Sziasztok!
Evee!
Üdvözlet itt!
Gratulálok Nektek!
A helyzetem annyiban hasonló, hogy én is második babámat várom, de Õ már valamennyivel idősebb, 13 hónapos múlt. Mástól is hallottam, hogy csodálkoznak a népek, ha két baba között kicsi (ez is relativitás kérdése, hogy mi a kicsi) a korkülönbség. Terveztétek a babát vagy meglepetésként érkezett? Első baba fiú vagy lány?
Beteszlek a táblázatba, oké?!
Gigaboszi!
Nem semmi, hogy már második hónapja rosszullétezel
De ha az Utro után jobb lesz, akkor már kifelé mész az erdőből
Pitypalatty!
Nagy Testvérrel nem játszunk, úgyhogy Pitypalatty maradsz, amíg szeretnéd
Hová költöznétek, ha megkérdezhetem? Az jó, ha van ilyen lehetőségetek, így a lakást már teljesen a Baba érkezésének megfelelően alakíthatjátok ki
Banya!
Örülök, hogy minden rendben a Pocaklakóddal
Annyira várom már, hogy én is mehessek a 12.hetire és lássam kezét-lábát, ahogy kalimpál. Én Marcinál annyira csodálkoztam, hogy már ennyire emberi formájuk van ennyi idősen.
Az Uh-kor nem kaptál leletet? Mert azon rá szokták írni a nyaki redő nagyságát. De ha azt mondták, hogy oké, akkor oké
Angel!
Ciszta
Te fizikailag egyébként éreztél belőle bármit is? Mert az 5 centi azért tényleg jó nagy. Én itt a Bneten olvastam, hogy 100-ból 98 esetben visszafejlődik és így nagyon ritka, ha egyéb módon kell megszabadulni tőle.
Én egy kicsit hulla vagyok ma, mert Marci tiszta dilinyós volt. Szerintem az idő zavarta meg, még a szél utóhatása lehet. Egyik pillanatban vigyorgott, másikban toporzékolt, harmadikban bociszemekkel nézett rám. És egész nap sikítozott, ordibált. Mindenki pihenje ki magát a gondtalannak nevezhető babavárás alatt, mert aztán kész a nyugalomnak
Ja és hányinger lájtosan, de azért képviselteti még magát.
Pusz: Melinda