Sziasztok!
Hát sajnos nagyon rossz napom van,nagyon rossz hireket kaptam!Sírás
Anyukám ma vitte a mamámat Székesfehérvárra a nagybátyám főorvos ismerőséhez 8 órára. 9 után csörgött is telefonom,hogy nagyon rossz hirei vannak a számomra,amit inkább személyesen mond el csak,nem telefonon. Így miután a nagybátyámnál voltak,elindultak hozzánk Pestre. Pont ebédelt Gabika,mikor megérkeztek.
Aztán megvárta anyu,míg leülök,és tudok koncentrálni és elmondta a nagy bajt:
-A mama mindkét lábát amputálni fogják,mert mumifikálodott,és kockázatos a műtét,de remélhetőleg túléli! Ez életmentő mütét lesz,mert különben 1 hónapja lett volna hátra,vagy annyi sem!
Először csak fojtogatott a sírás,aztán kitört belőlem!:cry: Párom szorította a kezem. Ha nem ültem volna,szerintem összeesek az biztos!
Anyuék itt ebédeltek nálunk,utána a mamám öccséékhez mentek Alsónémedibe. Míg itt voltak érdeklődtünk a kórházba a mama felől. A mütté sikeresen lezajlott,most kis ideig ott kell lennie. Bíztatok az életjelei! De sajnos már haza nem fog jönni!:cry: A nagybátyám elintézni,hogy ott Fehérváron bekerüljön egy katolikus otthonban,mert anyukám nem tudja ápolni,hiszen az állását nem tudja feladni,aki meg ott volt segíteni 1000 Ft-os órabért akar,azt meg nem tudná fizetni,meg k.........a sok szerintünk!
Anyu mesélte,hogy mielőtt eljött nagyon sírt,hogy mikor lát engem,de főleg Gabikát!SírásSajnos most látogatni se tudunk menni,mert tilalom van az influenza miatt.
Majd az otthonba megyünk majd,ahogy tudunk Gabikával együtt!
Anyukámnak most nagyon rossz lesz,hiszen egyedül azzal a hatalmas házzal és területtel! A kertet teljesen megszünteti,és amint nyugdíjas lesz szeretné eladni,és hozzánk közelebb jönni lakni,mert ez nagyon rossz!
Nagyon valószínű,hogy Kaposváron a kórházban vmit nem jól csináltak,vagy nem kelőképpen,mert nem is jöhetett volna ilyen állapotban,és a fekélyt is kezelni kellett volna. A sok pénzt azt persze eltették! Az a legkönnyebb! Legszívesebben feljelentem az egész társasságot!:evil:
Itt persze 1 fillért se fogadott el senki. A nővérek is azt mondták anyunak,hogy ők azért vannak,hogy segítsenek mindenkinek! Nagyon rendesek,más a hozzáállásuk,mint a másik helyen!
Ez nekünk most nagyon nehéz időszak,mert feldolgozni szerintem sosem fogom,hogy mi történt!