Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lili mar alszik, igy van egy kis idom.

Macs: Orulok, hogy vegre vagy megint. Kép Koszi a babashopos honlap cimet. Megnezem. De amit a Nanda irt az is nagyon jo. En csak a lakberendezes vizsgara keszulok, es ahhoz kell sok geometriai rajzot csinalnom. Perspektivak, axonometriak stb.. a hazak belsejerol es szobakrol Kép
Szegeny haziallat. Kép Sajnalom. De milyen haziallat volt? Oreg volt mar?

Orsi: Felhivom az uzletet. Koszi. Bar nem nekem irtad, de megkerdeznem, hogy miert iszol meg laktoherbet? Szerintem mar nyugodtan abbahagyhatod, hiszen van eleg tejed boven. Nem hiszem, hogy ha abbahagynad elapadna vagy kevesebb lenne. Hiszen Gergo eleg gyakran szopizik, hogy legyen boven tejed. Nem lehet, hogy a laktoherb miatt eetleg jobban faj a Gergo pocija es ezert akar tobbszor szopizni? Bar lehet, hogy hulyeseget irok. Kép
Piac. Kép Sutotok hogy izlett Gergonek? Lili imadja. Kép Szerintem minden baba, mert edes.

Megyek tenni-venni es tanulni.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Macs: majdnem elfelejtettem. Kep nagyon jooo. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Szia Rita!Kép

Laktoherb: én igazándiból soha sem a tejcsi miatt ittam. Az elején csak vizet ittam és akkor is nagyon sok tejem volt.Kép Csak aztán a víz már nagyon unalmas volt és a barátnőm mondta, hogy ez milyen jó tea. És nekem is bejött, így ezt iszom, meg vizet. Gyümölcslevet nem akarok, mert híznék tőle és már így is sikerült felszedni vagy 3 kiló plusszt, mert itt a téli időszakban nagyon mentek nekem a csokik és hasonlók.Kép Ezért is várom már a tavaszt,. akkor könnyebb lesz megállni, hogy ne egyek ennyi édességet! Legalábbis remélem!Kép

Sütőtök: végül is még nem azt ettünk, mert eszembe jutott, hogy egy fél alma még itt volt, a tegnapi másik fele, így azt reszeltem le és ma egész jól evett belőle. És úgy vettem észre, hogy a nyelés már sokkal jobban ment Neki, ma már nem is köhécselt.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Ma suliban voltam, holnap is konzultációs nap van. MOST ELŐSZÖR SIKERÜLT VÉGIG OTTMARADNI AZ ÓRÁKON, mert anyám sikeresen megtömte a babát kiskanállal, evett/ivott/ kis tápszert, meg milupa tejpépet, meg még almát is, de nem üvöltött egész nap az éhségtől.. Kép Remélem holnap is ilyen "jól viselkedik" majd.Kép

Orsi! Az innivalót azért kérdeztem, mert volt már olyan ismerősöm, (szept. 16-i babával) aki állandóan panaszkodott, hogy az ő babusa nem alszik semmit. Aztán most hétvégén meglátogattuk őket is Pécsen, és kiderült, hogy reggelente mindig bevág egy tejeskávét (rendes feketekévából főzve), majd egész nap jeges teát, vagy gyümiteát, de a feketetea alapú gyümölcsÍZESÍTÉSŰ teát itta. Szóval nem csodálokozom rajta, hogy tele van a gyerek koffeinnal, és nem alszik. Kép
Nem akarlak elkeseríteni, de a Laktoherb tényleg okozhat a babáknak hasfájást /az édeskömény erősen szélhajtó/, én hathetesen hagytam abba. Ezen felül csak halkan merem mondani, de ha állandóan iszod, akkor hozzászokik a szervezeted, és semmi hatása nincs tejcsi ügyben.. Kép (Bocs, hogy kiábrándítanalak.) Max. annyi hogy így tényleg sok folyadék jut a szervezetedbe.. Kép Amit nyugodtan lehet inni, az a gyümi alapú gyümiteák, (amiben "darabkák" vannak), és én még a Milford csipkebogyó+hibiszkusz teát iszom (igaz egy 50 filteres doboz kb.800Ft), de nagyon jó ízű, és a csipkebogyó kifejezetten tejserkentő hatású!! Kép Ezenkívül a rooibosh (vagy hogy kell írni, más néven vöröstea) vagy a zöld teát, vagy kamilla, bodza, hársfa, csalán teát is nyugodtan lehet inni ha változatosságra vágysz. Kép Ha a laktoherb ízlett "üresen" (cukor, méz nélkül) akkor ezek is finomak.. Kép

Rita! Kép Azért ez a rajzolgatás sokkal jobb mókának hangzik, mint pl.: az operációkutatás vagy a turisztikai vállakozások gazdaságtana.. Kép
Állatkám csincsilla volt, ilyen édes kis pofa:
Kép
Azt hiszem öreg volt, de ebben nem nagyon vannak szakértők (mert a csincsit legtöbben a bundijáért tartják, és nem azért mert tündéri, így nem nagyon van tapasztalat, hogy meddig élne, ha.. Kép)teljesen extrém eltérő számokat is hallottam. Én ráfogom, hogy öreg volt, mert nehezen viselném el a gondolatot, hogy én nem gondoskodtam róla megfelelő képpen.. Kép Betegnek mindenesetre nem látszott, enni inni adtam neki, már asszem 3,5 éve ugyanúgy...
Itt egy kis kép a kisgatyóról is, igaz, hogy elég homályosra sikeredett a kép.. ! Kép
Kép
Puszi:
Macs
maccs

Rita! Már akartam írni, de mindig elfelejtem:
/bocs, hogy okoskodom (sajna ilyen a stílusom)/
Idegenvezetőként mindig fel kelletthívni a külföldi utasok figyelmét, hogy a gyógyvizeket nem lehet "ész nélkül" használni. Minden víznél érdemes az uszoda személyzetét megkérdezni, (bár ált. ki is van írva a medence szélénél), hogyha van időkorlátozás, hogy mennyi időt szabad eltölteni benne egyszerre. Ez a kisbabákra hangsúlyosan értendő, az ő szervezetük arányaikban még nagyobbbőr felülettel rendelkezik, ami sokkal több hatóanyag kerül a szervezetükbe!!!! /tipikusan a jóból is megárt a sok/ Ezért szerintem néz majd utána, hogy a gyógyvizben lehet-e a aba egyáltatlán, és ha igen, van-e kikötés!Kép

/Még egyszer bocs, hogy beleugatok, csak én nagyon féltem Lilit - na nem túl aggódva, de ha lehet akkor az elkerülhető problémákat szeretném elkerülni, lásd lekerekített asztalsarkok esete), és mások manóira is ugyanúgy próbálok gondolni.../

Macs
maccs

Halihó
Asszem holnap leszünk a tv-ben
TV2,Babaház 11 óra.
Puszi

Nanda
nanda

Nanda! Én már sejtettem, mert az előzeteseben látni véltelek. Holnap figyelek majd. A műsorvezető (Nóra) nekem gimis osztálytársam volt.

Üdv:

Zita
pzita

SziasztokKép

Mindenekelőtt:

Vali
Tegnapra boldog hófordulót az ikreknek! Remélem jól vagytok!Kép Gyere ha tudsz!

Rita
Boldog hófordulót Lilinek! Olyan gyorsan megy az dő! Már 8 hónapos! Hihetetlen!Kép

Zita
Kár, hogy csak ennyi időre tudtál beugrani!Kép Úgy hiányzol! Jól vagytok? Minden ok?

Macs
Köszi a tippeket!Kép Igazándiból nagyon nem zavar, hogy ha nem is hat rám a Laktoherb, mert van tejem bőven. Csak fordítva ne hasson!Kép Gergőnek meg már nagyon rég óta nem fáj a pocija, szerencsére!
Különben szerintem tök aranyos vagy, hogy felhívod a figyelmünket olyan dolgokra, amiket tudsz. Szerintem ezt senki nem fogja zokon venni, egyáltalán nem tűnik okoskodásnak, legalábbis nekem nem!Kép

Nanda
Meg foglak nézni!!!Kép

Most menem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Nanda
Láttalak Titeket!Kép Nagyon szépek voltatok mind a ketten!Kép De az a fickó! Azért nem volt semmi! Azok a tetkók!Kép

Többiek? Megint pangás lesz a hétvégén?

Én most szabadságolva vagyok a sétálásból, Karcsi vitte el Gergőt, így van egy kis időm magamra, hajmosás, lábleszőrözés.Kép Gyertek Lányok, ha csak pár sorra is! Ne levelezgessek már magammal.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: en itt vagyok, csak el voltam foglalva. Most voltunk Lilivel es a kutyakkal setalni. Nagyon jo volt. Kép Koszi a gratulaciot a 8 honaphoz. Kép Hat igen, szalad az ido. Kép
Hajmosas, leszorozes jol ment? Kép En csutortokon voltam gyantazni es jovohet szombaton megyek fodraszhoz. Kép

Macs: egyaltalan nem okoskodsz. Kép Nagyon orulok, hogy leirod a tanacsaidat, tapasztalataidat. Mi gyogyvizes furdobe nem visszuk be. Tudod az a "budos" gyogyviz. Csak sima 30-35 fokos uszodai vizbe, mint amilyenben a babakat is usztatjak az uszodaban. En nagyon nem szeretem a gyogyvizet. Nem tartom higienikusnak. Ha meglatom azt a sok oreg nyugdijast orakat ulni abban az allott vizben, hat, oszinten rosszul leszek tole. En ilyen vagyok. Kép
A medenceben nem fog Lili sok idot eltolteni, ha be is jon velunk, max. 30-60 percet. Attol fugg, hogy fogja elvezni.

Nanda: nagyon jok voltatok! Kép Ti voltatok a legszebbek. Kép Nekem nem volt valami szimpi a tetovalt zenesz es a felesege. Es a musor. Kép

Lili mar mindenhol a foldon van. Kép Bejarja az egesz hazat, kovet akarhova megyunk. Mindent megszemlel, megerint, pakol. De ettol fuggetlenul ott a legbiztonsagosabb. Kép Meg jo, hogy meg lepcsot nem tud maszni. Kép Amugy meg kell oldanunk az elkeriteset.

Na mennem kell.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Macs: sajnalom a csincsilladat. Kép Eleg sokaig elt veletek. Kép Nekem is nagyon tetszenek ezek az allatok. Regen akartam, pedig mindenem volt (eger, hazipatkany, horcsog, tengerimalac, papagajok, kutyak, macskak, ekszerteknosok, halak, kacsak, nyulak) csak eppen csincsilla nem volt. Kép Mamamek sokszor orjongtek, hogy en ennyire allatimado vagyok. Kép Foleg amikor hazavittem ket hazi patkanyt. Kép mamam sikitott. Kép De nem lettek kitiltva. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Szia Rita!Kép
Hajmosás megvolt, leszőrözés nem. Ma nyomi vagyok, semmi kedvem nem volt hozzá. Meg amúgy sem semmihez. Valahogy ma szabadnapos vagyok.Kép Szerencsére ma itt van az egész család, Hugicámék, Apukám is, szóval valaki mindig Gergőzött, én meg csináltam a nagy semmit.Kép
PatkányokKép Én is állatbolond voltam gyerekkoromban, nekünk is volt hörcsög, teknős, de ma már semmi nincs.

Macs
Én is nagyon sajnálom a kis csincsilládat! Nagyon cuki a képen. Elhiszem, hogy nagyon fáj!

Többiek? Szöszi? Zsuzsa? Linó, Panó?
Bori?

Anikó
Ha olvasod sok puszika Nektek!

És puszi mindenkinekKép GYERTEK!!!

Orsi

avocado

Sziasztok,
ha esetleg valakit még érdekel autósülés:

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&kat1=Babies+%22R%22+Us&kat2=Autositze&PH PSESSID=40d31915626681334d4a77f117927897

Mindenkinek sok-sok puszi,csak rövidet írok,mert a Maya bekapott valami hányós vírust,és most ápolgatom.KépMég soha nem hányt szegény,és nagyon meg van ijedve.KépMaxi viszont mindenhol felállKép

Maccs,
szegény kis állatkaKépeszembe juttatta a mi Ferkó kutyusunkat,aki nem halt meg,de sajnos már nincs velünkKép
Én is nagy gyűjtőgető voltam,nálunk is volt minden pinty,kanári,teknős,mindenféle hal,béka,hörcsög,tengeri malac,beteg sünik,egy vakondka,és még a nagyim réti patakjából kihalászott pióca isKép
Nagyon szeretem az állatokat,sajnos most idő hiányában nem tarhatok,nem tudnék annyi időt eltölteni velük amennyit szeretnék,és nagy felelőség is.Viszont alig várom,hogy Maya,vagy a Maxi majd hazahozzon valamit,állok elébeKép

Rita,
még rakok fel képet a Mayáról,csak Cd-n vannak,és nem találtam őket.De már megvanKép
ÁllatokKép

Orsi,
Irigyellek a felmentő seregértKépTegnap itt volt Véna,hát nem is írok semmit,mert megint nagyon kiborulok.Csak annyit ,hogy többet 1 percre sem hagyom itt neki a MaxitKép

Zita,
de jó,hogy írtálKépMi újság veletek?Hogy vagytok?Miért nem jössz többet?

Még nem láttam a mai Babaházat,megyek megnézem.Köszi a dicséreteket.RITA:Amúgy a tetovált pasi nagyon jó apuka ám...Kép

Lányok hiányoztok,hol vagytok?

Puszi,Nanda
nanda

SziasztokKép

Mielőtt bármit is írnék elmesélem a tegnapi akciómat Gergővel.Kép Tegnap már 11-kor felébredt, hiába a simogatás, feltérdelt az ágyban és nyekergett. Kivettem, ringatás, egy idő után vissza is aludt. Amikor azonban vissza akartam tenni, rögtön felébredt. Sírás, vissza ringatósba....ezt játszottuk majdnem másfél órán keresztül. Az elején nagyon eltökélt voltam, hogy nem adok Neki cicit, még korán van, visszaalttom, de másfél óra ringatgatás után, mikor már mindkét karom leszakadt a 10 kilójától, hát feladtam.Kép Sajnos Karcsi nem volt itthon, hogy leválthatott volna. Lehet, hogy ketten működne? Fogalmam sincs mikor fog ez javulni, még győzködöm magam, hogy majd rendbejön, a Kismamában is írta a pszichológus, hogy fél éves kor körül ez normális. Végül is tényleg érdekes dolgokat csinál Mókuska, mert még csukva a szeme, de feltérdel az ágyban és előre-hátra hintázik! Amit nappal is csinál. Csak azt nem értem miért kell neki feltétlenül cici a visszaalváshoz?
Lányok!
Van esetleg olyan többgyerekes Anyuka itt, akinek voltak hasonló problémái és megoldódtak sírnihagyás nélkül is? Mert sajna az nekem nem megy, viszont azt sem szeretném, hogy még 2 évesen is állandóan ébredjen éjszaka többször is.
Annyira tanácstalan vagyok! Szeretném jól csinálni, nincs semmi bajom a szopizással, de félek, hogy elrontom vele. Hogy így szokik hozzá a sokszori felkeléshez.Kép Annyira nem tudom mit csináljak!

Nanda
Felmentő sereg tényleg szuper, most a Hugicám vitte el Gergőt Anyukámmal.Kép
VénaKép Ha majd kicsit nyugodtabban sikerül leírni oszd már meg velünk, hogy megint mit csinált?
Tetovált pasi: jó apukának látszott, csak azok a halálfejek a kezén...!Kép Amúgy Neked mennyire volt szimpi élőben a műsorvezető csajszi? Mert nekem a képernyőről az jön le, hogy csak saját magával van elfoglalva. Valahogy olyan felületesnek tűnik, vagy olyannak, aki igazán nem is figyel oda a másikra. De lehet, hogy élőben más, azért kérdezem.

Na megyek, kicsit megmasszíroztatom a karjaimat, mert kész vannak a tegnap esti ringatósditól.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak most tudtam jonni. Papa es Lili is mar masfel oraja alszanak. Csak en nem. Kép

Nanda: Ferko kutya miert nincsen veletek? Es milyen fajta volt? En is pont az idohiany miatt nem tartok kisallatokat. Csak a kutyakat engedhetem meg magunknak.

Orsi: ejszaka. Kép Otletem sincs. Talan az utolso esely, hogy ne cicin aludjon el. Lili akkor uvoltott ejjel cici utan, pedig nem is lehetett ehes, amikor cicin aludt el. Mikor probaljatok leszoktatni a cicin valo elalvasrol? Vagy jo igy nektek?

En irto duhos vagyok a szomszedra. Kép Reggel fel 7-kor cseng a telefon, persze az egesz haz felebredt. Lili is. Mondja a szomszed, hogy ejjel nem tudtak aludni, mert ugattak a kutyak. Ez a szomszed csak week-end hazas, tehat neha hetvegen kijonnek. Es csak ok panaszkodnak neha, az osszes tobbi nem. A kutyak neha ugatnak ejjel (nem minden nap), de az a feladatuk ha valamit latnak vedni kell a hazat.
A szomszed direkt telefonalt olyan koran, hogy nehogy mar mi aludjunk, amikor o fenn van. Ha talalkozom vele, megmondom neki a magam velemenyet, hogy pofatlansag volt egy kisgyerekes csaladdal ezt csinalni, es amugy se tudok semmit tenni ha ugatnak a kutyak. Egyebkent a kutyaim az o telkuket is orzik. Tavasszal el lesz keritve a hatso kert, Lili miatt, igy a szomszed hazat se fogjak mar a kutyak orizni. Ugy kell nekik.
Mar alig varom, hogy talalkozzam az asszonnyal. kemeny no vagyok. Leharapom a fejet. Kép Mondtam kedves ferjemnek, hogy oruljon neki, hogy nem hallom a telefont, mert en nem lettem volna olyan udvarias mint o. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa: Edinanak sok szeretettel kivanok minden jot, egeszseget es boldogsagot nevnapja alkalmabol. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Zsuzsa,
Boldog névnapot Edinának!Kép

Orsi,
Az az igazság,hogy a felvétel futószalagon ment,tehát nem igazán tudtam odafigyelni,hogy mennyire veszik komolyan ezt az egészet,de addig amíg mi ott voltunk,elég részletesen beszélgettünk erről a témáról.Viszont ezt az anyagot műsor előtt megvágják,tehát nem nem úgy látod,ahogy ott volt.Tény,hogy sietni kellett,de mivel te mindent 30 percbe sűrítve látsz,lehet,hogy tényleg kicsit összevisszának tűnik.Kép
Alvás:Én pont így gondolkodtam a Mayával,ahogy te,hogy mi lesz,ha 2 évesen is fel fog kelni az állandó ciciztetés miatt,de szépen magától abba hagyta.Vannak periódusok amikor a babákat olyan külső ingerek,élmények érik,hogy ezt sokszor nem tudják feldolgozni,és csak sírnak,sírnak,főleg este,mert nem tudnak nyugalmi állapotba kerülni.Ehez te is kellesz,hogy megnyugodjon,hogy érezze,hogy ott vagy mellette,bármikor amikor segítségre van szüksége.De!Nem kell mindig kikapkodni az ágyból,sokszor elég,ha ott vagy mellette,és simogatod,vagy beszélsz hozzá.Lehet,hogy ha mesélnél neki,vagy énekelnél,az is megnyugtatná.A lényag,hogy te nyugodj meg,ne legyél ideges,mert a baba azt is megérzi,és ugyanúgy reagál,főleg sírással.
Én a Maxinál is bemegyek ,ha sír,ha nagyon sír van,hogy kiveszem,és amint megnyugszik visszateszem,ha megint elkezd sírni,simogatom,de nem veszem ki.Ez nálunk bejött,csendben is marad utána.
Még valami,a Mayánál ez a jó állapot 2004.febr.13-ig tartott.KépA mai napig velem alszik,és így is felkel éjszakánként.Nem tudjuk az okát miért,sőt szakember sem tudott eddig segíteni.Próbálkozunk.Kép

Rita,
nem tudom,mennyire olvastál vissza az Archív-ba, 2004.április 16-án eltűnt a kutyusunk,magyar vizsla volt.De nekem van egy olyan érzésem,hogy valaki elvitte.KépA mai napig keressük,de sajnos semmi reményKépTalán most tavasszal lesz másikKép
SzomszédKépIsmerős a dologKép

Maya jobban van,szerencsére gyorsan át ment rajta,ma már sokat evett,a kedve is a régiKépHolnap még nem megy oviba.
Maxi ma nagyon hisztis,még semmit nem aludt,most is kiabál az ágyábanKépMég egy kicsit hagyom,mert szerintem el fog végre aludni.Kép

Puszi,
Nanda
nanda

SziasztokKép

Nem is tudtam, hogy ma Edina nap van!Kép

Zsuzsa
Boldog névnapot Edinának!Kép

Rita
Gergő nem cicin alszik el! Volt egy időszak, de megint visszaállt, hogy nem ott alszik el. Igaz már eléggé kómás, mikor befejezzük, van hogy a vállamon elalszik, amíg átviszem az ágyába, de van, hogy nem és akkor bizony ringatni kell.Kép
Hülye szomszéd!Kép Azért elképesztő emberek vannak! Igazad van, olvass csak be nekik!Kép

Nanda
Sajna nálunk olyankor, mikor teljesen felébreszti magát, semmi nem használ. Akkor hiába simogatjuk, vagy énekelek Neki, akkor Ő ki akar jönni, forog az ágyában (mert hason van) és nyújtogatja a kezét. Régen ez sem így volt, de amióta jobban mozog, azóta minden megváltozott. Régen elég volt a cumit visszarakni a szájába, most magának visszarakja, de cumival a szájában feltérdel és hintázik. És hiába nyugszik meg, sőt ugye el is alszik az ölemben, ölünkben, ha le akarjuk tenni rögtön sír. De ez olyankor van, amikor cicit akar. Mert este a szopizás után le lehet tenni, akkor nem sír. Legfeljebb nem tud néha elaludni, hiába a simogatás, csak forog ide-oda és nyöszörög, olyankor el kell ringatni. Én is reménykedem benne, hogy megoldódik magától, mert sírni hagyni nem bírjuk.Kép Meg igazándiból régebben jó volt, csak 1 hónapja, hogy romlik a dolog. Egyre korábban ébred és éjszaka eggyel többször szopizik.
Örülök, hogy Maya jobban van!Kép Hisztis MaxiKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nanda: Tenyleg nem olvastam a tortenetet a kutyadrol. Azt hiszem en majusban csatlakoztam hozzatok, ha jol emelkszem. Sajnalom ot. De valoszinuleg vagy elloptak, vagy valaki befogadta. A vizsal az vizsla, sokan szeretik ezt a fajtat. Milyen kutyatok lesz tavasszal? Vizsla megint?

Orsi: Lili is ugyanigy aludt el mint Gergo. Mivel esti szopi utan szinte beajulnak, meg ha nyitva is van meg a szemuk, ez a babaknak olyan mintha cicin aludtak volna el. nem az a baj, hogy ringatjatok vallon? Amikor mar nagyon faradt es beteszed az agyba mi tortenik? Probald meg simogatni a hatat, enekelni neki, ahogy nanda irja. Lilinel ez hatott.

