Új privát üzeneted érkezett!

Mamacica!

A menszim eléggé furin jött meg. Csak pecsételgetett, nagyon nagyon kevés volt (tisztasági betétet használtam csak), egyébként máskor nem szokott ilyen gyenge vérzésem lenni. És mindenhol azt olvasom, meg tapasztalt anyukák mondták, hogy az elején még jelentkezhet ilyen pecsételős vérzés.

Ildi
másikildikó

Sziasztok, szép jó napot mindenkinek!

MásikIldikó szia! Amíg nem jön meg, ne szomorkodj, nekem csak a harmadik tesztem lett pozitív! HajráKép Egy-két nap mulva ismételd meg, remélem, nem fog addig megjönni...

Lányok, akiknek már mozog a pinduri a lakhelyén! Annyira irigyellek Titeket! Úgy várom már, hogy végre az én pindurim is adjon valami jelet magáról, mert elég nehéz elhinnem, hogy gyermeket várok, néha nem is érzek semmit, annyira jól vagyok...
Tiszta lökött vagyok, néha megnyomogatom a melleimet, hogy feszül-e még, és minden wc-re menetelkor meglesem az alhasamat, hogy domborodik-e még egy icipicikét a szeméremcsontom felett... aztán megtapizom óvatosan, megsimizem, és megnyugszom... hát nem vagyok gyagyás? Kép DedeKép

Na, elég belõlemKép

cupp, Beja (13dik)
Beja

Beja!

Nem vagy gyagyas, en is ezt csinalom.
Penteken jelentkezem, kivancsi vagyok, emlekszel-e meg ram? Gondoltal-neha ram?
Hianyoztam-e?

Eleanor (hamisnev)
Névtelen

Szia Bea!

Nem vagy gyagyás. Én is amikor WC-re megyek mindig megsimogatom a pocimat és akkor is ezt tettem amikor még semmi nem látszott csak tudtam, hogy baba van odabent.

Olyan aranyos vagy ahogy leírtad, azt hittem csak én csinálok ilyesmit.

Puszi
Mónika holnap 17

Sziasztok!

Még1Kata! Én kérdeztem a kismama fürdöruhát, mert egyszerüen sehol sem kapok olyat, aminek E kosaras melltartója lenne. A Kismamában levöket hol lehet megvenni?

És akkor most egy nagy negatív élménybeszámoló:
Elindultam a múlt héten beszerezni néhány cuccot, mert a nadrágaim már nem érnek össze a hasamon, és a bikiniket se nagyon tudnám már felvenni.
Jártam a Mamutban abban a francia divat üzletben, amit itt ajánlott valaki. Hát, tényleg nagyon drága, 25-30 ezer forintért adtak volna egy nadrágot. Ráadásul amelyik tetszett volna, az nem volt a méretemben. :-(
Ekkor még nem kedvetlenedtem el, átmentem a WestEnd-ben lévö kismamaboltba. (Szintén itt olvastam róla sok jót.) Nos, ott volt néhány nagyon klassz nadrág, egyik jobban tetszett, mint a másik. Az áraik is egészen jók tényleg, 7-8 ezer forint körül voltak azok a nadrágok, amik tetszettek. DE: egyikböl sem volt az én rendkívül extrém M-es méretemböl!!! Kép Volt jó sok S-es, és néhány L-es, de M-es nem. Nagyon tetszett kétféle nadrág is, hát megkérdeztem, hogy mikor kapnak utánpótlást, mikor lenne érdemes érdeklödnöm. Erre az eladó hölgy közölte, hogy itt a nyári kollekció, ö nyári cuccot már nem kap az idén! Megjegyzem, a múlt héten történt, még böven május volt... Kép
A Benettonban is lett volna egy klassz pamutnaci, de XS-es volt az egyetlen létezö méret belöle, és egyébként is csak otthoni használatra lett volna jó, ehhez képest majdnem 10 ezer forint volt.
Ezek után elmentem a Kékgolyó utcába az Anita kismamaboltba, hátha kapok fürdöruhát. A küszöbröl beljebb se hívtak, közölték, hogy NINCS!, de rendesek (?) voltak, mert elmondták, hogy az egész készletüket nagyban megvette a mittudoménmilyen nevü kismamabolt, ami a Váci úton van, a Reno-udvarban. Jó, oda is elkocogtam. Ott nem is nagyon akartak tudni Anita fürdöruháról, de volt a készleteik között E kosaras fürdöruha, 46-os méretben... (Nekem max. 40-es kellene.) Akkor elmentem a Triumph márkaboltba, abba, amelyik a Deák tér mellett van egy kis utcában, mert tudom, hogy a Triumph méretezi melltartó szerint is a fürdöruhákat. Ott lett volna is a méretemben BIKINI!!!, de fürdöruha sajnos nem... Kép
Szörnyen elegem van az egészböl, pedig még csak a 12. héten tartok. Böven lesznek még öltözködési problémáim december végéig... Kép
Nektek is ilyen komoly gondot okoz pici-pocira való kismamacuccokat beszerezni, vagy csak én vagyok elátkozva?!?! Kép

