Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Egy gyors bekukk. Megjöttünk a nyaralásból, amit max. üdülésnek lehet hívni az időjárás miatt. Tegnaptól ismét árbájt. Főnököm közölte, hogy legközelebb max. 1-1 hétre mehetek el 2-re nem (egyszerre). Az első hetet még bírta de a 2.-nál jöttek a gondok. Jó is, meg nem is. Már bejelentettem, hogy szept. első hetében oviba szoktatok, így tuti, hogy nem jövök. De van még idén csomó szabim, köszönhetően a +1 hónapnak, amit a 10 éves munkaviszony után kaptam ajiba. Jó kis aji csak éppen nem hagyják kivenni.Kép

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket! Jól sikerült a party, képeket később tudok felrakni. Pancsi örült a Malackás tortának és a gumi játékállatok megint sikert arattak. Azokkal imád játszani. Kapott gyönygyfűzőszettet és nagyon szép nyakláncokat fűz. Ilyenkor nem is ismerek rá az állandóan mozgásban lévő lányomra. Ül a szőnyegen és figyelmesen fűz.Kép

Zamárdiban hol esett, hol fújt, hol sütött a nap, így csak a medencéig jutottunk el. Hideg volt a Balcsi, nem jött be a csajomnak. Mondjuk nekem sem igazán. A hőfoka miatt. Remélem a mostani nyaralóknak nagyobb szerencséjük lesz!

Anna ma reggel kapta meg a 3 éves oltást. Nálunk is combba oltják, de hallva az infókat férjem sikeresen megfűzte a dokinéninket, hogy karba adja be. Könnyebb borogatni. Majd beszámolok, hogy zajlott.
Ja, a Balcsin Anna egyik nap belázasodott 39 fok volt a hője így 1X adtam neki Nurofent. Egész nap szinte csak szuszókált, bágyadt volt. Másnap már csak hőemelkedése volt és délutánra semmi. Nem tudom, hogy mi lehetett de a lényeg, hogy amilyen gyorsan jött úgy el is múlt.

Jubiláló gyerekeknek és mamáknak is boldog szülinapot kívánunk!
Próbálok visszaolvasni!

Pá,
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Mi ez a pangás?
Kivételesen velem lesz tele a topikKép?

Nátán is megkapta a 3 éves oltását, meglepően jól viselte az utóhatásokat (az oltást nem annyira, volt egy kis sírás (ugyan megbeszéltem előre vele, de ugye már régen kapott, pontosan nem tudta, mi vár rá)). Estig nem volt baja, virgonckodott. Este belázasodott, kapott lázcsillapítót.
Ma már jól van, kicsit sántikál (ő is lábba kapta, egy dokink van Pandával), de nem zavarja a játékban.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti! Most veled és velem is tele lesz! Kép úgyis el-eltűnsz néha napokra meg nyaralni is mentek!

Boldog szülinapot Nátánnak is! (Bár kicsit megkéstem vele)
Anna még emlékezett az év eleji vérvételre és pont ezért mondta, hogy nem kér szurit. Zoli végül hősiesen kezelte a problémát és már csak akkor sírt Pancsi miután beadták a szurit. Mondta, hogy ez fáj és csíp. De kapott 2 gombóc fagyit, kompenzálandó a fájdalmat.
Siófokon hol vetettek (cég) lakást? Gondoltam rád, amikor átmentünk kicsit Zamárdiból.

Nyuszika
Nagyon boldog névnapot Emikédnek! Kép És szülinapjához is gratulálok nektek! Nálatok még benne vagyok a 8 napban!Kép

Norbit én is csináltam és az elején cm-ben láttam változást. Viszont én nagyon lassan emésztem a húst így nem kifejezetten az én diétám. A 90 napos bejött annó bár azóta visszajött az a fránya 5kg. A játszón mindenki kérdezgeti, hogy babás vagyok-e mert akkora a hasam. Főleg esténként látnak, amikor bennem van már a napi kaja. Az nem zavar ha face to face rákérdeznek de az igen, amikor a hátam mögött kombinálnak a anyucik.

Szilcsike
Én tudok egy szupi kiropraktőrt, aki nagyon ért a gerinccel kapcsolatos fájdalmakhoz, gyógyításhoz. Igaz, hogy nem olcsó de én rá merem bízni magam. Nem humbug (így kell írni??) csontkovács.

Kataa
Minden szupi. Flip-flop is!Kép Pizsiről később lesz fotó mert még nagy.

Magdi
Nagy döntés volt részetekről. Remélem már nem fáj annyira Márknak! Nagyon ügyi volt!

Gumicukor, Ági, Ilke
Boldog szülinapot a ti babáitoknak is! Kérünk majd fotókat! Én is igyekszem!

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Halacska! Engem is érdekelne a csontkovács ismerős. Férjemnek nagyon sokszor fáj a háta-gerince, köszönhetően a 10 év aktív-versenyszerű tornának. E-mail: magdolnamate@freemail.hu
Köszönöm előre is a segítséged!!!

Conti! Bettidnek nagyon boldog születésnapot kívánok. Hogy vagytok???

Márk nevében köszönöm a jókívánságokat. Tegnapelőtt reggel adtam neki utoljára fájdalomcsillapítót. Azóta semmit nem kapott. A fütyike szemmel láthatóan javul, már nem piros a bőr alatti rész. Márkon semmi változás nem tapasztalható, azt hiszem túltette magát a dolgon. A pisi már egyáltalán nem fáj neki. Naponta 4x kell húzogatni, na azt nem szereti. Szerintem már ez sem fáj neki (max. érzékeny), inkább csak emlékszik a fájdalomra. Apa szokta húzogatni, én lefogom Márkot. Érdekes módon ezt is megjegyezte, amikor én csak átpelenkázom nem balhézik. DE ha apa kezében meglátja a pelust egyből menekül.

Beszti! Te csak az étrendeden változtattál, vagy mozogsz is??

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat, én is boldog szülinapot kívánok kedves Lili, Petra, Emike!

Nemrég jöttünk haza a nyaralásunkból. Kiskunmajsán voltunk, itt egy klassz termál-élmény fürdő van, és közel a szülővárosomhoz (Kecskemét) ahol kétszer is voltunk kirándulni. Na meg Ópusztaszeren is voltunk egy napot. Betti nagyon élvezett mindent, rendesen lefáradt minden nap. A nagylányom barátnőjét is vittük, hát ők azért gyakran külön vonultak, úgyhogy a Bettivel nagyon egymáson lógtunk végig. Jövőre viszont nem hagyom magam lebeszélni, nekivágunk valamelyik tengerpartnak.

Szülinap elég kettős volt, mivel én a szüleimmel (külön-külön, mert elváltak ők is) már vasárnap megköszöntöttem a Bettit, elhalmoztuk ajándékokkal, Némós torta volt, kapott könyveket, puzzlet, Barbi babát, egy ebédlő szettet babáknak, plüss kisvakondot, little pet shop-ot. Tegnap meg az apja volt itt a nagypapival és újabb ajándékokat bonthatott. Én nem sokat beszélek a férjemmel, úgyhogy elég érdekesek az ilyen látogatások. Én felmegyek az emeletre, ők meg a nappaliban játszanak. Tőlük egy Plan Toys farm házat kapott, dvd-t, minimaxból ismert mágneses kirakót és még egy puzzlet.

Lányok, én most nagyon élvezem a szingli életet. Már jó néhány könyvet kiolvastam mióta "egyedül" vagyok, azt főzök amit akarok, nem kell várnom senkire és ha "társaságra" vágyom, hát az is megvan. Biztos hogy eljön majd az az idő, amikor vágyni fogok rá, hogy valaki gatyáit mossam, de az nem mostanában lesz.

Beszti, nagyon jól látod az update-tet, sokan nem értik miért nem fogynak, pedig 3 előtt vágták be a tál spagettit, szigorúan durumtésztából...
Milyen sok energiád van, gratula hozzá és jó nyaralást AngliábanKép

Szilcsike, remélem helyrejön a derekad, ez szörnyű lehetett. Tomijó nagyon beindultKép

Oltás: én nagyon parázok, még fel sem hívtam a dokit. Szeretném ha itthon adná be, mert ne tudjátok meg, mit rendez Betti az orvosnálKép Ráadásul eddig minden oltásával baj volt. Kíváncsi vagyok rá tudom-e beszélni a karba oltásra.

Még a héten tart a szünet, aztán hétfőtől bölcsi, mit mondjak én már várom. Nehéz volt négy hétig beosztani merre legyenek a gyerekek.

Puszi Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Luca, mi újság veletek, ha gondolod, írj mélben, kelly68@freemail.hu

Conti

conti

Conti

Sok boldog szulinapot Bettinek!!!Kép

Tok jo lehetett ez a nyaralas.
Jo olvasni, hogy ilyen jo kedelyu vagy annak ellenere hogy nem mennek jol a dolgok a ferjeddel...
En is parazok az oltastol, mert Emike eleg remuldozos az orvosnal. A mult heten a horghurutja miatt voltunk ugyan es elmondtam neki elore mi lesz, aranyos is volt egesz a rendelo kapujaig. Onnantol jott a "nem akarok bemenni!", "menjunk haza" es tarsai. Eloszor csak nyafogosan, aztan mikor sorra kerultunmk es bevittem az olemben, mar bombolosen.Kép Szoval kis szajhos a lanyom. Mondta is a vegen hogy hova keri majd az oltast...Kép dehat ugyanez lesz. Gondolkodom en is, hogy kihivjam inkabb a dokit.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Nalunk program valtozott csak holnap reggel indulunkKépRemele maz ido nem gondolja meg magat ha mar a fel lakast bepakoltamKép

Judy
Meglatod hamar elrepul a het es ujra friss ude leszel mire Gergo megjon.En miota Alex itthon van meg csak hangos szot sem ejtettem fele(bar nem soxor amugy sem: )de ugy elvezem hogy megint itt nyuzsog korulottemKépBar most 2 napja hogy itthon vagyok jo faraszto,mert orokosen azt kerdezi :hova megyunk?KépEs hat anyja meg nem teheti meg hogy itthon jatszunk,ugyhogy programszervezonek mar reg atmentem a vizsganKép
Ez jo edzes nektek az ovira,bar majd meglatjatok hogy 1 het ovi utan mar az lesz a termeszetes hogy nincsenek mindig otthonKép

Szilcsike
Szgeyn TeKéplatszik hogy nem vagy a topon,hiaba farszto lehet mindent egyedul csinalniKépTneyelg nezed meg mert ezzel nem elhet viccelni.
Gratula Tomijonak,hihetlen hogy mar O is jaro babyKép

Beszti
Es magatol allt helyre a ciklusod miutan bekoltoztetek???
Nekem szerintem attol van hogy sokat van apa kulfoldon es ilyenkor duplan aggodok minden miatt.De ennek lassan vege es akkor remelem visszaall a rendKép

Halacska
Na akkor te is hianyoztal a munkahelyenKépEz a 10 ev utani 1 honap jol hangzik,felvetem en is bar nem hinnem hogy sikere lenne.Nekem jovore lesz 10 ev,es nalunk kituzot meg ezust brosst kap az aldozatKép
Pizsi meg nagy?De karKépKek dobozos eredmeyere kivi vagyokKépKépJovo heten egy fagyi kotelezoKépFonokom augusztus kozepeig nincs ugyhogy kiralysag leszKép
Pancsi remelem azota sem lett lazas.
Jatszoteri anyukakkal ne torodj...en nem vettem eszre hogy nagy lenne a hasad,amuy nekem is akkora van minden ebed utanKépkolleganok talagatnak is mert en szeretek tunikaba jarni neha hogy mire ez a kismama oltozet....De nem baj hogy lukadjon az oldalukKépKép

Magdi
Orulok hogy mar tul is vagytok ezen az egeszen es szepen javul MarkKépA doki mit mond ez mar eletre szol?

Conti
Bettinek boldog szulinapotKép
Szuper hogy jo volt a nyaralasKépHat gondoltam en hogy a nagy lanyok mar kuln lesznekKépLassan mar jonnek a kispasik udvarolni;)Vagy ez mar nem ujsag?Kép
A jo kedvednek meg kulon orulokKépElvezd csak ki hogy nemileg a magad ura vagyKép
Nalunk is hetfotol kezdodik a bolcsi,de 5 het volt,jo hosszu ,atalakitotak az udvart,kivancsi vagyok Alex eszre veszi-eKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Hali

Beszti
Hát, asszem maradok a tornánál a gömbölyded formák alakítására. A BMi szerint én még hízhatnék is és fogyhatnék is 10 kilótKépKép
Hát ilyen 5 szelet fehér kenyereket, meg tányér lasagnekat nem ettem ám, bár reggelire lecsúszott egy kis túrósbatyu. Ha lesz időd írd le mit eszel egy nap, mert a páromnak tényleg kéne fogynia a BMI szerint is. csak egy pasit rávenni ilyesmire...

Conti
Üdv újraKép Csak ilyen pozitívan továbbKép

Magdi
Szupi, hogy már okés a cerkaKép

Kataa
Gergő jól érzi magát állítólag, sokat beszélünk telefonon, szerveznek neki programokat, pancsizik, bicajozik, tegnap buszozni volt (most ült először buszonKépKép), fagyiztak is, meg az unokatesóimmal elvan. Viszont amikor a nővérem lánya szólt a tesómnak, hogy anya, akkor sírva fakadt, mert ő is az anyát akartaKépKép De hamar megvigasztalódott.
Jó időt nektekKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Halihó!

Vagyok ám én is, de most takarítottam ezerrel, legílább a lakás kinéz valahogy, mert már katasztrófa volt. Ádám jelenleg anyósoméknál van, majd hétvégén jön haza, szóval csak Noémivel édes kettesben. Egész ma délutánig, mert akkor viszem le Pécsre a tesómékhoz. Eredetileg vasárnap vitték volna, de hasmenése lett, és nem vitték, mert annyira fájt a hasa, hogy még az ügyeletre is elvitték. Persze, semmi baja nem volt, este már az ágyról ugrált le, hogy nézzem meg, milyen ügyes Kép. Szóval, úgy volt, hogy lesz egy gyerekmentes hetem, de nem jött össze Kép. Ráadásul én sem maradhatok lent a tesóméknál, mert holnap végeznek a kömüvesek, és du. ki kell öket fizetni. Sajna, a férjem dolgozik, így rám vár a feladat. Úgyhogy ma du. levonatozok Pécsre, és holnap reggel vissza.

Viszont jó hír, hogy a kömüveseunk megoldották az ajtó-problémánkat, egy kicsit szétverték a házat Kép, és feljebb tették az áthidalókat, így mindennek lesz hely. Igaz, a bejárati ajtó így feljebb lesz, mint a mellette levö két ablak, de majd a vakolásnál csináltatunk fehér "keretet" az ablakok köré, így nem lesz feltünö.

Magdi!
Jó, hogy Márk ilyen könnyen vette ezt az kuki-dolgot. Szerencsére, nekünk magától megoldódott a letapadás.

Oltás
Nekünk csak az elsö délután volt nyügös, aztán már sántikálva futott Ádám, egyáltalán nem zavarta. És (ami még sosem fordult elö eddig) egyáltalán nem lázasodott be, még csak höemelkedése se lett.

Conti
Nyaralás Kép. Annyirí jó lenne nekünk is elmenni valahová, de hát nem megy Kép. Még a tesóméknál se tudok maradni...

Szilcsike!
Nem irigyellek. Én csak a gyerekekkel vagyok, a háznál nem csinálok semmit (igaz, a kömüves munkához nem is értek), de így is nagyon el tudok fáradni.

Minden szülinaposnak boldog szülinapot!

Forti!
Veletek mi van???? Már ezer éve nem írtál!

Na, megyek vasalni, mert ezt még meg akarom csinálni, mielött elmegyünk.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Sajnos Annám ezt a 3 éves oltást nem viseli olyan jól, mint az eddigieket. Tegnap de. kapta meg, a du-i alvásból sírva ébredt és fájlalta a karját. Estére belázasodott és egész du. fel sem kelt az ágyból az én kis örökmozgóm! Ma reggelre sem javult a helyzet csak a láza ment le. Nem ugráljuk túlságosan körül nehogy rájátszon esetleg a fájdalomra de tényleg fáj a karja. A férjem próbált játszani vele és Pancsi sírvafakadt amikor a karjához ért. Ez van. Remélem hamarosan elmúlik, rossz látni, hogy mennyire elesett!

Kataa
Jó nyaralást! Ha tudsz menj be helyettem is a Balcsiba, ha már én nem mentem4!b Fagyi oké, bár most meg nálunk indult be a gépezet de azért ebédidő jár!

Conti
Bettinek is nagyon boldog szülinapot kívánok utólag! Jó sok ajit kapott a lánykád!Kép
Tényleg jó, hogy újra vidám vagy!!!Kép

Luca!
Annyit gondolok Rád! Írjál már pár sort, kérlek! Hogy alakul a nyaratok?!

Banyóci???????

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Átmentetek másik topikra?Kép
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Magdi,
Nagyon örülök, hogy túl vagytok a műtéten, és jól alakulnak a dolgok. Most már megnyugodhatsz, hogy jól döntöttél!

Kataa,
Hivatalosan "peszgőszínű" (egy kicsit melegebb árnyalatú ezüstmetál). Gyönyörű!!!!

Nyuszi,
Szívesen megírok minden részletet. Mi az emilcímed?

Zsuzsa,
Solyminál is ez a helyzet Kép. Úgy tud néha beszélni, mint egy akadémikus, de a pólót nem bírja levenni Kép

Ma van egy kis szusszanásom: a fűtés- és vízszerelés kész, a fürdő szétverve és lealapozva, most már csak a burkoló jön, és talán nem csinál ekkora koszt...
A munkálatok érdekes eredménnyel jártak: amióta nincs fürdőszoba (és fürdőszobai WC), azóta Solymi egyszer sem kakilt be, hanem szépen mindig elmegy a "kis" WC-be. Tegnap negyed óráig ücsörgött, és Garfield-újságot olvastatott föl magának Kép
parazita

Nyuszi, Betti ugyanilyen szájhős. Képes olyat megcsinálni, hogy vendégségbe megyünk és nagyon akar menni, mikor ott vagyunk meg a kezébe temeti végig az arcát, mert hirtelen rájön, hogy nem szereti az illetőket. Hazafelé meg semmi baja. Tiszta égő.

Tettem fel új profil képet.

Conti

conti

Conti,
Nagyon édes az új kép!
Solymi hasonló esetben azt csinálja, hogy fennhangon közli: "Hazamegyünk!", és elkezd rángatni engem kifelé... Kép

Zita
parazita

Conti

Nagyon edi a kis csaj!!!!Kép
Emi meg azt csinalja idegenek, vagy reg nem latott ismerosok elott zavaraban, hogy az olembe keredzkedik es belehajol az arcomba, ugy hogy az orra eri az enyemet...Kép

Zita

Az emilcimem a profilban. Jo fej lehetett Solymi Garfieldezve a wC-n....hazamegyunk...Kép

Zsuzsa

Emike is hasonlo, iszonyu felnottes a dumaja, de sok mindenben nem onallo. Biztos a ketto egyutt nem megy...Kép
De az is lehet hogy most a teso miatt van egy kis "visszafejlodes".KépNem?

Kepzeljetek Danny egy csomo mindent ugyanugy mond mint a novere annak idejen, ugyanazok az elso szavai is. pl. aja,anyia=anya, EL=elment, tá=tea ,ball=a labdat angolul mondja, nana, igy rovidebb...Kép es egy csomo mozdulata tiszta novere.

Halacska

Szegeny PAncsi! Mielobbi gyogyulast neki!Kép

Ja csereltem kepet a profilban, egy szulinapos kep a 3 eves nagylanyrol!Kép

Jajj ugy nez ki felvettek Emit, megint felhivtam az ovit, es azt mondtak, hogy mindenkit felvettek, ugy orulok. Majd lehet hogy kernek egy listat azoktol, akiknek jar oviba a gyerkoce, hogy mit kell venni, mert a szuloi csak augusztus vegen lesz es nem az utolso heten szeretnek mindent beszerezni...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Lehet, hogy én vagyok béna, de a profilodban bizony nem találtam Kép.
Milyen nagylányos Emi a tortával!

Zita
parazita

Sziasztok!

Megkapták a gyerekek az oltást. Az Olivér nagyon üvöltött, a Petra egy darabig tűrte de mikor a doktornő megnyomta a fecskendőt és ment bele a folyadék ekkor elpityeredett. Az Olivér 7 napra rá belázasodott és két napig volt lázas, a Petra egyáltalán nem. Féltem tőle, hogy fájni fog a lába de szerencsére nem volt semmi, másnap már motorozott.
Olivér 76cm 9700g , kint van mind a 16 foga
Petra 92cm 11kg

Na, a Petrácskának megvolt a 3. születésnapja. Volt bulija. Feldíszítettem a kertet szalagok, lufik…stb. 18-an voltunk. Egész nap várta de mikor megjöttek a gyerekek akkor csak mellettem somfordált és nem akart menni játszani, az ajándékokat sem nézte meg csak mikor már mindenki elment. Mikor kivittük neki a tortát akkor meg elszégyelte magát és elfordította a fejét és eltakarta a szemét a kezével. Biztos rossz volt neki, hogy mindenki körülállja és nézi, hogy mit szól. Az este mondta, hogy jó volt a buli és, hogy máskor is jöjjenek a gyerekek.

A Petrának az a legújabb, hogy bepelenkázza magát úgy, hogy a bugyi és a rövidnadrág tetejére veszi fel.
Az Olivér meg hihetetlenül rossz, hisztizik meg felmászik mindenhova. Feltud mászni a drótkerítés tetejére, a csúszdán a lecsúszó részén mászik fel és ahol elvileg fel kellene jönni ott akar fejjel lejönni ha meg megfogom és leveszem akkor meg megy az üvöltés és ezt persze még ½ óra múlva sem felejti el. Néha már úgy érzem, hogy ideg-beteg vagyok és kihullik a hajam tőle. A Petrával soha nem volt ilyen, ő áldott jó gyerek volt kicsinek.

Parazita
Az Olivérnek is még mindig nagyon csúnya a bőre. Most fogom vinni 25-én a gasztroenterológushoz. Remélem kiderül, hogy mire allergiás. Tejet egyáltalán nem kap csak laktóz menteset. A baj csak az, hogy ha a Petra eszik valamit akkor egyből kiabál, hogy ham-ham és ilyenkor úgy megsajnálom. Múltkor 1 epertől lett tiszta kiütés. Én folyamatosan kenem de ugyanúgy mint az Ilkééknél semmi sem használ. Már három bőrgyógyásznál voltunk.

Csics
Mi vettünk a Petrának szülinapjára puzzlet, pöttyit (tudod az az amikor van egy rácsos tábla és abba kell dugdosni ilyen műanyag vackokat). Kapott még fűnyírót így együtt tudják apával vágni, könyv, ruha… Ja és megkapta az első társasjátékát micimacis és színes a dobokócka, csak dobni kell és menni előre. Nagyon tetszik neki és azóta minden este mikor lefekszik az Olivér, hárman társasozunk. Különben az olyan játékok, hogy gyurma, festés és apróbb játékokkal akkor játszunk ha alszik az Olivér vagy pedig kiül a Petra az ebédlőasztalhoz.

Minden 3 évesnek nagyon boldog szülinapot!

Ági
petra2

Zita

Bocsika, regen ott volt, nem tudom hogyan tunt el onnan, de most visszaraktam.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Agi

Nalunk ugyanez van, sok olyan jatek van amit mar megvettem Emikenek, de Danny meg nem jatszhat vele, ezeket elmagyaraztam neki, hogy akkor vesszuk elo, ha Danny alszik, vagy elvitte a mama setalni.Neki is van egy tarsasjateka, szines fagyongyoket kell egy pici faoszlopra huzgalni, meg dobni kockaval. Meg a gyurma, meg ilyenek.Kép
Danny is kezd akaratos lenni, o is mindenre felmaszik, mindenbol enni akar, sok mindent kicsit korabban kapott mar, mint Emi. Mondjuk neki szerencsere nem olyan erzekeny a bore. Epret meg malnat meg nem adtam neki. De amugy egy zabagep, ami nem latszik rajta mert nyuzsog ezerrel.KépOt a meresen 74cm-nek es 8.5kg-nak mertek 1 honappal ezelott.
Petra is kis szegyellos. Emiket sajnaltam, mert szeretett volna gyerekvendegeket a szulinapjara, de mivel eppen gyogyulgatott nem mertem hivni.O csak eleinte bujik, aztan feloldodik. Foleg a nagyobb gyerekeket szereti.Danny szulinapjan volt itt nehany baba, meg az egyiknek a 6 eves novere, na vele iszonyu mit hancuroztak.KépDe mikor itt voltak Ilkeek Lilivel meg nem annyira tudtak egyutt jatszani.
Megy Petra oviba?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Tegnap mondta nekem vki, hogy lehet, hogy az oltáskor Pancsi befeszített és azért fájt sokáig a karja. Tegnap du-ra viszont visszakaptuk a mi "régi" Annánkat! Bár néha még furcsán felemeli és tarja a karját de ha szólok akkor leteszi. Olyan mintha stréberkedne a suliban és mindig jelentkezne!Kép Este már lovagolt a hintalován. Felvette az edzőskesztyűmet lovaglókesztű gyanánt, majd felpattant a nyeregbe és úgy hintázott, hogy majd felborult vele. Megmagyarázta, hogy csak akkor simogathatom meg - hol Bandit, hol Sárit - miután megszagolta a kezemet a paci. Biztos, hogy hiányzik neki az igazi lovaglás és azért volt ez az első játék, miután ismét használja a kezét.

ZsuzsaKép
Próbálom ruhákkal elrejteni a plusszokat. A pocim tényleg nagy. Nem néznének babásnak ha nem lenne az. Ezért is várom már a babásságot mert ilyenkor nem kell behúznom. Kép A combom és a fenekem kezdenek magukhoztérni, most, hogy tornázgatok.
Szendvicses kép haláli! Mind betermelte? Szépek a gyerkőceid! Milyen az új ház? Kezditek belakni?

Nyuszika
Jó hosszú már Emike haja! Anna is kezd végre megbarátkozni a hajcsatokkal, gumikkal. Milyen ízű volt Emi tortája? Látom Micimackó nálatok is favorit. Anna most a Mm és a Zelefántot szereti.
Izgis lesz nagyon, hogy mennek a csajok oviba. Pedig most születtek. Nekem még mindig nagyon gyorsan telik az idő. Pedig nálatok már tesó is van!Kép

Anna a 3éves státuszon volt 12kg és 95.5cm. Még mindig ropi, formás ropi.Kép Olyan vállizma van, hogy csak lesek.Kép

Ági
De jó, hogy Petrád megúszta az oldás utáni mizériát!!

Parazita
Bocs, ha lemaradtam vagy figyelmetlen voltam de vettetek új kérót vagy felújítotok? Kitartást hozzá!

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Hát, mit mondjak, nem túl nagy az élet errefelé Kép. Végül sikerült egy napot lent lennem a tesóméknál Pécsen. Szerencsétlen ugyanúgy kínlódik a fiával, mint én annak idején Ádámmal: ö sem akar semmit meghenni, nem nyitja a száját, csak a szopi kell neki. De végülis semmi baj, még csak 6 hónapos.

A házunk 2 nap alatt egy csomót haladt, felhúzták az emeleten a falakat, és betették az ajtókat. Érdekes, az OTP-nél is gyorsan mennek a dolgok, hétfön voltam bent, hogy helyszíni szemlét kérjek, erre már kedden reggel telefonált a pasi, hogy akkor jönne. Ez volt múlt alkalommal is, pedig riogattak minket, hogy jó, ha az aktuális idöpontnál min. 2-3 héttel elöbb szólunk, mert kb. annyi, mire kijön az értékbecslö. Szóval, legalább ez a része könnyen megy. Bár lehet, hogy a pesti bankoknál nehezebb, mert többen vannak az ügyfelek, nem tudom.

Persze, nem minden jó.. Az autónkban állandóan valami tönkremegy. Hétfön, mikor jött haza a férjem a munkából, egy kis utcában egyszerüen kiszakadt a kuplung. Még szerencse, hogy nem a nagy forgalomban. Hál'Istennek, pont aznap jött volna hozzánk az egyik barátja gitározni, és öt meg tudta kérni, hogy vontassa már haza, ha úgyis jön hozzánk Kép. Szerelö, 25 ezer magyar forintért meg is javították, erre most telefonált, hogy megint nem indul a járgány, nincs gyújtás clipart{angry}. Ez mostnnagyon rosszul jött ki, mert ma este kellett volna mennie Inárcsra zenélni, a többiek biztos nagyon ki lesznek akadva, hogy nem tud menni Kép. Apósom autójával lehetne menni, de ha sikerül, akkor ö fogja hazavontatni (ha valahogy be tudják indítani), senki nem tudja, mikor érnek haza, és este 6-kor már ott kellene lennie. Lányok, mindenkit figyelmeztetek, hogy Wartburgot ne vegyetek KépKépKép!!!! Csak a baj van vele... Bár, nem hinném, hogy valakinek is egy ilyen autóra fájna a foga Kép.

Ági!
Ne aggódj, nálunk mindkét gyerek ilyen örökmozgó, és azt hittem, megbuggyanok, mire Ádám is 2 éves lett, és viszonylag tudott már önállóan közlekedni. Hajmeresztö dolgokat csináltak, mégsem lett soha egyiknek se semmi baja. Modjuk, ez azért koránt sem az én érdemem, a ház egyáltalán nem gyerekbarát vagy ilyesmi, nincsenek zárható szekrények (egyetlen szekrényünknek sincs kulcsa), és más gyerekbiztos dolgok.

Zita!
Lehet, hogy egy felújítás nehezebb, mint az építkezés, föleg, ha ott is lakik az ember. Mert nekünk még nem kell kerülgetni senkit, nem kell a rumlit pakolászni, nem kell félteni a gyereket, hogy valami bajt csinál magával vagy kárt okoz, ilyesmi. Mi majd (remélhetöleg) a készbe fogunk menni.

Na, megyek, talán hamarosan hazaér a férjem.

Szép hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

DANICSEK, MAGDI!

Nagyon boldog NÉVNAPOT kívánunk nektek! KépKépKépKép
(megint kicsit megkésve)

B&A

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska! KöszönömKép

Ezen a héten volt Emília és Dániel is: Ezek a hivatalos névnapok? Mert akkor nagyon boldog névnapot Emikének és Daninak!

Ági! Megnyugtatásképpen (????): nálunk is pezseg az életKép. Tegnap apjuk vett egy halom pancsijátékot, kisebb-nagyobb méretű cápákat, delfineket. Kb. 10 db. ÉS KÉPESEK VOLTAK ÖSSZEVESZNI RAJTA!!! Nóri maga alá gyűjtötte az összeset, ráfeküdt és egyet sem adott oda Márknak. HIHETETLENKép Kép Az esések, a balesetek mindennaposak, Márk mindenben leutánozza a Nórit. Mostanában Nóri az ugrálást gyakorolja, ügyesen leugrik a sámliról, a lépcsőről. Márk is szeretne ugrálni... hát.. a hajam égnek áll néha. Márk másik kedvenc elfoglaltsága: Hason fekszik az ágy szélén és lelógatja a fejét. Azt nem tudom miért jó ez neki,apa szerint engem akar stresszelni. Mindig attól félek, hogy leesik, arányait tekintve még mindig a feje a legnagyobb, egyszer le fogja húzni a súlyaKép Ezek csak kiragadott példák a mindennapokbólKép Annyira leleményesek a gyerekek, mindig kitalálnak valamit.

Egy kis dicsekvés: Nóri nagyon ügyin rajzol, szép emberalakokat is tud. Valamelyik nap rajzolt két emberkét, akik összedugták a fejüket. Amikor rákérdeztem, hogy mit rajzolt mondta, Hogy "anya és Nóri. nagyon szeretik egymást." El is raktam a rajzot emlékbeKép
Gyerekszáj: Nóri is nagyon sokat beszél, mondókázik, énekel. Õ is próbál felnőttesen társalogni, ami néha nagyon vicces helyzetet eredményez.

Balhé kezdődik, mennem kell
Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi

Aranyos vagy, most is van nevnapjuk, de mivel mindkettonek most volt a szulinapja is, maskor tartjuk.Kép
Nagyon ugyes Nori, en nem tudom ravenni Emit, hogy probaljon rajzolni, mindig nekem kell, meg sem akarja probalni.KépMeg kifestozni sem. A mondoka meg az enekles nalunk is megy es rajottem, hogy egy csomo felnottes dumat a Micimackobol szed." Van egy otletem" mostanaban a kedvenc mondata. Meg tegnap megkerdezte, hogy hol lakik a ho.Kép
Danny is utanozza mindenben a noveret, probal ugralni, meg szaladni, de meg nem nagyon megy. Az esesek itt is mindennaposak, tegnap is lett egy kolenyomat a homlokan.Kép Vegre kezdimegtanulni, hogy kell lemaszni az agyrol.Kép
Ja es megy az irigykedes ezerrel. Persze mostmar a kicsi sem hagyja magat, veszekszik, mint a nagyok.Kép

Apa elrepult New Yorkba, hat nem mondom, hogy nem aggodok, remelem nem robbantanak arra mostanaban....

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Magdi

Neked boldog nevnapot!KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Megjottunk Siofokrol,az ido hol joh ol rossz volt,de nem baj mert akkor meg setaltunk,osszesen ket delelott nem tudtunk furdeni.Alex nagy mester lett,nagyon ugysen lebeg a vizen es egyaltaaln nem felKépKépVegig csak a vizbe lett volna,hat a medencevel nem volt szerencsenk,mert ivott belole egy esesnel es ejjel hanyt parszor.PErsze reggelre mar kutya baja sem volt,de utana mar csak a Balatonba engedtuk be,olyan jo mely a viz,mara bemenetelnel combig ertKépSzep barna lett a boreKép
Holnap mar bolcsink van,remelem nem elsz gond a reggellel 5 het utan..Vettunk 4 csokor viragot a gondozo neniknek,majd azt viszi...hatha nagyobb kedvvel megyKép,meg 1 nagy taska pluss allatot kaptunk ismerosoktol es azokat kimostam es jo lesz koz jateknakKép

Judy
Busz,villamos,hev nagy dolog nalunk isKépKépPlane nagyszulokkelKépGondolom mar Gergo is otthon vanKép

Panda
Jo hogy vegulis megoldodott a haz gondKépAnyueknal regen volt Varesza,hat azzal is csak a baj volt mindig...

Halacska
Ne is mond,mar elore felek az oltastolKépLatom azert a zomenel gondot okoz.
Fagy ugyis csak kedden johet majd szoba,mert a hetfo utoleresre lesz hasznositvaKép

Zsuzsa
Kepek nagyon aranyosakKép

Parazita
Na akkor minden rosszaban van valami joKépLenyeg hogy Solymi kamatozott a munkasokbolKép
Solymi hazamegyunkje ,nem tul ego ne aggodjKép
Nalaunk inkabb csak akkor van ha nincs jatek valahol es unja,de igyekszem mindig gyerekesekhez menni es akkor lehet maradni isKép

Nyuszi
Gratula az ovihoz,Emi micsoda nagy lanyos mar a kepenKépHat az oltozes nalunk sem tokeletes mar,csak a gatya,nadrag megy ,a polo zokni meg nem..

Petra
Hat fiu es lany kozott ez a kulonbsegKépEgy masodpercre sem elhet oket egyedul hagyniKép

Conti
Betti tiszta teKépKép

Na mennem kell,
Pusza
kata

Kép
Kép
kataa

Ja nalunk a csucs mondas volt,amikor este nem akart aludni es jobbank latta hizelegni:
Anya mindennel jobban szeretlek.....

Hat lehet ilyenkor haragudni??Kép

Kép
Kép
kataa

Szia Kata!

Üdv itthon!Kép
Esés rosszul hangzik, jó hogy nem lett komoly baja Alexnak!
Gumicukorékkal nem futottatok össze?
Annám megint megy a Balcsira kedden nagyival és apával. Én szalma leszek pár napig.

Anna mai szösszenete: (mindig hagy a túró rudiból az apjának. Ma is hagyott de amikor hazajött a férjem és oda akarta adni a rudit megszólalt:
Kicsit beleharapok mert megnézem nem járt-e még le a szavatossága.Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Utólag is minden 3 évesenek boldog szülinapot kívánok!

