velünk (ami persze nem elítélendő kívánság, gondolom), és be kell látnom, hogy valamit valamiért, valóban nem szórakozásból dolgozik annyit, amennyit.
Jaj, ezt annyira, de annyira nem akartam itt leírni, főleg ilyen részletesen, bár már régóta nyomaszt, és sose beszélek róla, de most kibukott belőlem. Ugye, nem haragszotok? Nagyon őszinte voltam, és hősiesen fogom viselni a negatív hozzászólásokat is, ha lesznek. KépKép
Ezt most elküldöm, ha má' leírtam, aztán olvasok-írok tovább.

Kép

Kép
liv

Edit, jaj, de édes együtt ez a két gyerkőc! Kép Bálint ugyanolyan szép (és ezek szerint ugyanolyan harapós Kép), mint volt, és Milán szerintem nagyon hasonlít rá.
Nagyon jó az a kép, amin hárman vagytok! Te is jól nézel ki, nemcsak a fiúk. Kép

Virgi, egyszerűen elképesztőnek tartom, hogy júliusra adtak időpontot...

Kata, semmi baj. Holnap megismétlik. Kép
Kép
De amit most írok, teljesen komolyan gondolom: kérlek, ne hidd, hogy én most azt várom, hogy holnap is őrt állj a tévé mellett, hogy leadják-e vagy sem, felejtsd el, annyira azért nem lényeges!
Főleg, hogy most olvasom, amit írsz a csomóról... Nem lehet semmi baj, de tudom, hogy nem leszel teljesen nyugodt az ultrahangig. Írj az uh után mindenképp!!!!!!!!!!

Csirkesz, ki ez a nő??? Honnan szedte az apósod? Most komolyan. Ha ő is látja, milyen, miért nem keres jobbat nála?
Persze, hogy megalázó volt az a helyzet, mit képzel magáról?
Hihetetlenül ostoba nő lehet... De emellett számító is? A kettő együtt klassz párosítás, gratulálok apósodnak, hogy elviseli.
Az, hogy felhergeled magad, ismerős, én is ilyen vagyok. De miért kell rá mosolyogni? Megérdemli? Tudom, apósod miatt, de én azért nem vinném túlzásba a kedvességet...

Kép

Kép
liv

Bocs, még valami:
Tímeáknak boldog névnapot! Kép

Kép

Kép
liv

Magika: én nem a praktizáló magánfogdikik ellen vagyok, nekem arra főként nem telne. Én a TB-n akadok ki, hogy már semmi nincs azért a EÜ hj.ért, amit egész életümkben fizetünk.
Akiknek tellett mindig magándokikra, azoknak nem gond...de akiknek neem? azokkal bármi történhet?
Anyamanya:csak arra vigyázz..hogy ne akarjanak tűvel mintát venni...:o(
Csirkesz:Erre nincs tanács...csak kitartás..és tűrés ezerrel, még ha robbannál is..
Liv: ..én csak azt tudom mondani, hogy nálunk is ez volt...de nem volt net, kinek elmondhattam volna. Messze laktam mindenkitől..bezárva szinte.
Két putyerkával. .. légy türelmes.
Minden rendben lesz.

Titanilla
titanilla

Bocs , hogy belepofáztam

Titanilla
titanilla

AnyamanyaKép
Remélem semmi komoly! Feltétlenül írj az UH után, és megy a drukk ezerrel!
CsirkeszKép Nem irigyellek, de vagy Te annyira talpraesett, hogy nem is féltelekKép
LivKép
Elég ha annyit írok, tök ugyanígy éreztem és érzek?Kép
Na, befejeztem a társ.ismeret házidogámat, megyek, beadom lázas Levimnek a kúpot, aztán lefekszem 1 órára. Remélem csak fogzástól lázas!Kép
Pussz, virgi

virgike

Sziasztok

Reditke
Nagyon szépek vagytokKép

Kata
Nagyon drukkolok, írj, hogy mi volt az uh-nKép

Csirkesz
Látom nem változott a helyzet. még a lefagyasztott vasárnapi ebédre való meghívására emlékszemKép na és nem fakadt még ki a család? kitartásKép

