Új privát üzeneted érkezett!

Hali!
Én is újra a verkliben, de jó, mert rövid lesz a hét, direkt így vettük ki a szabit.

Halacska
Szívesen, akkor ezek szerint most volt Kép
Nagyon jók a képek!! Kép
A mi képeink kicsinyítésre várnak és fel kell tenni a Dani webre, szerintem hétvégén sor is kerül rá, bár strandot tervezünk a 37 fokban Kép

Forti
Boldog szülinapot Levinek! Nagyon eltűntetek!!

Rit
Jó a kígyós kép, de nem akarod levenni, már csak a póz miatt, tudod sok pedofil szed le ilyen képeket. nekünk ezért nincs egyáltalán meztelen kép Daniról.

én sem mutatom az undoromat Dani előtt, inkább leküzdöm, bár a Balcsin békáztunk siklóztunk, régen én is megfogtam mindent. Hagyon hadd fedezze fel Dani az érzést Kép

Lakás
Szépen halad, igazából már csak a többi épületre várunk, hogy elkészüljön, azokat már kívülről pucolják, ott még van állvány, a 6-ból 3-nál. tereprendezés megkezdődött, épülnek a bejáratok elé a postaládaés kukatárolók kis házikói, út is kész van egyik helyen, parkolóhelyekkel. a lakás belül: már van kádunk is beszerelve Kép villanykapcsolók, konnektorok, minden szobában tv-és telefonkiállás (nekem ez furi, bár tudom, minden új lakásban már így van, mindenesetre szuper!) meg ami meglepi volt a fürdőszoba padlófűtéses Kép olvastam többször a szerkezetleírást, de errenem emlékeztem. az erkélyeken is már van korlát, szóval igazából a lakás már majdnem kész.
az átadás meg akkor lesz, amikor az össze épület, terep készen van. ez valszeg aug vége, de szerintem szeptember eleje.

kataa
nektek milyen ajtó van a tárolótokon? garázsszinten van? én most láttam, hogy vmi acélrácsos ajtó, de belátni. majd belülről letakarjuk vmivel, meg kell rá jó sok zár, mert most csak egyet láttam. de az is lehet tetetünk rá egy rendes ajtót.

na, megyek, mert dolog van, jövőhéten is helyettestínem kell 2 hétig...

KépKép
KépKép
gumicukor

Halacska

Dehogynem fajt neki, nem olvastad vegig a tegnap esti irasomat.Kép Persze hogy fajt neki, ugy kozlekedett, mint egy meglott madar. Es nagyon nyugi volt, velem aludt, mivel apja ugyis kulfoldon van. Ejjel 150-szer nyosztetett fel, kapott Panadolt is ,pedig utalok gyogyszert adni neki. Ma mar jobb, mar kicsit mozgatja is, de ami meg fontosabb sokkal jobb a kedve.Kép

Lanyok

A kutyank szornyu, folyton lukat as, nem tud valaki egy leszoktatasi modszert? Nem is az zavar hogy lukat as, hanem az ha a terasz ele, mar teljesen tonkre teszi a fuvet. Valahogy ra kene birnom, hogy csak a kerites mellett , a bokrok hata mogott tegye ezt...de hogyan?

utlevel

Tavaly nekunk is egy het alatt kesz volt a gyerekeke.De ez ugye nem Pest, videk...itt talan nincs annyi papirmunka.Kép

Forti

Boldog szulinapot Levinek!

Gumicukor

Ez mar nagyon keszen hangzik, hipp-hopp es mindjart koltoztok, tok izgi!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halacska
Nem Vari cukibol volt a torta?Azt mi is szeretjukKép
En is akartam mondani tegnap hogy Boldog nevnapot a lanykadnakKépde elbeszeltuk az idotKép

Mano
Mi forgalmas okmanyirodaban csinaltattuk az utlevelet es igy is kesz lett nagyon hamarKép

Gumicukor
Nekunk a garazsszinten van a tarolo es ugy van hogy egy nagy helyiseg van felosztva 6 kis kalitkara,(de a bemeneti ajtohoz csak a hat tulajnak van kulcsa)volt rajta zar de lecsereltuk es kulon is rakattunk ra.Belatni nekunk is de nem zavar mert csak dobozok vannak lent.Ha meg lenne bicaj akkor azt odakotoznenk valamihez,de masnak is van lent,pl kismotor es nem tortent semmi.Bar nekunk szerencsenk volt mert a garzs rampa alatti teljes resz a mienk,csak a mi tarozonkbol lehet bemenni oda,es oda lehet majd dugdosni barmit,hley az van ra vagy 150nmKép
Mennyit kesnek osszesen?,En emg idoben atadott lakasrol nem hallottam csak olyanrol hogy pont a kotber elott bekoltoztettek mindenkit hogy ne kelljen fizetin,na de az is 60 nap keses.
Erdekes hogy csak a furdo padlofuteses,,mert ugye ez eleve draga dolog,es csak akkor preferaljak ha az egesz lakas futese igy van megoldva.Nalunk a furdok alatt mennek a futescsovek es olyan mintha padlo futes lenneKépPersze azert mas is van,de nagyon kellemesKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszi

De elolvastam még tegnap csak úgy rögzült, hogy milyen szuperul vettétek az akadályt. Nem is tudom, hogy ki írta, hogy a gyerkőc meg sem érezte! Így a két hírt kicsit összekavartam.
Bocsánat!Kép
Remélem gyorsan elmúlik és ő is csak szúnyogcsípésnek emlegeti majd fel!
Azt hallottam, hogy a 6 éves oltás is hasonló...

Kataa
Nem, nem a Váry. Ott dolgozott Leo a VV-bőlKép
Nem jut eszembe a neve. A Veres Péternek úton van a cuki. A Váry sztem jobb sütik szempontjából de ez a torta itt is fincsi. Azért a Daubner még mindig kedvenc, bár évek óta nem voltam.

Gumickukor
Igen, tegnap, bár én csak egy puszi erejéig tudtam köszönteni mert indultak a Balcsira. Ma naggggyon szupi ott is az idő. Remélem jól érzik magukat!
Nekem viszont nagyon hiányzik. Az alvós párnaféléjét itthon felejtették, kereste is de aztán megnyugodott.
B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa
Nekünk olyan a tároló, hogy a garázszsinten vannak, különálló nyílások mindenkié, különböző méretűek, az ajtón kívül rendes falak, nem az a ketreces. csak olyan kevésnek érzem azt az ajtót. nekünk lesz bent bringa, 2 felnőtt, a danié, a gokart, meg babakocsi, meg egy cosmó minden. majd apuval konzultálok, mit lehet tenni. zárcsere mindenképpen lesz, akárcsak a nagy ajtón.

itt kötbér az ígért/tervezett átadás után 90 nappal van. ez pont aug31-el jár le. szóval jobb lenne, ha szeptember lenne, mert akkor fizetnének is. nektek hogy volt?

