Tegnap éjjel óta nem működött a bnet nekem sem így most küldöm a tegnapi hsz.-t!
Sziasztok!
Újra itt... És még nincs hajnali kettő sem!
Megjártuk a hadak útját. Nálunk az az alapprobléma, hogy Lili utál háton aludni, ezért a babakocsiban sem, de az autós ülésben sem alszik szívesen.. Így odafelé félúttól kézben randalírozott a csajszi. A rokonlátogatás letudva, apósom mintha nem telt volna el fél év, örömködve megjegyezte: Na végre van már lány unoka is! Hmmm.. Láttuk az ükmamát, meg a dédmamát is. A hugoméknál aludtunk, úgy elkényeztette a gyereket, hogy a popija egy percig nem sok, annyira nem ért le az ágyba,
, mondtam is, hogy nagyon meg fogom én még bánni ezt a nagy kirándulást..
A jó kis megszokott napirendünk totál felborult, este jó későn fekszünk, és reggel jó későn kelünk megint..
Remélem azért lassan ez helyre fog állni.
A hazaút nagyon gáz volt, olyan útviszonyok voltak a Mecsekben, hogy 3 elakadt kamion mellett mentünk el a nagy a hóesésben, és mint mikor Jubakka fénysebességre kapcsol jöttek a hülye kis hópihék fehér csíkokként szembe..
És persze volt egy-két elmaradhatatlan bravúroskodó előzőbajnok az utakon megint.. Azért a 220 km-t sikerült 4 óra 15 perc alatt biztonságosan megtennünk!
Most egy kicsit le vagyok konyulva, mint a bili füle, mert a legkedvesebb háziállatkám beadta a felmondását.
De édes volt, mert megvárt minket, tegnap még elköszönt tőlünk.
Hadd ne írjam le külön-külön mindenkinek, hanem csak így egyben: Tündérszépek ezek a babák mind egy szálig!
Mese! Úgy halottam, hogy a síelésnél arra is figyelni kell, hogy a szeme ne sérüljön, és optikusnál /ha minden igaz/ lehet szerezni mini napszemüveget a babának. Úszás: a Campona melletti Hófehérfókába járunk.
Orsi!
Mi is kipróbáltuk a hozzátápit ma..
Hát haláli volt a gyerek, ő is öklendezett, még a vaníliás péptől is..
Kérdezhetek valamit? Mit iszol napközben?? /majd ha válaszoltál elmondom, hogy miért kérdezem!
/
Vera! Úszás-Panó: hát most már tudom hogy néz ki Panó, de közben muszáj volt átigazolnunk egy későbbi csoportba, mert Lili akkor kevésbé álmos, és jobban bírja a gyűrödést, így a nagy összeismerkedés elmaradt!
Rita! Mi az uszodában vettünk kis úszógatyót, az alá nem is kell "vizi"pelust /ami úgy hallottam jó húzós áron van/ húzni, de nem tudom mennyivel gazdaságosabb így, mert ez 1600 ft kerül, viszont a babák elég hamar nőnek, így lehet, hogy legközelebbre már az sem lesz jó. A gatyó oldalára az van írva, hogy babashop, tehát lehet, hogy az internetes babashopban is meg tudod rendelni. (ha jól emlékszem:
www.babashop.hu ). Te mit tanulsz?
Swen!
Idegenforgalmi és szálloda szakot végzek a Szolnoki Fősuli Bp.-i távoktatási tagozatán.
ÉS ha nagy leszek akkor majd "közgazdász idegenforgalmi és szálloda szakon" végzettséggel fogok rendelkezni. Ezt csak azért írtam le, mert marhául tetszik ennek a szimpla megnevezése!
Hála istennek a baba apa alvókáját örökölte (sok más jó vonással egyetemben!
). Babád rossz alvása
Jobb éjszakákat nektek!
Anikó! Kukac-betegség
. Jobbulást. Kiborulás: azért megértem ám nagyon, hogy ki vagy készülve, én ezzel az egy kis poronttyal is néha a teljesítő képességem határaira érek, nem ám ekkora családdal..
Talán egy kis vigasz, hogy itt vannak a netes csajok, /és most már én is
/
és igyekszünk jól felvidítani, és felajánljuk virtuális vállunkat támaszul és sírópárnának!
Aztán mars vissza a kölkökhöz, és vidámkodás!
Más: kenguru helyett a hordozó kendőt próbáltad már? Ott ha jól tudom nincs súlyhatár /bár ennek konkrétan soha nem néztem utána/, nincs meghatározott méretű lyuk a lábaknak, és több módon is fel lehet kötni, ami azt eredményezi, hogy a hátadnak a legjobb pozíciót meg tudod találni. Alakra meg irigyirigyirigy!
Jerry!
Igen, én vagyok a plasztikai sebészek réme!
Azért a heti egy alkalom is nagyon jó, sokkal de sokkal jobb a semmi!
Ez a boogie olyasmi, mint a verseny-rocky nem?
Mára ennyit belőlem!
Jóéjt mindenkinek, remélem babák nem tartanak éjjeli műszakot!
puszi:
Macs
Vidításként itt a múltkor beígért szilveszteri lebukós kép !
Mielőtt kihívnátok a családjólétiseket, a kupakra volt ráhúzva a cumi!