Na most csak ennyi. Kép
Mennem kell.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Orsi!
Nálunk is ua.a helyzet mint Gergőnél,csak Míra hajnalban sír fel már napok óta keservesen,és nagyon nehezen tudom visszaaltatni Kép
A kép(nyelvkidugós szerintem) a féléves és névnapos sorozatban az utolsó Kép
Rita!
Durva a szomszédnő Kép Apukáméknál ue.volt kb két évvel,mikor a hátsó telekszomszédék voltak felháborodva,hogy miért megy napközben Kép a zene,miközben az Ő gyerekei nem tudnak aludni a kertben kint.De nem üvöltött a zene mert azt megértettem volna,de a hapsi a kákán is csomót kereső típus sajna.Mellettünk is kisgyerekesek laknak és egyszer sem tették szóvá.Amúgy mi is Gödre szeretnénk költözni ,ki is néztük a házat ,hirdetjük a pesti lakást,de sajna jelentező senki még KépA patkányon jót nevettem,anyukám a telken talált kutya hazavitelétől akadt ki(akkor még Egerben panelban laktunk)majd kiesett a negyedikről Kép
Az Edinának boldog névapotKép
És pár kép MÍra berregéséről ha hagyja az ölembe ülő drága Kép
így kezdi
Kép
teljes erőbedobással berregKép
és ahóesést így néztük(teljesen spontán kép)Kép
Vera

KépKép
viranka

Vera,
nagyon édesek vagytokKép
Nanda
nanda

Vera
Annyira jók a fotók!!!Kép És ez az utolsó szuper lett!
El tudom képzelni ezt a "teljes erőbedobással berreg"-et! Nekünk Gergő kezd el szinte remegni az izgalomtól, mikor valamit a kezébe kaparint. Ma például a vendéglőben, ahol ebédeltünk, megszerezte a papíralátétet és elkezdte gyűrögetni és közben szó szerint remegett. Nagyon édes volt!Kép

Rita
Ahogy írtam Nandának, régebben működött a hátsimi, hasonlók, de ez valamiért elmúlt Nála és egy ideje csak a ringatás jön be. És nem is vállon, hanem kisbaba pózban, ha érted mire gondolok. Vállon elkezd forgolódni, nézelődni.Kép Ma este szopi után bevittem a szobájába, kicsit ringattam és énekeltem Neki, de már nem bírom a 10 kilóját, így betettem az ágyába és úgy énekeltem, közben simiztem. Tudod mit csinált? Feltérdelt és előre, hátra hintázott. Pedig hulla álmos volt, néha le is tette a fejét, de szinte rögtön vissza négykézlábra és hinta. Mintha nem akarna elaludni direkt. Aztán 15 perc múlva, mikor már magamat majdnem elaltattam az énekkel, Ő meg ugyanúgy hintázott feladtam és Karcsi elaltatta. Ez van.Kép

Most húzok a zuhany alá.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Nekünk végre ma estére áttörte az a fogacska, aminek már napok óta picit kikógott a csücsije a fogínyt!Kép, persze 2 nap nyüglődés árán Kép

Orsi!Kép Alvás Kép Azért hidd el, hamarosan le szokik magától is! Még egy tipp, nem tudom fogak most éppen vannak-e kibújóba, nálunk még az volt segítség most, ha felsírt álmában gyorsan bekentem neki a fogínyét dentinox-szal, és hamar visszaaludt. De lehet, hogy ez nálatok nem aktuális éppen.. Örülök, hogy nem veszitek zokon tőlem a tanácsokat, nem szeretnék túl nyomulós lenni, csak én nagyon sok apró hülyeség miatt sz.vtam sokat /az hagyján, de a baba is!/, és az sokat segített, ha más mamik tanácsot adtak.... Kép

Orsi, Nanda, Rita! Állatka-mániában csatlakozom a sorhoz, én eredetileg állatorvos akartam lenni, csak anyukám lebeszélt róla, hogy a 158 cm-mel elég nehézkes lenne egy tehén ellését levezetni, már pedig a legtöbb állatorvos akkoriban még a TSZ-eknél helyezkedhetett el (azóta már milyen sokat változott a világ, pedig csak 10-12 év telt el! Kép) Én is szó szerint kígyót, békát, vakondot, macskát, kutyát, madarat, stb.. hazahordtam Kép A kisrágcsálókkal az a baj, hogy nagyon rövid életűek, és mindig kiborulok tőle, ha elpusztulnak. Én a mai napig "függő" vagyok: most van otthon zöld leguánom, 2 ékszerteknősöm, akváriumom, /szegény csincsi már nincs/.

Rita! A gyógyvíz csak onnan jutott eszembe, hogy valamelyik híres gyógyfürdő nevét írtad, pontosan már nem emlékszem melyiket, hogy oda mentek, és azért kell a gatyó, gondoltam megemlítem a dolgot! Kép Szomszédasszony költözzön ki egy kihalt tanyára, jó messze a várostól, emberektől, állatoktól, ha nem tud aludni, nem kötlező családiházas környéken lakni, még hétvégén sem.. Az odamondogatást én nem szertem, de az apró édes kis bosszúkat.. Kép Kihúznám a telefont, kikapcsolnám a csengőt, és a napközben magnóra vett kutyaugatást bögetném éjszaka magnóból az ablakuk alatt!! Kép

Nanda!Kép Babaház! Kép A tetkós pasi tényleg elég egyéni kinézetű volt, én nem szívesen futnék össze vele! Kép

Láttátok a híradóban /asszem tegnap/, hogy a bébiszitter hogy bánt az ikrekkel??? Teljesen ki voltam. Én az hiszem nem bíróságra mentem volna, hanem úgy szétverem a pofáját, hogy nem marad egy ép csont sem rajta! Kép
Na megyek aluszkálni, megint jó késő lett! Kép
Pusz:
Macs
maccs

aaaa
Admin

Sziasztok!

Mindjart megyunk setalni, hiszen gyonyoruen sut a nap. Kép

Vera: Ha nem titok, hol neztetek hazat? Irhatsz errol maganba is. rjeney@cora-h.hu Erdekelnek az arak. Kép Nalunk az utcaban most a szemkoszti szomszed es az utca vegen levo szomszed is arulja a hazat. Kép Kivancsi vagyok mik a kulonbsegek arban.
Mira gyonyoru. Kép Nagyon szepek vagytok egyutt. Kép A hoesest nezo kep igazi muveszi alkotas! Kene talalkoznunk nem? Hiszen nem lakunk messze egymastol. En barmikor el tudnek ugrani hozzatok, de te is johetsz hozzank. Kép

Orsi: nem ertem miert gond az ha nem akar elaludni rogton, meg ha hulla faradt is. Ott kell hagyni egy kis mese, joejszakat kivanas utan es ugy majd elalszik. ha megse, visszamesz hozza par perc utan es ezt igy csinalod. Majd huzni kell az idot es a vegen a varakozasodba fog bealudni. Kép Lili mindig enekel, beszel es maszkal elalvas elott, kiveve ha nagyon faradt. Tegnap az ebed utani elalvas elott 30 percet enekelt, beszelt es utana a hatan a pokroccal a szajaban elaludt. Kép En mentem be a hasara forditani. Mi se alszunk el rogton, ahogy az agyba kerulunk. Kép

Macs: Bukkfurdore megyunk. Kép
Szomszed: Azert en nem vagyok ennyire bosszura ehes. Kép Inkabb szoban megmondom nekik. Kép
Nem lattam tegnap a hiradot. Mi tortent?

Na megyunk setalni.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Egy kep a hajgrafos Lilirol:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Vera! Annyira kis huncut manócska a kicsi lányod!!!Kép Nagyon édes!Kép

Maccs! Csincsillád én is nagyon sajnálom.Kép Én is igazi állatbolond vagyok -bár én leginkább a kutyákat szeretem- s veszítettem már el így kedvencem, úgyhogy át tudom érezni a bánatod.Kép

Orsi! Csak megnyugtatásul:éjszakánként azóta is kelünk mi is , mondjuk általában csak egyszer és mindig cicin alszik vissza hosszabb-rövidebb szopi után, holott biztos vagyok benne, hogy nem azért ébred, mert éhes. Pedig nappal és este is teljesen magától alszik el, nem cicin.Szerintem ez egy ilyen korszak és biztosan el fogják majd hagyni. Hallgass a szívedre meg csináld úgy, ahogy nektek jó. Bár azt elhiszem, hogy nagyon fáradt vagy, de nagyon ügyesen csinálod a dolgokat!Kép

Rita!Nálunk ez a nemalvás szerintem nem a fogától van, mert még most sincs egy se, s jele sem, hogy bújna kifelé. Nappalaink teljesen jók, rengeteget játszunk és alszik is, eszik, mint egy kismalac, a hangját szinte nem is hallom, éjszaka meg mégis felébred már kb. egy hónapja. Nem tudom miért van, de majd csak túl leszünk rajta. Lili nagyon ügyes!Kép

Nanda!Műsort sajna nem láttam, de azt elhiszem, hogy ti voltatok a legszebbek!KépMaxi nagyon ügyes! Gondolom te sem unatkozol napközben!Kép VénaKépMayánál remélem mielőbb megtalálják a megoldást. S kicsinek tényleg tiszta Maxi...vagy fordítvaKép

Anikó! Gondolom olvasó üzemmódban vagy, sok-sok puszi nektek is!!!!

Szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket Kép

Zsófi: Kép

Lányaim: Kép

Edina: Kép

Reakcióval jövök hamarosan.

Zs.
zerko

Na szóval...

Gratulálok minden hónapfordulós babának. Nőjenek nagyra, és legyenek nagyon egészségesek. Továbbá aludjanak el mindig hamar, és ne kínozza egyiket sem a fogzás mumusa. Továbbá gratula minden babának az egyre ügyesebb mutatványokhoz!

Jól vagyunk. Zsófi nagyon beteg volt, már azt hittem kórházban kötünk ki Kép De meggyógyultunk mindannyian, bár nem volt rövid.
Most nem jár oviba, mert még mindig sápadt, és egybehangzóan mindenki azt tanácsolta, kíméljük meg a mostani fertőzésektől.
Edina jól van. A hízása szerintem lelassult, lehet, hogy meg is állt. Most már csak napi 4 alkalommal eszik (mondjuk akkor sokat), kétszer alszik napközben (nem sokat), és még mindig hosszan és jól éjszaka.
Most is egy mosolygós, fogatlan kis kukac, nagyon nyíló kis elmével!

Aki teheti, nézze meg holnap (kedden) este a Viasat 3-on a <a href="http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2638177&i_where=1&i_where_tv=1" target=_top> HA ÖLNI KELL</a> című filmet 20.05-től. Én ugyan nem láttam filmen, csak olvastam, de ha annyit mondok, hogy ez az író írta a Pelikán ügyirat, A cég, Az ügyfél,... akkor ez asszem garancia lesz a jó szórakozásra!
Most ennyi voltam...

ZSuzsa
zerko

Macs: helyes kis jószágocskád volt, sajnálom&#8230;

Nanda: nem bírtam sajnos időben megnézni az üzidet így nem láttalak sajnos benneteket
Maya alvása nem lehet, hogy összefügg Maxi érkezésével / várásával? Vagy akkor még nem mondtátok meg neki, hogy kistestvére lesz?

Rita, Orsi: nekem még az üveghalaim is megpusztultak Kép (van két üveghalam, amit egy buborék tart damilszálon a vízen, és kaptam hozzájuk egy 10 literes gömbakváriumot. Desztillált vizet töltöttem bele, hogy ne legyen foltos az akvárium, és lassacskán kiszáradt a halaim meg elfeküdtek az alján)

Rita: szomszéd nem semmi. Mi azért is akarunk elköltözni, hogy a felettünk lakóktól megszabaduljunk, Levente azért akar kertes házat mert ott nincsenek szomszédok. De úgy látszik, a boldogsághoz még a kertes ház sem elég. Mi is gondolkozunk Gödben is, nem tudod véletlenül mennyiért árulják a házakat?

Vera: képek KépTündéri a kis vigyorgó csemetéd

Manóci felébredt, mennem kell. Ma összesen egy órát aludt, végighisztizte a délutánt, front jön vajon??

Jerry
jerry

Sziasztok!
Míra köszöni a dícséreteket Kép
Zsuzsa!
Még mindig gyönyörű a két lányod Kép Kép
Rita!
Nagyon szívesen találkoznék veletek,csak most megy a családon végig ez az influenza szerű akármi Kép Bár Míra és én nagyon jól vagyunk.
A ház 2 utcával arrébb van december elején 11 millióért adta volna a hapsi,de közben újjították folyamatosan.most mennyi lehet azt sajna nem tudom,mert nem akarom hívogatni,meg a pesti lakás is megvan még sajna Kép De apám feleségével teljesen beleszerelmesedtünk,én már a konyhabútort is megálmodtam milyet szeretnék(régen foglalkoztam konyhatervezéssel,imádtam).
Jerry!
Össze -vissza vannak Gödön az árak,30milka felett is lehet házat venni.Tőlünk nem messze 32 M-ért hirdetnek egyet.
Üveghalak Kép Kép Kép Kép Kép
Orsi!
Tegnap este végre sikerült nyugodtan meegnéznem a Gergő képeit Kép.Rengetegett változott mióta megszületettKép
Nálunk is megy a remegés ha valamit nagyon akar,de papírt nem lehet aközelébe hagyni mert azt rögtön kóstolja,asztalterítőt rángatja néha meg is kóstolja Kép
Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Ma már voltam, de nem tudtam elküldeni, így elmentettem, most bemásolom, aztán folyt. köv.Kép

Macs
Alvással kapcsolatban köszi a tippet, de tegnap ismét rájöttünk, hogy ilyenkor csak a cici kell.Kép Megkapta és aludt is tovább szépen és most egy órával tovább! Így nem 1/4 7-kor, hanem 1/4 8-kor kelt! Most reménykedem, hogy hátha ez beáll Nála, mert azért így sokkal könnyebb volt az éjszaka, eleve aludtam több, mint 3 órát egyben és az hihetetlen sokat számít! Igazándiból nekem is kényelmesebb, ha még az előtt szopizik, mielőtt én lefekszem és így nem az első álmomból ébreszt.Kép

Rita
Hidd el, ezek Gergőnél nem működnek egész pici korától. Ő nem szeret egyedül lenni, ha beteszem az ágyába nem játszik és dumálgat, hanem elkezd sírni. Egyre erőteljesebben. Ő ilyen, már elfogadom.Kép
Lili fotója tüneményes! Megmutattuk Gergőnek és teljesen odavolt érte, nyúlkált a képernyő felé, meg nevetett.Kép Azt hiszem ez elég jó kezdés, nem?Kép

Most mennem kell, megyünk be Pestre, a szokásos hétfői "beruccanás".Kép

PusziKép

Orsi

Szóval ez volt a koradélutáni. Azóta megjártuk az IKEA-t és az Auchant. Gergő tüneményes volt, az IKEA-ban teljesen odáig volt a sok látnivalótól, végig tátott szájjal bámult jobbra-balra. Csücsült a babakocsiban és nézelődött.Kép Az Auchanban is rendben volt. És képzeljétek, tojt Neki a húsvéti nyuszi egy igazi MiciMackót.Kép Már a sorba álltunk, de a hűtős résznél és kiküldtem Karcsit Gergővel, nehogy megfázzon. Erre addig kóricáltak, míg eljutottak a játékboltig, ahol csücsült egy MiciMackó a kirakatban. Persze Gergő majd kiszedte, mert tele van a szobája MiciMackós képekkel és imádja. Szóval jött vissza Karcsi, hogy mennyire tetszett Gergőnek a Mackó.Kép Anyukám is ott volt velünk, mondta menjünk nézzük meg. Persze nagyon drága volt, de a főnök fickó volt ott és mondta, hogy erre való tekintettel ad 10% kedvezményt. Na, én feltornáztam 15-re és anyukámmal közösen megvettük. Ez van, már mínuszban vagyunk februárban, de azért ezt megvettük. Mi sem vagyunk egészen normálisak, de gondolom tudjátok egy páran, milyen ez.Kép De Gergő olyan édes volt, úgy örült neki!Kép Itthon letettem őket az ágyra és akkora a MiciMackó, mint Gergő.Kép Majd csinálok róluk fotót.Kép

Zsuzsa
Gyönyörűek a Lányok!Kép
Gyere többet, ha tudsz!