KépKép
KépKép
gumicukor

Halacska
De nagyon szep a torta,erdekelne az ara is,mas figura is van?

Gumicukor
Szerintem nem lehet gond az ajtoval,ne aggodj,de mondjuk egy preselt falemez belulrol rogzitvem ar ellenalla a kivancsi szemeknekKépNekunk nincs biciklink,uram eladta az ovet,Alexe meg anyueknal van,itt niakbb meg motorozik.A babakocsink szepen kimosva,becsomagolva,varja gazdajat anyuek pincejebenKép
Kotber altalaban 60 nap ingyenes csuszas utan jar manapsag,de akkor nalatok ez egyedi.Nekunk nem fizettek a lakasra mert majus 31 volt az határido es julius 29-en koloztunk,that majdnem 60 nap csuszas volt.A garazsra es a tarolora volt kotber,meg mi kaptunk kompenzaciot par megreklamalat dolgoert.Mivel kukacos vevonek szamitottunk(ferjem epitesz) inkabb fizettek,ebbol lett a redony+bioagyKép
De amint irtad ebbol boven lesz szeptember is mert nalnuk mar marciusra kesznek nezett ki minden aztan az engedelyeztetessel bonyolitottak.Tudod kornyezetvedelmi, kemeny ,stb...
Viszont nem automatikusan adjak am a kotbert mert nyomulni kell,ismeroseink a hazbol mondtak hogy ezert is kellett boven harcolni,pedig alapbol jar ugye.

Na leptem hazaKép
Kata

Kép
Kép
kataa

KataaKép
Van még pár képem róla, majd átküldöm neked! árát is!
Milyen formát szeretnél? Sztem elég sok mindent meg tudnak csinálni. De van a babaszobán egy Creative nickes nő és ő olyan tortákat készít, hogy ihajj!
Meg is keresem a linket!
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=11469
Kértem egy törpét is marcipánból de azt annyira bénán csinálták meg, hogy köze nem volt a törpéhez.
Pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Megmondom öszintén, nekem semmi kedvem nincs bármit is csinálni ebben a melegben. Elhatároztam, hogy majd emgyünk Ádámmal ide-oda, buszozunk, villamosozunk egy kicsit, esetleg játszóházazunk egyet, de ilyen melegben nem akarom a tömegközlekedéssel aszalni szegény gyereket. Úgyhogy itthon vagyunk, pancsol az udvaron, motorzik, ilyesmi.

Gumicukor!
Írtad a múltkor, hogy visszaküldenéád a keresztszemes mintáimat Köszi Kép. Megvan még a címem?

Tényleg, "hímzösök"!
Ti milyen fonallal hímeztek? Van az olcsó Pupetts, meg a márkásabb DMC, meg a másik, aminek a neve most nem jut eszembe. Az üzletben azt mondják, a drágább sokkal jobb, naná, 3x annyiba kerül... Az igaz, hogy a színválaszték is sokkal nagyobb, mint a Pupetts-nél, de a minösége is annyival jobb? Sajna, itt nálunk csak Pupettset lehet kapni, ha mást akarok, minimum Szigetszentmiklósig kell mennem Kép. Pesten van valami jó kézimunkabolt? A Foltvarázst ismeri valaki? Én csak az Éva Kézimunkát ismerem (az van Miklóson is), de nem tudom, hogy ár és választék tekintetében hogy áll a többihez képest. Talán egyszer bejutok Pestre egyedül, és lesz alkalmam feltérképezni az üzleteket Kép.

Nagyon meleg van, most kellen menni nyaralni...

Minenkinek szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Panda
Igen, megvan még Kép

Én Anchor-ral és DMC-vel hímzek. van törzsvásárlói kártyám (10%), ha érdekel vehetek neked, amiket kérsz és a mintáiddal együtt elküldöm. én már mostam ki a hímzést és nem eresztett a színe. nekem a Puppets olyan fénytelen.
Én a Foltvarázsban szoktam vásárolni fonalat, a mintákat meg a netről töltöm le, anyagot meg Jászberényben szoktam venni. de voltam már az Éva kézimunkában is a WestEndben. kereteztetni meg egy komáromi lánnyal szoktam, jön érte a söfőr és 1 hét alatt kész is. így olcsóbb és nagyon szép lett, majdnem hanyattestem a képektől, amikor megláttam, olyan gyönyörűek lettek a kerettel.
néha elájulok, hogy amit 3-5000 Ft-ból kihozok, anyaggal és fonallal együtt, az készletben 10-14 ezer, ha üzletben venném. pl. a Nefretitim is így készült, vöröshagyma héjával megfestettem, batikoltam az anyagot, a fonalakat meg megvettem hozzá, így került jóval kevesebbe... az összeset így csinálom. nemrég készült el egy Humphrey elefántos gyerekszobába való óra, és már amikor készen volt, akkor láttam meg a boltban készletben 9000 ft-ért... nekem meg 2000 volt. azért nem mindegy. a fonallal vagyok úgy, hogy azért kiadok pénzt, mert legyen miőségi, ne fakuljon ki, ne eresszen a mosásnál, bár képeknél kézzel szoktam langyos vízben még a keretezés előtt átmosni. és a készletben lévő fonalak eléggé ki vannak számolva, amiket meg én veszek, mindig marad belőle, és következő munkánál fel tudom őket használni, ha éppen olyan árnyalat kell.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!
Köszi! Honnan töltesz le képeket? Mert én nézegettem a startlap kézimunkás oldalait, de mire azokat végigböngészi az ember, hogy honnan lehet letölteni, hol csak nézelödni, hát az annyi idö, hogy nekem annyi nincs Kép. Sajna, a nyomtatónk bedöglött, sé nem is fogjuk egyelöre megcsináltatni (szinte sosem használjuk egyébként sem), úgyhogy, ha valamit le is töltök, azt majd szépen átmásolom kockás papírra Kép. Jaj, nem tudsz valami olyan címet, ahová képet küldök, és megcsinálják nekem keresztszemes mintává? A csomagokat én is drágállom, a nagyobbak min. 6-8 ezer forintba kerülnek. Vettem már pici képet 1200-ért, nagyon szép, de kész örület hímezni, mert szinte szemenként változnak a színek, hosszabb ideig tart megcsinálni, mint egy nagyot. Kettöt vettem, az egyik félig kész, de a másikat nem tudom, mikor fogom megcsinálni, mert kiesik a szemem, mire kész lesz. Pedig most nagyon elhatároztam, hogy sokat fogok keresztszemezni, ilyesféle ajéndékot szánok a barátainknak karácsonyra, meg anyósnak, nagyinak is. Igen, a Puppets tényleg fakó, és az a legnagyobb baja, hogy viszonylag hamar bolyhosodik (már hímzés közben), bár a színét egyáltalán nem engedi mosásnál.

