2007.05.17 14:35
Szerző: ákosbenianya
Elszállt minden amit irtam. Bocs, ha nem reagálok mindig mindenkire, most is azért szállt el, mert visszamentem elolvasni az előző oldalt, hogy reagáljak, erre eltűnt amit eddig irtam. Szóval minden hó és évfordulósnak sok bódogságot, sajna nagyon gyenge vagyok évfordulómegjegyzésben, örülök, ha a szűk családét nem fejeltem el, ezért tudjátok :alapból mindenkinek mindig minden jót kivánok.
Katus, nyomozol? Mi az hogy civil?
Ja, a böcsületes nevem Sebestyén Andrea, Andi és Szolnokon élünk.
Gabella, próbálj ismerőssel hozatni homeós bogyókat Szegedről, előtte kérj a gyógyszertárban füzeteket, kék, sárga és zöld van, ingyen adják- homeopatiáról mindenkinek, kismamáknak és babáknak. ez a 3 fajta.Én a császárra is azt használtam, a kismamásban van benne a szer. ajánlom akik most szülnek még majd. Gátsebre is vannak bogyók.
Azokban minden benne van, én mindig ezeket nézem, de van 3 könyvem is. Kérdezz mindig!
Meteor! Szerintem Te MÁR felhasználó vagy, még nem haladó, már nem új, hanem mezei felhasználó. Ez már előrelépés! Kineveztek!!!!
Katus, megirnád mi a kórság ez a 90 napos, nem haltál bele? Az nem olyan, hogy egy napig csak egyfélét ehetsz? Nem állitom, hogy elég ehhez az akaraterőm. Ma tornáztam, pirospont!
Colett! iiggeeen, igen, még még még, ilyen tanácsokat!! Rákattantam a témára, sos le kell fogynom, jön a strandszezon !!! 4-5 kiló megy 1 hónap alatt?A hullahoppnak milyen legyen az átmérője? Kipróbáltam a lányomét, bepisilt a röhögéstől a család.
Kitti én szivesen nyilatkozom, de épp most nem kell ezen rágódnom, a gyed áldása, a suli előtti utcsó nyarat együtt töltjük, strandolunk és csődbe megyünk, de ez az utolsó szabad nyár. Egyébként már 6 éve igy terveztük, hogy elsős legyen a lány, de a kicsi már eljátson egyedül addigra önjáró legyen, hogy tudjak foglalkozni, itthon lenni az elsős lányommal. Meg én alkalmatlan személyiség vagyok 2 picire. Az egyik legyen készen, aztán jöhet a másik. Na erről nem akarok vitát nyitni, nekünk ez jött be, vannak érvek a kis korkülömbség mellett is jócskán. Szerintem ez gyerek, család és anya ,vérmérséklet,meg személyiségfüggő is.
Tavaly sajna én 3 hónapot kórházban voltam a pocakkal, a nyarat az uram és anyukám vitte. Előtte évben felváltva mentünk szabira és anyunál is volt Blanka, estére mindig hahaztuk, most meg már haza sem akar jönni, van hogy 3 napot is ott alszik, csak 2 km a házuk a várostól, kint a holt-Tisza parton, csodás nyaralókörzetben, kedvenc kutyákkal. Ezért költöztünk le ide, pesten semmi segitségünk nem volt.
A kolléganőm akinek kamionos a férje nyári oviba adja, mindig van ovi, egész nyáron ügyelnek, a kisfiú még élvezte is, hogy új gyerekkel ismerkedhet, meg mások az ovonénik.
A másik kolléganőm most válik 2 különböző apától való 2 lánnyal, egyedül tartja el magukat, robotol, a gyerkők mindig a stúdióban lógnak, de nálunk bababarát a szeri, mindig van aki kiszalad velük a játszóra, rajzolnak, mesét néznek, az udvaron szaladgálnak, vagy a vágó fiúk ölében ülnek. De azért ez sem megoldás, szóval elég nehéz ügy, fogalmam sincs mi lesz ha Blani isis, Beni meg bölcsis lesz, mi meg dolgozunk. Csak a nagyi marad, de csak az itteni, mert 3 év alatt nem engedem sehol ott aludni-Vekerdy, meg az anyai szivem.
Anyukám olyan mint a 2. anyjuk, sokat van velük, ismeri minden rezzenésüket.
Lányok a lényeg. Áldom az anyai ösztöneimet, hogy nem szigorkodtam most a suttogóval, levittem most Benit a dokihoz, ráhúzódott a jobb fülére a nátha meg a köhögés. 1 hónapja hurutos, de még most is megúsztuk az antibiotikumot. szoptatok ezerrel, vedelem a citromfűteát, neki is adok, meg 2000 c vitamint dobok be minden nap, had menjen a tejbe.Szóval ezért ébredt, szegénykém. Még láza sem volt, azt mondta a doki ügyi vagyok, hogy levittem, (éjjel az idegtől, hogy megint ébredt nem ezt gondoltam)még csak kicsit piros belül a füle, csak orrcseppet meg köptetőt irt, meg lámpázom itthon. Ja meg cataflamot is irt.Meg porszivózom 5x naponta.Azt mondta 2-3 nap alatt rendbe jön, mert nagyon időben csiptem el.huhh.Ezt majdnem elcsesztem.Még jó hogy vannak ösztönök, meg megszólal bent a vészcsengő, ami felülirja az okoskodást meg a könyveket.
benianya