Új privát üzeneted érkezett!

Szia!

Akkor egyet ertunk. En is akkor szeretnem. Marmint 3,5 eves lesz.

A nakkendot nem bantotta. Nem szokta. Van neki 3 db. Szurke, kek es arany szinben meg egy csokor. Kép
Vendég

Sziasztok Kép

Na akkor teszek fel képet, kicsit bénáztam a kicsinyítéssel. Meg kellett várnom Apuskát Kép

Kép

Liv Kép Csirkesz Kép
Köszi a kaja infót. Akkor továbbra is próbálkozunk ....

Liv KépSzerintem sokat számít hogy Dávid még szopizik. Balázs reggel és este tápszert kap, de úgy vettem észre egyre kevésbé rajong érte... Amikor mi eszünk rögtön nyomul és kér .... Persze adunk neki, végül is talán így fog leszokni a pempőkről. No meg még fogunk sincsen sok, szumma 8 , rágófog még nuku, talán most készülődik.
Házimunka: én is csak akkor tudok ha itthon van a férjem, az meg nagyon kevés idő, mert reggel fél 9-kor elhúz, este meg fél 7-kor esik be. Úgyhogy minden csak kutyafuttában megy.

Csirkesz Kép
Családi keksz csomag Kép de neked legalább legálisan nagy a pocid Kép

Magika Kép
Nagyon komoly Zolika az ünnepi szerelésben Kép
Ha vigasztal Balázs is nagyon nem szereti az beöltözést sétához. Végigordítja az egész procedurát, én meg leizzadok és csorog rólam a víz.
Nem semmi milyen nagyokat alszik Zolcsi, Balázs kb. 3 órát nyom le du. Amikor kisebb volt nem nagyon aludt, úgyhogy most megbecsülöm jódolgomat.

Lau Kép
Hátfájásra jó még a masszázs is. Azt nem tervezed kiprószálni? Nagyon helyes Bazsi a képen Kép

Kistestvér: egyenlőre kérdéses, ha lesz csakis akkor amikor Balázs 4 v. 5 éves lesz. Szerintem 35 vagy 36 évesen sem késő szülni, a házunkban az egyik csaj 37 évesen szült először.

Csirkesz Kép Liv Kép
Ti is tegyetek fel képet a srácokról!!!!

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Nagyon sz@r volt az elmúlt két napom, csütörtök este/éjjel végig foschtam, meg vödörrel a kezemben ültem a retyón, de sajna nem vagyok hányós típus, így az nem jött össze...pedig jó lett volna...hasmars még tegnap egész nap is tartott, úgyhogy erőm nem volt semmihez...anyósom jött reggel Lilit megetetni, aztán férjem kéredzkedett haza a munkából, és ő volt vele. Kaja felé még ma sem tudtam nézni, kamillatea és a háztartási keksz volt a slágerKép
Előny: mínusz 3 kg!Kép

Na ennyit a panaszkodásból!

PleditKép
Irtó helyes kissrácod van, neki van már menyasszony jelöltje?

MagikaKép
Helyesek a fiúk egyforma szerkóban! Szépek vagytok!
Gyerkőcről(mármint következőről) nekem az a véleményem, hogy majd akkor, ha Lilivel meg tudom értetni magam, és én is értem őt. De minimum még két év, vagyis hasonló az álláspontunkKép

LivKép
Örülök, hogy Dávid ujja nem lett teljesen lekaszabolvaKép Olvastam ám, csak reagálni nem tudtam.

CsirkeszKép
Boti-cérna-orr esete:Kép
Csokis keksz nyamm, de most még csak álomKép
Pihenj sokat, és növeszd a pocit bátran!
Ahogy elnéztelek a talin, nem lesz gond a "felesleget" leadni! Főleg két gyerkőc mellett!!!

LauKép
Derekadra masszőrt kívánok, vagy egy ügyeskezű férjetKép
Bazsi fogainak száma: ejha! Na azzal már tényleg mindent lehet enniKép
Szemöldököd nemsoká szedetni kell, akkor az lesz a gondKép
Örülök, hogy rendben vagy, remélem úgy is érzed! A természetgyógyász módszereit nem nagyon ismerem, szerintem sok sarlatán van köztük, de reméljük a legjobbakat! Egyébként hiszek benne, csak nem jók a tapasztalataimKép
PleditKép
Kaja: Lili mindent velünk eszik, pépes dolgot nem is próbálok neki adni, de szerintem nem is fogadná el(ja, joghurt, puding, krémtúró megy ezerrel). Reggel este tápszer, a reggelit két-három részletben eszi, mert közben eszik a mi kenyerünkből, felvágottból, sajtból...Nem főzök semmit külön, Lili már székelykáposztát is evettKép

Na megyek, mert dolgozom, és nem ülhetek itt folytonKép

Mindenkinek jó éjt!!!

Többiek, hol vagytok?
Nektek nagy mukkKép

Móni

Kép
sunimum

Móni Kép

Remélem már jobban vagy. Most valami hányós-hasmenéses járvány is van, úgyhogy vigyázzatok magatokra.
Nekem is kéne fogyni, de csak az elhatározás van meg Kép
Még nincsen mennyasszony jelöltünk Kép, de ami késik ....

Köszi Neked is a kajainfót. Nem fájt a pocija Lilinek a káposzta után? Mi hasfájósak voltunk, eddig még csak borsót adtam Balázsnak, na tutult is egész éjjel szegény...Kép

Tényleg hol vagytok lányok? Kép

Pussz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Újra itthonKép Áron úgy hozzászokott a nyüzsgéshez a nagyszülőknél, hogy az első két nap nem találta a helyét. Ott folyton produkálta magát, itt meg sokszor csak ül a nagy magányában.
Hihetetlenül sokat fejlődött az elmúlt egy hónapban. Hízott fél kilót, nőtt egy pár cm-t, minden játékának tudja a nevét, egymásra rakja a lego kockákat és egész nap csacsog. Érthetően anya, apa, gyere, ha nagyon éhes adjál szavak mennek. Ezeket nem felejti el, használja. Volt már egy pár szó, amit utánozva kimondott, de másnap megint tátá lett belőle. Pár másodpercre kapaszkodás nélkül megáll.

Székelykáposztát már ő is evett, tulajdonképpen minden csúszik amit főzök. Egyedül a rizst nem szereti, de megeszi. Õ kicsinek sem volt hasfájós. Nagyokat durrogtatott akkor és most is, így viszont nincs sírás.

Móni!
Jaj, szegény. Pár hónapja én is elkaptam ezt a hülye vírust, borzasztó volt. Én hánytam is, pedig az elmúlt húsz évben nem fordult elő.

Pledit!
Áron is alig iszik már reggel tápszert, este még igényli de reggel egyre kevésbé. Meddig kell kapniuk, te mit tudsz? Bazsi igazi szép kisfiúKép

Csirkesz!
Leszel még barbi baba, csak türelemmel ki kell várniKép Hány kilónál tartasz?

Magika, Pledit!
Nem ér olvasó üzemmódba visszamenni, jó hogy ismét csatlakoztatokKép

Lau!
Egy jó masszírozás tényleg helyre tudja rakni a derekadat. Természetgyógyásztaban én is csak mérsékelten hiszek. Súlyos esetekben számomra csak komplementer medicina.

Juti!
Tanuláshoz kitartás! Én is szeretenék már ott tartani, hogy Áron ovis, kicsi meg már tizenx hónapos.Sajnos türelemosztásnál én sem álltam eleget sorba. Néha elképzelem a két gyereket és megijedek.

Pocó!
Dórival mi a helyzet? Voltatok neorológusnál?

Noémi!
Heléna nem semmi okos kiscsajKép

Mára ennyi, Áron fogja kezemet és mongja "gyeje!.
Holnap megyek dokihoz, utána írok.

Andrea

KépKép
Áron

SziasztokKép

Derekam nem javult, már fájdalomcsillapító sem használt. Én sem hittem eddig a természetgyógyászatban, de kicsit elegem lett abból, hogy úgy látom, az orvosaim azt sem tudják, mi bajom van, és már műteni akarnak. Gondoltam, mint "kiegészítő" gyógymódot alkalmaznám a természetgyógyszatot. Lássuk, mit tudnak segíteni. A hapsi nem tűnik sarlatánnak, de mint tudjuk, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve...

EditKép Elvileg kedden délután megmasszírozza a derekamat is, ha ott a baj, akkor helyrerakja. BÁr nem tudom, hogy erre elég-e egy masszírozás is.
Bazsitok írtó helyesKép

Botihoz hasonlóan Bazsi sem hajlandó beszélni, ilyenkor Áki már egész szépen szövegelt. Bazsinál annyi van, hogy "aló=halló, tütü, aja=anya, áko=Ákos(megjegyzem, ezt hamarabb mondta, mint az anyátKép). Szóval, elég kevés, de mindent megért, akármit mondunk neki. Megpróbálok nem türelmetlennek lenni, majd kialakul, elvégre, még csak 15 hónapos múltKép

MagikaKép köszi az érdeklődést, még nem vagyok teljesen 100-as egészségileg, de azért remélem, tavaszra már rendben leszek. Tudod, a remény hal meg utoljára!!Kép
Nemsemmi, hogy ennyibe kerül egy praxis. Férjed milyen orvos? Biztos mondtad, csak az én tyúkagyam nem raktározta el az infót.

MóniKép Elhiszed, mennyire örülök, hogy szedhetem a szemöldökömet?? És hogy újra elővehetem a jó öreg borotvát???KépKép Ne tudjátok meg!!Kép Hja, meg a szempillaspirált is izzíthatom nemsokára. Hiába, az élet apró örömei!!Kép

Lau
lau

EditKép
Köszi, én jobban, viszont Apája hányik, és f..ik. Lilit elvitték délelőtt a nagyszülők, de ez sajna kényszerpihi, nehogy ő is elkapjaKép
Lili vígan volt a káposzta után, bár a székelyből nem evett sokat, de pl a csalamádét is imádja, abból tök sokat eszik(kb amenyit eléteszekKép)és attól sincs semmi bajaKép

LauKép
ElhiszemKép
Örülök, annyira jó olvasni a soraidat!!!Kép
Lili is előbb mondott mindent, mint hogy anya, az most is csak any. Apa=api, nenenen=inni, amm=kajaKép, áó=halló,óó=hó, ótó=autó, zászló, gyertya, ezek érthetően(csuda fontos szavak), góga=szőlő, ill minden, ami kerek, pl apja szeme a múltkorKépnéha mondja, hogy deje, kukááá=kukurikú(kakas), különböző állathangok, de most valahogy nem akarja csinálni a halacska tátogását, pedig két napja még tudtaKépmes=mese, de csak utánzással, sózsá=sózsák, ja és mindenre, ha kérdezzük, hol a valami, úgy mutat, hogy közben mondja: ez, beleértve saját magát isKép, és hát megy egész nap a duma Lili módraKép

Na megyek férjet ápolniKép
Szép további napot mindenkinekKép
Majd még nézekKép
Pusz:
Móni

Kép
sunimum

Lanyok,
nagyon rossz,hogy nincs idom mindenkinek kulon-kulon irni,most kb.meg fel orat megy a net. Kép
Jovo hettol talan lesz pannonos-mobilos netunk,de nem vmi gyors. Kép

Magika,Pledit,
tok jo,hogy ujra vagytok!

Lau,
nagyon orulok a szemoldokodnek!!!! Kép
Vigyazz ra es magadra nagyon!!!!!! Kép

Tobbieknek sok-sok mukk,azt tudnotok kell,hogy sokat gomdolok ratok es sovargok a babanet utan egesz nap! Viszont idom,mint a tenger!!! Kép

Csongirol egy kicsit:
a homloka szepen gyogyul.bar orokre latszani fog a heg sajnos. Pakol,mint Liv Davidja,marmint rendet,Csanad tanulhatna tole! meg apa is! Kép
Allandoan dumal,sokszor halandzsat,de egyebkent szepen kihallatszanak az ertelmes szavak. reggelente hiv:ana deje,annyira csipem. Kép
Most meg nem alszanak,kepzeljetek,megy a buli ,rohognek ezerrel az agyukban,mi meg a masik szobaqbol rajtuk. Kép
Pepest egyaltalan nem hajlando enni,emlekszetek,mennyire ketsegbe voltam esve,hogy nem ment a darabos? Kép Eszik mindent,csirkecombot kezbe veve (na jo,csak egy fenykep erejeig) jobban meg tudja ragni a hust,mint Csani,imadja a kolbaszt. Képkenyerrajongo is,minden mehet ra,szoval nagyot fordult a vilag kaja teren.
Csani mutetje meg nem tudjuk,mikor lesz,talan februar elejen.
O igen megvaltozott,szerintem total agressziv lett,emellett erzekeny,mindenert kepes sirni. Nem tudom,mi lehet vele,annyit agyalok pedig rajta.Kép

Mara ennyi,bocsanat az osszevisszasagert,de sietek.
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!

Inimma
inimma

Még valamikor ígértem karácsonyi képeketKép
Tezsek fel, ha sikerül, és egyet a kedvenc hancúros képeinkbőlKép

Móni

Kép
sunimum

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
sunimum

Sziasztok!

Itt vagyok am!
A gyerkoc meg alszik. Kép
Koszonom mindenkinek a kedves fogadtatast.

Lau orulok, hogy jol vagy! Buszke vagyok, hogy ismerhetlek. A ferjem fogorvos. Kép

Nagyon jok a babakepek!

Penteken lesz ekt vizsgam, igy talan nem fogok itt ulni egesz nap, csak delben meg este.

Most megyek is mosni, majd jovok kesobb.

Szep napot mindenkinek.

Magi
Vendég

SziasztokKép

Csajok ezt nem fogjátok elhinni,7 hónap és rengeteg különféle jogcímen befizetett pénz után az FHB bank ELUTASÍTOTTA a hitelkérelmünket+a szocpolt sem folyósítja önmagában így most pár nap bőgés után a rokonság segít kifizetni a maradék pénzt a lakáshoz,a szocpolt pedig az OTP-nél kell intéznem.Mai nap mérlege:Földhivatal 4000FT,Jegyzői igazoláshoz ill.bélyeg 2200FT(régit nem fogadták el)Értékbecslési díj 10250FT,mindez úgy hogy hitelünk nem is lesz....Nem költöttük volna el a lakás szépítésre a pénzünket,ha tudjuk hogy ez lesz.Még múlt héten Õk hívtak,hogy minden rendben,folyósítják a lóvét(még kértek 12.500Ft +lefényképezték az egész kérót)erre pénteken közölték hogy mégsem.Vissza persze semmit nem fizetnek,másik banknál megint min.100.000Ft költséggel járna elindítani hitelt és ugye még az sem biztos.Jó,hogy így meg tudtuk oldani,különben nem is tudom mi lett volnaKép.Bocs,hogy megint rátok zúdítottam mindent,lassan csak panaszkodni térek be...

Millió puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!

Viola
h_viola

Viola Kép

Szörnyű .... Nagyon nagyon sajnálom Kép Kép Kép
Nem is tudok mit mondani. Még szerencse hogy a család tud segíteni.

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok! Kép

Köszönjük a bókokat Balázs nevében Kép Kép

Móni Kép
Nagyon jók a képek, főleg a pecérkedős Kép
Látom nektek is van fából készült kirakós játékotok Kép

Inimma Kép
Nagyon érdekelne hogyan sikerült megbarátkoznotok a darabos kajával, ha netközelben leszel, feltétlenül írjad meg. Az is nagyon izgat hogy hogyan lehet rávenni a csemetét hogy ne bazi nagy darabot harapjon, hanem csak kicsit.
Nekem nem mondja Balázs hogy anya gyere ... egyáltalán nem mondja hogy anya Kép Kép
Csani hány éves? Nem 4 éves? Azt olvastam, hogy ebben a korban szoktak a gyerköcök problemásak lenni, akaratoskodnak, nem működnek együtt.

Áron Kép
Nekem azt mondta a dokkerünk hogy 2 éves korig mehet a tápszer, tehéntejet 2 éves kor után igyon Balázs. Szerdán megyün oltásra meginterjúvolom a dokkert újfent.
Nagyon cuki lehet ahogy mondja Áron hogy anya gyere. Remélem mi is eljutunk egyszer ide...

Lau Kép
Sajnálom hogy még fáj a hátad. A munkatársamnat gerincssérvvel már már műteni akarták , de talált egy nagyon jó orvost aki kikezelte, kapott mindenféle kezelést, masszázst. Ha gondolod megkérdezem tőle az orvos nevét és elérhetőségét. Itt rendel valahol az Örs környékén, viszont a tarifája húzós, 5000,- Ft/alk. (ez volt 2-3 éve)

Pussz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Csak gyorsan, megyek aludni.
Ketteske szive szépen dobogott a reggeli UH-n.
13,6 mm, jó helyen tapadt.

Este jövök,

Andrea
(8. hét körül)

KépKép
Áron

Szia Viola!

Sajnalom! Miert utasitottak el megis?
Hat a bankok ilyenek. Nam akarok itt csunyakat irni, mert disztingvalok.
Ezek a hiteles dolgok a lakasra szerintem kamu. A kornyezetembe meg senki sem tudta felvenni, pedig egyik ismerosunk sincs rossz anyagi helyzetben.
Kép

Magi
Vendég

SziasztokKép

Áron-AndreaKép
Nagyon jó, hogy minde oké a "ketteskével"KépÍgy tovább!

MagikaKép
Végre újra a topikban, milyen nagy már ZoltánKép
Nagyon jók a képek.

ViolaKép

A hitel szerintem egy zsákutca, a családban többen is megjárták vele, persze néha muszáj, csak a sok papír, meg várakozás felörli az idegeket, főleg ha még nem is ítélik meg a végén.
Ezeket a bankokat senki sem kontrollálja??!!!

SunimumKép
Szépek vagytok a képeken, látom lekötötte a lányod az ajándékbontogatás.De a legjobb kép a pucéron lovaglósKép Ismerős jelenetKép
Remélem jobban vagy már!

PleditKép
Bébikompos képKépNagyon szép szöszi kisfiad van!Jó hogy gyakrabban írsz!

NA mára ennnyi, ma 1 órát sétáltunk a Ligetben, és ez megtette hatását (2 órája szunyál a hátramozdítóm)

Mégvalami, ma Heléna apukája volt a tévében, Heléna odament és puszilta a képernyőt, persze mondja is a puszit puszi apa vagy puszi apeszKép
Mondjuk a játszón is meg akart puszilni egy kisfiútKép Korán kezdi.......KépO

Noémi
fantikbaba

SziasztokKép

Míra már alszik 7óta,ma anyós vigyázott rá míg futkostam a hivatalok közt azóta feltünően jó gyerek,lehet gyakrabban kéne másra bíznom akkor jobban értékelneKép?Viccet félretéve mostanában bizti nem akarok bankot látni,pedig még a szocpol sem lesz egyszerű,majdnem több papír kell hozzá mint hitellel kombinálvaKép.Nem is tudom aki építkezik hogyan jut hozzá,ott még bonyolultabb...Az elutasításkor közölték,hogy a GYED-re (maximumot kapom)mégsem adnak,pedig előzetesen 100%-ra mondták,hogy náluk ez nem akadály(anno az OTP ezt előre közölte)több kezes és egyéb teljesíthetetlen feltétel(pl:én "hamisítassak" a cégemmel olyan jövedelem igazolást,hogy nem is vagyok GYEDEN!!!!)közöltök hogy akkor nincs pénz.És erre vártam június ótaKépKépKép.Életem első hitele lett volna,és csupán annyi volt a feltételünk,hogy nem akarok adóstársat,ill. hogy épp GYEDEN vagyok.Egész múlt péntekig egyik sem volt akadály,persze arra már a jegyzői díjon kívül minden be lett fizetveKép.Hivatalos hitelirodán át ment az egész ügy,de Õket sem tájékoztatták róla,hogy kár a strapáért.Most legalább tudom,miből telik nekik annyi reklám az újságokban,tévében stb.Na erről ennyit,majd beszámolok a fejleményekről.

Képek megnézegetésére futotta az időmből,nagyon szép babák vannak ebben a topikbanKépKépKép!

Ui:megnézem a Barátokköztöt,nekem ez olyan mint másnak az esti meseKép

Puszi
Viola
h_viola

AndiKép

Szuper,hatalmas gratulaKépKépKép
h_viola

Viola,
nagyon sajnalom,ami tortent. Kép
Igen,ennyit er az ember ma,dolgozik egy eleten at es amikor o szeretne valamit,kicsesznek vele!Kép Kép

Pledit,
hat...trukkot nem tudok mondani a darabosra sajnos. Rengeteget veszodtunk,talan honapokban merheto a dolog hosszusaga. Talan annyi otletet tudok adni,hogy mi banannal kezdtuk,mert azt imadja,jo puha,nem volt kudarcelmenye,hogy felrenyeli. Most mar egyedul eszi,fogja a kezeben,nem is engedne mashogy! Utana jott a kenyer,mivel azt is imadja,ezert hamar raszokott. Ezek utan azert meg egy kis ideig-talan par napig meg gond volt,ha a fozelekben talalt darabost,de hamar beletanult.
Hogy ne harapjon egyszerre nagyot????Hat...nem tudom. Talan alapbol kicsi/keves kaja legyen elotte.
Majd mondja Balazs is hogy anya,nyugalom. Meg meg is fogod unni,amikor az ejszaka kellos kozepen hiv otszor egymas utan... Kép Kép
Igen,Csani 4 eves. Nagyon jo kisfiu egyebkent,es ezt nem csak mi mondjuk,ugyhogy ezert is fura,amit csinal. Valszeg kozrejatszik,hogy most szuneteltetjuk az ovit es nem tud magaval mit kezdeni. Penteken beprobalunk egy gyerektornat,bar mar most kijelentette,hogy o nem fog tornazni,csak leul es beszelget magaval.Kép

Andi,
gratulalok a kistesohoz,vigyazz magadra!!!! Kép

Megyek filmet nezni,Sin City.

Inimma
inimma

Sziasztok,

Valamennyire sikerult visszaolvasnom. Szombat este ertunk vissza, otthon annyi idom se volt, hogy felkapcsoljam a gepet. Allandoan uton voltunk eggyik rokontol a masikig + az ismerosok, baratok. Nagyon jol ereztuk magunkat es nagyon gyorsan el is mult sajnos. Bekebeleztuk a sok ajandekotKép Elisa mindenkivel konnyen osszebaratkozott. Elsejen a testveremek mentek a sogornom noverehez es siman elment veluk amikor visszahoztak majdnem sirt, ujra menni akart. Amikor mentunk ujevezni meg integetett is nekunk es anyu kesobb minden gond nelkul elaltatta. Ami nekem se azelot se azota nem megy, es tovabbra is kel ejszaka, pedig kijott a 16. foga is. Nagyon biztam benne, hogy ezutan atalussza majd az ejszakat, de a helyzet valtozatlan.

MaccsKép
Latom nalatok is zajlik az eletKép Par hete Elisa beesett a wc kagylo es a bide koze akkor neki is pont igy nezett ki a fule, akkor en is arra gondoltam, hogy eltort a porcogo, nehany nap alatt szepen el is mult. Kepek szupikKép

ViolaKép
Ezekben a bankokban tenyleg nem lehet megbizniKép Bezsebelik a penzt es jol atverik az embert. Ez nagy szemetseg.

PocoKép
Szegeny kis Fannit jol megviselte a himloKép Remelem mar jobban vagytok. Gratula a beszelokejehezKép Elisa meg mindig eleg szukszavu, de a dugo mar nagyon megyKép

Az oltassal kapcsolatban. En a rozsa himlorol tudom, hogy ha terhessen kapja el valaki az veszelyes akkor most a rozsa es a barany himlo ugyanaz lenne? Elisa mielott elmentunk megkapta a rozsahimlo elleni oltast 6 evessen ujra fel kell vennie. En azert adattam be mert azt mondta a doki, hogy itt alltalaban fel szoktak venni es arra gondoltam, hogy akkor nem lesz kitol elkapja kis koraban, de mi van ha eppen terhessen kapja el.

PleditKép
Darabos kajaban nem tudok sajnos segiteni. Nalunk is kizarolag azt eszik Elisa amit mi. Mostanaban meg kremlevest se csinalok mert azon nincs mit ragni es nem nagyon akarja megenni. Balazs nagyon nagy fiu lettKép

MagikaKép
Ferjednek gratula az uj prakszishoz. Kivanom, hogy minnel elobb induljon be es kezdhessetek a baba projektetKép Mi is varni akarunk meg egy kicsit a kovetkezovel.
Zoli nagyon pasis ebben a szerelesbenKép

AndiKép
Azt hiszem meg nem gratulaltam a pocaklakohozKép Milyen jo lehetett hallgatni a kis dobogo szivecsketKép Emlekszem en majdnem sirva fakadtam amikor eloszor meghallottam Elisa szivecskejet dobogniKép

MoniKép
Szepek a karacsonyi kepeitekKép En jol elbenaztam es nem keszitettemKép Jobbulast nektek.

TonticaKép
Nalunk is nagy bomboles volt a telapos fenykepezkedesnelKép Jok nagyon a Ti kepeitek isKép

Most hirtelen nem jut eszembe tobb pedig annyi mindenre szerettem volna meg reagalni.

Persze a tobbiek karacsonyi kepei is csodaszepekKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

A lenyeg lemaradt

NAGYON BOLDOG UJ EVET KIVANUNK MINDENKINEKKép

TonticaKép
Jobbulast a pici fiadnak. Miniszoknyas kep nem jar ennek a topicnak?Kép

Kép

Kép
tcis

Andi Kép, hurrá, vigyázz magadra, pihenj sokat!

Noémi Kép, mit dolgozik a férjed, hogy a tévében volt? Melyik műsorban?

Kép

Kép
liv

Viola nem akarok dicsekedni, de mi három év latt kétszer vettünk fel hitelt a házra (vásárlás, bővítés) sikerült megtalálni azt az egy helyet kb 10 elutasítás után, ahol a férjem nyugdíját elfogadták, sőt a második hitel felvétele előtt megszületett Ákosom is. Sőt, a papírokat odaadták a férjemnek, hozza haza, a kéthetes babával ne másszak be a városba egy aláírásért. És ami nem utolsó, minden költséget utólag, a folyósításkor vontak le a hitelből. Ha érdekel, esetleg priviben bővebben. Bárki másnak is!!!

Enni már nálunk is minden megy, amit mi eszünk, reggel és este kb 2dl tejecske becsuszan, reggel kenyér, sok zöldség és gyümölcs, de a kedvenc a tészta bármivel.
Beszélni leginkább babanyelven hajlandó a bocs, de reggel harsány aja deje (anya gyere) kiálltásra ébredek. szókincsünk HAMMM!( a legfontosabb),apa, mam (cumi) kee (kell,kérek), kek(keksz), haao (hallo), cia (cica) és a legfőbb a NEM! viszont beszél álmában és akkor tök érthetően mond dolgokat, amit máskor nem hallunk tőle. Apával jókat szoktunk hallgatózni és nevetni.
Bocs is pakol, de leginkább mindent oa, ahol semmi keresnivalója nincs. A szemetesbe és a szennyesbe viszont kivisz mindent, ami odavaló.De a házimunka csak akkor megy, ha alszik,mert mindig ott kell matatni, ahol vagyok. Sláger a felmosóvödör, de csak amikor már koszos a víz.
Ti hogy álltok a babkocsival? Öt perc séta után addig megy a balhé, amig ki nem veszem és nem jöhet gyalog. Viszont amikor elfárad, se tudom visszatenni, muszáj cipelni őt. Mind a 12kilóját meg a vastag téli cucc. Valami jó tanács???
AKi beteg, sérült gyógyuljon meg gyorsan! Pocaklakókra vigyázzatok, többiek meg vegyenek példát róluk. Ha engem kérdeztek, megin csak kis korkülönbséggel szülnék. Eleinte nehéz, de aztán tök jó, viszonylag egy korosztály, jól elvannak együtt, segítenek egymásnak a tanulásban. És hamar szabadabbak lesznek a szülők. Ha be nem vállalnak egy picurt, mint mi.
Megyek aluszni, mert apjuk morog, hogy már megint net!
anyuszi3

LivKép
Nincs nagy köze a médiához, bár a cég foglakozik régi filmek digitalizálásával is, szóval a balettot "reklámozta" a Süss fel nap ban az Rtl klubon.

Noémi
fantikbaba

OrsiKép

Küldtem emailt!

Puszi
h_viola

Magika! beolvastam más topikba. Mit láttam?
anyuszi3

Mit lattal?

Szerintem felreerted.

CSak nosztalgiazni mentem!

Nincs semmifele pocaklako.
Kép

Magi
Vendég

Anyuszi, Dávid is egyre inkább a sétát preferálja a babakocsi helyett, bár változó: van, hogy tűri, van, hogy ki kell vennem és hazacipelnem (ugyanis üvölteni sose hagyom). Persze ilyenkor mindig van mellettem valaki, aki meg tolja a kocsit. Apa hátán a hordozóban elég jól elvan, de tegnap már oda se akart beülni. A sétával nincs gondom különben, valamelyik nap elég jó tempóban haladtunk, csak egy idő után mindenáron visszafelé akart menni, én meg nem hagytam, és ebből volt a sírás.

Liv

Kép

Kép
liv

Anyuszi Kép

Balázs hála égnek nem reklamál ha nem veszem ki a babakocsiból. Többnyire azért ki szoktam venni hogy hadd rohangáljon, így legalább lefárasztja magát. Ha visszateszem van néha nyafi, de nem vészes. Viszont a lépcsőházban lépcsőzni akar Kép, a harmadikon lakunk, így kb. negyed óra amire felcaplatunk, persze mindegyik lábtörlőt alaposan megvizsgáljuk menetközben ...

Pusz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Tcis Kép

Köszi a kaja infót. Úgy látszik már csak én görcsölök ezen a témán ... Azzal nyugtatom magamat hogy 18 éves korában már nem kell mixelgetnem Kép

Andi Kép
Gratulálok az UH eredményhez Kép Pontosan mikorra várható Ketteske érkezése?

Noémi Kép
Sajnos nem láttuk párodat a tv-ben. (alig nézünk tv-t, Balázs miatt be se kapcsoljuk)

Pussz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok,

ViolaKépÉn is hitel ügyben nézek körül és amit írtál, az teljesen elkserített. Rohadna meg minden bankKépKép
Már el is ment a kedvem pedig csak most kezdtem el.
OrsiKép A csodabank címét nekünk is küldheted, hátha ott megyünk valamireKéphvra@fw.hu

A betegeskedőknek gyógyulást. A képek fantasztikusak.

Mi mult héten túléltük az oltást, 2 perc múlva bömbi sem volt, kisfiam azt magyarázta (mutogatós kisfiúKép) hogy a dokkernéni receptet ír. Ezután kaptunk beutalót a sebészetre fütyi ügyben, és kikönyörögtem egyet a szemészetre is.Utálom, hogy nem automatikus. Mivel nekem, gond volt a szememmel én minimumnak tartanám, hogy elküld minket. Sajma a 10 nap végéig egyikre sem merek bejelentkezni. A szikveszteri láznak nem volt következménye semmmi. Se pöttty, se semmi. Afetu( a fene tudja) mi volt.

BabakocsiKép Kornél a hidegben ki nem tenné a kocsiból a lábát köszöni szépen. A nagyival állítólag nagyokat sétál, de velem nem. Viszont nyugisan be lehet vinni a bev. központokbaKép Visszarakáskor nálunk is durci van, de gonosz anyája hajthatatléan, így leszokott a dologról.

Darabos kajaKép Kornél hajlandó a barabos bébikaja elgogasztására, valamint minden citrosféle elrágására, viszont a kenyérrel időnként ma is hadilábon áll, és amit én főzök, azt kb. 50 %-ban kiköpi. Pedig tényelg jól főzök mindenki szerint. Én a harapással kapcsolatban egyszerűen odarakom az ujjam, vagy katonákat gyártok és ennyi.

Ja, Edit, te melyik bölcsit kérdezted meg? Én teljesen tanácstalan vagyok hogy is kell ezt csinálni. Sokgyerekese?Kép HELP!!!

MagikaKép Üdv a fedélzeten

AndiKép Óriási gratula neked, és sok kitartásKép egyébként irigy irigy nagyon.

Mély hitel maiattt adódó depressziómban letámadtam a közeli turkálót, ahol fantasztikus cuccokat túrtam Kornélnak és szokás szerint semmit magamnak. Annak idején anyámat nem értettem emiatt, most már igen. A gyerekcuccoknál leragad az ember lányaKép

Kormi!!! Mi a helyzet?

Csirkesz, nem ér eltűnni. A szexi pocakfotókat nagyon várjukKép Reszkess, mert ha nem írsz akkor felhívlakKépKép

ReditkeKép Remélem minden rendben, minden nap gondolok rátok. Milán baba tuti kipiheni magát születés előttKép Jó nagy bult csaphat cserébe utánaKép Na jó, csak vicc voltKép Tündéri csendes babát kívánok nektek. Halásztelken jártunkban sokat gondoltam rátok( fenyőt vittük vissza).
Most ennyi!

Kornél azt üzeni mindenkinek, hogy brr brr és tolja az autót mögöttem veszettül
Vera

hvera

Csirkesz!
Csak nem szülni vagy?Vagy talán a nagy készülődésben nincs időd írkálni?

Viola!
Ma reggel a frászt hozta rám az írásod!Mi ma me3ntünk aláírni a szerződést az OTP-vel és én úgy gomdoltam itt már baj nem lehet(szerencsére nem is lett )de te jól megíjesztettél!
Nekünk egy hónap alatt lefutott minden de rengeteg ideget ettünk mert két banktól vártuk a hitelt és az anyósomé nehézkes volt (HVB bank).
De csütörtökre ki lesz teljesen fizetve és onnan már nics vissza út.A hétvégérew talán a lakás is kész és tudunk költözni.(ez a része a dolognak nem negyon izgat)

Holnap kapja a kicsi manóm az 15 hós oltást.Remélem jól viseli.

Holnap lesz Ágota névnapja és királylány ruhát varrok neki.Persze a kicsi is kap mert hartalmas veszekedés lenne.

Megyek mert pancsolnak a lányok!
GnéKriszti
gnékriszti

Kriszti Kép
Mi is holnap megyünk oltásra. Tutira nagy üvöltés lesz a vége Kép

Ágotát Isten éltesse sokáig!

Vera Kép
Bölcsi: elővettem a telefonkönyvet és a térképet. Bekarikáztam az összes bölcsit, és ami közlekedésileg jó, azokat nézem meg. Eddig a Bölcsöde utcai bölcsit rohantam le, egyelőre szimpatikusnak találtam. Van még két közeli bölcsi, a Mályva és a Tihany téri, ide még nem jutottam el, csak telefonon beszéltem a vezetőkkel. Azt mondták hogy amikor már jó az idő akkor érdemes hozzájuk benézni (márc. április tájékán), de mindenképpen előre kell szólni. Beiratkozás május első hetében van.

Más: Miért kell mennetek sebészetre? Hova viszed Kornélt? A Bethesda kórházba vagy az Örsre a szakrendelésre?

Ma hihetetlen milyen nyűgös volt Balázs, egyfolytában nyafogott, bömbölt, állandóan kézben akart lenni. Másnál is volt nyűgösség? Vagy csak nálunk? Kép

Pussz
Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Helló CsajokKép

Nem vagyok szülni, csak Apája tegnap óta Germániában van, Boti pedig ennek örömére nem alszik ebéd utánKépKép Így egész nap egymást nyúzzuk.
Aptyuk kiheverte a nagy 37 fokos lázzal járó betegséget, erre most Boti és én köhögünk és taknyolunk. Így nincs kedvem szülni, úgyhogy ma is összeszíjjazott lábakkal fekszem leKép

Ma jót kiabáltam Botival ,mert az ötödik próbálkozásra sem hagyta beadni a köptetöt, és marhára elveszítettem a türelmemet. De aztán megszeretgettem, bocsánatot kértem, ö meg belebújt az ölembe, úgyhogy talán nincs öri-hari. De azért lelkifurkám van.

Hasam ma estére 101 cm (hova nö még ez a lyány???????), és ruhástól 74,5 kg vagyok, azaz 8 kg-nál járok. Állapotom a felfordított teknösbékához hasonlít.
Tegnap összeraktam a kórházi pakkomat, ettöl kicsit elbizonytalanodtam, mert most már olyan visszavonhatatlannak tünik, hogy bármikor beindulhat.

Mindenkinek köszi az aggódást és rákérdezéstKép

Ágotának hatalmas puszi névnapjáraKép

Nekünk holnap lesz a harmadik házassági évfordulónk. De nem csinálok ünnepi vacsit, mert már nincs hozzá eröm. Remélem egy moziba azért eljutunk (holnap ugyanis hazatér Apa).

Pocakfotóm nincs aktuális, majd holnap csinálok.

Mindenkinek szép álmokat és MUKK!

Csirkesz
37+5

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Orsi,
legyszi nekem is kuldj e-mailt a hiteldologrol,ha nem gond!
En nagyon benne vagyok a lakasvasarlasban,vagyis csak lennek,honapok ota keresem a megfelelot. Az a baj,hogy a ferjem huzodozik,de nagyon,pont a hitel miatt,hogy milyen nehez megkapni,mennyi utanajaras stb. Ha hallana valami pozitivat,hatha osszeszedne magat. nagyon jo lenne,mert az az igazsag,hogy utalom,hogy egyutt alszunk mind a 4en. Vagyis ok alszanak,en meg hallgatom a haromfele szuszogast. Kép Kép
Koszi elore is,e-mail cimem a profilomban.

Inimma
inimma

Sziasztok!

Már vasárnap megjöttünk, csak az elmúlt két napot a haldokló számítógépünk újraélesztésével töltöttem, úgy néz ki, most egy darabig működni fog.

Csirkesz, ne nagyon panaszkodj a méreteidre, én így a 33. hét tájékán körméretben 112 cm-nél, súlyra (le se nagyon merem írni) 87 kg-nál, kb +14 kilónál tartok. Pedig Benedekkel össz. 12 kilót szedtem fel, na most ez jóval több lesz.
Pocakosfotóm nekem sincs, nem szeretem, ha fényképeznek, alapvetően egy marha nagy bálnára hasonlítok.
Az esti vizszintes testhelyzetet pocaklakó még mindig nem tolerálja, örülhetek, ha az éjszakai forgolódás közbe egy kis alvás becsúszik. Ráadásul ma volt egy rossz megmozdulásom, aminek következtében szegény Benedek tökre beijedve leste, hogy anya miért veti el magát bőgve a kanapéra játék közben (egy kis guszta csípőbecsípődés, csak a szokásos).

Nagyon jó volt a nagyszülőknél, bár ott se nagyon tudtam pihenni. A két kis lurkó nagyon aranyos volt, s egymás hatására sokat fejlődtek. Van sok mesélnivalóm, meg képem, ha működőképes leszek/maradok, majd adagolom őket. A legnagyobb negatívum, hogy a mama sikeresen rászoktatta Benedeket a kézben elalvásra, amit egy-két napig próbáltam a délutáni alvásnál megvalósítani Kecskeméten, amikor a mamának már elkezdődött a suli, s nekem kellett altatni, na, abba kicsit belerokkantam, így itthon nem vagyok hajlandó erre, minek következtében az eddigi mosolygós egyedül elalvásból üvöltős elalvás lett. Remélem, majd visszaáll.

Kriszti,
Boldog Névnapot Ágotának. Anyám is Ágota, de ő februárban tartja.

Viola,
nagyon sajnálom, amit a bank művelt veletek, főleg, hogy voltak képesek ilyen sokáig húzni a dolgot.

Mi is úgy érezzük, hogy kinőttük a lakást, de jó darabig nem fogunk lépni, főleg, hogy mindjárt itt a picur, no meg nekünk se lenne miből, ezen a lakáson is még pár évig van hiteltörlesztés. Így inkább át kellene gondolnunk, hogy mégis a töméntelen sok cuccunkból mi az, amitől mégis meg lehetne szabadulni. Erről jut eszembe, a hálószobába bekerült dolgozósarok miatt a picinek a kiságy mellé nem fér be pelenkázószekrény, így most kiságyra tehető pelenkázón, plussz az ágy fölé szerelt polcon gondolkodom. Van valakinek ilyesmi elrendezéssel tapasztalata? Egyébként akkor telt be nálunk a pohár, amikor Benedek szobájába az új kiságy egy centi miatt nem fért el a régi elrendezésben, s akkor nyögtük be, hogy költözni kellene. Aztán átrendeztük a szobáját.

Szokás szerint jó hosszúra nyúltam.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok LányokKép

Már megint nagyon lemaradtamKépKép Nem sok időm van írniKép

Visszaolvastam azért szorgalmasan, meg a fotókat is megcsodáltamKép Tényleg csodaszépek a gyerkőcök ebben a mi kis topikunkbanKépKépKép

Velünk semmi extra. Eszti még mindig növeszti a 9-10-11-12 számú fogát/fogait. Néha piros és pöttyös a popesza, gondolom/remélem csak a fogacskák miatt. Amúgy meg gyönyörű a lánykaKép De tényleg!KépKépKép

Holnap visszük az agyhártya-gyulladás elleni szurira.
Aki beadatta: ugye semmi gázos dologra nem nagyon kell számítani?

Ja! Karácsonyra nem kaptam mosogatógépetKép
De szülinapomra igen!!!!!KépKépKépKépKépKép Úgyhogy Apa holnaptól itthon van, mert konyhaátalakítunkKépKépKép

KépKép

No, mennem kell!

Örülök, hogy a pocisok bejelentkeztek és hogy jól vannak!KépKép

Áron-AndiKép
Akkor most már küldöm az igazi nagy gratulátKépKép

ViolaKép
Nagyon sajnálom a hitel-dolgot!!!!KépKép
Ha tudok még jönni, írok bővebben is!

Anita (aki mától 29 évesnek számít)Kép

KépKép
KépKép
vasani

Sziaztok,

VasaniKép Boldog Születésnapot!Konyha átalakításKép Majd fotókat tegyél felKép Nekünk február ewlejére lesznek újj szekrényajtajaink, merg fiókunk.

KormiKép Pelenkázó nekünk így volt. Működőképesség határa, amikor a törpe feláll, mert onnantól ő is és a pelusozó is nehezen kezelhető. Javaslok egy lehajtható asztalféleséget utána. Addig is egy deszka + két kisebb merőlegesen, hogy ne csússzon el az ágyon és kész is. Mi IKEA-s felfújható pelusozó alátétet vettünk, ami nem ázik át, és unalmas percekben akár az ágyon is pelushatsz, plusz pillekönnyű.

CsirkeszKép Teknősbékaképzőről nekem is vannak emlékeim. Álmaim netovábbja vlt szülés után megtámadni a konyhai alsó szekrénytKép
Egy SMs-t dobjál, ha elindultok szülniKép

KormiKép Örülök, hogy minden rendben, és várom a fotókatKép

Vera

hvera

hali

Anita
Boldog szülinapotKép

Csirkesz
Várjuk a híreket, mennek a drukkokKéplelkifurka, hát most mit mondjak, nálunk ez mindennapos eset. nagggyon gonosz anya vagyokKépKépenyém versenyzők gyógyszereket már csak fecskendőből kapnak. így is teljes szájzár, öklendezés, visítás és társai. Bár Gergőnél már dereng valami megadás, a kicsi meg most kezdte a balhét, eddig át lehetett verni kiskanállal.
síelés? képzeld, mi úgy néz ki megyünk március elejénKép kár, hogy nem tudok síelniKépKép

Viola
Sajnálom a hitelügyet. mi is voltunk bent anno párszázszor, mire megkaptuk. rémes.

Kriszti
happy nameday a lánykánakKép

mi megvagyunk, Kisgének volt tüszős mandulája a múlt héten, még a kórházi ambulanciát is megjárta, nagyon fájt neki. ilyen kicsinek állítólag még nem is szokott lenni, ez Gergő hozománya az oviból. mondták is, hogy mire bekerül a kicsi az oviba, már nem lesz beteg.
tegnap remélem meglett az utsó vizsgám is, majd hétfőn kiderül.

puszi mindenkinek
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Azert itt vagyok am!!!

Tcis: Kép
Tok jo, hogy visszajottel, bar gondolom meg maradtal volna, nekem meg egy honapot kell aludni. Kép

Csirkesz Te szupi anya vagy, nekem sajna nincsenek kotelbol az idegeim, ma peldaul egesz nap csak kiabalok, hihetetlen ez a gyerek, csak es kizarolag a tiltott dolgok erdeklik, mint a radiator burogatasa, mindenre valo felmaszas amirol aztan szepen le is potyogna ha nem lennek ott, nem hajlando inni magatol ugy kell belenyomni es csak a kekszet akarja megenni a kajat kikopi. Kép Kép Kép
Ja, es reggel ugy megpofozott hogy meg a fulem is csengett utana. Kép
Persze tudom, hogy nem keszakarva csinalja de akkoris nagyon de nagyon kivagyok ma!!!!!!!!!!

Amugy beteg, hetfotol szinte egyfolytaban lazas, ma ugy nez ki jobban van. Megfazott. Kép
Ugy latszik ma csak ilyen Kép jeleket tudok irni. Kép

Liv: En is akarok egy ilyen rendszereto kisfiut mint amilyen a Te Davidod!!! Kép

Nagyon sajnalom most csak ennyire futotta.

KépKép
KépKép
tontica

SziasztokKép

AnitaKép
Istenke éltessen sokáig,nagyon boldog szülinapot a tényleg gyönyörű Eszti és szerető párod körébenKépKépKép!!!Mosogatógép szereléséhez kitartás,most még szebb lesz a konyhátok.Fényképet kérünk!Míránál egy pici hőemelkedés volt csak,bizti nem lesz gond nálatok sem az oltással.

JutiKép
Gratula a vizsgádhoz,továbbra is emelem kalapom minden gyerkőc mellett tanuló anyuka elöttKép.BetegségKép

KormiKép
Benedek vőlegényünk remélem hamar visszaáll a rendes elalvásra,vigyázz az emelgetéssel!

TonticaKép
Most én vagyok az "ügyeletes"aki lelket önt BelédKépRemélem hamar gyógyultok,talán a betegség is rájátszik a rosszalkodásra.Míra is sajnos neki állt csapkodni,tegnap a szemembe vágott akkorát,hogy csak na,ha valami nem tetszik ütlegelKép.Lehet ez valami életkori sajátosság,baba klubba sokszor láttam ilyet anno.Én is esténként alvás elött bocsánatot kérek tőle ,ha aznap kiabáltam vele stb,ilyenkor megsimizi az arcom olyan édes.Kitartás,gyógypuszik mennek!

Én is megyek vasalniKép.

Ui:Nikk,Dinó merre vagytok?

Viola
h_viola

Sziasztok!

Pocakosok, remélem, jól vagytok. Bíztatásként, kolléganőm most szülte meg második babáját, hajnali 1/2 2-kor kelt a fájásokra 3.20-ra már kint volt a baba. Nektek is ilyen gyors és könnyű szülést kívánok!

Vasani,
csak nem január 11-i szülinapos vagy??? Mert, én is, csak 1 évvel idősebb kiadásban. Kép Isten éltessen sokáig!!!

Viola,
hitel Kép micsoda szemetek! Kívánom, hogy legalább a szocpollal ne legyen gond!

Juti, Csirkesz,
gyógyszerbeadás nálunk is horror.
Ráadásul kicsi fiam belépett a hiszti korszakba.

2. baba: nálunk kb.3-4 év múlva, most nem lenne hozzá erőm.

Áron-Andi,
az első szívdobogást hallani olyan jóóóó! Kép

Megyek pakolni, ma jöttünk haza egy kis téli pihenőről, Galyatetőről, tök jókat lehetett szánkózni, sétálni és élményfürdőztünk is.

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

MacsekKép

Akkor Neked is nagyon boldog szülinapot,jól értem hogy kereken 30 éves vagyKép?Galyatetői nyaralás szuper lehetett,hú de mennék én is valahová kikapcsolódni egyet Apával meg MírávalKép!Galyatetőről mindig eszembe jut a régi Gazdálkodj okosan,ezen a mezőn kimaradtál több körből is+egy csomó pénzedbe kerültKépKépKép.Valaki emlékszik erre a társasra?!

Puszi indul kedvenc sorozatom...
h_viola

Macsek
Boldog szülinapotKép
Nekem viszont az első volt ilyen, Gergővel este 8 kor értünk be akórházba és fél 11 után meg is lett. Gellikével viszont éjjel 1-től reggel 6-ig tartott.

Viola
KösziKép hát nem egyszerű pláne az ön- és közveszélyes Kisgé mellett. úgyhogy csak alvásidejében tudtam tanulni.

Vera
Ez a római jog volt, hááááát...bírónő sógornőm szerint érdekes és könnyen megjegyezetőKép férjem viszont fóbiás tőle, párszor visszatapsolták belőleKép hétfőn kiderül sikerült-e.

Andi
SzívecskeKépKép

Tényleg többiek? Macs? Lau?

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

KrisztiKép
Agotank nagy gratula nevnapjaraKépKiralylany ruharol kerunk am kepet is.

VasaniKép
Boldog szuletesnapotKép Jo konyhaatalakitast. A mosogatogepet bisztossan ki fogod hasznalni, majd meglatod mennyivel kenyelmessebb csak bepakolni es megnyomni a gombot mint a mosogato elott alldogalni.

MacsekKép
Neked is Boldog szuletesnapotKép Baratnodnek gratula a babahoz es az extra gyors szuleshezKép En is igy szeretnem a kovetkezot, de ki nemKép

CsirkeszKép
Boldog hazassagi evfordulotKép A holnapi napot azert meg bird kiKép

TonticaKép
Igaz ami az igaz nagyon maradtam volna meg de sajnos a ferjem szabadsaga nem vegtelen. Nekem megint legalabb 4 honapot kell aludni, ha egyaltalan husvetra haza birunk menni. Hogy van a kicsi fiad? En is kaptam ma egy jo nagy pofont, el is kezdtem magyarazni, hogy nem szabad anyat pofozni erre kaptam meg eggyetKép Eddig nem csinalt ilyet de ma delutan eleg nyugossen ebredt en annak konyveltem el. Remelem nem fog surun elofordulni. Kajakikopes nalunk is volt de szerencsere 1-2 hete mar nem csinalja.

Elisat tegnap atraktuk kulon szobaba. Ezzel csak annyit ertunk el, hogy most a ferjem a halloszobaban en meg vele alszom. En nem tudom mi baja ennek a gyereknek de ejjelente ugy forog mint a ringispil, hol keresztbe fekszik, hol a laba van a fejemnel ossze vissza rugdos. Kb 12-1 ig aranylag nyugodt de utanna amikor beindul reggelig nem fekszik 15 percig egy helyben. Masnal is van ilyen, hogy ennyire nyugtalanul alszik a gyerkoc?

Tcis

Kép

Kép
tcis

Anita, boldog szülinapot!
Az agyhártyagyulladás elleni oltás nem okoz gondot.

Judy, és KisG már teljesen meggyógyult?
Túl vagy a vizsgákon, hurrá! Kép

Ani, gyerkőcödnek jobbulást, neked pedig könnyebb napot holnapra! Kép

Macsek, boldog szülinapot neked is! Kép

Viola, Gazdálkodj okosan, naná, hogy emlékszem! Kép Fú, mennyit játszottunk...

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

VasaniKép, MacsekKép
Nagyon boldog születésnapot!

KrisztiKép
Ágotának boldog névnapot!
Édesapád hogy van?

Hitel:
szemétség, hogy egyes bankok bezsebelik a pénzt, aztán hoppon maradsz!
Én az Ellá-ról olvastam hogy utólag kérnek minden költséget, ami szerintem így lenne normális.

ViolaKép
Szocpolhoz sok sikert!

Nálunk szerencsére Lili szívesen beveszi a gyógyszereket, reggelente a tejcsi előtt kap C és D vitamint, az már rutin, hogy kanál nélkül nem jövünk ki a konyhából. Ha én elfelejtem, ő már húzza is ki azt a fiókot, amiben a kanalai vannak.

Megpofozni konkrétan nem szokott minket, de néha üt inden ok nélkül, de rászólunk, hogy csak simi van, és akkor simogatással folytatjaKép

TcisKép
Lili nem mindig, de időnként előfordul, hogy nem találja a helyét, és akkor fel le kúszik, csúszik, jobbra balra forog az ágyában, vagy épp mellettem(mint tegnap este anyósoméknál). Miért alszol Elisával?
Sír, ha otthagyod? És ha kijönnél tőle, miután elaludt? Vagy az a gond, hogy túl gyakran kell bemenni hozzá? Én mit nem adnék egy külön szobáért!Kép

Mi jobban vagyunk, férjem is én is gyógyultak vagyunk, Lili fosizik kicsit, de max napi 2 széklete van. Viszont étvágya az nincs. Hangulata jó, bár kicsit türelmetlenebb, néha nyűgösebb. Kibújt a 10.foga hétfőre, és szerintem úton a 11. Persze ínye akkora mint négy házKép Ezért nem tudom, hogy az ő hasmarsa vírus, vagy a fogaitól van minden. A kaját is megkívánja, eszik mindenből pár falatot, és aztán kész, nem kell több. Napok óta este kb 50-60 g tápszert eszik, és reggel sem viszio túlzásba. darabos kajából szintén. Ha ez még sokáig tart, leviszem a dokihoz, nézze meg.

Na lépek, álmos vagyok.
Puszi mindenkinek!!!

Móni

Kép
sunimum

Móni!
Köszönöm kérdésedet a körülményekhez képest jól.Tegnap voltak az onkológián (másfél hónap telt el a műtét után)ahol közölték vele,hogy március 7-re kap időpontot mert nagyon sok a beteg.Műteni nem lehet.Sugár kezelést kap.Komolyan mondom csak beteg ne legyen az ember.Ezek a dokik hülyét csinálnak belőle.Ide-oda küldözgetik de senki nem csinál semmit.Arról nem is beszélve,hogy mi Mezőtúron lakunk a kórház ahol műtötték Szolnokon van a sugarazást Kecskeméten csinálják.Kétszer rendelték úgy vissza Szolnokra,hogy a visszahívó doki nem volt bent tehát másnap ismételten menni kellett.És ezt Kecskeméten is eljátszották egyszer.Felháborító és bosszantó ez a tehetetlenség.Én minden gonoszság nélkül csak azt kívánom,hogy aki kitalálta ezt a rendszert annak legyen beteg a családtagja.

Más!Tegnap kapta meg Adrienn az oltást.Vidáman mentünk be a rendelőbe olyan aranyos volt mindenkire mosolygott.Na de a szuri után alig tudtam megvigasztalni.Egész nap rajtam lógott.Szinte semmit nem tuudtam csinálni.
A világ kereksége érdekében éjjel Ágota belázasodott tehát ma megint megyünk a doki nénihez.

Szombaton elméletileg költözünk én még várnék egy hetet a dologgaal.De apa nagyon mehetnék.
Tegnap rendeltem meg a konyhabútort mert az általam megkérdezett asztalosok olyan árakat mondtak,hogy csak lestem.Most egy 285-280-200 bútort megcsinálnak 200e-ére.Ez egy elfogadható ár.
Köszönöm Ágota nevében is a jó kívánságokat.
Én is minden szülinaposnak boldog szülinapot kívánok!
Kellemes napot mindenkinek!
GnéKriszti
gnékriszti

SziasztokKép

Megjöttünk a dokitól, megkapta a lányka a szurit. Túl vagyunk rajta. Csak akkor sírt, mikor szúrták, meg mikor előtte vizsgálták. Utálja, ha akaratán kívül hanyatt döntikKép De utána minden okés volt, még integetett is, mikor kijöttünkKépKép

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket!!!KépKép

MacsekKép
Igen, január 11-i szülinapos vagyok én is!Kép
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!KépKépKép

JutiKép
Fúú, a tüszős mandulagyuszi az tényleg nagyon tud fájni!!!KépKép Szegény kissrácodKép
Vizsgaeredményhez megy a drukk!KépKép

ViolaKép
Én imádtam a Gazdálkodj okosan társastKépKépKép
Szóval mi volt ezzel a hitellel??? Úgy volt, hogy tuti megkapjátok, leperkáltátok a költségeket és mégsem jött össze?? És mit kellett előre kifizetni? És a hitelügyintéző irodának is kellett fizetni? És melyik bank volt? Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak mi is vennénk majd fel hitelt (egyszer) és érdekel a dolog.
Én azt sem tudtam, hogy a szocpolt hitel nélkül, csak úgy is fel lehet venni... Ez hogy működik?

AnyusziKép
Esetleg nekem is tudnál írni priviben a tapasztalataidról a hitelfelvétellel kapcsolatban? Hogy hol és mennyi idő alatt sikerült, milyen papírokat kértek, meg ilyeneket... Előre is köszönöm!!Kép

Csapkodás most nálunk is megy ezerrel, Esztire is időnként rájön a hoppáré és marcangolja az arcunkat, vagy tépi a hajunkat. Gondolom ez a korral jár... Mi is rászólunk, hogy nem szabad, simit meg puszit szabad és akkor simit meg puszit kapunkKépKépKép

Beteg babóknak megy a sok gyógypuszi!!Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?