Új privát üzeneted érkezett!

Vizimano annyira rossz, hogy nem jottok a talira...Kép
Nalunk is vannak godrok stb de valahogy ugy erzem mindig kicsit kissebb a godor es konnyebben maszunk ki beloleKép , pl a parom azt nem erti meg, hogy nekem allatira faraszto 2*3 ora alvas utan felkelni es jol esne ha egyszer egyszer megtenne igaz megigerte de azota osszevesztunk es kozoltem dugja a seggebe a felkelesetKép , es estere mikorra mano kiszipolyoz nekem mar nincs mindig kedvem michelle wildosat jatszani mert tenyleg hulla vagyok, nem tudom ki nezte tegnap a Szuletett Felesegeket /sztem nagyon jo volt/ abban volt egy olyan poen ferj hazaerkezik az uzleti utrol es letamadja a feleseget aki megkerdi ugye nem baj ha csak fexem?Kép En is igy erzem magam estere mint egy parta vetett balna, zavar az is hogy 2x annyi vagyok majdnem mint szules elott stb stbKép
Ildi
-nem beszelte valaki tele Tibi fejet? Magatol a pasik nem jutnak el ilyen gondolatokig, mindig megadja nekik a kezdolokest sajnosKép ,es tenyleg csak az a megoldas ha megbeszelitek ha kicsit lehiggadtak a kedelyek, lenne meg par dolog amit leirnek de igy annyira felreertheto, hogy majd inkabb szemelyesen.
Tegnap sutotokot csinaltam ami majdnem brikett-tok lett mert elfelejtettemKép

Kép
vaktyuk

Jimbone
Ez a mellgyulladás nagyon durva, magas láz...Kép Van, aki segít otthon most?
Ez a fütyi-pirosság ez mitől lehet? Hú, sajnálom. De Áronnak nem fáj akkor, igaz? És gratulálok a felálláshoz!
Akkor most nem kérdezem meg, hogy szombaton jöttök-e, ha ilyen a helyzet. Gyógyulj meg hamar!! Mindketten!
Vezso
vezso

Sziasztok!

Ejej ezek a hibbant férfiak,jobb ha Tibid nem olvas bele a topikba mostKépÉn csak anyit tudok mondani,hogy próbálj vele beszélni,hogy ne rejted töltse ki a depijét.

Igazatok van csajok nagyon jó ide tartozni,mégha személyesen nem is találkoztunk (még).

Kingu
Én pont ilyen sírós vagyok és pont így éreztem én is.

Jusztikám
ne sírjál márKép
te figyi amit küldtél tök üres
nagyon szupik a képek,én is imádok fotózni,ami mostanság kimerül Maaja fotózásaibólKépekem amúgy a méhecskéd tetszik a legjobban

Wester
köszi a mailtKép

VizimanóKép
én bevállalom ezt a fogtündér némbert csak legalább már egy lenne itt kint

Dóri
sajnálom,majd megbékélnek,ha ilyen jóba voltatokKépMinek a csudának van pénz?mindennek elrontója

Vezso
írok,amint tudok csak szarakodik a netünk.anykádnak mi baja lehet-,az enyéémel madarat lehetne fogatni,ha vigyázhatna akis tündi-bündire

áhh így nem bírok írni,ded itt alszik az ölembe

Timurr
Vendég

Áááááá, most már én is mingyááá bőgök, először Vezso ezzel az anyáknapi témával, most meg Vizimanó a bajbaniskiállással... Na!

Zitmi hsz-éhez még jutott eszembe néhány gondolat. Hogy az elkényeztetést meg a szopit ugye azért ellenzik, mert túlzottan kötődni fog a gyerek az anyjához (amellett, hogy zsarnokKép). És hogy vajon miért kellene ennyire félnünk a kötődéstől, sztem normális, hogy ilyenkor kötődnek, és ahhoz, hogy majd később önállóak legyenek, nem most kell elutasítani őket, hanem akkor teret engedni nekik. Na de! azok, akiknek nincs bajuk a kötődésekkel, egy család vagy egy nagyobb közösség szerves részei, nehezebben manipulálhatók, mint a "kószák".Kép És amikor mi kicsik voltunk, akkor a társadalomnak igencsak manipulálható állampolgárokra, és nem önálló, felnőtt, gondolkodó emberekre volt szüksége. Úgyhogy sztem ezért volt ez az agymosás a mi szüleinknél. És sajnos a fogyasztói társadalom se nagyon támogtaja, hogy igazi értékekre neveljük a gyerekeket, mert akkor ki fog megvenni minden vackot? Pedig sztem a legtöbb, amit adhatunk a gyerekünknek, az a szeretetünk, mert csak az fogja elkísérni és megóvni őket, amikor mi nem leszünk velük - és sajnos olyan egyre több lesz, ahogy nőnek. (Na most már télleg mindjárt jön a bőgés.Kép)
Amúgy meg jó zavaros lett, nem is tudom, érthető-e amit írtam.

KépKép
connie

Vaktyuk,
brikett tökKép Nálunk brikett répa volt. Ment a lábas is a kukábaKép Estére már én is elég hulla szoktam lenni, főleg ha műsoros nap van Ákos részéről.Kép Na akkor csak pihenünkKépKépKép

Jimbone,
gratula a felálláshoz! Annyira édesek, amikor felállnak.Kép Mellgyulladás.Kép Mielőbbi jobbulást kívánok. Áronnak is gyors javulást kuki ügyben.Kép Nem rontottál el semmit, én is reménykedtem volna, hogy magától elmúlik. Majd írd meg, mit mondott a dr.Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie,
teljesen egyetértek veled. Hülye fogyasztói társadalom arra irányít, menj vissza dolgozni, csak akkor lehetsz sikeres. Vegyél meg minden vackot, mert megérdemled, és szépjócsudaszupi asszony mosfőztakarít meg gyereketnevel. De könyörgöm, ha a gyerek most azt tanulja meg, hogy nem számíthat rám, akkor miért várjam el, hogy X évesen, kamaszként megossza velem a gondjait?Kép

Kép

Kép
vizimano

Közben jó sokat írtatok.

Jimbone,
Gratulálok Áronnak a felálláshoz. Mellgyulladáson remélem hamar túlleszel. Mitől gyulladt be?
Engem is érdekelne , mitől lett olyan Áron kukija, doki mit mondott? Mi még egyáltalán nem húzgáljuk, egyéves koráig nem is fogjuk.

Berkiadri,
Én még lógok neked 25 forinttal.Kép
Jó, hogy túl vagytok a költözésen, nem irigyellek érte. De az igazi jó hír, hogy Martin ilyen nyugis és ilyen jókat alszik.

Dóri,
Ja igen: én is sajnálom, hogy így alakult anyósodékkal, sztem se telefonálj rájuk egyelőre, nehogy a fejedre zúdítsák, amit nem kellene.

KépKép
connie

Timurr : átküldöm mégeccer

Kép
juszti75

Sziasztok!

Nem semmi, amit már megint műveltek. Nen győzöm újratölteni, és olvasni megint, mire odajutok, hogy írjak, addigra felkel a manó. Most is itt ül az ölemben.

Vezso
Akkor elég nagy családod lesz!!!! (tali, Vezso cslád)KépKépKép
AnyukádKép Az enyém hála istennek nem ilyen. Õ majdnem minennap jön, és imádja az unokáját. Multkor azt mondta, hogy nem is hozzám jön, hanem az Ádihoz, én mehetek el bármerre. Az anyósom, meg az ellentétje. Amikor a Gábor nővére teherbesett a negyedik gyermekével, az mondta neki a saját anyja,(anyósom)hogy ti nem vagytok normálisak. Szó szerint!...

mennem kell, mert az úrfi nem hagy írni.......folyt köv
hüpi

Connie,
igenigenigen!!!!Pontosan így gondolom én is, minden mondatodat magaménak érzem! És igenis érthető voltálKép!
Sajnos mindig lesznek sokan, akik belesüppednek a tudatba, hogy majd mások eldöntenek helyettük mindent, és beállnak a sorba, és fogyasztanak, és fogyasztanak...

Vízimanó,
tetszett, amit írtálKép. Az írás terápia is, számtalan költő és író személyes sorsa ezt példázza. Németh László!!!!!!!!!!!!!!!!Imádom, nagyon szeretem mint írót, mint örök pedagógust, mint gondolkodót, mint apát.
Az én férjem is jogászKép...
Olyan szívesen elolvasnám a novelláidat...

Bea,
ez szuper, ha lesz Grétinek testvéreKépKépKép! A legcsodálatosabb ajándék, amit mi szülők adhatunk a gyerekeinknek.
Értem, mire gondoltál,mert én is úgy érzem, hogy nagyon jó ide tartozni. Igaz, én még nemrég csatlakoztam hozzátok, de köszönöm, hogy befogadtatokKép.
Azt, hogy én vagyok az egyetlen, aki még senkivel nem találkozott, úgy értettem, hogy a szombati találkozó résztvevőinek nevét végigolvastam. Olyan jó lenne egyszer egy olyan tali, amelyiken mindenki részt venne a topikból.

Dóri,
remélem, rendeződik nálatok is minél hamarabb a dolog. Ez nagyon rossz lehet a férjednek és neked is...

Vezso,
tudod, mi jutott még eszembe? Nem tudsz összebeszélni egy szimpatikus környékbeli kismamával, akiben megbízol, hogy kölcsönösségi alapon néha-néha vigyázzatok egymás gyerekeire?
Hátadnak én is javulást kívánok!

1 órán át írtam ezt a pár sort, de mindig meg kellett szakítanom vmiért.
zitmi

Jimbone,
Áron fütyijének jobbulást, a mellgyulladás pedig nemsokára elmúlik majd, kitartást nektek!
zitmi

Sziasztok!

Csatlakozom azokhoz, akik ma már bőgtek. Kép Kép Kép Most vagyok túl én is egyen. Kép
Kiderült, hogy Gréti tejallergiás!!!
Tudjátok, hogy zöld volt a kakija, ÁNTSZ vizsgálat negatív, kaki is helyrejött. Aztán két napja megint zöld, tegnap este meg pici vér volt benne. Ma beszéltem a gyerekdokival, aki azt mondta, hogy tejallergia Kép Kép Most megint letiltott a tejtermékekről, pedig Gréti 3 hós koráig nem ettem ilyeneket, azóta is csak a sajtot kezdtem el enni. Na most megint semmi. De ez nem is lényeg, csak Gréti kinőjje (így kell írni???). Azt mondta a doki, hogy 2 éves korára kinövi, de mi nem vezethetjük be addig a tejtermékeket. Ha jól emlékszem egyébként is 1 évesen lehet.
Connie, szerinted is kinőhető ez???

Hogy alakul ez ki egyáltalán??? Gréti csak anyatejet kapott eddig, és azt mondják az anyatejes táplálással megelőzhetőek az allergiák. Akkor ez most hogy is van????

Akiren
akiren

Akiren,
Igen, kinövik. De jó lenne jobban utánajárni Grétinél, mert a tejallergiának egyéb tünetei is vannak, hasfájás, hasmenés, kiütések. Zöld kaki meg pici vér mástól is lehet, azt hiszem másnál is volt már itt a topikban. Zsana fia tejallergiás, és nála volt minden tünet, amit írtam. Zsana egyáltalán nem ehet tejet, még a csokiban, párizsiban stb.-ben levőtől is előjönnek Vili tünetei, de a diéta mellett semmi baja. Nem olyan rémes, mint ahogy hangzik.Kép

KépKép
connie

Ezt pont ma tette be a X. ker. topikba valaki.

A tehéntej-allergia kezelése egyértelmű: a problematikus élelmiszert (tejet, tejterméket, tehéntejalapú tápszert) teljesen el kell hagyni a baba és a szoptató anya étrendjéből, ezután a javulás látványos, a tüneteknek rövid időn belül el kell múlniuk.
A tejelvonás miatt gondoskodni kell a kálciumpótlásról. A keresztreakció lehetősége miatt tehéntej-allergia esetén a kecske-, bivaly- és juhtej sem fogyasztható. Nagyobb gyermekeknél és felnőtteknél a szójatej, rizstej, zabtej megfelelhet a tehéntej helyettesítésére. Kisgyermekkorban az erősen allergén szójafehérje fogyasztása nem javasolt, a tehéntejallergiás kisgyermekeknek a vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemhiány megelőzése miatt speciális tápszert kell fogyasztaniuk. Mivel ezek meglehetősen rossz ízűek, türelemre és ízesítésre (gyümölcs) van szükség ahhoz, hogy az anyatejhez vagy a tejalapú tápszerhez szokott kisgyermek elfogadja őket.
Az étel- (tej)allergia által okozott hasmenés másodlagos laktázhiányt idézhet elő. Ilyenkor, ha az allergén kikerül az étrendből, a hasmenés még fennáll egészen addig, amíg a bélnyálkahártya rendbe nem jön.

Hatéves kor után a táplálékallergiák gyógyulási aránya sokkal kisebb, mint a korai életkorban.
A csecsemők tehéntej-allergiája az esetek 80-90%-ában 3 éven belül megszűnik, iskoláskorban csak 25-50%-ban várható javulás.
A javulás és gyógyulás csak szigorú eliminációs diéta után várható."

Többet itt:
http://www.allergiainfo.hu/inda17cs.html

És sztem írj Zsanának, ő már profi ebben sajnos.

KépKép
connie

"Tejfehérje- allergia
Kivonat Többféle fehérje található a tehéntejben, ami allergiás reakciót válthat ki. Hasonló fehérje található a juh, a kecske tejében is, ezért nem ajánlatos a tejallergiás betegnek fogyasztani. Öt-hat hónapos korig nem is kell az anyatejen kívül más étellel kínálni az egészséges csecsemőt. Anyatej hiánya esetén a kismama minden esetben forduljon a családorvoshoz vagy ha szükséges allergológushoz, gasztroenterológushoz. Megfelelő szakrendelésen, a szakszerű vizsgálatok kimutatják, hogy az allergia valóban fennáll-e, s ha igen, akkor az orvos hidrolizált tápszert ír fel. Gondos diétázás esetén két- három éves korra a túlérzékenység többnyire magától elmúlik. A tehéntej étrendi bevezetését csak orvos javaslatára és felügyelete mellett szabad megkísérelni, mivel heves és veszélyes allergiás reakció váltható ki. A fejlődő szervezet fehérjeszükségletét más állati eredetű, teljes értékű fehérjével lehet pótolni, ilyen a hús. A növények közül a a gesztenye és a szója is tartalmaz olyan fehérjét, amely a növekedéshez, fejlődéshez szüksége. A tejallergia klinikai tünetei lehetnek. a has puffadása, hasi görcsök, hasmenés, véres székletürítés. Járhat heves hányással, rosszulléttel, gyengeséggel. A bőrön csalánkiütés, ajak- és szemhéjduzzanat, ekcéma jelenhet meg. Előfordulhat asztmás jellegű hörghurut vagy akár fulladás, de láztalan ismétlődő tüdőgyulladás is. Az allergia okozhat állandó orrfolyást, orrdugulást, fülgyulladást is."

A hidrolizálás során a fehérjék elsődleges szerkezete megváltozik és így a teljes fehérje módosul...

KépKép
connie

Connie,

Tünet nálunk csak annyi, hogy zöld kaki, nyáláks, pici vér. Hasmenés nincs, de egy ideje megsokasodtak a kakis pelusok Kép Szeptemberben napi 1-2 kaki volt, most októberben minden pelusban volt, amit a foggal hoztam összefüggésbe, de fogacska az nincs Kép
Köszi, majd kérdezem Zsanát Kép

Akiren
akiren

Connie,

nagyon köszönöm ezt a gyors tájékoztatást. Olyan jó, hogy te minden problémára rögtön találsz egy csomó infót Kép
Doki is monta, hogx lehet más is, de már egy naegatív eredményünk van, így azt modta, nagy a valószínűsége. De azért még ha lesz véres kaki, akkor a véres részből is küldünk be vizsgálatra.
mindenesetre most letiltott a tejtermékekről. Kép
Gréti ül az ölemben, bocs a hibákért Kép

akiren
akiren

Sziasztok!
köszönöm szépen komp ügyben a válaszokat. Pont ma volt nálunk zsíír új védőnönk, őt is kifaggatm , ő sem javasolja.
Ma bebizonyosodott, hogy tényleg nem kell megszólalnom itt. Kép Kilógunk a sorból. Kép Olvasgatom hogy a babák mennyire nem alszanak,
enyém baba 1 hónapos korától este 8-tól 7 óráig alszik. Bár most egy kicsit meg vagyok rá "orrolva" mert "csak" 1/2 10 kor alszik el.
Hogy ilyet... ?!?! Kép
Férj ügyben dettó a helyzetünk, azzal a kis változtatással hogy Õ segít Szonját fürdetni, tisztába tenni, altatni stb...
De ha v.mit kérek már én vagyok úgy tud nézni, hogy mit akar ez már megint, és mi az hogy még én vagyok megsértődve mindenért. Hogy milyen vagyokKép Kép Mindegy remélem megoldjuk, mert azért imádom, és azt hiszem ő is engem. Kép

Még v.mi. Szonjának lett egy anyajegye.Pici mint egy gombostű feje. Először azt hittem megkarmolta magát és seb. De ma mondta a védőnő hogy bizony az anyajegy. Azt mondta végülis nem baj. Nem dudorodik ki, csak pigemnt v.mi. (nem tudom hogy mondta a védőnő) Azt hallottam hogy ilyen pici babáknak még nincs ajegyük. Nem lesz ebből baja?
Vagy biztos ami biztos vigyem el egy bőrgyógyászhoz.
Ez hosszú lett Kép
Sziasztok
Cerzsebet
cerzsebet

brühümm, kiderült, hogy a fodrász elnézte a naptárban a napokat és holnapra írt be bennünket KépKépKépKép
úgyhogy most itt vagyok a Gergő munkahelyén Grétivel az ölemben

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Akiren,
nem akarok butaságot írni, de én mintha úgy emlékeznék, hogy a laktózérzékenységet nitrogén-kilégzési teszttel lehet diagnosztizálni. Persze legjobb, ha a dokidat kérdezed meg erről.
zitmi

Szóval akkor folytatom!

Vezso
Még azt szerettem volna írni, hogy engem is megkönnyeztettél, az ovodás történettel.Kép Emlékszem még rá, hogy amikor én ovodás voltam, (tegnap) és anyáknapja volt, szintén verseket mondtunk az édeanyáknak, és nem értettem, hogy az én anyukám miért sír, azt hittem, hogy rosszul mondtam a verset, és odamentem hozzá megvígasztalni, hogy édesanya ne sírjál! Erre ő még jobban rázendített. Mostanra már én is értem a szitut!KépKépKép

Kingu, Zitmi, és akinek mág fáj a háta.
Én szoktam a fiammal bírkózni. Úgy hogy a hasamra fektetem, akkor ő birkóz le engem, és utána megfordulunk, hogy ő lesz alul, no nem teljes súlyommal vagyok rajta, hanem a kezemen támaszkodom. Közben meg össze vissza puszilgatjuk egymást. Mert amikor ő van fölül, akkor utánoz engem, és be akar kapni, és morog hozzá.Kép Szóval azt akartam ebből kihozni, hogy amikor ide-oda gurgulázunk, akkor néha akkorákat ropog a hátam, és nagyon jól esik. Próbáld ki, hátha segít!
Ha nem, akkor hívjuk Marcipán masszőr urat!Kép

Vaktyuk
Brikett tökKépKépKép

Lirian, Kingu, Jégvirág
Nagyon tisztellek titeket, hogy van ennyi energiátok tanulni a baba mellet. Minden elismerésem nektek. Tehát kitartást, és sok-vagy kevés? tanulást nektek. Nem tudom.Kép

Delfinke
Én csak csóválni tudom a fejemet rajtatok. Nem tudok nektek semmi újat mondani, hisz már a többiek leírták mindazt, amit gondoltam. Beszélgessetek!Kép

Juszti
Te annyira jó képeket tudsz készíteni. Most a kedvencem a fekete-fehér kép. Szerintem van egyfajta varázsa. Nem?

Nem tudom mi van a fiammal, de ma extra nyügi volt. Rettentően sírt még a kezemben is. Kapott viborcil kúpot. Már 2 is. Vagy a hasa, vagy a foga fáj.

Vizimano
Erre is küldhetnéd azt a fogtündért. Hihetetlen, hogy Ákosnak már 4 foga van!!!!!!

Majd még jövök....
hüpi

sziasztok,

Sajnos csak gyorsan. mert még végig sem olvastam de a férjem már hív h nem bír a gyerekkel

Vezso
köszönöm a számot
anyukádKép
Mi tuti ott leszünk a talin

Ildi,
küldök + energiákat. Tegnap majdnem írtam én is egy litániát mert én is teljesen ki vagyok borulva. Szerintem a fő ok a bezártság + van egy barátnőm aki rám se hederít

Kingu
hogy vagy?

Timurr
mi próbálkozunk az ejszakai itatással. Múlt héten bejött ezen a héten nem

Szerintetek miért van az h múlt héten 4-ig kibírta a gyerek, ezen a héten meg fél 2-kor ébred?

aki jön a talira ők mikorra tervezik? Ha tudnánk h a többség mikor jön akkor mi is úgy időzitenén, mert mi Nagykanizsáról jövünk és minél több emberrel szereténk találkozni

Connie,
köszi a kérdésedet a Manó etetéssel kapcsolatban. Megbeséljük, jó, mert most nem tudom leírni mert elég hosszú

Adri
hadri

Jaaaaaaaaaaaaa

Ma lett Ádám fél éves!!!
Kép

Igaz Zsuba? Gratula nektek is!!!
Bazsi, küldök egy baráti pacsit virtuálisan!KépKép
hüpi

Gratulálok a fél éves Ádámnak és Bazsinak!

Erzsébet,
azért jó ha hallunk ilyent is, mert reményt ad a nem alvó babák szüleinek.Kép

Akiren,
nagyon szorítok, hogy végül mégsem tejallergia legyen.Kép

Zitmi,
nagyon szeretem én is Németh Lászlót, többször, több életkorban elolvastam a regényeit, novelláit, és mindig mást tudtak mondani nekem.Kép Milyen szép lányai voltak.Kép Én is szeretnék egy lányt is .....KépKép
Mit dolgozik férjed?Kép

Kép

Kép
vizimano

Jimbone,
egyáltalán nem ciki, hogy látta a védőnő, hogy játszatok. Múltkor nálunk is így volt itt, ráadásul Manón rajta volt az 5perc és dilizett is. Be is kaksizott - nem a védőnő - volt minden. De ilyen az élet.Kép
Tényleg jobbulást kívánok, és várom a fejleményeket.Kép

Kép

Kép
vizimano

Hüpi, Timurr,
megy a fogtündér, nekem a bugyrom van tele vele. Napokig nyürrög - Vaktyuk után szabadon - a gyerek, nem alszik éjjel, nem eszik nappal, semmisemjó, kézbensemjó, jajajajjjaj fáááj üvölt. Nem kell nekem most néhány hónapig ilyen.KépKép

Kép

Kép
vizimano

Köszi Vizimano!
Mi az, kihalt tőlünk a topik? Vagy mindenki fáradt? Nekem is aludni kellene, mert múlt éjjel 4* evett a manó, de 6* volt fennt. Állandóan kutyázik, azaz rugódanizik. Ide-oda, segge föl. Kész reggeli torna.

Itt ülök, és bambulok ki a fejemől. Semmi sem jut eszembe.
Szilvi
hüpi

Hüpi,
Ákos ma igaziból kikúszott a szobájából a konyhába.Kép Persze végig szurkoltam, és hívogattam.Kép De olyan jó volt.Kép Persze, amikor már magától "kószál" a lakásban, akkor majd nem leszek ilyen vidám.Kép

Connie,
csak nem Gyűrűk Ura rajongó vagy?

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!
Már épp akartam kérdezni, hogy másnak is kevesebbet eszik-e a gyereke fogzáskor, de látom Vizimanóéknál is ez van. Még nem bújt ki teljesen a fogacska, de kocog, nem sok kell neki. Már alig várom, bár úgyis jön a mellette levő is.

Hadri,
Mi 10-12 között leszünk, utána el kell jönnünkKép, mert utazunk Debrecenbe.
Oké, a kajás kérdést majd megbeszéljük.

Akiren,
Ne nekem köszönd, a X. kerületi topikban szedte össze valaki, én csak átmásoltam. Ha nem ezsel tejterméket, abból baj nem lehet, de azért sztem vizsgáltasd ki Grétit szakorvossal, ha meg akarják "bélyegezni", hogy allergiás.

KépKép
connie

Sziasztok!

Má megint lógtam jó sokat, így visszaolvasni sem tudok, csak úgy beleolvasgattam, meg megnéztem a képeket. Kép

Jaj, nem nagyon van időm írogatni, csak néha beleolvasni a topikba, de azért remélem jöhetünk a talira.

ruz
ruzicsky

Vizimanó,
Nem is tudom, az már rajongás, ha 3x olvastam a könyvet, és filmen is láttam?Kép
Na menek dolgozni, mert apa mérges lesz, csak rám vár.Kép

KépKép
connie

Connie,
nem hiszeeeem! Én is ugyanezt tettem.Kép Amikor először olvastam, akkor még nem volt divat, csak kp iskolás voltam és csak 4 órákat aludtam, hogy minél többet olvashassak.Kép Ha akkor tudtam volna, hogy majd jön az én Drágaszágom és leordítja a fejem, akkor aludtam volna.KépKépKép
Jó éjt mindenkinek, lelövöm magam.Kép

Kép

Kép
vizimano

Remélem sokan jöttök a talira és bepótolhatom szóban a sok nem írást. Kép

Meg rakok fel egy képet Bendiről. Kép

Azért ezt választottam, mert én is szeretek fényképezni és ez sztem olyan érdekes kép Kép

Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam és kb. 1 óráig próbáltam visszaolvasni, nem volt egyszerű.
Először is gyors gyógyulást a beteg Manóknak és mellgyúlladásos Anyukáknak.
Gratula az új fogacskákhoz és a féléves szülinapoKhoz, ja meg a volt névnaposoknak.
Mire végigolvastam már bőgtem is nem tudom milyen front van, de amikor valamelyikötök írta, hogy várta-várta a nagy boldogságot és az nem jött magától hanem tudatossan kellett odafigyelni és minden pici jóban meglátni szépet, az olyan szépen volt leírva, hogy egy könny az egyik szememben. Aztán amikor Vezso irta az Anyukáját, hogy ott lakik nem messze és a picike, gyönyörű Rozibabát még csak egyszer vállalta na akkor megint elérzékenyültem, mert igaz, hogy az ember magának szüli a gyermekét, de könyörgöm a mi szüleink nem vágynak megint azokra a kis pici karokra, puha illatos bőrű babákra. Hogy mosolyogjanak rájuk és viszont, én nem értem a mostani nagyszülőket!!Nálunk Anyukám mondjuk úgy ahogy, mert néha összejön, a másik oldalon úgye közölték, hogy miért nem bízom babysitterre. ???
Vezso, Te olyan jó Anyuka vagy ezt a Te anyukád nem látja, hogy ilyen szépen nevelsz három gyöngy lányt, és hát valljuk be az embernek néha kell egy kis feltöltödés, hogy kicsit kikapcsolódjon.

Juszti!
Fantasztikusak a képeid, na ezeken is elérzékenyültem, olyan szépen fogod meg a dolgok lényegét, hogy sok ember elmegy mellettük Te meg csak egy kis töredéket emelsz ki és ilyen gyönyörű képek születnek a kezeid közül.

Delfinke!
Remélem rendeződik minden nálatok és a férjed elgondolkodik, hogy miket mondott, nem ezt érdemled. Nagyon lelkiismeretes Anyuka vagy és azért a jóképű fiadért mindent megteszel ezt tessék becsülni, hogy ilyen klassz feleséget fogott ki magának. Ja a fiad mennyiért masszíroz, mert nagyon hasogat a hátam!

Akiren!
Ti akkor most nem jöttök a talira, pedig a kis vőlegény már nagyon készül!!
Beni most soványabb Grétinél mert ő 70 cm és "csak" 8750 gramm. Gréti maga alá gyűrné. Kérnénk friss képeket!!!!!!!!
Mi van a tejallergiával, hogy is derült ki, a zöld kaki sokszor volt, mert Beninek is tegnap egymás után négyszer volt, 10 perc alatt tele a pelusa és aztán volt egy adag zöld kaki pedig én nem ettem sem spenótot, sem sóskát. Hol csavargott ez a gyerek, kinek a cicijén lógott éjszaka??

Kingu!
Ja el is felejtettem mondani, hogy a múlt héten megcsináltam a kókuszgolyókat és azt vittem a színházba, nasinak na nem a nézőtéren ettük, hanem még előtte bekajoltuk a lányommal, nagyon fini volt!

Én is felteszek egy verset olyan szép!

Isten hozott,
ölelésért nyújtózó
aprócska karok,
szunyókáláskor
félig lehunyt kis szemek.
Isten hozott,
apró kezek
és apró lábacskák,
édes kuncogások
és mosolyok.
Isten hozott egy világban,
mely csak rád várt....
hatalmas szeretettel!

A boldogságvárásra még annyit, hogy én sem sírtam amikor a Patri és Beni megszületett, ritkán sírok (na a "Szülőszoba" című műsort végégbőgtem) de sokszor van, hogy csak állok a fiam ágya felett és nézem, hogy ez a kis ember még 5 hónapja a pocakomba volt és írtó boldog vagyok, hogy megismerhettem és én lehetek az Anyukája. A lányomnál még nagyon fiatalka voltam és más érzések munkálkodtak bennem, de őt is nagyon vártam és imádom a mai napig, csak mert hogy ő már nem olyan picike.
Patri
(Én ritkán jövök, de akkor rettegjetek, marha sokat irok mindig egyszerre, BOCSI!)
patri

Vigyázat, hosszú!

Sziasztok!

Pfű, azt sem tudom, hol kezdjem, annyit írtatok. De muszáj lesz reagálnom, mert ha a hónap végéig várok, akkor már fél napot fog igénybe vennie egy tisztességes hozzászólás megírása, annyi érdekesről beszélgettetek az elmúlt napokban. Na, valahol elkezdem.

Lóci óriás lesz: imádom, ez az egyik kedvenc versem, és ennek hatására döntöttünk úgy, hogy a következő (vagy azutáni), ha fiú lesz, akkor Lőrinc lesz, és Lócinak fogjuk hívni. Amúgy is nagyon szeretem Szabó Lőrincet.

Boldogság: Én is sokáig azt hittem, hogy a boldogság valamilyen megfoghatatlan lebegés, az ember mindent lila ködben lát stb. Aztán lassan rájöttem, hogy a mindennapokban, a legapróbb dolgokban is ott lappang, csak amíg a lila ködre várok, elkerüli a figyelmemet. Amióta meg Flóra megszületett, a legváratlanabb pillanatokban tör rám boldogságérzés. Vacsit csinálok, sétálunk, akármi. egyszer csak elkap, és akkor vigyorgok fél napig. Persze van úgy, hogy nagyon lehangolt vagyok (pl. most), néha magam sem tudom, hogy miért. Szerencsére mostanra már megtanultam (többé-kevésbé), hogy ilyenkor ne azokon töltsem ki a frusztrációmat, akiket legjobban szeretek.

Juszti: A Boldogság-kép elképesztően szép! Már én is akartam írni, hogy megnéztem a fotóid, és egészen elámultam, hgy milyen profik. Egy időben én is fényképeztem (írtam egy kis lapnak, és a saját fotósom is voltam), de azok messze nem voltak ilyen szép képek.

Éjjeli fény: nálunk az első pillanattól ég egy kis lámpa, anélkül folyton hasraesnék.

Connie: Gratulálunk a fogacskához!

Komp: nálunk sincs, nem is lesz. Nincs vele kapcsolatban rossz élmény a családban (a keresztlányomnak volt), de valamiért mégis viszolygok tőle.

Timurr: nekünk a távolabbi rokonságban vannak ilyen ridegtartás-hívő, régimódi anyukák. Igyekszem ritkán találkozni velük (most könnyű :o), és ha találkozunk is, akkor is megpróbálok nem odafigyelni arra a sok sületlenségre, amit beszélnek. És észrevettétek, hogy általában ezek azok az anyukák, akik a leggyakrabban szólják le mások elveit, módszereit, meggyőződését? Valahogy késztetésük van rá, hogy a saját elgondolásukat ráeröltessék másokra. Én is kaptam hideget-meleget, amiért Flóra nem kapott még 4 hónaposan húslevest! Mert hogy mi lesz így belőle? Éhen fog halni! Ésatöbbi.

Én egyke vagyok, és amióta csak az eszemet tudom, mindig is szerettem volna tesót. Sajnos anyunak nem lehetett több gyereke utánam, és amikor meg örökbe akartak fogadni egy babát (akkor már 10 múltam), végül a herce-hurca eltántorította őket. Úgyhogy én eldöntöttem, hogy legalább 2 gyerekem lesz, de még inkább 3. Amióta Flóra megvan, azóta még inkább így gondolom.

Vezso: én is akartam kérdezni, hogy hogy csináltad meg 2 év alatt a gimit, de akkor most már értem. Én végül is szerettem az apáczait minden hülyesége ellenére. Pl. a férjemet is onnan ismerem: 13 éve, hogy együtt vagyunk!

Ildi: Szomorúan olvastam, hogy ilyen rosszkedvű vagy, ilyen sokat veszekedtek, de biztos vagyok benne, hogy minden rendbe fog jönni, csak ne söpörjétek a szőnyeg alá a gondokat, hanem beszéljétek meg.

Bea: nagyon tetszett a hozzászólásod, amit erről a közösségről írtál. Én is írtam már korábban, hogy milyen sokat jelent nekem, hogy ide minden nap "belátogathatok", megoszthatom veletek örömöm, bánatom, ha kérdésem, parám van, mindig van valaki, aki választ tud rá adni, és megnyugtat.

Nekünk ma elég nehéz napunk volt: már megint semmi nem volt jó. De betegségtünetek nincsenek. Egyfolytában a szájában turkál, és ugyanúgy nyüglődik, mint az első két fog előtt. Remélem, hamar túl leszünk rajta.
Az éjszakáink mostanában hol ilyenek, hol olyanok. Az utóbbi 2-3 éjszaka jó volt (csak 3szor ébredt Flóra, abból egy 11-kor volt, amikor még fenn voltam, tehát álmomból csak kétszer kellett felkelni), de előtte néhány nappal volt megint egy maratoni 7 ébredéses. Hát, ez van.

Nagyon jó talit nektek a hétvégére! Kérünk szépen majd beszámolót és képeket! Legyen nagyon szép időtök, és érezzétek nagyon jól magatokat.

Kriszta

(Ezt a hozzászólást még délelőtt (mármint nekem délelőtt) kezdtem el írni, az akkor állapotot olvastam el. Este fél kilenckor már hozzá is jutok, hogy elküldjem Kép

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok! Jó reggelt!

Visszaszámlálás a taliig: 26 óra Kép

Ruz
Tök jó, hogy jöttök!!! Olyan jó, hogy bejelentkeztél!!! KépKép

Delfinke
Írjál, hogy mi van, jó? Gondolok Rátok! Kép

Akkor úgy néz ki 17 mama lesz: Wester, Delfinke, Dóri, Connie, Jégvirág, Pviki, Villes, Vaktyúk, Zitmi, Patri, Berkiadri, Hadri, Lir, Babjag, Kata, Ruz, Vezso. plusz kb 8 férj, meg babatesók.
Akkor mégsem leszünk egyedül, mint Vezso család Kép

Most aztán már senkivel se történjen semmi, ami miatt aztán ne tudjatok eljönni! Kép
És, aki még jönne, mert máshogy alakul mégis a program, jöjjön, szeretettel várjuk: pl Hüpinek ha nem jönnek a festők, vagy ha Vizimanóék mégsem utaznak el stb stb...
Minden baba legyen egészséges!!! és minden mama jókedvű! És minden férj is tegyen úgy, hogy élvezi a talit (akkor is, ha szegény, amúgy nem élvezi)
Kíváncsiak vagyunk Zitmire és a lányaira nagyon! Kép Jégvirágra és Westerre és családjaikra úgyszintén. Wester! Jégvirágék ott laknak majd a szállodában és ha Ti is, akkor a hozzatok fürdőruhát mindenképp. Viszek Huggies Swimmerst, ahogy Jégvirágéknak ígértem mélben, és akkor LucaZsófi is pancsizhat majd.
A fényképezőgépeket tessék előkészíteni, feltölteni! Kép

Holnap fél 10-től ott leszünk a Galenus teremnél a családommal. A parkolás nem 1500, hanem 150 ft per óra, a múltkor rosszul írtam, még egy nulla ott maradt Kép 15 percig nem kell fizetni.
A terem a szálloda halljába lépve balra van, intéztem táblát is a hallba, de bármelyik londinertől is meg lehet kérdezni, aki nem találja. Aki szeretné, megküldöm mélben telefonszámomat szívesen, csak írjátok meg hova.
Szeretnétek egy szállodanézést egyébként? Akit érdekel, a férjem szívesen megmutatja a szobákat, a termálrészt meg minden érdekességet.
Ha eszembe jut még vmi, később megírom, most megyek vásárolni a törpével Kép
vezso

Jó reggelt mindenkinek!

Ruz,
Bendi és a fénykép is nagyon aranyos.Kép

Kriszta,
Szabó Lőrinc nálam is nagy kedvenc. Én a Semmiért egészen c. verssel vagyok folyton gondbanKép állandóan foglalkooztat, nem egészen fogom az alapállást, arra késztet, hogy újra és újra elolvassam, és gondolkodjak rajta. Másik nagy kedvenc Pilinszky.Kép

Vannak olyan anyukák akik nagyon "osztják az eszet" néha elcsodálkozom, hogy ugyanúgy csak 1 gyereke van mint nekem, és az ő "módszerének" kizárólagosságát hirdeti. Akkor hogyhogy az én gyerekem is él?KépKép Na mindegy. Olyanokkal tartom a kapcsolatot, akik megosztják a tapasztalataikat, olvasnak, mérlegelnek és nem feltétel nélkül követnek valamilyen "elméletet"Kép

Patri,
nagyon szép verset írtál ide nekünk. Köszönöm szépen. Olyan jó volt reggel ezt olvasni. Bár nálunk már korábban reggel lettKép Már kimostam, teregettem és most vasalni is fogok.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Akartam még tegnap este írni, de annyira lassú volt a netem, nem tudom miért, úgyhogy inkább feladtam és lefeküdtem aludni.

Ildi

Remélem már azóta is jobban vagy és nem veszekedtek a pároddal. Marci olyan aranyos baba. Olvastam, hogy beteg volt szegény, de remélem már meggyógyult. Kép

Connie

Ezzel a régimódi szemléletmódról szóló írásoddal nagyon egyetértek. Nekem is tegnap érdekes beszélgetésem volt apósommal, jöttünk vissza sétából és kint volt a teraszon após és leültünk egy kicsit hozzá és dumálgattunk Bendiről. És szóba került, hogy vigyázni kell már vele, hogy ne essen le az ágyról, mert már nagyon tud kúszni. És olyan szemrehányóan nézett rám, meg mondta, hogy kellett nekem beszoktatni az ágyba. Miért nem a kiságyban alszik, meg az ő gyerekeik napközben járókában voltak és az milyen jó volt stb. Meg kérdezte, hogy mit eszik már Bendi és akkor előjött, hogy nem adok neki teát, mondtam, hogy szopizik sokat még és csak nagyon keveset eszik meg, emiatt nem akarok neki más folyadékot adni, mert most még szopizzon csak, az a jó. Hát akkor is furcsán nézett rám...

És nekem is az egész rokonság állandóan azt mondja, hogy elkényeztetem Bendit.

Vezso

Anyukád hihetetlen. Õ úgyis mindig kritizál téged, hogy miért vagy rossz anya, meg háziasszony, szerintem te is kritizáld állandóan, hogy milyen rossz nagymama. Hátha használ neki. Kép

Akiren tejallergia. Kép De azért reméljük nem az.

Jimbone

Ne már mellgyulladás?? Ilyenkor? Kép Kép Azt hinné az ember, hogy mostanra már megszokta a mell a szopit. Mindenesetre jobbulást.

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Egyenlőre csend és béke honol itthon!
Kép
Nekem is az a véleményem, hogy a problémákat nem szabad a szőnyeg alá söpörni;de ez nálunk a köv.képpen működik:
Összeveszünk>bocsánatot kér(miután én egy csomót bőgők)>bevallja hogy nekem van igazam, és ő hülye>pár nap múlva ismét bekattan!
Szóval ez van!

Vezso!
BKV-val hogy jutok el a szállodáig?Apának holnap dolgozni kell sajnos; így édes kettesben megyünk Marcipánnal(ha nem fertőz).
10-re megyünk a dokihoz, ő mondja ki a végső döntést!Kép

Ki jön még férj nélkül és tömegközlekedéssel?
Nem akarok egyedül utazgatni!
Kép

Tegnapi pötty nélküli kép:
Látjátok milyen nagyfiú vagyok már?!:
Kép

Ildi

delfinke

Cerzsebet!
Azt hiszem te kérdezted az anyajegyeket(ha nem akkor bocs).
Marcinak már 3db anyapöttye is van; nekünk azt mondták, hogy ilyen korban nem szokott kijönni de semmi gond.
Gond akkor van ha megváltozik a formája, elkzd nőni!
Úgyhogy szerintem ne aggódj!
Kép

Ildi

delfinke

Jó talizást nektek holnapra, ma csomó intéznivalóm van, úgyhogy rohangálni fogok.Kép
Jó hír: beleférek egyik régi nadrágomba, és nincs kibuggy úszógumiKépKép

Sajnos biztos megyünk Szhelyre, ezen nem lehet változtatni.Kép

Ildi,
nagyon tündéri Marcipán, igazi kislegényKép

Ha lesz időm még benézek.Kép Aztán kérünk ám beszámolót és képeket is.Kép

Kép

Kép
vizimano

Jó reggelt!

Ruz,
De jó, hogy jelentkeztél, és jösztök.
Nagyon különlegesek a fények azon a képen.

Ridegtartás: közben jutott eszembe, hogy sztem azért is nyomják annyira ezt a korábbi generációk, mert sz@r lenne nekik belegondolni, hogy ők így neveltek minket - esetleg a saját anyai/apai ösztönüket elnyomva - és most kiderül, hogy minden amit csináltak még káros is volt, nem csak nemjó. Anyuval elég sokat beszélgettünk erről a terhességem alatt, talán ezért is nem csesztet annyit (kivéve az etetésselKép), és ő pl. mesélte, hogy amikor engem sírni kellett hagyni éjjel, akkor ő meg az ő ágyukban sírt, hogy nem vehet fel, mert apukám nem engedte. És őszintén irigyel azért, hogy itthon maradhatok Ákossal, neki 4. hónapban vissza kellett mennie dolgozni, és alig látott, egész nap nagymamám volt velem.

Másik: sztem az egy nagy baromság (már bocs), hogy a gyereket magunknak szüljük, mert abszolút kell a társadalom fennmaradásához, hogy legyen "utánpótlás", és nagyot néznének a mai nagymamák, ha 10 év múlva azt mondanánk, hogy sajnáljuk, de nekik már nem jut nyugdíj, mert nincs aki megtermelje. És nem tudom, hogy várhatjuk el a gyerekektől, hogy tiszteljék az időseket, ha azok így viselkednek. Szóval egy gyerek nemcsak az anyuka hobbija, hanem össznépi érdek és érték. Arról nem is beszélve, hogy minden gyerekkel adunk még egy esélyt a bolygónknak, hátha egyszer már felnő egy normális generáció.Kép
Van egyébként egy indián mondás, ami nagyon tetszik, nemrég hallottam: "Egy gyerek felneveléséhez egy egész falu kell."

KépKép
connie

Cerzsebet,
Ákosnak is van már 2 halvány anyajegye - hiába no, anyja fia.Kép

KépKép
connie

Sziasztok !

Ma ismét süt a nap!
Kép

És amúgy is csodás napra virradtunk. Az én fiacskám, Nagy Boldizsár fél 10től reggel 5-ig aludt szopizott majd 7-ig nyomta még az ágyát. És most 8 után etettem és ismét fújja a kását.
egyem a szivét.

Jimbone: Áron olyan ÉDI!!!!! Sajnálom a mellgyulladásodat , remélem már múlik.

Vezso: Furcsa hogy anyukád így reagál Rozira. Az én anyum nagyon imád Boldira vigyázni és vele lenni.

Akiren: Jaj szegény Gréti. Remélem mégsem tejallergia. Kicsit meg is ijedtem mert ilyen Boldinak is szokott lenni. Zöld kaksi pici vérrel. De a K vitamin beadása után minidg elmúlik.Ezt a dokinő mondta hogy lehet hogy attól van , de én most szkeptikus lettem.

Bea: Akkor ma mentek fodrászhoz? Jó szépülést!

Hüpi: Köszönöm szépenKép örülök hogy tetszenek a képek.

Adri: Nálunk is változó a kelés. Van olyan hogy 10-szer kelt, de olyan is ( bár ritkán )hogy egyszer sem. Nem tudom mi lehet az oka. Bár csak el tudnák mondani a babák mi bántja őket.

Ádámnak és BAzsinak boldog féléves szülinapot!!!

Connie, Vizimanó: Én is sokszor láttam a filmet. Imádom. Főleg az első részt szeretem. Az elejét. Csodálatos helyen játszódik. Ész amúgy is a drágaszág elsző hylyen van nálamKép

Patrikám: Látod ezért érdemes Kép mármint fotózni. Ilyenkor olyan jó , hogy ugyanazt látod a képben amit én akarok belevinni. Ugyanis pont amiatt fotózok bizonyos dolgokat amit leírtál. Egy egy apró részlet kiragadása. Meglátni a szépet. Jó hogy így látod Kép Köszönöm.

Egyébként Benid 8,7 kiló Boldi "csak" 7 és fél. és 70 centi. De azért nem látom őt soványnak. Kép

A vers amit írtál: ha van kedved olvass vissza május 20. körülKép feltettem egy képeslapot amit a páromtól kaptam , ezzel várt minket haza. ez a versike volt rajta , kedves nekem.

Ruz: Bendi nagyon aranyos és tényleg szuper a kép.

Kriszta : Lóci név nagyon aranyos. Nekünk is tetszik . A szomszédban van egy kisfiú őt is így hívják.

Tegnap elmentünk sétálni és ezt direkt NEKTEK készítettem. Szeretettel:

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
juszti75

Connie

Már megint nagyon egyetértek. Kép

Amúgy képzeljétek úgy tűnik újra nagylány lettem. Kép Pedig olyan jó volt nélküle. Nem hiányzott egy cseppet sem, hogy megjöjjön. De hát ez van. Egyelőre nem fáj, meg nem erős, de már előre félek, nehogy úgy járjak, mint Vezso.

