Sziasztok!
Sajnos jó ideje nem volt időm írni, de még olvasni sem. Most igyekszem pótolni a lemaradásom.
Liv! Utólag is boldog névnapot Dávidnak.
Rendrakás:
Nálunk csak Viktória hurrikán van, de rendrakás nincs, csak ha este én nem rakok némi rendet.
Móni! Akkor nem is olyan drága. Nekünk telcsi 5e+net 4e+kábel 8e.
REditke! Javult már az ébredési helyzet Bálinttal?
Macsek! Márknak gratula az elinduláshoz.
Maccs! Lili füle jobban van már?
Kata! Szilveszter:
Pledit! Viki rendszeresen felébred du-i alvásnál, de mindig sikerül visszaaltatni. Nem tudom, hogy nálunk mi az oka, mert foga egyelőre nem akar kibújni úgy tűnik.
Viki azt eszi amit mi, így én nem főzök neki már semmit. 6 fogácskával (még mindig, kb 2 hónapja nincs újabb) úgy rág, hogy én csodálkozok rajta.
Nálunk a túró rudi menne ezerrel, ha hagynám, de abból is inkább csak a csoki része újabban.
Fürdés: Nálunk sem szeret Viki hanyat feküdni a kádban. Viszont van csúszásgátló szőnyeg, így ő akkor ül le, vagy áll fel amikor akar, én nem féltem, hogy elesik. Hajmosás nálunk is nyafival jár, de múltkor kitoltam vele, és zuhanyból öblítettem le a haját, ami még jobban nem tetszett neki, de olyan gyorsan sikerült leöblíteni, hogy nem ment semmi a szemébe szerencsére.
Pocó! Viki még nem nagyon beszél. Nagyon sok mindre használja a ba-t. Újabban pa=apa, és néha hap= háp, és pe=pelus. Ritkán meg aja=anya mondja. Leginkább akkor mikro nem figyelek rá, hiába nyafizott előtte. A legjobban az ajajajajjaj megy, mikro eldob valamit.
De leginkább ő is mutogatással fejezik mi magát.
Lau! Ha hazajöttél a kórházból, majd írj, és derékfájásra adok kölcsön kosmodisket. Nekem nagyon fájt a hátam (gerincem inkább) mostanában, és még csak 3-szor használtam, de már alig fáj. Próbáld ki, hátha használna neked is. Bár borsos az ára, de már untam, hogy este csak fájdalom csillapítóval (izületi fájdalomcsillapítóval) tudok elaludni.
Vagy tudok egy masszőrt neked, de nézz be a XV. ker-i topikban Kriszta vállal masszírozást.
Ákos nagyon ügyi! Büszke lehetsz rá joggal.
Férjednek jobbulást!
Csirkesz! Szeretgetés:
Édes lehetet.
Én attól olvadtam el, ha plüsseit szeretgeti, vagy reggelente, miután én is fel kelek (apa korábban kel, így picit vigyázz rá, amíg picit még lustizok), vagy kicsit előbb jön odabújni hozzám.
Boldog évfordulót nektek!
Viola! Banki hercehurca:
Nekünk anno sikerült 2002-ben hitelhez jutni, bár én még akkor dolgoztam, és jól kerestem, így a párom nem is kellett volna adóstársnak. Mi kedvezményes használt lakáshitelt vettünk fel az OTPnél, akkor azt találtuk legkedvezőbbnek, és így az albi helyett már a sajátot fizetjük.
Anyuszi! Nálunk, ha kiveszem nehezen tudom sokszor visszarakni (szerencsére ritkán kéredzkedik még ki), de inkább hisztizzen ott egy picit, mert mint már írtam, hogy nagyon fáj a hátam, és nem bírom emiatt cipelni sokszor.
GnéKriszti! Ágotának boldog névnapot!
Vasani! Boldog Születésnapot!
Leesés.
Viki szerencsére már megtanult lemászni az ágyról, így csak ritkán esik le, akkor amikor nem odafigyel.
Tcis! Viki sem alszik sokszor nyugodtan, de nem annyira nyugtalan, mint Elisa. Sokszor már máshol találom mint ahová letettem aludni.
Sunimum! Jelzáloghitel? Nekünk az van. Próbáld megérdeklődni mi most a helyzet vele. Nagy gond nem lenne elméletileg mert az érték 3/4 -e meg van.
Kormi! Sudocremet próbáld ki, hatékonyabb mint Bephanten, legalábbis nálunk!
Képek: Aranyosak a gyerkőcök.
A betegeknek jobbulást!
Kismamák vigyázzatok magatokra!!!!
Rólunk:
Szilveszter: Mi is itthon szilvesztereztünk 3-ban, azaz 9 után már csak 2-esben.
Oltás: mi tegnap voltunk oltáson. Nagyon ügyes volt Viki, csak a másodiknál a tű beszúrásnál volt egy pici sírás, de utána, már az sem, pedig még akkor be sem adta az vakcinát.
Tényleg nem lehet oltás után közösségbe vinni? Azt hiszem Liv írta, hogy neki ezt mondták. Mi ma voltunk babaklubban.
Nálunk a férjem küzd először meg volt fázva karitól, szörnyen köhögött, ekkor kiderült, hogy valami van a hörgöcskéivel. Most meg iszonyatosan megy a hasa.
Viki még mindig szopizik, de éjjel szopiról már leszoktattam, igaz 1 hetembe került. De még így is kel éjjel 2-3.szor is.
Imád játszani, néha aludni sem akar menni, annyira belefeledkezik a játékba, vagy még éppen játszani akar, még akkor sem, ha már 5 órája legalább fenn van.
Igazi rosszcsont, de imádom.
Mennem kell, mert felébredt, és követeli anyát a játékhoz.
Moszi