Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Előszőr gyorsan amit emgtudtam, és tuána reagálok.
Tonyótól megkérdem mi volt Lau kedvenc virága.
Beszéltem a virágossal, (6 sz. koszorúról van szó) ha rózsát kérünk bele, akkor a legdrágább így kb 14re jön ki. Szerintem ez sem gáz még.
De azt mondta, ha meghatározunk egy keretet, és rábízzuk a választást virágokból, akkor ennek megfelelően válogat, frézia, játcint stb-ből.

Voltam bankban. Végül nem nyitottam számlát még. Én az OTP-be járok, így most is ott voltam. Tehát: kb 2000.- a kártyás számla, mert kártya nélküli nincs, és havi 250.- a vezetési díj. De mivel nekünk nem kell kártya, így ha tud valaki, aki nyisson olyan banknál számlát, ahol nem kötelező a kártya.
Vagy én megnyitom ilyen költségekkel az OTPnél.

?????
És most akkor mi legyen? Ha jól értem sokan később is szívesen utalnának a családnak. Így viszont egy maradandó bankszámla kellene.
Arra is gondoltam, hogy priviben megírom Tonyó számlaszámát, aki kérte eddig, és kéri, az ír ide, és meg átküldöm számot.

Most mennem kell, mert Viki nem hagy békén.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Százezer éve nem írtam már, csak csendben olvasgatok. Már legalább egy éve dolgozom, szóval, nem sok időm van.

A hír, hogy Lau elment nagyon megrendített, szeretném őszinte részvétem kifejezni Tonyónak és az egész családnak, beleértve Lau nagy babanetes családját is.

Természetesen szeretnék én is hozzájárulni a bankszámla tartalmához, kérlek írjátok meg a számlaszámot az anikotakacs@yahoo.com-ra, amenyniben eldől, hogy újat nyittok, vagy Tonyóét használjátok.

aniko
balancsa

Sziasztok'
Mi lenne ha 24 orara felraknad a szamlaszamot es utana kerned a szerkesztot, hogy azt az uzit torolje?

vagy en priviben is kernem a szamlaszamot.

hA ez nem jo, akkor ezek a koltsegek nem olyan nagyok, hogy ne lehesssen ra aldozni. Szerintem sem kell elkapkodni, de nekem ma jott meg a fizum, honap vegen mar lehet mashogy lenne....

csengo
Vendég

Szia Moszi!

A koszorú szép lesz, tutira! Ügyes vagy!
A számla: ha Tonyónak így jó, akkor küldd át, megyek is a bankba. Akkor így erre bármikor tudnánk küldeni, később is.

Puszi nektek!

boeszter@freemail.hu

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok,

MosziKép Ha gondolod, akkor én szívesen elviszem kp-ben a pénzt a temetésre, és akkkor nem kell feltétlenül neked is a számlához nyúlni, illetve egyszerűen abból fedezed a költségeket.

Szerintem magán számlaszámot semmmi esetre sem szabad nyilvánosan a netre feltennni. Aki kéri, annak priviben és persze Tonyó engedélyével.

Megyek, mert enyém törpe szétpakolja a házat.

Vera

hvera

Lányok!
Írtam a "Friss"-ekhez is és a "2005. ősziek"-hez is, hogy ha tudnak, ők is segítsenek. Remélem rájuk is számíthatunk.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

ViolaKép
Remélem már jobban vagy!
Jaj, szegény Míra! Miket csinál ez a lányka?!Kép Semmi baja nem lett, ugye?
Én is mindig attól félek, hogy kimászik az ágyból Eszti. Ezért is gondolom, hogy nyáron megvesszük neki a "nagyágyat" és próbálkozunk vele.

ReditkeKép
Örülök, hogy hallunk Rólatok!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél. Szörnyű lehet a két kiskölköt elzárni egymástól, rohangálni egyiktől a másikigKép Remélem Bálint hamar meggyógyul, szegénykém... aztán talán egyszerűbb lesz.
Neked pedig Kitartás!

Lányok!
A számlaszámot én is várom, léci küldjétek nekem is!
tabe77@freemail.hu

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Tudjátok mi jutott eszembe?
Még ha zárt láncon küldjük is Tonyó számlaszámát, attól tartok az sem jelent teljes biztonságot. Azért nem, mert nagyon sokan ismeretlenül is szeretnék megtudni (remélem tényleg a tiszta jószándék vezeti őket), de mi van akkor, ha valaki más okból kérné Moszitól a számlaszámot? Nehogy aztán a nagy jószándékunk a visszájára forduljon.

Egyre inkább azt gondolom, hogy legyen nyitva egy új számla, annak a számlaszámát fel lehetne tenni ide, aztán Moszi utalná tovább a pénzt Tonyónak.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Bocsi, ez az előbb lemaradt:

ViolaKép
Természetesen most is megy a sok drukk a lakástémához!Kép

Nikk, VeraKép
Örülök, hogy túl vagytok a betegségeken, remélem már Bandó és Kornél is formában van és rengeteget rosszalkodnakKépKép

Lányok!
Két napja kicsit melegnek érzem Eszti homlokát, ma délelőtt mértem a hőjét: popsiban 38,1 volt, az ugye 37,6 igazából.
Erre, csak úgy próbából, bedugtam a hóna alá is a lázmérőt, tök nyugisan végigvárta a mérést a lányka, 36,5 lett.
Azért az nem mindegy, hogy 37,6 vagy 36,5!!
Szerintetek most akkor mit csináljak?? Melyik a jó érték vajon? Nektek volt már ilyen?

Szép napot mindenkinek!

Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép
Ide is jöhet a számlaszám! csnoemi@mail.ru (RU)
A virágból rám eső részt meg kp-ban odaadhatom Moszinak, vagy az ő számlájára is utalhatok.Szóval Moszi mi legyen?

ReditkeKép
Türelmet kívánok neked és erőt, Bálintnak gyógyulást.

Noémi
fantikbaba

SziasztokKép
Ide is jöhet a számlaszám! csnoemi@mail.ru (RU)
A virágból rám eső részt meg kp-ban odaadhatom Moszinak, vagy az ő számlájára is utalhatok.Szóval Moszi mi legyen?

ReditkeKép
Türelmet kívánok neked és erőt, Bálintnak gyógyulást.

Noémi
fantikbaba

AnitaKép
Én eddig akárhányszor melegebbnek éreztem valamelyik gyereket, utána tényleg kiderült, hogy vagy hőemelkedésük, vagy lázuk volt.
Lehet, hogy kinevetsz, de én úgy is szoktam lázat mérni, hogy megpuszilgatom a homlokukat. A kezeim általában jéghidegek, arra nem szoktam hagyatkozni, de ha pusziadás közben a számmal is úgy érzem, hogy melegebbek, akkor tuti, hogy valami nem stimmel.

Még annyit, popsiban is és hónaljban is ugyanazzal a hőmérővel mértél? Mert pont a múltkor láttam egy riportot, hogy a digitális hőmérők gyakran pár tized fokot csalnak, ilyen szempontból sokkal megbízhatóbbak a hagyományos higanyos hőmérők. Sajnos, mert kisgyereknél amúgy is elég nehéz lázat mérni.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok,

A "Friss.." topikbol neztem at.

Bankszamla:
En a CIB-et ismerem, ott nincs megnyitaskor nyito osszeg, havi 190Ft a szamlavezetesi dij (Classic maganszamla)
Kartya kivaltasa nem kotelezo, de barmikor kerheto.

Ha megis Tonyo szamlaszama lenne kiadva, akkor kerem en is, es tovabbitom a sajat topikunkba a tobbieknek: micakukacexternetponthu

Koszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Csengő! Az Árpád hídtól kék metró Újpestig, majd a végállomáson piros 96-ossal el tudsz jönni a temetőig. A buszra a match vagy valami hasonló üzlet előtt kell felszállni Újpalota felé.

Kata! Megértem az aggodlamad, de gondolj bele, hogy az új számlára utalt összeghez is hozzá nyúlhat rosszindulattal valaki, ha akar, még mielőtt utalnám Tonyónak.

Akkor most mi legyen? Nekem mindegyí, de gyorsan kellene dönteni, hogy aki tud utaljon minél hamarabb, ill én is hamar oda tudjam adni Tonyóéknak az összeget segítve a temetés költségeit.

Más: Lau kedvenc virága a sárga rózsa volt.
Akkor csináltassuk fehér rózsából, és mondjuk rózsaszín virágból, pl. liliomból. Vga ykérjünk valami vegyes virág kompoziciót?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Anita,
szerintem, ha amúgy jókedvű a lányka és semmi más tünetet nem látsz rajta, akkor ne aggódj, fogzástól is lehet magasabb a hője. Elvileg a popóban mért értéket mondják pontosabbra, de én mindig hónaljban szoktam mérni, a másik nálunk nem működik.

Moszi,
szerintem nyisd meg az OTP-nél, nem olyan vészes a költsége és azt tényleg lehet nyilvánossá tenni (cégek is nyilvánossá teszik a számlaszámukat) és mint írtam pár hónap alatt kiderül, hogy meddig érdemes fenntartani. Talán így átfoghatóbb lenne az egész, mint ennyi embernek mail-t küldeni.

Koszorú lehetne akkor mondjuk fele rózsa fele meg tavaszi egyveleg virágok.

Kép

Kép
macsek11

MosziKép
Szerintem nyiss újat, mégis könnyebb lenne ez az egész úgy, hogy itt láthatja mindenki a számlaszámot, mint Neked 5000 helyre elküldeni.
Koszorú: én már elvesztem, Rád bízomKép

CsengoKép
13-án mehetnénk együtt, találkozhatnánk Újpest-Központban a 96-os buszmegállóban. Én addig nem metróval megyek, hanem a 14-es villamossal.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lányok?
Nagy hülyeség lenne csekken küldeni pénzt Lau férjének? Tudjátok, a régi módszerrel. Nyugodtan pirítsatok ide, ha baromság!Kép
(A koszorútól függetlenül persze, abba nem szeretnék beleszólni, hogy hogy gyűjtitek.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Nekem OTP számlám van, internetes eléréssel (99 Ft/hó).
Mi lenne ha nyitnátok egy számlát kártya nélkül internetes eléréssel? A számlanyitó meg havonta egyszer elutalná a számlán lévő pénzt Tonyonak? Addig működne mindez így, ameddig "forgalom" van.
Mit gondoltok?

Várom végleges döntéseteket!
Üdv
Niácska
niácska

Lányok?
Nagy hülyeség lenne csekken küldeni pénzt Lau férjének? Tudjátok, a régi módszerrel. Nyugodtan pirítsatok ide, ha baromság!Kép
(A koszorútól függetlenül persze, abba nem szeretnék beleszólni, hogy hogy gyűjtitek.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Niácska
Eddig a tied a legjobb ötlet Kép Így talán egyszerűbb lenne

Moszi
Koszorút szerintem bizd a virágosra,kérj vmi tavaszi csokrot benne pár szál sárga rózsával

Kép
Kép
nikk0830

Gabi! Szerintem úgy is küldhetsz.

Niácska! Az OTPben azt modnták számlaszám csak kártyával nyitható.

Ha felkelt Manó, akkor majd megnézzük a CIBet.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Moszmota!
Oké, köszi a választ!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali

írtam már, de eltúnt..
Anita
Én mind2 gyereknek popsiban mérem és digitálissal. mindig félek, hogy nem szorítják a hónaljukban eléggé, vagy eltörik. remélem nincs gondKép

Liv
mizujs, minden oké, írj azért pár sortKép

Viola
remélem nem lett baj az esésből és tudtál pihizni.

Edit
fütykös igazításhoz drukk. ez még nekünk is hátravan.

Moszi
én Rádbízom a döntést, ahogy Neked kényelmesebb. talán tényleg a számlanyitás, hogy ne kelljen emailezni.
koszorú: ezt is Rátok bízom, az a vegyes nagyon szép lehet, fele fehér rózsa, fele rózsaszín virág.

én is írtam a másik topikomban, hátha valaki csatlakozik.

még mindig hihetetlen, Lau már egy hete elment...

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

A csekkes utalás ugye jól tudom, hogy arról szól, hogy szépen kiviszi a postásbácsi. Szegény Tonyónak akkor hányszor kellene ugrania a csengetésre? Ha meg nem lenne otthon, akkor meg mászkálhatna a postára. Ezt abból gondolom, hogy rengetegen szeretnének pénzt küldeni, nem mind érkezne ugyanazon a napon, napokig, akár hetekig menne ez a cirkusz. Nekem ez ezért nem túl szimpatikus.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok'
Moszi, akkor szerintem is nyiss az otp-nel es utald nekik a penzt. (en bb-bankos vagyok, de most le van zarva szentendren az a resz, ugyhogy bocsi de nem jartam utana)

Csekk azert nem olyan jo, mert nem biztos hogy otthon vannak es akkor a postara kell rohangalni. De en is gondoltam ra.

Kata majd meg ird meg hanykor hol. Nekem az a bajom, hogy felorankent jar a hev.

megyek mert a fiatalur nem turi egy percig sem hogy massal legyek.

csengo
Vendég

Sziasztok!
A csekk csak rám vonatkozik, nem úgy gondoltam, hogy mindenki. Bocsi, hülyén fogalmaztam előbb.

Tudom, nem mondok újdonságot már, de tényleg nagyon jó kis csapat vagytok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek aki felajánlotta, hogy elvisz, vagy hogy együtt menjünk, de van 1-2 lány még aki jönni akar, úgyhogy úgy néz ki, velük megyek, vilivel.

Macsek: azt mondják, a petefészekrákot nem mutatja ki a szűrés, de Laurának se lett tökéletes a rákszűrése, tehát utalt rá!

Számlaszámot kérek szépen: virgile@freemail.hu

Szép napot Nektek!

Virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

virgike

Sziasztok!

szerintem is mindenképpen új számlát kellene nyitni és nyilvánosságra hozni, egész biztosan sokan utalnának rá, azok is, akik esetleg nem nyilatkoznak direktben erről. Így mi, az Uzsokisok is, hiszen Lau közénk is sűrűn járt és mindenki szerette. Tonyonak biztosan kínos lenne, ha tőle kérnénk számlaszámot,így is csak reménykedhetünk, hogy elfogadja a támogatást. És tényleg érdemes lenne megtartani addig, amíg van forgalom, biztos többeknek, akik segíteni szeretnének, könnyebb lenne, ha többször kisebb összeget lehetne utalni.

Tonyo, hogy vagytok, a gyerekekről írj pár szót, légyszi!?

Sziasztok, Krisz

Kép

Kép
tkrisz

És mielőtt elfelejtem, köszönöm nektek mindenki nevében a sok jó ötletet és a nagyszerű szervezést!!!

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Aki utalni akar Lau családjának erre a számlaszámra megteheti. (Erről kerül kifizetésre a koszorú is.)

Számlaszám: 10700660-54703140-51100005
CIB bank, Illésné Orosz Gyöngyi

Aki kérte mailen is annak majd később elküldöm.

KépKép
Kép
moszmota

Moszmota, ez érdekes. Mármint hogy számlaszám csak kártyával nyitható... ugyanis nekem van számlám kártya nélkül internettel. Nem mondom, hogy neked rosszat mondtak, lehet hogy megváltozott azóta, csak a megoldás életben létezik. Kép
niácska

Moszmota, köszi, hogy így kezedbe vetted a döntést. S intézted. Ügyi vagy! Kép
niácska

Kedves LAU férje, és a drága gyerekei!

Én nagyon ritkán nézek csak ide be, és LAU-t sem ismertem,csak az írásairól. Megdöbbenve olvastam, hogy mi történt vele!
Kívánok őszínte részvétet,és nagyon sok erőt a további életetekben!

mónika
manóci

Moszi!

Köszi a számlaszámot!

Akkor mostmár szabad a pálya.
Felnézek az Uzsokira is, ha még nem rakták oda a számlaszámot, akkor felteszem nekik is, hogy induljon be gépezet minél előbb.
Én is BKV-val jövök, Újpesttől a 96-tal. Olyan 1/4 11 - 1/2 11 körül ott leszek.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

MosziKép
Köszi, én már utaltam isKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

BoeszterKép
Egyedül jössz? Mert akkor csatlakozhatnál hozzám és Csengo-höz.
Akkor találkozzunk 1/2 11-kor a buszmegállóban.

CsengoKép
Neked is jó a 1/2 11? Ha késnél, azért megvárnánkKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Tudom, hogy buta kérdés, ne haragudjatok! Én OTP-s vagyok és kérdezi, hogy rezidens, nem rezidens ügyfél között lesz az átutalás, rezidens-rezidens között, vagy hogyan. Az az, hogy akinek utalom, az is OTP-s, vagy sem? Bocsi, olyan hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz! Kép

virgike

Sziasztok'
Nekem is jo, az idopont.
Meg nincs cd, de ha itt van akkor hamar megirom oket.

Honlaprol nem felejtkezem el, csak meg gondolkodom hogy lenne a legjobb. Ugyanis, nekem kismamakent jo lenne megtanulnom egy ket dolgot, hogy ha visszamegyek ne uljek bamban a gep elott... Szoval gyakorlatnak erdekelne, de ha van profi aki megcsinalna es surget az ido, akkor inkabb a sajatomen gyakorolnek...

Csengo
Vendég

Lanyok!

Szohoz sem jutok!

Termeszetesen mindenben probalok segiteni nektek, csak kerlek irjatok privit, hogy miben segithetek.

farkast@pr.hu

A temetesre termeszetesen elmegyek!

