Sziasztok!
Na megvolt a fotózás, Peti annyit izgett-mozgott, hogy már lassan 2,5 órája alukál apájával egyetemben.
Na megebédeltem, Peti is felkelt, a végén 3 órát tentizett!
Hm, már harmadjára ültem gép elé...megjártuk a lentebb említett "intézményeket". És most küldtem el a férjemet a gyerekkel sétizni, vagyis nem tudom, hogy hova mentek, el...
Tandika, hát akkor jól megszívtad a hozzászólással. Egyébként tényleg kicsit rosszízűre sikeredett a súllyal kapcsolatos irományod, de igaz, hogy a sorok között elég nehéz olvasni.
Amandi, jobbulást neked. Tényleg jó ez a Corás akció, igaz, én a múlt héten nem vettem észre. De nem is baj, ma megyünk a Tescoba, és veszek Petinek Tescos bodyt, ott 3 db 800 pénz, és ugye van anyunak utalványa...
Hát szégyen vagy nem, Peti is csak játszás közben hajlandó enni, legalábbis itthon. Érdekes módon a dédszülei simán meg tudják úgy etetni, hogy Peti ül a tatám ölében, a mamám meg lapátolja a szájába a hammáját.
Na igen, nálunk a tatámék elmondása szerint anyukám volt olyan, hogy aludt, majd hajnali egykor felkelt, és játszani kellett vele 1-2 órát, mert semmi pénzért nem aludt volna tovább...
Csukott kertkapu vs. kocsi...hm.
Lreta, mi is terveztünk strandolást tegnapra.
De a zivatar miatt talán jobb is, hogy nem mentünk, így is eltelt a nap. Ma meg már nem megyünk, nem lenne értelme, holnap vagy holnap után meg megyünk ki Sándorfalvára Peti keresztszüleinek a kertjébe.
Gabella, a szandit a Sever Centerben vettük, ez a Vásárhelyi P. utcában van.
Én most néztem, ahogy anyuval elsétáltunk a Lidlbe, hogy a közeli játszótéren is van gyereknapi rendezvény...de nem megyünk, mert hamarosan indulunk a Tescoba és utána a Plázába, mert utóbbi mélygarázsában autókiállítás van.
Remélem, a köhécselés semmi komolyat nem jelez, Peti is köhécsel, főleg reggelente, de a torkával csütörtökön minden rendben volt...
Na nálunk tegnapról mára volt olyan, hogy Peti aludt az ágyában, hajnalban kivettük közénk, aztán vissza, egy óra múlva megint ki, aztán öt-fél hat körül a férjem kivitte anyám mellé, mert ő is elég rosszul aludt ebben a fülledt levegőben, de a fiatal úr már háromnegyed hétkor topogott be hozzánk...
Látom, a lányod is nagy autószakértő.
Oriandy, látom, nálatok is pucérpancsi van.
Az nem hintaszék! Igaz, Peti hintázik benne, ma is kiborult belőle a fotózáson. Csak egy sima fonott szék, még az öcsémnek lett véve, szóval jól bírja.
Reni, képzeld, nem akart beletúrni, igaz, a csokiba beletúratták, vagyis beletették a kezét, amit aztán jól bele is törölt a rucijába, a második képen látszik is a nyakánál a barna folt.
Marcy, hát irigyellek, hogy mellőzni tudtál bennünket a tanulás idejére, én most is itt ülök ahelyett...tényleg nem tudom, minek fizettem be a vizsgadíjat.
Én épp tegnap mondtam Ferinek, hogy majd át kéne ugrani a déli szomszédokhoz valamikor, de ahhoz kéne csináltatni a törpének útlevelet.
Na ezért is jó, hogy a mi gépünk felültöltős, legalább annak a gombjait nem nyomkodja. A tévéről már leszokott, mert a gombjai elé a férjem tett fel egy plexilapot.
Lreta, gratulálunk Noéminek az első önálló lépésekhez!
Bénianya, én voltam az, aki írta, hogy az éjszakáink Peti "idős korára" romlottak el. Én nem tudom mire fogni, próbáltam ellene tenni is, de írtam, hogy nálunk a többiek miatt drasztikus eszközöket nem lehet bevetni, így kivárom, míg elmúlik, addig alszik köztük... Egyébként örülj, hogy ennyivel megúszod, én szinte mindig Peti sírására ébredek, mert ő felkel, és észreveszi, hogy sehol senki (értsd: senki sem mozdul rá arra, hogy ő felébredt), és sírni kezd, aztán meg ordítani...
Mivel visszaaludt Beni, én kipróbálnám, hogy nem megyek be egy ideig.
És én azt se tudom, mitől lehet, de ugye nálunk jönnek a fogak, mostmár meleg is van, szóval passzolom. Hiányolni nem hiányolhat, mert közös szobában vagyunk. És kicsinek ennél kevesebbszer kelt, mert a vacsija után evett még kettő körül, aztán csak 5-6 között kelt megint, tehát az én alvásidőmet nézve csak kétszer kelt fel, most meg nem is számolom...
Juca, édes ez a kis fekete pötty.
Mári, jó kis kálváriátok volt. Egyébként csak akkor ártalmatlan az orrváladék, ha színtelen, vagyis akkor inkább allergiáról van szó, más esetekben lehet szó másról. Egyébként nem értem a dokitokat, ő nem tudta leszívni Vencus nóziját? A mi dokinéninknek van bent orrszívója, aminek a végén egy vékony cső van, tehát elég mélyre le tudja nyomni, jóval hatásosabb, mint a házi porszívós. Egyébként én nem lepődök meg a felnőttek orrszívásán, néha nekem is jól esne, ha lenyomnák a csövet, mert érzem, hogy be van dugulva, de kifele nem jön...
Wawel, a párodnak gratula a mesterlevélhez!
Nálunk Peti csak az egyik szekrény fogantyúját szerelte szét, de már kétszer, azóta is úgy áll.
Az én fiam nem dobál ki semmit az ágyából, viszont a malachoz mindent dobál, BE...
És végül:
Julcsi, Isten éltessen sokáig első születésnapod alkalmából. Peti sok puszit küld neked!
Ági