Sziasztok!
Próbálom utólérni magam az olvasgatással, de közben itt is pörög az élet, és az aktualitásokról se szeretnék lemaradni.
Szóval ameddig elértem a lemaradással:
Andi! Dehogynem olvasom, csak megkésve.
Biztos, hogy 2 gyerekkel sokkal nehezebb újrakezdeni, mint nekem anno, egyedül. Örülök, hogy neked így is sikerült!
Andysj! Medikének nagyon-nagyon megkésve, de azért még feltétlenül szeretnék boldog szülinapot kívánni!
Linato! Szörnyen hagzott a vesegörcs.
Remélem, azóta már teljesen jól vagy! Az UH képből én semmit nem néztem volna ki, ha nem tudom a nagy hírt meg már otthon!
Ugyanis Életem Párjának annyira hiányoztunk
, hogy bánatában benézett ide, pedig tudta, hogy én most úgyse írok.
Azután felhívott, és elujságolta a nagy hírt, külön pirospont-díjazás ellenében.
Szívből gratulálok, bár sejtem, hogy a hír hallatán először nem nagyon kaptál levegőt!
Korinak mi is boldog névnapot kívánunk!
Sajnos egyelőre csak eddig jutottam a lemaradásom bepótlásával, de feltétlenül olvasnom kell az új hozzászólásokat is.
Heni! Waldorf oviból nem gond később esetleg hagyományos suliba menni?
Edit! Rikinek jobbulást!
Rita! Tiszta nosztalgia lettem, ahogy olvastalak!
Minden UH olyan torokszorító élmény volt...
Mondjuk Lacika olyan egyértelműen mutatta meg a kukiját, hogy laikus szem is kiszúrta, de én tuti meg is kérdeztem volna...
Apa túlélte a távollétünket, igen, bár alig....
De most legalább lelkesen értékeli, hogy itt vagyunk!
Jót mulattam rajta, mert én biztattam, hogy amíg oda leszünk, legalább kialussza magát nyugodtan. Ő meg egész héten csak forgolódott egyedül a nagy ágyban, és amikor végre hazajöttünk, és előadtuk a szokásos éjszakai műsort, akkor úgy aludt, mint a bunda.
Hiába no, végre volt, aki rugdossa a veséjét...
Norci! Hű, mekkora pocid van...
Cory! Nekem tetszik a levlistás 5let. Különönösen a WEB-es olvasási lehetőséggel, mert akkor továbbra is hozzá lehet férni akár egy netkávézóból is. Úgy működne, hogy minden levél külön jönne meg, vagy egyben, mint a HIX?
Danimama! Nem csak Lacika volt kényeztetve!
Hogy én hogy kialudtam otthon magam!
Bevackoltunk Lacikával kettesben a nagy ágyba, és ha megébredt, nem kellett felkelnem hozzá. De így is megébredt minden éjjel 2-3 alkalommal, úgyhogy most már tuti, hogy nem azért ébred fel, mert az elalváskor tapasztalt körülmények megváltoztak. Szerencsére már megmondja, hogy mit akar, inni kér, a cumija kallódott el, vagy éppen csak egy nagy anyai ölelés kellene.
Mindketten gombócra zabáltuk, és kisimultra aludtuk magunkat.
Bár sajnos az időjárás nem volt valami kellemes, így a tervezett nagy kertészkedés elmaradt, illetve el kellett halasztani egy későbbi időpontra...
Bogancsi! A keresőkutyák izgalmasabban hangzanak, mint Mádl F.
Ágci! Szia!!!
Én még az egy-babások táborát erősítem, de remélem, már én se sokáig!
Laura! Gratula Toncsinak a felálláshoz, és Rominak a megéhezéshez!
Az ide jelszóval való írásról, és csak jelszóval való olvasásról az a véleményem, hogy nem sokat ér, amikor bárki bármikor regisztráltathat egy kitalált névvel és hozzá egy freemail-es címmel.
Menta! Nekem is tetszene az a megoldás, hogy a levlista mellett a topik is megmaradjon, és csak a kényes kérdések menjenek levélben, de tartok tőle, hogy az nem lenne működőképes. Itt az egyik téma szüli a másikat, "beszélgetünk" valamiről, ami új és új gondolatokat vet fel, valahogy egy folyamat az egész beszélgetés. Nehéz lenne kettébontani, vagy a levlistán felmerült témákat áthozni ide, ha nem túl személyesek, az előzményeik nélkül. Szóval jó, csak nehezen megvalósítható 5letnek tartom. Bár először úgy is csak úgy tudna elindulni a dolog, hogy párhuzamosan, aztán meg majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle, nem?
Hú, már 2 ujjnyi?!
Nekem anno Lacikával a szülés megindulása után fél nappal volt annyi...
Egyébként hogy érzed magad? Gondolom, jó nehéz már a pocid!
Kistesó ügyben még mindig semmi, amikor Anyuékhoz indultunk, pont megvolt.
Mindig kiszámolom, amikor megjön, hogy ha ez volt az utolsó, akkor mikorra várható a baba.
Most, ha az volt az utolsó, akkor dec.24.-re leszek kiírva.
BMárti