Panda

panda
Halásztelek

közkívánatra
sziasztok

Kösz hogy így hiányoltatok.
Hát nem egyszerű az élet mostanában. Nekünk most kezdődött a bölcsi újra hétfőn, úgyhogy Hanna már itthon is van, mert kinn felejtették a napon, és napszúrása lett. Én meg dühöngök.

Családunk most éppen megvan. Elmentünk együtt nyaralni Mallorcára. Nem mondom hogy felhötlen volt, de a gyerekért mindent. Most hazaköltöztünk, úgyhogy legalább a régi helyünkön vagyunk. apjuk hol itt van hol máshol. Hiába van itt úgy érzem mintha egyedül nevelném a Hannát, nem segít be semmibe, és hát a lelki társ is elmúlt belőle.
Rengeteg a munkám és egyre több, így "egyedül" meglehetősen nehezen boldogulok, hát pihenni nem nagyon van időm. Ált. egész éjjel dolgozom, mert nappal ugye 4-re a bölcsiben kell lennem stb.

Na ennyit a panaszkodásból.
Gratulálok a szülinaposoknak!!
És mindenkinek aki még nem volt jó nyaralást kívánok.

Sajnos nem nagyon tudok visszaolvasgatni, mert egy csomódolgot el kell intéznem amíg Manci alszik. De a képeket megnéztem és csodásak, gyönyörűek a kicsik és a nagyobbak is. Ilyenkor amikor vidámak, és kinn vannak a szabadba olyan jó képek készülnek róluk.

Jó nyarat mindenkinek

dec8
dec8

Panda
Hát én is bent a melóhelyen csináltam Kép amikor éppen nagyon ráértem. van egy orosz oldal és egy kínai. az utóbbin ugyan kell regisztrálni, de megnézhető az eredeti kép és a leszámolható rajz is, lehet feltenni keresett képeket, és általában meg is küldik pár nap múlva. viszont bogarászós, mert sokszor a név nem mond semmit.
nekem van ilyen képet konvertáló progim. de te is letöltheted innen:
Cross Stitch Professional 2003
http://www.download.com/Cross-Stitch-Professional/3000-2130_4-4774133.html
http://www.cross-stitch-software.co.uk/
Ez ha jól emlékszem csak 15 napos verzió, utáan újra kell telepíteni. meg nem minden funkció működik, pl. a print nem, de Alt+PrtSc- nel beilleszthető wordbe és klasszul olvasható.

PC Stitch Creator v.3.0 Trial
http://www.pcstitch.com/

hát igen, a karácsonyra szánt ajándékokat már most el kell kezdeni varrni. én idén egy nagy mandalát fogok varrni pont ezzel a progival a tesóméknak.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Luca!

Köszi, hogy írtál!Kép
Remélem tudtál kicsit pihenni Mallorcán, bár tudjuk, hogy gyerkőccel mennyit lehet!
De azért kikapcsolódtál!

Néha azért jelentkezz be, mert a csopihoz tartozol!
Puszi Hannának!Kép
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Panda

En is Puppets-sal varrok es meg neha ha hianyzik az az arnyalat,akkor Anchorral. Hat arban tenyleg nagy a difi, itt van Alsogodon egy kezimunkabolt, odajarok, a Puppets 62Ft, az Anchor meg 150Ft. De fel fogom deriteni a gyartot is, mert az elobbie itt van Ujpesten a Vaci uton.Kép
Mintat is ebben a boltban szoktam venni, 1000-1500Ft-ert mar egesz szep festmenyeket lehet kapni. En mar csak tugobelint veszek, az nehezebb, meg gyakran valtozik szemenkent a minta, de kivarrva sokkal szebb. Letolteni meg nem nagyon sikerult semmit, de nekem nem volt inkabb turelmem hozza.

Gumicukor

Mar en is a kariajandekon torom a fejem. Most ha megyunk latogatoba viszek anyosnak egy kicsi kepet, szolofurttel, de karira szeretnek valami nagyobbat varrni neki.KépMost elobb befejezem azt a festmenyt, amit magamnak varrok, meg anyunak egy tulipancsokrot es utana johetnek a karacsonyi cuccok. Vicces amugy, mert mar a 4. embert fertoztem meg ezzel a varrassal...Kép
Ezt a programot ki fogom probalni. Es miket szoktal konvertalni? En nagyon szeretnek pl. egy Monet-t kivarrni, de meg sehol sem lattam anyagon.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Eddig fényképeket próbáltam, elég jól néznek ki, egy csomó opciót meg lehet adni, hogy nézzen ki.
Viszont ez nem tud gobleint, csak keresztszemest, bár ha egyirányba és sűrű fonalszállal dolgozol, ahogy a gobleinnél kell, akkor akár jó is lehet a progi.

KépKép
KépKép
gumicukor

Dec8!
Jó hallani rólatok Kép!

Nyuszi
Én a gobelint még soha nem próbáltam. Megmondom öszintén, én a keresztszemesben is azt szeretem, aminél a fehér anyagra dolgozik az ember minta alapján, nem elörenyomott mintán. És mivel a gobelinezést nem prónáltam, nem merek belevágni. Bár tényleg sokkal szebb, tömöttebb, mint a keresztszemes, én nem rizikózom Kép.
A Puppets és az Anchor között nincs nagy különbség, lehet egy képen belül variálni? Talán képnél nem is nagyon számít, mert azt keretezteti az ember, aztán kész, esetleg a párnahuzatnál lehet gubanc, mert azt többször kell mosni, és a többedik mosás után kijöhet a minöségbeli különbség, nem?

Gumicukor
Te milyen anyagra hímezel? Mert én a lenvásznat jobban szeretem (igaz, eleinte jobban kell figyelni az öltéseknél), Aidára csak akkor dolgozom, ha az egész kép ki van hímezve (háttér, minden, szóval egyáltalán nem látszik az anyag), mert nem igazán tetszik, hogy olyan "lyukacsos".
A konvertáló progit köszi!!! Egy fényképet szertnék megcsinálni, még a nászutunkon készült, és nagyon jó lett, egy kápolna-féleség a tengerparton. Akkor elterveztük, hogy kinagyítjuk, és kitesszük a falra, de mivel ide nem nagyon rakunk képeket, így elmaradt. De elhatároztam, hogy az új házba megcsinálom.
Mennyiért kell vásárolni a Foltvarázsban, hogy kapjon az ember törzsvásárlói kártyát? Mert most nagyobb összeget szándékozom elkölteni... Persze, nem tízezreket, de most lesz a szülinapom, és a "tessék, vegyél rajta, amit akarsz" ajéndékokat most ilyesmire szeretném költeni. Tavaly egy csomó könyvet vettem...

Panda

panda
Halásztelek

Dec8
Jó, hogy bejelentkeztél. Tényleg néha írjál, bár ezek tényleg nem a legjobb hírek. NapszúrásKép Jobbulást Hannának.

