Új privát üzeneted érkezett!

AnitaKép

Hitelügyintéző iroda az az ingatlanközvetítő cég,mely az új lakást értékesítette.Itt szerződéskötéskor kellett 100.000Ft fizetni,hitel intézésre ezen felül külön nem kértek pénzt.Miután az OTP és több más bank a GYEDRE nem ad hitelt(hiába magasabb esetemben mint sokak igazolt átlag keresete)Õk ajánlották az FHB-ét.Több jogcímen is szednek pénzt,de a legdühítőbb hogy még volt pofájuk december végén is befizettetni a 2.értkékbecslési díjat,holott akkor már fixen tudták hogy nem ítélik meg.Az iroda munkatársai a bank etikára hivatkozva próbáltak velük egyezkedni hiábaKép.Most még a szocpol intéződjön el(ez hitel felvételtől függetlenül jár,csak nem szeretik külön intézni mert nincs rajt annyi haszon)aztán egyenlőre szünet.Orsiék pont az ellen példák,velük nagyon emberségesek votlak!

Indulunk sétálni,itt hétágra süt a napocskaKépKépKép!

Szép napot MINDENKINEK!

Viola
h_viola

Sziasztok!

AniKép
Boldog szülinapot! Áron már régóta marcangol, de amióta megtanult simizi, gyorsan le lehet szerelni. Ha mar, mondjuk simi és kapjuk is.

ViolaKép
Én bankban dolgoztam, valamennyire ismerem a helyzetet és személyes tapasztalataim is vannak. Az FHB nem éppen a sikeres hitelkihelyezésekről híres. Nagyon sok papírt szeretnének, nagyon szigorú előírásokkal. Anno mi is próbálkoztunk ott a férjemmel, de az OTP mellett döntöttünk. Mi az FHB Váci úti irodájában voltunk vagy kétszer, de már ott lejött, hogy nem fog menni az egész. Nekem eleve nem szimpatikus, ha egy bank ÁPV Rt. tulajdonban van. Kereskedelmi bankoknál van egy jól kitaposott menetrend. Ha elbírálás után ők igent mondanak, akkor a folyósítással már nem lehet gond. Más banknál nem próbáltok hitelt felvenni?

KrisztiKép
Gyors költözést és mielőbbi gyógyulást a papádnak.

MóniKép
De jó hogy már jobban vagytok! Lili fogai is biztosan ludasak, két kaki nem nevezhető foschinak vagy igen?

JutiKép
Érdekes felfogású sógornőd van. Római jogról még nem hallottam, hogy könnyen megjegyezhetőKép

MacsekKép
Neked is boldog szülinapot!

KormiKép
Jobban vagy már? Várjuk a képeket és a beszámolót.

Csirkesz, Juti, TonticaKép
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Köszönöm a gratulációkat a dobogó ketteskéhez!
Olyan szinten fáradt vagyok és émelygek, hogy sokszor még olvasni sincs erőm. Remélem lassan elmúlik, Áronnal ilyenre nem emlékszem.

KépKép
Áron

Viola!
Nem olvastam a leveledet az enyém előtt. Már értem az FHB-s válsztást. Szemét bandaKép

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Bocsi, hogy itt "bepofátlankodom" Közétek, de két dolog miatt is írok. Egyébként a Friss kismamákhoz szoktam írni, és amikor időm engedi Titeket is olvaslak, mert pár hónappal idősebbek a babáitok és legalább látom, hogy kb. mi vár ránk a közeljövőben Kép A babák valóban csodaszépek, de mi topikunk sem panaszkodhat Kép

És amiért írok:

Anyuszi!
Megkérhetlek, hogy nekem is küldenél egy kis infot arról a csodabankról? Mi még áruljuk a házunkat, de valszeg hitelre is szükségünk lesz az újhoz. emilcímem: gyetvai.melinda@t-online.hu Előre is köszönöm! Kép

Áron-Andi!
Olvastam, hogy Hozzátok is újból bekopogatottod a gólya Kép Ezúton is gratulálok! Én is várom a második babát. Ha gondolod, nézz be a 2006 őszi topikba, már vagyunk néhányan.
Egyébként hasonlóan vagyok, mint Te totál fáradtan és hányingeresen szinte egész nap, míg Marcimmal ilyen elő sem fordult. Bíztatnak, hogy most biztos leányzó van a pocakban Kép Mondjuk én nem bánnám!

Ennyi lett volna. Mindenkinek jó egészséget, okosodó, ügyesedő gyerkőcöket és a pocakosoknak további jó pocaknövesztést!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Kép

Balázs jól viselte a bökkencseket, persze zokon vette a dolgot, de nem volt vészes a sírás. Este is teljes erőbedobással virgonckodott.

Macsek, Ani Kép
Nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Vera Kép
Nem írtál fütyi ügyben. Miért kell mennetek a sebészetre? Hova viszed Kornélt?
Tényleg bosszantó hogy ha nem eszi meg a csemete az sk kaját. Nálunk is sokszor előfordul Kép bezzeg az üvegeset megeszi egy zokszó nélkül Kép

Tontica Kép
Balázs is újabban verekedős lett, ha valamit nem engedek meg odacsap, és dühöng, toporzékol. Hiába mondom hogy nem szabad csak azért is oda akar sózni.

Tcis Kép
Nálunk egyszer kétszer Apa Balázzsal aludt, és mondta hogy igen sokszor fent volt a Balázs, izgett-mozgott, forgolódott. De nem mindegyik esetben sírt fel, tehát nem mindig kellett neki Balázst megnyugtatnia.

Áron Kép
Én is émelyegtem és hányingerrel küzködtem amikor Balázst vártam. Ha nem ettem gyorsan nagyon rosszul éreztem magamat. A 12. hét után jobb lett a helyzet, úgyhogy kitartás, már csak pár hetet kell kibírni. Émelygés ellen beválhat ha jégkockát szopogat az ember. (ezt vhol olvastam)

Kriszti Kép
Sajnálom hogy így jártatok.Kép Tényleg szörnyű az egész egészségügy úgy ahogy van.

Viola Kép
Remélem a szocpollal minden simán megy majd.

Csirkesz Kép
Nekünk is gond volt egy időben az orvosság beadása. Nálunk a gyógyszer vitamin néven fut, ha szólok Balázsnak hogy kér-e vitamint, jön és nyitja a száját. Így sikerült a tegnap a szabin cseppet is beleügyeskedni a szájába oltáskor.

A beteg babáknak mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!

Pussz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Lányok, használ valaki olyan popsikenőcsöt, amit 15 fok alatt v. hűtőben kell tartani? Mi Infantumot használunk, és azt 15 fok alatt kell tárolni - mennyire kell ezt komolyan venni? Nálunk 22-24 fok van, az nyilván sok. Viszont az a gondom, hogy így tök hideg, amikor kiveszem, és nem hiszem, hogy jó, ha úgy rákenem Dávid popsijára. Fürcsi előtt ki tudom venni egy órával, de amikor kakil, akkor egyből szeretném használni, hogy ne kelljen egy óra múlva - mire felmelegszik - újra a peluslevétellel macerálni. Ti ezt hogy oldjátok meg?

Más: valaki kérdezte, a rózsahimlő ugyanaz-e, mint a bárányhimlő. Nem!

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Rate tovabbra is beteg, sajnos begyulladt a fule, szegenyke sokat szenved! Kép

Tcis: Kép
Kernek toled valamit! Kép
Ha ismersz jo kis olasz szamokat amik most mennek legyszives kuld el nekem a cimet es/vagy eloadot emilben, en meg leszedem a netrol. Kép
Nagyon koszi elore is! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,

MoniKép
Igen azert alszok vele mert egy ejszaka 10x is felkel. Tegnap eppen eleg jol aludt de amikor masodszor bementem ott is maradtam gondoltam ugy is kell nemsokara megint, de reggel fel 6 ig fel se ebredt.

PleditKép
Elisa se mindig sir fel csak engem ez a nyugtalan alvas, forgolodas aggaszt. Egy ilyen ejszaka utan mar 10-11 korul elkezd nyugoskodni es sokszor meg az ebedet se birja kivarni. Hetvegen megprobaljuk mi is, hogy apa alszik vele.

LivKép
En kerdeztem. Akkor most melyiket veszelyes terhesseg kozben elkapni? En eddig ugy tudtam, hogy a rozsahimlot (a dokinal is rakerdeztem oltas elott) de most itt azt irta valaki, hogy a baranyhimlot. Sajnos popsikenocs ugyben nem tudok segiteni amit mi hasznalunk nem kell hutobe tenni. Esetleg ha kicsit szetkenned a kezeden akkor hamar atmelegedne. Most igy visszaolvasva ez lehet, hogy nem a legjobb otlet de hirtelen nem jutott eszembe masKép

TonticaKép
En csak parat tudok, de van itt egy fiatal szomszedasszonyom, O bisztossan jobban koveti az ilyesmit mint en, majd iratok le vele par cimet es elkuldom. Ratenak mennek a gyogypuszik.

A tobbi betegeskedonek is sok gyogypuszit kuldunk.

Szep almokat mindenkinek
Tcis

Kép

Kép
tcis

Tcis, mindkettő veszélyes, ha kismama kapja el. Úgy tudom, a rózsahimlő veszélyesebb, viszont mivel kötelező oltás van ellene, így azt nem könnyű elkapni, bár nem tudom, hogy a sok különböző országból bejövők mennyire vannak beoltva, mert azért nem mindenhol tökéletes az oltási rendszer (pl. nálunk van kötelező BCG oltás, ezért a magyar népesség egymást elvileg nem tudná megfertőzni, viszont x, y országokból jönnek be tbc-sek, akik nem lettek beoltva), tehát azért vigyázni kell.

Kép

Kép
liv

Gyorsan még pár kérdés:
ti milyen popsikenőcsöt használtok, tudtok-e ajánlani valami jót? (A mostanival amúgy elégedett vagyok, ha van jó ötlet a fenti problémára.)

két amatőr kérdés: Kép
amikor csak pisi van, akkor is áttörlitek még popsitörlővel a bőrüket?

ha kaki van, csak popsitörlő, vagy vizes lemosás?

puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Liv
Én most épp a Csirkesztől kapott gyógyszertárit használom, ez nagyon jó, neogranormonos.
Én csak kakinál törlőm és pampers vagy nivea sensitive kendővel. ha nagyon gáz, akkor zuhanyKépKép pisi után nem. az fertőtlenitKép

Melinda
GratulaKépkitartás az émelygéshezKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

LivKép

Mi patikai OTKI UNg nem tudom milywn néven futó kenőcsöt használunk, sose raktam hűtőbe, nagyon jó és nem csak posira.Pisinél én nem nedves törlőzök, a pelus miatt száraz a popsija, kakinál mikor hogy, te általában 4 törlővel sikerül tisztává varázsolnom, ha nem pancsi.

Noémi
fantikbaba

szóval milywn=milyen posira=popsira
te=de
Kép
fantikbaba

Sziasztok,

LivKép
Mi Pasta Fissan-t hasznalunk (kamillas) meg vagyok vele elegedve, de Elisanak kulonben sem erzekeny a bore, szerencsere meg soha nem pirosodott ki. Pisinel en sem hasznalok torlokendot, kakainal altalaban elmegy 4-5, de van amikor tusolas a vege, mostanaban egyre ritkabban. Koszi a himlo infotKép

MelindaKép
UdvKép Gratula a pocaklakohozKép Emelyges nalam egyaltalan nem volt es kislany lett.

KrisztiKép
Ez az egeszsegugy tenyleg nem semmi. Legalabb a komoly betegeket megkimelnek a felelotlensegeiktol. Apukadnak jobbulast es kitartast. A mi baratunknal eleg roszak a leletek. Most volt ujabb kivizsgalason a hasnyalmirigyen csokkent a majon viszont duplajara nott a daganatKép Nagyon kivan szegeny.

Orvossag beadas: Nalunk ezt apa atvalalta es inyekcios spriccel oldotta meg. Nem mindig tetszik neki, de nem problemazik kulonosebben.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok,

Kornél nyűgös, mert jól benátáhásodott mára. Mondjuk sokkal nyugodtabb,mint általábanKép

Nálunk gyógyszertári popsikenőcs van, és remekül bevált. Pelenkakiütésre, ha nem írnak fel, akkor neogranormont belekeversz robotgépszárral és kész is a príma krém.

Anyuszi, a címemet asszem fent rosszul adtam meg, de lásd a profilombanKép

Beteg babócoknak további gyógyulást.

Pocakosokra továbbra is irigy irigyKép

Folyt köv, ha a törpe nyugisabb.

Vera

hvera

A tegnap a szokottnál is aktívabb volt Heléna, és néha Hudininek képzelte magátKép Persze kivenni nekem kellett.

Kép
fantikbaba

De illetlen voltamKép

Anita BOLDOG SZÜLETÉSNAPOTKépKépKépKépKép

Verának pedig a most tartja BOLDOG NÉVNAPOTKépKépKépKép

Noémi
fantikbaba

nem felejtettem el senkit bank ügyben, csak kicsit elhavazódtam. Most se sok az időm, de még a héten mindenki kap infót igérem.
Most ennyire futotta, még jövök!
anyuszi3

JutiKép
Vizsga sikeréhez drukkKép

LivKép
Gyógyszertárban kikevert neogranormonos kenöcsöt használok, minden pelus alá felkenem, mindig törlök nedves törlökendövel, külön vizes popó mosást nem alkalmazok. Boti szerintem egy kicsit érzékeny börü, így feleslegesen nem teszem ki pirosodás-veszélynekKép

11-én SzülinaposokKép
Nagyon boldog szülinapot kívánok utólag isKép

VeraKép
Nagyon boldog névnapot kívánokKépKépKépKép

NoémiKép
HudiniKépKép Azért naggyon jól néz ki.

Megyek dögleni (már órák óta pogácsát gyártok)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Hali!

Köszöntéseket köszönöm! Kép

Liv,
mi is Infantumot használunk, sosem tartom hűtőben. Mindig áttörlöm a popóját és mindig kenem is, vizes lemosás csak ritkán, óriás kaka adagnál van. Ha néha jobban kipirosodik a feneke, akkor Bepanthennel kenem.

Most csak ennyi, majd még jövök.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Válaszokat mindenkinek köszi.

Rövid híreim következnek: Kép
Reditkéék jól vannak, csak azért nem ír, mert vidéken vannak a nagyszülőknél, ahol nincs net.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Liv,
mi valami csukamajolajas gyogyszertari kremet haszanlunk,nagyon rossz a szaga,viszont soha semmi gond nincs popoval. Kép
Pisi utan nem szoktam letorolni torlokendovel,de epp egyik nap agyaltam rajta,hogy lehet,h nem artana,mert olyan budiiiiii!!!! Mar reggel az elso tisztabatetelnel erezni. En nem tudom,mitol lehet ez. A ferjem atvette a furdetest teljesen,hogy na majd o ugy megmossa,h nem lesz budi,de nem jott be neki. Kép Szoval nem tudom,mitol ilyen.
Csajok,Ti tapasztaltatok hasonlot? Mit lehet tenni? Torlokendos torles? Mosas napkozben?

Mas: Ti milyen gyumolcsoket adtok a gyerkocoknek ilyen inseges teli idoben?
Nalunk a sracok banant es almat esznek,kortet imadjak,de az utobbi idoben nagyon rossz izueket sikerult venni. Narancs ,mandarin az is megy,de nem laktat es engem a zolyan gyumik erdekelnenek,amik jok uzsira.
Szoval Ti miket adtok es milyen formaban?

