Sziasztok!
Mese! Kössz a hiányolást
Most már elég későn van!
Metrohoz csak annyit, és abbahagyom a pocskondiázást(
):
a.) igen, egyrészt én is a előre tájékoztatást hiányoltam, b.) ha ezt ilyen értelmesen elmondják, mint ahogy Zita leírta, valószínűleg fele annyira hevesen sem reagálok, c.) én az "ügyfél a király" hozzáállásommal tudok csak gondolkodni, és ez alapján vagy saját felelősségre bengedném a szűlőket a gyerekkel /írjanak alá egy formanyomtataványt, hogy esetleges baleset esetén nem követelnek kártérítést a cégtől/, vagy legalább annyit megtennék, hogy kultúrált várakozási lehetőséget, ne adj isten gyermekmegőrzőt biztosítanék a családosok számára /IKEA ki sem tiltja a gyerekeket, mégis frankón megoldják../. Persze, hogy ne legyek antireklám, én más nagyáruházakkal is sz.vtam már meg nagyon, pl. a Tesco is feketelistás /ill. nagyon megválogatom mikor térek be oda, és olyankor árgus szemmel figyelem a kasszánál az árakat, húsárú SOHA többé nem veszek ott/ és pl. az Eletroworld is abszolút beetetős-átvágós reklámújságokat gyárt. Csak a "Dies irae" szellemében!
Vaniliás pép: ez nem tápszer, hanem "pempő", ahogy te fogalmaztál..
Felmásztam a Milupa honlapjára (
www.milupa.hu), de érdekes ott sem találtam meg a trutyit a termékek között, így lefényképeztem
Most hogy így érdeklődsz, elolvastam, azt írják a hátoldalon, hogy van benne tejfehérje, de állítólag hypoallergén és hidrolizált. (hogy ez mit jelent, gőzöm sincs
) Viszont az is szerepel benne, hogy " Az allergiára veszélyeztetett csecsemők hozzátáplálásának változatosabbá tétele érdekében azokat a Milupa készítményeket alkalmazza, amelyek nem tartalmaznak tejfehérjét: Miluvit gyermekgríz mézzel, Bio 7-gabonás pehely." /Ezek viszont fent vannak a honlapon.
/
Azt el is felejtettem írni, hogy még egy 1 pép van amit kiváltottunk receptre, és valószínűleg ilyet keresel Te, de én ezt még fel sem bontottam, a polcon állt eddig!
Nestlé Sinlac pép. Ez tej és szójamentes.
Erről is egy kép
Orsi!
Szegény Karcsi!
Jobbulást neki, ezek szerint a védőoltással már elkésett
Remélem Ti nem kapjátok el, sok energiát a beteg apushoz, és a kis vasgyúróhoz!
Nanda! Méghogy Te nem hallgatod a híreket, meg fújj tv ?!
Én ezt a cikket német honlapon már 3 vagy 4 hete olvastam. A média /magyar/ szokás szerint erősen torzítja az egészet, hiszen ott szúrópróba-szerű árumintáról volt szó, ami alapján tartalmazHAT magasabb szintet, de nem biztos, hogy mind tartamaz, és a "HAT" része miatt a Hipp bácsiék azonnal léptek és megváltoztatták a technológiát, hogy ne is tartalmazhasson egyetlen egy kupak se káros anyagot. /bár ez visszamenőleg valóban nem ment fel semmi alól.../ Eleve nem értem miért tartott ennyi ideig a magyar sajtónak hogy megtalálja ezt a hírt magának. Szerintem, de hangsúlyozom, hogy ez a személyes magánvéleményem, minden tudományos alap nélkül, ez túl van lihegve, és megint egy jó búlvár hír, ami pánikot kelt, amin lehet csámcsogni. Azt találom a legfelháborítóbbnak, hogy ilyenkor elővesznek szerencsétlen anyukát és babát, és lám hirtelen meg van minden átok és baj forrása, igen, ezért volt az évekig tartó szenvedés... Hát nem tudom..
Biztos van sok gyerek /főleg a "vidéken" egyáltalán nem jellemző, hogy üvegespempőkkel tömik a manókat/ mami főzte házkoszton élt és mégis sajnos a kórházban kötött ki. Szerintem a városi forgalom bűzében kimenni a gyerkkel sokkal károsabb, mint ami egy egy ilyen kupakban (határérték alatt, vagy felett) van. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült, nem tudom sikerült-e megnyugtatni, mert valójában ez volt a szándékom (
), hogy szerintem nem kell aggódnod Mayácska miatt
Ha már semmi olyan nem ennék, amit a valaha valamiért károsnak nyilvánítottak, akkor rég száraz kövön élnék!
Különben is, az élet így is úgyis is jó rövid, legalább amíg élünk, jól éljünk!
Éljen a libamájpástétom /+társai/!
Maxi ééééédes pofa, zabálni való a kis kópé
Kerüljön csak egyszer a kezem közé, jól megdögönyözöm, /ha megengeded/!
Rita! Hát Ti merre bújkáltok a hétvégén??
Zita!
Köszönöm az infót !
Te lebuktál, mert már másodszor is azonnal reagálsz a hsz-ra, vizsont magadról, magatokról nem írsz!
Tessék "társalogni" velünk!
Holnap megyünk Menjugate oltásra, kiváncsi vagyok mennyire viseli meg Lilit az oltás...
Betegeknek jobbulást, rosszalvóknak szép álmokat, jó éjszakát kívánok!
Jóéjt, puszi
Macs