Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok4
Csak gyorsanKép
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat, pont tegnap értesültünk megbízható forrásból, hogy az az utca nem esik légifolyosó aláKép Persze azért kimegyünk, megnézzük, hallgatózunk, és kérdezősködünkKép

CsirkeszKép
Biztos te is tudod, de aszondják, egy kis (nagy) szex megindíthatja a szülést(többeknél bevált, nálunk isKép) Gyors, és fájdalommentes szülést!Kép

TonticaKép
Szerintem évvesztes, mint ahogy a többi topikbaba isKépDe lehet, hogy nálatok máshogy számolják?

NagyG beszólása, és Bálint toleranciája fantasztikus!

Kormi, ReditkeKép
Vigyázzatok magatokra, és sokat pihenjetek!!!

Most ennyi, majd még nézekKép
Puszi mindenkinek!

Ja, gyönyörű a konyha, irigy irigyKép

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk. Hányinger múlóban, remélem már ne jön vissza. Viszont iszonyú kedvem van. Nincs kedvem semmihez, depi-lepi. Biztosan a hormonok okozzák, meg ez a szürke idő, ami itt Budapesten nagyon ocsmány. Igazán nem panaszkodhatok, Áron nagyon nyugodt gyerek. Órákig elbütyköl magában. Most a walkman és a fejhallgató zsinór a sláger. A walkmanen található lyukakba ki-be dugdossa.

TonticaKép
Rate itthon évvesztes lenne.Ettől még nálatok lehet más a szabály. Nagyon szép otthonotok van és változatlanul csinos vagyKép

EditKép
Kiváncsi vagyok mit mondanak a sebészeten. Nálunk apa és a nagyapa kezelésbe vették a szűk cerkát. Kicsit javult, de szerintem mi sem ússzuk meg a szikét.

JutiKép
Zseni vagyKép NagyG-nek jobbulást!

CsirkeszKép
A baba biztosan érzi, hogy jön a hidegKép Ki a fene szeretne kijönni egyenletes melegből mínusz X-be.

KormiKép
Húú, te el tudod felejteni az evést!? Én olyan éhes vagyok, hogy mindent eszem ami nehéz kaja.

ReditkeKép
Kitartás! Kis lurkókért mindent, de azért hős vagyKép

fürdés: Áron megint a pancsolós időszakát éli, apja tiszta víz fürdés után. Hajmosás nálunk nem okoz gondot. Néha prüszköl, de viszonylag jól tűri az öblítést. Sírás akkor van,ha elcsúszik a kádban és a buksija víz alá kerül.

gyümi: alma és körte csak párolva, banán, kiwi, szőlő, mandarin magában.

Lépek, itt a fürdés idő.

Andrea
(10.hét, farkas étvágy, +1 kiló, domborodó hasi)

KépKép
Áron

JudyKép - Te kis konyhaszagúKépKép
Gratula a vizsgához! nem tévesztettél pályát?
Nagyobbik G-nek jobbulást!

AndiKép
Gratula a domborodóhozKépKép Farkasétvégy itt is van, napok óta le sem szállok a Nutellás üvegrölKép

MóniKép
Elméletben tudom, hogy a szex segíthet. De bevallom, fizikailag annyira elgyötört vagyok már, hogy nem kívánomKép csak néha álmomban, de az meg nem segítKépKép

Megyek forró zuhanyt venni. Hátha... Bár lassan már nem is reménykedem, hogy ez a baba valaha kibújik

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

A változatosság kedvéért ki vagyok akadva, de most szegény Benedek miatt. Mostanában többször volt csúnyán piros a popsija a kaki miatt, de mindig elég hamar elmúlt. Ma este nagyon tiltakozott a pelus kibontása ellen, meg is értem, miért. Ilyet még nem láttam, sőt nem is halottam ilyenről. Úgy kimaródott szegény feneke, hogy több apró sebből vérzett. Letörlés ellen természetesen nagyon tiltakozott, s utána is szivárgott a vér a popsijából. Beraktuk a kádba, de még ott is sírdogált. Reggel kiderítem, hogy van-e gyerekorvosunk (a régi épp most megy nyugdíjba, az új meg még nem nagyon állt munkába), így hirtelen csak egy Bepanthenes kenőcsöt találtam itthon, aminek nem is tudtam kideríteni, lejárt-e már a szavatossága. Remélem, reggelre már gyógyul a popója, annyira sajnálom szegénykét.

A fülem jobban van, nem is mentem vele dokihoz. Van itthon fülgyertyám, valószínűleg elhasználok egy-kettőt. Egyébként a sós módszert is alkalmaztam néha. Igazából inkább az állandóan jelenlevő füllekcémám durvult el annyira, hogy begyulladt tőle a fülem, valahogy most kevésbé használ a méregdrága nonszteroid krémem, amit már legalább egy éve használok rá.

Csirkesz,
megy a drukk, hogy jöjjön már a baba! Én abban reménykedem, hogy a kisöcsi nem várja meg a márciust, s valahol febr. harmadik harmadában megszületik. Aztán úgyis visszasírom a 'nyugis' egygyermekes életmódot.

Andi,
nálam az evés/nemevés sokszor idegi alapon zajlik, no meg most beleszólt, hogy rosszul voltam, s nem volt étvágyam. Azért ettem én sajnos többet is, mint eleget, ezt a plussz 14 kilót, amit eddig összeszedtem, már a mostani dokinő is szóba hozta (hogy azért ennél többet nem nagyon kéne, mert nehéz szülés lesz...)

Ma itthon maradt apa, s délelőtt is szunyáltam egyet, jó ideje most először nem érzem magam halálosan fáradtnak. S a vacsit is ő gyártja! (melegszendvicset). Csak meg kell próbálnom időben elaludni, mert holnap koránkelés, tanácsadás, ha van egyáltalán, reggel 8 és 10 között van (így Benedeket is ébresztenem kell valószínűleg, nem vagyunk egy koránkelő banda). Amúgy is ki vagyok akadva a tanácsadás új rendje miatt, elvileg előre be kell jelentkezni, időpontot kérni. Kisgyerekkel, s nemsokára kettővel elég nehéz eltalálnom, mikor, mennyi idő alatt sikerül elindulnom. Régen volt az a jó két órás időintervallum, amikor valamikor csak sikerült beesnem tanácsadásra, de ha pontosnak kell lennünk, akkor eléggé jaj nekem...

Amúgy is jó kedvem lett, vagy egy napja lakáshirdetéseket nézegetek, tudom, hogy mostanában úgyse fogunk költözni, de olyan jó álmodozni. Ki is néztem Kőbányán egy újépítésű kétszintes lakást, több terasszal, egész elfogadható áron, de a párom úgyse hajlandó kiköltözni a Belvárosból. De olyan jó álmodozni (hm, asszem ezt már mondtam Kép) S lehet, hogy lesz kocsink is, az öcsém el akarja adni az övét, mert kell neki minden pénz az állandó vízumhoz, mi meg két gyerekkel kocsi nélkül végképp mozgásképtelenek lennénk.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Edit, szó szerint kimásolva Csirkesz hozzászólásából a recept:

4 személyre (és akkor még marad is) fél kiló szarvacska tészta (megfőzve).
Ehhez jön a következő szósz:
Jó sok vöröshagymát apróra kockázva megdinsztelni, jó sok gépsonkát apróra kockázva rádobni, lesütni. (Minél több a sonka, annál jobban szeretik a pasik. Én minimum fél kilót belenyomok) Közben majoranna és bors ízlés szerint ráhajítva. Majorannából sem árt, ha nem kevés
Amikor már nincs a cucc alatt lé, csak az olaj, és pici-picit lepirult, akkor jöhet a sűritett paradicsom, és kicsit a spagetti szósznál sűrűbbre kell/lehet higítani. Sózni ízlés szerint a végén a sonka miatt.