Nálunk Gergőnek bedagadt a szeme és a homloka a szúnyogcsípéstőlKép fenistilt, meg calcimuscot kell használnunk.

de azért jó kedve van:

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor

Megneztem a progit, szuper, Monet kepet is talaltam tobb szazat,Kép Meg nem tudom melyiket valasszam, csak az atpakolas Wordbe nem megy ,hogy csinaltad? Sehogy sem tudom kinyomtatni.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Vegre pentekKépEttol melegtol tuszta hulla vagyok estere.Alex is jol elfarad,a bolcsiben csomot pancsiznak a kis medencekbenKépNagyon elvezi es a hajukat is bevizezik a nap miatt.Vettem naptejet hogy azzal kenjek be oket,de mar megeloztek es bekenik oket naponta 2*KépFel orankent meg kotelezo ivas vanKépugyhogy figyelnek rajuk.

Nem is irtam hogy a heten elvittem Alexet birkozo edzesre amit apukam tart,de ott volt a valogatott is,meg a noi birkozok is.Alex rogton kerdezte hogy a bacsinak hosszu a haja?Mondom nem az neniKép
Mindenkivel kezet fogott,jott ment,szaladgalt es odaadassal nezte az eros embereketKépEljonni sem nagyon akartKép

Dec8
Orulok hogy jottelKépA nyaralas azert szep lehetett,mi is voltunk marKépRemelem uradnak azert megjon az esze es lelkileg is otthon lesz nem csak testileg.LEhet hogy hulye otlet de talan ha feltekennye tenned?,Egy viragcsokor kuldes magadnak rejtjeles uzenettel?KépTelefonok,stb..

Judy
Alexnak is ilyen volt a szeme par hete,nekunk a Calcium nem csak a Fenistil cseppek segitettek,2 nap alatt lement a dagadas,nagyon csunyan nezett kiKép
Latom megy a medencezer nalatok isKépKisge milyen cukin maszikKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Dec8!

Szia, de jó hogy jöttél! Hát remélem a férjed észhez tér hamarosan. El sem tudom képzelni hogy éjszaka dolgozzak, így is hulla fáradt vagyok mindíg estére.

Ez a meleg katasztrófa, majd meg sülök, közben fáj a torkom még mindíg, nehezen mászom ki ebből a amndula gyulladásból.

Emma tegnap meg ma anyukámmal strandol, úgyhogy ő jól van. Esténként meg a játszó téren ülünk 7-1/2 9-ig, akkor lehet kimenni a melegtől. Bezzeg a jövő héttől rossz időt mond pedig akkor megyek szabira (csütörtöktől). Ha mégis jó idő lesz felpakolom Emmát a vonatra és utazgatunka két nagyihoz, mert ilyen melegben nem vagyok hajlandó a panelben ülni vele.

Judy!

gyerekőcök édesek, a kert pedig szupi.

Nekem ezek a keresztszemes írások kínaiul vannakKépKép Abszolút ügyetlen vagyok minden ilyen keratív dologban. De végig olvastam amiket írtatokKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Nyuszi
Alt + Prt Sc billentyűkombinációval, aztán a CTRL+V vel beilleszt. elég nagy méretű lesz a word, célszerű több kisebbet csinálni, nehogy nagyon beduguljon a nyomtatód. tehet szimpolikus ábrát is kérni, azon könnyebb az eligazodás. sajna a csökkentett funkció miatt a színkódok nem nyomtathatók, én kiírompapírra, vagy azt is PrtSc-nezem. melyik progit használod végül?
megpróbálok majd az otthoni gépen crack-et találni hozzá a neten, mert amúgy olyan 10e Ft maga a szoftver. ha megvan feltörve, és érdekel akkor eljutattom Kép remélem nem jön a szoftverrendőrség Kép

Kataa
Birkózó nénik KépKép Hát elég borzalmasak, ennél már csak a súlyemelők és a kalapácsvetők néznek ki iszonyatosbban Kép
és nem kapott kedvet egy kis birkózáshoz Kép

Manó
Nem nagy ördöngősség a keresztszemes, csak jobbra balra kell bökdösni egy lyukas anyagon Kép

Itt a melóhelyen jó kis kellemes klíma van, 25 fok, de otthon, lesötétített lakásban is csak 29, brrr.... holnapra 40 fokot is mondanak, iszonyat. mi már dinnyén élünk lassan 1 hete.

nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, éjjelre is szobatiszta a Gumimacim Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Nagyon koszi, majd megprobalom megint.Megegy kerdes, tegnap atkonvertaltam Monet Parasol c. kepet es 44 szint hozott ki benne. Te szoktad csokkenteni a szineket, vagy hagyod az eredetiben?
Amugy a szoftvert lehet hogy megerne kozosben megvenni nehanyunknak ,nem? Ha 3-4en osszedobjuk az arat, mar 1-2 kep utan bejon az ara...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

G

Ja az XSP2003-t toltottem le.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok még egy utsó jelentkezés aztán holnap már a tengerbe lógatom a lábam!!!
sajna csak egy hét, de a jó az, hogy ebbQl még minden nap elöttem áll Kép

Dec8
hurrá benéztél!!! azért látod menniyre hiányoztál, légyszi next time ne várass ilyen sokat magadra!

Kataa
Dodiék is pancsiznak ezerrel a bölcsiben, de náluk nem lehet kismedencézni, mer olyan nincs ami nem vízforgatós és állítólag az ANTSZ most nagyon rámegy az ilyenekre. Náluk a teraszra felvezették a slagot és alatta táncolnak, szaladgálnak. Dobok képeket: Kép
Kép Kép Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Nagyon jok a kepekKépKépMilyen nagyok mar KépNalunk nem engedik le venni a bugyit es partolom isKépEn a polt sem nagyon preferalommert ott azert meg nem olyan barna,de mive lszigoruan kenik oket igy OKKép
Menyi az udvaron a beton es fu aranya nalatok??
Jó nyaralast nektekKép

Gumicukor
Gratula Danidnak az ejjeli szobatisztasaghozKép Meglatod milyen hamar hozza fogsz szokni a johozKépEn mar 5 honpja nem kolottem pelusraKép
Hat en is imadom hogy itt is jo a klimaKépNem cserelnek a jazszoterezokelKép
En is leengedem a redonyt amig nem vagyunk otthon igy lemegy 27 fokra a homersekletKépHiaba kellett nekunk vegig napfenyben uszo lakasKépDe mar csak egy honap es elvezni is fogjukKépKép
Birkozo nenik nem voltak tul izmosak,nalnuk ez meg gyerek cipoban jar (kb 3 eve ha csinalhatjak ),ruhaba meg sem mondtam volna hogy sportolnakKép

Jó hétvéegetKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa

Hat igen, en is elvezem, hogy mar jo par honapja csak egyfele pelust kell vennem...Kép
Ilyen melegekben en is aldom az eget, hogy van itthon legkondi.Kép

Hat lanyok elegem van a funyirasbol, most hogy nincs itthon a parom, en meg nem birom beinditani a mi benzinmotoros gepunket, kenytelen voltam a hatalmas kertet anyu kis elektromos "jatekfunyirojaval" nyirni... Mivel csak este 6 korul mertem hozzafogni, 3 napba tellett...sajna a srac sem ert ra, aki szokta neha nyirni nekunk.

Emi mai benyogese uton hazafele az autoban:
"Anya szakad rolam a viz"

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Forti, boldog szülinapot Levinek!

Kataa, szerencséd van, hogy Alex így szeret bölcsibe járni, nálunk az egy hónap kihagyás után most hétfőtől kezdett járni Betti újra és minden reggel sírt. Pedig csütörtökön ők is fürödtek, reggel tök lelkesen indult, aztán ott pityergett nekem. Remélem ennek vége lesz, mert nagyon rossz így ott hagyni, mint az ősidőkben.
Kérdeztem milyen volt a pancsolás: - HidegKép

Nyuszi, a mi kutyánk is ásós. Sajnos a rózsbokortól kezdve mindent kirágott és kiásott, az lett a vége, hogy el lett kerítve egy elég nagy hely az ővé. Képzeld, mióta elment a férjem, anyu vágta le 1x a füvet, képzelheted hogy néz ki a kert. Ráadásul nem vagyok egy nagy locsoló bajnok sem. Szöcskék, szúnyogok brrrr.

A másik a macskánk. Egyik nap tiszta horror volt a kertben, lapátra tettem 1 db fej nélküli gyíkot, 1 db vakondot, és 1 fél db madarat. Hát elegem van.

Manó, nálatok megy még a tápszer? Betti teljesen elhagyta, viszont a tejet meg nem kéri, néha kakaót iszik. Sajnálom, mert ez legalább egy tuti kalóriaforrás volt neki. Mintha olvasta volna, hogy 3 éves korig ajánljákKép

Luca, de jó, hogy írtál. Mi is voltunk Mallorcán még a boldog időkben. Jó, hogy együtt vagytok, de az újrakezdést mindkettőtöknek akarni kell. Ez a sok munka szörnyűKép Hannának jobbulást, hogy tudják kinnfelejteni a gyerekeket a naponKép
Egyébként nekünk van benn sapi a bölcsiben, és megkértem őket, hogy adják is rá, ha kimennek.

Tegnap a férjem levitte a gyerekeket egy napra a Balcsira, a kicsi nagyon élvezte. Ma meg a teraszon rendezek neki fürdőt a kismedencéjében.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Gumicukor

Hol lattad 10e -ert ezt a software-t? Mert en 75 angol fontos arat talaltam :
http://www.dpsoftware.com/

Conti

Azt hiszem nalunk is az lesz, hogy megnagyobbitjuk a kutyak teruletet, elegem van a godor asasbol, meg szetragasbol. Valamelyik nap a vetemenyesbe szabadult be a nagyobbik, es szetfekudte az osszes sargarepat. A multkor ugyanezt a kicsi is megtette. Le kellett az osszes repalevelet tordelnem, meg jo, hogy ujrahajt...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Mi ez a nagy tolongas errefele?

Hat nem tudom hol kesik az enyhules, de itt ma is 34 fok van...

Es kb 4 orat kesik a New Yorki gep...KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Nyuszi
Én a PCStitch Sales-nek írtam, az a progi jobban tetszik, és cakli-pakli Mo-ra szállítással 47,20 USD-ért meg lehet rendelni a weboldalukon.

Nem lenne rossz ötlet együtt megvenni, viszont regisztrációs kódot kér a progi, aból meg ugye csak 1 lehet, egyszerre több nem Kép de majd utána érdeklődök.

Rit
Cukik a kis meztelenek Kép Nem nagyon csúszós így vizesen az a kő?

Kataa
Igen, már vártam, hogy ne vegyek több pelust, persze maradt még 1 csomag, amiből 1 db pelust használtunk el, remélem az volt az utolsó. majd elajándékozom vkinek.

Hogy bírtátok ezt az iszonyú hőséget?
Mi szombaton terveztük, hogy megyünk Győrbe, de még csütörtökön lemondtam a nagy meleg miatt. Jó is volt, mert mindenhol csak dugó volt, és bazi meleg. mi is a szobában hűsöltünk, ott csak 29 fok volt, meg kint az árnyékos teraszon pancsizott Dani. gondolkodtunk a strandon, de hamar elvetettük az ötletet, úgyis csak hering módján tundnánk pancsolni, amit mutattak is este a híradóban. vasárnap voltunk kint a Rómain halazni, az jó volt, mert a Dunába kavicsoztunk, kicsit lábáztattunk, de nem fürödtünk (egyrészt nagyon veszélyesnek tartom és felelőtlennek, aki ott fürdik (elég sokan voltak), másrészt tiszta kosz volt), szóval annyira pont jó volt az árnyékos parton hűsölni, amennyire mi szerettük volna. halat is kajáltunk, Dani is tömte magába. viszont alvás emiatt délután nem volt, gondolhatjátok milyen lett a gyerek estére.... így 7kor már aludt, reggel hátig egy mukk nélkül szunyált és nem pisilt be, úgyhogy már-már mondhatom, hogy 12 óra azért nem semmi, és utána sem rögtön pisil, amikor felébred, hanem csak rá fél órára.

Nyuszi
Édes ez a beszólás Kép Hát az én fiamról is szakadt szegényről, míg jöttünk haza, pedig le volt tekerve az ablak. sajna nincs klímánk a kocsiban.
Mi szombaton 39-et mértünk... brrrr....

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
megint csak egy gyors bekukkra van időm. De azért szorgalmasan végigolvastam a termést hajnali 2-kor Kép Képzeljétek, elkészült a gyerekszoba végre, és a hálót is megcsináltuk (felcseréltük a kettőt), úgyhogy vége van az egymás nyakában élésnek Kép Megint minden a régi a lakásban. Igaz még a gardróbszoba hátra van, mert csak a falai állnak, de az már kit érdekel. Egész hétvégén reggel 7-től este 11-ig csináltuk apummal hármasban, anyum meg a két gyereket foglalta le, le se ültünk egyáltalán.
Hab a tortán, hogy pénteken megadta magát a mélyhűtőnk, úgyhogy péntek este még elkezdtem 6 féle húsos kaját csinálni, mert kb. 10 kg húst még meg lehetett menteni, de nagyon sok így is kukában végezte. Jó mi? Az a jó az egészben, hogy hónap elején töltöttem fel húsokkal a mélyhűtőt. Na most üres megint.

A gyerekek iszonyat sokat fejlődtek, Szilcsike bukfencezik, táncol, a szövegétől anyuék hasra estek.
Tomijó mondja teljesen tisztán, hogy anya, baba (ez a tesója), mama, papa, hamma (ha éhes) tete (ha álmos), tita (cica). Megtanult integetni, tapsolni, kibújt egy foga, és már oldalazva lépeget ha kapaszkodik, ja és a fal mellett is feláll. És még csak 8 hónapos.

