Sziasztok,
Valamennyire sikerult visszaolvasnom. Szombat este ertunk vissza, otthon annyi idom se volt, hogy felkapcsoljam a gepet. Allandoan uton voltunk eggyik rokontol a masikig + az ismerosok, baratok. Nagyon jol ereztuk magunkat es nagyon gyorsan el is mult sajnos. Bekebeleztuk a sok ajandekot
Elisa mindenkivel konnyen osszebaratkozott. Elsejen a testveremek mentek a sogornom noverehez es siman elment veluk amikor visszahoztak majdnem sirt, ujra menni akart. Amikor mentunk ujevezni meg integetett is nekunk es anyu kesobb minden gond nelkul elaltatta. Ami nekem se azelot se azota nem megy, es tovabbra is kel ejszaka, pedig kijott a 16. foga is. Nagyon biztam benne, hogy ezutan atalussza majd az ejszakat, de a helyzet valtozatlan.
Maccs
Latom nalatok is zajlik az elet
Par hete Elisa beesett a wc kagylo es a bide koze akkor neki is pont igy nezett ki a fule, akkor en is arra gondoltam, hogy eltort a porcogo, nehany nap alatt szepen el is mult. Kepek szupik
Viola
Ezekben a bankokban tenyleg nem lehet megbizni
Bezsebelik a penzt es jol atverik az embert. Ez nagy szemetseg.
Poco
Szegeny kis Fannit jol megviselte a himlo
Remelem mar jobban vagytok. Gratula a beszelokejehez
Elisa meg mindig eleg szukszavu, de a dugo mar nagyon megy
Az oltassal kapcsolatban. En a rozsa himlorol tudom, hogy ha terhessen kapja el valaki az veszelyes akkor most a rozsa es a barany himlo ugyanaz lenne? Elisa mielott elmentunk megkapta a rozsahimlo elleni oltast 6 evessen ujra fel kell vennie. En azert adattam be mert azt mondta a doki, hogy itt alltalaban fel szoktak venni es arra gondoltam, hogy akkor nem lesz kitol elkapja kis koraban, de mi van ha eppen terhessen kapja el.
Pledit
Darabos kajaban nem tudok sajnos segiteni. Nalunk is kizarolag azt eszik Elisa amit mi. Mostanaban meg kremlevest se csinalok mert azon nincs mit ragni es nem nagyon akarja megenni. Balazs nagyon nagy fiu lett
Magika
Ferjednek gratula az uj prakszishoz. Kivanom, hogy minnel elobb induljon be es kezdhessetek a baba projektet
Mi is varni akarunk meg egy kicsit a kovetkezovel.
Zoli nagyon pasis ebben a szerelesben
Andi
Azt hiszem meg nem gratulaltam a pocaklakohoz
Milyen jo lehetett hallgatni a kis dobogo szivecsket
Emlekszem en majdnem sirva fakadtam amikor eloszor meghallottam Elisa szivecskejet dobogni
Moni
Szepek a karacsonyi kepeitek
En jol elbenaztam es nem keszitettem
Jobbulast nektek.
Tontica
Nalunk is nagy bomboles volt a telapos fenykepezkedesnel
Jok nagyon a Ti kepeitek is
Most hirtelen nem jut eszembe tobb pedig annyi mindenre szerettem volna meg reagalni.
Persze a tobbiek karacsonyi kepei is csodaszepek
Tcis