Na, ekkor a masszát és a tésztát jól összekeverni, tepsibe (vagy nagy jénaiba) rakni, megkenni legalább 1 doboz tejföllel, és jó sok reszelt sajttal betakarni. Addig sütni, amíg piros-ropogós nem lesz a sajt.
Eddig még nem találkoztam olyan emberrel, aki ne szeretné Ha néha variálni akarok, akkor oragánózom is, vagy fokhagymázom. De a sok oregánós kaja mellett mi szeretjük, ha az alap-sonkástészta kerül legtöbbször az asztalra. Lehet Gombával is bolondítani, úgy is marha fincsi.

Kép

Kép
liv

Kormi, szegény Benedek, biztos nagyon fáj neki, remélem, hamar meggyógyul a popsija, írj majd holnap, hogy mit mondott az orvos, mit kell vele csinálni, gyógyul-e. Reggel esetleg a popsitörlő helyett nedves ruhával töröld át, hogy picit hűtse a sebet.
Neked is jobbulást!

Judy, ügyi vagy, gratula a vizsgaeredményhez!

Maccs, írtam neked mailt, de szerintem nem kaptad meg, mert a rendszerünkkel valami gond van, azt jelzi ki, hogy elmentek az e-mailek, de közben a címzetthez nem érkeznek meg. Majd újra próbálkozom...

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

JutiKép
Vizsgahoz gratulaKép NagyGnek jobbulast.

MoniKép
Ez jo hir, drukkolok, hogy sikeruljon a tervedKép

AndiKép
Jo, hogy Aron ilyen nyugodt baba, ilyenkor sokat jelent, ha birsz kicsit pihizni mellette. Nemsokara jon a tavasz es akkor majd valtozik neked is a hangulatod.

KormiKép
Annyira sajnalom Benedeket. Ennyire erzekeny a bore, hogy a kaka igy kimarja a kis popsijat? Remeljuk reggelre jobb lesz. Mennek a gyogypuszik.

TonticaKép
En is azt hittem, hogy veletlen elirtad az ovit sulinak. De most, hogy mondod beugrott itt az ovodat meg scuola maternanak is hivjak. Lehet ez is valami hasonlo mint nalatok. Na, nehogy mar 3 evessen iskolaba keljen jaratnom a lanyomKép Eddig nem is erdeklodtem, en meg abban a tudatban elek, hogy nemreg szuletett es raerunk meg az ilyesmivelKép Most epp kivancsi lettem es utanna jarok a dolgoknak.

CsirkeszKép
Remelem mar szulni vagyKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

SziasztokKép

KormiKép

Benedek vőlegényünknek sok gyógypuszi,remélem hamar gyógyul popija.Én alapból Sudocremet használok,ha valami miatt pirosabb akkor Nívea kiütés elleni krémet.Most nálunk is valami többször kiütötte,apró piros pötyik lettek a popóján,de hamar elmúlnak.Álmodozni muszáj,én meg a telkek és családi házak nézegetésével töltöm a nem létező szabadidőm,mert nem társasházban fogok megöregedni az biztosKép.Persze ez még pár év távlata,de van cél és ez a lényeg!

CsirkeszKép
Megy a drukk,Te kis szülni akaró,hihetetlen gyorsan elrepült az idő.Emlékszem nem rég írtad,hogy jön ketteske...

AndiKép
Áron küldhetne egy kis nyugodtságot az én rosszazsák Mírámnak,Õ tényleg olyan mostanság mint a kisördög.Pihenj sokat!!!

MóniKép
Remélem sikerül minden és jó helyre tudtok költözniKép.Én is mindent megérdeklődnék mielőtt belevágnék.Itt Szombathelyen csak kis reptér üzemel,de néha így is hallani a gépeket.

LauKép
Rengeteget gondolok Rád,sokszor tényleg példaképnek tekintelek a hozzáállásod és a kitartásod miatt.Millió puszit küldünk Neked és persze a gyönyörű családodnak isKép!

TonticaKép
Szuper a konyhád és nagyon rendezettKépKép.Szépek vagytok a képeken,csokievés után mi is pont így festünkKép.SzoknyaKép.Én nagyon nadrág párti vagyok,még terhesség előtt(45kg)is csak nagy ritkán hordtam szoknyát,most meg a csülkeimre végképp nem veszek fel.Alapból vastag a vádlim,alacsony is vagyok és magas sarkúban egy lépést sem tudok tenni,így marad a naci.Neked viszont kimondottan jól áll,olyan csajszis vagy benneKép.

LivKép
Mindig csorog a nyálam a receptjeidtől,Te aztán igazán remekelsz a konyhábanKép.Én hősiesen bevallom,nem vagyok egy konyhatündér,de szorgalmasan memorizálom a jobbnál jobb recepteket.

AnitaKép
Eszti leeséseKép.Remélem azóta nem történt ilyen baleset,bár képtelenség minden másodpercben résen lenni.Míra tegnap kívülröl felállt a kiságy aljára(a matracra)lecsúszott mindkét lába és teljes erőböl csapódott hátra a radiátorról pattant vissza.Bőgtem vele én is,azt hittem szétloccsant a feje,de szerencsére keményfából faragtákKép.Annyira csibész mostanság,mintha minimum hármas ikreim lennének...Próbálok neki én is Esztiéhez hasonló copfokat gyártani,de elsétál a tükör elé kiszedi a gumikat,csatokat és jól örül magának(múltkor az egyik eper alakú csatot majdnem lenyelte,mondta hogy nyami-nyami).

NikkKép
Macs írta,hogy együtt vizsgáztatok,gondolom ezért nem vagy mostanság.Kalappal...

ReditkeKép
Ügyesen,leleményesen megoldottatok mindent,vigyázz magatokra nagyon!!

DinóKép
Te is nagyon eltüntélKépBagyoly mondja...

EditKép
Míra is sokat álldogál a kádban,de ha kérjül le ülKép.Hajmosást gyűlöli,üvölt mint a sakállKép.

Megyek próbálom elaltatni a manót,nem volt túl jó éjszakánk valami őrült szomszéd még éjfélkor is burogatott,ma meg folytatja reggeltől,ezért bízok benne,hogy pár év múlva egy pici telekre valót összegyüjtünkKép

Szép napot MINDENKINEK!!!