Noemi,
nagyon jo Helenarol a kep!!!! Csanad is jot kuncogott rajta,kerdezte,dehat hogy maszott be???

Kriszti,
utolag is boldog nevnapot Agotadnak!

A szulinaposoknak meg boldog szulinapot kivanunk!

Inimma
inimma

Sziasztok!

Rég jelentkeztem, mindenféle dolgok történtek itthon.
Először is, boldog névnapot Ágotának és Verának, Anita: boldog szülinapotKép
Csirkesz: házassági évforduló hogy sikerált?Kép

NoémiKép édes Heléna a képenKép

Mostanában én is minden pelusozásnál popsitörlővel is áttörlöm és krémezem Bazsi popóját, mert én is éreztem, hogy ha simán pisi volt és nem töröltem át, büdi lett estére. Így viszont nem, hanem illatozik még este isKép
Azért az ő pisijüknek már van szaga, hiszen mindent esznek, isznak, nem olyan, mint az újszülött pisiKép Én Gabi lanolinos popsikrémet használunk, nagyon jó a bőrének.

Csütörtökön meghozták az emeletes ágyat a srácoknak, Bazsi ágyát gyorsan el is passzoltam.
Rettenetesen tetszik a fiúknak, Ákos állandóan fent játszik, Bazsi is hamar megszokta, hogy ekkora helye lett. 2 méter hosszú az ágyKép
Ákos nagyon ügyes a suliban, megírták az első felmérőt matekból meg írásból is, és mindkettő 5-ös lettKép Igaz, hogy elsőben nincs osztályzás, de kisötösöket szoktak kapni.
Egyik kislány anyukája mesélte, hogy a lánya mondta, Ákos milyen jó tanuló, de milyen rosszKép Én ennek nagyon örülök, mert nagyon féltem a sulitól, elég sok problémánk volt Ákival az oviban, meg ugye enyhén hiperaktív. Ennek ellenére a suliban úgy néz ki, hogy nemigen vannak problémák.

Nálam nem ennyire jó a helyzet, kedden voltam ultrahangon, 3 hét alatt kb. 1 centit nőtt. A docens sem igen tudta szerintem, hogy mi a helyzet, mert novemberben az eredményeim normálisak voltak.
Hétfőn fekszem be, úgy néz ki, hogy kedden vagy szerdán lesz műtét. Én kértem, hogy legyen, mert nem akarom halogatni, inkább legyek túl rajta minél hamarabb.
Szóval, jövő héten szorítsatok!!!

A pechszéria még nem ért véget, tegnap sínbe rakták férjem bokáját, úgymond "félrelépett"...ínszalaghúzódás...
legalább 3 hétig kéne feküdnie, ami elég érdekes lesz, mivel pincérként dolgozik, amellett most kórházba megyek.
Még szerencse, hogy a barátaink tudnak segíteni, különben sz..rban lennénk.

Pusz
Lau
lau

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak egy kicsit besokaltam. Tanultam a szigorlatra, azt hiszem sikerült, majd meglátjuk. Kép Még kedd és péntek, 1-1 vizsga aztán ezt a félév letudva /reményim szerint! / Persze a könnyítés kedvéért Lilivel vasárnap és hétfőn küzdöttünk a hányós-hasmenős vírussal, aztán én kaptam el tőle és kedd éjjel sugárban..., aztán szerda estére már apája sem volt túl jól. Azért gyorsan átfutott rajtunk, már minden 100-as, de Lili étvágya még mindig nem állt helyre, úgyhogy Sunimum ne aggódj, nálunk is ilyen a helyzet. Kép
Egy héttel ezelőtt Nikkel írásbeliztem együtt, de nem nagyon volt időm és agyam beszélni vele Kép
A lakásban teljes a káosz egy hétig csak az alapvető standby állapotokat tartottam fent, úgyhogy most muszájneki esnem.

Ágotának B. névnapot, Macsek, Vasani B. szülinapot! Inimma Csongijának is B. névnapot, meg ha Vera most tartja neki is:
Kép

Pocakosoknak jó egészséget, gömbölyödést, kitartást! Kép

Bocsi, h nem írok mindenkinek, mennem kell! Kép
Puszi :
Macs
maccs

Anyuszi, mailt légyszi nekem is,cím profilban!
köszönöm szépen!
Macs
maccs

Sziasztok Kép

Tontica Kép
Hogy van a kisfiad? Fáj még a füle?

Vera Kép
Boldog névnapot kívánok, Kornél babának pedig mielőbbi javulást.
Cerka - sebészeten aztán voltatok?

Liv Kép
Mi gyógyszertári kikeverős neogranormonos, infantumos krémet használunk, és én sem tartom a hűtőben. Ha csak pisi van akkor nedves vattával törlöm át Balázs fenekét, ha bekakkantott a nagyfiú, akkor törlőkendőzök és utána megint vizes vattázok. Minden esetben krémezem Balázs popóját, mert nagyon érzékeny, hamar kipirosodik.
Tudom, kissé túlbonyolítom a pelenkázást, de így csinálom már régóta, ehhez szoktam hozzá. Kép

Inimma Kép
Gyümi: én standardan almát és körtét turmixolok Balázsnak, némi tejpéppel/biscottival/joghurttal dúsítva. Almából én mindig a jonagold, körtéből pedig a boscorbak (vmi ilyesmi a neve, barna a héja) típusút veszem, ezek jó édesek. (Banánt nem adok, mert nem szereti Balázs. Narancsot, meg a mandarint még nem próbáltuk...)

Noémi Kép
Nagyon leleményes és ügyes Heléna. Kép Hogy tudott ilyen pici helyre bemászni?

Lau Kép
Nagyon nagyon szorítok a jövő hétre!!!! A férjednek is mielőbbi javulást kívánok!

Csirkesz Kép
Milyen lett a pogi Kép? Tényleg hogy oldod meg Boti mellett a sütést, főzést? (Nálunk ez kettesben Balázzsal reménytelen eset. Kép)

Maccs Kép
Majd tudósíts a szigorlat eredményéről Kép

Lányok! Nálatok hogy fürdik a csemete? Nekem az a gondom, hogy Balázs nem hajlandó beleülni a kiskádba, áll és rendezgeti a kacsáit, szivacsot. Így persze fogom végig, nehogy elcsússzon és megüsse magát. És a hajmosás is egy rémálom, nem engedi magát picit hátradönteni. Ha meg az arcába folyik a víz, nem kap levegőt, na akkor azért balhézik. Ti hogyan oldjátok meg?

MINDENKINEK KELLEMES HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK!

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!
Kicsit elúsztam időileg, de azért vagyokKép

KrisztiKép
Sajnálom ami Édesapáddal történt, ismerős az eü. ilyen típusú bénázása. Az a baj, hogy szervezés kérdése lenne minden, de nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, és ez még hosszú ideig így lesz. Mint benne dolgozó is szégyellem sokszor, mit művelnek a betegekkel. És mindezt elméletileg a betegekért teszik! Na az ilyen bakik mondják meg, hogy nem a betegekért van az eü, hanem az orvosokért...és bocs minden olyan dokitól, aki próbál kevés nehézséget okozni a betegének, de az sajna kevés!

LivKép
én mindig törlöm, mert nem szeretem a pisiszagotKép
ha kakil, nem mosom, akkor is törlöm. Kenőcsnek gyógyszertárit használunk, boraxos babakrém van ráírva, illetve amikor kicsípte a popsiját a kaki, akkor "G"krém nevű pasztát kaptunk. Mindkettőt lehet receptre kapni, úgy szoktuk.

JudyKép
Remélem sikerült a vizsgaKép

NoémiKép
Heléna nagyon aranyos voltKép
Kis manókKép Mindig csinálnak valami baromságot, aztán ha nem tudják megoldani, tőlünk várják a csodátKép

InimmaKép
Gyümölcs:
kivi, banán, alma, körte, narancs, mandarin, kap hozzá kekszet, kenyeret rágcsálni.Nálunk ez most elég, étvágya nem sok, bár ma reggel egyhuzamban megevett 150 g tápszert, amit akkor sem csinált, amikor volt étvágya(mindig több részletben ette a tejcsit).

LauKép
EmeleteságyKépBiztos tök jó a fiúknak, anno én is szerettemKép
Drukkolok, hogy a műtétet megcsinálják minél előbb, és minden ok legyen!
Mit gondolsz, ezután a műtét után is kell kezelés?
Férjed bokája is gyógyuljon gyorsan!!!

MaccsKép
Jobbulást és jó étvágyat kívánok LilinekKép

VeraKép
Utólag boldog névnapot, és KOrnélnak megy a gyógypusziKép

EditKép
Lili simán leül a kádba, mikor beleteszem, üldögél, feláll, mászik a vízben. Hajat mosni ő is utál, már azt sem szereti, amikor azért fektetem a kezemre, hogy az arcát nyakát, fülét mossam meg. Azt nem szereti benne, hogy vizes lesz a haja. Hajmosás az mini birkózás, ő azért küzd, hogy felkeljen, én azért, hogy a haját öntsem le a vízzel, és ne menjen a szemébe semmi...

Megyek, mert egyszervoltot akar, most ébredt a délelőtti alvásból(nem szokott aludni délelőtt...)

Puszi mindenkinek!
Móni

Kép
sunimum

Inimma, nálunk csak a kaka büdös, úgyhogy nincs ötletem.
Dávid banánt és mandarint eszik főleg, almát inkább párolva, úgy nagyon ízlik neki, és úgy köretként is lehet adni.
Én ugyan a rántott banánt nem szeretem, de ha laktató gyümit akarsz, azt is kipróbálhatod, hátha a gyerkőcöknek ízlik. Rántott ananász szintén (az viszont szerintem nagyon finom).

Lau, kitartás! Írj a műtét után mindenképpen! Minden rendben lesz, csak pihi és nyugalom!
Férjednek is jobbulást, tényleg jó, hogy tudnak segíteni a barátaitok.

Edit, semmi okosat nem tudok mondani fürcsiügyben, mert én ha kérem Dávidtól, hogy üljön le, leül. Hajmosásnál ő se akarja hátradönteni a fejét, úgyhogy ott meg nekem kell ügyesnek lennem, hogy nehogy a szemébe folyjon a víz.

Kép

Kép
liv

HaliKép
Találtam a neten egy klassz ikerházfelet, merthogy ám mi is gondolkodunk lakáscserében, új lakás vásárlásban, igaz kicsit messzebb van mindentől(család, munkahely), mint most vagyunk, de abszolút ideális lenne. Még a környéket meg kell nézni, mert Pestszentimrén van, ahová közel a reptér, csak kérdés mennyire. Két szintes, össz. 81 nm, négy szoba, plusz nappali, knyha étkező, két fürdő, egy fent, egy lent, kis kert elöl, hátul, terasz, cirkófűtés, ezáltal gáz a konyhában, fürdőben(én mindig gázzal főztem, azt szeretem, azt szoktam meg), és hát alul is van egy szoba, és fürdő, ami a nagymamámnak jó lenne, mert lassan bele kell törődnöm, hogy vagy velünk lakik majd, vagy idősek otthonában, de azt nem szeretném.
Szeptember-december között van átadás, ami ha csúszik pár hónapot, akkor is ideális. Szóval minden klappol, jó lenne, ha a környék is jó lenne. Ja, és mindez 19,3millióért. Ennek a 3/4-e megvan ingatlan formájában, már csak kölcsön kell, ami nem egyszerű ügy, ha jól látomKép

Ennek forgalmazásával a lakáscentrum foglalkozik. Hallottatok már erről a cégről valamit? Jót, rosszat?
Szerintetek azt lehet, hogy más banktól igényelni kölcsönt, ha ez a lak.centrum szövetkezett bankkal?

Én úgy beleéltem magam!
Olyan jó lenne erkély, meg külön szoba, meg minden!

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett!
Móni

TonticaKép
Rate hogy van?

Kép
sunimum

liv,
hogy csinalod a rantott banant? Olajban? En ma adtam Csonginak eloszor olajban sult kajabol eleg sokat,(neve nincs,karfiol palacsintatesztaba keverve) es tok sokat sirt lefekves utan,nem tudom,lehet,h a hasa faj tole?

Sunimum,
ez jol hangzik!! Bar Pestszentimre tenyleg nagyon kozel van a repterhez. Mi Rakoshegyen szerettunk volna venni lakast,de lemondtunk rola,mert a repter zaja soha sem fog csokkenni. Javaslom,mielott igazabol beleeled magad,menjetek ki es hallgatozzatok Kép egy darabig. KépMeg korbekerdezhettek nehany jarokelot is.
Bank-ugyben nem tudok segiteni,odaig meg sosem jutottunk el. Kép Viszont annyiszor,de annyiszor beleeltem mar magam es mindig csalodtam. Nagyon kellene nekunk mar egy sajat lakas,kulon szobak,megorulok mar a negyesben alvastol....
Aztan utoljara Dunaharasztin neztunk hazat,de azzal meg az a baj,hogy tul messze van mindentol.
Hat,tenyleg azt javaslom,hogy mindenkepp nezzetek korul ott jo alaposan.

Lau,
kitartas,mindenki nagyon drukkol Neked!!!! Kép

Maccs,
koszi a nevnapi koszontest,en nem is tudtam,hogy most is volt Csongor! Kép

Gyumiugyben koszi a hsz-ket,de azert meg irjatok,lecci. Ilyesmi,h mango avokado granatalma...? Senki? En nem mertem,azert kerdezem. Kép

Van vkinek kozuletek vagy ismerosnek szemelyes tapasztalata a Helen Doron- fele Early English modszerrol? Nem,nem akarom Csongit beiratni,sot Csanadot sem,csak egy kolleganom erdeklodott rola,aki 7 ev gyes utan most kezd ujra tanitani es ujitani szeretne vmit. Szoval mennyire sikeres ,mennyire elvezik a gyerekek,ez erdekelne.

Inimma
inimma

LIV,
bocsanat,veletlenul kisbetuvel irtam a neved.

Inimma
inimma

Sziasztok,

Köszönöm a sok sok köszöntéstÉKép Nagyon jól esett.

Most elég depis vagyok, ami nem jellemző, valszeg azért, mert tele a fejem náthával. Kisiam, vagy fordítva, átadta, így most mindenki taknyol, meg vackul van. Ezért aztán nem is próbálkozom sebészettel és szemészettel, bár azt valszeg ma megnézem, hogy mi a telcsiszámuk. Egyébként sebészetre a Betesdába érdemes menni( Pleditnek). Cerka ügyben tehát valszeg szűkület van, és nem hiszem, hogy azért mert nem húzogattam. Dokker néni szerint sem.

Most épp a cégem miatt dühöngök, mert még nincs a számlámon a 13. havi, ami ugye máig lenne exedékes. Mindegy, holnapig várok, aztán felcsörgöm őket.

Vigyorogva olvatam, hogy másnál is egyszervolt. hu-t követel a csemete, mert nálunk is ez van. Tegnap beraktuk a Vuk-ot DVD-n, amit marhára élvezett. Persze nem egyszerre vetítettük le neki, hanem több részletben, és mondtuk, hogy milyen állatot lát. A plüssrókáját szorongatva üldögélt apája ölébenKép

LauKép Megy a drukk ezerrel. És nagyon gyors javulást a férjednek. szorítok, hogy minden rendben legyen.