Liv
nekem eléggé szerencsém van, mert így, hogy apa hozza-viszi Gergőt az oviba, kénytelen időben jönniKépKép mondjuk reggel korán elmennek, már 7 körül, hogy ne duguljanak be a forgalomba, de du jönnek 5 körül. hétvégén meg itthon van. egyszer jár focizni is a héten. ez így tényleg nehéz lehet, nálunk is felmerült már, hogy itthon dolgozzon, de én pont emiatt nem örültem volna, amit írsz. hogy itt is van, meg nem is.

Macs
az egyik családi napközi száma: 23/365-419
még asszem van egy másik is, ha érdekel utánanézek.

puszi
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Liv!

Ezzel sokan igy vagyunk.

Azert errezzuk ezt, mert be vagyunk zarva itthon. Hiaba mesz el jatszoter stb... Akkor is be vagyunk zarva.

En is igy vagyok a ferjemmel, csak en telefonba kiabalom le a hajat, mert meg anynit sincsi itthon hetkozben, hogy veszekedjek vele.

Szombaton meg mikor hazajon, olyan vacakul nez ki a 30 ora munka utan, hogy megsajnalom es akkor azert nem kiabalom le a hajat, hanem hagyom pihenni.

Magi
Vendég

SziasztokKép

LivKép Nehogy már elnézést kérj, mert leírod amit gondolsz. Én is rengeteget gondolkodom ezen. Nálunk apája az elmúlt fél évben rreggel fél8-8 körül ment melóba és este 6 előtt soha nem ért haza( szinte. Ehhez jött a minden szombaton fél 5-ös kelés és este 7-kor érkezés a suli miatt. Ezért hagyta abba, jegyzem meg nem az én ötletem volt. Szóval nekem sincs segítségem max a fürdetésnél este, amikorra én hulla vagyok Kornéltól, apája meg a melótól. Tegnap bejelentette, hogy a következő 1-2 hétben valszeg minden nap túlórázik. Amit a főnök persze kifizet, de ugye ettől még nekem kell a totál izgága Kornéllal kibírni egész nap. Közben folyton lelkifurkám van attól, hogy még mindig nem kezdtem el a szakvizsgát, de egyszerűen sem időm, sem energiám nincs rá.
Anyósoméknál lerobbantak mindkettenKép anyósom lábzúzódás, apósomnak meg gyomorszűkítő műtéte volt másfél éve és begyulladtak a ketyerék a pocakjában, szóval most ők sincsenek. Ráadásul nem vagyunk túl jóban mióta közöltem, hogy eszsemben nincs eladni a jó kis zuglói panelünket egy budafokiért. Így aztán a segítségüketsem szívesen kérem, mivel nekik " messze" vagyunk.
Nálunk az a jó, hogy MSN-en és igyen flottás telefonon bármikor tudunk beszélni enyém férjjel és emiatt kevésbé hiányzik.
ÉN nem azt érzem, hogy be vagyok zárva, hanem, hogy nem csinálok semmit és elmegy a napomKép

CsirkeszKép Tökre megértelek. Én egyébként szeretem apóst-anyóst, de külön világ vagyunk. Szerencsére férjemmel együtt. Bizonyos szempontból talán jobb, hogy nem sikerült az összeköltözés, mert valszeg nem lett volna zökkenőmentesKép
Tudom, hogy nehéz ügy, de nincs még egy hűtőtök? Úgy emlékszem láttam a szobában. Azt nem lehetne levinni? Tiszta ügy lenne. Max lelakatolnátokKép. Szerintem legyél nyugodtan szenya a nőcivel. Az ilyen hülye p...k csak ebből értenek,vagy abbólsem, de legalább neked elégtétel lenne.NEM KELL ETETNED. Esteleg közöld, ha jönnek, hogy remek, akkor hozzanak magukkal, és mond a listát, ami kell.Végül is te szorulsz segítségre a két törpével. Szerintem apósod van annyira inteligens és nem veszi magára.
Hétvégén valszeg szombaton megyünk Kenesére. Ti hol lesztek? Esetleg szervezhetnénk panasznapot.