Szegény Tomijó múlt héten szájfertőzést kapott el az unokatesójától (közvetve a nagymamán keresztül), úgyhogy a múlt hét az Tomijó 9,5 kg-jának a cipeléséből állt. Szegénykém semmit nem evett, csak szenvedett a sebektől a szájában.

Bocsi, hogy csak magunkról, de ennyit aludt összesen a Tomi, úgyhogy mennem kell, este még megpróbálok jönni, ha elaludtak

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike

Nagyon ugyes a ket gyerkocod! Kulonosen a kicsi fiu. En eddig ki voltam akadva a 14 honapos fiamon, hogy miket beszel es egy csomo mindent angolul is ert mar , de a Te fiad egy csucs!!!Kép Hat igen a masodik gyerekek valahogy gyorsabbak.Kép

Gumicukor

Ugy gondoltam az egyutt vasarlast, hogy kapunk egy kodot es valamelyikonk felteszi a gepere es gyartja a tobbieknek a mintakat....Kép Vagy az nem JO? En annyira szeretnem a kedvenc festmenyeimet kivarrni, hogy meg a 70 fontoson is gondolkodom, megyunk ugyis jovo heten Angliaba.Kép
Meg teljesen elhultem, hogy milyen penzekert aruljak a kivarrt kepeket.Foleg kulfoldon, egy orosz site-on lattam egy kepet, amit 850 Euroert arultak.Kép Majd megkerdezem anyosomat nem tud-e vevoket ilyen kepekre es akkor igen gyorsan bejonne a progi ara.Kép

Meseltem neki hogy cukor/csoki utan miert kulonosen fontos fogat mosni,mire o:
"Es nem tudjak a huncut cukormanok hogy nem szabad kilyukasztani a fogat?"

Meleg

Hat mi egy hete alig jarunk ki, mivel a haz fele be van legkondizva, azt kapcsolgatom ki/be a gyerekek miatt nem megy folyamatosan, igy van nalunk 25fok. Este 5-6 korul megyunk ki, meg delelott 11 korul, ekkor meg arnyek van a hatso teraszon.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
De az jó ötlet lenne! Én szívesen megveszem vmelyik progit, m ondjuk a PCSTitch-et.
ezen a varráson már én is gondolkodtam, nem semmi a 850 euro, de ha meg belegondolsz mennyi meló van vele, akkor talán ér annyit. amikor kész lett a Nefretitim és a többi nagy kép keretezése, akkor egyik kollégám megkérdezte, mennyiért varrok ilyeneket, de passz, rohadt sok meló van benne, és fogalmam sincs mennyit ér.
esetleg anyósodat kérdezd meg, hátha tud kuncsaftokat, akiknek lehet varrni Kép csak én határidőt nem tudok tartani.
a szomszédunkban lakik egy olasz tolmács csaj, ő szabadidejében fest, képekről, fényképekről, eredeti képek fotóiról másol, és vmi gyönyörűek! és sosem festett még életében.

Fogynűvő manó
Dani is be van tojva rendesen, ha nem akar fogart mosni, vagyis kéreti magát, mert őkelme éppen két rohangálás közben nem ér rá, akkor szoktam halkan kopogni, és rohan fogat mosni Kép aztán meg keresi a manót, hol lehet.

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Na akkor vagjunk bele!Kép Nem szall be meg valaki? ILKE????PANDA???
AMugy en is szivesen megveszem, ugyis itthon vagyok, ha Emi oviba fog jarni raerek majd nyomtatgatni. Meg van itthon szines nyomtatonk.Kép De nekem ugyis jo ha Te veszed meg, majd kuldom a konvertalando kepeket...Kép
Azert voltam kiakadva ,mert ezek a kepek egyaltalan nem nagyok. Es igaz, hogy 30-40 fele szin van benne, de varrtam mar ilyet, es nem annyira nehez. Sok melo, igaz, de nem gondoltam volna, hogy pl. 30*30cm-es kepet 40-50 rugoert el lehet adni.Kép Ha osszeszamolom az anyagkoltseg kevesebb mint 5ezer keretezessel egyutt, megha veszem a mintat akkor is. ( a mostani pipacsos kepem vaszna volt 5 rugo, de ez 40*60 es tuti el lehet adni ennyi erovel 80-100 rugoert.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Vagyok en is,csak ma reggel indultunk vissza anyuektol igy kesobb jottem dolgozni isKép
Hat a hetvegi meleg eleg durva volt.Alex sokat pancsolt a medenceben,meg neha mi is.Anyueknal be vannak legkondizva a szobak igy ejjel legalabb tudtunk aludni.
Napkozben viszont takaritottunk egy csomot a nagyimnal mert haz felujitas van,na ott neha meg szedultem,pedig nem vagyok erzekeny a melegre de ez mar nekem is sok volt...
Nagyon sok a szunyog a Duna mellett,gondolom az aradasok miatt,Alexet sem kimeltek abban az 5 percben amig nem fujtuk be megcsipte 10 szunyog...
Szombateste Barokk Olasz operat neztunk a szabadteri szinpadon,nagyon hangulatos voltKép

Nyuszi
Jo kis testmozgas volt akkor a funyirasKépApueknal az rendszeresen 5 oras melo,mert bujkalni kell a sok fa,disznoveny kozottKép
Uram neha bevallalja de nem fulik hozza a foga surunKép
Es a kicsik jol birjak a bent letet??Mert Alexet nem erdekli a meleg,O kint lenne barmikorKép
Anyueknal plane akert miatt,de itthon is sokat vagyunk az udvaron,jo arnyekos mar delutanKép

Conti
Aha tudom hogy szerencses vagyok.Zalanka is vegig sirta a hetet KépHat igen ez van aha nem kotelezo a bolcsi.Amikor elkezdtuk akkor is mindig mondtam ha nem akarja szoljon.Hat nem szolt,vagyis igen hogy aludni si ott akar es nem akarodzik meg 2-kor sem hazajonni.Most 4-kor legalabb mar szalad elemKépOlyan jo erzesKép
Hu macskatok nem semmi,.....stramm csaj vagy hogy elvitted a maradvanyokat en nem bizti hogy tudtam volnaKép

Gumicukor
Nalunk is ilen pelenka csomag van,2 db hianyzik beloleKépKép
MEg johgy nem vallaltad a hosszu utat klima nelkuli kocsiban.Nem csak Daninak de a veztonek sem lehet semmi igy odafigyelni.

Szilcsike
Nem semmi TomijoKép8 hosan igy beszelniKépCserfes novere a jo peldaKép
HutoKépRegi volt?

Fogmosas
Nalunk nincs mano,csak mondom hogy azert kell hogy szepek legyenek a fogai,meg hogy egeszsegesekKépEleg hiu ahhoz hogy belemenjen a kompromisszumbaKép

Halacska
Lementetek Pancsi utan a Balcsira?Vagy lent maradtal Te is?

