Sziasztok!
Andi!
Nagyon édes és helyes a babóca
Gratula a topik újabb kisfiújához
Kata!
Igen, a legszélesebb ponton kell mérni
Azért nekem nem volt olyan horror hasam még a szülés előtt közvetlenül se (pláne, hogy Marci 4150 grammal született), de azért nem panaszkodhattam
Téged is megnyugtatlak - tartok tőle -, hogy egy darabig biztos maradunk Érden, mert nagyon nagy a kínálat, csoda lenne könnyen túladni rajta. De azért szívem mélyén nagyon-nagyon reménykedem a gyors váltásban. Bocsi!
Gigi!
Oké, kiveszem a Petrát, de gondoltam akkor 100% a dolog, ha kibújik
Rönci!
Akkor babonából csak jövő héten várom az infot a táblába
Manka!
Szorítok, hogy a doki ne találjon már semmiféle gombát!!!
Egy napon van a Pároddal a szülinapod? Vagy pár nap az eltérés? Azért készüljetek fel, hogy a babóca lehet szégyenlős is, ahogy a miénk
Iza!
Tudod milyen sárga lettem, ahogy írtad a kényeztetéseket? Testradírozás, pakolás stb. Hú, de jó Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manóné!
Ha egy picit magas a vércukor, az még nem gond. Nem ettél a vérvétel előtti estén cukros dolgokat, mert az még a másnap reggeli eredményt is megkavarhatja. Megoldás: egy kis diéta, ami nem azt jelenti, hogy nem eszel, hanem odafigyelsz, hogy mit! És no para!!!
Jadey!
Neked aztán tényleg kijut a "jóból". Jobbulást!
Anett!
Gratula a jó vérképhez! Én is így voltam a terhességeim előtt, hogy vérvétel után 2 perc múlva már vízszintesben találtam magam, egyszerűen elájultam. Viszont a terhességek alatt semmi probléma
Kérdezd meg esetleg a mostani dokidat, hogy kit ajánlana. Ismerősök nem tudnak segíteni? Persze ügyeletesnél is lehet szülni, de személy szerint én nem merném bevállalni...
Mi a május 1-jei hosszúhétvégén megyünk 4 napra Egerbe
Már mi is nagyon várjuk. A szülésig utána már nem is szeretnék nagyon messzebb utazgatni.
Bali!
Csatlakozol hozzánk? Gratula a babátokhoz
Kriszkrosz!
TESSÉK JELENTKEZNI!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg csajok, hol vannak a beígért fotók? Tessék felrakni őket!!!!
A Marci-féle topikban is többségében fiúk születtek. Olyan furcsa... Egy picit azért szorítok, hogy én majd a lányok felé billentsem a mérleget
De ha fiútöbbséget erősítem, az sem lesz ám gond!
A C&A-ban klassz tunikák vannak, ha valaki felsőt szeretne venni. És ne csak a kismama-részleget nézzétek meg, mert én onnan kiválasztottam két felsőt, erre miután fizettünk kiszúrtam még pár modellt és még onnan is tudtam volna legalább 2-t venni, de meghúztam a határt.
Pusz: Melinda (19+0)