AnyamanyaKép Ne aggódj előre, jó? Ezek a csomók sokszor mensi után eltűnnek. Spirálon nem gonddolkoztál még ? akkor tuti nem kapnál hormont.

KrisztiKép Szerintem Magikáak van igaza. Szórakozzanak más életével. Reméelm minden rendben lesz apuddal.

TitanillaKép Megértem az álláspontod, bár nekem már gyerekkoromban is magándokim volt a fogszabályozás miatt. Egy trabant ára volt akkor a fogsoromKép

Nálam ez elsősorban bizalmi kérdés, és én azóta is minimum évente járok fogdokihoz. Megelőzés!!!!

VirgiKép Mi baja Levinek?

MaccsKép Nem is gratuláltam még a szakdolihoz meg az új melóhozKép Igazi vagány csajszi vagyKép Én tök büszke vagyok rádKép
Nekem fogalmam sincs Kornél hogy fog beszokni, és mennyi idő alatt, arról nem beszélve, hogy én 8 órában sszeretnék melózni( különben soha nem lesz új lakás) , de akkor tuti nem érek Kornélért 5 előttKép a melóhely a város másik végén van.Persze én legkésőbb decemberig igyekszem enyém férjemet a tesóprojektre rábeszélni.Elvileg Kornél szobatisztaságához kötötte. Meglátjuk.

Enyém törpe üvöltve követel.

Vera

hvera

SziasztokKép

Nagyon köszi mindenkinek, hogy ennyire drukkoltok nekem. Én is bízom abban, hogy semmi rossz nincs. Persze most teljesen rákattantam a netre, olvasgattam pár fórumot is, sokan írták, hogy az ilyen csomók elég gyakran előfordulnak és a legtöbb esetben nem rosszindulatúak. És próbálok teljesen bízni az orvosomban isKép
Egyébként dokim olyan rendes volt, mondta, hogy mindenképpen egy hétfői napra kérjek időpontot, mert akkor ügyel bent a MÁV-ban, a vizsgálat előtt ugorjak be hozzá, megírja a beutalót, aztán miután végeztem, keressem meg és ő is megnézi az eredményeketKép

LivKép
Egyáltalán nem teher, ha még megpróbálom felvenni azt a műsort. Most is beállítottam, úgy láttam, du. 5-kor kezdődik. Hát kíváncsi leszek, hogy mennyire tartják a műsorrendet.

CsirkeszKép
Neked is iszonyú türelemre van akkor most szükséged, nem tudom én meddig bírnám, hogy ne szóljak valamit.

VeraKép
Spirálon gondolkodtam, de eléggé félek tőle. Félek attól, hogy gyulladást okoz + attól, hogy aztán mellette terhes leszek. Van több olyan ismerősöm is, akiknél spirál mellett jött a baba.

ReditkeKép
Olyan gyönyörűek a gyerekek! Bálint puszilkodós képe tetszik nekem is a legjobban.

TitanillaKép
Miért kellene félnem a biopsziától? Ugye jól tudom, hogy így hívják a mintavételtKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

csajok, csak gyorsan, mint az egy jó duplamutterhez illik...
CsirkeszKép kitartás. nehéz lehet a csajszi, de tényleg miért is kell nagyon mosolyogni rá? te nem mutathatod ki mit érzel?

KataKép szerintem se parázz előre (könnyű mondani tudom). Nekem is volt még az első terhesség előtt, mensi után elmúlt, de azért voltam Uh-n is. Szerencsére tényleg semmi nem volt. Ezt kívánom neked is!