Swen
Annyira aranyos vagy!Kép Muszáj vagyok úgy csinálni, ahogy a szívem diktálja, máshogy nem megy. Olvasd el fentebb, mit írtam Macsnak a tegnap éjszakánkról, nem is volt olyan vészes. Ilyenkor nem is érzem magam fáradtnak.Kép

Jerry
ÜveghalakKép Még jó, hogy ők rendbejönnek, ha kapnak új vizet.Kép

Vera
Igen, óriásit változott!Kép
Gergő is kóstol mindent, de a vendéglőben kicseleztük és bedugtam a cumit a szájába.Kép Így tudott gyűrkélni, de nem tudott enni.Kép

Most megyek, mert már fáradtság van.

Puszi mindenkinekKép

Olyan jó, hogy jöttetek!!!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

szombaton jöttünk haza a síelésből, azóta mosok-mosok! Nagyon jól éreztük magunkat, végre egy kicsit ki tudtunk kapcsolódni.

Nálunk nagy változások vannak ám, anyukámnak köszönhetően, már a délelőtti és a déli szopi helyett gyümölcs és főzelék van, és simán megeszik, tőle jobban elfogadták a változtatást, mint tőlem.
Alina egyre szebben artikulál, baba, mama, dádá, stb, Tomika mindent csinál, feláll, felül, sétál kapaszkodva a kiságyában, bútor mellet, pedig alig 2 hete kezdett el kúszni. Nagyon kell vele vigyáznunk mert még azért sokat esik is. A férjem azt mondta a fejére bukósisakot kellene tennünk, akkor lenne csak biztonságban saját magától Kép.

AUTÓSÜLÉS:
A Concord Trimaxot 32.490 Ft-ért lehet megvenni a Mária nagykerben márciusban a készlet erejéig, a Kismama újságban van benne. Felhívtam őket a jövő héten jön be az áru.

Most csak ennyire van időm, megyek mosni és takatírani a konyhát, elég dzsuvás lett a gyerekek ebédje után.

Vali
cvali

Sziasztok!

Swen: Lili is hol felebred hol nem, de o cici nelkul rogton visszaalszik. Ma is 2x felsirt, felvettem a vallamra es 2 percen belul visszaaludt. Mi se tudjuk mi ez, de ujabb fogakra fogjuk. Kép

Zsuzsa: lanyok gyonyoruek. Kép A kepen Zsofi nem is tunik sapadtnak, egeszseges kifejezese van. Kép Orulok, hogy mar jobban vagytok.
Lili is lelassult hizasban. Ma voltunk mericskelni. 72,5 cm es 7500 gr. Mar alig hizik havonta, pedig nagyon jo etvagya van es jol is eszik.

Jerry: az egyik szomszed 40 millioert a masik 55-ert arulja. De ugye tudjak ennyiert eladni. Kép
bar ki tudja? Ezen a kornyeken nagyon szeretnek hazakat venni.
Nekunk ezeknel dupla akkora kertunk van es modernebb hazunk, ugyhogy kivancsi lennek a mienk mennyit erne. Kép

Vera: Semmi gond. Jo hogy szolsz ez ugyben. Jerry-hez is mentem volna mult heten penteken, de a rossz ido visszatartott. Hozza is megyek ha egy kicsit jobb ido lesz. Kép
Gyogyuljon meg mindenki. Kép

Orsi: A babavonzalom kolcsonos. Mikor Lili meglatta Gergo mosolygos kepet a kepernyon, fulig ert a szaja. Kép

Vali: Jo hogy megjottetek. Gyerekek hogy viseltek a sielest? Kép
Szepen fejlodnek a babak. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Vali
Örülök, hogy jól sikerült a síelés! Mennyir időre voltatok? És az ikrek nélkül?
Autósülés: már én is szóltam a többieknek.Kép Képzeld, mi egy héttel előtte vettük meg, hogy megkaptam az újságot.Kép 39.900-ért.Kép

Rita
Akkor ez a dolog a prüntyikéink között már sínen van.Kép Kíváncsi lennék, mit szólnak egymáshoz élőben! Ha kicsit enyhül az idő, akkor elmegyünk már hozzátok.

Éjszaka Gergő is nagyon rosszul aludt, 2 után szinte óránként felébredt.Kép Most visszafáradtuk ez előző jó éjszakánkat.
Délután meg le akartam dőlni egy kicsit, mikor aludt, erre képes volt 20 percet aludni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak egy gyors üzi, mert mennem kell pelenkázni: A Bihari úti Götz boltban végkiárusítás van, mindent 70 %-al olcsóbban adnak, ha minden igaz március végéig. Bihari út 8. a pontos cím, a lakótelepi házak végénél van, ha jól tudom egy villamosmegállónyira az Ecseri úti Metrótól.
Ruha nem sok van, inkább plüssök, babák, szőrmeállatkák, de folyamatosan töltik fel (annyi eszem nem volt, hogy rákérdezzek a ruhákra is, hogy az összes ki van-e rakva, vagy az is van még raktáron) Tehát egy utat azért megér.
még jövök
Jerry
jerry

Sziasztok!

Most tettem le Lilit aludni, de ugy latom nem nagyon jottetek. Kép

Orsi: nagyon varlak benneteket. Kép Remelem most mar hamarosan jo ido lesz, hiszen marcius van. Tavasz. Kép

Lili egy kicsit nathas most, de ugy tunik egyaltalan nem zavarja az orrabol folyo trutyi. Kép

Gyertek lanyok!
Anita hova tuntel??? Minden rendben feletek???

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Válaszoltam a másikon, majd nézd meg!Kép
Nagyon aranyos vagy, hogy biztattál!

Már nagyon mennénk, alig várom a tavaszt!!! Főleg, hogy Gergő akkora nagy, hogy kinőtte az összes anorákot, már csak egy vékonyabb jó rá. Még szerencse, hogy van egy kocsizsákunk és így a kettő jó együtt, de már nagyon jöhetne a jóidő!

Annyira tudnék örülni, ha Gergő is aludna így délután! igaz Ő alszik 2 órát a babakocsiban, mikor sétálunk, délután meg alig.Kép Lili alszik délelőtt?

Voltunk ma UH-n, a pocakjával, mert még pár hetes korában csináltak egyet és most kellett visszamenni kontrollra. Minden rendben, ami akkor valami határértéken volt, az mostanra teljesen ok, de most meg valami mást látott kicsit nagyobbnak a doktornő, így 1 évesen mehetünk újra.Kép Gergő tündéri volt, rögtön megragadta a készülék zsinórját, alig tudtuk kiszedni a kezéből!Kép El voltak ájulva, hogy mekkora!

Ma mértem és már majdnem 10 kiló. Este pontosabban megmérem, ha tudom, mert már alig fér el a mérlegen.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Most aztán nem foghatjátok a bnetre, mert nem volt leállás, mégis nagy a pangás!(Mondom én! Kép Bagoly! Bagoly! Itt veréb!Kép)
Mentségként csak annyit tudok felhozni, hogy szegény kis manó betegeskedik kicsit, hőemelkedése van és többször hányt is. Kép Viszont már pár másodpercig négykézláb tud állni.. Kép
Szegényt nagyon kinevettem, pedig nagyon rosszul volt: hulla sápadt volt, és már hányt is egyet. Aztán elkezdett négykézláb állni és még dülöngélt is hozzá, mivel még tartja magát biztonságosan, én meg mondtam neki, hogy ha nem tudnám, hogy szopizik, az Isten se mosná le róla, hogy valami kocsmában ivott egész éjjel, most vánszorgott haza négykézláb, és a másnaposságtól ad ki mindent magából, mint a lakodalmas róka.. Kép

Jön a második foga (nem is gratulált senki az első fogunkhoz Kép), szerintem az is kínozza, úgyhogy most nagyon jól elvagyunk, nem unatkozok és nem is eszek napközben.. KépKép Sebaj, legalább karcsúsodok! Kép /Álmodik a nyomor!/

Csincsi miatt kösz mindenkinek mégegyszer!

