HELLO CSAJOK!
FELÜLETES VISSZAOLVASÁS UTÁN EGY GYORS BEJELENTKEZÉS.
LIV
KÖSZI, LÁTOM ADTÁL HÍRT RÓLUNK.
A HÉTEN ITTHON VAGYUNK, DE NEM NAGYON NETEZEM, IDÕM NAGY RÉSZÉT FEKVÉSSEL TÖLTÖM.
JÖVÕ HÉTEN MÉG EGY HÉTRE LEMERÉSZKEDÜNK NAGYSZÜLÕKHÖZ PIHIZNI MEG KÉNYESZTELÕDNI, AZTÁN UTÁNA MÁR NEM MEGYEK TÚL MESSZIRE A KÓRHÁZTÓL.
MOST VAGYOK 32+4 ÉS AZ UTOLSÓ 2 VIZSGÁLAT SZERINT (2 HETENTE KELL MOST JÁRNOM) NEM NYÍLTAM TOVÁBB, KÖSZÖNHETÕEN A NAGYON KÍMÉLETES ÉLETMÓDNAK.
NEM TÚLZOK, 24 ÓRÁBÓL KB 22-T VIZSZINTES TESTHELYZETBEN TÖLTÖK, AMI NAGYON KEMÉNY, DE MEGÉRI...
BÁLINT TÜNEMÉNY, IRTÓ JÓL VISELI A SZITUT. NEM AKARJA HOGY FELKELJEK, HOZZA ODA A JÁTÉKAIT, KÖNYVEIT A KANAPÉHOZ ÉS ÚGY JÁTSZUNK.
MEGTANULT EGYEDÜL BE ÉS KIMÁSZNI AZ ETETÕSZÉKBE, ÍGY NEM KELL FELEMELNEM, A PELENKÁZÓRÓL A SZIVACSOT LETESZEM A FÖLDRE, Õ RÁFEKSZIK ÉS TÜRELMESEN MEGVÁRJA MÍG ÁTPELENKÁZOM, ALVÁSNÁL AZ UTAZÓÁGYAT HASZNÁLJUK MOST, AMINEK A VÉGE KICIPZÁROZHATÓ, ÍGY KI ÉS BEMÁSZIK ALVÁSNÁL.
szóval ha egyedül vagyok vele itthon, akkor is emelés nélkül mindent meg tudunk oldani szerencsére.
esti fürdéshez kell apa vagy valaki, de ez általában működik.
szóval az a helyzet, hogy nagyon érti illetve érzi, hogy most anya nem hülyeségből döglik. EZ LASSAn 5 hete megy, remélem most nem dob egy hátraArcot
Egyébként arra gondoltam, hogy lehet hogy ez a kényszer pihenőm jó kis ráhangolás Bálintnak, hogy milyen lesz ha anya nem 100%-ig az ővé, mert megjön öcsike is.
pár témához csaK ÚGY ÁLTAlánosságban.
gyümi: mandarin, narancs, alma, körte, szőlő, kiwi, csaK NYERSEN ÉS HArapva EGÉSZBEN, DE HIHETETLEN MENNYISÉGEKET.
FÜRDÉS: 4 HÓNAPOS KORÁTÓL NAGY KÁDBAN, sokat áll és pakol, van hogy hatalmasakat borul, csúszik, de nem zavarja. ha kérjük, hogy a lábfej mosáshoz üljön le 99%-ban megteszi.
Hajmosás zuhanyzóval, folyik a szemébe a víz, de nyel kettőt, aztán túlteszi magát rajta, szóval szerencsére nincs vele gond (emlékszem volt egy időszak, amikor minden fürdés rettenetes üvöltéssel zajlott és hála azt az időszakot is kinőtte).
Én igazából nagyon jól szórakozom a gyereken, hihetetlen kis bohóc, produkálja magát és tényleg meglepő, hogy így alig másfél évesen milyen agya van ezeknek a kis szarosoknak
Lau
Nagyon szorítok....
Bocs, de most személy szerint nem tudok többet írni, mert apa már dühös, hogy feküdjek (igaza van).
Ünnneplésre váróknak, jó bulit, betegeknek gyors felépülést.
Andi(Áron)
neked külön gratu, még nem is írtam mióta kiderült a picike ittléte
Csirkesz
Egyben?
Kormi
Kíméld magad, amellónnyire tudod.
Na lépk, puszi
Ui: bocs a kis-nagy betűkért de néha beragadt a capslock.
Edit 32+4