Sziasztok!
Most aztán nem foghatjátok a bnetre, mert nem volt leállás, mégis nagy a pangás!(Mondom én!
Bagoly! Bagoly! Itt veréb!
)
Mentségként csak annyit tudok felhozni, hogy szegény kis manó betegeskedik kicsit, hőemelkedése van és többször hányt is.
Viszont már pár másodpercig négykézláb tud állni..
Szegényt nagyon kinevettem, pedig nagyon rosszul volt: hulla sápadt volt, és már hányt is egyet. Aztán elkezdett négykézláb állni és még dülöngélt is hozzá, mivel még tartja magát biztonságosan, én meg mondtam neki, hogy ha nem tudnám, hogy szopizik, az Isten se mosná le róla, hogy valami kocsmában ivott egész éjjel, most vánszorgott haza négykézláb, és a másnaposságtól ad ki mindent magából, mint a lakodalmas róka..
Jön a második foga (nem is gratulált senki az első fogunkhoz
), szerintem az is kínozza, úgyhogy most nagyon jól elvagyunk, nem unatkozok és nem is eszek napközben..
Sebaj, legalább karcsúsodok!
/Álmodik a nyomor!/
Csincsi miatt kösz mindenkinek mégegyszer!
Rita!
Tényleg!
Bükkfürdő! Tudtam hogy valami bükk...., csak nem emlékeztem pontosan, hogy melyik!
Lilike gyönyörű, mint mindig!
Híradó, lehet, hogy már előtte nap volt, a lényeg, hogy egy házaspár (ha jól emlékszem izraeli, bár ez mellékes,) felfogadott az ikrek mellé egy bébiszittert, és gyanították, hogy valami van a gyerekekkel, mert már nem mosolygósak, stb.. Kamerával felvették és lejátszották, hogy hogyan püffölte, ütötte vágta, csapkodta a csaj a gyerekeket. Valami borzalom
Volt régebben az a reklámszerű bejátszás a gyermekek elleni erőszak elleni kampányban, hogy a gyerek nem pattan vissza. Ezeket a szegény gyerekeket úgyhozzávágta a kanapéhoz a csaj, hogy bizony visszapattantak. Kész voltam teljesen. Az ilyen állatokon nagyon ki tudok akadni..
Valami hasonló szépet és jót kívánok neki is..
A magyar műhiba perről hallottatok? A nőci eljárt a dokihoz, uh-ra, aztán született egy végtagnélküli sérült gyereke..
Ezek olyan borzalmas dolgok, és mostanában olyan sok ilyen rémséget látok a tv-ben. Bár az is lehet, hogy régen is volt ennyi ilyen hír, csak mostanában én vagyok érzékenyebb rájuk..
Orsi!
Be kell látnunk, hogy minden kis lurkó egy külön kis egyéniség, és hiába szeretnénk ha a "tanköyv" szerintiek lennének, akkor sem lesznek azok.
DE szerintem ez jobb is így sokkal!
Gergő ugyan még nem alussza át az éjszakát, de majd másban fog mindenkit lekörözni!
Pl: ő mondja majd először hogy szeretlek anyukám!
Milyen klassz lesz majd az!
Ez majd minden éjszakádért kárpótolni fog!
Micimackós képeket várjuk, /kicsiben és mértékkel/!
Jerry!
Üveghalak kidöglesztése !
Azért Marcellt rendszeresen megeteted, igaz!
Pusz és jóéjt,
Macs