Sziasztok!
Hát, mit mondjak, nem túl nagy az élet errefelé
. Végül sikerült egy napot lent lennem a tesóméknál Pécsen. Szerencsétlen ugyanúgy kínlódik a fiával, mint én annak idején Ádámmal: ö sem akar semmit meghenni, nem nyitja a száját, csak a szopi kell neki. De végülis semmi baj, még csak 6 hónapos.
A házunk 2 nap alatt egy csomót haladt, felhúzták az emeleten a falakat, és betették az ajtókat. Érdekes, az OTP-nél is gyorsan mennek a dolgok, hétfön voltam bent, hogy helyszíni szemlét kérjek, erre már kedden reggel telefonált a pasi, hogy akkor jönne. Ez volt múlt alkalommal is, pedig riogattak minket, hogy jó, ha az aktuális idöpontnál min. 2-3 héttel elöbb szólunk, mert kb. annyi, mire kijön az értékbecslö. Szóval, legalább ez a része könnyen megy. Bár lehet, hogy a pesti bankoknál nehezebb, mert többen vannak az ügyfelek, nem tudom.
Persze, nem minden jó.. Az autónkban állandóan valami tönkremegy. Hétfön, mikor jött haza a férjem a munkából, egy kis utcában egyszerüen kiszakadt a kuplung. Még szerencse, hogy nem a nagy forgalomban. Hál'Istennek, pont aznap jött volna hozzánk az egyik barátja gitározni, és öt meg tudta kérni, hogy vontassa már haza, ha úgyis jön hozzánk
. Szerelö, 25 ezer magyar forintért meg is javították, erre most telefonált, hogy megint nem indul a járgány, nincs gyújtás clipart{angry}. Ez mostnnagyon rosszul jött ki, mert ma este kellett volna mennie Inárcsra zenélni, a többiek biztos nagyon ki lesznek akadva, hogy nem tud menni
. Apósom autójával lehetne menni, de ha sikerül, akkor ö fogja hazavontatni (ha valahogy be tudják indítani), senki nem tudja, mikor érnek haza, és este 6-kor már ott kellene lennie. Lányok, mindenkit figyelmeztetek, hogy Wartburgot ne vegyetek
!!!! Csak a baj van vele... Bár, nem hinném, hogy valakinek is egy ilyen autóra fájna a foga
.
Ági!
Ne aggódj, nálunk mindkét gyerek ilyen örökmozgó, és azt hittem, megbuggyanok, mire Ádám is 2 éves lett, és viszonylag tudott már önállóan közlekedni. Hajmeresztö dolgokat csináltak, mégsem lett soha egyiknek se semmi baja. Modjuk, ez azért koránt sem az én érdemem, a ház egyáltalán nem gyerekbarát vagy ilyesmi, nincsenek zárható szekrények (egyetlen szekrényünknek sincs kulcsa), és más gyerekbiztos dolgok.
Zita!
Lehet, hogy egy felújítás nehezebb, mint az építkezés, föleg, ha ott is lakik az ember. Mert nekünk még nem kell kerülgetni senkit, nem kell a rumlit pakolászni, nem kell félteni a gyereket, hogy valami bajt csinál magával vagy kárt okoz, ilyesmi. Mi majd (remélhetöleg) a készbe fogunk menni.
Na, megyek, talán hamarosan hazaér a férjem.
Szép hétvégét,
Panda