Ti hogyan mentek? Gondolom nem gyerkoccel.

Magi
Vendég

MOszi! A topic neveben koszi a sok utanajarast!
Vendég

Kép

Mécses ég a sírkövén, és a mécslángnál egy kép.
Egy boldog Édesanya arc a fénybe néz, s az éj fakó sötét.
Háztetők s a néma ég, komor felhőt űz a szél.
S egy réges régi dalt sodor felém, s álmunk újra él.

Szűk szobák kis ajtaján,
Ahol vendég rég nem járt.
Mint holtnak hitt barát, ki mégis él,
Remény jön el hozzánk.

Most a félelem, s a gyűlölet kiált,
Minden bánatunkért újabb halált.
De minden más lesz, ha egy új nap virrad ránk.

Ha a hajnal száll fel az ég alján,
Túl az éj halvány szomorú arcán
Újra látjuk majd, hogy az élet vár,
Bíznunk kell, egyszer a béke is eljön talán.
Vendég

VirgikeKép
A jogcímezés szempontjából rezidens ügyfélnek minősül minden természetes személy, akinek gazdasági érdeke elsődlegesen Magyarország gazdasági területéhez kapcsolódik (Magyarországon élő belföldi ügyfelek). Az e feltételnek nem eleget tevők számítanak nem-rezidensnek.

Neked a "rezidens-rezidens" módot kell bejelölni, de ha minden igaz, azt ajánlja fel elsődlegesen, nem is kell változtatni rajta.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

CsengoKép
Az időpont nekünk szólt, ugye?
Cd-t én is szeretnék kérni. Előre is köszönöm.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata!

Köszönöm, megtaláltam közben a magyarázatot. Bocsánat!!!Kép

Virgi

virgike

Nem tudtam még végigolvasni a 3 nap írásait, de elkezdek írni, amíg Dávid hagy, a többit később.

Viola, jobbulást nektek! Jobban vagy már?

Trompipi Andi, jó, hogy jelentkeztél! Hogy vagytok?

Titanilla, hogy érted, hogy "nem akarod Tonyó útjait keresztezni"?

Virgike, írod, hogy 12-éig kórházban kell lenned. Publikus, hogy miért, vagy inkább ne kérdezzem?
Csalódás egy másik topikban: szintén nem tudom, kérdezzem vagy inkább ne, hogy miért?

Edit, nagyon sajnálom a 11 évvel ezelőtt történteket, olvasni is szörnyű volt.
Jobbulást Bálintnak! Jobban van már?

Tényleg nagyon megható, mennyi segítőkész és jó ember van, mennyien gondolnak Laura és a családjára.

Dávid üvölt, mennem kell, később folytatom.

Kép

Kép
liv

LivKép

Publikus, csak azért nem írtam, mert az én problémáimnál vannak nagyobbak is.
Laporoszkópiát akarnak csinálni, mert nagyon fáj a hasam. Petefészekcisztám volt, az felszívódott, de a hasam még mindig fáj. Nem tudják mitől, de arra gondolnak, hogy esetleg összenövés alakult ki valahol a méhem, a petefészkem és esetleg a beleim között. Sajnos több, mint 3 hónapja el van dugulva az orrom, és addig amíg az nem szűnik meg, nem tudnak alatatni, nem tudnak megműteni. Így most 12-én megműtenek a fül-orr-gégészeten (kiveszik az orrmandulámat+ lekapargatják az orrnyálkahártyát, kivesznek egy cisztát az arcüregemből) és utána valamikor megműtenek a nőgyógyászaton is.
Másik fórum: mindenki saját magával van elfoglalva, nem segítenek egymásnak semmiben, néha napokig nem írnak semmit. Sokan indultunk, nagy hévvel, mára bezárult a topik. Sajnos a temetés időpontjára is csak ketten reagáltak, Õk is priviben, és Õk személyesen is ismerték Laurát.

Virgi

virgike

Nem tudom ki kesziti a CD-t de en is szeretnek.

Magi
Vendég

Magi, ha eljossz a temetesre akkor oda viszek neked is, ha nem akkor kuldd el a lakcimedet a fenti yahoo-s email cimre.
De sajnos meg nem jelentkezett a szerkeszto, hogy elkeszult volna...
csengo
Vendég

Liv
Írtam neked mailt..Megkaptad?

Titanilla
titanilla

Cd-t én is kérnék, ha kell másolok is, csak adjon valaki

Titanilla
titanilla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X