Sziasztok!
Ladányi Katának ismeretlenül is gratulálok a babához!!!
Elli,
én írtam régebben, hogy csak fehér bodykat veszek Ankának
. Akkoriban még megvolt az a szokása, hogy evésnél beletúrt a szájába, és mindent összekent. Most már ez nincs, egész tisztán tud enni. Csak azért írom, hogy nyugi, ez csak átmeneti időszak! (Kérdés, hogy meddig tart
, mondjuk húszéves korában már biztos vehetsz neki színes ingeket...)
Jók a képek!! Az a huncut mosoly
!!!
Szegény Gombóc,
ez rémes lehetett
, de a sünis vicc jóóó
!!
Zulu,
nagyon aranyos a kiscipő! Én rögtön tudtam, mi az "ebette", én is második gyerek vagyok!
Anka igaziból még nem beszél ám, egyedül a "nem"-et tudja szerintem, hogy micsoda. De próbálkozik. Most épp állandóan "dodó" és "todó" minden. Ja, és hiszti, hát az nálunk is van bőven.
Beu,
képek szuperek
, tényleg, milyen kis angyalkás haja van Lőrincnek!!!
Nem igazi cikizés volt ám, csak aggódó arccal kérdezgetik, hogy nem nehéz-e nekem a gyerek, és amikor mondom, hogy egyáltalán nem, akkor csodálkoznak, és azt mondják, hogy pedig milyen nagy. A rosszallást csak én érzem ki általában, persze lehet, hogy én üldözési mániában szenvedek
. Egyszer egy bácsika azt mondta a buszmegállóban, hogy nagyobb a gyerek, mint a mamája. Ezen jót nevettem magamban, Anka 9 kilójára és a saját 56-omra gondoltam
. A centikről nem is beszélve.
Klár,
ééédes a csaj!!!
Sütire én is kíváncsi vagyok... majd számolj be, hogy milyen lett, na meg kép is jöhet, hadd csorgassuk itt a nyálunkat!
Momo,
már olyan rég raktál be képeket a boszikról, naaaa, lécccciiii...
Toffi,
integető Zsombi
, lépegetéshez gratula!!! Tényleg, mi az az SM-es?
Kisvuk,
engem is érdekelne, hogy miért kellett nevet váltanod...
PsAndi,
Szegény Dani
... Ankának is megint hőemelkedése volt reggel, pedig tegnap már semmi... Aztán délelőtt megint semmi, én (gonoszAnya) elmentem vele Tücsökzenére (mentségemre: itt van kb. 5 percre, és fél óra az egész), de ott megint éreztem, hogy picit melegebb
. Nátha nincs egyelőre...
A homeos dologhoz én nem értek
.
Lányok,
normális az, hogy a Tücsökzenén minden baba ül az anyukája ölében, és figyeli a mozdulatokat, énekeket, tapsol, ha kell, Anka meg fel-alá mászkál?? Érdeklődve megnéz mindent és mindenkit, de tojik rám és a mondókáimra
. Kiszereli a kulcsot a faliszekrények zárjából, letépázza a bohóc orrát, de hidegen hagyja a hőc-hőc-katona
. Ja, és amikor berakják középre a csörgőkkel teli kosarat, hogy mindenki vegyen egyet, akkor neki a kosár kell
. Egyébként nem hisztizik, nem kiabál, nem rosszalkodik, csak csendesen elfoglalja magát mással... Jó, igaz, hogy a legtöbb gyerek idősebb nála, amelyik meg fiatalabb, még nem tud járni... Ez lehet az oka, hogy ő az egyetlen, vagy tényleg más, mint a többi???? Egy icipicikét se foglalkozik velem, úgy otthagy, mint eb a Szaharát... Itthon persze, ha ketten vagyunk, ugyanolyan matricagyerek, mint bárki más, de ha még valaki itt van, akkor én már nem is vagyok fontos (csak legyek ott, ezt folyton ellenőrzi a szeme sarkából
). A múltkor, mikor elmentem itthonról, bezzeg ment a "mammmammmamm", meg az ajtóramutogatás...
Na, nem sírok itt, igazából én élvezem, hogy ilyen kis érdeklődő, kíváncsi, barátságos a gyerek, csak elgondolkoztam, hogy más-e, mint a többiek...
Pusssz
Franyó