Sziasztok!
Az előbb egy rekord hozzászólást írtam, amit a Kristóf egy gombnyomással, mégpedig kikapcsológomb elintézett. Most bünktiből a járókában nyűglődik. Én meg nyugtatásul bevágtam egy csokit.
Szóval, tegnap a férjem úgy elvitte a gépünket, hogy csak ma reggel hozták meg, így végre, most újra gépezhetek.
A szombati és vasárnapi dicséret után csak hétfőn reggel sikerült a bilizés. Az is úgy, hogy félig mellé. Szegény még nem tudja, hogy a kukacát néha bele kell igazítani, mert így mellé folyhat. Tegnap egyáltalán nem sikerült, plussz nem is voltunk itthon. Aztán ma reggel sikerült. A bilink azt hiszem érzékelős, mert nem találok rajta sehol olyan helyet, ahol kivehetném az elemet. Lehet le fogom ragasztani az érzékelőket.
Tegnap lementünk anyukámékhoz, jó volt egyet lógni. Pont mikor ott voltam akkor szült megy egy odavalósi volt osztálytársam. Együtt voltunk terhesek, de ő most már másodszor szült. 2 nap különbségel szültünk volna, csak mi nagyon siettünk. Az első kislánya Dorka, most meg fia lett. Csak 14 hónap van köztük. Mi most gondolkozunk rajta legyen-e tesója Kristófnak. Az az igazság, hogyha akarunk akkor most, hisz már 31 éves múltam. Jázusom, leirni is sok.
Tegnap kaptam egy nagyon meglepő telefont. A volt munkahelyemről hívtak, mégpedig vezető. Pár udvariaskodó kör után kiderült azért, hogy jó lenne ha minél előbb visszamennék. Én nagyon meglepődtem, hisz nálunk nem volt szokás visszavenni a régi munkakörbe dolgozókat. Nem tudom irtam-e, logisztikus voltam. Annyira jól esett! Végül is annyiban maradtunk, ha tudok vmi konkrétumot mondani jelentkezem. Mondtam, hogy most nagyon bizonytalan. Nem akarok kisgyerekkel busszal ingázni, ház vevő pedig egyenlőre nulla. Ráadásul vidékieket nem nagyon vesznek be bölcsibe, még a helyieknek is várólistájuk van. Úgyhogy ez most kivitelezhetetlen.
Más: pelusunk nekünk kb. napi 4 fogy, ha többször van kaki (ami előfordul) akkor több.
Korábban csak Pamperst használtunk, de most rákaptam egy bababoltokban is kapható 100 db-os kiszereltségü pelusra ami 3300 Ft. Tehát 33 Ft/db. Szerintem egész jó. Nem ázott át többször mint más drága pelussal.
Képzeljétek! Pár hete Kristóf nem hajlandó felvágottat enni. Eddig virslit és a krinolint megette, de már azt sem. Ma reggel még a májkrémes kenyérnek is csak fintorgott egy darabig. Aztán fél óra múlva elnyammogta.
Lego
5 fogu Dorkád nagyon tetszett Kristófnak. vigyorgott neki, de ez még a gép kikapcsolás előtt volt. Csak nem még mindig ilyen gyakori ez a hányos-fosos vírus. Ajánlom a Kubut. (répa+banán+alma)
Anikó
Ügyesen haladtok a beszéddel. Néha mintha anyát mondana a Kristóf is, de ritkán tünik érthetőnek.
A 8-as már átlászik az ínyen. Sikeres tanulást!
Roli
Csak nem a harmadik babára gyúrtok? Meg kell jegyeznem Danid nevét hátha bekerül idővel a válógatottba.
Sahi
Na, így jó értekezletre menni, ha csupa dicséret.
Nora
Csak nem pasizik már Dorka? Hűha
Korán kezdik ezek a mostani gyerekek.
Éva
Saját játékbolt. Szupi lehet. Attila kedvére válogathat. (csak vicc volt ám) De gondolom jártok oda körülnézni.
Zsuu
Furcsa lehet G-nak, hogy most újra kettesben vagytok. Nem lesz kistesó?
Tényleg akar közületek vki még babát?
Na dugulok, mert velem lesz tele a babanet.
Nálunk esik az eső. Fújjjjjj!
Hello: Timi