Új privát üzeneted érkezett!

Rita
Neked is koszonjuk!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Voltunk delelott a varosban. Minden elintezve. Visszajottunk. Lili megevett egy nagy adag fozeleket es meg gyumolcsot is utana. Kép Most tettem le 3 perce es mar alszik is. Kép Van egy par oram. Megyek tanulni es mosogatni.

Orsi: Megtalaltam az e-mail cimedet. Ird meg mikor tudtok jonni es elkuldok neked mindent. Nekunk jovo heten a pentek kivetelevel barmelyik jo.
Sok puszi Rita

Kép
Kép
trita

Orsi: elfelejtettem. Biztos le fog majd szokni Gergo az ejszakai szopirol. Mas az ha te nem birod, kihat a kozerezetedre. Akkor tenni kell valamit.
El is felejtettem, hogy Lili akkor szokott le az ejszakai felkelesekrol, amikor mar nem cicin aludt el. Talan azert kel fel Gergo, mert nem talalja a cicit a szajaban. Kép Es mi lenne, ha kiprobalnad, hogy nem cicin altatod el? Tudom raer. En Lilit pontosan 6 honaposan es 1 hetesen szoktattam ra a nem cicin valo elalvasrol. Nagyon megkonnyitette a dolgomat. De amikor ejjel felkelt es tudtam, hogy nem lehet ehes, akkor a vallamra vettem es az elejen kb. 40 perc utan aludt vissza, de ez az ido csokkent a napok elteltevel.
De az is lehet, hogy most Gergo fogzik, vagy fajnak a hangszalagai vagy novekedesi fazisban van. Ezt te tudod a legjobban. Probalkozni kell, es valami modszer biztos bejon neki. Talan elso lepeskent le kell szoktatni a cicin valo elalvasrol. En csak magambol indulok ki. Kép Te tudod a legjobban. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Egy kis vidamsag. Amig aludt Lili sikerult egyik mokusunkat a kertben lencsevegre kapni egy fan. Kép
Puszi Rita
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita
Nagyon cuki a mokusotok!Kép
Cicin valo elalvas: sajnos ebben az ugyben sem tudok mit tenni, mert erre magatol szokott ra, nem en szoktattam. Sokszor nem is azon alszik el, de akkor sem hajlando elaludni siman, hanem csak Apa ringatasara. Ejszaka meg az van, hogy ha Karcsi vissza is tudja altatni, akkor is leteszi es ra 5-10 percre felebred, felsir. Szoval mi probalkozunk, nem kapja meg rogton a cicit, de sajna eddig eredmenytelen volt minden kiserletunk. Azert arra kivancsi vagyok, hogy mi lesz, ha elkezdunk mast is enni. Lehet, hogy akkor jobban tele lesz a pocakja?
Lilinel mar kihagytok egy szopit? Mert irtad a fozeleket es a gyumit. Akkor ilyenkor mar nem szopizik, ugye?
Jovo het: meg kell beszelnem a csaladdal, hogy akkor melyik nap legyen, talan a szerda lesz jo. Majd ha mar tudom biztosan, akkor megirom, ok?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szaisztok! Kép
Most megpróbálom rövidre fogni! Kép De még korán sis vagyok! Kép Pangás van! Kép
Ma csúcs napunk van, nálunk volt az autó, tudtunk kóricálni, voltunk barátnőzni és Tescozni. Kép Igaz apát megvágták 10000 Ft-tal mert rossz helyen hagyta ott tegnap este az autót /rálógott a taxidroszt felfestésére/, és mire mentem le ott volt a bírság az ablakon.. Kép Mondtam is neki, hogyennyi erővel taxivel is elmehettem volna... Kép

Rita! Kép Én ilyenkor még fent vagyok, és utána megyek aludni.. Kép Ma per speciel 3/4 5-kor kelt először Macácska, de normál körülmények között 6 óra után, de inkább 7 óra magasságában kelünk. Szopi, pelus csere, pici játék, aztán ő elpilled, és leteszem aludni. Én kicsit teszek veszek, reggeli, ilyenek, aztán ha úgy érzem, akkor még egy picit alszom Lili mellett, de legkésőbb 10kor akkor is kelés van. Kép. Ezzel az alvás mennyiséggel kifejezetten túlaludtnak érzem magam.. Kép Amikor meló mellett voltak a vizsgaidőszakok, reggel 3/46kor keltem, utána irány a meló, hazaértem este 6 körül, aludtam egy, max két órát, felkeltem tanulni hajnal 4-5ig, aztán előről az egész kb. egy hónapon keresztül. Kép Kép Kép Különben tényleg rossz alvó vagyok, este ha lefekszem is, akkor is csak forgolódok 2-ig, de előfordul az is, hogy 3-4 óráig fent vagyok, és ingázom a WC a csap és az ágy között...
Mókuska édes, irigyellek, hogy nálatok olyan környék van, hogy ilyen képeket tudsz csinálni! Kép

Orsi! Kép Akkor a kifárasztás sem jött be Kép Azért sajnálom, hogy ilyen nehéz neked. Bár látod az én jó alvó kislányom is fel-fel kel, most hogy fájdigálnak a fogcsírák... Kép Most, hogy már félévesek vagytok, nem kezded el a hozzátápit, pláne, ha úgy érzed, hgogy esetleg éhes marad, azért kel?

Keddig nem leszek, mert hazautazunk Pécsre, kíváncsi vagyok mi lesz ottKép Addig mindenkinek kiborulásmentes, jó lavós, egészséges szép napokat és éjszakákat kívánok!

Macs
maccs

akarom mondani: jó alvós! Kép
maccs

Sziasztok!

tényleg pangás van, azaz rájöttem, én sem tudtam belépni több órán keresztül

Rita: küldtem neked mailt, szólj ha nem kaptad meg, Orsinak se ment el

Orsi: Próbálom a levelet mégegyszer elküldeni de ha nem sikerülne: megvan a telefonlistád? Azon rajta vagyok teljes névvel -> keresd meg a skype-on.

Jerry
jerry

Pangás- mert behalt a babanet, én is próbáltam délelőtt, de a "kiszolgáló nem található".
Jó hir: ma de. megjött Levibaba útlevele, kedden adtuk be, igaz hogy sűrgősségire (3000 Ft volt, nem 1500), de azt mondták, 5 munkanap. Rita, még mndig érdekel, mikorra kapjátok meg..
Azért nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kész lesz! Úgy hogy megyünk Prágába!!! Kedden este indulunk, olyan izgi. Ráadásul nekem ingyen van a szállás, mert apa annyit volt már ott, hogy rengeteg pontot gyűjtött, és a plusz 1 fő már ingyen van :-) Majd jól kizabálom őket a reggelinél :-) ..lélekben, mert nem vagyok túl nagy étkű, bár mióta szoptatok..hmm.. megnövekedtek az igényeim.

Rita!
Mókus- irigyyyy, úgy szeretnék már kertet..

Maccs!
Bünti :-(
Pécs- én már most kiváncsi vagyok.. remélem jól sül el. (nekünk mindkettőnknek céges kocsink volt, ugye én leadtam, de mégse volt soha ilyen gondunk, brrr.. meredek volt az a sztori anno)Én bezzeg jól alvó vagyok, de éjfél előtt nekem se megy, viszont nem is kelünk korán.

Orsi!
Hozzátápi- alvás: azért az még messze van, mert az elején de. kapja, este még sokáig szopi. Én is próbáltam a kifárasztást, de túlpörgött, és attól nem tudott elaludni.. Gergőnek sem túl jó, mert nem tud pihentetően aludni. Lehet hogy hülyeség, de próbáltad már, hogy beveszed magad mellé aludni? Amikor már kivoltam, én ezt tettem, és jobb lett. Ma pedig a kiságyában alszik megint, és van hogy 9-10 órát is alszik (tőlem örökölhette)egyhuzamban.

Jerry!
Nekem a nagyobbik bátyám Levente, de nem róla kapta a nevét :-) dicséretet köszönjük. Nézd meg a férjed babaképeit, és rájössz milyen gyönyörű...

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Jerry: irtam neked mailt. Ott beszeljuk meg a talinkat, hogy ne a forumot zavarjuk meg. Kép

Orsi: Cicin valo elalvas: Lilit se en szoktattam ra. Szerintem, ha az elejen a babat nem ugy fektetjuk le, hogy ne cicin aludjon el, akkor maguktol raszoknak. Ha nem zavar, akkor maradjon igy, de emiatt is kelhet tobbszor. Legalabbis Lilinel igy volt. De nalunk mar nagyon zavaro volt. Kép Emlkekszel? Eves utan meg 45-60 percet cumizott a cicimen mig elaludt. Kép Muszaj volt leszoktatnom, de amugy is terveztem, hogy leszoktatom es azota jobbak az ejszakaink. Kép
Mese-nek igaza van. Lili is csak gyumolcsot kap a delutani es esti szopi kozott, de attol meg nem lakhat olyan jol, hogy ataludna az ejszakat. Talan a jo ebed is kihat az estere.
Szopi: egy mar tutira ki van hagyva. Az ebed szopi. Helyette fozeleket kap es nagyon jol lakik tole. 2-3 orat alszik utana. Kép A delelotti tizorai szopi hol megvan hol elmarad. Lili igenyeitol fugg. Kép De mar egyre kevesebbszer kel neki. Szoval nalunk a napirend: ebredes utan szopi, 10 korul gyumolcs, esetleg meg szopi. 13 ora korul fozelek, 17-17.30 korul szopi, 18.30-19 korul gyumolcs es este furdetes utan szopi. Igeny szerint ejszaka is, ha felkel, 1x szopi. De ilyenkor mar csak szomjas szerintem, mert szopik 2 percet es abbahagyja, majd visszateve az agyba alszik reggelig. Errol is le fogom szoktatni, esetleg vizzel vagy baby teaval. Csak mindig azt mondom, hogy amig szopik addig jo, egyszer egy ejszaka meg kibirhato es csak par percig tart. Kép

Mese: utlevel. Kép Vegul is nem tudtam, hogy dupla arat kellet fizetni. Nem csodalom, hogy ilyen hamar megkaptatok.Majd megirom mi mikor kapjuk meg.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Macs
Ma kezdjuk el az almat, nagyon kivancsi vagyok!Kép

Mese
6 hetes kora ota a kisagyaban alszik el, pontosabban ott alussza az elso alvasat es aztan az elso szopinal jon a mi agyunkba. Volt egy idoszak, amikor mndig visszavittem, de nagyon faraszto volt es a vedonenink tanacsara ujra velunk alszik. Persze ha majd nem lesz ejszaka szopi, akkor marad az agyaban, de egyelore fogalmam sincs ez mikor fog bekovetkezni.KépKép

Rita
Emlekszem meg a Ti cicin-elalvasotokra.Kép De a mienk teljesen mas, O most mar 15-30 perc alatt vegez, es kozben vagy elalszik, vagy nem. Pl.tegnap sem aludt el, csak mikor vittem at a kisagyaba a vallamon, de megis 5-10 perc utan nyoszorgott es Apucijanak kellett elringatnia, hogy rendesen elaludjon.
Kulonben ahogy en latom Lili eleg jo alvo baba, ezt bizonyitja, hogy delutan is tud aludni 2-3 orat, ami Gergonel mar kis koraban sem ment, max 1-1,5 ora volt, aztan ahogy nott ez egyre csokkent. De O ram utott ebben, en sem akartam aludni, mikor kicsi voltam. Az oviban soha nem aludtam delutan, a tobbiek aludtak, nekem meg meselt az ovonenim, mikozben simogatta a buksimat, vagy vakaraszta a hatamat.Kép Szoval en varok, aztan majd meglatjuk. Persze ha rosszabbodna, akkor muszaj lenne valamit tenni, de igy most annyira nem veszes, tegnap is csak szopizott, aztan aludt. Akkor gaz, amikor kozben is felebred, gondolom olyankor faj valamije, a fogacskaja, akarmi.

Jerry
Ok, majd jelentkezek. Ma nem igerem, ma van Anyukam nevnapja.

Most megyek, ejtozok egy kicsit ebed utan.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
tegnap valami baj volt a babanettel,nem tudtam irniKép

Eloszor is Zsuzsa es Zsuzsi Boldog Nevnapot nektekmeg maraKép

Orsi
Kicsit megkesve,Isten eltesse a fel eves Gergo BabatKép

Mese
Te kerdezted az utazast.Igen repultunk,januarban kb.6 orat,es minden gond nelkul kibirtak a gyerekek.Maya mar rutinos repuloKép,de Maxi is jol viselte a hosszu utat,pedig csak fel orat aludtKépDe ha kicsit nyugi volt apa ment vele egy kort,es minden rendben volt.Viszont 2 honapos volt amikor Horvatorszagba mentunk,es a kocsiban sem volt gond.Viszont akkor meg pici volt,evett,aludtKépMost mar valoszinuleg estere tennenk a hosszu autos utazast,mert akkor biztos alszik.Nappal a hosszu utat nehezebben viseli.Bar szoktatgatjuk,Becsbe havonta kimegyunk vele.Kép

Rita,
nekunk is van mokuskank,sot nyaron meg vaddisznok is lejonnek a kert vegebeKép

Sajnos mennem kell aludni,mert leesek a szekrol,mindenkit puszilok,
Nanda
nanda

Jaj,majd elfelejtettem amiert jottem.
Egy videki baratnom kert meg,hogy kerdezzem meg,eladna egy Babideal tipusu esernyobabakocsit,sotetkek,feher csikos huzattal,naptetovel,dontheto hattamlaval,bevasarlohaloval,allithato labtartoval,esovedovel,15.000 Ft-ert.Csak utazashoz hasznaltak,a doboza is megvan.Ha valakit erdekel,a babakocsit elhoztak hozzam,mert itt Bp-en talan konnyebben el tudja adni,ezert nalam lehet erdeklodni.

