Sziasztok!
Most van egy szabad órám, így bepótolom a lemaradásomat. Így, hogy anyukám dolgozik, csak délután tudok jönni, ha épp nincs más elintézendőm, kérlek benneteket, nézzétek el ezt nekem...
Tegnap voltam vizsgázni, hát szvsz nem sikerült, nagyon szemét példasor volt, húszan is kevesen voltunk hozzá.
Sebaj, lesz még lehetőségem.
Peti is jól van, már írtam, hogy újabban délelőttönként lemegyünk sétálni, ma is voltunk, nagyon élvezi, hogy felfedezheti a világot.
A legújabb hírünk: tegnapra (vagy talán tegnap előttre?) kibújt a 3. fogacskája, bal oldalon, felül.
Wkata, nálunk meg inkább fizikálisan lehetetlen a dolog...ugye a férjem hét közben egyáltalán nincs itthon, hétvégén meg...na mindegy. A lehetőség megvolna, mert Peti éjfélig általában nagyon nyugisan alukál.
Reni, nálunk is voltak már családtagok a Mónika Showban. Mondjuk nálunk csak délután megy a tévé 4-5 órától kezdve estig, délelőtt csak hétvégén. Nálunk a rádió az alapzaj.
Nyitogatás nálunk már régóta van, de nálunk csak a ruhás és törcsis szekrény a jó, na meg az edényes. A vegyszerek nem érdeklik, a kicsi hajlakkos flakon kivételével, azt imádja rágni...
Wawel, nagyon jók a képek. És nagyon édes lett Kornél ezzel a tüsire vágott hajjal. Petié még mindig hosszú, de mivel ritka, egyelőre nem tervezem lenyírni neki.
Az én fiam is tökéjre (vagy tökélyre, nem tudom, hogy kell írni) fejlesztett a lépcsőzést, valamelyik nap, egy egész emeletet mászott felfele, kétlábon csak segítséggel merészkedik ilyenre.
Katus, remélem, hogy Panna nem lett beteg. Petinek is alacsony a testhőmérséklete, de nem egy lázas típus. Tisztára olyan, mint én...
Oriandy, tegnap voltunk talizni pár ismerős anyukával és babával, és képzeld, az egyik kisfiúnak malackás baseballsapija volt. Rögtön te és Dani jutottatok az eszembe!
Kimike, szívfájdítóak a képek, amiket feltettél. Apukám biztosan mondaná, hogy ilyen kék tenger nincs is.
Én a tápszerhez meg a tejpéphez forralom a csapvizet, a lentebb említett okok miatt, na meg nem egy nagy idő, míg felforr a 2-2,5 dl víz...
Személyesen nem ismerem a Waldorf-ovikat, de aki hasonló mentalitású, mint én, az nem épp jót írt róla...mondjuk nekem bőven megfelel a "sima" állami óvoda.
Kitti, sebaj, valamit valamiért. Gyanítom, ha egyszer lesz munkám (persze kérdés, hogy mikor...), én se fogok sűrűn jönni.
Meteor, küldjek neked Piroskát? Nekem elvileg egy hét múlva esedékes (remélem, gyakorlatban is).
A csapvíz szerintem az ország nagy részén vízköves (magyarul kemény vagy félkemény), de ha felforralod, akkor "megpuhul". Inkább a vasas vízzel kell vigyázni. A cumin nálunk is mindig fehér por lesz, de ha teszel a vízbe citromsavat, az segít. De látom, közben Gombi is leírta, a vízkő meg az edény alján és falán marad, én csak tudom, hetente áztatom a vízforralós edényt ecetes vízben.
A hormonos rész tényleg igaz, de nem hiszem, hogy nálunk okozna gondot, de a probléma máshol tényleg fennáll.
Juca, kérdés, hogy az embernek milyen rokonok jutnak. Én pl. imádom a családi partykat, én függő vagyok e téren. Persze, ha a tiédhez hasonló emberekkel kéne társalognom, lehet, hogy én is a falra másznék.
Gombi, az utóbbi napokban Peti is tovább durmolt, mint én, na jó, a mait leszámítva. De legalább volt időm megcsinálni a kajcsiját, meg rákukkantani a méljeimre. Persze nem tízig aludt, csak a szokásosnál kb. 30 perccel tovább.
Nagyon jó az alvós kép, vagyis mind a kettő jó!
Mári, remélem, minden OK lesz apukáddal, én is szorítok neki!
Én is örülök, hogy a kisfiaddal minden rendben.
Bénianyu, nagyon édesek a gyerekek!
Petinek is van hajkeféje, de az nem tetszik neki, ő ha rájön az én hajkefémet hozza, és "fésülködik" vele.
Hát én fogügyileg ott lemaradtam, hogy először a két alsó-középső, majd a két felső-középső jön ki. De szerintem ez is gyerekfüggő, és ne aggódj, biztosan ott van a többi fogacska is.
A strandolásért irigy-irigy, én is úgy mennék már Petivel meg a férjemmel.
Tandika, szerintem egyáltalán nem igaz, amit a csapvízről írsz... A tápszereken meg direkt ki van hangsúlyozva, hogy CSAPVÍZ kell hozzá, mert a tápszerben van vitamin és ásványi anyag, és ha ásványvizzel csinálod, akkor az abban levő ásványi anyagok miatt túl lehet adagolni azokat...
Nálunk Peti a fürdővizet is issza...
Lreta, nagyon édes a lányod, ahogy bealudt. Nálunk is imádat tárgya a hinta, de annyira, hogy csak ordítva tudom kiszedni, de 100%, hogy annyira élvezi, hogy el nem aludna benne...
Gabella, szuper, hogy javulnak a pöttyök!
Na ennyi időm volt, teszek be pár képet, frissek!
Ági
Peti homokozik:
Rugós hinta (vagy mifene):
Portré (ez az aktuális kedvencem):