Voltunk az Ikeában, megvettük az etetőszéket. A tálcát külön árulják, keresgéltük is percekig. Még felavatni nem tudtuk, mert ahogy hazajöttünk, Szabi azonnal elaludt.
Kész az EUs egészségkártya is, nem is tartott sokáig. A taj kártyámat is felújítottam, 12 éve elírták a nevemet. Most már úgy gondoltam, itt az ideje, hogy kijavítsák. Arra viszont egy jó órát kellett várni. Szabi megéhezett közben, így megkérdeztem a biztiőrt, hová is forduljunk. Ledöbbent egy picit. Annyit mondott, hogy a folyosó végén a kanyarban kevesen járnak.
De legalább nem mondta, hogy menjünk a wc-be. Végülis ezt eredménynek könyvelem el.
Meg pénzt is váltottunk. Robi szabin, Szabi Robin, így elég egyszerű az ügyintézés.
Rájöttem, hogy szoktassam le anyukámat arról, hogy állítgassa Szabit. Megmutattam neki, hogy kattog a térde.
Használt! Nem hittem voltna, de tényleg vigyázott, hogy ne ácsingózzon.
Dentinox:
Nekünk nem használt a fogra, de hányt tőle Nati és Robi. Másoktól viszont nagyon sok pozitív véleményt hallottam. Én nem éreztem semmit, amikor kipróbáltam.
Habtapi:
Ha rágja a habtapit, én inkább elvenném tőle
Simán ki tud tépni belőle egy darabot, ha jön a foga. De talán még előtte is. Meg a kiálló kis fülecskék nagyon is vonzzák őket.
Bozotka,
Jó a csatotok
Sági,
Mielőbbi gyógyulást! Küldünk egy csomó gyógypuszit!
Pann,
Nagyon szép az etetőszéketek! Az a sok pici lyuk az oldalán azt jelenti, hogy lehet állítani a lábtámaszt?
Ágiboldi,
A fába szorultam visítást mennyi időnként indítja? Van időd azért kettő között valami értelmeseti is csinálni?
Tudomány:
A-ból B-be nem jut el, mert valahogy mindig C-ben köt ki és nem érti, hogy került oda. Főként gurul, ami eléggé megnehezíti, hogy kiszámolja, hol fog landolni.
A kutyázás még mindig csak pár mp vagy fejjel is támaszkodva megy.
Ami most új, hogy hogy minden kaját (vagy annak is nézhető dolgot) meg akar ragadni, és az erős kis ujjacskáival a szájába gyömöszölni. Ez sajna vonatkozik a melleimre is, amit azért annyira nem értékelek.
Ülésnek még a közelében sem jár, csak nagyon akarja. Inkább állna, de azt meg én nem akarom. Fog nuku.
Hangosan gajdol.
Nanica,
Nekünk a két gyerek két szemüvegbe került.
A krumpli töltésére mehet margarin is, csak olvadjon. Azt szabad? Már nem emlékszem, de van tejpormentes is. Csemegekukoricával is szeretem.
Néha sütök bele pár szelet kolbászt. Ahhoz már készen az előzetes vágás mentén szétszedem, kanállal meglazítom a belsejét és rá ami van itthon. Utána visszacsukom és megy vissza sülni egy kicsit.