Nálunk kitört a nyári szünet, 1 hete nincs bölcsöde. Emma 2 napot a férjemmel volt itthon, 1 napot kiadtam bérbe a férjem nagynénjénekKép (Emma azt mondta jobb volt mint a bölcsi), 2 napot meg én voltam vele itthon. Pénteken pedig hazajött anyukám, most egy hétig vele lesz, én meg dolgozom látástól vakulásigKép Utána megint 3 nap bérbeadás lesz és utána végre 2,5 hét szabi nekem is. Mi majd akkor megyünk a Balcsira meg a másik nagymamához is. Már úgy várom.

A múlt hétvégénk elég rossz volt, nekem mandulagyulladásom lett, és kimúlt az utolsó tengerimalacunk is sajnos. Szerencsére Emmát nem vislete meg, tartottam tőle, nem keresi, mondtam hogy már nem tudott tovább élni és elment a régi fiú malacunkhoz.

Magdi!

Akkor tényleg nagyon ügyes a rajzolással, Emma méág csak pár dolgot tud, kocka, banán pl, de nagyon kezdetleges, eddig csak csigavonalat rajzolt.

Conti!

Örülök hogyjól sikerült a nyaralás és hogy te is jól érzed magad!

Én is nagyon hiányolom Dec8-at, nem tudom mi lehet vele, velük. Kép Jó lenne ha írna.

Méretek: Úgy látom akkor Emma továbbra is óriásbébinek számít, még 3 hónap a szülinapig és 98 cm és 16,2 kg. Átlag 1-1,5 cm-t nő havonta, kiváncsi vagyok eléri e az 1 métert 3 éves korára.
Lassan kilóban kinövi az autósülést.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

SziaKép
Rosszul fogalmaztam,nem elesett hanem egy bohockodas kozben tobbet nyelt a kelletenel es a medence tisztito folyadekot talan nem birta a gyomra ilyen menyisegbenKépKép
Erdekes nem eloszor furdik ebben a gyerekmedenceben es most kapta el,rogton tudtuk hogy nem betegseg mert reggelre mar kakaot kert...este meg spagettit evett...
Nyugodt napoknak nezel elebe latom,mi meg par hetveget tervezunk lent aztan remelem nemelyiket meg lehet toldani a pentekkelKép
Turo RudiKépKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Én is itt újra, szombaton jöttünk meg a Balcsiról, szaladó esőben, de összességében jó időnk volt, 1 nap kivételével mindig tudtunk fürödni. Dani először nem akart fürödni, de sikerült becsalni Kép utána meg nem lehetett kiimádkozni a vízből, hasasokat ugrált a vízbe a karúszójával, mindenki nézte, mit művel. nekünk meg megszokott Kép
minden este mentünk palacsintázni, mi gyalog lobogtunk a bringás kiscsávó után. legalább lebiciklizte a kaját Kép ami elkeserítő volt, hogy rengeteg 10 év körüli kövér, mondhatni hájas gyereket láttunk, persze zacskóból zabálták a chipset és ment a kóla...
a víz idén nagyon szuper volt, nem csak lábszárközépig ért, mint 2 éve, vagy tavaly, hanem egyből combig, és nagyon tiszta. igaz csak 1 ét volt, de nagyon jól feltöltött minket.

ami legszebb az egészben, hogy mióta iszom a gyógyteát, azóta a hőgörbém is tankönyv szerinti, nyák és a pé az ov teszt szerint is minden ok volt Kép pont a Balcsin volt, de még nem akciózunk élesben, csak szeptembertől, addig még 1 hónap, el sem hiszem Kép

szerdán jövök, akkor dolgozom ismét, holnap lakásnéző meg pihi Kép

pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Ági,
Hát igen, ha vlakinek az első gyereke olyan jó, mint a Petra, akkor meglepődik, ha a második már nem olyan Kép. Engem Solymi után már nem érhet meglepetés Kép.

Halacska,
"Csak" cirkókazán csere és átkötés meg fürdőszoba felújítás van...
Jó volt ez a túrórudis beszólás Kép

Panda,
Még az a szerencse, hogy van egy másik WC-nk, ahová addig is lehet járni. A gyerekeket meg tudjuk fürdetni a kiskádban, mi meg eljárkálunk barátokhoz fürdeni Kép.

Gumicukor,
Hol voltatok a Balcsin? Mi Földvárra készülünk, remélem, ott is jó a víz.

Ma kezdték a burkolást, remélem, hamar elkészülnek, annyira nem nagy a fürdőszoba. Csak éppen lesz még ablak-mázolás is, az el fog tartani egy darabig.

Zita
parazita

Sziasztok, látom megint kezd beindulni a topic Kép pont jókor jelenek én is meg.
Elöször is bocsesz minden érintettöl, hogy megkésve, de esküszöm korábban telepatikusan küldtem minden szülinapi és névnapi jókívánságot KépKép

Nálunk elkezdQdött az utolsó szünet elötti hét a bölcsiben, én meg most kaptam észbe, hogy talán szokás ilyenkor adni valamit a gondozónéniknak, nem? Ti mit adtatok?????

Közben böszen visszaszámolok, szombat reggel indulunk a tengerpartra!!!! Már annyira várjuk, Dodinál már abszolút mindennapos téma KépKép.
Közben megint voltunk egy fotózáson, marhára élvezte, most egy játszótren volt és utána még tovább is ott kellett maradni játszani. Persze estére meg úgy kidölt, hogy csak na. Képzeljétek negyed 8 felé azzal jött oda hozzám, hogy "mami, mehetek alukálni?" na ilyen sem volt még, általában alkudozik, hogy ne kelljen még menni.
Ha már mindenki méredzkedett,: ö most 95 cm és 13,5 kg.
Jelentem mára meggyógyultam. Valahol marhára megfáztam és vagy 20 napig folyamatosan beteg voltam hol arcüreg gyulladás, hol fülfájás, hol torok Kép még szerencse, hogy a gyerköc semmit nem kapott el.

Zsuzsa +néztem a képeket, nagyon szép gyerköceid vannak!!!

Gumicukor, Kataa
Dobjatok már pár nyaralásos képet légyszi!!

Panda
Hát én már így elöre irigykedem, sajna nekünk itt kell lakni felujitás alatt is, épp most moovoltuk át a fél lakást a maradék felébe, jó zsufi lett és még a konyha hátravan. Majd valószínü a nagyszobában lesz a hütö meg egyéb ilyen szépségek fognak zajlani a felujitás alatt Kép de nincs más választásunk. Annyit tudtunk tenni, hogy Dodeszt "eladtuk" 2 hétre.

Mléna
Én is valami használható vizijáték után kajtatok hol vettétek a halakat????

Kataa
ígértem az ülést korábban:
Kép

Nyusz
Dodi szövegén is egyértelmüen hallatszik, hogy épp mik a kedvenc dalai. Nálunk most a dzsungel könyve megy amúgy, szinte kívülröl fújja már az egész cd-t és persze minden áldott nap a kocsiben is ezt kell hallgatnom, míg hozom haza a bölcsiböl. Szerencsére csak 3 sarok KépKép

Dec8
Közkívánatra: ÍRJ MÁR MAGATOKRÓL!!!!!!!!!

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Nekünk is van pár új képünk: http://community.webshots.com/album/190346992svHlyA/1
és lecseréltem a profilunkat is Kép

rit

anemona7

Rit
Dodónak is ezer arca van már! Kép
A kigyós és a LupásKép egyedi!
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Rit

En is megcsodaltam a kepeket.KépA kigyos nem semmi! Az egyiken tiszta manoken a lanyod...Kép
A Lupa micsoda? Egy to?
Amugy angolnyelvu barataitoknak van az egesz angolul?