puszi,NandaKép
nanda

Manokrol egy mai kepKép
nanda

Sziasztok!
Hol vagytok? Már mindjárt 11 van!!!
Rossz volt a gép valami vírust bekaptunk Kép
Orsi!
Boldog fél szülinapot Gergőnek.Nemsokára megnézem a képeket is Kép
Alma ízlett Gergőnek?
Míra is kúszik már hátrafele.Kedvenc foglalatossága (persze mikor eszébe jut)az ágyról letolatás Kép Néha rosszul csinálja és olyankor koppan,azután kicsit sír,aztán anya ágyra vissza és kezdi előlről.
Maccs!
A Mírának a Bacardi Breeser jött be Kép Kép MÉg szerencse hogy nem volt kinyitva úgy rácuppant Kép Kép
Panóval egymásra találtatok már az úszáson?
A cicinalvásról annyit szeretnék írni hogy Míra hol elalszik este rajta hol nem.De ha ébren is rakom be az ágyába akkor is pillanatokon belül bekómál Kép
Bár volt pár érdekes éjszakánk mikor 2 óránként kelt és nappal is alig aludt sajna.Úgy látszik a február egy depis hónap kicsit.volt mikor én is teljesen kivoltam akadva,egyfolytában bőgtem volna,de elmúlt már jó kedvem van.
Nanda!
Olyan édesek a képen a gyerekeid Kép
havat én is szeretek lapátolni főleg mióta felfedeztem hogy van itthon hólapát,eddig sepregettem KépBár halkan megjegyzem mikor már vagy öt éve Gödre költöztünk akkor fedeztem fel hogy van körtefánk Kép Kicsit sem vagyok szétszórt Kép
A babanet nekem sem akar mindig bejönni olyankor kissé ideg vagyok Kép
A kenguru nálunk nem jött be.Alig tudtam Míra lábát begyömöszölni a lyukakon,aztán a hátam kezdett el fájni.Hazaértünk akkor meg alig bírtam kiszedni a gyereket,üvöltött egyfolytában Kép Vicces volt,el is dugtam ezt a gyerek kínzó eszközömet.
Mese!
Nagyon édi Levibaba Kép Prága irigy Kép
Rita!
útlevelet akkor nem is az okmányirodában kell csináltatni?
Múltkor lesétáltunka Dunára olyan szép volt.
Zsuzsa!
Zsófi meggyógyult már?Kipróbáltam ismét a sütőtököt és ette a drágám,bár utána át kellett öltöztetni mert mindene sárga lett...
Míra mostanában rengetegett dumál kedvenc szava az emma.Már elgondolkoztatott lehet hogy Emmának kellett volna lennie?Akkor már büszkén mondhatnám már tudja mondani a nevét Kép Kép
És mostanában iratmegsemmísítőnek is nagyon jó Kép
Vali!
Annyira édesek az ikrek.A dobozban ülés nagyon bejött nálam Mírát is abba fogom lassan rakni.
Mindenkinek ki beteg jobbulást kívánok.
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Lili mar alszik, igy most van egy rovid idom, mert megyek fozni es tanulni. Kép

Nanda: Nagyon szepek a gyerekek. Tudod mire lennek kivancsi egy Maya fel ev koruli kepre. Kép Tudsz egyet felrakni? Olyan kivancsi vagyok mennyire hasonlitott Maxira.
Szerencse, hogy nalunk vaddiszno nincsen, nem is tudom a kutyak mit szolnanak. Kép Amugy nem tesznek kart? Es nem veszelyesek? Hallottam mar egy ket tortenetet roluk.

Vera: de igen. Utlevelet az okmanyirodaban kell csinaltatni. Talan mast irtam volna?

Igertem egy kepet, ha esetleg Lili bealszik az evesbe. Kép Tegnap megint elaludt, meg szerencse, hogy az utolso falatnal. Karalabes-csirkes fozeleket evett. Kép Imadja. Ma pedig sargarepa fozeleket. Azert is odavan. Kép Meg gyumolcsot is evett utana. Jo etvagya volt.
Puszi mindenkinek Rita
Kép

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Először is bocsánat a tegnapelőtti és tegnapi hófordulósoktól, de a táblázat a másik gépben volt és nem fértem hozzá.Kép Így most pótolom:

Csütörtökre:
Szöszi
Boldog hófordulót Nektek!Kép

Péntekre:
Zita
Boldog hófordulót!Kép

Tegnapra:
Nanda
Gratula a 7 hónapos Maxinak!Kép

Mára:
Zsuzsi és A.Hajni

És tegnapra:
Zsuzsa, Zsuzsi
Boldog névnapot!Kép
Ne haragudjatok, hogy csak így utólag, el voltam foglalva, hogy az Anyukámnak névnapja van.Kép

Rita
Tündéri a kép Liliről!Kép

Nanda
Még mindig nagyon édesek!Kép

Tegnap megkóstoltuk az almát és nagyon ízlett Gergőnek! Annyira aranyos volt, mert ugye eddig kanálból csak gyógyszert kapott, pontosabban a Konakiont meg a Calcimuscot, így először kicsit óvatosan ízlelgette, de mikor érezte, hogy ez más, akkor már szedte ki a kezemből a kanalat.Kép Szóval , nem hiszem, hogy gond lenne ez ügyben. Ma kicsit többet kap.Kép

Hoztam 1-2 képet a félévesről és a tegnapi névnapozásról.Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Remélem nem túl sok!

Most mennem kell, Karcsi már ülve elalszik, Gergő meg a kezében.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Úgy látom megint nagyon pangás van.Kép Remélem nem a képeim ijeszettek el Titeket! Megint túl sok lett?Kép

Nálunk minden ok, csak elég ramaty idő van, esik a hó, így hiába vitte el Karcsi sétálni Gergőt, haza kellett jönniük.Kép Remélem azért így is fog aludni 1-1,5 órát!
Almaevés nagyon megy, tegnap alig akarta abbahagyni, így ma már kap a pempőből is, nem csak a levéből. Kíváncsi vagyok!

Remélem azért néhányan idetaláltok ma, annyira rossz saját magam után írogatni!Kép

Szöszi, Swen???
Bori??? Panó, Linó???

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Mi itt vagyunk, csak delelott voltunk az Auchanban. Kép Tenyleg nagy a pangas itt. Kép Nem ertem miert. Kép
Egyaltalan nem a kepeid miatt, sot azok tunderiek. Gergo hihetetlenul sokat fejlodik. Kép Nagyon szepen mosolyog. Lili ma szokasosan vegiguvoltotte az erdekes beszedstilusaval az auchan-t. Kép Nyertunk 1000 Ft-ot. Kép meg ez is valami. Kép
Orulok, hogy izlik Gergonek az alma. Kép Jovo heten mar rakhatsz neki bele egy kis banant is. Meglatod meg jobban fogja elvezni. Kép
Ejszaka jo volt?

Zsuzsa: utolag en is szeretnek neked nagyon sok boldogsagot kivanni nevnapod alkalmabol. Kép

Eltuntek hol vagytok? Szeretnek egy tavaszi nagy talit, de ugy tunik nem fog osszejonni. Kép Csak a minitalik.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Mindig elfelejtem megkerdezni, de most megkerdezem. Kép Foleg a babausztatos mamaktol kerdezem, hogy a vizben milyen furdorucit hasznalnak a babak? megyunk marcius vegen Bukkfurdore es gondolom a Lilinek kell valami uszogatyafele. Mit kell vennem?

Koszonom es sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Rita,
En a Huggiesnek a furdopelusat szoktam venni,az nagyon jo.Mikor bementek a medibe felrakod ra,amikor kijottok leveszed.Olyan mint egy kis fordobugy,es nagyon praktikusKép

Orsi,
AlmaKép
Majd meglatod,hogy tudnak orulni ezeknek a finomsagoknak,meg nem is rakod a szajaba a kanalat,mar cuppogKép
Nalatok is esik a ho?
Mi sem setaltunkKép

Puszi,Nanda
nanda

Nanda!