Márti
Márti

Szia Ildi!

Ne add fel! Nekem is negatív volt az elsö teszt eredménye, aztán meg mégiscsak ott lapult a kis huncut. Egyáltalán nem biztos, hogy ciklusközépen fogant, tehát a mensi elött nem biztos, hogy megvolt már a teszt eredményességéhez szükséges 8-10 nap. Szerintem 3-4 nap múlva érdemes újra megpróbálni egy tesztet.

Márti
Márti

Eleanor, édes vagy, de az igazi neved jobban szeretném tudni...
B.
Beja

SziasztokKép
Kedves BGabi,ugy latom te szerkeszted a tablazatot.Lehetseges lenne bekerülni?A mult heten irtam elöször hogy csatlakoznek hozzatok.
Szilvia 27eves,elsö baba 25.hét.Svajcban élek de Bp-en fogok szülni.Elöre is kösziKép
Minden jot lànyok
Szilvia

Márti,

Nekem is vannak problémáim az öltözközdéssel, mert abban a stádiumban vagyok, amikor poci még nincs de a nadrág már szorít. A kismamacucc még nem jó, a normál meg már nem. Kép Kép
Tegnap sikerült vennem egy megkötős nacit, majd hordom amíg le nem szakad rólam. Jobb lenne ha meleg lenne, mert a nyári ruhák jók lennének.

Fel a fejjel! Majdcsak találsz magadnak rucit. Nekem itt Szolnokon még kevesebb az esélyem... Egy kismama bolt van, undorító ruhákkal. Szerencsére anyukám fantasztikusan varr. Neked is ajánlom, a mostani kismama újságban van pár jó szabásminta ha tudsz varratni..

Puszi,

Mamacica
Mamacica_9

Beja,

Biztos voltam benne hogy rögtön rajössz, de tevedtem.
Te, neked szokott huzni az alhasad? Tenyleg latsz gömbölyödest a szemerem csont fölött?
En igen, pedig csak a 11.hetben vagyok! Kemeny es tisztan kitapinthato. Hülye vagyok?

Eleanor
Névtelen

Szia Mamacica!

Pont így vagyok mint te! Éppen csak, hogy nem érnek be, vagy ha beérnek, akkor kénylemetlenek a régi nadrágaim. Van egy csomó nyári ruhám, ami jó lenne, de hideg van, és egyébként is a nadrágot szeretem jobban. Aztán van egy megkötös derekú nadrágom, de az is elég vékonyka, és kész. Tegnap kínomban felvettem egy régi gombos farmeromat, és beföttes gumival rögzítettem magamon. Mit ne mondjak, elég hülyén néztem ki... Kép
Szolnokot imádom, onnan költöztem Pestre egy bö évvel ezelött, és máig hazavágyok, de arról tényleg fogalmam sincs, kismama boltokkal hogy van ellátva.
Sajnos varrni se én, se senki más a családomban nem tud, és nem is nagyon szeretek varratni, mert amikor az ember megrendeli a ruhát, még fogalma se lehet, hogy tényleg tetszeni fog-e, jól fog-e állni, stb. Az üzletben felpróbálom, ha nem tetszik, ahogy áll rajtam, akkor visszaakasztom. De ha nekem varrták, akkor nem mondhatom, hogy ó, milyen elönytelen nekem ez a szabásvonal, inkább mégse kell ez a ruha...

