Sziasztok
Jajj, bevallom mostanában megint a kissé-magam-alatt-vagyok idöszakomat élem, így még olvasni is csak íker-ókor jövök, pedig a kíváncsiság hajtana, de ez a "kelletlen" hangulatom örökké legyöz.
Olyan rossz, hogy ennyi sok rosszat olvasok...
De csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy ha ilyen nehezen indul az idei év, tuti, hogy most már csak jót hozhat mindeninek, mert nincs annyi rúd, amennyi mostanában csak ránk járhatna itt a topikban.
Szóval ebben bízom én is, hogy az én rudam elöbb-utóbb lekopik rólam.
Már költöznék vp-be, mert ott szinte éjjel-nappal kint lehetne lenni a két kölökkel. Apóssal már egyezkedtünk is, hogy a kéró tetöterébe beköltöznénk szigorúan csakis ruhákkal (nehogy azt érezze, hogy fizetés nélkül bebútorozunk hozzá) május vége felé. Ö nem bánná, de nekem fenntartásaim vannak a barátnéja miatt.
nem meséltem, mert nem akartam panaszkodni, de amikor vp-ben voltam, tökre megalázó helyzetet kellett a nö miatt átélnem. Elsö nap, amikor egyedül voltam a kölkecekkel Apjuk nélkül, este beállított após a barátnéval, és kipakolták a hütöt, mondván, hogy ez az "eszter margarinja, az az Eszter kolbásza, stb...". Én még ajánlgattam a mi joghurt-készletünkböl párat, de mondták, hogy az az enyém, nem visznek belöle. Éreztem, hogy após is a pokolba kívánná a jelenetet, de az Esztike ott állt mögöttünk, és csekkolta a pakolást. Hát én majd felrobbantam a dühtöl, és örjöngtem, hogy engem így ember még nem alázott meg.
Nem vagyok ahhoz hozzászokva, hogy egy hülya margarin névre szólóan dekkoljon a hütöben.
Aztán azóta nem egyszer fordult már elö, hogy amit mi tartós kajaként bent hagytunk a hütöben, legközelebbi látogatásunkig persze elfogyott. Nem is beszélve a névnapi puccos pezsgömröl, a tortalapomról, ropi és nass-készleteinkröl. de az esztikének nagyon tetszik, hogy a mi teánkat igya, az én szupi modern vázámat használja.
Tudom, kicsinyes dolgok ezek, de nehezen viselem, ha valaki ennyire diktatórikusan irányítja az életem ennyire apró részleteit.
Neki (és ugyebár az ö kérójában alszanak apóssal) nincs tv-je. Abban a sznob- és müvészvilágban ugyanis, ahol ö forog, nem sikk tv-t nézni, és ciki, ha valakinek van. DE!! Rendszeresen átjárnak paóssal após kérójába tv-n híreket nézni, videózni, dvd-zni.
Szóval most attól tartok, hogy ha becuccolunk a manzárdba, akkor is megjelennek majd esténkét híradót nézni, és ha mi akkor pont vacsizunk, tök kellemetlen lenne apósnak (akitöl nem sajnálom a kajánkat) nem adni egy szelet kenyeret.
Ha pedig egyszer megvacsiztatjuk öket, tuti, hogy a nö kiharcolná, hogy rendszeresen abban az idöpontban jöjjenek.
Ugyhogy egy kicsit tartok ettöl az elsö vp-i idoszaktól, legalább is addig, amig após végleg el nem cuccol, de erre csak akkor kerül sor, ha a vevök fizettek. Az pedig a hosszas banki ügyintézés miatt lehet, hogy szeptemberig is elhúzódhat.
Ráadásul hajlamos vagyok jól felhergelni magam a nö ellen, ezért amikor találkozunk, hihetetlen eröfeszítésembe kerül vigyorogni neki, és bájcsevejt folytatni vele.
Megjött a pereputtyom a sétából, lelépek vacsiztatni.
Pussz mindenkinek, és fel a fejjel!
Jönnek még szebb és jobb idők!
Kata!
Neked most külön is drukkolok!!!!!
Csirkesz
azért az élet egy kicsit ilyen is ám: