Új privát üzeneted érkezett!

Gumicukor
A nagyfiúsággal sajna elmúltak a fürtök is. Majd most télen teszek még egy kísérletet hátha hagyja hogy megnőljön a haja, bár nem fűzök hozzá sok reményt!

Kataa
Sajna amióta nem jelentkeztem Levi bizony volt még beteg, most nyár elején benyelt még egy tüdőgyulladást. Utána elmentünk egy "természetgyógyászhoz", azóta nem volt beteg. Most szünet előtt 6 hetet járt egyhuzamban bölcsibe. Na meg azért volt a múlt héten egy baró kis szemgyulladása, de ilyen azért becsúszhat, az nem vészes.
Õsszel Levi még nem oviba megy, hanem a bölcsiben van valami miniovi és oda fog járni.

Nyuszi
Megpróbálok gyakrabban jönni, remélem sikerül. Kép

Pussz: Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok lányok!
Uj vagyok a topikon és szivesen bekapcsolódnék.
2,5 éves kisfiam van, szeretnék játszótársat találni számára.
Szoktatok időnként találkozni?
Én voltam a legutóbbi Babanet-es találkozón, de sajnos a babáink korosztályából nem jött senki.
Irjatok!
Suzy
suzy1

Forti!
Sziasztok! Tényleg jól megnött Levi. Betegség Kép. Ádám is nagyon beteges volt a bölcsiben, egyszerre max. 3 hetet tudtam vinni egyfolytában, de mióta vége a bölcsinek (meg már elötte 2 hétig) nem volt beteg. A doki javaslatára el fogunk kezdeni szedni egy Ribomunyl nevü immunerösytöt, hát, nem tudom, mennyire válik be.

Gumicukor
Milyen linket küldtem? Szerintem az Nyuszi volt Kép, de köszi...
A mostani Foltvarázyban van egy jó oroszlános kép. Hát, lehet, hogy bepróbálkozok... igaz, jó nagy, de egyáltalán nem tünik bonyolultna. És "csak" 33 szín kell hozzá Kép.

Nyuszi
Tényleg nagyon jó az a www.art.com ! Már megnéztem pár festö munkáit, hát, lenne kedvem jónéhányhoz.

Kataa
A ruhákat egyelöre csk simán "elteszem", aztán megkapja a lányosakat a férjem unokatesója, a fiúsakat meg a tesóm. 86-osig tuljdonképpen már az összes gyerekruhát elajándékoztam, nincs egy darab sem. Nem tudom, hogy "hármaskának" lesz-e ruhája egyáltalán??? De ö még odébb van, addigra már kinövik azok, akiknek odaadatam.
A szalvétázás hihetetlen egyszerü, gyakorlatilag annyi, hogy a mintát (kivágott vagy egész szalvéta) rá kell ragasztani az alapra, amit elötte sima festékkel valamilyen színre befestesz. Én csináltam már képeket, virágcserepet, dossziét meg mit tudom én miket. A kereszteszemezés sem bonyolult, én most a gobelinezést akarom megtanuni...

Suzy
Szia! Igen, szoktunk találkozni néha, de most, hogy nagyobban a gyerekek és közülünk is néhányan már dolgoznak, elég ritkán. A Mikulás-buli azért kezd hagyománnyá válni Kép.
Gyere gyakrabban, mert voltak már "újak", akik csatlakoztam közénk, de hamar le is morzsolódtak.

Na, megyek gyerekezni, minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Sziastok
Vegre egy kis hidegKépBaár a tegnapi eső kicsit megzavarta nyugodt gyerekemet,de hat tuleltukKépKépes volt 20 percet azon sirni hogy melyik nadragot vegye fel,aztan hogy nem akar Gabi nénivel sétalni,jatszani,amig igazolt távollétünk volt mert a taki csaj dolgozott,végül maradt lent velem a konditerembe,igy Gabi néni el...de ott sem volt jo neki.
Már csak pár hét és apa befejezi ezt a sok utazást,mennyi időm lesz nekem akkorKépKép

Nyuszi
Hát ismerős eza hozom a cipőmet.Csak naálunk felveszi és vár az ajtónalKépKépMegülni meg ritkán ül meg,azt is inkabb a homokozóban tesziKépApueknal a kert jó része árnyékos,pont igy volt anno tervezve hogy be se lássanak de legyen jó árnyékKépBár nálunk sok a gyumi fa a kertben is,Alex tanulmánypzza melyik milyen.Apukám meg élvezi hogy érdekliKép

Forti
Sajnalom a tudogyuszit,gondolom mar eleged volt és akkor jott a termeszetgyogyasz.Miket kapott??
Szóval akkor most nálatok sem lesz környezet változás.
Azt hiszem csak Csics Petije megy oviba a bolcsisek kozul.Kivancsi lennek hogy viselik a változast.Milyen egy beszokas ha más kozossegbol jon.

Suzy
Gyere gyakrabban,persze szoktunk talalkozni bar a biztos mindig a telapo buliKép

Panda
Aha ertemKépTenyleg és mikor koltoztok?gondolom mar varodKépHát ruhailag mi sem allunk fenyesen,mert mar annyi mindenkinel voltak hogy minoseg romlason mentek keresztul,meg volt amit vissza sem kaptunk,igy vasarlas az mindenkepp lesz majd annoKép

Lanyok
Lehetne még szeptemberben egy kerti tali,ha mar mindenki nyaralasbol visszatert es meg jo ido lesz.
Tudom voltka mar probalkozasok,de megeroltethetnenk magunkat,most mar a gyerekek egyutt is jatszananakKép

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Nyuszi
Kép letöltöttem a PC STitch Creator 3.0 15 napos verzióját és hozzá cracket is, így teljes a verzió és szerintem sokkal tutibb, mint a PC Stitch 7.0, bár az is megvan teljes verzóban. szóljatok ha kell a törés. tegnap az art.comról kipróbáltam a 3.0-sal egy Monet vizililiomos képet, és nagyon tutker! jó a színnkezelés, nem tördeli szét a képet annyira, mint a másik progi, a 7.0-ás.
azt a másikat viszont nem sikerült letölteni sehonnan, próba nélkül meg macerás.
letöltöttem egy másik Monet hidat is, nagyon nagyon szép, mintha a kép lenne egy az egyben.

velünk annyi, hogy Dani elkezdett 2 keréken bringázni. a pótkerekek fentvannak még, de nagyin ritkán ér le, kacsázik, meg minden, és látszik, ahogy egyensúlyozza a bringát. még pár hétig várjuk, hogy ügyeskedjen, aztán levesszük a pótkerekeket, és betesszük az ülés mögé a botot.
apával azt hittük nem jól látunk, csak azt vettük észre, hogy már jó ideje nincs hangja a bringának, mert nem ért le a kiskerék.

Kataa
A tea óta ez már a második 31 napos ciklusom. és mindenféle barnázás nélkül jött meg, elmúlt hónapban OV teszt alapján, hő és nyák alapján is volt pé-m. és no ragya. Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Ugyes vagy,persze hogy kell a program. Kép A Monet Vizililiom nekem is tetszik, lehet valogatni is, mert megfestette vagy hatszor. AMugy Monet sokszor csinalt olyat, hogy ugyanazt megfestette mas-mas napszakban.KépAz en kedvenc Monet-m a napernyos, meg a Poppyfield, ja meg a napraforgocsokros.KépCsak ez mind bazi nehez lehet. De kineztem nehany Renoir viragos csendeletet is, hat azokban is lehet vagy 80 szin.Kép

Nagyon ugyes Dani a bringazassal.Kép Mi is vettunk ilyen potkerekes bringat Eminek, csak meg nem er le jol a laba.Pedig egy biciklijavito bacsi le is fureszelt a nyereg csovebol...Kép

Kataa

Danny is elvan a homokozoban, foleg ha a novere is vele van, de aztan beindul a kertben es mindjart annyi az arnyeknak.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

ok. akkor mailben átküldöm a crack-eket este. a progikat letöltheted és megírom az intrukciókat, hogyan crackelj.
a párom kérdezte, hogy reméli nem a BSA-nal dolgozol Kép itt meg írkáljuk a progifeltörést Kép de mondtam, hogy tudtommal nem. ugye, nem? KépKépKép

ma, hogy ilyen frankó az idő, megyünk szandit nézni Daninak az oviba, meg pár rucit.
esetleg nincs valakinek kártyája a a Nagy Lajos király útjai Fenomén divatnagykerbe? akitől kapni szoktam, most sokáig nincs és nem tudom elkérni tőle. nagyon megköszönném, esetleg egy keresztszemes képpelKép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Tenyleg ugyi Dani a bicajjal.Ti alliottatok a potkerekeken?Mert azt mondjak ha fentebb teszed osztonzi a gyereket arra hogy egyensulyozzon.Mi meg nem tettuk,de ahogy lattam amikor kiprobalta a baratnom kislanyaet hogy meg csak dolongel veleKép
Sajnos nincs Fenomen kartyamKépLassan mi is megvesszuk az idei benti Dr.Leo szandinkat.A tavalyit elhasznalta rendesenKép
En most iszom 3 hete a teat es most hogy mondod nekem is szebb a borom,pedig ebben a melegben mindig tobb a pattanasom.Nem ciklus elejen kezdtem,remelem az nem baj????most vagyok a 35.napon de meg semmi jele a mensinek, de tuti nem gyerekKép
Neked mar az elso teas ciklusod is rovidult???

Nyuszi
Hat igen kisfiuk mar csak ilyen izgagakKépKép de ez igy van jolKép
Hogy van a csipod???Szeded a gyogyszert??

Nalunk ma nagy pangas van....ezert erek igy ra irogatniKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
A pótkerék lényege pont az, hogy dölöngél, mert majd abból tanulja meg az egyensúlyozást. nem jó ha egy szintben van az egész. nekünk fentebb volt a rendes keréknél kicsit, így Dani is dölöngélt, aztán megtalálta az egyensúlyát. most jut eszembe pont a szülinapja előtt 1 héttel kezdte el tekerni, addig 1 évig rá sem akart nézni, nemhogy tekerni! most meg elkezd 2keréken száguldani.

Remélem Banyóci néha olvas minket, talán Gyurci már még régebb óta száguldozik a bringán! Vki tud róluk vmit?

Sasha jó volt, hogy bejelentkezett a múltkor, de ismét eltűnt.

a tea óta ez a második ciklusom, és teljesen normálisan megjött most is, ahogy régen. de előtte hol 45 hol 23, hőgörbe összevissza ugrált, modt meg az is teljesen mintaszerű.
a bőröm tényleg szép lett, most nemjöttek elő ragyák sem menszi előtt, sőt néha az államon szokott lenni 1-2 szál erősebb szőr, azok is eltűntek. most már csak a melleim nőhetnének kicsit Kép

itt is nagy pangás van, várom már a délutánt, hogy mehessünk Danival.

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa

Koszi hogy erdeklodsz, megvan a csipom, mar nem faj annyit, mint korabban.Most vegeztem a 3 honapos porcjavito gyogyszerkuraval, el kene menni egy rontgenre, megnezni, hogy javult-e a helyzet. Igyekszem azert kimelni magam, amennyire lehet, nem tudok annyit szaladgalni a gyerekekkel amennyit szeretnek. Emlekszem Emivel naponta km-ket gyalogoltam, annyit setaltunk, meg delelott-delutan jatszoztunk. Most hogy van kert nem setalunk annyit, meg van itt hinta-csuszda-homokozo. Szomoru, de a 61 eves anyukam tobbet setaltatja Dannyt, mint en...Kép

Gumicukor

Nem, a Domestos gazdajanal dolgozom...Kép
Irhatnal egy-ket tippet mi kell majd Eminek az oviba, mert nem mindent az utolso heten szeretnek megvenni.(23-an lesz a szuloi)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor
Nekunk is fentebb van,szerintem nem is csinaljak ugy ezeket hogy egy szintben legyen.De nem mondjuk 10 cm-el fentebb,mert barinom kislanyanak feltette igy az apuka hogy oszonozze az egyensulyra,na ez azt eredmenyezte hogy nem ul a kicsaj a biciklireKépAlex kiprobalta,de O mondta hogy ezzel nehez biciklizni,ezert gondolom hogy korai neki ennyire fel tenni.
Alex majus vegen tanult meg bicajozni,es miota ezen tud a gagyi haromkerekun is megy neki,azt sokkal nehezebb hajtaniKépKépLegalabbis ami anyueknal van.A sok unoka miatt van mindenfele jargany,most mar a rolit probalgatja Kép
En irtam nemreg Banyocinak melt,de nem valaszoltKép
Aha nekem is mensi elott mar 2 hettel jottek az allamon ragyak,de most tok sima a boromKépHat a cicko novesztesben benne vagyok en is de az majd ugyis csak babasan no,es nem veglegKép

Nyuszi
Lenyeg hogy mar nem fajKépHat igen ha kert van mar nem kell a jatszoter,plane ha nekik mar ott van egymas tarsasagaKépBar en mehetnekes Alexem anyueknal is az csinalja hogy 1 ora moka utan a kertben mondja:Menjunk Dedimamahoz,Vagy felsorol minden rokont a kozelben hogy hova szeretne menniKépVagy lebeszeljuk vagy megyunkKépPersze setalva,mert akkor lehet felfedezni az utcai dolgokatKépAlig van forgalom a faluban,es fogja is a kezemet szepenKép
Itt pesten en mindenhova autoval hordom,a jatszoter 2 percre van,na oda gyalogKépPersze apjaval (meg ha netan valamelyik szulom itt van nalunk akkor veluk )setal.Ugy vagyok vele hogy barmennyire is tunderien megbizhato gyerek,sosem tudni mikor nem ernem utolKépAmig babakocsis volt csomot setalunk perszeKép

Kata

Kép
Kép
kataa

Ja meg akartam irni Nyuszinak:
Kis torolkozo,fesu,fogkefe,fogkrem,agynemu huzat,tisztasagi csomag tuti kell majd az oviba.Benti szandi vagy cipo(attol fugg Ok mit preferalnak,de lehet hogy mindegy lesz nekik)
Sok kenyelmes nadrag+rovid ujju felso(jo meleg lesz az tuti)Kép
Ezek biztos gonak kelleni,johetm eg hozza par extraKép

Kép
Kép
kataa

Kataa
Persze nekünk sem 10 cm-re van, az tényleg túl sok. a rollerezés nálunk már megy ezerrel, meg a gokart is. most nagyobb mocit keresek, mert a mostanit már igencsak kinőtte és még szeret menni vele.

Nyuszi
Kataa sok mindent leírt már, ruhászsákot is varrjatok, úgy néz ki, mint egy bébihálózsák csak zsebei is vannak kívül belül, abba beleférnek ezek a rucik, az megy a szekrénybe.nekünk kell gyurma, ragasztó, olló, festék, sok bugyik, zoknik, benti cipő, bevihetik a kedvenc állatkájukat, amivel alszanak. meg vigyél pénzt a szülőire, ebéd és egyebekre. mad megnézem még a papírt, amit kaptunk a szülőin és még írok.

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi!
Én nem nagyon ruháznék be semmi komoly dolgot, csak cipöt és váltóruhákat. Noémiénél jó, hogy megvártam a szülöit, mert nekik csak ágynemü huzat kellett meg matrachuzat (a méretet akkor adták meg), ovis zsák, fogmosó pohár és fogkefe, meg törülközö. Havonta kell beadnunk csoportpénzt, abból veszik a tisztasági cuccokat és még félévente 1500 Ft-ot eszközökre. De ugyanabban az oviban minden csoportban máshogy van. Valahol havonta kell bevinni a szappant, wc-papírt, zsebkendöt, fogkrémet. Valahol év elején be kell vinni jellel ellátott ecsetet, festéket, szines cerkát, zsírkrétát és 30-40 db rajzlapot. Máshol még a fogmosó cucc is "egyen", csak a jelek vannak rajtuk, ugyanígy a törülközök is. Szóval, mindenhol más. Én be akartam spejzolni augusztusban rajzcuccokból, még szerencse, hogy nem volt idöm Kép. Amire viszont nem számítottam és kellett, az váltókabát (öszi és téli is), így gyorsan kellett vennem mindkettöböl mégegyet, mert annyira össze tudják koszolni magukat az udvaron, hogy el sem hiszed. Ja, és ágynemü meg csak akkor kell, ha bentalvós lesz Emi.

Most húzok, mert mosogatni meg porszívózni kell,

Panda

panda
Halásztelek

Kataa,Panda,Gumicukor

Nagyon koszi az infot, ilyen benthagyos cuccokra, ruha, cipo, gondoltam, majd az eszkozoket megmondjak.
Bentalvos lesz Emi, de az agynemuvel meg varok. Viszont szandit, nadragot,(kinotte oket),felsot veszek.
Tornacucc kell mar?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok lányok!
Jó lenne találkozni veletek, vagy legább a pestiekkel, mert igy ismeretlenül elég nehéz bekapcsolódni a beszélgetésekbe.
Meg én igazán azt szeretném, ha tudnék valakivel játszóterezni.
Küldök egy képet a Zolikáról.
Sziasztok
SuzyKép
suzy1

Sziasztok

Gumicukor
Tegnap megjottKépUgyhogy kezd visszaallni nalam is a rend,35 napos mar normalis es hogy nincs ragya meg kulon joKép
Alex is nagy motoros meg,nekunk a legmagasabb fajta van es meg jo neki boven,de o meg otthon a lakasban eloszeretettel baby taxizik isKépPedig mar a terde is leerKépKép

Nyuszi
Tornacucc csak kozepsoben,nagy csoportban kellhet,most meg nem igazan.

Suzy
ARanyos a kisfiadKépMi is IX.ben alkunk es ott is jtszoterezunk,bar nem sokat,mert bolcsis a kisfiam+van belso jatszoter is a hazban.Ahol laktok a jatszoteren nincs kialakult csapat?Ott aztan konnyu ismerkedniKép

A nogyogyaszom benne van az eheti Nok Lapjaban,mint genteikus nyilatkozik errol a FIU-LANY megvalaszthato kérdésrolKép

Nalam az van hogy tegnap bedagadt a terdem,fogalmam sincs mitol,lehet a legkonditol meg esetleg megeroltethettem a konditeremben.Pedig aztan eleg lightosan csinalomKépIgy most kenegetem ,le is ment ejszaka,de azert erzem hogy nem szazas,remelem elmulik hamar,nincs kedvem dokihoz menni....

Ma legalabb pentek van es csak rovid napos vagyokKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Na ennek örülök. Látod, beválnak a természetes szerek, nem kell rögtön hormonbogyóért rohanni, hogy helyreálljon a rend. én ezekben sokkal jobba bízom, mint bármi másban. itt vannak az orrunk előtt a gyógynövények, csak tudni kell használni őket.

a térded attól is fájhat, ha nem jó szögben tartod, néha nekem is szokott, (bár bedagadva nem volt még), amikor előbb van a térdem, mint a bokám, vagyis amikor ninc segy vonalban. lehet nálad is ez van. milyen gépeket használsz?

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor, Nyuszi!

A Camponában a kiállítás már CSAK HOLNAP látható. Én megnéztem, hát, tátottam a számat eleget. Érdemes elmenni, ha van idötök.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Újabb uti élményekKép:

http://anagyutazas.freeblog.hu

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Kataa!

Te hová vitted magán gyerek ortopéd orvoshoz Alexet? meg tudnád adni az elérhetőségét és hogy mennyibe kerül? Emma tegnap megint lesántult előzmény nélkül 3 órára, utána mintha elvágták volna semmi baja, de izgat a dolog, megnézetném, mert pár héten belül másodzsor fordul elő.

Köszi szépen.

Amúgy drukkoljatok, lehet eladjuk a lakást, a héten derül ki, és ha igen mehet ezerrel a ház keresés. Van már arra is pár tippünk, de nemm szeretnénk elkiabálni.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Mano
En a XIII.kerületbe vittem anno magan orthoped orvoshoz Alexet,de most nem jut eszembe a neve meg a cime a dokinak.Otthon elokortom este,ok?
3000 Ft volt a vizsgalat,es kb 1 hetre adott idopontot.Szerintem mindenkepp vidd el ha mar ketszer elofordult,bar ne mar halottam olyat hogy a tul gyors novekedestol is lehet.
Lakas-haz projecthez megadrukkKépKép

Gumicukor
En isKépDehogy akartam beszedni barmit is,csak erdekelt a doki velemenyeKépTerdem jobb koszonhetoen a hetvegi pihinekKépMost egy darabig hanyagolom a kondit,ha attol volt.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó
Most olvasom, mi történt Emmával, hogy lesántult.
A párom unokestvérének kislányának is volt ilyen, kb. 4 éves volt akkor. elvitték dokihoz, és kiderült, hogy a csípőjén vmi csontkinövés nem jól nőtt. mindengyereknek van ilyen, ami gyerekkorban nő össze, neki meg nem jól nőtt, nyomta a csíppőt és egyik lábára sántított. azt hiszem műtötték és kimaradt 1 évet az oviból, de ma már vidáman szaladgál, semmi baja, és később sem lesz gond.
egyébként röntgenen derült ki.
nem elrettentésként írom ezt, csak eszembe jutott, hátha vmi hasonló lehet nektek is.
esetleg elkérhetem az orvos elérhetőségét, aki a kiscsajt vizsgálta.
A lakáshoz meg nagy drukk!!! KépKépKép

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa!

Köszi, jó lesz este is.

Gumicukor!

A babanet rendeslő már elrémiszett, beleolvastam és azt írták súlyos betegségek tünete lehet a sántítás, szóval mindneképp kivizsgáltatom.

Igaz azt is írják hogy az időnként, nem rendszeresen fenálló tüneteknél ritkán találnak kimutatható elváltozást, de jobb kivizsgáltatni.

Manó

KépKép
manó

Kataa!

Nő vagy férfi volt? Én egy Lengyel zsuzsanna nevű doktornőt találtam a neten a Kádár utcában.

Manó

KépKép
manó

Mano
Ferfi volt.Tok ciki de meg a neve sem ugrik beKép

Halacska
Meg mindig az egyezo datumon mosolygokKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Képzeld kínomban felhívtam a heim Pált, de közölték hogy 6 hét múlvára tudnak időpontot adni ha nem sürgősségi a dolog. Na azt tuti nem várom meg, a szabim alatt el akarom intézni.

Úgyhogy már biztos hogy magánhoz viszem.

Akkor majd este ha megtalálod írd már meg az elérhetőségét. Azt is próbálom hívni akit én találtam, de nem veszi fel.

Manó

KépKép
manó

Mano,
A doki neve:Dr.Viola Sandor,Teve u 7-11.D epulet.(Gomb u 2/A)Pont egy sarkon van az epulet)
Telefon:329-0469

Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa!
A játszóterezéssel kapcsolatban igazad van. Az a helyzet, hogy jelenleg még Pesthidegkúton lakunk, de jövőre beköltözünk a VI. ker.-be. Ezért lehetőleg a pesti játszóterekre szoktunk járni, épp azért, hogy kortárs babákat találjunk. Ez persze, gondolhatod, elég időigényes dolog. Ezért
kezdtem el a korosztályos topikba irni, hogy hátha akad valaki, akivel és a babájával időnként találkozhatnék a pesti oldalon. Pl. veled szivesen találkoznék.
Jó lenne, ha irnál a "Belvárosi kismamák"-ba is, NIKK üdvözletét küldi.
Szia
Suzy
suzy1

Manó!
Ádám is volt "sánta", miután bárányhimlös volt. Vittem orhopédiára, de ott azt mondta a doki, hogy a vírus húzódott az ízületeire, pár nap múlva magától megjavul. Igaza lett. Állítólag kisgyerekeknél gyakori, hogy a vírusfertözés az ízületekre húzódik, ált. a csípöízületre. Mondjuk, inkább a felsölégúti megbetegedéseket okozó vírusok szoktak ilyet csinálni a betegség után 2-4 héttel, de Ádámnál a bárányhimlö volt a ludas. Azért persze vidd el Emmát, de nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

Köszi szépen. Már én is gondoltam rá, mert bár Emam nem szokott nagyon beteg lenni, de végülis egy enyhe nátha, köhögés, orrmandula duzzanata volt , ami elég sokáig kitartott nála, legalább 2-3 hét volt és ki tudja mit okozott. Végülis az is vírus még ha nála nem is szokott komoly légúti tüneteket produkálni.

Én is ma megyek dokihoz mert nekem meg a tüszős mandula gyulladásom nem akar teljesen elmúlni több mint két hete volt és még most is fájdogál a torkom és köhögök ha vízszintesbe kerülök. meg egy tüsző maradvány is van a mandulámon.

Tegnap voltunk egy házat nézni maglódon, háááááááát, a férjem iszonyúan oda van érte, mert nagyon nagyon olcsó (olcsóbb mint amennyiért eladjuk a laksáunk 1 millával), de ha már éltetek lerobbant, lelakott házat. Én értem hogy ha erre ráköltünk 2 millát meg kimossuk a dzsuvából akkor egy szupi 20 milliós házunk lesze, de anyi de annyi munka hogy borzalom. Most ezen vacilálunk. Mondtam a férjemnek hogy ha még Pesten lenne... Ma megpróbálom megnézetni a sógorommal hogy mia véleménye, ő a nagy ház szakértő...

Ilyenkor elgondolkodom hogy kellett ez nekem?KépKépKép

manó

KépKép
manó

Manó
Persze hogy kellett!!! Igaz ha emellett döntötök sok meló lesz vele, és nem pikk-pakk az biztos, de bizti jó lesz! Nézd a jó oldalát!

Mi meg tegnap kaptunk levelet a beruházótól, hogy a birtokbavétel aug.25 és szeptember 25 között várható. remélem a mi tömbünnkel kezdik, mert az már szinte kész. most olyan furcsa, hogy aug.25-ig bő 2 hét van. jó lenne, ha az ovikezdésre esne, mert amíg dani oviban van, addig tudnánk intézni a papírokat, stb. és a szabink is megmaradna, nem kellene duplán kivenni. jaj, nagyon boldogok vagyunk!!! pont hétvégén döntöttem, hogy kiselejtezem a régi, megunt ruháinkat a szekrényből és tessék, jól gondoltam. most már csak azokat hagyom bent, amiket tényleg el is viszünk. lassan a nagy hitel miatt is hívnak biztosan Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Persze tudom, csak a jó kis tervezett szabim (nagyizás, Balatonozás) helyett msot itt kínlódunk. tesómék épp most hűtöttek le, szerintük maglódot felejtsük el, szerintük ne jó. Mondták maradjunk Pesten, kösz szépen, én is azt szeretnék de annyi pénzből ami nekünk van (max 14,5 m) pesten semmit sem kapunk, vagyis önááló házat nem.

Manó

KépKép
manó

Kataa!

te mikor jelentkeztél be ezen a számon a dokihoz? mikor rendel: Mert most csak üzenetrögzítő veszi fel, nem tudom hogy arra rá kell mondani és visszahív vagy hogy lehet? A msáik dokinő meg szabin van,nem akar összejönni ez az ortopédia.

Manó

KépKép
manó

Mano
Hu ,mar nem emlekszem,de ugy tudom mi kedden delutan voltunk nala(remelem jol emlekszem)es csak rendelesi idoben el ez a szam,amugy nincs ott senki,talan hetente 2*.Probalgasd,remelem nincs ez is hosszu szabin.
Tenyleg lehet egy betegseg visszamarado tunete is,igaza van PandanakKép
Neked is jobbulastKép
Haz ugyben passz,en ciki de meg csak az iranyt sem tudom merre van Maglod...neked mennyi ido lenne bejarni?A felujitas tenyleg nagy macera,soxor tob mint az epitkezes,de ha kesz lesz teljesul az almod a kertes hazraKép

Gumicukor
Na ezek jo hirek,akkor a kotber elott meg bekoltoztetnek mindenkit??Nalunk 160 lakast kellett atadniuk es naponta 3-4 ment le,de igy is az elsok kozott voltunkKépOlyan izgi lesz berendezni,mar kinezetetek a butorokat???

Suzy
Remelem nem veszed tolakodasnak ha megkerdezem,miert koltoztok be a VII.-be?Plane Pesthidegkut,eleg draga resz is,oda inkabb mennek az emberekKépA VII.mar tenyleg belvarosKépEn laktam ott regen,de az nem tetszett hogy nincs fa az utcakonKépJA mega sok kutyakakiKép
Sajnos nem nagyon el a belvarosi topic,ezert nem is igen irogatok oda.

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa
Igen, jó lesz, nagyon várjuk már Kép november elejétől lenne kötbér, de addig úgysem húzódik az építkezés, mert nagyon jól állnak.
egy részét a bútoroknak megterveztük, lesz gardrób is, igaz később, pénzfüggő sokminden, apárnként meglesz minden. fő, hgy a konyha és Dani szobája fullos.
még a Natuzzi bútorokat szeretném élőben megnézni, nagyn tetszenek. nézteünk ágykereteket a Kikában, de egyik sem tetszik. most várom az új IKEA katalógust, onnan inkább van kedvünkre való, nekem nagyon bejön az IKEA, eddig nem volt vele gondunk.
most van egy akciója a lakóparknak, hogy a maradék, mélg el nem adott lakásokra, ha vki visz vevőt és hivatkozik arra aki ajánlotta, vagyis aki már ott vett lakást, akkor kap 200e Ft-os ikea utalványt.
nem akar vki ott venni lakást ? KépKépKép csak vicceltem Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Halihó, megérkeztünk. Összefoglaló:
Nyaralás Horvátországban. 9en mentünk, barátnömék négyen, mi hárman + barátunk és az Q barinöje. Hajanali 1-kor indultunk, Bosznia-Hercegovinán keresztül mentünk. Az út kilométerre rövidebb, viszont lassabb, hiszen itt nem autópályán megyünk – és gyönyörű. Egyszer feltétlen visszajövünk és jobban megnézzük magunknak a tájat, hiszen most csak rövidebb időre álltunk meg itt-ott, legtöbbet a Jaice-i vízesésénél (kb 40 perc) töltöttünk. Bosznia másik jó tulajdonsága, hogy messze legolcsóbb itt a benzin Kép. Eredetileg úgy terveztük, hogy Ploce-ból átkompozunk Trpanjba, el is értük a 17.30-as kompot, de sajna tele volt, a legközelebbi pedig 20.00-kor ment, így végül körbeautóztunk, így este 8 kor már a szállásunknál voltuk, kipakoltunk az autókból és mentünk is egyből a tengerbe fürdeni. A kis falu ahol laktunk nagyon édes és barátságos, örülök, hogy ez lett az uticélunk. A félsziget közepe hegyes, partja sziklás, kavicsos, strandjai között azonban még betonozott és homokos is van. A faluban a tengerpart mentén végig sétáló út van, melynek egyik oldala a tengerre néz, másik oldalon fenyőliget, itt-ott olajfákkal és ciprusokkal tarkítva. Az idő klassz volt, a tenger gyönyörű – bár élővilág tekintetében lehetne kevésbé halott is – és nagyon tiszta. Görögországgal ellentétben itt nem vezetik a szennyvizet bele. Egy napot egy közeli kavicsos tengerparton (Diva beach) töltöttünk, egy napot Korculán – bár autó nélkül kompoztunk, így csak a várost tudtuk némileg megnézni – egy napot pedig Dubrovnikban. Igaz nem mindenki, Balázsék sehova nem jöttek, sőt sajna a nyaralásunkra egyedül az ő elégedetlenségük vetett némi árnyékot. (Nekik semmi nem volt jó. Ha sütött a nap, melegük volt. Ha nem, fáztak. Rossz volt az ágy, sós volt a tenger és egyébként is, mindenért sírtak.)
Dubrovnikot először madártávlatból néztük, az Sdr hegy tetejéről, majd leereszkedtünk és nyakunkba vettük a várost. Pontosabban az óvárost. Először végigsétáltunk néhány utcán, fotóztuk az épületeket, az utcákat – a képek magukért beszélnek. Múzeumokba nem mentünk be, helyette a várfalra mentünk fel és körbementünk rajta. Ez jó hosszú és fárasztó program volt, de a látvány megérte. Egy pizzázóban ebédeltünk, délután pedig elmentünk még a közeli faluban (Trsteno) található arborétumba. Jó választás volt, gyönyörű a hely, amúgy az 1400-as évek végén alapították.
Az utolsó két napban kissé elromlott az idő, fújt a szél és kevés eső is volt. Mi nagyon élveztük a hatalmas hullámokkal kecsegetető tengert, de sajna Dodi félt a hullámzástól, így ő csak a partról drukkolt nekünk. A második ilyen szelesebb napon azért mégsem volt olyan vészes, elmentünk a falu legcsendesebb öblébe, jót strandoltunk, ott Dodi is lazán belement a vízbe. A nap igazából felhők mögé bújt, de meleg volt és így is marhára barnított.
Dodi nagyon élvezte az egészet, az utazást pedig ő bírta a legjobban. A csajokkal (barátnQm lányai) nagyon jól elvolt, mókás volt, ahogy a kis tökmag a „nagy” tízéveseknek dirigál, azok meg ugranak neki. A tengert imádta, egyedül is bement, sőt messzebb is beúszott, persze karúszóval. A búvárszemüvegét viszont csak egyszer vette fel, valahogy nem vonzotta az, hogy a vízbe kukucskáljon. A kavicsozás, csigagyűjtés és a fagyizás volt a kedvenc időtöltése, meg persze a folyamatos játék és produkciózás Kép. Rájött, hogy ha a sekély vízben lévő nagyobb köveket elmozgatja, alatta élő csigákat talál – ezeket kiszedte a kezére vagy kövekre rakta és drukkolt nekik, hogy induljanak el Kép.Hazafelé reggel indultunk, délben megálltunk Split alatt és este 6ig ott strandoltunk (persze ekkorra már ismét kánikula volt). Végül éjjel jöttünk haza, tök gyorsan végigrobogtunk az autópályán, ami amúgy tök klassz és látványos. (Balázs + Anna inkább vonatozott) A Balatonig jöttünk, ott bevártuk nagyikát, Dodi most vele lesz egy hétig, pénteken jönnek haza. Furi volt az autózás és persze a lakás is nélküle.
ez volt tegnapig. aztán:
Tegnap délután nagy meglepetés várt otthon, nagyi kemény fél nap után hazahozta Dodit a Balatonról. Azt mondja éjjel felkelt és fél órán keresztül utánunk sírt, így reggel felültette a vonatra, mert úgy döntött jobb lesz ha éjjel és délután velünk van, ő pedig addig vigyáz rá, míg mi dolgozunk. Mondjuk nincs egyeltalán fürdőzős idő, de azért sajnálom, mert jókat tudtak volna ott a Balatonnál kirándulni, illetve miután ma már ezer ágra süt a nap, az idő is nyílván megjavul. Ráadásul így sosem fogja megszokni, hogy mással is legyen, de hát ez van. Remélem azért majd anyánál ott marad és jól ellesznek. Nekünk is jó lenne egy pár gyerekmentes nap, bár kétségtelenül nagyon hiányzik egyből. Ami furcsa, hogy reggel kérdezgette Dodesz, hogy ő hova megy, mondtam, hogy nem tudom, majd jön a nagyika és elmentek valahová játszani. Erre azt mondta, hogy nem akarja, inkább bölcsikébe akar menni. Mondom az zárva van. Erre: „akkor szóljunk a Tibi bácsinak, hogy nyissa ki!”
Kíváncsi vagyok, ma mennyire lesznek meg együtt, holnap vajon tetszeni fog e az ötlet, hogy megint együtt legyenek napközben.

Rit
(képeket majd teszek fel késöbb)

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Gumicukor
Neknunk sok minden van az IKEA-bol,en is fuggo vagyokKépBar tudom hogy kanapet nem jo onnan venni,mert rovid az elettartamuk.Ezt a KIKA-ban vettuk+ a lampakat is.
A nappali butor+gardrob belso is IKEA,meg az egyik furdoszoba isKépAlex szobaja a Retz Butorbol van.A konyha és a mi szobank meg az asztalosunk munkajaKépA vendegszoba nalunk is kevesse butorozott,mert minek ha majd az lesz a teso szobaja valamikorKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

rit

anemona7

Kata.
Pesthidegkút szép része a városnak tájképileg és rengeteg jó levegő van. Ámde hiján van a város kinálta tanulási és szórakozási lehetőségeknek.Ez olyan mintha folyton nyaralnál valahol messzi vidéken. Szóval rendesen meg lehet unni.
A Belváros-az összes hátránya ellenére- vitathatatlanul szépül, sok a kellemes kávézó, klub egyszóval ÉLET van. Pl. nagyon kellemes meglepetést okozott a Károlyi kerti játszótér. Régen oda jártam az első babámmal, akkor nyitották meg. Most egyszerűen gyönyörű!! És, kapaszkodj meg, Budapest legkulturáltabb nyilvános WC-je ott működik, mégpedig ingyen! Egyébként ott találkoztam NIKK-kel a belvárosi babás topikból, mondta, hogy ismer és üdvözletét küldi. Gyere el egyszer oda és ott játszóterezhetnénk hármasban.
Szia
Suzy
suzy1

Sziasztok!

Mi is vagyunk, de végre újra jó idő van, ki is használjuk rendesen. A kertünk is kezd kertformát önteni, most, hogy lebontották a régi házat, szép nagy lett.

Suzy! Üdv közöttünk! Én bizony semmi pénzért be nem költöznék a belvárosba, pedig szeretem a nyüzsit. Érdekes, hogy Pesthidegkútról oda vágyódszKép

Rit! A Tescós újságban láthattam a lányodat? Kirándulós képeket megnézegettem, aranyosak vagytok.

Manó! Hogy van Emma lába? Dokinál voltatok?

Gumicukor! Nemsokára költözködtök, pedig "tegnap" írtad, hogy találtatok megfelelő lakást. Hogy repül az idő!!

Látom téma volt az ovisfelszerelés. Nálunk csak augusztus végén lesz szülői, de mivel Nóri csak októberben kezd lesz időm felkészülni. Meg aztán félnapos ottlétre nem hiszem, hogy túlságosan be kell rendezkedniKép
Nóri már nagyon várja az ovit, érdekes, hogy kialakulnak kötődések a játszótéren is, múltkor csupa idegen gyerek volt a játszótéren. Nóri: "Nem ismerem ezeket a gyerekeket. Azért játszok velük, de ők nem a barátaim"

Felvett egy új szokást, engem úgy szólít, hogy "Anyucikám" Nagyon édes, de nem tudom, hogy honnan vette.

Tippem fogmosáshoz: Elektromos fogkefe!!!! Nóri imádja, naponta min. 3x mosunk fogat, ő kéri, hogy a zenélős fogkefével.

Kitaláltam, hogy 3 éves születésnapjára akváriumot veszek neki, ebben a korban el lehet kezdeni tanulni a gondoskodást egy ilyen igénytelenebb állatonKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

csak bejelentkezem, ma aláírtuk a szerződést, szóval max 1 hónapot lakunk még itt, utána elcuccolunk ideiglenesen a férjem munkahelyére, ott van egy garzon. Emma azért továbbra is ide fog járni bölcsibe, szóval érdekes leszKép Reméelm minél előbb megtaláljuk a végleges házunkat is.

Magdi!

Jövő hét csütörtökre kaptam időpontot az Örs vezér téri SZTK-ba végül, mert a magándokikat nem tudtam elérni, itt meg fogadtak. Szóval majd akkor derül ki valami, remélem semmi komoly baja. Azóta nem sántult egyébként le.

Suzy!

Érdekes ez, mi meg épp most kűzdünk hogy kertesbe menjünk, belvárosban második lakásnak szívesen fenntartanék egy garzint pl,ha annyi pénzem lenne amennyi nincsKép de hogy állandóan ott lakjak azt nem. De mindnekinek más az igénye. Én abba untam bele hogy állandóan a játszótéren üljek a csajszival és mikor hulla fáradtan hazaérek még vihessem le a kutyát.
Emma is már alig várja hogy kertes házba költözzünk, be van neki ígérve még egy kutya, egy "kinti nagy", aki majd a Bori barátja lesz.

Igaz néha eltéved az Emma, mert ilyeneket mond hog ymajd a tehenünk tőgyéből szopizik a cicánk... na mondtuk neki hogy álljon meg a menet, még egy kutya az Ok, de azért annyira vidékre nem költözünk hogy tehén legyenKépKépKép

Manó

KépKép
manó

Magdi!

Akvárium jó ötlet, de remélem hogy szeretsz te is akváriumot pucolniKép, én Emmának egy virágládát és benne 3 tő virágot vettem, hogy hagy locsolja őket mindne este, de kb 4 napig csinálta lelkesen,azóta én locsolokKép

A hal egyébként nem igénytlen, csak annyi az előnye hogy ha kipurcan feltűnés nélkül ki lehet cserélni egy ugyanolyanraKépKépKép na jó, bevallom nem értek a halakhoz, sose volt akváriumom mert írtózom tőleKép de az biztos hogy nem igénytelen, de Rit erről biztos többet tudna.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még.
Ma megyünk a gödöllői Kastélyba szabadtéri színházba, drukkokat kérek, hogy ne essen az eső.
Annám addig nagyizik bár már közölte, hogy nem akar ottmaradni. Sajna az ovit is emlegeti, hogy nem akar menni. Ez a pálfordulás a balcsizás óta van. Lenthagytuk pár napig a nagyival és azóta ki sem jön a hátsónkból.Kép
Remélem azért a beszokással nem lesz gond. Vettem auchanos akciós tisztasági csomagot, ruhazsákot pedig varr egy ismerősöm. Azt látom, hogy a szandit még nem igazán tudja bekapcsolni így vmilyen egyszerűbb benti cipőt kell keressek neki.

Manó
Gratula a lakáseladáshoz! Meg kellett várni a megfelelő vevőt!Kép A továbbiakhoz pedig sok energiát!Kép

Magdi
Pancsinak is nagyon bejön az elektromos fogkefe. Sűrűn cseréljük az elemeket. A változatosság kedvéért ez is lovas, hiszen ez illik most a legjobban a lovarnőmhöz.Kép

Rit
Nyaralásotok szupi lehetett! A képek legalábbis ezt támasztják alá!

Gumicukor
Miért nem írsz privit?

Suzy
Nagyon helyes kisfiú Zolika!
Üdv itt!Kép

Beszti
Annyira élvezem a soraidat!
Írjál még! Írjál még!!!KépKépKép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska!

Ne is ijesztgess!

Anyukám msot akarja Emmát magával vinni a Balatonra vasárnap pár napra, mert nekünk most a ház keresés miatt nincs időnk, és Emma annyira mondogatja hogy menni akar. De szerintem este ha rájön hogy ott kell aludni balhé lesz.
nem is tudom engedjem e..

Lakás eladással tényleg jól alakultak a dolgok, ráaádásul kp-ban fizetnek ami ritka manapság. Ráaádásul ők voltak az első és egyetlen érdeklődők.

Manó

KépKép
manó

Manó

Elég 1 ha ő tuti!Kép
Meglepődtem Annán egyébként mert nagyik vigyáznak rá péntekenként és azt hittem, hogy nem lesz gond.
Emma is belevaló csajszi, hátha élvezi majd!

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!
Mléna.Manó.

mindenkinek igaza van a saját szempontjából. Nekem van 3 nagy gyerekem( 19, 16, 11 évesek). A két nagyobb már teljesen önálló, keresztül-kasul utazzák a várost tanulás és egyéb okoból kifolyólag, és állandóan arról panaszkodnak, hogy
rengeteg időt töltenek utazással. Ráadásul maguknak való társaságot is könnyebben találnak a
városbam, mint itt messze-messze. A környék szülőit figyelve rémülten tapasztaltam, hogy sokan egyáltalán nem engedik át 16 éves gyereküket Pestre, mindenféle vélt vagy valós veszélytől tartva. Ilyen elzárkózva nem lehet talpraesett,a dolgait ügyesen intézni tudó gyerekeket nevelni.
Azt azonban szivesen belátom, hogy egynél több babakorú gyereket tényleg sokkal egyszerűbb kertes házban nevelni.
Azt viszont állitom, hogy a saját kert nem pótolja a játszótér élményt. Én is hiába vettem hintát meg homokozót a kertünkbe, a gyerekeimnek mindig jobban tetszettek az akkoriban még tényleg elég ronda játszóterek. Szóval ez is, mint minden egyéb valahol kompromisszum.
Suzy
suzy1

Manó! Na nem úgy igénytelen az akvárium, hogy semmi dolog vele. Tudom ám!!!Kép, volt nekem évekig, tudom, hogy gondozni kell, de sokkal igénytelenebb, mint egy szőrös, tollas állat. Meg a legegyszerűbb halakkal tölteném meg, guppi, xifó és társaik...
Lakásvásárlás: Biztos rossz lesz ez az átmeneti állapot, de már a célegyenseben vagytok!