Viola
h_viola

Kép
h_viola

SziasztokKép

AnyusziKép
Köszi a bankos infót!!KépKép

ReditkeKép
Nagyon ügyes vagy, hogy így betartod a doki utasítását, miszerint szigorúan feküdnöd kell!! Bár én olyan szinten vagyok félős, hogy én is biztos ezt tenném, nem mernék kockáztatni...
Azért már tényleg csak pár hét, és kicsit elengedheted magad. Kitartás!!KépKép
Szuper, hogy kicsi Bálint ilyen jól viselkedik és hagy pihenniKép Egyébként én is tapasztaltam ezt Esztinél. A múltkor beteg voltam és egy napig szinte alig bírtam megmozdulni, lázam volt, meg mindenem fájt. Eszti dettó ugyanazt csinálta, mint Bálintod. Odacsücsült a kanapé elé, amin haldokoltam és ott játszott csendben, néha felállt és megpusziltKépKép Hihetetlenek!!!KépKépKép

KormiKép
Örülök, hogy a füled jobban van márKép
Eszti popója is sebes időnként (először kis pöttyök, aztán egybefolynak és nagyobb foltok lesznek), nem is igazán tudok rájönni, hogy mi okozzaKép Doki meg csak a Bepanthen-t ajánlotta rá.
Majd írj léci, hogy nektek mit mondtak rá!

ViolaKép
Ez a lányka egyre szebb!!!KépKépKép
És nem is hiszem el, hogy kisördög!KépKép Olyan kis ártatlanul ücsörög a kádbanKépKép
Eszti is elaludt az előbb, mostanában nem alszunk túl jólKép
Frizuragyártás nálunk sem egyszerű, a csatot már simán kiveszi a hajából. Ha észreveszi, hogy beletettemKép Ha nem veszi észre, akkor kerülni kell a tükröt, mert már tudja, hogy saját magát látja benne és így azt is látja, hogy valami izé van a hajábanKépKépKép A cofikat egyelőre békén hagyjaKép

Áron-AndiKép
Bizti a hülye idő is belejátszik a rossz hangulatodbaKép Úgy örültem, hogy ma süt a nap, erre úgy fúj a szél, hogy nem lehet még sétálni sem menni. Áron meg nagyon aranyos, hogy hagy picit pihenni TégedKépKépKép
Jó domborodást!Kép

TonticaKép
Rate fotóKépKépKép
Tiéd Konyha is nagyon szép!KépKép Most olyan rossz, hogy nem tudom lefotózni és megmutatni a miénketKép

Apa megkérdezte szülinapom előtt, hogy mosogatógépet kérek konyhaátalakítással, vagy új számítógépet új digigéppelKép Hát, most mit lehet erre mondani?? És azt is mondta, hogy jövő januárig nem akarja hallani a hangomatKépKép Mármint, hogy valami cuccért sírok...KépKépKép Így aztán lehet, hogy sokáig nem tudok fotót feltenniKép De persze a mosogatógép miatt: KépKépKép

Mennem kell, még sokat akartam pedig írniKép

Akinek nem írtam, BOCSI és MUKK!!Kép

Ja! Csirkesznek kívánom, hogy bújjon ki gyorsan-gyorsan az a lányka a pociból!KépKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Off

Kapott valaki 13. havit?

csengo
Vendég

Sziasztok!

Csak kutyafuttában...

Popi pirosság és seb: mi keresztülmentünk egy kálvárián korábban, piros ecsetelőt meg kutyult krémet adott a doki, az először helyrehozta, de újra kijött, Bepanthen viszont elmulasztotta, viszont amíg csúnya volt minden tisztábatevésnél mentünk a csap alá és szappanos vízzel mostam a popóját, törlőkendőt hanyagoltuk, mert csípte neki. A lemosás sokat segít, hogy pusztuljanak a bacik.

Nikknek nem működik a netje azért nem jön, de jól van, elvileg jövő héten van az utolsó vizsgája.
Dinó szintén jól van, csak semmire sincs ideje.

Kismamák vigyázzatok magatokra!
CSirkesz, valami finomsággal próbáld kicsalni a leányt!

Lau, sojkat gondolok rád, kitartást, minden rendben lesz!

Többieknek mukk!

Macsek
aki már sosem éri utol magát semmiben

Kép

Kép
macsek11

Kormi! Ákossal is jártam már így. Nálunk a sudocrém vált be nagyon, meg egy régo gyógymód a nagyoktól. Kamillával lemosni, a sűrűjét gézbe tenni, rá a popsira és úgy bepelusozni egy időre. És egy -két napig jó gyakran peluscsere, vagy ha bevállalod az esetleges balesetet egy kis csupaszkodásnál, akkor úgy gyógyul a legjobban.
Vasani! nehéz döntés. esetleg kettőt együtt? mit egy évig csend? és névnap, nőnap, anyáknapja?Kép
Csirkesz! remélem ezt csak napok múlva olvasod, és most már babázol. Szurkolok neked!
Reditke kitartás! Én biztos nem bírnám. Pont ezért majdnem be is fektetett a dokinéni anno. Kicsi fiad tünemény. Biztos sokat fog majd neked segíteni. A legnagyobb gyerkőcöm volt ilyen, amikor a másodikat vártuk. Aztán meg állandóan segítkezett, meg megetette a 3 hetes öccsét banánnal merő szeretetből.
Leesős babáknak gyógypuszi! Bár nálunk is sok fogy belőle. Legújabb mutatvány az étkezőben fel a székre, onnan asztalra és lepakolni az asztal feletti polcot. Ha valami leesik, asztalról hajolni lefelé utánna. meglátom és kiráz a hideg. Apa tegnap begurult és ráütött a popsijára. Ákos meg jót röhögött.
Kérdés! Körömvágással hogy álltok? Eddig semmi gond nem volt, de utóbbi időben háromemberes közelharc a vége. Üvöltés, kéz és láb rángatás én meg félek, hogy megszúrom, megvágom.
anyuszi3

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzéseteket, Benedek popója még mindig csúnyán piros, de jobban van. Itt érdekes módon, a legtöbb doki és védőnő, ha piros pöttyös popót lát, rögtön gombafertőzésre asszociál. Így naponta kétszer Canestennel kell kennem, a többi pelusozáshoz meg kaptunk egy gyógyszertárban kikevert popsikrémet, nem emlékszem már, mik voltak a recepten, mi van benne.
Amíg piros a feneke, nem használhatunk popsitörlőt, hanem kamillateával kell lemosnom. Ez az ágyon ülős, sokszor küzdelembe bonyolódó pelenkázásoknál kicsit nehezen megoldható, de megoldottam. A védőnő szerint még a fogzás miatti megváltozott nyálzás is lehet az oka, csakhogy eddig az nem okozott ilyen gondot. Az biztos, hogy Benedek fogacskákkal is küzd.
Remélem, ez segít. Nem volt neki érzékeny a bőre eddig, pl. gyógyszertári fürdetőt is miattam használunk még mindig, nem miatta (az eddig kipróbált babafürdető márkák mindegyike kihozta az ekcémát a kezeimen.)

Erről jut eszembe, nálunk is állvafürdés zajlik, rá se lehet venni, hogy leüljön, már nyár eleje óta inkább nagykádazunk, nagyon jókat játszik. Hajmosás nálunk is horror. Egyáltalán, milyen gyakran kell nekik hajat mosni?
A fogmosás is a kádban zajlik, az elmúlt pár hétben nagy sláger volt, mostanában már kevésbé kedvenc. Nagyon szeret a mosdókagylónál kezet mosni, ha látja, hogy mosom a kezem, akkor ő is odaáll, s húzza fel a pulcsiujjat, hogy ő is... Meg nagyon tetszik neki, ha engem lát fogat mosni, ő is tátja a száját, hogy neki is, aztán kiment az apjához, s eljátszotta neki a fogmosást.

Anita,
nem lehet, hogy nálatok is valami gomba a ludas?
A Canesten krémet recept nélkül adják, esetleg egy kúrát megér...

Viola,
nekünk is családi ház a végcélunk, vidéken, csak a párom nem hajlandó sehonnan bejárni, pedig a mostani lakásunk árából már itt, Pest környékén is egész szép családi házat lehetne venni. Mondjuk be kell vallanom, azért a többséghez képest nekünk túlzó elvárásaink vannak azon a fronton, hogy mekkora lakótér szükséges egy lassan négytagú családnak, sokan örülnének egy ekkora, kb 70 nm-es, két és fél szobás lakásnak, amit mi már kicsinek érzünk. S milyen sok olyan ismerősünk van, akik nem tudnak kitörni az albérletezésből, így én inkább csak fogjam be a számat...

Megyek, én is szunyok egyet, míg Benedek húzza a lóbört. Jaj, reggel annyira édes volt, amikor ébresztettem, a Tommy babáját (Fecsegő Tipegőkből) ölelve aludt, amint nyílt az ajtó, természetesen azonnal, vigyorogva felpattant, hozta magával a babát is. De azért látszott rajta egész délelőtt, hogy nem aludta ki magát.

Kormi

Kormi

kormi

Sziasztok!

Sajnos jó ideje nem volt időm írni, de még olvasni sem. Most igyekszem pótolni a lemaradásom.

Liv! Utólag is boldog névnapot Dávidnak. Kép
Rendrakás: Kép Nálunk csak Viktória hurrikán van, de rendrakás nincs, csak ha este én nem rakok némi rendet. Kép

Móni! Akkor nem is olyan drága. Nekünk telcsi 5e+net 4e+kábel 8e.

REditke! Javult már az ébredési helyzet Bálinttal?

Macsek! Márknak gratula az elinduláshoz. Kép

Maccs! Lili füle jobban van már?

Kata! Szilveszter: Kép

Pledit! Viki rendszeresen felébred du-i alvásnál, de mindig sikerül visszaaltatni. Nem tudom, hogy nálunk mi az oka, mert foga egyelőre nem akar kibújni úgy tűnik.
Viki azt eszi amit mi, így én nem főzök neki már semmit. 6 fogácskával (még mindig, kb 2 hónapja nincs újabb) úgy rág, hogy én csodálkozok rajta. Kép Nálunk a túró rudi menne ezerrel, ha hagynám, de abból is inkább csak a csoki része újabban.
Fürdés: Nálunk sem szeret Viki hanyat feküdni a kádban. Viszont van csúszásgátló szőnyeg, így ő akkor ül le, vagy áll fel amikor akar, én nem féltem, hogy elesik. Hajmosás nálunk is nyafival jár, de múltkor kitoltam vele, és zuhanyból öblítettem le a haját, ami még jobban nem tetszett neki, de olyan gyorsan sikerült leöblíteni, hogy nem ment semmi a szemébe szerencsére.

Pocó! Viki még nem nagyon beszél. Nagyon sok mindre használja a ba-t. Újabban pa=apa, és néha hap= háp, és pe=pelus. Ritkán meg aja=anya mondja. Leginkább akkor mikro nem figyelek rá, hiába nyafizott előtte. A legjobban az ajajajajjaj megy, mikro eldob valamit. Kép De leginkább ő is mutogatással fejezik mi magát.

Lau! Ha hazajöttél a kórházból, majd írj, és derékfájásra adok kölcsön kosmodisket. Nekem nagyon fájt a hátam (gerincem inkább) mostanában, és még csak 3-szor használtam, de már alig fáj. Próbáld ki, hátha használna neked is. Bár borsos az ára, de már untam, hogy este csak fájdalom csillapítóval (izületi fájdalomcsillapítóval) tudok elaludni.
Vagy tudok egy masszőrt neked, de nézz be a XV. ker-i topikban Kriszta vállal masszírozást.
Ákos nagyon ügyi! Büszke lehetsz rá joggal. Kép Férjednek jobbulást!

Csirkesz! Szeretgetés: Kép Édes lehetet. Kép Én attól olvadtam el, ha plüsseit szeretgeti, vagy reggelente, miután én is fel kelek (apa korábban kel, így picit vigyázz rá, amíg picit még lustizok), vagy kicsit előbb jön odabújni hozzám.
Boldog évfordulót nektek! Kép

Viola! Banki hercehurca: Kép Nekünk anno sikerült 2002-ben hitelhez jutni, bár én még akkor dolgoztam, és jól kerestem, így a párom nem is kellett volna adóstársnak. Mi kedvezményes használt lakáshitelt vettünk fel az OTPnél, akkor azt találtuk legkedvezőbbnek, és így az albi helyett már a sajátot fizetjük.

Anyuszi! Nálunk, ha kiveszem nehezen tudom sokszor visszarakni (szerencsére ritkán kéredzkedik még ki), de inkább hisztizzen ott egy picit, mert mint már írtam, hogy nagyon fáj a hátam, és nem bírom emiatt cipelni sokszor.

GnéKriszti! Ágotának boldog névnapot! Kép

Vasani! Boldog Születésnapot! Kép
Leesés. Kép Viki szerencsére már megtanult lemászni az ágyról, így csak ritkán esik le, akkor amikor nem odafigyel.

Tcis! Viki sem alszik sokszor nyugodtan, de nem annyira nyugtalan, mint Elisa. Sokszor már máshol találom mint ahová letettem aludni. Kép

Sunimum! Jelzáloghitel? Nekünk az van. Próbáld megérdeklődni mi most a helyzet vele. Nagy gond nem lenne elméletileg mert az érték 3/4 -e meg van.

Kormi! Sudocremet próbáld ki, hatékonyabb mint Bephanten, legalábbis nálunk!

Képek: Aranyosak a gyerkőcök.
A betegeknek jobbulást!
Kismamák vigyázzatok magatokra!!!!

Rólunk:
Szilveszter: Mi is itthon szilvesztereztünk 3-ban, azaz 9 után már csak 2-esben.
Oltás: mi tegnap voltunk oltáson. Nagyon ügyes volt Viki, csak a másodiknál a tű beszúrásnál volt egy pici sírás, de utána, már az sem, pedig még akkor be sem adta az vakcinát.
Tényleg nem lehet oltás után közösségbe vinni? Azt hiszem Liv írta, hogy neki ezt mondták. Mi ma voltunk babaklubban.
Nálunk a férjem küzd először meg volt fázva karitól, szörnyen köhögött, ekkor kiderült, hogy valami van a hörgöcskéivel. Most meg iszonyatosan megy a hasa. Kép
Viki még mindig szopizik, de éjjel szopiról már leszoktattam, igaz 1 hetembe került. De még így is kel éjjel 2-3.szor is. Kép
Imád játszani, néha aludni sem akar menni, annyira belefeledkezik a játékba, vagy még éppen játszani akar, még akkor sem, ha már 5 órája legalább fenn van.
Igazi rosszcsont, de imádom.

