Sziasztok!
Azúr!
Lőrincnél is van ez a hasfájás, pukizás esténként. Bár neki állandóan, és más baja nincs. Én nem tudok vele mit kezdeni. A védőnő azt mondta, másfél éves korig eltarthat fiúknál. Még nem adtam neki szereket, de újra elő akarom venni a GW-t. Bár most, mióta korábban vacsorázik, mintha jobb lenne. Ja, mert neki csak este van, erre ébred fel mindig. Voltál vele végül orvosnál? Ha most jelentkezett a betegséggel, kérdezd meg, mi lehet. Én fel szoktam hívni a doktornőt, ha valami van. Vagy azt mondja, hogy ezt inkább megnézi, vagy azt, hogy biztos semmi, ne is menjek. És akkor nem kell hiába vinned a betegek közé. Általában persze beviszem. Közben olvastam, hogy jobban van. Próbálj meg keresni egy dokit, akivel meg vagy elégedve. Hosszú távon nem az igazi ez az állapot. Itt a neten nincs olyan topic, ahol a környékbeli anyukák dumcsiznak?
Elli! Megvolt ma a joghurt? Lőrinc imádja!
Klár! Helyettességgel nem elégszünk meg.
Majd kitalálom, hol lesz főnök. (megnézem a fotókat, aztán választok
)
Réka! Lőrinc is jobban kedveli az igazi telefont. Ma megszerezte, csak arra lettem figyelmes, hogy nagy a csönd. Gyerek ült, fülénél a telefon, teljesen jól, és tátott szájjal hallgatta. Megnéztem, megnyomta, tárcsahangot adott.
Még jó, hogy nem telefonált. Teljesen olyan képet vágott amúgy.
Kangi! Ne aggódjál már! Balázsnak mondtam, rögtön azt kérdezte, hogy ti mekkorák vagytok, aztán az volt a reakciója, mint mindenkinek: akkor nem lesz két méteres gyereketek.
Hányásból nem lett semmi baj?
Sofka! Hogy vagytok?
Momo! Lenyugodtak a kedélyek?
Urszila! Julka mit szólt Lőrinchez? Mostanában az enyém gyerek sikongat ha gyereket lát. Beleértve a saját fotóját, tükörképét is. Ma pedig a Delelőben Marcipán cica láttán lett úrrá rajta az eufória. Lehet, hogy vasárnap elviszem a hajóra, ahol a bábelőadás lesz. Ha tényleg felmelegszik az idő, ahogy Szicsó állította.
Maci! Nálunk hajmosás teljesen okés. Egyáltalán nem zavarja a fejére csorgó víz. Szerintem imádja. Fürdés közben meg szoktuk nyitni a csapot, és aláül, játszik tovább, mintha mi sem történt volna. Holnap mész? Kitartás, és fess szépeket! Optimista vagyok megjegyzést nem értem.
Gombóc! Remélem, minden rendben. Szerintem ne vonj le következtetéseket abból, hogy mit éreztél az elsőnél és mit most. Nem feltétlenül kell ugyanolyannak lenni!
Védőnő: majdnem megúsztam. A szomszédban volt előttünk, áttelefonált, de nem találtam a telefont, így nem mentem el. Már épp ment el, mikor a párommal összefutott, aki épp visszahozta a kulcsomat, mert véletlenül elvitte. Inkább vitte volna el, azon ritka napok egyike volt, mikor ki sem mozdultunk. J Te tavalyi modellben járatod a fiadat? Tényleg: jár már? Én még nem merek szandit venni, félek, hogy mire elindul, kinövi.
Fotókon lévő gyerkőcök nagyon édik!!!!! Minden betegnek jobbulást!
Beu