Márti (12.)
Márti

Halló.

70 kilós lettem 1 hét alatt! Babi "létrejöttétöl" 5 hónap alatt hiztam meg 60-ról 66-ra, most meg 1 hét alatt 4 kg. Ami a legfurább, hogy nem látszik sehol, a hasam elég nagy már, de kemény, Szóval nem értem. A védönö persze ezen is elcsámcsogott, közölte, hogy nem lesz jó vége, ha ilyen ütemben hizok. Megkérdeztem töle, melyik ütemre gondol, az elsö 5 hónapéra vagy a múlt hetire + mondtam azt is, hogy nem fér belém túl sok kaja a babától, mert ha sokat eszem, nem tudok kiegyenesedni, úgy feszül a hasam. Nem tetszett neki, mondta, hogy ez az én érdekem.
Biztos rossz volt a mérleg...
Pocok

OFF bocsánat..

Márti!

No, akkor földim vagy? Kép Szolnokon éltél egy évvel ezelőttig? Merre laktál? Hány éves vagy? Nem csodálom hogy honvágyad van. Én 2 hónapig laktam Kecskeméten, utána húztam haza, nem birtam megszokni.

Puszi,

Mamacica
Mamacica_9

Szija mindenki!

Mamacica! Majd irj, hogy milyen volt az UH!
Beja! Én is ugyanezt szoktam még a mai napig csinálni. Reggelente nézem a hasam, hogy megvan-e még Kép
Márti! Hát ez tényleg peches vásárlás volt Kép Én úgy vásárolok, hogy ha elmegyünk sétálni, akkor közben megnézem a kirakatokat, vagy beugrunk egy-egy boltba és ha ilyenkor megteccik valami, megveszem. De igy célirányosan még nem indultam el vásárolni, félek, hogy nem találnék semmit a nagy keresgetésbe és ideges lennék.

Szijasztok, Lara-22
lara (lara)

Sziasztok!

Ma voltam UH-on és a Kismanó BPD-je 36 mm. Ezzel egy héttel nagyobb mint a kora alapján lennie kéne. Nagyon édes volt a pici, éppen az UH alatt fordult hasra. Tünemény volt! Szóval ezek után rögtön el is küldött a dokim vérvételre. Ugyhogy most egy kis izgulás az AFP miatt.

Erás! Itt vagyok! Kép Csak sajna nem mindig tudok írni. Én a Megyei Szülészetre járok Varga Tamáshoz. Nagyon jófej, aranyos és nagytudású doki.

Sziasztok
Katus
Katus15

Márti!

Én most 27 hetes vagyok de én is igy voltam a ruhákkal mint te. A végén a Józsefvárosi piacon vettem XL-es méretû halásznadrágot és az még most is jó, igaz gumis, de nagyon kényelmes mert nem vág, a gumi több soros. Arra számolj ha veszel, hogy egy kicsit összemegy, 1200-1500 Ft között van és divatosak is.

Vica
tvica 27

Sziasztok!