Koszi, de fogalmam sincs hol lehet ilyet kapni. Es hogy nez ki? Olyan mint a pelenka csak "vizallo"?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Orsikám! Kép
A képeid gyönyörűek,mint mindig.Kép Egyszerűen nem jutok ide,csak néha olvasni,és ég a pofám,amikor valaki reagál a soraimra,és nem tudok válaszolni.Viszont mivel jegyzetelésre már végképp nincs időm,egyszerűen elfelejtem,hogy ki mit írt nekem. Kép Az agyam,mint a szita.Kép
Nagyon szégyenlem magam,és ezúton is bocsi mindenkitől!!!!
Almaevés.KépMi ma banánt is ettünk hozzá.Így jobban tetszett Neki!!! KépA védőnő azt mondta,hogy az aprómagvasokon kívül most már mindent ehet.Sajtot,túrót,húst is.Csodálkozott,hogy még nem eszik főzeléket.
Viszont a kukaca begyulladt,olyan csúnya.Most kenegetni kell és kamillázni.Kép

Rita:édes a kép KépTavaszi nagy tali? Kép Benne vagyok!!!

Nanda:Manócskák nagyon szépek.Kép Akartam Neked írni valamit,de elfelejtettem.Kép Védőnő azt mondta,hogy most ne nagyon jöjjenek látogatók,mert járvány van,de bízom benne,hogy jön a jó idő és végre talizhatunk.

Hív a Kisfőnök!

Puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Rita,
www.huggies.hu
Little Swimmers,3 fele meret van a legkisebb 7-12kg-ig.A DM-ben,Kaisersben,Rossmann-ban biztos kapsz,de ott is ahol Huggies pelust lehet kapni.

Aniko,
Sziaaaa!KépUtalom mar ezt az idot.Elmentem vasarolni,kocsival persze,es alig tudtam hazajonni,mindez 1 ora leforgasa alatt.Itt akkora ho esett,hogy mondtam apanak,lassan tele kellene rakni a kamrat,mert ha kifogyunk,nem lesz mit enni.Kép

Huuuuh,de felmergesitettem magam.Nyarat akarok 30 fokot,es napsutest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Nanda
nanda

Sziasztok!

Lili meg alszik, igy tudok jonni. De ugy latom enyem az arany. Alig irtatok. Kép Hol vagytok??
Anita, Zita, Vali, Swen, Suncsi, Lino, Szoszi, Kisdio, Pano, Lino, Ildiko, Kriszta stb. Kép
Egyebkent Dorcinak gratulalok a 8 honaphoz! Kép

Nanda: nagyon koszi a segitseget. Mindenkeppen beszerzunk egy ilyen csomagot. Remelem eleg lesz egy hetre, ha nem is minden nap megyunk ki a furdobe.

Aniko: Hat remelem lesz tali. Szivesen megszervezem ha sokan benne vannak es Zita engedelyezi nekem, ha esetleg o nem er ra. Kép

Mese: Tegnap reggel megkaptuk az utlevelet, ugyhogy nem kestetek volna le. Kép

Hat remelem tudtok jonni lanyok. Elhiszem, hogy sok idotok nincs, de egy par mondtaban leirhatnatok, hogy hogy vagytok es a gyerek, gyerekek. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Kozkivanatra.
Ime az en manoken kislanyom. Kép
Rita
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Jövök én is amikor csak tudok, de sajna Botond baba alvókája továbbra is romokban, így amikor csak lehet, próbálok alváspótolni. De azért olvasok ám, csak írni meg úgy szeretek, hogy mindenkinek reagálok, de most ez nem fog menni, előre is bocsi.Kép Ja és fogunk továbbra sincs, tehát a fene tudja mi ez a zavar.

Maccs! Anikónk alakja három gyermek után is irígylésre méltó, így a lépcsőzés Bencussal még alakformálásnak sem hiányzik neki.KépKép Te mit tanulsz? Hát te aztán nem alszol sokat, az biztos.Kép

Orsi! Utólag bár, de boldog félévességet nektek! Mókuska hatalmas és nagyon édes!Kép Éjszakáitok miatt még inkább együtt érzek! Kívánom, hogy mielőbb javuljon a helyzet nálatok! Almaevéshez gratula!

Anikó! A fentiek rátok is érvényesek! Az viszont jó hír, hogy Gergő javul. A kép a gyrekőkről nagyon édes! bencus igazán jó húsban van.Kép

Rita! Lilike tényleg nyúlt és tényleg inkább olyan kis manökenes, és persze tündéri.Kép Ezt a karalábéfőzit én is kipróbálom. A kaja nálunk is megy minden mennyiségben, eddig bármit adtam, mindent megevett.Kép

Nanda! A te csemetéid is gyönyörűek! Már ilyen jóban vannak vagy csak a kép kedvéért?

Jerry! Remélem a depid végleg elmúlt! Köszi a pisi kifolyással kapcsolatos leírásaitokat, kicsit megnyugodtam, hogy mással is előfordul. Most nálunk már pár napja ez legalább elmaradt, remélem végleg.

Bocsi, hogy csak ennyi, de ebédet kell gyártani a dednek!

Szép napot mindenkinek!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Ma már voltam itt, de nem tudtam elküldeni az üzenetemet, így most pótolom. Azóta már voltunk sétálni, de hamarabb hazajöttünk, mert tocsogott a csizmámban a víz.Kép Totál átázott.Kép Most ajánlották, hogy vegyek Gorex-es cipőt, mert az nem tud átázni. Muszáj lesz, mert még most nem is olvad ezerrel. Mi lesz akkor? És sétálni meg kell, Gergő egyedül akkor alszik normálisan nap közben.

Rita
Képek Liliről szuperek!Kép Tényleg kis manöken!Kép És milyen hosszú! Hány centi most?

Anikó
Puszika Nektek!Kép
Bencus kukacaKépKépKép Jobbulást Neki!
Védőnéni: annyira más, mint a miénk! Nekünk meg még azt mondja, hogy ráérünk főzelékezni, egyelőre csak kóstolgassunk.

Almaevés: tegnap már adtam Gergőnek rendesen a pépből és olyan fintort vágott!Kép Ez egy kicsit savanyúbb alma volt pont és nagyon lereagálta. Cuki volt!Kép

Nanda
Karcsi vitte el Gergőt sétálni, de visszafordultak, mert elkezdett szakadni a hó.Kép És persze fel is ébredt, így tegnap nem aludt túl sokat.

Swen
ÉjszakákKép És ez miben nyilvánul meg? Sokszor kel? Nálunk most egyel több szopi van éjjel, de általában köztük alszik, így nem olyan vészes. Tegnap valami volt, mert közte is sokszor nyüszögött és nagyon korán, már 3/4 6-kor felkelt.Kép De biztasson, hogy egyszer vége lesz ennek is. VÉgül is nem olyan hosszú időszaka az életünknek, én ezzel biztatom magam, hátha így könnyebben átvészelem. Meg persze Karcsi is nagyon sokat segít, hajnalban mindig Ő kel fel vele, hogy tudjak aludni, ma is 8-ig sikerült.Kép

Most megyek, de ma még jövök képekkel. Tegnap ugyanis megvettük az autósülést, amit kinéztünk, ma le akarom benne fotózni Mókuskát.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Majdnem elfelejtettem!

Tegnapra:

Kinga
Boldog hófordulót manócskádnak!Kép
Kép

Mára:

Bori
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lili mar 10 perce alszik, egy nagy adag sutotok-csirke pure utan. Kép Nagyon faradt volt, sokat jatszottunk ma, igy korabban ebedeltunk egy kicsivel.

Swen: Mi az, hogy romokban Boti alvokaja? Sokszor felkel? De csak felsir vagy ehes is? Lili amikor fogzott es nathas volt 5-6x felkelt ejszaka, de a vallon 5 perc alatt visszaaludt. Nem kellett neki cici. Ez kb masfel hetig tartott, utana rendbejottunk. Kép Vedono mit mond? vagy nem kerdezted meg? Koszi a bokot Lilire. Kép

Orsi: Koszi a bokot Lilire neked is. Tenyleg hosszu. Bar lehet, hogy csak annak tunik. Kép Nagyon no egyebkent, de szerintem normalisak a meretei. Csak nem az a hurkas tipusu baba. Kép ledolgozza azokat. Kép 1 honapja volt 70-71 cm, most nem tudom mennyi. Jovo heten megyunk mericskelni.
Jo koran kel Gergo. De miert nem probalod ki, hogy ilyenkor amikor felkel, megszoptatod es visszarakod az agyaba? Lili minden nap 5 korul kel, egy kis szopira, de utana mindig visszarakom az agyaba es visszaalszik 7.30-8-ig. Valojaban nem ehes, hanem inkabb megszokta, vagy csak szomjas. Majd egyszer, kesobb leszoktatom. Minket nem zavar, ettol fuggetlenul jol tudunk aludni mellette.
Nagyon kivancsi vagyok az autosulesre. Meselj mennyiert vettetek? Es milyen marka?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Swen!Kép
Ugyanezt írtam én is tegnap,hogy olvasni még csak-csak tudok,de olyan rossz,hogy nem tudok mindenkinek reagálni,így inkább nem írok,hogy ne bántsak meg senkit.Kép
Éjszakák.Kép Jó,hogy nem válogatós Botond.Kép
Bence ma kapott először répa-krumpli főzit,meg narancsnak a levét is külön.Semmiféle érzelmet nem látok az arcán,mindent megeszik,amit adok,nem fintorog,de nem is örül.Kép
Az én alakom irigylésre méltó???? Hát nem is tudom...Kép Most még elmegy,de mi lesz nyáron,ha látszik is? Csak sajnos lusta vagyok tornázni.KépDe ha sűrűn lesz gond a lifttel,nem lesz gond a fogyókúrával.Kép Meg az erősítéssel.Szkanderban verhetetlen leszek! Kép
Puszi Nektek és jobb éjszakákat! Kép

Orsi:Csizma.Kép Gondolom egy kisebb vagyon lesz a cipő.Bár most talán vannak akciók így a tél végén.
Autósülés.Kép Várjuk a képet.
8-ig alvás.Kép Ez nekem csak álom.Kép Ma is 5-kor keltett a Picur.
Apa meg lebetegedett,itthon nyomja az ágyat szegénykém.Kép Remélem mi megússzuk!
Puszka! Kép

Rita:Manöken lánykád Kép

Üdv:Anikó
vakili

Vera!
Látom Ti is összekentétek magatokat sütőtökkel.Neked sikerült kimosni???? Mert én akármit is csinálok vele,nem jön ki.Kép
Kenguru:akkor megnyugodtam,hogy nem csak Bence lába nem fér bele.KépPedig én nagyon szerettem a nagyobbaknál,és lényegesen könnyebb lenne abban vinni,ha megint besz@rik a lift.Kép

Mese!
Jó utat Nektek! Kép

Maccs:a testedzés azért rám férne,de nagyon nem esett jól.Kép
Ördög és bohóc hópihe KépCsak úgy Rájuk rakta apa.Mindig a hülyeségen jár az esze.
A kikészülésem véresen komoly volt és sajnos most is az,pedig három gyerkőc és egy beteg apa mellett igazán nem engedhetem meg magamnak.Kép Ha jön a tavasz,biztosan jobb lesz.Időnként azért elszégyellem magam,mert van ugye három egészséges,gyönyörű manócskám,egy férjem,aki imád,és mégis gyakran kiborulok.Pedig de sokan cserélnének velem!!!
Fogorvos Kép Nem irigyellek!!!

Jerry:Michelin-baba Kép Hát igen!
Kenguru:ez eszembe sem jutott,hogy csak 10 kilóig jó.Kép Nincs is olyan ,ami tovább???? Elvileg akkortól ajánlják,ha már tud ülni,nem? Az enyém még nem tud,de súlyilag már nem jó neki?
Boogiezni jársz? Kép

Nanda:de jó Nektek,hogy Maxi így bírja az utazást.Bence a múltkor Szilvásváradtól hazáig üvöltött.Időnként meg kellett állni,hogy meg ne fulladjon.Pedig megetettem,tisztába raktam,de úgy utálja az ülést. Kép

Van még valaki,akinek nem reagáltam? Hirtelen csak ennyit találtam.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

nekem se tudta elküldeni, úgy hogy jól fel is bosszantott.. Megfpróbálom újra:
nemrég mondta le apa az indulást, hamarosan indultunk volna, mert több országból törölték a repcsijáratokat Prága felé, ott most van az, ami tegnap volt nálunk :-( de megyünk, csak épp holnap, pedig most sütöttem meg a sütőtököt, hogy legyen mit vinni, ne csak üvegeset :-( na sebaj, kibírja kb. 3 napig nem?!

Rita!
Útlevél holnapra csak ideért volna, de nem biztuk a véletlenre :-) na de mindegy.. Lányka csinike :-) Ja, képzeld, pénteken el kellett mennünk Auchanba, és Levike is kajabált ezerrel, mint Lili, ilyet előtte csütikor csinált először. Vicces volt :-)) Teljesen lenyűgözte az Auchan, meg az emberek, csak mondta a magáét.. Nem tudom, engem nem nyűgöz le egyik sem ott, sőt :-)

Macccs!
Hova jártok babaúszásra, esetleg MOM Park?

Nanda!
Köszi az infókat, még1: ti voltatok meleg éghajlaton, mi ugyan csak síelni megyünk, de márciusban már tűz ezerrel a nap, elég a 30- as és máshol 60- as védőfaktorú krémet ajánlottak 2 helyen. Szerinted? Ti mit használtatok? Jó, nem napoztatni akarom, de fehéren se jöjjön már haza :-)

Már nem tudom, mit akartam írni, és kinek, de mielőtt ez is elszáll, inkább elküldöm

megyek pürésíteni a sütőtököt..
Mese

Ja, a mi védőnőnk még nem ajánlja a banánt, bár sokan szeretik adni (én adtam neki kicsit, és bejött) mert nagyon- nagyon fog. Tapasztalat??
Helyette meggy, körte, szőlő (alma, őszib persze)

babafalva.hu vonalzó
meske

na sikerült!

Anikó, párhuzamosan írtunk :-) köszi, mégha csúszunk is, a lényeg hogy megyünk!
Nekem kijön a sütőtök simán.. próbáld esetleg ha nem, egy kis babaszappannal bekenni, nekem a kakis cuccra bevált.
Én használok kengurut, ici- pici kora óta, ajándékba kaptam, és 3 funkciós volt, amig picike volt, fektetve (ezt nagyon szerettem), aztán később ültetve, (de nem kell ülni tudnia) szinte mindig elaludt rajtam, és van egy hogy kifelé, de nekem az nem tetszik (és nem is értem hogy kell, meg kéne nézni a papíron.) Szóval ez Chicco (igy kell irni?) kenguru, nagyon massziv darab, de ahogy hallottam drága is. Hány kg- ig jó, nem tudom, amig bírja vinni az ember, én már nehezen, max. 1 h- t.
Persze Levike még csak kb. 7 kg (nekem bőven leég ez is), és vékonyka, mint Lilike, így nincs gond a lábával sem. Lehet csak a ruha miatt nem fér bele a gyerkőc?!