És LivKép-nek szeretnék írni. Remélem két kis szaros hagyja, hogy kifejtsem a véleményem úgy rendesen.
Először is ne bolondozz, hogy bocsánatot kérsz amiért leírod mit érzel.
Ezt egyébként már többször észrevettem a hsz-aidban, hogy írod, hogy biztos hülyének nézünk majd meg hogy ne haragudjunk hogy így meg azt leírod. Szerintem nyugodtan írd ki magadból, amit gondolsz és amit érzel, hiszen azért is vagyunk itt, nemcsak azért hogy a happy gondolatokat és szép képeket megosszuk egymással (dehát ezt te is tudod). És, nagyon fontos, hogy eddig szerintem még soha nem volt olyan érzés itt a fórumon, amire legalább egy másik anyuka ne mondta volna, hogy basszus, de jó, hogy leírtad, nekem is ugyanez a gondom, csak nem akartam leírni.
Szóval: nekem ugyanez a gondom. Mint írtam, apa reggel 8-tól este 7-1/28 ig nincs és hétvégén is elég sok programja van, ami nélkülünk történik. És 2 kölök van itt a nyakamon, az összes nagyszülő 200 km, ráadásul most Milán miatt még társaságba sem járunk, nehogy elkapjunk valami nyavalyát, így a gyerekes barátnőket is távol tartjuk magunktól. Szóval úgy istenigazából kurvára egyedül vagyok a kettővel.
Tudom, hogy apának most rengeteg a gondja a munkában (sajnos nem megy úgy a cég, ahogy kellene) és azt is tudom, hogy a hétvégi sport-hobby programjaival az emaitt felgyülemlő feszültséget kell levezetnie.
Nálam az a baj, hogy gyűlik-gyűlik bennem a rossz érzés és mindig a legeslegrosszabb pillanatban tör felszínre (pl. egyik hétvégén mikor nonstop 2 napot együtt voltunk négyesben, még 5 percre se ment el, illetve ha boltba ment, akkor vitte Bálintot, akkor vasárnap este benyögtem, hogy nagyon keveset van velünk és alig foglalkozik a gyerekekkel)persze azért mert belegondoltam, hogy milyen jó hogy itt volt és hogy ez máskor is lehetne így, és hogy megint jönnek a napok amikor alig látjuk. Na persze ezt egy férfi miért is tudná, hogy miért mondom, ha előtte nem jeleztem, hogy kínom volt. Lett nagy veszekedés és sírás belőle.
Szóval, nekem van egy nagyon jó barátnőm (messze lakik sajna), így ha kiakadok, mindig őt hívom.
ő szokta mondani, hogyén vagyok a nő, az anya, a család összetartó erő és higgyem el, hogy sokkal erősebbek vagyunk mint a férfiak és ezért bírjuk jobban az itthonlétet és fogadjam el, hogy én sokmindent fel kell hogy adjak a picik miatt stb. van benne valami, viszont egy dologra jöttem rá.nagyon fontos, hogy az "itthonülő" anyuka is adjon magára.
sajnos több ismerősnél a papa lepattant 1-2 év után, pedig nem tűnt olyan lepattanós fajtának.
ha belegondolok férfi fejjel, oké hogy az asszony feladta magát és csodás hogy gyerekeket szült és jó anya-háziasszony stb, de sehol nincs a régi önmaga. nincs a munkája, amiben eddig sikeres volt és szerette, nem lehet vele eljárni társaságba mert szoptat és a legfontosabb esemény, hogy hányszor kakilt aznap a gyerek.kicsit sarkítva, de ha belegondolunk férfi fejjel, valahol érthető.
szóval, én most megkértem adjon munkát (egy cég voltunk), akarom érezni, hogy mást is csinálok, hogy élek. elkezdtem szoliba járni (reggel 6-kor mikor még itthon van). szóval bocs Liv kicsit tovább mentem, meg biztros tök összevissza amit leírtam, de remélem a lényeg átment.
hívnak a tökik....