Rita! Kép Tényleg! Kép Bükkfürdő! Tudtam hogy valami bükk...., csak nem emlékeztem pontosan, hogy melyik! Kép Lilike gyönyörű, mint mindig! Kép
Híradó, lehet, hogy már előtte nap volt, a lényeg, hogy egy házaspár (ha jól emlékszem izraeli, bár ez mellékes,) felfogadott az ikrek mellé egy bébiszittert, és gyanították, hogy valami van a gyerekekkel, mert már nem mosolygósak, stb.. Kamerával felvették és lejátszották, hogy hogyan püffölte, ütötte vágta, csapkodta a csaj a gyerekeket. Valami borzalom Kép Kép Kép Volt régebben az a reklámszerű bejátszás a gyermekek elleni erőszak elleni kampányban, hogy a gyerek nem pattan vissza. Ezeket a szegény gyerekeket úgyhozzávágta a kanapéhoz a csaj, hogy bizony visszapattantak. Kész voltam teljesen. Az ilyen állatokon nagyon ki tudok akadni.. Kép Valami hasonló szépet és jót kívánok neki is.. Kép
A magyar műhiba perről hallottatok? A nőci eljárt a dokihoz, uh-ra, aztán született egy végtagnélküli sérült gyereke.. Kép Ezek olyan borzalmas dolgok, és mostanában olyan sok ilyen rémséget látok a tv-ben. Bár az is lehet, hogy régen is volt ennyi ilyen hír, csak mostanában én vagyok érzékenyebb rájuk..

Orsi! Kép Be kell látnunk, hogy minden kis lurkó egy külön kis egyéniség, és hiába szeretnénk ha a "tanköyv" szerintiek lennének, akkor sem lesznek azok. Kép DE szerintem ez jobb is így sokkal! KépGergő ugyan még nem alussza át az éjszakát, de majd másban fog mindenkit lekörözni! Kép Pl: ő mondja majd először hogy szeretlek anyukám! Kép Milyen klassz lesz majd az! Kép Ez majd minden éjszakádért kárpótolni fog! Kép Micimackós képeket várjuk, /kicsiben és mértékkel/! Kép

Jerry! Kép Üveghalak kidöglesztése ! Kép Azért Marcellt rendszeresen megeteted, igaz! Kép

Pusz és jóéjt,
Macs
maccs

Szép jó reggelt mindenkinek!
Míra beteg elkapta a vírusos torokgyuszit,tegnap egész nap nyűglődött,be is lázasodott szegénykém Kép Igazoltan hiányoztam.Most meg még mindig alszik hajnal 1/2 5-kor szopizott utoljára.Lehet hogy most fog átszokni az éjszakák átalvására? Kép
A magyar végtaghiányos babát én is láttam Kép Nagyon szörnyű volt,majdnem elpityeredtem Kép
Orsi!
Én is kíváncsi vagyok ám a micimacis képekre Kép
Ne legyél rosszkedvű !!!!!!!!!!
Különben MÍrát sem lehet mostanában másra hagyni,még az apjánál is üvölt ha olyanja van és kiabálja hogy "enni,enni".Asszem ez az anya akar lenni Kép
Remélem ma már jobb napunk lesz Kép Kép
Megyek mert felébredt.

Pusz Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Képek még nincsenek, de ha meglesznek felteszem őket.Kép

Gergő alszik!!! És nem ringatással aludt el! Igaz 40 percbe tellt, nagyon küzdött ellene, de végig ott voltam mellette, simogattam, és azért csak elaludt. Tudnám miért küzd ellene, mikor már olyan álmos, hogy az hihetetlen!
Annyira tündér volt ma, kaja után nagyon sokáig tök jól elvolt a játszószőnyegen. De megfejtettem, miután elunja hason és háton, ülve még eljátszik. Most raktam köré párnákat, ha eldőlne és így ki tudtam takarítani a konyhát! Szóval haladunk!Kép

Hallod Rita?Kép

Macs
Én is láttam a végtaghiányos kislányt. Nagyon megrázó volt!Kép De a másikat nem láttam! Még szerencse is, nagyon ki tudok akadni minden ilyentől!Kép
Kicsiben és mértékkelKép OK!Kép

Vera
Szegény Míra! Jobbulást Neki! Remélem hamar meggyógyul szegényke!

Én is rettegek ettől a hülye influenzajárványtól, mert ugye Karcsi egész délután gyerekek között van. Rá is parancsoltam, hogy aki csak kicsit is betegnek látszik, azt azonnal küldje haza! Nem szeretném, ha Gergő beteg lenne!

Többiek?

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Orsi!
Naggggyon ügyi vagy Kép Kép Kép Kép
Mírának "már csak" 37,5 volt a "láza" Kép Most is alszik szegénykém.

Maccs!

GRATULA AZ ELSŐ ÉS A MÁSODIK FOGACSKÁHOZ IS!
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Sikeresen megérkeztünk mi is, már irtam egyszer, nem is fogom a babanetre, hogy nem ment el, , drága kicsi Levi fiam lőtte le, és tüntette el egy pillanat alatt a szöveget..
Prága nagyon jó volt, sokat sétáltunk, szép volt az idő, végig jártuk a sétálóutcákat a belvárosban, egészen a Károly hidig. Azóta sielni is voltunk, csak épp A pályára nem jutottunk fel, mert viharos idő lett délre (akkor érkeztünk) és le is állitották a felvonókat. :-(
Azóta csak mosok..
Maccs! Gratula a fogacskákhoz! Én azt hittem egyszerre bújik ki az alsó 2..
Nanda!
Köszi az infót, megyek beszerezni a dolgokat, és persze én se napoztatni akarom, csak levegőre vinni, és a sok hó miatt erős az UV sugárzás is.
Vali!
Babák nélkül mentetek el? hogy oldottátok meg?

most gyorsan elküldöm, mert mindjárt felkel, és lecsap a laptopomra, meg vendégek is jönnek. Majd még némi ez meg az infóval jövök..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Csak most van idom, mert egesz nap edesanyameknal voltunk. Kép Nagyon jo volt ott. Kép

Macs: szornyu lehetett az a babysitter. Kirazott a hideg amikor olvastam. Kép
A masik tortenetet en is hallottam.

Vera: Jobbulast nektek. Igazad van. Jo hogy nem mentunk el.

Orsi: Nagyon joll hallom! Kép Es nagyon boldogan hallom. Kép Ez igazi fejlodes, attores. De tudod miert? Mert te akarod igy! Eltokelt lettel es most mar semmi se fog megallitani, hogy vegigcsinald. Nagyon figyelj oda, hogy kovetekezetes legy. Ha ma igy alszik el, akkor holnap is. Ne legyen kivetel. Hacsak nem beteg vagy valami mas baja van. Igy par nap alatt meg fogja tanulni. Kép Kitartas! Es nagyon ugyes vagy! Kép

Nalunk nagy fejlemeny van. Kép Eloszor is Lili ma egyedul produkalta, hogy fekvo helyzetbol felult. Kép Persze nem sokaig ult, de megtortent. Kép Mindezt persze anyukam legnagyobb oromere. Lili meg maszni se tud negykezlab, csak hason kuszva maszik szelsebesen. Kép De fel tud allni negykezlab.
A masik nagy esemeny, hogy ma ketszer is hatarozottan mondta, hogy "baba". Kép Eddig csak tata-zott, meg dadazott ossze vissza, de ma hatarozottan "baba" volt. Kép Hihetetlen hogy fejlodnek a babak.
Meg egy jo hir. Ma megszuletett baratnom kisfia Balazs. Kép Nagyon orulok neki. Kép Masfel ora alatt kibujt. Kép Sajnos nem tudok bemenni hozza mert az influenzajarvany miatt bejarasi tilalom van. Kép

Most mennem kell.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Olyan jó napunk volt! Gergő szuper édes volt, nagyon sokat játszott ma egyedül. De azért, mert rájöttem, hogy imád ülve játszani! Úgyhogy miután már unta a hason csúszkálást felültettem, raktam köré párnákat, hogy ha véletlenül eldőlne meg ne üsse magát és otthagytam. Ki tudtam takarítani a konyhát, elmosogattam és Ő tök jól elvolt! Mikor elfáradt, eldőlt, de nagyon tetszett Neki, hogy ott a párna. Pont láttam és vigyorgott.Kép Szóval mindenben haladás van és én sokkal kevésbé fáradtam el! Szerintem ezt Ő is érzi!Kép

Rita
HallodKép Bocsi!Kép Annyira aranyos vagy, hogy így örülsz velem!Kép
Lili produkcióiKépKépKép Gratula!!! Már nagyon ügyes!Kép Alig várom, hogy menjünk és láthassam!Kép
Barátnődnek gratula! Rossz lehet most szülni, hogy nem mehet be látogató!Kép Tegnap, mikor az ultrahangon voltunk Gergővel, pont ezt mondtam Karcsinak, hogy én nem bírnám ki! Nekem még az is kevés volt, ami akkor volt, pedig én augusztusban szültem, Karcsi sem és Anyukám sem dolgoztak, sokat jöttek, de én azt szerettem volna, ha állandóan ott vannak! Vagy legalább Karcsi! Igazándiból engem ez viselt meg a legjobban a kórházban!