Voltam ma tanácsadáson, és sajnos egy "kis" gond van. Kép
Az AFP érték ugyan jó lett, de vizsgáták a Hcg szintet is, ami magasabb lett, mint kellett volna (2,4). A védõnõ rögtön el is küldött "nagyon alapos" genetikai ultrahangra, de sajnos csak holnap lesz rendelés, ezért át kell aggódnom az éjszakát. (Meg a délutánt meg a hajnalt) Kép
A védõnõ azt mondta, hogy ne aggódjak, mert lehet, hogy elszámolták, de lehet, hogy amiatt más az érték, mert késõbb volt a peteérésem (ez valóban igy van). De sajnos lehet, hogy nem egészséges a kicsi. Szóval holnap ultrahang, és ha nem találnak semmit, akkor örülni fogok, ha nem, akkor felajánlják az amniocentézist. El sem tudom képzelni, mit csinálok, ha gond van...Kép
Az amniocentézis eredményre 4-6 hetet kell várni, és addigra már a baba életképes lesz méhen kivüli életre. Huh..nem tudom..Kép
Ami jó volt ma, hogy meghallhattam a baba szivhangját. Azt sem tudtam sirjak-e vagy nevessek..Kép

Másikildikó!
Én is azzal a teszttel teszteltem, amivel te (azt irják, hogy már a 3 napos terhességet is kimutatja), ennek ellenére az én 5 naposomat nem tudta kimutatni, pedig akkor már megvolt a babám!

No, bucsuzom, gondoljatok rám!
helga - 18

Sziasztok Lányok!

Boltok: A Nyugatinál, a MacDonaldsal átellenben van egy kisáruház, ott az egyik bolt egy kismama bolt. Én ott vettem anno egy kismama nadrágot, a 3. hónapban, ami végig jó volt rám, pedig a végére már télleg gigászi volt a hasam (még a babanetesek is sokan elámulnak, amikor meglátják fényképen). Kb. 4000 ft volt.
Van még egy kismama butik a Baross utcában is, elég olcsó és sokféle cuccuk van.
Van még egy a Jászai Mari térnél, elég bent, a Podmaniczky (?) utcában.
A Plázákban és hasonlókban, sajna, ritka drága minden cucc, és mintha mindet nádszálvékony kismamákra varrták volna. A fenti boltokban mindenféle méret van.

Puszi:

Dia
Dia

Sziasztok!
Tegnap voltam UH-n! Es lattam! Jol van! Vert a pici szive! Kép Olyan edi volt! Kép Ammikor meglattam elsirtam magam az oromtol KépNagyon izgultam, hogy minden rendben legyen! Paromat is behivtak, neki is nagyon tetszett a picuri!
Azt mondtak, hogy pontosan akkor amekkoranak kora alapjan lennie kell es a szules varhato idopontjanak dec. 19-23 kozotti idopontot jeloltek meg, tehat egy kicsit elcsuztam. Gabi, javitanad? Legyszi ird at dec. 21-re, az pont a ketto kozott van... Koszi.
Kulonben van hullamokban elojovo hanyingerem, kulonosen ha kajara gondolok, peldaul most a vilagbol is ki tudnanak kergetni kedvenc milanoimmal... Kép Olyan furcsa erzes, hogy "lakik" bent nalam valaki! Legszivesebben en is allandoan nezegetnem! Kép

Kinga! Nagyon orultem a hirnek es nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen!

Nagyon sajnalom ami Ancsaval tortent, szornyu lehet neki a masodikat is elvesziteni. De tenyleg nem szabad feladni, tobb anyukat ismerek akiknek 2 vetelesuk volt es azota mar van 1-2 aprosag mellettuk.
Beja, beszeltel vele azota? Az orvosod is csinalt nala UH-t? Ugy emlexem, hogy az elozo orvosa nem talalt szivhangot... lehet, hogy mar akkor problema volt?

Koszi a linket, Niki K.! Nagyon tetszett! Kép

Helga! Nagyon, nagyon szoritok Neked, hogy minden rendben legyen az UH-n! Meg nem is hallottam ilyet, hogy a tul magas hcg ertek gond... Legyszi irjal egybol UH utan! Biztos, minden rendben lesz! Nagyon drukkolok!

