Gyorsan bekukkantok, mert valszeg este nem tudok jönni (talán javítják a szgépünket)
Így az éjszakai hsz-mat átengedem másnak
Tipp almára finnyás gyermemeknek: SÜLT ALMA!!!!! Nagyon bejött Ábelnek ma délelőtt. Szóval, írtátok, hogy ne nyersen próbálkozzak az almával, így vagy párolom, vagy sütöm. Azaz a sült verziót ma próbáltam csak és olyan csadálkozva nézett rám a végén ez a kis mazsola, hogy már elfogyott? Anya még, még! Egy közepes almát bevágott. Pedig ácsingóztam rá, hogy hátha hagy nekem is egy kicsit, látván, hogy csorog a nyálam utána, de nem és nem!!!
A tányért kinyalhattam...isteni!!!
Ezen felbuzdulva holnap délben is kap krumplival elegyítve.
Timi, ezt a hiszti-táblát lehet, h én is kipróbálom. Ilyesmit próbáltam már a wc-be kakilásra rávezetésnél is, de csak egy hétig működött. Én úgy csináltam, hogy egy hónapot ragasztottam ki a szekrényre és mivel hirtelen nem volt itthon matrica, ezért ilyen öntapadós papírra rajzoltunk mindenfélét, amit ő kitalált (természetesen nálunk a járművek a nyerők), persze csak ha bilibe/wc-be kakilt. Ha pelusba kakilt, akkor szomorú fejecskét rajzoltunk. Apa pedig megígérte neki, hogyha 7 napig wc-be kakil (a bili sem jó), akkor választhat LEGO-t a boltban. De ez sem hatott, egy hét után megunta még a bilibe kakilást is, nemhogy wc-be, már rögtön kérte a szomorú fejecskét. Hát, ilyen az én gyerekem...
És mi is ilyen hisztiket nyomunk
. Ma pl a sétáról bejövet az volt a hiszti tárgya, hogy ebéd előtt kér kekszet, én meg nem adtam, mert akkor tuti nem ebédel. És jött minden, földre vetődés, hörgés. De ma megmutattam neki, hogy milyen, amikor földhöz vágja magát és utánoztam a hisztijét is
. Ezen megdöbbent és kizökkentette. Persze tankv szt ez sem jó, mert megijednek az Anya reakciójától és lehet, h csak olaj a tűzre. De nálunk ma ez pl bejött.
Bibi és Majci is nagyon édik a múltkori képeken is. Hát, azért hajban Ti nagyon ott vagytok. Nálunk B-nek 1 hósan odaveszett az összes anno, és kb 2 éves koráig nem volt gondom a fodrászra. Ma már azért tényleg erős sérója van. Ábel meg hajasbabaként született, de (én marha, hülye, ökör), olyan 3 hós korában levágattam neki, mondván, hogy össze-vissza áll. És onnantól kezdve neki is rendesen megritkult, de már jön vissza!
Gabci, most már ne csigázz, mi a neve Ádámnak?
A kukacolás (vagy inkább arcon csúszó kukac) meg azt jelenti, hogy már kúszna, de nem tud, mert a karja befeszül (legalább is nálunk, de lehet, hogy másnál meg azt jelenti, hogy nagyon laza). Így ezért kell a masszázs.
Jutta, a kutyázás a mászás előszobája, de ezt meg jó lenne, ha megelőzné a kúszás. ÉS ezt is csak azért tudja mert járunk Dévényezni december óta, meg itthon tornásztatom.
Jó mosást, vasalást...és síelést!
Andi, a múltkor valaki (bocsi, de már nem emlékszem ki volt, de köszi, mert szerintem tök jó!!!) tett föl egy Kismamamblogos babaszakácskönyv linket. Abban írják, hogy az első időben olyan heti 100g gyarapodás az ideális, amikor meg már megduplázták a súlyukat (4-6 hó és szerintem olyan 7 kg fölött), már a heti 50g is elég, ill az ideális 200g-500g/ hó 1 éves korig.
Amúgy a sült alma is onnan jött.
Megyek, mert Ábel éhes.