Sziasztok
Nincs vmi jó kedvem, valamire allergiás vagyok, olyan a fejem, mintha leforráztak volna. Felhívtam tegnap a fodrászt, hogy mitől lehet, ő meg fel volt háborodva, hogy milyen alapon mondom én, hogy allergiás vagyok valamire, ő nem tehet róla ??
(Tulajdonképpen nem ez volt a kérdés) Egyébként sem volt még semmi gond egy vendégével sem... Velem sem lesz neki több. Pedig a hajam jó, csak a homlokom...
Bőrgyogyi írt egy krémet, direkt szóltam, hogy szoptatok, naná, hogy szoptatás alatt nem javasolt ("csak ha az orvos mérlegelés után úgy dönt...") Most ezen is rágódok, hogy szoptathatok e vagy sem. Mert Zsombi nagyon akarja.
Nem kesergek tovább, próbálok visszaolvasni.
Tegnap volt nyílt nap a suliban, eldőlt, melyikbe megyünk. Most itthon van Szandi, mert el-elmegy a hangja. Tegnap szólt az óvó néni, hogy vigyük el dokihoz. Naná, este 6-8-ig rendel. Erre azt mondta, hogy oké, vigyük be ma, és ovi után doki. Reggel Apától nem vette át a másik óvónő a gyereket, azt mondta, hogy ha doki látta, beveszi (
). Este 9-kor???
Amúgy semmi baja, csak ez, de a csajszi aggódott, hogy mi lesz, ha becsonósodik a hangszála. Szerintem megint arra hajt, hogy minél kevesebb gyerek legyen bent, már megint csak 9 a csoportlétszám (ez a csajszi szereti kevésbé a munkáját) Mindegy, este angol után dokihoz megyünk. Életünkben nem voltunk ennyit, mint az utóbbi hónapban...
Beu
Ruhában jól néz ki Zsombi, de ha meztelen... Poci beesve, sehol egy hurka, se karperec, se semmi... Mondjuk cipelni így is elég. És jókedvű, ez az, ami vigasztal. Na meg befér dupla ebéd, dupla vacsi
Zsombi is kikapcsolja a gépet
, most el van barikádozva a kapcsoló, így meg mi alig tudjuk bekapcsolni
Szekrénymászó Lőrinc
Éjszakák
, nálunk is katasztrófa, csak nálunk 3 körül van az ébredés, ha nincs szerencsénk, akkor éjfélkor.
Zulu
Köszi a fogyis vigaszt, én azt "hámoztam" ki, hogy a múltkori 8,7 kg volt a hamis...
Gratula a sógornődnek, szép méretei vannak az unokaöcsinek
Urszila
Síelés
, alvó Julka
Közelharc
Pakolás nálunk is így,csak az a baj, hogy Zsombi gyorsabban tud szétpakolni, mint én össze
Mariann
Kis izgő-mozgó-dumás Marci
Ekkorát aludni!!! Talán egyszer Zsombi is fog...
Tavasz
, de jó lenne már itt is!
Manócs
Nagyon édes Mini
Rád hasonlít, ugye?
Egyetemhez kitartás
Mit fogsz tanulni?
Réka
Látom, sokan vigasztaltak a doki néni miatt. Az az érdekes, hogy eddig túl barna (sárga) volt Dani, most meg sápadt? Adj neki több sütőtököt
Nagy a feje: szerintem se nagy, a testéhez viszonyítva sem. Fáradt volt az a doki néni...
Nagyon is jól néz ki Dani
Képek
Virág
Éjszaka
. Segíteni sem tudok, nincs ötletem.
Verekedés
Momo
UH? Eredmény?
Boldog szülinapot Zsebinek
Lesz buli??
Gombóc
9200g
Szép méretek
Az, hogy mostanában nem nőtt egy centit sem, nem gáz. Majd egyszer csak megnyúlik
Depi hussanjon gyorsan el!!! Én is nagyon talizhatnék vagyok...
Kép nagyon klassz
Franyó
De legalább nőtt és hízott Anka
Nem triplázott
, na bummm, mi sem fogunk, Beuék sem
Lehet, hogy elmegyünk egy lisztbeszerző-körútra, Zsombici álmos.
Kicsit vigasztalok...
Puszi
Toffi + Zsombi