Fürcsiügyek: Náluk már nem kell fogni Kornélt, mivel, ha feláll, akkor felajánljuk, hogy akkor most ki akar-e jönni, mire rögtön visszaülKép Iád pancsolni. Most már a gyógyszertári fürdetőn kívül Gabi esti fürdetőt is kap a vízbe, hogy legyen hab, amit iszonyúan élvez. Nálunk a kis kádat beraktuk a nagyba, mert így kevesebb víz kell, és ha elesik, akkor a műanyagba nem üti meg annyira magát. Bevalom, ez apum javaslata volt, de nagyon jól bejött. Kornél is a jól megszokott köryezetben van, és én sem féltem annyira.A hajmosás álunk i skéyes művelet, én megmondom őszintén ülve csinálom, és a ho,lokához rakom az egyik kezem így nem megy a szemébe víz, és zuhanyozom lemosáskor a buksit. A vizezés meg kézze megy a legegyszerűbben.

GyümikérdésKép Nálunk narancs és mandrain fanatikus Konrél, és néha banán is lecsúszik. Alma főleg nálunk is párolva és zabkásában( nagy favorit mostanában). Én tízóraira meg uzsonnára adom, bár tegnap a fiam fél órát üvöltött vígasztalhatatalanul, mire én sűrű mutogatás után felfogtam, hogy kenyeret kérKép ennyit az anyai ösztönrőlKép

SunimumKép Mint gyakorlott légiútvonal alatt élő, sajna a főszezon a nyári, tehát csak akkor lehet majd felmérni, hogy mennyire nagy a zajterhelés. Nálunk nyáron 5-10 percenként zúgtak el a gépek, a játszótéren egymás szavát alig értettük a szülőkkel. Nem akarlak lebeszélni, mert tök jól hangzika dolog, de azért nézd meg legalább a nyílászárókat, hogy mennyire szigetelnek.

Bocs, most ennyire futottaKép

Vera

hvera

Inimma, én nem szoktam rántott banánt csinálják, de olajban szokták kisütni, ugyanúgy, ahogy a húst. Az nem lehet, hogy magától a karfioltól fájt a hasa?
AMúgy ízre milyen volt? Én pont most akarok csinálni brokkolit palacsintatésztában, azért kérdezem.
Avokádó már mehet nyugodtan.

Csirkesz, csináltam megint te-féle sonkás tésztát, és tettem még bele konzerv vörösbabot mexikói paradicsommártással, annyira finom lett!!!!!!!!!

Liv

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Köszönöm a sok szülinapi köszöntést!!KépKépKép

LauKép
Nagyon-nagyon drukkolok Neked a jövő héthez és persze az utána következő hetekhez isKép Legyél olyan nagyon ügyi, amilyen mindig szoktál lenni és akkor klasszul túl leszel ezen isKépKép Próbálj sokat pihenni!Kép A férjed meg ne lépegessen oldalirányba!!KépKép Neki is gyors gyógyulást kívánok!Kép

NoémiKép
Heléna nagyon kis ügyi, hogy be tudta magát varázsolni arra a kis helyreKépKép Ekkora munka után már ne is várd el, hogy magától kijöjjön!KépKép

Gyümi: nálunk is az alma és a banán megy most.

Fürdés: Eszti imád pancsolni, többször ki szokott hűlni a víz, ezért leeresztjük félig és újat folyatunk a kádbaKép Bár azt hiszem ez néha:Kép, mert szerintem rengeteg vizet használunk ilyenkor. Még jó, hogy már nem én mosogatok, hanem a mosogatógép (KépKép), mert azzal viszont nagyon sokat takarítunk megKép
A hajmosás nálunk sem mindig fenékig tejfel, én kézzel vizezem a haját, de persze közben dumálunk neki, meg játszunk, aztán habosítás, és két pohár vízzel leöntés. A homlokára teszem én is az egyik kezemet és akkor nem sok jut a szemébe. A fülébe meg így is, úgy is menne. Viszont a kiskád-a nagykádba ötlet nem rossz, lehet, hogy kipróbáljuk mi is. Mert a nagykádban néha életveszélyes produkciókat mutat be a kisasszonyKépKép

Mostanában a lánykám egyre többet pörög, nehezen tudom elaltatni este (még cicivel sem megy), mindig kirohangál a szobából, mert semmiből sem akar kimaradniKép Aztán csak kidől, de rendszerint éjjel egy óra körül ébred és nálunk alszik tovább. Időközben kibújt a 9. és 10. számú foga (bár szerintem még nem teljesen), de jön a többi is sorba, tehát nem csodálom, hogy nem nyugodtak az éjszakái(nk).

Ja! Tegnap este is épp próbáltam elaltatni, ő meg otthagyott, elmászott az ágy végéig, ott elkezdett négykézláb tornázni, majd leesett a földreKépKépKép Nagyon sírt, de szerintem inkább csak megijedt, mert hamar megnyugodott és nem volt utána sem probléma. Én nagyon betojtam egyébként. Ez volt az első pottyanása.

Egyszervolt.huKépKép Nálunk is megy ezerrel, bár most, hogy megvettük a Maszkabál CD-t, elég ha azt hallgatjuk, mivel a Tigris még mindig a No.1.KépKépKép Egyébként tök jó az egész album, a többi számra is nagyon odafigyel a lánykaKép

Most megyek, mert alszik Zsebi és kicsit rendet tudok rakniKép

A konyhánk gyönyörű lett, a mosogatógép pedig szipi-szupi!!!KépKépKép

Puszi mindenkinek!

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok,

InimmaKép
Alltalaban mandarint, banant, almat, kortet, kiwit, birsalmat megparolva eszik. Mangot, avokadot meg nem probaltuk, eddig eszembe se jutott de jo otletnek tartom. Rantott banant egyszer ettem etteremben, hat mit mondjak nem voltam oda erte, nagyon furcsa volt melegen enni a banant.

SunimumKép
Az ikerhaz amit leirtal tenyleg nagyon jol hangzik. Sajnos reputeri zajhoz nem nagyon tudok hozzaszolni esetleg annyit, hogy mielott belevagtok azert erdeklodj kicsit, hogy megis mennyire zajos a kornyek.
HveraKép
Gyogypuszik mennekKép Mindenkinek mihamarabbi jobbulast. Az egyszervolt.hu nalunk is slager ha engednem allandoan azt nezne. Ti melyik dalokat hallgatjatok? Meg a pinochiot a minimaxtol otthonrol hoztuk DVDn nagyon szereti, es szerintem is super jo.

LauKép
Nagyon drukkolunk neked, hogy minden rendben legyen. Ferjednek is jobbulast. Nagyon jo, hogy van aki segithet nektek.

Furdetes: Mi mar 6 honapos kora ota a kadban furdunk, (plasztik kad) persze csuszasgatlot tettunk le. Imad pancsizni, csak ugy tudom kicsalni ha kivesszuk a dugot es megvarjuk, hogy kifolyon a viz. Hajmosassal nincs szerencsere gond, azert a homlokahoz teszem a kezem amikor leontom vizzel de nem problemazik akkor se ha a szemebe megy. Valoszinuleg ezt a babuszasnak is koszonhetjuk. Iden marcius korul is be akarjuk iratni. Jar valaki babauszasra?

VasaniKép
LeesesKép Elisa is mostanaban leesett parszor, en korberaktam az agyat habtapilappal, igy legalabb nem a padlolapon landol. A multkor meg az eggyik foga sarka is lepattant, (meg jo, hogy tejfog) persze ez nem alvas kozben tortent. Eszti jol belehuzott a fognovesztesbeKép Konyhai fotokat szivessen megneznem. En is most tervezgetem az uj lakasba.

TonticaKép
Tolled se kaptunk meg kepeket a konyharol. Hogy van Rate? Nem felejtettelek el csak a szomszedasszonyomat eleg nehez elkapni ossze vissza dolgozik meg szorakozikKép

NoemiKép
Helena nagyon aranyos ahogy lapit a szekrenybenKép Elisa ma a furdoszoba szekrenybol pakolt ki es od ult be meg az ajtot is magara csuktaKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok,

Eddig sose ertettem, hogy szallhat el egy hozzaszolas mivel velem meg nem tortent eddig soha. Az elobb irtam es elszallt, mostmar ertem mirol beszeltetek eddig.