Mennem kell, mert felébredt, és követeli anyát a játékhoz.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Hahó Lányok Kép

Liv Kép
Köszönöm a receptet, a héten mindenképpen ki fogom próbálni Kép

Viola Kép
Tündéri kiscsaj Mira továbbra is. (Rád hasonlít Kép Kép )
Nálunk is sajnos előfordult hogy leesett Balázs az ágyról és a végén a radiátoron koppant a buksija. Nagyon megijedtünk, berobogtunk az ügyeletre, de mint kiderült - hála égnek feleslegesen.
Fürdés: nálunk Balázs nem fogad szót, nem hajlandó leülni. Ha leültetem elkezd nyafogni és rögtön feláll.

Andi Kép
Sajnos gondok vannak a cerkával, letapadás is és szűkület is van. Kaptunk krémet (szteroidosat Kép), fürdés után azzal kell kenni vékonyan, hogy puhítsuk és így tágítsuk a bőrt. 2 hét múlva kell visszamenni. Már előre félek ....
De jó hogy ilyen nyugis a kisfiad. Balázs nem tud megülni a fenekén, folyton jön megy, rohangál, pakolászik, a virágokat pofozza, sőt múltkor felöklelte a virágállványt, felmászik a kanapéra és ott jár fel és alá.... Állandóan a nyomában vagyok mert életveszély miket művel(ne).

Kormi Kép
Szegény Benedek, nagyon sajnálom a popsija miatt. Remélem mihamarabb begyógyul.

Csengo Kép
13. havi micsodát?

Anyuszi Kép
Körömvágás: nekünk is nagyon nagy gond volt, mert Balázs nem engedte, különösen uutálta ha a lábán akartuk vágni a körmöt. Egyszer meg is sértettük az egyik kisujján a bőrt. Kép Aztán a védőnő javasolta hogy vegyünk körömcsipeszt, hátha azzal sikerül. Szerencsére bevált, persze több részletben tudjuk csak megcsinálni, de ez is haladás.

Üdv mindenkinek

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Hahó Lányok Kép

Valami gond van a nettel, mert az előbb küldtem el egy hozzászólást, ami úgy tűnt hogy elment, de aztán mégsem.

Na akkor újra Kép
Liv Kép
Köszönöm a receptet, a héten mindenképpen ki fogom próbálni Kép

Viola Kép
Tündéri kiscsaj Mira továbbra is. (Rád hasonlít Kép Kép )
Nálunk is sajnos előfordult hogy leesett Balázs az ágyról és a végén a radiátoron koppant a buksija. Nagyon megijedtünk, berobogtunk az ügyeletre, de mint kiderült - hála égnek feleslegesen.
Fürdés: nálunk Balázs nem fogad szót, nem hajlandó leülni. Ha leültetem elkezd nyafogni és rögtön feláll.

Andi Kép
Sajnos gondok vannak a cerkával, letapadás is és szűkület is van. Kaptunk krémet (szteroidosat Kép), fürdés után azzal kell kenni vékonyan, hogy puhítsuk és így tágítsuk a bőrt. 2 hét múlva kell visszamenni. Már előre félek ....
De jó hogy ilyen nyugis a kisfiad, és hogy ilyen szépen eljátszogat Kép. Balázs nem tud megülni a fenekén, folyton jön megy, rohangál, pakolászik, a virágokat pofozza, sőt múltkor felöklelte a virágállványt, felmászik a kanapéra és ott jár fel és alá.... Állandóan a nyomában vagyok mert életveszély miket művel(ne).

Kormi Kép
Szegény Benedek, nagyon sajnálom a popsija miatt. Remélem mihamarabb begyógyul.

Csengo Kép
13. havi micsodát?

Anyuszi Kép
Körömvágás: nekünk is nagyon nagy gond volt, mert Balázs nem engedte, különösen uutálta ha a lábán akartuk vágni a körmöt. Egyszer meg is sértettük az egyik kisujján a bőrt. Kép Aztán a védőnő javasolta hogy vegyünk körömcsipeszt, hátha azzal sikerül. Szerencsére bevált, persze több részletben tudjuk csak megcsinálni, de ez is haladás.

Kormi Kép
Mi hetente 1x mosunk hajat.

Üdv mindenkinek

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Bocsánat a helyfoglalásért, de tényleg úgy tűnt hogy nem ment el .... Kép

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

KépAngyalnak álcázva
KépSebes orral
KépCoffosokKép
h_viola

Viola, dicséretet köszi, de ezt most nem zsebelem be, mert ez a recept Csirkeszé. Kép

Csengő, én sajna nem kaptam.

Anyuszi, és ha akkor vágnád a körmét, amikor alszik? Vagy a körömvágás alatt vmi szuperérdekes dolgot a kezébe adni? Vagy ezek már megvoltak?

Moszi, oltás után 10 napig nem javasolt a "társasági élet".
Köszöntést köszi.

Edit, amennyiben nincs gyulladás, a letapadást, szűkületet csak 2 éves korban szokta orvos feloldani, mert addig újra letapadhat, nekünk az összes orvos ezt mondta.

Liv

Kép

Kép
liv

HaliKép
Mindenkinek köszi a drukkot, de még nagyon egyben vagyok. Ctg-n voltam ma, de fájás nuku, baba szuperül érzi magát, így egy hét múlva újabb idöpontot jegyeztettek velem elö ctg-re és uh-ra.
Méhszáj ugyan nyílt valamennyit, jelenleg 2100, de magasan hátul helyezkedik el, bébike nincs beékelödve.
Ettöl függetlenül bízom abban, hogy pár napon belül lefogyokKép

Képek szupikKép

13. havit még én sem kaptam. Mikorra várható???

Boti ma önként pisilt bilibeKép Tépte magáról a gatyát, és mutogatott a bilire, így ráültettem, és belecsurizottKép Tök ügyi volt. nem hiszem, hogy mostanában megismétli, de olyan aranyos, hogy emlékszik arra, hogy mit várunk töle és a bilitölKép

Megyek vacsizni, meg holnapra ebédet gyártani.

Csirkesz
39+1

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok,
csak roviden tudok jonni, de ma voltam dokinal! Minden oke es lesz kisteso. Sot, egy honappal idosebb mint a mensi alapjan szamolt.

Sajnos 1 honapja reggeltol estig hanyok, meg emelygek igy nem tudtam jonni. Latom Andival egyidos vagyok, orultem hogy neki legalabb muloban az emelyges.

csengo 10+0
Vendég

CsengöKép
Nahát! Hatalmas gratulaKépKépKépKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csengő,
Gratulálok! Kép A rosszullétes időszakon meg gyorsan legyél túl!

Kormi

kormi

CsengoKép
Gratulalok en isKépKépKép

Majd meg jovok kesobb csak elaludjon a kis makim.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Csengo,
jaj de jo!!!! Kisteso!!!! Kép Kép Kép Gtatulalok!!!! Kép Kép
13.havit elvileg kaptam,de nem vettunk ki mostanaban penzt,igy gyakorlatilag nem tudom.

Kormi,
legyszi ird meg,mennyiert lattad azt a hazat Kobanyan! vagy elkuldhetned a linket is,nagyon megkoszonnem!!!

Csirkesz,
egy kis lepcsomaszas? Kép
Inkabb pihizz,gyujtsd az erot!

Holnap megyunk a Budaiba megbeszelni Csani mutetjet. O meg nem tudja...

Csongi ma volt fodrasznal,most igazan ferfias a feje,foleg a homlokan a hatalmas heggel...