Szilvásváradi út- remélem Levi nem teszi ezt, mert 6 óra ordítás, na nem..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Most kelt fel a lelkem. 3 es fel orat aludt igy volt idom tanulni. Most mogottem az agyunkon sikitozva jatszik bujocskat a pizsamammal. Kép Nagyon szereti ezt a jatekot. Mikor mogottem a fuggony es elottem a Lili, Lili megfogja a fuggonyt, elhuzza az arcunk koze. Ilyenkor elszolom magam "Hol a Lili?" es akkor Lili kacagva visszahuzza a fuggonyt, erre en kukucsal meglepem. Kép majd ujbol elhuzza a fuggonyt elbujva moge, kacagva varja mikor mondom, hogy "Hol a Lili?", ha meghallja, sikitva es kacagva visszahuzza en meg kukucs-al ujbol elobujok. Imadja ezt a jatekot es olyan edes ilyenkor. Kép

Aniko: Nem probaltad, hogy Bencet a reggeli 5 oras keleskor megszoptatod es visszarakod aludni? Hatha visszaalszik.
Sutotok nekem kijon a Vanish Oxi-val. Egyebkent rajottem, hogy a muanyag eloke ami a kepen is van, sokkal praktikusabb. Forro vizzel lemosom hasznalat utan es ennyi. Gyorsan meg is szarad.
Es jo nagy. Kép

Mese: Melyik auchanba mentetek? Illetve hova jartok? En is hasznalok kengurut, de 3 havonta 1x. Kép Viszont Lili jobban szeret forditva ulni benne. Tehat, hogy elore nez. Kép De mar nem hiszem, hogy hasznalni fogjuk.

Na megyek Lilivel jatszani. Most szedi szet a hajamat. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Remélem elmegy végre a levél, tegnapelőtt írtam egy szép hosszú üzenetet és nem tudtam elküldeni.A guta ütögetett, mert természetesen nem wordben írtam, így elszállt. Tegnap meg nem tudtam belépni.

Csak pár mondat, amire emlékszem:

Macs: fitness menü - nem bízom különösebben benne. Te írtad a nagylétszámú plasztikai sebész csapat hosszú megfeszített munkáját? Mert rajtam is csak az segítene.
Boogie-woogiezni járok, egy héten egyszer edzésre, többet sajnos még nem bírtam beiktatni.

Rita: én látom a képen a fogacskákat! Lili tényleg kis manöken, aranyosak a képek. Vegyek nektek ajándékba egy fésűt ? Kép (na igen, ha valakinek van annyi haja, hogy el tudja aludni és kócos bír lenni Kép)
Mókuskátok is helyes, én is nagyom vágyom már ki a belvárosból, hogy legyen kertünk.

Még egy mondat, mert Manóci ébredezik (disznófülű felkelt reggel hétkor és nekiállt randalírozni, aztán persze kilenckor elaludt) és mennem kell turmixolni az almás-krumpliját.

Anikó: a kenguru egész kicsi kortól jó, támasztja a baba testét és fejét hátulról. Tudomásom szerint nincs olyan ami 10 kilós súly felett jó, arra már a komolyabb háti hordozók vannak. Azokban viszont már tényleg stabilan kell tudni ülni a babának. A kenguru tehát nem Bencusnak való Kép

Jerry
jerry

Na végre,tegnap 3-szor írtam,és egyszer sem küldte el,nagyon begurultamKép

Sziasztok!

Aniko,
nem baj,ha nem írsz ,én se tudok mindig,de magunkról írok néhány dolgot,és persze próbálok olvasniKépEzúton is bocsi mindenkitől.
Sütőtök:Én is a Wanish-ra esküszöm,de ami még nagyon jó,a régi jól bevált WU2 sampon.Kitűnő zsír és folt oldó.

Orsi,
Milyen ülést vettetek végül?
Itt megint akkora hó van,hogy alig tudtam hazajönni a két manóval.Már tényleg vége lehetneKép a télnek.Csizma:én idén akkora hótaposót vettem,olyan lábnyoma van mint a Yetinek,és vígan gázolok bele a térdig érő hóba is.Kép

Rita,
Nagyon édes Lili,tényleg milyen kis nyúlánk csajszi,Maya is ilyen volt,most is nő mint a bolond gomba. Majdnem 3 havonta kinövi a gatyáit.Kép
Kukucsjáték:Maxi is imádjaKép

Swen,
Lehet hogy a fogi a bűnös?Maxinak is voltak a múlt héten ilyen napjai,és állandóan a szájába nyúlkál szegénykém.

Mese,
én a picinek mindenképpen a 60 faktorosat vittem,a Mayára is 30-asat kenek,engem nem érdekel,ha nem barnul le,a lényeg,hogy később nehogy baj legyen belőle.Nem jó,ha kisgyerekkorban leégnek,és a bőrrákot is jobb már ilyenkor megelőzni.A pici babának 1 éves korig bőven elég ha árnyékban éri a nap,ne tedd ki közvetlen napsütésnek.Persze tavasszal nincs jobb mint egy jó napfürdőzés,de nagyon kis ideig,mert attól is csúnyán lepirulhat.Ha süt a nap,én azonnal kenem őket-persze nem télen-,és mondom a Maya így is lebarnul,a Maxi nem,viszont neki még nem kell.

Puszi mindenkinek,Nanda
nanda

Sziasztok!

En is irtam reggel, de elaszallt. Kép

Jerry: van fesunk, sot kefenk is. Kép Csak hat nem hasznaljuk. Kép Ha megfesulom utana ugyanugy szetall. Kép Elfekszi.

Nanda: kepet raksz fel a Mayarol mikor kicsi volt? Rem kivancsi vagyok. Kép Lili is allandoan a szajab nyulkal, talan jonnek a tovabbi also fogak? A felsoknek nyomat se latom.
Hotaposo. Kép Jol nezhet ki. Kép Nekem nincsen, pedig elkelne ide. Imadom a havat, de utalom az olvadot. Kép Ilyenkor elkel egy terdig ero vizhatlan gumicsizma.

Orsi: hol vagy? Alma tovabbra is izlik Gergonek?

Na megyek ebed, utana alvas Lilinek.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Ezt még tegnap írtam, de nem tudtam elküldeni. Most csak bemásolni van időm, de azóta úgysem jött senki. Remélem most sikerül feltenni!

Rita
Hajnalban fél 6-kor szopizott és utána már nem akart elaludni.Kép Általában még elalszik egy kicsit, de ma nem ment. Egyszer csak vége lesz ennek az időszaknak is!Kép
Ülés: Concord-Trimax-ot vettünk és 39.890 Ft volt. Adtak volna 5% kedvezményt, de csak ha készpénzzel fizetek és sajna nem volt nálam annyi, így kártyára nem adtak kedvezményt. Ebben a boltban a legolcsóbb, máshol ugyanez az ülés 41.790!
Kukucs: Gergő is imádja! Én be szoktam takarni, mikor mivel és akkor kérdezgetem, hogy " Hol van a Gergő? Hová bújt?" Ő meg teljesen mozdulatlan (nagyon cukiKép) és akkor egyszer csak lehúzom róla pl. a pokrócot és akkor nagyon nevet.Kép

Anikó
Attilának jobbulást!
Bencus evése:Kép Mi egyelőre tényleg csak kóstolgatunk. Ma is érdekes volt, mert nem fintorgott, de minden pici adagnál, amit a szájába tettem furcsán csinált, mint aki nem tudja lenyelni, vagy mindjárt öklendezni kezd. De közben meg vigyorgott.Kép Úgyhogy én arra tipplek, hogy még furcsa Neki az állaga, hogy nem folyékony, mert az alma levével nem volt semmi baja. Ezzel sincs, megeszegette, csak furi volt.Kép
Sütőtököt hol veszed? Vag üvegeset adsz?

És akkor a képekKép

Ezt a kis farmerrucit kapta Gergő Anyukámtól a féléves "szülinapjára"Kép
Kép
Kép

Ez pedig az ülésKép
Kép
Kép
Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Reggel óta próbáltam elküldeni, erre persze most már csomóan jöttetek, csak én nem vettem észre.Kép

Vettünk ma egy hótaposót, 30%-os akcióban és abban már vígan sétáltam.Kép

Sajna mo st nem tudok többet írni, mert Mókuska nem rajong az ötletért és egyfolytában kajabál.Kép

Majd jövök.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Nagyon jo az ules a kepen! Kép Es Gergo is cuki benne. Volt valami kislanyosabb szinu is az ulesbol? Kép
Ami a sutotokot illeti en a zoldsegesnel veszem, felvagom szeletekre, megsutom, majd miutan megsult, kikaparom es felturmixolom. Lili imadja. Ma is azt evett, de krumplival es csirkevel.
Kiprobaltam a Hipp-eset is az elejen, az se rossz. Sutotok-almas van csak. Bar nem veszek, mert jobb a friss, de vesztartalekra van a spajzban. Kép
Bar elsore kiprobalhatod az uvegest is. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Orsi: az a furcsa reakcio Gergonel, amikor eszik, azert van, mert most tanulja azt, hogy a nyelve elejerol a vegebe mozgassa a kajat, hogy lenyelhesse, es ha egy kicsit hatrebb megy, akkor oklendezhet is. De ezt hamar meg fogja tanulni. Kép
Farnerruci tunderi. Kép Csak nyarra mar kicsi lesz neki. Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Rita
KösziKép Hát igen, farmerruci már most is visítva jó!Kép Olyan pocakja van, hogy ha előrehajol, akkor szűk Neki.Kép De így harisnyával jó.
Köszi a tanácsot kaja ügyben. Én is gondoltam, hogy a szilárd kaja miatt lehet, hogy nem olyan simán lehet lenyelni, mint a folyékonyat.
Ülés: itthon csak 3 szín van, ez, egy sötétkék csíkos, szerintem az jó kislánynak és egy sötétszürke. amúgy a Concord.de oldalon megtalálod ezt az ülést, van róla törésteszt is és ott egy csomó szín van! Kár, hogy itthon nem lehet kapni, nem értem miért? Már gondolkozom rajta, hogy felcsapok autósülés forgalmazónak és akkor majd nálam lesz minden szín.Kép

PuszikaKép

ORsi

avocado

Rita,Íme az én kis ManómayámKép

Kép
nanda

Nanda
Tündéri a kép!Kép Ez akkor Maya? Nagyon hasonlítanak!

Majdnem elfelejtettem:

Soraya, Kakukkfű
Boldog hófordulót a manócskáitoknak!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Végre bejött a babanet!Tegnap este nálunk még mindig csak a vasárnapi állapotott mutatta.Mikor meg írtam nem tudtam elküldeni.
Rita!
Rájöttem hogy Göd város és ezért kérdeztem az okmányirodát.Bár ma dühöngtem mikor mentünk Mírát mázsáltatni a védőnőhöz ez város Kép Ezért utáltam mindig Gödöt télen mert ha olvadni kezd a hó akkor már úszni lehet mindenhol,de közlekedni gyalogosan azt már nem Kép
Alig volt valahol az út letakarítva.
Lili nagyon kis édes a képeken a kis sonkái Kép Kép
Orsi!
Nálunk meghülyült tegnapig a net mint írtam vasárnap volt az utolsó hsz Kép
Gergő is nagyon aranyos a képeken.Mírának is volt farmergatyója és imádtam benne.És az a nyelvkidugósmosolygós képért odavagyok.Tán berreg is hozzá?Lányomnak a mániája a berregés,de kaja közben nem csinálja Kép
Nálunk a bújocskázás a textilpelussal működik és imádja ha végighúzzuk az arcán közben hatalmasakat kacag,sikit Kép Imádom Kép
Anikó!
Bencus kukija brrrKép
A sütőtök kijött a rucijából,pedig nem kezeltem le semmilyen szerrel,csak kimosta a mosógép.
Nanda!
Megzabálnivaló a lányzó Kép Kicsinek is nagyon szép baba volt Kép Kép
A mázsálás eredménye :
8500gr és 68,5 cm.ÉS azt mondták előző hónapban,hogy már nem fog csak 30-40dekákat hízni.Erre Míra 80dekát hízott.Ezért fogyok én a combomból,torna helyett nagyon jó Kép Kép
pusz Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Először is:

Linó, Mariann
Boldog hófordulót a picurkáitoknak!Kép

Másodszor egy fontos hír! Ha valakit érdekel az a fajta ülés, amit mi is vettünk, most akcióban lesz a Mária Nagykerben (esz is a fene miatta, 7500 pénzt megspórolhattam volna!Kép), de csak korlátozott darabszámban, megkérdeztem telefonon. Tehát ha valaki akar, akkor sietnie kell! 32.450 Ft lesz! Mi 39.900-ért vettük! Benne van a Kismamaújságban is, a márciusiban.

Vera
Nagyon gyatra most a babanet, én is reggel óta próbáltam írni, de nem sikerült.Kép
Melyik képre gondolsz? Hol dugja ki a nyelvét? Különben szokta, de berregni nem berreg.Kép
Latyak: nálunk ugyanez a helyzet, folyik a lé mindenütt, alig lehet gyalog közlekedni.Kép Vettem egy hótaposót, abban most ok, de nagyon nehéz tolni a babakocsit. Főleg, hogy minden éjjel esik újabb adag, így ami tegnap elolvadt, az ma itt volt újra.Kép Ez van, egyszer csak tavasz lesz!Kép
Súlyhoz, centihez gratula!Kép
Mi ma mértük kaki és 4 órával a cicizés után és 9860 gramm volt! Leszakad a hátam!Kép Hosszban úgy tűnik nem nőtt, mert 71 centit mértünk.
Ja, hízásról: Gergő 170, meg 190 grammokat hízott mostanában! Úgy látszik megint nagyon növőben van.Kép

Lányok!
Merre jártok?
Gergő méreteit fentebb leírtam Verának.Kép Óriási már Mókuskám!Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

En itt vagyok, de egyszer se sikerult elkuldeni az uzenetemet. Kép
Ime amit irtam 16 orakkor:
Sziasztok!

Reggel mar irtam, de nem tudtam elkuldeni. Talan most. Nalunk nagyon rossz ido van. Hol omlik a ho, hol az eso esik, hol olvad minden. Es nagy a sar es a lotty. Igy egyaltalan nem tudok setalni, hacsak nem veszek egy terdig ero gumicsizmat. Kép
vagy egy olyan hotaposot ami Nandanak van. Kép

Nanda: Erre a kepre voltam kivancsi. Kép Gyonyoru Maya. Tiszta Maxi Maya is. Igy elmondhatod, hogy mindket gyermeked rad hasonlit. Kép

Lili 13 ora ota alszik, de most kezd ebredezni, ugyhogy gyorsan elkuldom.

Puszi mindenkinek Rita

Es most este:
Orsi: Nagyon nagy Gergo. Hihetetlenul gyarapszik. En meg nem tudom mennyi Lili, de jovo heten kedden megyunk a vedonohoz.