Akkor irom ujra.

SunimumKép
Nagyon jol hangzik amit az ikerhazrol irtal. Azert mielott belevagtok szeritnem erdeklodjetek kicsit a kornyeken, hogy mennyire zajos.

HveraKép
Gyogypuszik mennek. Jobbulast mindenkinek. Az egyszervolt.hu nalunk is slager, foleg az animaciok. Meg a pinochio a minimaxtol is a kedvencek koze tartozik. Nekunk az elso resz van meg de hallottam, hogy kijott a masodik is.

Furcsi: Mi mar 6 honapos koratol a nagykadban furdetunk es imad pancsizni, leul, gugol, felal, setal akkor tudom csak kicsalni ha kiveszem a dugot es kifolyik a viz. Hajmosasnal en is a homlokara teszem a kezem de nem problemazik akkor sem ha a szemebe megy a viz. Szerintem ez a babauszasnak is koszonheto. Iden akarunk menni majd valamikor marciusban. Jar valaki babauszasra kozulletek?

InimmaKép
Elisa altalaban almat, banant, kortet, mandarint, kiwit es birsalmat parolva eszik. Avokadora, mangora meg nem is gondoltam de jo otletnek hangzik. Rantott banant meg csak egyszer ettem etteremben, de valahogy melegen a banan nekem nem nagyon izlett.

LauKép
Mi is nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen. Ferjednek is jobbulast. Jo, hogy van aki segitsen nektek.

VasaniKép
LeesesKép Elisa is mostanaban leesett parszor. En korberaktam az agyat habtapilappal, igy legalabb nem a padlolapra esik. A multkor meg a foga sarka is lepattant, persze akkor nem alvas kozben esett le (meg jo hogy lesz masik). Konyharol szivessen megneznem a kepeket. En is most tervezgetem az uj lakasba.

TonticaKép
Tolled se kaptunk meg konyhas kepetKép Rate hogy van? Nem felejtettelek el csak a szomszedasszonyomat eleg nehez elcsipni ossze vissza dolgozik meg szorakozikKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Na, jol kiszurt velem a rendszer most duplan elkuldte. Bocs de tenyleg nem latszott a hozzaszolasom meg fel ora utan sem azert irtam ujra.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Szia mindenki!
Annyian kérdeztétek lírom inkább itt. A bankunk a Volksbank, annak is a Váci úti fiókja a Lehel tér sarkánál. Először három éve vettünk fel hitelt, amikor a házat vettük. Akkor nem véletlenül keveredtünk a fiókigazgatóhoz. Volt némi nézeteltérésem az ügyintézővel. Szóval az se mindegy kihez megy az ember lánya. De azóta néhány ismerős egyenesen őt kereste és mindenkivel tök rendes, azt se kérdezi ki adta a tippet. Másodszor amikor jött a manó akkor vettünk fel hitelt tetőtér beépítéshez. Ehez elvileg csak fél szocpol jár, de súgtak, kérjük önálló lakásra az engedélyt és akkor jár az egész. Annyi, hogy a terven kell szerepelni egy főzőfülkének, valami mosdásra alkalmas helynek és legalább 1db egész szobának. A főzőfülke lett a mosókonyhám, a barátnőm ugyanígy csinált és lett belőle gyerekszoba.
Amikor másodszor mentünk szóltak, két év alatt lementek a kamtok, számoltassuk újra a régi hitelünket is. Így a két hitel törlesztése kb 8ezer Ft-tal lett több, mint a régié. Előre csak az értékbecslést kellett kifiezetni, meg amikor volt szerződés akkor a közjegyzőt. A többi költséget levették a hitelből folyósításkor (nem is tudtam volna befizetni). Ha valaki Pest és környékén hitelt akar, nyugodtan ajánlom ezt a helyet, keressétek Fruzsa Jánost.

Gyümölcs nálunk nem kérdés, nagyi teletömte a fagyasztót, meg elárasztott befőttel. Mostanában egyébként a kivi a sztár, meg alma de csak egészben. Meg őszibarackot szereti nagyon Ákos. Nálunk a családi kedvenc a gyümölcssali kis mézzel és citrommal, ebből is szívesen falatozik.
Fürdés nálunk a nap fénypontja. Mióta ül Ákos, a nagy kádban fürdik. Gyógyászati segédeszköz boltban vettem csúszásgátló lapot így nincs komoly veszély. Imád belefeküdni, búvárkodni, valószínűleg az uszinak köszönhetően. Hajmosásnál (kopi fejen hajmosés) simán leöntjük a fejét, tudja be kell csukni a száját és nem venni levegőt.
TCIS! mi egy éve járunk folyamatosan úszni. Ti most miért nem? Egyébként hova jártatok?
Ma volt ám ijedelem nálunk. Véletlenül nyitva maradt az ajtó és Ákos egyedül nekivágott a tetőtérnek. A lépcső még nem a végleges és korlát sincs, mert még csak a két nagynak a szobája van készen. Mi már csak azt vettük észre, hogy fenn kopog a deszka, ami az előszoba közepén takar egy lyukat. Mire felértem, vígan ült a bátyus székén az asztal mellett és a két papagájjal "társalgott" a kis betyár. Hát kivert a víz, mert én is félek néha azon a lépcsőn, bár én már egy sámlin is tériszonyos vagyok.
Van valakinek tapasztalata bölcsivel? Úgy tünik, hamarosan szét kell néznem teleülésünk egyetlen bölcsijében, de nagyon tartok tőle. Ákost múltkor itthonhagytam pár órára, utánna egy napig nem tudtam még oda se elmenni nélküle. Tippeket, tanácsokat, ötleteket légyszi!!!
Betegeknek gyógyulást, a pocakosok meg vigyázzanak de nagyon magukra.

Orsi
anyuszi3

Sziasztok!

En meg nem neztem be ide tegnap ota mert azt irja hogy utolso hozzaszolas HVera hetfon reggel, gondoltam nem irt senki de ezek szerint valami nem stimmel a babanettel.
Nem tudtam meg visszaolvasni bar Rate mar jol van de ma meg nem vittem bolcsibe, talan holnap.
Igy most engem boldogit es nagyon nem szeret egyedul lenni a szobajaban. Kép
Ha elaludt irok megigerem. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Du. nem tudtam irni mert eltunt a topic. Kép
Most vissza sikerult olvasni es olyan edesek vagytok hogy erdeklodtok. Kép
Rate jol van, tul vagyunk egy nagyon sz@r heten, szinte vegig lazas volt, begyulladt a fule de mar minden ok es holnap megy bolcsibe. Kép
Anyuszi: Kép Nekem csak jo tapasztalataim vannak a bolcsivel kapcs. fiam nagyon szeret menni, sot most mar latszik rajta hogy unatkozik itthon ha nem viszem es egyfolytaban az ajtoban log. Kép
Talan az elso honapban pityergett reggelente de nem volt veszes. Nem bantam meg hogy beirattam. Kép
Hu, gondolom hogy megijedhettel amikor meglattad hogy felment a lepcson, nagy szerencse hogy nem tortent semmi baj.
Rate multkor fejjel lefelel leesett az agyrol rohantunk az ugyeletre mert akkorat koppant hogy feltem komoly baja lehet, de kemeny a feje. Kép

Lattam Tcis konyhafotot ker igy rakok egyet.
Eddig ket okbol nem raktam, mert mindig kupi van es azert ugy megsem tehetem fel a netre, meg a vegen azt hiszitek hogy rendetlen vagyok Kép pedig nem is am! ;) Ketto: meg nincs teljesen kesz es igy nem az igazi de most csak a konyhabutoros reszet kaptam le a tobbit majd ha kesz lesz.
Kép
Es igy foglaltam le a fiam amig takaritottam a konyhat a kep miatt. Kép Csokival Kép Utana takarithattam ot. Kép
Kép
Tcis: kapd el a szomszednod frakkjat, mond meg neki hogy van egy magyar lany aki imadja az olasz zenet meg az olasz pasikat. Kép

HVera: Kép
Latom nalatok is beteg es depis idoszak van, sajnalom, majd elmulik ez a hulye tel, eljon a jo ido es megpusztulnak a bacik. Kép
En is nagyon varom mar!
Felek is hogy mi lesz amikor februarban hazamegyunk mert otthon meg igencsak kemeny tel lesz akkor, remelem nem fog nagyon megartani a hirtelen homersekletvaltozas.