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Na újra itt, hátha most 10 percnél többet alszik. Annyira be van zsongva a két gyerek az új szobájuktól, hogy játszás közben ülve alszanak el. Tény, hogy sokkal nagyobb lett a hely, meg nagyon szép lett a glettelés, festés, parketta, új ablakot is kaptak, tehát tényleg tuti Kép

fogmosás: nálunk sincs manó, bár anyós próbálkozott vele, de Szilcsit megijesztette, hogy valami akkor bemászhat a szájába, úgyhogy gyorsan leállítottuk. Õ azért mos fogat, mert látja a példát unokatesóján, hogy milyen lesz, ha nem mos. Alaposan csinálja, és ő kéri minden este-reggel. Sőt már Tomijónak is hozza a fogkefét, és neki is mossuk már Kép Meglátja a fogkefét a kispasi, és tátja nagyra a száját Kép

Pelenka
Nálunk is 1 db hiányzik a csomagból, de én eltettem a kicsinek, majd belenő egyszer Kép

Macska
A miénk (illetve Szilcsié volt) eltünk 3 hete (meg az utcában az összes). Kiscsaj szerencsére jól fogadta, azt mondja, hogy "elment Szaniszló a barátaival világgá, nem is jön haza, mert jó ott neki". De amig megvolt a cica, én is minden héten minimum 2-3 rigót takarítottam el.Utáltam is. Kép

Kataa
Hűtőnek azért lett baja, mert mivel szét volt szedve a lakás, villanyvezetékeket is cseréltünk, és ezért a garázsban nem volt áram (ott van a hűtő). Aztán mikor lett, a férjem rányomta az extra hűtést, mondván jó lesz az így. Na a hűtőnek 40 fokban meg nem volt jó, úgyhogy feladta. Egyébként lehet, hogy működni fog, majd megnézik, de azért üresen áll inkább, nem akarok még egy éjszakát főzéssel tölteni.

Csók
Szilcsike
szilcsike

Nyuszi
OK Kép
Pont ma jött meg a PC Stitch Sales-től a válasz, 47,20 USD, ahogy írtam reggel. még el kell olvasnom, pontosan hogyan is megy a rendelés. meg előtte otthon megnézem, nincs-e feltört verziója a neten Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Mennyi a szallitasi ido? Mert ha tobb mint 2 het, akkor majd en megveszem Angliaban.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, Gumicukor!
Én benne vagyok a közös bizniszben Kép. Most van a Camponában a szokásos keresztszemes verseny-és kiállítás, hát, mindenképpen rá fogom venni a férjemet, hogy menjünk el, majd megkérem anyut, hogy addig vigyázzon a gyerekekre (velük tuti nem tudnánk nyugodtan végignézni). Különben tényleg horror áron adják a kihímzett képeket. Az Éva Kézimunkában árulnak is kész képeket, hát, hihetetlen! A férjem mondta is, hogy ilyet én is tudnék csinálni, mellékesben csinálhatnám Kép. Persze, ö ugyanezt mondta a kötéseimröl, a gipszképeimröl és a festett pólóimról is Kép.

Szilcsike!
De jó, hogy jelentketzél! Tomijó tényleg nagyon ügyes. Ádám is második gyerek, ö bezzeg kétéves koráig meg sem akart szólalni Kép. Mikor tavaly szeptemberben ment bölcsibe, akkor kezdett egy-két szót mondani, de azt is csak itthon, a bölcsiben csak idén januárban kezdett beszélni, persze, itthon akkor már folyamatosan dumált.

Na, mennem is kell,

PAnda

panda
Halásztelek

Gumicukor

Ha meg nem rendelted meg:Kép
Ezt is erdemes meg megnezni:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00005AC4G/qid%3D1122919229/026-3709748 -9673264
Szoval van nehany kulonbozo software ami hasonlo, nemelyik sokkal olcsobban. Pl az egyik 7 fontert. Persze nem olvastam el miket tud.
Az Amazonra beirtam a PCStitch-et is, aruljak, ugyanannyiert, 26 font. Ha gondolod megrendeljuk az anyosom cimere, oda 1-2 nap alatt kiszallitjak es mi meg elhozzuk.Kép

Az Amazonrol szoktunk rendelni egy csomo mindent, konyvet, cd-t, software-t, stb.Foleg a parom miatt.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, Gumicukor!

Most járts a www.keresztszemes.lap.hu -n, ott van egy csomó letölthetö szoftver (ingyenes, nem feltört Kép, de mire én a modememmel megnézegetném mindet, holnap reggel lenne... Érdemes megnézni, hátha van ott valami, ami jó, mert akkor nem kell egy csomó pénzt elkölteni. Én böngésznék, de egyrészt nincs annyi idQöm, hogy mindent megnézzek, másrészt annyira jól nem tudok angolul, hogy teljesen megértsem, melyik progi mennyit és miket tud. Csak egy magyar van, valami "mintagyár" vagy mi, oda regiszrálni kell, de szerintem elég gagyi.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be, nem olvastam vissza.
Jól vagyunk, Anglia szuper.
Írunk egy blogot (ha épp időnk és Wi-Fi hálózatunk van), itt megnézhetitek:

http://anagyutazas.freeblog.hu

Még csak az első 4 nap van kész (az oldalt ne nézzétek, csak összedobtuk, de még nincs rendesen megformázva), de amint tudjuk, töltjük fel a többit.
Mindenkinek minden jót!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hali!

Többieknek bocs az OFF keresztszemes témáért Kép Ugorjatok Kép

Nyuszi
A PC Stitch-et tegnap sikerült feltörnünk Kép tök egyszerű, majd felteszem ftp-re és onnan le tudjátok tölteni hozzá a cracket. minden megy, nyomtatható, menthető.
A Cross Stitch Professional 2003-at néztük, de nem volt crack hozzá, még a Kazaa-n kell megnéznünk, hátha vki kiajánlotta és letölthető a teljes verzió. Esetleg, ha nem lenne meg, azt lehetne megvenni.
Megnéztem a linket, talán még jobbnak tűnik, mint a PCStitch, jobb a színkidolgozása, de nem láttam árat.viszont nem megy XP-n, csak win2000-en és alatta lévő op.rsz-eken. Írtam a Sales-nek van-e trial verzió, hogy ki tudjuk próbálni, mielőtt megvennénk, meg van-e XP-re verzió. azért otthon még majd megnézem, hátha letölthető valahonnan Kép

Panda
A keresztszemes oldalon igaz vannak letölthető progik, de a legtöbb úgy ingyenes, hogy pont a lényeges funkciókat nem lehet használni, Print, Key Print, Save. meg egyszer már megnézegettem őket, és sajna a legtöbb gagyi. Kép
Szerinted lehetne így varrni? Gondolom kell hozzá vmi vállalkozói, nem? Nem tudom, itthon mennyire lenne rá kereslet?
Meddig van ez a kiállítás a Camponában? Már olvastam róla régebben, szívesen tátanám a számat Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti!
További jó nyaralást Kép!

Gumicukor
Nem tudom, mi a módja a varrásnak, aki csinálja, gondolom "feketén", tehát mindenféle vállalkozói nélkül. De ha hirdet az ember, csak kell valami háttér, mert ha jön az APEH, akkor nézhet Kép. Mondjuk, nem tudom, mennyire foglalkozik az adóhatóság az ilyesmivel. Csak nem lesi a hirdetéseket, hogy ki vállal takarítást, bébiszitterkedést, hímzést stb, aztán rájukugrik Kép.
Ha a letölthetö progik ilyenek, akkor érdemesebb megvenni. Feltörés... Háááát...Azt asszem nem vállalom be.
A kiállítás nem tudom, meddig van, 1-2 hétig még biztos. Talán megtalálod az Éva Kézimunka honlapján. Én mindenképpen elmegyek, max. gyerekekkel együtt, legfeljebb ottmaradnak a Sárkányvárban 1/2-1 órát, állítólag szakképzett személyzet vigyáz rájuk. Bár, nem sok bizalmam van feléjük, még sosem játszottak nélkülem semmilyen játszóházban...

Nyuszi!
Hol találtál képeket? Van más is, vagy csak Monet? Betennéd a linket, mert mire a modememmel végigböngészem az egészet, addigra megöszülök és a gatyám is rámegy a telefonszámlára Kép.

Megyek, rakom össze a kinött gyerekruhákat, mert már itt vannak régóta beömlesztve szatyrokba, szét kellene válogatni öket, meg felcímkézni.

Panda

panda
Halásztelek

Hali

Megint off, bocsi

Gumicukor

Ugyesek vagytok, ha eleg jo a PCstitch akkor hasznaljuk azt, ha talalunk jobbat akkor megrendelem az Amazonon es ket het mulva hozzuk haza Angliabol.Kép

Panda

A talalt kepek alatt jpg kepeket ertettem, nem keresztszemes, vagy gobelint.Kép Az egyiket mar at is konvertaltam annak a proba verziojaval, amit Gumicukor ajanlott.KépEzt:
Kép
Ezt kiserlem meg most kivarrni.
Amugy egyszeruen beirtam a keresobe hogy Monet es kijott egy csomo website.Pl:
http://webpages.marshall.edu/~smith82/monet.html

Beszti

Nagyon szuper lehetett!!!Klassz az oldal, varom a folytatast!Kép
Latod, a Leeds Castle az egyik, amibe szeretnek bemenni, minden alkalommal elmegyunk mellette az autopalyan, de nem tudom megfuzni a paromat.Na talan majd a jovo heten!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Tudom nagyon eltűntem, hiányoztatok is rendesen. Egyszerűen nem jutottam a géphez, rengeteget melózom, ha pedig nem akkor Levivel vagyok. Köszönjük szépen a születésnapi köszöntéseket, mi is minden 3 évesnek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!

Levi így 3 évesen 102 cm és 15 kg!

Most éppen Tasson nyaral az anyukámmal én pedig keccsölök ezerrel. Utána velem lesz itthon, megyünk majd csavarogni minden felé!

Egy friss kép róla:
Kép

Kép
Kép
forti

Nyuszi
Próbálgatom a PCStitchet, de ahhoz, hogy jó kép legyen, legalább 60-80 szín kell, az eléggé húzós.
Írtak a Professional Cross Stitch Pattern Publisher Sales-től, a proginak nincs trial verziója, viszont tudja az XP-t is. ez tetszene. te találtál azóta más progikat is?

Panda
Nagyon jó a link, amit küldtél, ha lesz jó progi, akkor egy csomót kivarrok belőlük Kép

Forti
Levi mekkora nagyfiú már! rá sem ismernék, göndör fürtök hová tűntek? Ne dolgozz olyan sokat! gyere többször Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Latom nem nagy az elet,eltekinte kersztszemezo kartarsnoktolKépKép
Szeptembertol megbeszeltuk a koleganommel(aki nagyon profi minden ilen kezugyes dologban)hogy megtanit szalvetazni+keresztszemezni)Mar alig varom,mert magamtol nem szanom ra magam hogy megtanuljam,de igy konnyebb lesz,hiaba na vizualis tipus vagyokKépKép

Forti
Levi tenyleg nagyfiu marKépNe is dolgozz sokat es gyere tobszorKépLevi megy oviba??Remelem azota nem voltatok betegekKép

Beszti
Tovabbi szerencses es szep utazastKép

Panda
Te harmaskanak teszed el a ruhakat?Kép

Halacska
Hivtalak de szerintem nem dolgozolKép
Mondani akartam hogy a Tony de Parisban szuper jo learazasok vannak,be is ugrott par uj nadrag+felsoKépKép

MI tegnap tesomeknal voltunk,Alex ott bandazott a szomszed gyerekekkel meg Zalannal.Hihetelen hogy csak fiuk voltak a gyerekek es egyiknek sincs testvere....Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem latvanyosan tobb a kisfiu a mi korosztalyunkban.

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Gumicukor

Hat igen, a kep amit nagy nehezen atkonvertaltam is huzos, de megprobalom.En lekorlatoztam 50 szinre.Kép Azert az annal tobb nagyon gaz. A Nefretitiben hany szin volt?
Nagy pofatlansag lenne ha elkernem azt a mintat?Kép Marhara tetszik, szivesen kivarrnam. Ha elkuldod lefenymasolom es visszapostazom. Ha megvan elektronikusan, az meg jobb.
Nem nagyon neztem mas progikat, ha a PCstitch ok akkor ne vacakoljunk. Csak akkor kene a mukodo verzio, mert igy darabokban masolni szornyu lassu. Ezt a Monet kepet 21 oldalban masoltam at Wordbe. Azt hittem megoszulok.Kép
Melyik az a jo link amit Panda kuldott? A keresztszemes.hu?

Kataa

Nem birjak a manok a bezartsagot, legalabb is Danny folyton menne ki, mint egy kiskutya, hozza a cipojet es hajtogatja TI-TI (KI-KI!)Kép Dehat Foleg o marha izzados , meg nalunk nincs sok arnyek napkozben a kertben. Az okos elozo tulaj mindent korbe, a kerites melle ultetett. El is hataroztam, hogy ultetek egy korosabb+gyorsan novo fat a hinta/homokozo melle, mert iszonyuan tuz a nap. Az en gyerekeim meg nem ulnek meg egy 1.5m2 atmeroju napernyo alatt.KépDe meg ketto alatt sem. Kalap meg smafu.KépDelelott ok a nagyterasz, arnyekos, de delutan oda is odasut a nap.

Forti

Hatalmas ez a Levi!!!!Kép Ra sem ismertem volna, szep szal legeny!
Irhatnal azert gyakrabban, NAAAAA!!!!KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?