Vera: Mira gyonyoruen fejlodik. Ugy nez ki neked is nagyon jo az anyatejed. Kép Nagyon szepek a meretei. Nekem Lili csak a 6-7 honap kozott nem gyarapodott semmit sulyban, nem ugy mint hosszban. Kivancsi vagyok most hogyan allunk.
En se szeretem a latyakos olvado havat, de azt hiszem ez nemcsak Godon van, hanem minden varosban ahol az utcakat nem takaritjak. En azert imadom Godot. Kép Semmi penzert el nem mennek innen. Kép
Lili iszonyatosan elenk es rengeteget mozog. Egesz nap kuszik-maszik. Mar mindenhova kovet. Konyhaba, wc-be. Most mar minden pillanatat figyelni kell, hiszen ma mar a locsolokannat is megtekintette belulrol, ismerkedni akart a viragok izeivel. Kép De szerencsere vannak orak amikor egyedul eljatszik a jatszoszonyegen. Mar probal felallni es ha falamire feltamaszkodik, felhuzza a popsiat, mintha felallna, de aztan eldol. Kép

Orsi: mikortol lesz pontosan ez az akcios ar??

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Tegnap éjjel óta nem működött a bnet nekem sem így most küldöm a tegnapi hsz.-t! Kép

Sziasztok!

Újra itt... És még nincs hajnali kettő sem! Kép
Megjártuk a hadak útját. Nálunk az az alapprobléma, hogy Lili utál háton aludni, ezért a babakocsiban sem, de az autós ülésben sem alszik szívesen.. Így odafelé félúttól kézben randalírozott a csajszi. A rokonlátogatás letudva, apósom mintha nem telt volna el fél év, örömködve megjegyezte: Na végre van már lány unoka is! Hmmm.. Láttuk az ükmamát, meg a dédmamát is. A hugoméknál aludtunk, úgy elkényeztette a gyereket, hogy a popija egy percig nem sok, annyira nem ért le az ágyba, Kép Kép, mondtam is, hogy nagyon meg fogom én még bánni ezt a nagy kirándulást.. Kép A jó kis megszokott napirendünk totál felborult, este jó későn fekszünk, és reggel jó későn kelünk megint.. Kép Remélem azért lassan ez helyre fog állni.
A hazaút nagyon gáz volt, olyan útviszonyok voltak a Mecsekben, hogy 3 elakadt kamion mellett mentünk el a nagy a hóesésben, és mint mikor Jubakka fénysebességre kapcsol jöttek a hülye kis hópihék fehér csíkokként szembe.. Kép És persze volt egy-két elmaradhatatlan bravúroskodó előzőbajnok az utakon megint.. Azért a 220 km-t sikerült 4 óra 15 perc alatt biztonságosan megtennünk! Kép
Most egy kicsit le vagyok konyulva, mint a bili füle, mert a legkedvesebb háziállatkám beadta a felmondását. Kép De édes volt, mert megvárt minket, tegnap még elköszönt tőlünk.

Hadd ne írjam le külön-külön mindenkinek, hanem csak így egyben: Tündérszépek ezek a babák mind egy szálig! Kép

Mese! Úgy halottam, hogy a síelésnél arra is figyelni kell, hogy a szeme ne sérüljön, és optikusnál /ha minden igaz/ lehet szerezni mini napszemüveget a babának. Úszás: a Campona melletti Hófehérfókába járunk.

Orsi! Kép Mi is kipróbáltuk a hozzátápit ma.. Kép Hát haláli volt a gyerek, ő is öklendezett, még a vaníliás péptől is.. Kép Kérdezhetek valamit? Mit iszol napközben?? /majd ha válaszoltál elmondom, hogy miért kérdezem! Kép/

Vera! Úszás-Panó: hát most már tudom hogy néz ki Panó, de közben muszáj volt átigazolnunk egy későbbi csoportba, mert Lili akkor kevésbé álmos, és jobban bírja a gyűrödést, így a nagy összeismerkedés elmaradt! Kép

Rita! Mi az uszodában vettünk kis úszógatyót, az alá nem is kell "vizi"pelust /ami úgy hallottam jó húzós áron van/ húzni, de nem tudom mennyivel gazdaságosabb így, mert ez 1600 ft kerül, viszont a babák elég hamar nőnek, így lehet, hogy legközelebbre már az sem lesz jó. A gatyó oldalára az van írva, hogy babashop, tehát lehet, hogy az internetes babashopban is meg tudod rendelni. (ha jól emlékszem: www.babashop.hu Kép). Te mit tanulsz?

Swen! Kép Idegenforgalmi és szálloda szakot végzek a Szolnoki Fősuli Bp.-i távoktatási tagozatán. Kép ÉS ha nagy leszek akkor majd "közgazdász idegenforgalmi és szálloda szakon" végzettséggel fogok rendelkezni. Ezt csak azért írtam le, mert marhául tetszik ennek a szimpla megnevezése! Kép Hála istennek a baba apa alvókáját örökölte (sok más jó vonással egyetemben! Kép). Babád rossz alvása Kép Jobb éjszakákat nektek!

Anikó! Kukac-betegség Kép. Jobbulást. Kiborulás: azért megértem ám nagyon, hogy ki vagy készülve, én ezzel az egy kis poronttyal is néha a teljesítő képességem határaira érek, nem ám ekkora családdal.. Kép Talán egy kis vigasz, hogy itt vannak a netes csajok, /és most már én is Kép/
és igyekszünk jól felvidítani, és felajánljuk virtuális vállunkat támaszul és sírópárnának! Kép Aztán mars vissza a kölkökhöz, és vidámkodás! Kép
Más: kenguru helyett a hordozó kendőt próbáltad már? Ott ha jól tudom nincs súlyhatár /bár ennek konkrétan soha nem néztem utána/, nincs meghatározott méretű lyuk a lábaknak, és több módon is fel lehet kötni, ami azt eredményezi, hogy a hátadnak a legjobb pozíciót meg tudod találni. Alakra meg irigyirigyirigy!

Jerry! Kép Igen, én vagyok a plasztikai sebészek réme! Kép Azért a heti egy alkalom is nagyon jó, sokkal de sokkal jobb a semmi! Kép Kép Ez a boogie olyasmi, mint a verseny-rocky nem?

Mára ennyit belőlem! Kép
Jóéjt mindenkinek, remélem babák nem tartanak éjjeli műszakot!Kép
puszi:
Macs

Vidításként itt a múltkor beígért szilveszteri lebukós kép !
Kép
Mielőtt kihívnátok a családjólétiseket, a kupakra volt ráhúzva a cumi! Kép
maccs

SziasztokKép

Rita
Ez az akció most kezdődik és mondták, hogy korlátozott darabszámban lesz csak, így gondolom nem sokáig. Szerintem hívd fel őket. A telefonszám: 06-1-3402392, Mária Nagyker.

Macs
Én főleg Laktoherbet iszom a vízen kívül, de vizet már egyre kevesebbet. Nem voltam soha egy nagy ivós, de most ugye a szoptatás miatt muszáj, így reggel megcsinálok magamnak majdnem másfél liter laktoherbet és az estére elfogy. Meg még víz is megy mellé, így kb.2 litert iszom meg egy nap.
Kíváncsi vagyok miért kérdezted!Kép

Voltunk ma a piacon Anyukámmal, vettem sütőtököt is és répát egy biozöldségesnél, meg almát a nénikénél, ahol a múlt héten is. Kíváncsi vagyok Mókuska reakciójára, ma kipróbálom a sütőtököt.Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?