Kimike, Juca,
Pancsi 10-11től szokott aludni nagyjából fél1-1ig, utána kaja, nekem köbö fél óra za IKEA, szóval fél 2 körül már ott utdunk lenni.
Vagy az is lehet, hogy nem pepecselek itthon főzéssel, hanem ott ettetem a Kisasszonyt, múltkor úgyis nagyon ízlett neki valami ottani kaja.
Kimike,
nálunk is megvolt az első kanapéról lefikkanás. Pedig nem szoktam már feltenni, de aznap extra nyügős volt én meg pont levelet írtam a laptopon és felvettem magam mellé.
Aztán csörgött a kaputelefon, laptopot földre, szaladok, de gyerek közben úgy döntött, hogy követi a laptopot.
POnt rá is esett, elég ijesztő volt ahogy kiterülve feküdt a billentyzeten és ordított. Ahogy rohantam hozzá én meg megcsúsztam a szőnyegen hanyatt estem, ha filmen látom biztos jót röhögök.
Szerencsére az ijedtségen kivül semmi baja nem lett
Juca,
az viszont nem lehet semmi amit Kinga kisasszony előad. Panni még ott tart, hogy néha eljátsza az "én olyan kis ügyetlen vagyok, anya segííííts" műsorszámot
Víz téma:
én reggel mindig forralok egy nagy bödön vízet a teámhoz, néha délután is, aztán Pancsi üvegébe ebből töltök. Sőt amikor tejpépet csinálok akkor nem is forralom már fel teljesen csak melegítem, mert előtte már forralva volt.
Babavízet akkor használtam amikor Egyiptomba mentünk. Viszont mivel Guszti múltkor a cégében kapott termékmintaként, így ha valakit érdekel még van egy másfél lityis Humana babavízem.
Kimike, ha gondolod elviszem csütörtökön, nálunk csak a helyet foglalja.
Klarka,
jó hogy írsz megint. Jól néz ki Andriska.
Kérdésem volna:
ki mit ad a dednek reggelire?
MOst jutottunk oda, hogy az esti és éccakai szopik hatására reggel már nincs tejem (meg különben is szépen lassan szeretnék majd leállni)
Ma tejpépet kapcsott Pancsi, bevágta mint a kisangyal, de lehet napjában többször is adni tejpépet?
Nálunk az szokott ugyanis a vacsi /esti szopi előtti kaja is lenni.
Kenyeret még nem nagyon szeretnék neki adni, habár már a sajtos kiflit kóstolgatta múltkor a Balcsin, de azért egy éves koráig még szeretném a lisztres cuccokat lehetősleg kerülni.
Félreértések elkerülése végett, nem tűnt úgy, mintha baja lenne tőle, de szeretnék teljesenbiztos lenni, hoégy később sem okoz gondot.
Most be kell fejeznem, mert a Kisasszony felfedezte, hogy írok és csapkodná a laptopt.óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó