Helló mindenkinek!
El vagyuk havazva, ballagás, balettvizsga, apa vizsgaidőszak. A gyereknap szuper volt, a lagnagyobb ajándék az ebéd utáni pulykacsont volt. Ime a kép. Nesze neked bio, natúr kaja. Csúcs volt a két csemete.
Amandi, köszi a biztató sorokat a hirtelen nem alvással kapcsolatban. Én is először a szeparációs szorongásra gondoltam, mert mostanában más kezében ordit, pedig eddig nagyon nyunyuzható boldog kis baba volt, most kétségbeesetten néz rám és üvölt és csak nálam nyugszik meg. Ez apára, mamára nem vonatkozik, csak az ismeretlen arcokra.
Veráska tündéri ötlet ez a póló, alkalmazom majd
vészhelyzetekben. Beninek is külön, illetve Blankával közös szobája, külön kis sarka van első pillanattól kezdve, de eddig nem hiányolt.
Juca! Ez a legszebb pötty a világon, vigyázz rá.!
Ireta, köszi a sorokat. Az a baj, hogy én nem tudok Beni szájában a cickómmal aludni, leginkább ülve szoptatok, reggel fekve, de még soha nem aludtunk vele együtt, nekem a kezdeti intenzives, oxigénhiányos para után nagyobb biztonságot ad, ha az ágyában van, szellős helyen és a légzésfigyelő egy másodpercre sem hunyja le a szemét, éjjel-nappal szolgálatban van. Éljenek a duracell nyuszik, meg a tölthető elemek.
Mári ,itt nálunk nagyon csipik a Somit. Ha jól tudom Cegléden rendel nem? Vagy keverem vkivel? Ő találta fel a fülmelegitő sapkát. Hogy ilyen drága, ez nagyon gáz. Szerintem ez már kizsákmányolás, nagyon leirtam magamban a történeted olvasva. Szegények.
Egyébként a sima sóoldattól( én is mindig azzal mosom át Beni járatait) lesz fehér habos a trutyi és igen jól tudod a bacis besárgul, zöldül és SEMMIKÉPPEN sem habzik. Ennyit itt a topicban is megmondtunk volna neked és megúsztad volna ingyen, és még hittél is volna nekünk, ha dr. lenne a nevünk előtt. Ettől vagyunk anyák, a legbiztonságosabb helyre visszük, aztán csalódunk. Tisztelet a kivételnek, én is jártam így jó pár dokival a mozgásfejlődés-lemaradással kapcsolatban, kénytelenek vagyunk tudomásul venni, sokszor egy névtelen doki, sokkal alaposabb, hozzáértőbb, benne még felmerül: lehet,hogy mégsem az aminek tűnik, nézzük meg alaposabban, mi lehet még.
Szuper volt a gyererknap. Ja Beni kapott egy hajkefét, 9 hónap hajkefe nélkül, hát mégsem mehetett ez tovább.
Exdeus, köszi az alvós tanácsokat. Tényleg nem mentem be egy ideig, egészen pontosan 38 másodpercig, az éjszaka csendjében ketyegő órán számoltam, és VISSZAALUDT!!! Követlező ébredésnél már 25 sec. Után visszaaludt, ma éjjel meg már fel sem ébredt. Hiába volt meleg, akkor mégsem szomjas. Eddig azt hittük, a nagy meleg. Ja a múlt heti 1 napos láznak is megleltük az okát. A 3. fog!!!!ÉÉÉs, nem a felső 1-es, hanem képzeljétek a felső 2-es a bal oldalon. Én még ilyet nem is láttam, hát először a felső két 1-es, majd az alsó két 3-as jön ki, és csak utána a felső 2-es nem? Mi két lépcsőt átugrottunk, beelőzött a felső 2-es. Azért remélem nem marad elől fogatlan.
Mindenkionek nagyon köszi az alvós reagálást, nagyon jó volt, átlenditett a holtponton, nagyon fáradt, kialvatlan, energiátlan, pipa, kétségbeesett voltam.
Prenata Tök normális, ahogy érzel. Minden anyánál eljön a pont amikor ki akarja dobni a gyerkőt az ablakon. Teljesen eltűnik az egonk, csak babarabszolgák vagyunk-teszem hozzá önként, dalolva és boldogan. De néha az agy jelez, elég!!Ráadásul élettanilag állitólag 8-12 hó között jön ki egy pici depi, épp az állandó készenlét, berögzült napi ritmus, mindig ugyanaz stb miatt. El kell menni, ki kell kapcsolódni egy kicsit. Találnod kell másfajta örömforrást, hogy fellélegezz egy kicsit. Nem tud senki türelmes lenni, ha nem piheni ki magát és a saját legalább alap szükségletei nincsenek kielégitve, és itt még nem beszéltem a fodrász, kozmetika, torna, mozi szinház masszázs, csacsogás, kávézás kirándulás, kikapcsolódásról.
És különben is tök édesek a képek, kis pancsizós. Néhány nap múlva talán kiderül mi volt az ébredés oka, mintpl. nálunk a fog. Mindig van ok, csak ki kell várni.
Meteor, jöhetnek a fotók:
sebes@freemail.hu
Mikor szabad még a nyaraló? Nem sikerült még egyeztetnünk a két baráti családdal, de júliban mennáénk mindenképp, ha máshogy nem csak mi 4-en, apa addig vizsgaidőszakozik.
Kimike, bocs, ha jól emlékszem
Tündérpöcöktől kérdeztem madárnyelven melyik lapnak ir, :küldj privibe egy lapcimet. Szerintem eltévesztettem, ne hari. Nem olvasok most vissza annyi oldalt, de ez a baki sejtésem támadt.
Mézgombi édesek a képek!
Bolgog szülinapot mindenkinek.
Édes Noémi is, úgy látom mindenkinek villákmekvinje van, nekünk is ám, bár inkább Blanka kedvéért kapta Beni.
Megvolt az előső strand is a hét végén, nagyon élvezte.
És úgy kavar a lakásban mint egy kis kommandós. Gyereknapra pedig felült, és úgy ül a rohanó, inogó babakocsiban is, mintha egész életében ezt csináélta volna, pedig még nincs 1 hetes a tudománya. Hát eljött ez a pillanat!!!Már csak a mászás, állás, járás van, csőre töltve várjuk, ezek a legszebb pillanatok. Meg a többi milliárd is na.
Mindenkinek jó hétvégét.
Minden baba nagyon édes,akinek most nincs időm név szerint irni, ő is, egyszerűen jó látni benneteket, a csemetéket. És azok az istenitermészetképek el is repitettek innen egyből.!!!!!De jó volt.Na nem ömlengek tovább, hiányoztatok, de máég egy darabig ritkábban tudok csak jönni.
Csaó,