En is toltottem fel kepeket a nyaralasrol, meg a szulinaprol ide:http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4047&page=2

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Reggelunk a bolcsiben nagyon jol indult,semmi felsz nem volt benne.Boldogan vitte a viragokat es kiosztotta a gondozoneniknek,akik persze orultek es csodaltak hogy az en feher boru,szoke gyerekem ilyen barna is tud lenniKép
Es en eloszor beertem 8-ra dolgozni,hihetlenul kooperativ volt Alex az oltozessel,reggelivelKép

Meretek:Alex 96 cm es 14kg.

Mano
Szuper hogy Emma Elvolt mashol isKépGondolom varod mar aszabitKépBar nekem ez most nem volt az,itt pihenek bent,nalunk a nyar nem gaz szerencsereKép
Es akkor mar csak a kutyulitok van?Vesztek uj tengerimalacot?
Nektek Emma ha mar 16 kg felett can,lehet a nagy ulest hasznalni, 3 ev vagy 15kg a hatar,plane hogy magas isKép

Gumicukor
Miota iszod a teat???A ciklusod is megrovidult tole??Es te a 10 napot hogy szamolod a cickafarknal? a hosszu ciklushoz kepest vagy egy atlagoshoz??

Parazita
Siofokon nagyon jo a viz,nem csak magas de tiszta is,ami nem utolsoKép

Rit
Kepek szuperekKépA kigyos kicsit mereszKépNagyon nagylanyos lett Dodi isKépEz a fotozas is tescos???hat akinek protekcioja vanKép
En nem adtam semmi ajcsit a bolcsi vegen,ezert vittunk most viragotKépAmjd ha mar vegleg befejezi a bolcsit akkor veszunk valami aprosagot jovore.
Jo ez a fagolyos,de nem nyomja Dodit?En nem szerettem sosem ilyenen ulni mas kocsijaba.
Sajnos nincs kepunk,merta gepunket elloptak 1 honapjaKépAz ujat meg Amerikabol rendeltuk es augusztus vegen lesz ittKépHiper szuper,fotos minoseget csinal majd,remelem nem lesz tul bonyolult.

Nyuszika
A kepek aranyosakKép
Ti mertek grillezni??Vagy ez Gazos?Mert mi faszenessel nem merunk,nehogy felboritsa,bar mar nem kicsi de megis.

Halacska
Holnap fagyi??Irj majd mailtKép
Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa

Akkor eloszor grilleztunk es a terasz sarkaba tettuk a grillt, hogy ket oldalrol "fedezve" legyen, plusz a vendegekkel egyutt 5-en voltunk hogy vigyazzunk Dannyre. Eminek elmagyaraztuk es o az ilyenekben szot fogad.Kép
Amugy eleg nehez a grill, ontottvas, valszeg elegge bele kene kapaszkodnia, hogy fel tudja boritani.Kép
Nagyon ugyes ALex hogy egyaltalan nem szegyellos.KépMar bolcsiben kezdodik ez az ajandekozosdi????
3 eve a mi digitalis videokamerankat is Amerikabol hozta a parom, akkor hiper-szuper volt, dehat ugye nincs garancia ilyenkor, pedig ketszer is szukseg lett volna ra, a gatyank is rament a javitasra.Kép Mondtam is a paromnak ne hozzon ilyesmiket tobbet kulfoldrol...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika
A mi grillunk kisebb,alacsonyabb,es bar ilyen dolgokban megbizhato Alex szerencsere de valahogy megsem mertem bevallalni.
Hat en nem viszem tulzasba az ajandekosdit,karira is csak gyertyatartot kaptakKépMost is csak inakbb Alex miatt vallaltam be a viragokat hogy nagyobb kedvvel menjen es bejottKépKép
Szerencsere o az a gyerek aki mar varta a bolcsi kezdest,nem veszi buntetesnekKépotthon a neninkkel nagyon unatkozott,azert votam en tobbet szabinKépHa nem tetszene neki tuti nem dolgoznekKép
Nekunk is a digi kamera +a regi gep is onnan volt,azt kellett javitani,mert leesett,es 10ezerbe kerult ,nem veszes.Sokkal olcsobb kint,a mostanin 100ezret sporoltunk es itthon azt meg csak 1 helyen lehet kapniKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszika
A mi grillunk kisebb,alacsonyabb,es bar ilyen dolgokban megbizhato Alex szerencsere de valahogy megsem mertem bevallalni.
Hat en nem viszem tulzasba az ajandekosdit,karira is csak gyertyatartot kaptakKépMost is csak inakbb Alex miatt vallaltam be a viragokat hogy nagyobb kedvvel menjen es bejottKépKép
Szerencsere o az a gyerek aki mar varta a bolcsi kezdest,nem veszi buntetesnekKépotthon a neninkkel nagyon unatkozott,azert votam en tobbet szabinKépHa nem tetszene neki tuti nem dolgoznekKép
Nekunk is a digi kamera +a regi gep is onnan volt,azt kellett javitani,mert leesett,es 10ezerbe kerult ,nem veszes.Sokkal olcsobb kint,a mostanin 100ezret sporoltunk es itthon azt meg csak 1 helyen lehet kapniKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Micsoda? Karacsonyi ajandekot is kapnak a szuloktol a bolcsisnenik?KépKépKép Pedagogusnap az ok, de tobbszor is egy evben????Kép Vagy ez is affele "megvesztegetes",illetve szokas, ami mondjuk hogy kotelezo? Keszuljek fel?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Szisztok!

Profilomban új a kép!
Rakok pár képet a nyaralásról is.

Anna az ilyen állatokat imádja
Kép
Pancsi pancsizik:
Kép
Zamárdiban lovon, Bandin
Kép
beszélgettünk Karithy Frigyessel is
Kép
őt is megvizsgáltuk közelről
Kép
és ilyen energikus volt Annám minden napKép
Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nyuszi!

Névnap, karácsony minimum szoktak nekik vinni. Pedagógus nap??? Na olyan viszont nem volt, a gondozónők nem pedagógusok, egészségügyi végzettségűek. Mi vittünk búcsúajándékot is, Emma választotta, kaptak bögrét plüss állattal meg csokit. Amúgy általában csoki, kávé, ilyesmi amit mindneki visz. De egszer vittünk csak úgy is egy nagy csomag kávét, hogy igyák meg közösen, nem utasították vissza, nem mondták azt sem hogy köszönjük nem kell. Szóval nem kötelező, de szokás. Amúgy a gyerekek meg úgy örülnek ha vihetik a kis ajándékot, pl karácsonykor.

Sőt, jövőre ballagunk is a bölcsibőlKép

Halacska!

Nagyon jó képek!

Emma is imádja az ilyen állatokat, épp most is azt hozott neki anyukám a Balatonról. na meg a lovaglásárt is odavan.

Kataa!

Igen, már csak Bori kutya van. Nem is lesz egyenlőre több, esetleg majd talén ha kertes házba jutunk... A férjem nem nagy állatbarát, szerinte az állat az udvarra való és anyukám is egyet értett vele, így le lettem szavazav új malac ügyben. És Emma se akart újat, ez is fontos.

Ajándék nálunl sem nagy dolog ám, most is bögre 500 Ft volt , szóval nem nagy összeget ajándékozunk, nem is ez a lényeg. Karácsonyra pl egy doboz karácsonyi kekszet kaptak meg szaloncukrotKép

Aki már csináltatott útlevelet: ha nem sürgősséggel kérem, hanem simán, tuti megjön szerintetek aug. 4-én csináltatva aug 31-ig? Vagy inkább kérjem sürgősséggel? Meg akarom Emmának csináltatni, mert ha jó idő lesz lehet elmegyünk a férjemékkel Horvátországba mert ott lezs verseny, de csak 4-én tudunk menni csináltatni az útlevelet.

Emma meg lesántult képzeljétek, nem tudjuk mi történt, úgy ébredt délután hogy nem tud rálépni a lábára teljesen. Biceg. De azért jókedvű, fut, biciklizik, csak épp biceg. De nem fáj nagyon neki mert ha mozgatjuk nem sír. Érdemes orvoshoz vinni vagy mi lehet ez?

manó

KépKép
manó

Nyusz
Igen, sok barátunk Ausztrál, Angol v. Izraeli, miattuk van angolul.
Luppa - Sziget a Dunán, Budakalász magasságában, mellette pár bányató.
Pedagógusnapra mi sem adunk semmit a gondozónéniknek, de pl. karikor kaptak, Dodó készítette az ajándékot. ök is mindíg adnak ajit bölcsiszinten is + mindíg van valami amit ök csinálnak pl. pici karifadísz, hajtogatott papírvirág. stb.

Manó
hivatalosan 30 nap alatt van kész simán, természetesen a kérvények mennyiségétQl függQen lehet hamarabb is kész, de nekünk halál pontosan kivárták a 30 napot.

Kataa
Nekünk is ilyen ülésünk van, nagyon szeretjük, Dodi is azt mondja kényelmes, szereti. És egyeltalán nem izzad bele.

Halacska
Arik a képek nagyon Kép

Hát nekem marha zürös délutánjaim vannak manapság. A gyerköcök folyamatosan keresztbe szerveznek nekünk, képzeljétek a bölcsiben megbeszélgetik, hogy mikor melyikünkhöz jönnek/megyünk játszani és aztán mindhárman ott követelöznek, mikor mi gyanútlanul megérkezünk. A baj csak az, hogy nincs igazán szívünk most nagyon tiltakozni, mert mindjárt itt a szünet, eleve kevesebbet fognak talizni + lehet, hogy Zsuzsiék el is költöznek, ha kész lesz a ház aug közepéig.

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Minden fényképet megnéztem, gyerkőcök szépek, aranyosak és nagyon nagyok!!! Hihetetlen hogy repül az idő.

Most csak ennyi (ezt muszály voltam leírniKép), megyek pancsi medencét töltögetni.

Szülinaposoknak sok boldogságot!!

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Hali

Kepzeljetek a lanyom egy hos! Ki vagyok akadva teljesen. Egy hangja sem volt az oltasnal, meg utana sem sirt, meg csak nem is nyafogott.Biztos a doki is jol adhatta be a szurit, de egyebkent o meg az asszisztensek is elcsodalkoztak, hogy :"te egyaltalan nem sirsz?". Itthon mar fajlalta a karjat, el is maradt a delutani alvas is, meg nem nagyon tudott ugra-bugralni, van egy kicsi laza ( 38 alatt) ,ugyhogy nyugike. De teljesen buszke vagyok ra.

Ovi-bolcsi

A gondozoknak egeszsegugyi vegzettseguk van? Je, en naiv azt hittem, hogy ok is pedagogusok. Es az ovonok?
Amugy az ajandekozas majd oviban is igy lesz, vagy csak a kicsi bolcsis csoportoknal szokas igy? Ne ertsetek felre nem vagyok soher, csak nincs ismerosom ovis gyerekkel, nem tudom mi a szokas. Egy baratnomnek sincs meg gyereke, en vagyok az uttoro a gyereknevelesben a mi barati korunkben.Kép

Halacska

Nagyon szupik a kepek. Anna nagyon kis vaganyan ul a lovacskan.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Tényleg egy hős Emi! Nálunk Emma már a doki látványától ordítKép

Az ovónők már pedagógusok, a bölcsisek gondozónők, gyeremekápolói képzettség kell hozzá, ezt általában középiskola után végzik el, egy külön suli, legalábbis az egyik rokonunk most jár ilyenre, rendesen kórházban van a gyakorlat meg minden, utána mehet kórházba dolgozni vagy lehet gondozónő. De nekik is van valami főiskola is, amit el lehet végezni, de szerintem az is egészségügyi.

Sőt, úgy tudom az ovónőséghez egy ideje már főiskolai végzettség kell, ovopedagógusképző főiskola, nem elég a szakközép mint régen.

Oviban is szokás ajándékot vinni, pl névnapra, karácsonyra, évzáráskor. Persze nem kötelező. De nálunk is úgy van a böliben hogy ők is szoktak kedveskedni a gyerekeknek, pl Emma is kapott névnapjára tőlük apró ajándékot, meg csak úgy is van hogy betesznek a szekrényükbe valami apróságot.
Szoktak ünnepleni is együtt, pl karácsonykor volt bulijuk, meg pl Emma névnapján én beküldtem pár csomag rágcsát meg üdítőt és akkor felköszöntötték Emmát, nagyon élvezte, annyira örült neki.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Nyuszi
Hat nalunk sem kotelezo de en nem erzem tehernek es gondoltam miert ne kapnanak valamit.Bar nalunk volt kozos ajandekkosar is,cikinek erztem nem beszallni penzzel a kozosbe ha mindenki teszi,de ezen okulve iden karikor mar nem fogok venni kulonKép
En szoktam soxor bevinni gyumit,sutit (en sutom)es azt is koszongetik ,tehat szerintem ne mcsak a gyerekek esznek belole.
Pedagogusnapra nem vettunk,szerintem az majd csak az iskolaban lesz....
Oviban is boven eleg a virag meg apro ajandek kariraKép
Emi tenyleg ugyi,ahhoz kepest eddig a dokitol is feltKép

Halacska
Kepek szupik KépA torta tenyleg szep voltKépFinom is?Allatbol nekun kis van amr egy kosarra valo,O is imadja pakolgatni oket,meg kirakja az autopalyas szonyegre(Gumicukor,mi is vettunk,de csak jatszashoz rakjuk fel )a kocsik melle oketKép

Mano
Utlevel:Neknuk 1 heten belul megvolt es nem surgosseggel kertuk hanem siman,surgosseggel 2 nap alatt volt meg az elozo.Mar a 2.utlevelet tapossuk AlexnakKép
Hogy van Emma laba??Ha 3 napig nem javul inakbb nezessetek meg.

Forti
Reg jelentkeztel.Levinek boldog szulinapot!

Rit
Hat beizzadni nem izzad be Alex ,mert nyomatom a legkondit nagy melegben,persze mersekelten,rovid uton meg nincs ra idejeKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Gumicukor
Köszi az sms-t, jólesett!Kép Lakás?

Kataa, Zsuzsa
Torta fincsi volt, feketeerdő. Nem a Garfield hanem egy XVI. keri cukiból való, onnan ahonnan az esküvői tortánk is.

Manó
Útlevél nekünk is meg volt egy héten belül. És még a kép is elég jól sikerült benneKép

Emma lába? Kiderült, hogy miért fájt? Lakással kapcsolatban vannak fejlemények?

Rit
Dodi "nagylányos" programjaiKép édesek lehetnek ahogy szervezkednek!Kép

Nyuszi
Gratula Emikének!!! Nagyon ügyi volt a dokibácsinál! Az meg külön öröm, hogy nem fájt utána. Még előttem van Anna, aki 2 napig csak feküdt az ágyban és fájlalta a karját..Kép

dec8dec8dec8dec8-legalább annyit, hogy mi van a kislányoddal? nyaraltok vhol?

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?