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok,
1) olyan jó érzés, hogy nem vagyok egyedül azokkal az érzésekkel, amiket este leírtam, most már kifejezetten örülök, hogy elmondtam. Várom a további építő hsz-eket. Kép

2) Maccs kérte pár napja, hogy tegyem fel újra a kuglófreceptet, de hiába keresek rá, nem találom. Biztos elbénázok valamit, így ha valaki profibb ebben, kérem, hogy tegye fel neki újra. Köszi!

Maccs, mizújs veletek, milyen a munka???

Liv

Kép

Kép
liv

5 tojás
1 dl olaj
1 dl melegvíz
1 cs sütőpor
2 ek kakaó
25 dkg liszt
25 dkg cukos
1 citrom leve és héja

A tojást a cukorral habosra keverni, majd beletenni az olajat és a meleg vizet, citromot. A lisztbe belekeverni a sütőport, majd ezt hozzáadni a tojásos masszához. A kuglófformát zsírral kikenni. A massza 3/4 részét beleönteni a formába, a maradék masszába belekeverni a kakaót. A kakaós masszát beleönteni a formába, az előbbi massza tetejére, de közben a formát forgatni, hogy szép "tarka" legyen a kuglóf majd; miközben forgatod a kuglófformát, közben egy villát is forgatsz benne, hogy a kakaós massza belefolyjon a másik masszába.
Előmelegített sütőben, kis fokozaton, kb. 45 percig sütni.

LivKép
hsz-em vége jól össze lett csapva, de Milán már nagyon sírt. Azóta újra elaludt. Azért remélem érthető voltam.

megyek muffint sütni, amíg szunyál a kisebb törp.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit, tényleg van, hogy olyat írok, amiről azt gondolom, hogy nem idevaló: pl. hogy megkérek valakit, hogy vegyen fel nekem egy filmet.Kép Na jó, ez nem gyakori, viszont a másik az, hogy ha leírom, mi a probléma pl. itthon, akkor azt érzem, hogy azzal kibeszélem magunkat, a férjemet, ami nem lenne sem korrekt, sem igazságos, ezért szoktam néha - az e miatti lelkiismeret-furdalás okán - "mentegetőzni".
Nagoyn örülök mindannak, amit írtál, és nálam tök az a helyzet, amit említesz: a legrosszbbkor jön elő, szintén nonston 2 napi együttlét után, huhh, ezzel se vagyok egyedül, szupeeer! Kép
Amikor együtt vagyunk, pont azt érzem, amit írsz, hog yez annyira jó, és bárcsak többet így lenne, és jön a leb...ás (köszönet helyett), hogy "és mikor lesz ilyen 2 nap legközelebb?" És akkor jön a balhé meg a sírás, pontosan.
Tényleg úgy örülök, hogy ezt leírtad! Kép
Csak az a baj, hogy nálunk ez túl gyakorivá vált, valószínűleg már én sem tudtam fékezni magam, nem voltam elég belátó, ezért már folyton gyomorgörcsöm volt, mert nyomasztott az egész helyzet. de most sziklaszilárdan eltökéltem, hogy ezen változtatni kell, és mindent meg is teszek ennek érdekében. Hiszek abban, hogy ha nem nyaggatom, csesztetem ezzel, akkor neki is jobb lesz velünk lenni.
Az is igaz, amit a végén írsz, nőnek maradni fontos, másrészt tenni valamit (mármint valami pluszt, az anyaságon kívül), amitől fontosnak (még fontosabbnak) érezzük magunkat, hogy "mi is letettünk valamit újra az asztalra" (az ebéden kívül Kép).
Épp ez irányú lépéseket szándékozom tenni én is...
Én is összevissza voltam szerintem, de nagyon jó, hogy ezt kibeszéltük (-jük).