Macs
Gratula a fogacskákhoz! Bocsánat, hogy ilyen figyelmetlen voltam!
Annyira bírom a stílusod! Az előző hsz-ban elfelejtettem írni.Kép

Mese
Üdv itthon!Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép

Most megyek, filmnézés lesz.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Ja!
Beszéltem ma Anikóval, jól vannak, csak nincs ideje jönni.Kép Szegény eléggé kivan, Bencus nagyon rosszul alszik.Kép Ehhez képest Gergő szuper! Hozzátápival most leálltak, mert Bencus nagyon sokat bukott.Kép Viszont gyönyörű a súlya: 9200!

Ja, Gergő tegnap 9980 volt!Kép És óriási! Már nagyon hosszú, akkorát nőtt! Szerintem ezért is szopizik éjszaka többször.
Ma már élvezettel ette az almát, megevett vagy 12 kanállal és tátotta a száját.Kép Cuki volt!Kép

PuszKép

Orsi

avocado

Sziasztok! Kép
Jól kicsikartam belőletek a fogacskára vonatkozó gratulációt, mi?! ;) Köszi KépKépKépKép

Vera! Kép Orvosi pecsétes papír nélkül nincs igazolt hiányzás, de az a minimum, hogy anyukád beírjon az ellenőrződbe ! Kép Kép Kép Mírának jobbulást kívánunk. Csak már vége lenne ennek a fránya teles, beteges, szürke nyavalyás időnek! Kép

Mese, üdv újra ittthon.. Kép Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Kép Babus hogy bírta az utazgatást? Kocsival vagy repcsivel voltatok?

Orsi! Kép Akkor ma szuper napod volt! Kép Elképzeltem ahogy ott ül Gergő a párnák között, mint egy keleti főuraság, akit hű szolgálja aggódó szemmel les, és pálmaág helyett mosogatóronggal kalimpál...Kép Altatáshoz nagy nagy gratula, most már tényleg napról napra könnyebb lesz. A babák nagyon érzik a kedélyállapotunkat, minden apró rezgést átvesznek. Ha te is kiegyensúlyozottabb vagy, akkor Gergő is egyre nyugisabb lesz, és így végre egy pozitív spirálba kerülhettek! Kép JUHU-JUHU! Kép Karcsinak nem lenne érdemes beoltatnia magát, csakhogy nektek ne vigyen haza valami jó kis betegséget? Stílus: igyekszem, de még mindig csak egy csiszolatalan gyémánt vagyok! Kép Kép Kép Legalább valami jó legyen bennem.

/Intermezzo: Ezt most nem tudom kihagyni, egy vicc:
Egy irtó nagy vita után kibékülési szeretkezés közben kérdezi a feleség a férjet: -Mondd drágám, ugye azért van bennem valami jó is? -Igen drágám, MOST van! Kép/

Rita! Kép Olyan klassz, hogy ilyenkor a babák napról napra új dolgokat produkálnak, a te Lilikéd pedig aztán feladja a leckét a mi manóinknak rendesen, hogy mi mindent kell ügyesen gyorsan elsajátítani! Kép És egy nap ennyi új attrakció?!! Kép Fogadjunk, hogy imádja a közönséget! Kép Óriási gratula! Kép
Azért az ember azt hinné, hogy az első szó minimum a mama vagy a papa lesz, a lelked mélyén nem voltál egy icipicit sem csalódott?.. Kép

Na megyek, hunyok egyet! Kép
Macs
maccs

Sziasztok!

En mar fenn, Lili meg alszik.

Orsi: nagyon orulok a jo napodnak. Kép Legyen minden nap olyan. Ejszakatok milyen volt? Egyebkent korhazba a ferj bemehet, talan az edesanya is? Azt nem tudom. Meg van szabva ki mehet be, de az tuti, hogy egyedul nem marad. Bencus es Gergo is nagyon szep sulyban vannak. Kép Lilinek ez meg tavol all. Kép
Egyebkent mi az, hogy Bencus rosszul alszik? Szabad tudnunk? Kivancsi vagyok. ?)

Macs: Egyaltalan nem voltam meg egy picit se csalodott. Sot eszembe se jutott, hogy nem azt kellett volna eloszor mondania. Kép A mama-t kesobb fogja mondani, mert en vagyok vele egesz nap, es magamat nem nagyon szoktam hangoztatni. Kép Inkabb a papa lesz a kovetkezo szava szerintem. Nagyon sok mindent megert mar. Sokat beszelgetek vele, meg ha ugy tunik, hogy nincs semmi ertelme.
Szeptembertol indul itt Godon egy zenes-angol foglalkoztatas babaknak. El fogom vinni Lilit. Persze en is ott leszek. Meg ha meg nem is ert mindent es nem is beszel rendesen, akkor is el lehet menni. Kiprobaljuk milyen. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Macs
KépKépKép

Rita
Bencus 3/4-1 óránként felébred!Kép
Éjszakánk: valami baja lehetett, mert nagyon rosszul aludt, állandóan felsírt.Kép Kicsit kómák vagyunk.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok
Végre én is tudok jönni egy kicsit.
Maxi feláll mindenhol,és hihetetlenül csalódott tud lenni,amikor nem tudja elengedni a rácsot,vagy amibe kapaszkodik.Bár tegnap már volt is egy jó nagy borulása,szerencsére a kiságyában voltKépMaya egyedül jár oviba,mindenki kidőlt a csoportba,és nagyon élvezi,hogy minden játék az övé.Kép

Orsi,
látod a határozottságod meghozta az eredményt.KépÜgyi vagy,hidd el neked is jobb lesz ígyKépÉn beszélek aki a gyerekével alszik együtt.KépBár pont most gondolkodtam azon,hogy kicsit bekeményítek a Maycsival,mert kezd nagyon szemtelen lenniKépÉs a lefekvés nálunk katasztrófaKép

Maccs,
GRATULA A FOGACSKÁKHOZKép!
Látod én ezért(Végtaghiányos kislány stb...) nem nézek tv-t,a gyerekeknek(Mayának) sem engedem,max.mesét.De azt is megválogatom.
Jobban van a Manó?

Vera,
jobbulást a Mírának.
KépVigyázz nehogy te is elkapd!

Mese,
Jó ,hogy itt vagytok,Kép
Hogy bírtátok az utat?És az ottalvás?

Rita,
Mi is járunk-ha eljutunk- a Mayával,most már a Maxival is angol játszóházba,és nagyon szeretjük.És én is gyakorlom a nyelvetKépTomi nagyon jól beszél,ő szokott is a Mayával angolul beszélni.Égész jól megérti,de még zavarja a két nyelvűség ezért beszélni nem nagyon akar.Viszont dalokat,mondókákat már tud.Kép

Most megyek,még annyi,tegnap beszéltem Lindával,jól vannak,de pocsék éjszakáik vannak,Gergő nem akar aludniKép

Puszi,Nanda
nanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?