Vasani: Kép
Leeses Kép hat ismeros! Kép

Furdetesnel en csak azt mondom neki, Rate csukd be a szemed es nyakonontom vizzel, sosem sir tole. Kép

Lau: Kép
Nagyon sajnalom hogy meg egy mutetet el kell viselned, remelem az utolsot!!! Ero es kitartas! De ezt konnyu mondani, nehez lehet Neked most!

Csirkesz: Kép
Egyben vagytok meg? Szamlalod a napokat?

Kormi, Reditke: Kép Hogy vagytok?

KépKép
KépKép
tontica

Egy "nemisolyannagyonmini"szoknyas kep mert Tcis kerte annak idejen. Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Egy kerdes: kik szamitanak evvesztesnek? Rate szept. 8-i, akkor o az vagy nem? Itt 3 eves kortol kezdodik a suli.

KépKép
KépKép
tontica

HELLO CSAJOK!
FELÜLETES VISSZAOLVASÁS UTÁN EGY GYORS BEJELENTKEZÉS.
LIVKép KÖSZI, LÁTOM ADTÁL HÍRT RÓLUNK.

A HÉTEN ITTHON VAGYUNK, DE NEM NAGYON NETEZEM, IDÕM NAGY RÉSZÉT FEKVÉSSEL TÖLTÖM.
JÖVÕ HÉTEN MÉG EGY HÉTRE LEMERÉSZKEDÜNK NAGYSZÜLÕKHÖZ PIHIZNI MEG KÉNYESZTELÕDNI, AZTÁN UTÁNA MÁR NEM MEGYEK TÚL MESSZIRE A KÓRHÁZTÓL.

MOST VAGYOK 32+4 ÉS AZ UTOLSÓ 2 VIZSGÁLAT SZERINT (2 HETENTE KELL MOST JÁRNOM) NEM NYÍLTAM TOVÁBB, KÖSZÖNHETÕEN A NAGYON KÍMÉLETES ÉLETMÓDNAK.
NEM TÚLZOK, 24 ÓRÁBÓL KB 22-T VIZSZINTES TESTHELYZETBEN TÖLTÖK, AMI NAGYON KEMÉNY, DE MEGÉRI...

BÁLINT TÜNEMÉNY, IRTÓ JÓL VISELI A SZITUT. NEM AKARJA HOGY FELKELJEK, HOZZA ODA A JÁTÉKAIT, KÖNYVEIT A KANAPÉHOZ ÉS ÚGY JÁTSZUNK.
MEGTANULT EGYEDÜL BE ÉS KIMÁSZNI AZ ETETÕSZÉKBE, ÍGY NEM KELL FELEMELNEM, A PELENKÁZÓRÓL A SZIVACSOT LETESZEM A FÖLDRE, Õ RÁFEKSZIK ÉS TÜRELMESEN MEGVÁRJA MÍG ÁTPELENKÁZOM, ALVÁSNÁL AZ UTAZÓÁGYAT HASZNÁLJUK MOST, AMINEK A VÉGE KICIPZÁROZHATÓ, ÍGY KI ÉS BEMÁSZIK ALVÁSNÁL.
szóval ha egyedül vagyok vele itthon, akkor is emelés nélkül mindent meg tudunk oldani szerencsére.
esti fürdéshez kell apa vagy valaki, de ez általában működik.
szóval az a helyzet, hogy nagyon érti illetve érzi, hogy most anya nem hülyeségből döglik. EZ LASSAn 5 hete megy, remélem most nem dob egy hátraArcot Kép
Egyébként arra gondoltam, hogy lehet hogy ez a kényszer pihenőm jó kis ráhangolás Bálintnak, hogy milyen lesz ha anya nem 100%-ig az ővé, mert megjön öcsike is.

pár témához csaK ÚGY ÁLTAlánosságban.
gyümi: mandarin, narancs, alma, körte, szőlő, kiwi, csaK NYERSEN ÉS HArapva EGÉSZBEN, DE HIHETETLEN MENNYISÉGEKET.

FÜRDÉS: 4 HÓNAPOS KORÁTÓL NAGY KÁDBAN, sokat áll és pakol, van hogy hatalmasakat borul, csúszik, de nem zavarja. ha kérjük, hogy a lábfej mosáshoz üljön le 99%-ban megteszi.
Hajmosás zuhanyzóval, folyik a szemébe a víz, de nyel kettőt, aztán túlteszi magát rajta, szóval szerencsére nincs vele gond (emlékszem volt egy időszak, amikor minden fürdés rettenetes üvöltéssel zajlott és hála azt az időszakot is kinőtte).

Én igazából nagyon jól szórakozom a gyereken, hihetetlen kis bohóc, produkálja magát és tényleg meglepő, hogy így alig másfél évesen milyen agya van ezeknek a kis szarosoknakKép

LauKép
Nagyon szorítok....

Bocs, de most személy szerint nem tudok többet írni, mert apa már dühös, hogy feküdjek (igaza van).

Ünnneplésre váróknak, jó bulit, betegeknek gyors felépülést.
Andi(Áron) Kép neked külön gratu, még nem is írtam mióta kiderült a picike ittléteKép

CsirkeszKép
Egyben?

KormiKép
Kíméld magad, amellónnyire tudod.

Na lépk, puszi

Ui: bocs a kis-nagy betűkért de néha beragadt a capslock.

Edit 32+4

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,

OrsiKép
Tavaly majus kozepeig jartunk babauszasra utanna jott a nyar medencebe mentunk meg tengerre. Most majd beiratkozunk ujra remelem nem vasarnap reggel 9kor lesz mint a multkor, az valahogy nagyon nem megfelelo idopont volt a szamunkra.
LepcsozesKép En is mindig a lepcsotol feltem, meg jo, hogy egyszintes a lakas de lepcson kell feljonni, persze mindig egyedul akar. Mar a nyaron is amikor lementunk a kertbe mindig a lepcsonel kotott ki, gondolom iden is lesz gondunk vele.

TonticaKép
Nagyon szep a konyhatok es milyen szep rend vanKép Epp ma beszeltuk a ferjemmel, hogy jovo januarban mar mehetunk mi is iratkozni az oviba, itt is 3 eves kortol indulnak. En sem tudom kik szamitanak evvesztesnek.

ReditkeKép
Balint nagyon aranyos, hogy igy kimel tegedKép Nagyon ugyessek vagytok, hogy igy egyedul mindent meg tudtok oldani.Tenyleg elkepesztoen okossak ezek a gyerekek mar ilyen kicsin is. Tovabbi jo pihenestKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem én is, alapból jól vagyunk, csak miután szombaton egyszem idióta mittudoménmiként vacogva végigaszisztáltam a játszótéren, ahogy Benedek lelkesen kavicsozik/homokozik, vasárnap óta fülgyulladással küszködök. Perpillanat is örjöngeni tudnék, annyira fáj. Szegény picik, most méginkább el tudom képzelni, nekik milyen szenvedés lehet az ilyen.