Inimma
inimma

Inimma,
nem ház, hanem lakás. A link: link
24.2 M Ft. Több épóletből álló projekt, ez a legkésőbb elkészülő rész. Nagyon jó az elosztása, mostanában mindig olyan lehetetlenül rosszra tervezett lakások tervrajzait láttam, hogy a hajam égnek áll tőle. Mondjuk anno a mostani lakásunkat is teljesen átterveztük, az eredeti alaprajzzal a kb 70 nm másfél szobás lett volna! de volt benne kb 17 nm közlekedő... Na ne... Az nem tetszett a páromnak annyira ebben a kőbányai lakásban, hogy nem egy nagy terasza van, hanem két kisebb, meg egy erkély. No meg ő nem hajlandó kimozdulni a Belvárosból. Pedig ez ott lenne a tónál, azt hiszem, jobb levegőn nevelhetném a fiaimat, mint itt a Ferencvárosban. Ráadásul nekünk megfelelne az ára, a mostani lakásunk plusz szocpol szerintem kiadná simán, kölcsön nélkül. De a párom azt mondja, inkább kiad 5-10 Millióval többet, megválna az általa nagyon szeretett balatoni nyaralónktól is, de nem akar innen mozdulni. Hm, ha belegondolok, hogy ez előző lakásvásárlásnál nem akart először a 12. kerületből, majd Budáról mozdulni... Vagy egy év kellett hozzá, hogy szemléletet váltson.

Kormi

Kormi

kormi

Hali

Kissé le vannak rongyolódva az idegeimKép Nagygé igazi férfi beteg. iszonyú nyűgös és folyamatos szórakoztatást igényel. Folyamatosan rajzolunk, kirakózunk, legózunk, mesélünk, énekelünk.....már azt se akarta hagyni, hogy a kicsit lehozzam a du-i alvás után és kijelentette, hogy nem szereti a GellértetKép na mindegy, remélem meggyógyul most már.közben a kicsi, csak van. szegény, szintén szobafogságon. elvan, mint a dudva, senki nem ér rá foglalkozni vele, ezért aztán, mindig a tilosban jár és próbálja Nagygét játékait elrabolva felbosszantani, ami sikerül is neki.
na ennyit magunkról, asszem ha eljutióunk szombaton a bálba leiszom magamKépKép vagy széttáncolom a cipőmKép

Andi
Jó, hogy már nem émelyegszKép és Áron is rendes pasiKép

Anyuszi
Körömvágás nálunk mindig is necces volt, mind2 kölöknél. csoda, hogy a gyivi még nem járt nálunk olyan üvöltést rendeznek. Nagygé már haladt annyit, hogy már csak a lábánál balházikKép hajmosás, hajvágás, gyógyszerbeadás rulez.
de ha találsz praktikát rá, hadd halljamKép

Csengő
nagy gartulaKép jó pocakosodástKéphányásmentesebbetKép

Csirkesz
Boti pisilésKép hátha kímélni akar, hogy ne kelljen kettőt pelusoznodKépKép na nem mintha a biliztetés, wcztetés hálásabb lenneKépKéptovábbra is megy a drukkKép

Pledit
Kisgé is ilyen mutatványokat csinál nonstop.
csipeszt kipróbálomKép

Viola
Mira csodaszépKép el nem hiszem, hogy ördögfiókaKép

többieknek is dzsá, megyek helyszínelniKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csengo Kép
Én is gratulálok! Kép

Lányok Kép Tényleg milyen 13. haviról van szó? Gyedről?

Liv Kép
A fülem kettéáll ettől a cerkaügytől. Ahány orvos annyiféle nézet. A mi orvosunk meg elküldött hogy nézessük meg a sebészeten Balázst. Mindenesetre nem engedem hogy bántsák...

Viola Kép
Nagyon a szép a kicsi lánykád Kép

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Csengo!

A 13. havi fizetésre gondolsz? Nálunk azt mondták a suliban a szakszervezetisek, hogy ha megszakítás nélküli munkaviszonyban volt valaki az elözö évben, a GYed, Gyes is ideszámít, akkot jár, de kérvényezni kell. Megígérték, hogy részletesn utánanéznek mégegyszer és az idevonatkozó rendeletszámot is kikeresik. Ha meg tudok valamit-mivel engem is érint- megírom Neked, de ez még néhány napba beletellik.

Szia!
Szti
szti

Sziasztok,

HviolaKép
LeesesKép gondolom,hogy megilyedtetek. Mirarol tenyleg nem neznem ki en sem, hogy ordogfioka. Szerintem inkabb egy kis aranyos szende kiscsaj, igy kivulrolKép Coffos kepek szupik es azok a gyonyoru kek szemekKép

Anyszi3Kép
Asztalra maszas ismeros. Habar nalunk szigoruan tilos. Amikor otthon voltunk anyosom felultette az asztalra es ugy etette, ne tudjatok meg mit szenvedtunk amig valamennyire leszoktattuk. Mondtam is neki, hogy tobbet ilyet ne csinaljon. Nalunk kulonben is besulyesztett uvegu az ebedlo asztal alul nem tartja semmi es nem szeretnem kiprobalni, hogy kibirja-e a 11-12 kilojat.
Koromvagas: Nem mondom, hogy szereti de elviseli. Chiccos koromvago baba ollot hasznalunk. Mivel szipizas kozben allandoan a kezemet kaparassza igy kb 3 naponta kell vagni, volt mar, hogy kisebesitette ha nem vagtam idoben. Ferjednek jobbulast.

MosziKép
Mi is otthon leszoktattuk az ejjeli szopirol, nalunk is kb 1 het volt. Kb 1 hete nyugodtabban alszik, igy utolag arra gondolok, hogy az otthoni hiper aktiv napokat meg az utazast par napig meg nem tudta feldolgozni + szopi nelkul kellett aludni es azert volt. Mostanaban este 9tol reggel 5-6ig alszik utanna szopi es alszik meg 8ig. Ezt igy el is lehet viselni. Remelem nem csak atmeneti allapot a mostani.

PleditKép
Szoritok, hogy rendbejojjon a cerka. De jo, hogy lanyom vanKép

CsirkeszKép
Bilibe pisilesKép Boti nagyon ugyes. Elisa is szol, hogy kaka de addigra mar ben is van.

