Jöttem
Apa megregulázta a dr óvó néniket
Vigyázzban álltak, amikor mentem délben Szandiért
Remélem, nem csak hétfőig tart a hatás...
Sofka
Itt nem azon megy a "vita", hogy fogadja-e vagy sem (szó nélkül felvették), hanem az a baj, hogy "túl sok a gyerek, annyi gond van velük"... bla-bla-bla (a lényeg, dr óvó nénik nem szeretik csinálni, amit kellene). Folyton kitalálnak valamit, miért kell hazavinni a gyereket (képesek voltak azt hazudni, hogy 39 fokos láza van, itthon meg 36.8 volt), vagy már ne is vigyük. Szerintem tök mindegy, hogy 9 gyerekkel nem foglalkozik vagy 8-cal
. Én úgy tudom, hogy ha van hely, fel kell vennie, akármit csinálok én. (csak súgom, ismerek olyan anyukát, aki otthon van gyesen, az a gyereke, aki után kapja a gyest meg bent csücsül a bölcsiben egész nap)
Amúgy ma is jó sztori volt, hétfőn lenyomozom, ha igaz, délután ebédbefizetéskor lekapom a 10 körméről a vezető óvónőt is. Asszem nem fogják hamar elfelejteni a nevünket.
Eladjátok a házat? Valahol lemaradtam ...
Drukk a gyors arc-visszaalakuláshoz!!!
Nadine
Enyém Apa hívott, Kisvárdán is süt a nap
(ez volt du 1-kor
)
Vírusra antibiotikum??? Ilyenkor úgy ki tudok akadni...
Monokli
Pláne, hogy aranyos
Ildi
Lásd a Sofkának írtakat...
Sajna a vezető óvónő is sötét, mint az éjszaka
Én már azt is megkérdeztem, hogy dr óvó nénik szerint miért nem szeret Szandi oviba járni? Persze halvány fogalmuk sincs... Én meg tudom.
Ha nem állnak annyira vigyázba (még nyaliztak is, de király
), mondtam volna, hogy csináljuk egy szabad félórát és ugyan zengjék már el, mi bajuk van velünk. Az az egyik, hogy otthon vagyok, de mi még???
Azért a képüket megnéztem volna reggel
Meg vagy Te is áldva a munkaügyisekkel
Andi
Én is kivinném a helyedben Danit. Zsombit is kivittem, neki jobb volt, ha volt kint.
Esküvő
, de jó, én is úgy mennék
Dehogy rendesek az óvónők
, majd ha meghülyülök, akkor íratom ebbe az oviba Zsombit! A lakótelepi anyukatársakat is eltanácsoltam eddig, szegények akkor járnak rosszul, ha nem veszik őket fel máshová, mert ez a körzeti ovi. Ezért járunk mi is ide.
Maci_2
Tegnap már akkora volt a fejem ettől a hisztitől, hogy úgy volt, ma bemegyek doki nénihez és íratok vele egy levelet ezeknek a majmoknak... de mint feljebb írtam, enyém Apa megnyugtatta őket
Lisztügyben semmi újat nem tudtam meg, pedig kíváncsi vagyok, mit jelenthetnek a számok
Klassz lenne, ha estére hazamehetnél!
Momo
Timi egy tündér
Zsebi monokli
megy rá gyógy
Kocsi, de jó
, fizetés
(ez van sajna)
3,5 cm-s a kicsi?
2 hónapra már valószínűleg nem váltunk ovit.
Muszáj nyelvvizsgáznom, szeretnék továbbtanulni (csak azt nem tudom, mikor???)
Beu
Hóbocsánat
ez jó
Képek királyak
uccsó is
Angi
Kínai kajaaaaa, ne írj ilyet. Éhenhalok...
Óvónénis feljebb... azt már le sem írom, miket mondtak még...
Koszorúslány
Azúr
Fülgyula: passz. Szandinak középfülgyulladása volt, azt felismered. Sikitozva sír és a fájós füléhez kapkod a gyerkőc, ha a fülcimpa előtti részt kicsit megnyomod, elkapja a fejét... Nem tudom, erre a fülfájásra gondolsz-e? Zsombinak is szokott néha több fülzsír kijönni, simán letörlöm.
Kaska
De jó hogy írtál, már megint hiányoltalak
Szemednek jobbulást! Köv vagdosáshoz drukk!
Gratula feltérdelő-felálló-leülő Vilcsinek
Én is remélem, Szandit nem piszkálják (inkább ajánlom nekik, hogy ne)
Megyek, mert már megint egy regényt írtam
Toffi + 2_lakást_szétszedő_kölök