Ma voltam a dokinénimnél, pocaklakóra azt mondta, hogy szép, fejlett, ugye kb márc.2-re vagyunk kiírva, dokinő szerint febr. 7. után bármikor jöhet, max. nem négy kilós (vagy feletti) súllyal fog születni, de már most teljesen érett magzat. Azért még a köv. 3 hétben kevesebbet emelgessem Benedeket, de utána annyit lehet, amennyit csak akarjuk, jöhet az öcsi. És elküldött fülészetre, hát, ha reggel is így leszek, még az is lehet, hogy elmegyek.

Egy csomó mindent akartam még írni, csak most nagyon nullenergián vagyok. (Ráadásul a párom most szembesített azzal, hogy ma igencsak elfelejtettem enni)

Lau,
gondolunk Rád, hogy minden rendben legyen.

Edit,
fantasztikusan aranyos lehet Bálint, ahogy kímél téged. Benedek egy kicsit az ellentéte, lassan eljött a mindenre nemet mond (ill. nem mondja, hanem lelkesen rázza a fejét) időszak, nem akar hallgatni rám, az etetése egy rémálom (amúgy is tudja, hogy a végén nem bírom idegekkel, és beadom a derekam, így az étrendje enyhén szólva is pocsék), altatása is nehéz, ellenben meglepően sokat bújik hozzám, vegyem fel, simogassam a buksiját. Ilyenkor meg tudnám zabálni, olyan édes, csakhát megérzem a kb 12 kilóját, bár többnyire leülve veszem ölbe, úgy nincs baj. Ha az apja nincs itthon, látványosan tud unatkozni, és direkt tilos dolgokat művelni, ha apa itthon van, akkor én vagyok a csúnya mumus, aki mindenféle gonosz dolgokat akar művelni vele (pl etetés nem finomsággal, pelenkázás, altatás...)

Na, már megint csak panaszkodom...
Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

SziasztokKép

Vagyok én is, de horror, hogy mennyire változékony hangulatbanKép Olvasgatni szoktam, de írni többnyire nincs kedvem - most épp ilyen periódusomat élem.

Ezek a rohadt frontok jönnek-mennek, belölem kihozzák a házisárkányt, de a kölköt nemKép Pedig már határozottan mennék szülni, ha tehetném. Naptár szerint van még 2 napom, uh szerint meg egy hetem.

Botesz tök ari mostanában, szépen fejlödikKépKép, mert már mondja hogy baba, papa, pápá, de ezeket most válogatás nélkül mindenreKép Azért bízom benne, hogy egyszer azért okos leszKép
Volt egy alig valamit evös idöszaka, most meg nem gyöz zabálni. Kb két perc alatt eszik meg 2 doboz joghurtot, és közvetlenül utána még vacsorázik is. A hasa arányaiban szerintem akkora, mint az enyém. Jól nézünk ki, anyja és gyereke egyszerre terhesKép
Nálunk a menö gyümölcsök: meggy (csakis a fagyasztott, cukormentes, felolvasztott), kivi, alma, körte, idönként banán. Mandarin és narancs nem kell neki. Hangulattól függ a mennyiség, de kevésnek nem mondanám.

Kajában most a zöldségesek a nyerök, persze hússal. Amire tegnap rákattant az a kacsazsíros kenyér paradicsommal. Bazi nagyot reggeliztünk így kettesbenKép

Edit, KormiKép
Csak óvatosan, nektek azért még nem kell elkapkodni a szülést! Egyébként ügyik vagytok, hogy fekve, ill. rossz derékkal ennyira strammul bírjátok.

Áron-AndiKép
Remélem jól vagy! Hányinger tart még?

Judy, Macs és a többi vizsgázóKép
Milyenek lettek a vizsgák? Lehet gratulálni?

Betegeknek jobbulást, egészségesek meg ne zuhanjanak kórságba!
Jobb-passz idöszakomban részletesebb is leszek, addig meg MUKKKép

Csirkesz
a fenemódterhesdenembiztoshogymaszülnifogpedigremélinagyon

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
Köszi nekem igenKép mármint megvannak a vizsgák. 4-es lett a Róma.
Drukk, hogy mielőbb túl legyél rajtaKép én már az utsó 6 hétben ilyen hangulatban voltam a ketteskével. naggggyon elegem voltKépvárjuk a híreket. akkor a gyerekfelügyelet megoldott?

Edit
Csak így továbbKép Bálint nagyon együttműködőKép

Kormi
Neked is kitartásKép

mi megvagyunk, változatosság kedvéért Nagygé beteg. remélem hamar meggyógyul, mert szombatoon bálba szeretnénk menni.

többieknek is puszi

ja, a nagyfiam véglegesen konyhaszagúnak minősítettKépKép a tv-ben ment a mosogatószer rekám, mire Nagygé:

anya, ez neked valóKépKépKép

J és G-k

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

csak gyorsan Korminak! kövirózsa levelének levét csöpögtesd bele. És folyamatosan melegítsd a füledet. Nagyanyáink ezt zsbkendőbe kötött meleg sóval oldották meg, de lehet kapni klassz melegítő zselés párnácskákat is gyógyszertárban.
anyuszi3

Sziasztok Kép

Köszönöm a válaszokat fürdés ügyben. Megpróbálok Balázs lelkére beszélni, hogy néhanapján üljön le a kádba Kép

Ma kénytelen voltam délelőtt itthon dekkolni, mert vártam a kéményseprőket. Kép Amilyen az én formám du. fél 1-re estek be. Ha ezt tudtam volna, akkor kimentünk volna havat tapicskolni Balázzsal. Na majd du...

Reditke Kép
Nagyon aranyos Bálint hogy így kímél Téged. Okos kisfiú, büszke lehetsz rá nagyon.

Anyuszi Kép
Mi is gondolkodunk bölcsin, idén szeptembertől. Eddig 2 bölcsit néztem meg, de egyre kevésbé van szívem beadni Balázst. Szerencsére itt zuglóban több bölcsi van, viszont elég sok társasház épült sok a fiatal és a kisgyerek is. Tehát nincs sok férőhely, sok a kisgyerek és kevés a gondozónéni.

Juti Kép
Gratulálok a szép vizsgaeredményhez. Római jogból 4-es az nagyon szép eredmény.
NagyG megjegyzése aranyos Kép

Sunimum Kép
Mi is légiútvonal alatt lakunk, mint Veráék, és szerintem nagyon rossz. Nappal kb. 2-3 percenként jönnek a gépek, és már igen alacsonyan. Ha lakást veszünk legközelebb száz százalék hogy nem légifolyosó alatt Kép Lakáscentrumot illetően nincs tapasztalatom.

Tontica Kép
Gyönyörű a konyhád, csillog-villog.
Spanyolországban 3 éves kortól már iskola van? Nem ovi? Én úgy tudom hogy máj.31. a forduló, akik utána születtek évet kell halasszanak.
Helyes a kisfiad a képen. Látszik hogy már meggyógyult teljesen.

Kormi Kép
Jobbulást kívánok.

Csirkesz Kép
Neked pedig mielőbbi, könnyű és gyors szülést Kép

Vera Kép
Meggyógyultatok már? Hangulatod is javulóban? Alig várom már a tavaszt, ez az örökös sötétség és hideg nyomasztólag hat rám is.
Ma megnézetjük a sebészetem Balázs cerkáját. Remélem nem nézünk drasztikus beavatkozás elébe ...

Liv Kép
Csirkesz féle sonkás tészta receptjét meg tudnád adni? Már olyan régen csináltam tésztát, próbálok fogyni. Kép

Lau Kép
Szorítok nagyon hogy minden rendben menjen!

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Edit: Iskola kezdodik 3 evesen, jatekosan elkezdenek szamolni es irni tanulni, valahol az ovi es a suli kevereke.
Most akkor evvesztes vagy nem, szerintetek? Mert ha nem akkor jovore meg bolcsi de utana suli, ha pedig evvesztes akkor meg 2 ev bolcsi.

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?