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Reditke
Hát én nem igazán értek Veled egyet, pontosabban azzal igen, hogy ne hagyja el magát az ember, attól, hogy otthon van.
ha viszont képes a papa lelépni, mert anyuka éppen ugye szoptat és pelusozik és ilyen szakaszban van a család, akkor apukát én görénynek tartom.
együtt vállaljuk a gyerekeket vagy mi.
sajnos én is több ilyen esteről hallottam, hogy apukának bejlépett a 3. az életébe, míg anyuka otthon a kicsikkel volt elfoiglalva. tényleg nem azt mondom, hogy el ekll hagyni magunkat és igenis a párunkkal is foglalkozni kell, ápolni a kapcsolatot, nem pedig este moscosan fogadni, majd a gyerekekkel együtt holtfáradtan kidőlni. de lássuk be sokszor így van ez, és ha apuka lelép emiatt, akkor egy önző dögnek tartom.
kettőn áll a vásár.

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

LivKép
Én is így érzem mikor magunkról írok, de néha muszáj.

JutiKép
Egyetértünk, szerintem is görény, és persze nem ettől félek per pillanat. De volt 1-2 olyan eset, ami nagyon-magyon megdöbbentett. Apa balra el, pedig egyáltalán nem olyan félrekavircolós típus (már amennyire ezt bármely férfire mondani lehet Kép Kép Kép), aztán anya az első stressz és kétségbeesés utáni észheztérés alkalmával elmondta barátnőknek, hogy bár nehéz, de valahol érti és hogy mire figyeljünk, nehogy nálunk is pofára esés legyen.
És persze tudom, ez a dolog is, mint a megcslás nagyon-nagyon neveltetés-intelligencia stb kérdése is szerintem, de azért érdemes odafigyelni magunkra.
Mindenesetre az a fontos tényleg, hogy megtegyük, amit meglehet, de persze mindezt úgy, hogy nekünk is jól essen. Szóval valahogy azt akarom mondani, hogy igenis meg kell próbálni nőnek-feleségnek -szeretőnek-társnak stb maradni, de úgy hogy jól essen és nem minden erőnkkel, CSAK a férfiért. Hanem magunkért is. Ezt viszont sokszor nagyon nehéz és pl. az én esetemben igenis erősen a férjemet is bele kell vonni. 1-2x elmenni itthonról csak és kizárólag saját szépítés céljára (pl szoli) és úgy hogy ő maradjon itthon. Mint kiderült ő is örül ennek, de amíg én nem jöttem vele elő, addig ez fel sem merült.Nálunk korábban ilyen nem volt. Pl Bálint már több mint 1 éves volt, amikor először maradt kettesben apukájával.
Dugulok.

Edit
Kép

Kép
reditke

Kata!Kép
Biztos nem lesz semmi baj, nyugi! És drukkolok, hogy a vizsgálatok is ezt mutassák!KépKép

EditKép
Tényleg nagyon szépek vagytok mindhárman. Milán teljesen egészséges manónak néz ki. A képek alapján nagyon hasonlít BálintraKép.
Jól teszed, hogy kicsit magaddal is foglalkozol, mert tényleg nem könnyű egyedül ellátni a kicsiket, és még a saját lelkünket is karban tartani, hogy a gyerekek és apa is egy vidám, szép és elégedett anyát/társat lássanak. Mert azt már én is megfigyeltem, hogy amilyen az én kedvem, olyan lesz az egész családé is (pedig szerintem nem vagyok egy kifejezett sárkány típusKép). Ebből következik, hogy engem senki nem vidít fel, ha én magam nem teszek azért, hogy visszatérjen a jó hangulatomKép. Akkor aztán minden megint szép, egészen a következő hullámvölgyemig...

CsirkeszKép
Fentiek szólnak neked isKép. De szokás szerint ügyesen ki fogsz mászni a rissz-rossz hangulatodból, aztán pörögsz majd tovább ezerrel. Talán egy kiadósabb alvás-pihizés sem ártana, nem? Kép
Az "apósmajombarátnőjének(nálunk már felesége)mosolygás" meg sajnos ismerősKép. "Apóssal" nagyon jól megvagyunk, de amikor a feleségével jön hozzánk, akkor mintha kicserélték volna: totál vendégként viselkedik, mindannyian feleslegesen illedelmeskedünk, százszor meggondoljuk minden szavunkat-tettünket, ha náluk vagyunk, nem merünk semmihez se nyúlni (após seKép), mert tuti, hogy valami rosszat csinálunk...Kép Szóval, mi sem igazán örülünk a választásának, leginkább azért, mert ő sem tűnik boldognak a nőcivel...