Suzy! Az én gyerekeim is imádják a játszóteret, minden nap megyünk, az sokkal izgibb, hiszen ott vannak a barátok. Én imádom a kertesházat, persze lehet hogy csak azért, mert 23 éves koromig panelban laktam.
Mekkora gyerekeid vannak!!! Írjál róluk is. Hol tanulnak, fiúk, lányok???

Beszti! Útinaplótok szuper, nagyon klasszul megcsináltadKép

Egy kis poén:
Márk felfedezte a kukiját, fürdésnél, pelenkázásnál hangosan kiabálja, hogy "kuku"
Valamelyik nap pelenkáztam és tanítgattam, hogy Nem kuku, henem kuki. Erre Nóri kioktatós hangnemben: "Anya! Az öcsi fütyijét kukunak hívják!" AHAAA! Már neve is van a kis szerszámnak!Kép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hal
de jó nektek, irígy a színházért!! biztosan jó idö lesz, csak ki kell nézni az ablakon.
Én is színházba készültem, de ugya anyosom keresztbe tett, miután hazahozta a kiscsajszit a Balcsiról már az elsQ nep. Aztán azt ígérte, hogy tegnap du legalább nála alszik, de tegnap már délben hazajöttek hozzánk, ott altatta, így délutánra már szó sem volt arról, hogy elvinné. Ezt utálom a legjobban, hogy abszolút nem számíthatok/számolhatok rá. Még jó, hogy nem vettem meg tegnapra semmilyen jegyet. Arról nem is beszélve, hogy beígér mindent a gyereknek, az meg már elQre mondogatja, hogy mi lesz, mit csinál majd a nagyikával - aztán semmi.
Persze, ha meg kihagyom és úgy tervezem, hogy sosem bízom rá, akkor vérig van sértve és természetesen engem tekint ellenségnek. Már annyira elegem van. Nem tud valaki egy jó megoldást?

Manó
és anyukád addig hova megy, míg ti garzonoztok? a kertesben is együtt laktok majd?

Magdi
aha a Tescosban is Dodesz van Kép ennyire felismerhetö??
akváriumnál gondolni kell arra is, hogy amikor nyaralni mentek, mi lesz. 1 hétre már nem igazán tanácsos egyedül hagyni, persze ha van animal-sitteretek, akkor jó Kép + a gyerkQc szerintem nem igazán kötQdik olyan állatokhoz, amiket nem foghat meg, nem simizteht, ilyesmi. Ha engem kérdezel sokkal inkább valamilyen hüllöre voksolok. nem a kígyónkat akarom reklámozni, de mondjuk egy göte vagy teknös vagy béka, ilyesmi.

Suzy
igazad van az utazgatással, én is pont ezt hallom minden ismeröstöl, akik kiköltöztek a kicsi gyerekükkel, most meg, hogy általános iskolások, jönnének vissza, mert a gyerek ilyen-oylan szakköre, zeneiskola, egyebek miatt egyszerüne állandóan készenlétbe kell állni valakinek kocsival, vagy utazhat szerencsétlen órákat. Ezért is döntöttünk mi úgy anno, hogy inkább költözünk 5 éven belül kétszer, de ne kelljen messzire kimenni.

Magdi
látom neked is fel kell kötnöd a gatyát, a gyerekek mindent megmagyaráznak!! KépKép

pár szösszenet tölünk is:
Hihetetlen módon fél másodperc alatt kész mindenre a tökéletes válasszal, természetesen mindent megmagyaráz, és valahogy mindig nagyon frappáns válaszai vannak. Jelenleg a "TUDOM, CSAK" korszakot éljük.
"ne söpörd le a morzsákat a földre!" - "tudom, csak megsímogattam az asztalt"
"nem illik mutogatni" - "tudom, de ezzel az ujjal lehet" (és innentől kezdve kisujjal mutogat, hogy az a néni hova megy, stb)
utazik a villamoson, mellette áll egy néni, mobilozik: "annyit beszélsz, hogy az már zavar engem!"
ismételten kidobott pár játékot a kádból. "ezek már megint miért ugrottak ki?" - "csak elmentek kakilni"

Rit

rit

anemona7

Hali!
Na, tegnap mindenki úgy eltűnt..

szóltak a bankból, meg is érkezett a ranghelycserés papír, csak totál nem egyértelmű. közben kinyomoztam egy félreértést, uis az ügyintéző nő folyósítási jutaléknak 1,5 %-ot mondott, ami igaz, de nem Fészekrakó hitelnél, uis ott csak 1%. azért nem mindegy! felhívtam 2 független otp-t ott is megerősítettek, és a neten az aktuális hirdetmények között is 1 % van.
ami felbosszantott, hogy a nagy hitelt és a Dani után járó szocpolt együtt utalják az építettőnek, így a kettő összegére kell fizetni az 1%-ot Kép de még ennek is utánajárok, mert nekem ez gyanús. a Danira uis jár a szocpol, mert már meglévő gyerek, a nő meg azt hadoválta, hogy az is hitel, pedig szerintem nem az.

Magdi
Jól meggondoltad az akváriumot? Kép mi 3 évig csináltuk itt a melóhelyen és mostanára tök üres, a kezdeti lelkesedés alábbhagyott. akkor azt mondtam, otthon sosem lesz akvárium, majd ha Dani rendesen rendben tudja tartani.
Kpurcant hal Kép és milyen büdös td lenni, ha nem veszik észre időben, mert mondjuk a növényzetbe beleakad és ott rothad, brrrr. amikor kismama voltam, akkor forrt fel itt az akvárium (télen!) és rémesen büdös volt. akkor még senki nem tudta, hogy babát várok, küzdöttem rendesen a hányingerrel, amíg kitakarítottuk a kolléganőmmel.

Halacska
Most volt először nélkületek így több napra Panna?
Mi a költözéskor passzoljuk le 2 napra Danit anyuékhoz. kicsit félek tőle, anyukámnak használati utasítás kell a gyerekhez.
A mi ovinkban a nagyok segítenek a kicsiknek a cipőkötésben. én direkt tépőzárasta vettem Daninak, azt már ügyesen felveszi.
nekünk is megvan már a ruhászsák, anyóom varrja hétvégén, meg én keresztszemezek rá.

2 emberkét helyettesítek és keveset vagyok a helyemen, de olvastam a mailed.

Manó
Nálatok is hipp-hopp beindult a lakásprojekt Kép ti sem gondoltátok nem, hogy ilyen hamar belevághattok Kép nagy drukk, hogy jó házikót találjatok!!!

Rit
ezen a mobiloson nagyon röhögtem KépKép

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?