Bendi pedig már majdnem fel tud ülni, sőt néha sikerül is neki, amikor épp fel akar rám mászni (ez a kedvenc elfoglaltsága, hogy én fekszem, ő meg mászik fel a hasamra hátamra vagy lábamra ami épp akad Kép ) szóval amikor feltámaszkodik rám, ki tudja magát nyomni, már majdnem áll ilyenkor és akkor visszahuppan és ül. Kép De már majdnem megy neki simán a földön is a felülés. Meg négykézláb van állandóan kutya pózban és próbál előrehaladni, de mikor elindulna mindig visszahuppan hasra. Kép Szóval ezt még gyakorolni kell. Kép

Na meg voltam suliban is, írtunk zh-t alkotmányjogból, olyan közepesen sikerült, de megvan az aláírásom, mehetek vizsgázni. Kép vagy Kép? az nem lesz ilyen egyszerű, mint a zh, már előre félek

Szüleim nekem nagyon élvezik, hogy ők vigyázhatnak Bendire mikor én suliban vagyok, múltkor haza sem akarták engedni, mondom anyának, hogy indulunk tedd be a hordozóba. Erre nevetve mondja, hogy nem. Kép Szóval ha ott vagyunk ki se lehet venni a kezükből. Kép Alig várják mikor megyünk megint.

ruz
ruzicsky

Vezso
Most csak egy gyors kérdés,bocs:
beengednek a szállodába farmerben és sportcipőben?Ha bkvval megyek és magamon cipelem a 10 kilós gyereket,nem tudok tüncicipőt és tünciruhát felvenniKép
Tényleg,ki kell(ene) öltözni?
Virág
villes

Juszti
örülök,hogy jól aludt Boldi,Maja is eég jól húzta csak 3szor keltünkKépMegkaptad az emailemet?Szarakodik a levelezésemKépSzépek a képek,rajtad felbuzdúlva én is elterveztem,hogy mást is fotózok nem csak a leányt,de még nem jutottam el odáig.

Ruz
Örülök neked,Bendi imádni való,és olyan jó hallani,hogy már másznak,felállnak stb. a babák,nemrég még a pocakba voltak,aztán nagyon törpék voltak,most meg átmentek felforgató elembeKép

Akiren
Én még ilyet nem hallottam,a zöld kaki mástól is lehet és a pici vér is,hát remélem nem tejallergia lesz belőle.

Connie
tetszik ez az indiános mondásKépÉs amiket írtál az isKép

Marcika nagyon szép,egyem megKép

És persze Áron is a nagyfiú,kis szőke hercegKép

Hüpi
Ádámnak utólagosan boldog féléves szülinapotKép
Kép
Hadri
Köszi a választKép

jajjaj elvagyok havazva,tegnap este 8kor csináltam somlói galuskát és megfőztem egy hatalmas tököt és elraktam a fagyasztóba,arany Majámnak lesz tök bőven.Neki kéne állni kicsit rendet rakni stb.Próbálok visszakaocsolódni.

Szép napot mindenkinek4

Kép
Timurr
Vendég

Sziasztok!!

Este már nem bírtam jönni, elkapott a fejfájás, Apáját is, gyerkőc 2X riasztott rémálom miatt szóval volt program...de hiányoztatok....Kép

Juszti!
Nagyon jók a képek..Kép nálunk a párom szokott ilyen jó közeli képeket csinálni, sokkal ügyesebb mint én....Kép néha olyan képeket csinálok, hogy valamelyik testrészem tuti benne van...Kép

Jimbone!
Milyen szép kisfiú Áron, sokat nőtt amióta nem láttam..Kép
Remélem a mellgyulladásod már múlófélben van!!!! Jobbulást!!!!

Ildi!
Örvendek, hogy jobban vagytok!!!!!!Nagyon édes a fürdős kép, cuki a kis masszőr!!!!!Láthatóan élvezi a fürdést!!!!!!!!!!!!!!Kép

Adri!
Köszönöm kérdésed, jobban vagyok...dokinál még nem voltam, egyenlőre várok, majd ha rosszabbodik elmegyek...
Ti hogy vagytok??

Ruz!
Bendi nagyon édes ezen a képen...Kép igazi pasi feje van..Kép

Patri!
Örvendek, hogy jó lett a kókuszgolyó...én megtiltottam anyumnak, hogy ilyen finomságokkal bombázzon...így is nehéz lesz leadni ezt a "pár" kg-ot..Kép

Vezso!
Ne haragudj, hogy "leidősöztem" az anyukádat...nem arra értettem, hogy fizikailag nem bírja Rozi babát ellátni, hanem a nagyik hajlamosak azt mondani, hogy ők már fáradtak egy virgonc, energiával teli kisunokához...örvendek, hogy anyukád ilyen fitt nagyi és popzenét is hallgat...Kép amúgy anyum is ilyen, néha több energia van benne mint bennem..Kép szóval bocsi, kicsit félreérthetően fogalmaztam....

Nagyon jókat írtatok a Boldogság témához, tetszett!!!!
Amúgy tegnap beszélgettem egy anyukával és teljesen megbotránkoztam..Kép szóba került az alvás téma, én mondtam, hogy Boti cicin alszik el, mire ő teljesen ellenezte, hogy errről sürgősen le kellene szoktatnom, tegyem be a kiságyba és hagyjam hadd sírjon...?... ő is így tett, első alkalommal 3 órán keresztül hagyta sírni a gyerekét!!!!!! Komolyan mondom nem hiszem el, hogy vannak ilyen emberek....soha nem voltam képes erre és nem is leszek...ja és ott dicsekedett, hogy ennek köszönhetően a gyereke 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát!!!!!!!!!!!! Szegény gyerek, hát persze, hogy nem sír, tudja, hogy úgyis süket fülekre talál....
Na a másik témában is kioktatott, hogy szerinte én túl sokszor adok fiamnak enni: délelőtt 2X szopi + gyümi, 2-kor szopi + főzelék, du. kis szomjoltásként szopi, este tejpép, fürdés körül szopi és elalváskor is. na szerintetek is sok?? Azt tudni kell, hogy nálunk a szopi 2-3 percig tart....Szerinte jól meg kéne tömnöm este a gyereket főzelékkel (és nem tejpéppel) és akkor tuti reggelig meg se mukkanna...
Tényleg ti mit adtok estére a babáknak? És hányszor esznek napközben csemetéitek?? Teljesen elbizonytalanodtam, hogy jól csinálom vagy tényleg változtatnom kellene??....

Minden féléves Manónak Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenkinek szép napot kívánok

kingu
cica29

egy kép a ma hét hónapos Manóról, aki épp a mozdonyával küzdKép
Kép
cica29

Kingu

Gratula Boti babánakKépTündéri,édes ezen a képen (is).
Látom mindenkit megtalálnak ezek az idióta sírni hagyók.
Ugyanilyen mozdunyunk van.

Állatok bosszúja:

KépKépKép

Timurr
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?