Szia Kia!
Köszönjük jól vagyunk! Kibújt 27-én az első fogunk bal alul. De mellette még nem jött ki, így tegnap este is háromszor kel, ebből kétszer sírva.... Pedig ilyet sose csinált még. Már 7 hetes kora óta végigalussza az éjszakát... Mocorogni szokott, de, hogy 3 óránként keljen. Sajnáltam szegénykémet nagyon.
Nagyon szépen forog hátról hasra és vissza, észre sem vesszük és már legurult a szőnyegről. Hó eleje óta lent játszunk nehogy leesen az ágyról. Ülni még Ő se tud, eldől mint egy krumplis zsák
Mi ebédre már megeszünk egy üveg főzeléket, meg délelőtt és délután kap egy kis gyümölcsös bébiételt, de nem az egészet csak kb 40 grammot. Azt nem szoktam mérni
Egyébként hó elején volt 8 kg és 68 cm. De ebben a hónapban szerintem nem sokat hízott, csak kb 30 dkg-t, inkább nyúlt. Amilyen kis husis volt, ahhoz képest már nem
Liza gyönyörű baba, és a közös képek Levivel.. Látszik, hogy nem féltékeny rá és, hogy nagyon szereti a kishugát. Remélem majd Lilus is így lesz a kistesóval 1-2 év múlva.
Időm nekem se sok van, rámtört a takarítás mánia, és állandóan pakolok és lomolok amíg van időm, meg elkezdtem tornázni 2 hónapja. Lassan de biztosan le fog menni az a csekély 16 kg
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Nektek!!!