LivKép
Fel a fejjel! Éppen így érzünk egy jó páran, mint Te. Nálam is rendszeresen kiborul a bili, mikor apa reggel 8 körül lelép és csak este 7 körül jön haza. Akkor közös vacsi-fürdetés-altatás, de aztán már sokszor a gép előtt találom, mire én kijövök Zsombortól, mert ő ugyan nem a maga ura, viszont vezetőkét nem ér véget a munkája a munkaidő leteltével. Hogy legalább az utazási időt (napi kb. 2 óra) megspóroljuk magunknak, péntekenként igyekszik itthonról dolgozni, de ez sem az igazi, mert így talán még nehezebb tartani magam ahhoz, hogy ugyan itthon van, de a gyereket és magamat is távol kell tartanom tőle (rendszerint ilyenkor nagybevásárolunkKép), hogy ő tudjon a munkával haladni... Szóval, nálunk se sokkal jobb a helyzet... De abban nekik is igazuk van, hogy látszik rajtuk, hogy megpróbálnak annyi időt velünk tölteni, amennyit tudnakKép és Kép.Egyébként a legjobban azt sajnálom, hogy nem tudjuk együtt végigörülni, ahogy Zsombi fejlődik, nem tudunk együtt játszóterezni, együtt bohóckodni, pedig mindannyian megérdemelnénk...

Virgi
Apukád ügyében tényleg próbáljatok minél előbb lépni, mert ha ez a távoli időpont őt még külön fel is izgatja, akkor nem szabadna ilyen sokára halasztani a műtétet. Nem lehet a körzeti dokiját megkérni, hogy mondjuk a Kardiológiai Intézetbe adjon egy beutalót? (persze, lehet, hogy ez nem így megy...)

Mi továbbra is jól vagyunk, Zsombor már komplett mondatokat mond, és a mondókákat/énekeket is együtt mondja velünkKép A tegnapi kedvencem tőle: "pocsolya száradt ki nincs víz"KépKépKép (=azaz nem tudtunk gumicsizmában ugrándozni a nagy tócsákban)Kép

Na, mindenkinek szép napot és jó kedvet kívánok!!!KépKépKépKépKép

Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

csajok 2 kérdés:

1. valaki írta hogy 18 hós oltás. Mi csak 15-t kaptunk, 2 szuri+cseppek. Az így oké?

2. egy 8 hetes 5,3 kilós babának mennyi kb a napi tejci adagja? tudom hogy nem kell grammozni, de meg vagyok keveredve, hogy most sokat-keveset vagy hogy eszik egy átlag babához?

Edit
Kép

Kép
reditke

ErikaKép
Pocsolya duma Kép Kép
Bálint is rengeteget dumál (mondhatom, hogy nonstop), de azért nem ilyen szépen.

Edit
Kép

Kép
reditke

Bocs, de nagyon ráérek Kép Kép
Bálint homokozik, Milán alszik, első adag muffin a hosszú hozzászólásom miatt odaégett, második most sül Kép rövid leszek.

1.fénykép dícséreteket köszi

2. képzeljétek (bár ha leírom tuti elromlik a gyerek) Milán napközben alszik 2 órát, majd felébred enni, fenn van 1 órát és újra alszik 2-t. Szóval szinte percre pontosan 3 óránként kéri a cicit és közben nagyokat durmol. éjjel meg alszik egyben kb 6 órát. Ez normális? Kép Kép csak azért mert nekem Bálintnál ilyen kb 10 hónapos korában volt először illetve nappal mindig üvöltött alvás helyett.....

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?