BMárti
He-he keksz
O bocsi de Lacika olyan kreatív!
Hát én hiába
igyekszem egyforma értékrendet képviselni ez nem megy, főleg anyuékkal nem, de erről már sokat írtam ez esetben nagyon jól tudja a gyerek hogy hol mit lehet.
Apuka is nehéz dió, többnyire bólogatok hozzá vagy megmagyarázom neki hogy apa éppen miért ordította le a haját, de a párom olyan dolgokba tud belekötni....El sem hinnéd.
Pl. hogy hazajönnek a fociból a fiúk persze koszosan meg büdösen naná ha egyszer szaladgáltak, elküldöm őket mosakodni és átöltözni, mert tíz perc múlva indulnak karate edzésre mire bevágtat az apjuk és visít hogy menjenek fürödni, hajat mosni.
Mondom neki kedvesen hogy minek ha egyszer most indulnak edzésre megmosakodtak nem koszosak tiszta pólót és gatyót vettek, ha hajat mosnak és szárítjuk stb. akkor sosem érnek oda nem beszélve arról hogy újból kiizzadnak, ha megérkeztek estére természettesen "nagy renoválás" lesz hajmosással.
Na ilyenkor mit csinálnál?
Bólogassak a férjemnek még akkor is ha szerintem nincs igaza sőt kifejezetten káros mert még jól meg is fáznak, vagy vitatkozzak vele, hiszen nem látja be hogy nincs igaza???? Persze ha hamarabb haza jöttek volna stb.....de nem ez a lényeg mert azt a helyzetet kell megoldani ami van nem azt ami lehettt volna.
Mostanában mondtam éppen a férjemnek hogy felveszem egy napját itthon ami napi max. 3-4 óra
és ami állandó zsörtölődésből áll, de tényleg nem csak engem zavar de a gyerekekt is már.
Mit csináljak hagyjam hogy ő döntsön amikor én nem úgy tenném és voltaképp alig van velünk tehát nem neki kéne hogy fel állítson egy rendet nekünk, vagy vitatkozzam a gyerekek és magam védelmében?
Elméletileg szerintem is jó a közös nevelés és megeggyezés de nehéz megállni hogy ne mondj ellent, főleg ahogy nőnek és egyre több a nézetkülönbség mert már komoly dolgokról is dönteni kell!
Egyébként a látszat ellenére egyre jobban el vagyunk a párommal úgy látom neki az kell hogy leteremtsem ha nem tetszik valami és ne magamban szomorkodjam....
HÁT MÁR CSAK EZÉRT IS ÉRDEMES KIENGEDNI A GŐZT!
Persze ez csak ránk vonatkozik, ha tudtok előre egyezetek meg legalább fő elvekben ez azért nálunk is meg van és bár úgy érzem hogy mivel én vagyok velük és én ismerem őket és a maguk kis világát jobban enyém a döntés joga sosem döntök nélküle. Ha kell tolofonon ha van idő rá akkor ha itthon van de kikérem és komolyan veszem a véleményét.
Zsuzsi
Olyan jó hogy már rucikat tudsz varrni, szerintem bizti hogy szép lesz Dóri ruhája!
Kicsit irigy is vagyok ez nagyon hasznos tudomány! Ne vezess azért vadul!!!!
A rossz álmok természetesek nem tudsz olyan phentetően aludni biztossan na meg a hormonok is...
Andsj
Jó volt rólatok is olvasni, szülinapi képek nem készültek???
Menta
Jó a foteled is de az a helyes kis nőszemély ott a nagy pocak előtt, hát azért nem semmi!
Csajok nekem is nagy pocim volt mind a háromszor én is végig hallgattam az ikrek lesznek stb. szöveget, igazából csak akkor rossz amikor már a vége felé közeledve az amúgy is vizipaci érzést frankón fokozzák bennünk és már-már azt hisszük hogy mi vagyunk a többiekhez képest szőrnyen csúnyák és kórosak, pedig dehogy!
Norci
Szerintem nagyon jól a pocókád egyáltalán nem olyan óriási hogy na, szép nagy de hát egy egészséges nagy babóka lakik benne egyébként én irigyellek mert amilyen alkatod van az utosó grammig le fog rólad menni minden csak a hasadra híztál.
Puszi: Dzsili