InimmaKép
MutetKép

JudyKép
A leiszom magamon meg a szettancolom a cipomon jot nevettemKép

Ma reggel amikor felkelt Elisa en meg komaban voltam erre O a kis konyhajabol odahozott egy kis cseszet kistanyerral alatta meg kiskanallal az agyba (hozta nekem a kavet) azt hittem megzabalom. Tegnap meg megindult ki a szobabol en megkerdeztem, hogy hova megy, erre O azt mondta elKép

Nalatok milyen tavolsagbol nezik a gyerkocok a TV-t? Elisa mindig kozvetlenul a TV ele akar ulni, odaviszi a kis foteljat es ugy nezi, hiaba huzom hatra visszaviszi.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Fius mamák!
Nekem mint 3 fiu anyájának van bőven tapasztalatom fütyiügyben. 2 éves korig nem nyúlnak hozzá, ha a gyerekorvos el is küld orvoshoz. Sőt, ha nem muszály inkább a három évet is kivárják. Első körben kencét adnak, tapasztalataim szerint nem sokat ér. Ha mégis beavatkozásra kerül sor, az 2 perc és utánna kb 2 nap. Az első nap az gáz, mert minden pisi csíp, viszont szigorúan rád szólnak, hogy itasd a gyereket. Szegény középső egy álló napig az ölemben hüppögött, meg utánna is jó darabig gond volt, ha eg akarta apa nézni, mosni...stb. Ja és ugye eleinte naponta húzgálni kellett, amitől néha együtt sírtunk. Ha rám hallgattok fürdés közben finoman próbáljátok meg lazítani, az úgy sokkal jobb. Ákos bocsommal annyira tartottunk az orvostól, hogy a fürdés közben már maga próbálkozik.
Kormi! nem túlzóak az elvárásaid, csak manapság ami 50m2 paneltől nagyobb az már extra öröm mindenkinek. Mi is úgy szeretjük, ha mindenkinek bőven van hely. Amikor ezt a házat vettük alap volt, hogy 4 embernek 100m2 körüli legyen és nemárt, ha beépíthető a tetőtér. És lám, ma 5-en 2x87m2-en lakunk. Csak takarítani ne kellene, meg 4 férfi után pakolni!Kép
Körömvágásra visszatérve a praktikákon túl vagyunk. A két nagy is úgy üvöltött, hogy a szomszéd mindig megjegyezte, na idáig nem szeretnék eljutni Ákossal. Körömcsipesz? Lehet. Kipróbáljuk, mit veszíthetek vele.
anyuszi3

Sziasztok!

Anyuszi,
lassan én is elkezdek parázni fütyiügyben, annyi csúnya történetet hallani, hogy pl doki milyen durván tépte fel... Épp ma néztem meg egy picit Benedekét, de ő még nekem se nagyon hagyja, hogy hozzányúljak, pedig sose piszkáltam neki. Ez mindig ilyen probléma volt? Anyám nem emlékszik rá, hogy pl az öcsémnél foglalkoztak volna a kérdéssel, s máshonnan se nagyon hallottam erről az idősebb generációtól. Hm, hétvégén jönnek az anyósomék, lehet, hogy megkérdem. Félek, mi lesz, ha Benedeknek doki nézi, ő ma azt se tolerálta, hogy a dokinő csak messziről megnézze a pöttyös fenekét.

Egyébként ma nem nagyon javult a popópirosság nálunk. Pedig még meztelenkedtünk is egy picit, lett is baleset, csak nem a várt, hanem magára öntötte a szörpijét. Legalább csak a zokniját kellett cserélni emiatt. Érdekes, azt vettem eddig is észre, hogy Benedek nem nagyon szereti, ha nincs rajta pelus, folyton lent tapogatózik, hogy most mi van. No meg a fütyijét fogdossa, gyűrögeti. Szüleim akarták/akarják folyton bilire nevelni, hiába mondom nekik, hogy korai, ne erőltessék, s hogy Benedek nem szeret meztelen fenékkel lenni. Most annyit sikerült kialkudni, hogy majd nyáron próbálkoznak vele, ha majd a kertben meztelenkedhet. S ugye folyton példálóznak Csillával, aki lelkesen bilizik, lassan szobatiszta lesz. No meg velünk is, hogy mindhárom gyerekük másfél éves korára már szobatiszta volt.

Elvárások: én egy olyan családból jöttem, ahol soha nem elégedtek meg annyival, ami éppen van, ha volt valami lehetőség továbblépésre. Gyerekkoromban az már extra hosszú idő volt, ha négy évig egy helyen laktunk. De a szüleim így jutottak el az egyszobás, csótánylakta, vizes, stb albérletből végül a mai házukig. Sajnos a sors úgy hozta, hogy az a nagy cél, hogy minden gyereknek külön szobája legyen, akkorra teljesült, amikor már mind felnőttünk, s nem otthon laktunk. Most van egy szép, hatalmas házuk, ahol nemcsak mindannyiunknak, hanem minden unokának külön szobája van, s van pl 40 négyzetméteres, 6.5 m belmagaságú nappali, hatalmas kandallóval, szóval teljesült életük nagy álma, csak közben nyugdíjkorba értek, a ház fenntartása már túl nehéz, eladniuk meg nem sikerül, mert túl értékes, pedig az árából Pest közelébe költözhetnének, s minden gyereküknek jókora anyagi támogatást is tudnának még adni.
A párom oldala meg pont az ellentétje, párom nagyon nehezen mozdul új dolgok felé, s rettenetesen utál költözni. Ne tudjátok meg, mennyi unszolásra volt szükség, hogy az előző, 36 nm-es, összesen egy ablakkal, s egyetlen konvektorral rendelkező totálsötét lakásból továbblépjünk. Hab a tortán, hogy az egyszem ablak a Déli pályaudvar vágányaira nézett, no meg a hiányos fűtésrendszer miatt sikerült olyannyira felfáznom a vesémre, hogy azóta is visszatérő problémáim vannak vele. S akkor most egy egész jó lakásban vagyunk, s leginkább csak ez az örökölt vándorösztön buzdít engem továbblépésre, bár elméletileg a párom is benne lenne, jobban, mint az előző váltáskor. Igaz, az előzőnél is én voltam, aki többnyire a lakásban volt, s éreztem annak hátrányait, ő akkoriban sokat volt külföldön, no meg este járt haza, amikor nem annyira számít, hogy olyan sötét a lakás, hogy egy növény se élt meg benne. S most, hogy én a Belvárosból szeretnék elmozdulni, megint nem jutunk dűlőre, hisz ő nem látja a hátrányait, csak az előnyeit. Nem neki kell a folyton feltört, autókkal elállt járdákon babakocsival lavíroznia napmintnap, érezve azt, hogy nem épp ez a levegő az, ami ideális a gyereknevelésre. S ehhez jön a para, hogy hogy fogok én itt két gyerekkel mozogni...

Körömvágás: nálunk szerencsére viszonylag könnyen megy, bár ált. több nap kell hozzá. Pont ma este volt egy aranyos eset, mutogatással kikövetelte, hogy vegyem kézbe az ollót. Gondoltam, mifene, meg akarja mutatni, hogy ő milyen bátran néz szembe a körömvágással. Vágogattam is a körmeit, minden egyes köröm után meglépett a nagyágyon, de utána bátran jött, s nyújtotta a kezét, de ha vágni akartam, már húzta is el. Közben meg a Furbyvel is mutogatott, időnként a kezembe nyomta, s lassan leesett a tantusz, hogy nem körömvágást akar, hanem hogy az ollóval javítsam meg a Furbyt, ami épp totál lemerült. Apja állítja, hogy a kisollóval még nem resetelte,s az elemtartó részt is csavarhúzóval szedte szét előtte, így duplán meglepett Benedek esze, totál lehidaltam tőle. Sajnos csak holnapra lesz újra életképes a Furby, akkorra lesznek jók újra az aksik.

Kormi

Kormi

kormi

most kaptam sms-t Csirkesztől Kép

" Ma 06.37-kor megszületett Csenge (3950 gramm és 57 centi), mindketten jól vagyunk."

Nagy gratula nekik itt is.

Puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

CsengoKép
Nagy-nagy gratulaKépKépKép És kitartás!!Kép

ViolaKép
Míra tényleg kis angyalkaKépKép De Apa cofija is kimondottan megnyerőKépKép

MosziKép
Viktória-hurrikánKépKép
Szóval a kosmodisk tényleg jó?? A férjemnek szívesen vettem volna egyet, de nem volt senki ismerős, akitől érdeklődhettem volna, hogy milyen.
Leesés: persze, már Eszti is gyönyörűen le tud mászni az ágyról, de amikor leesett, akkor nem lemászni, hanem tornázni akart... az ágy szélénKépKépKép
Férjednek jobbulást!!Kép
Fotók nincsenek a lánykáról?

CsirkeszKép
De ügyi Boti a bilizéssel!KépKép
Biztatásként: a lányok elég ráérősek tudnak ám lenniKép Eszti a 41. héten bújt ki... De persze tudom, hogy rengeteg ellenpélda is vanKép Az tuti, hogy a terhesség a végén már nagyon fárasztó és az ember alig várja a bébi jelzését, hogy végre ki akar bújniKépKépKép Szóval: kitartás!!!KépKép

JutiKép
Nagygének megy a sok gyógypusziKépKépKép Pasinátha: ajajajajjjj!!!KépKépKép
Kisgé nagyon aranyos lehet, amint kihasználja a helyzet adta lehetőségeketKépKép
Jó bulizást holnapra!Kép

A 13. havira mostmár én is kiváncsi vagyok... Bár, ha jól tudom, csak közalkalmazottak kapnak... De már lehet, hogy ez sem így van??

LépekKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

JujjjjjjjjjKépKépKépKépKépKép

Hatalmas Gratula Csirkesznek!!!KépKépKép

És az egész családnakKépKépKép

Tehát Boti nagytesó lett!!!!KépKép

Én meg most írtam Csirkesznek a hsz-omban biztató szavakat...KépKépKép

Puszi nekik!

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Nagy-nagy gratula Csirkeszéknek! KépKép

(és icipici irigység, hogy Nektek már itt a kistesó)

Kormi

Kormi

kormi

CsirkeszKép

HATALMAS GRATULAKépKépKépKép!!!!!!

Millió puszi az egész kis családodnak!

Viola
h_viola

Csirkesz! GRATULA!!!!
Kormi: ne parázz, dokinéni szerint a legtöbb fiunál magától megoldódik a kérdés mire oviba mennek. Lakáskérdés nehéz ügy. Mi 15 év alatt 7 helyen laktunk. Mentünk gyerekkel albérletből panelba, nagyobb panelba és a végén ide. Ha a végső célod egy családi ház, ennyi pénzért már azt is lehet kapni pl. itt nálunk pesttől 15km-re. Vonattal 25 perc a keleti, úgyhogy nem világvége. Csak tudd meggyőzni a párod. Én nagyon szurkolok, mert belvárosban sose laktam, de csak akkor megyek arra gyerekkel, ha nagyon muszály.
Ma sikerült 3 ujjacskáról levágni a körmöt balhé nélkül. De ha így haladok, mire végzünk, kezdhetem az elejévelKép
Később még jövök, de a fiatalember erősen követeli az ebédet.
anyuszi3

Csirkesz! GRATULA!!!!
Kormi: ne parázz, dokinéni szerint a legtöbb fiunál magától megoldódik a kérdés mire oviba mennek. Lakáskérdés nehéz ügy. Mi 15 év alatt 7 helyen laktunk. Mentünk gyerekkel albérletből panelba, nagyobb panelba és a végén ide. Ha a végső célod egy családi ház, ennyi pénzért már azt is lehet kapni pl. itt nálunk pesttől 15km-re. Vonattal 25 perc a keleti, úgyhogy nem világvége. Csak tudd meggyőzni a párod. Én nagyon szurkolok, mert belvárosban sose laktam, de csak akkor megyek arra gyerekkel, ha nagyon muszály.
Ma sikerült 3 ujjacskáról levágni a körmöt balhé nélkül. De ha így haladok, mire végzünk, kezdhetem az elejévelKép
Később még jövök, de a fiatalember erősen követeli az ebédet.
anyuszi3

CsirkeszKép
Gratulálok Csengéhez! Szép nagy baba lett.

Andrea & Áron

KépKép
Áron

Csirkesz

Gratula itt isKép sok örömet és boldogságot, jó egészséget, nyugis éjszakákat kívánunk NektekKép És várjuk a beszámolótKép

J és G-k

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csirkesz és Csenge baba Kép

Nagyon nagyon gratulálunk, minden jót és szépet kívánunk Nektek!!!

Edit & Balázs

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Csirkesz!
Nagy gratula Csengéhez!!!!! Sok tejcsit kívánok a nagylányak! Sok boldogságot nektek! Kép Kép

Csengő! Gratula a kistesóhoz!!! KépKép

Tcis! Sajna nálunk nincs ennyi alvás. Már lassan 3 hete nincs szopi, de még 2-3 szor kell, és változó, hogy mikor. Én nem bánom, hogy kell, csak legalább annyiszor kelne, mint neked Elisa.

Vasani! A Viktória hurrikán nevet apa adta neki. Kép
A kosmodisk nekem bevált, és tudtommal van rá 30 napos visszafizetési garancia.
Képek: http://kep.tar.hu/illesek
Az 1 éves mappában az új képek mappában vannnak újak, bár még azok is novemberiek.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Csengő, gratula! KépKépKép

Judy, szívesen elnéznélek most kívülállóként titeket, főleg Gergő pasis szenvedését, téged meg szombaton, amikor bepiálsz. Kép

Tcis, Elisa tüneményes lehetett a kávéval! KépKépKép
Dávidnak még abszolút nincs tévézés.

később folyt.

Kép

Kép
liv

Csenge KépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Először is Csirkesz-családnak nagy gratula ezen a fórumon keresztül is.

Csengőnek dettoo Kép

Ma megcsináltam az utolsó vizsgát, egy pár napig nyugszi van aztán neki esek a további dolgaimnak: pl. szakdoli.. Kép Kajak elfáradtam, ez a vizsgaidőszak nagyon leterhelt. Ehhez hozzájön, hogy alapban nagyon mélyrepülő-hangulatom van, mert megint minden dolog körülöttem nagyon szarul jön össze. Kép Na mind1 majd lesz ez még így sem Kép

Voltunk Reditkééknél szerdán, gyerkőcök kellő képpen egymáshoz kómásodtak: Lili még nem volt hajlandó aludni aznap /1/2 4 körül mentünk/, Bálint meg nem aludta ki magát délután, így nem volt sok dolgunk velük, viszonlyag nyugodtan játszottak egymással Kép Sajnos ott is csak panaszkodni tudtam, nem mintha Reditkének nem lenne elég baja Kép
Úgyhogy megyek is itt sem rontom tovább a légkört Kép
Macs
maccs

Sziasztok!

Csirkesz!

Gratulálok Csengéhez!KépKép

Lányok!

Mi lenne, ha átalakítanám a táblát? A babák (már kisgyerekekKép) adatai megmaradnának, csak azt venném ki, hogy hányadék hétre és milyen paraméterekkel születtek (ez talán ma már nem olyan fontos) ill. az aktuális adatokra cserélhetnénk mindig, viszont beletenném a tesókat is. Ok?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Jó ötlet. Kép

KépKép
Kép
moszmota

Hányadék=hányadikKépKép Ilyen elírást!

Beszti

KépKép