Vigyazzatok tovabbra is magatokra es a pocaklakokra! Picur 11het 3 nap
Gabi, ugy latom a heteim is el vannak irva, javitanad legyszi? Koszi! Kép
Picur11

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem ti is jól vagytok! Velünk semmi újság. Remélem ma megtudom mondani munkahelyen is, és nem kell az asztal alatt olvasnom a Kismama újságotKép!

Beja, én sem igen tudom elhinni, hogy van pocaklakóm, szinte minden nap megnézem az UH-os videót, de még így is hihetetlen! Az UH-ról jut eszembe, tegnap megnézte anyukám is és rácsodálkozott, hogy már ilyen nagy?! Mondtam neki, hogy 72cm-es TV-n perszeKép, hogy nagy, egyébként akkor még csak 5,5 cm volt.

Helga, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Mindenkinek szép napot!

Orsi
Orsi-12

Sziasztok!

Megvolt az első UH! Kép Láttam a pici cicám szerlememet! Kép 18 mm hosszú! Ez a doki szerint megfelel 8 hetes és 2 naposnak, de úgy emlékszem Bejáé nagyobb volt 8 hetesen... Egyébként minden rendben van, láttuk hogy dobog a szive, annyira édes volt! A papája szárnyal, azóta is mondja, hogy mennyire aranyos volt. Ő nem egy kis foltot látott, hanem látta benne a mi pici cicánkat. Nagyon örülök, hogy ennyire átélte. Kép
Valódi csodát élhettünk át tegnap, láttuk a picike életet amit igazán ketten hoztunk össze, kettőnk remekműve. Teljesen beleszerettünk és vigyázzuk őt mostmár egész éltünkben!

Kellemes napot neketek!

Mamacica
Mamacica_9

Sziasztok, jó reggelt!

Picur, szija!

Nem, azóta nem beszéltem vele, egy SMS-ben megírtam Neki, hogy majd késõbb felhívom, nem akarom egyelõre zavarni. Ha jól emléxem, úgy volt nála, hogy a saját orvosa nem talált babát, aztán ment az enyémhez, és ez a doki mindent rendben talált, látta a babát, stb., de azt hiszem, volt egy kis barnás pötyögése, amit gyógyszerrel kezelt az orvos... aztán jött a hirtelen erõs vérzés és a többi... Kép ígérem, ha felhívom (talán még a héten), utána elmondom, mi újság.

Helga, szia! Próbálj megnyugodni, hiszen ezer és ezer példa van arra, hogy a vérképben nem stimmel valami, és közben a gen. UH és a többi kimutatja, hogy kutya baja sincs a pindurinak... Kérlek, írj, hogy mi volt ma a gen. UH-n!

cupppantás mindenkinek:
Beja (13dik)
Beja

Sziasztok!

Mamacica, gratulálok az elsö nagy élményhez! És örülök, hogy minden rendben van Kép

Lányok, igyekeztem mindent javítani, amit csak kértetek. Ha valakiröl mégis elfelejtkeztem volna, kérlek titeket, hogy szóljatok

Nálunk minden rendben, most már az idö is jó, úgyhogy megnyugodtam.

Puszilok mindenkit
BGabi

<pre>
Tvica 27 hét Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 27 hét 0 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Szilvia 25 hét Svájc 27 év 1.b.
Pocok 18.c. 25 hét 1 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Erás 21 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Lara 1.c. 21 hét 3 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 20 hét 3 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 19 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 19 hét 2 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 17 hét 5 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 17 hét 0 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 16 hét 6 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 15 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 15 hét 3 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 15 hét 1 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 15 hét 0 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Gabi 1.c. 14 hét 6 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Niki 10.c. 13 hét 4 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 13 hét 3 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 12 hét 6 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Beja 8.c. 12 hét 5 n Budapest 25 év dec. 15. 1.b.
Orsi 8.c. 12 hét 5 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 12 hét Bp. (Érd) 25 év dec. köz. 2.b.
Picur 1.c. 11 hét 3 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 12 hét 0 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 12 hét 0 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 11 hét 3 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 11 hét 2 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 10 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Pucur 2.c. 9 hét Budapest 29 év jan. 10. 1.b.
Mamacica 1.c. 8 hét 4 n Szolnok 28 év jan. 13. 1.b.
Erika 14.c. 8 hét 0 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Moncsi 1.c. 7 hét 1 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Tkriszta 6 hét 2.b.
Kinga 1.c. 4 hét Maglód 33 év 4.b.
</pre>
Bánhidi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a kismamaboltokkal kapcsolatos tippeket, és az együttérzö szavakat. Mostanában egészen jól vagyok, remélem hamarosan idöm is lesz felderíteni öket, és végre sikerül beszereznem néhány olyan cuccot, amiben jól érzem magam.

Még1Kata! Megvettem a Kismama magazint. Tényleg klasszak a fürdöruhák. Egytöl egyig Anita modellek... Kép Nem tudom, hol lehet öket kapni, de hogy az Anita üzletben nem, az biztos... Kép

Mamacica! 31 éves vagyok, és a Tompa Mihály utcában laktam. Ismertem is egy lányt, aki rövid idöre Kecskemétre költözött, de aztán hazajött... Persze lehetett ilyen több is Szolnokon, de az se kizárt, hogy mi ismerjük egymást... Kép Ha igen, akkor te is az idén tavasszal mentél férjhez, és korábban nagyon hasonló volt az ízlésünk... Kép Kép

Márti
Márti

Váltottam SMS-t Ancsival. Szombaton volt a mûtétje, gondolom, kitisztították. Azt írja, azóta még szomorúbb.
Puszilja a babaneteseket!!!!!
Még nem zavarom telefonon, majd talán a jövõ héten.

Beja
Beja

Beja!

nagyon koszonom a szavaidat,igazan jol esett.Azt hiszem csak elfaradtam egy picit.Neked is es a topicban MINDENKINEK sok boldogsagot kivanok a babucihozKépKépKép

Kriszti,aki most ujra remenykedik
kriszti

Márti! Kép

Akkor igen jól ismerjük egymást Kép milyen kicsi a világ! El sem hiszem Kép
Örülök, hogy legalább itt a babaneten hallunk egymásról. Nagyon-nagyon boldog babavárást kívánok Neked!

Puszi,
Mamacica
Mamacica_9

Sziasztok lányok,
remélem mindannyian jól vagytok. Hogy milyen hosszú már ez a táblázat, néztétek?

Tegnap este nagyon nehéz pillanataim voltak, nem tudom, szoktak-e kismamák egy kicsit depresszióba esni, de annyira sötéten láttam mindent, úgy kétségbe voltam esve, a folyamatos rosszullétek miatt, meg emiatt az ismeretlen dolog miatt, hogy most minden megváltozik visszavonhatatlanul az életemben, meg az építkezéssel is gondok vannak (pénz, persze), meg a munkahelyem is kiborított, szóval nagyon kétségbe voltam esve és sokat sírtam, a férjem szegény úgy meg volt ijedve, hogy csak na. Reggelre azért elmúlt, de nagyon rossz. volt. Pedig ez egy tervezett baba, már fél éve vártunk rá, akartuk, akarjuk és örülünk neki - és mégis. Ti nem vagytok néha így?

mégegykata
mégegykata 11

Márti, nekem szerencsére nincsenek még ruhagondjaim (pedig egyidosek vagyunk, ugye?): egyelore csak fogytam, mert még mindig nem bírok enni semmit. A fonökasszonyom, irtó helyes volt, osszel született kisbabája neki is és felajánlotta, hogy ha nem bánt meg vele, nekem adja a kismama-ruháit, mert ok nem akarnak több gyereket. Nagyon szép ruciai vannak, elegánsak meg minden, úgyhogy nagyon megörültem neki. Szóval egyelore biztosan nem kell keresgélnem ruhákat, majd talán osszel.

helga, ne izgulj a HCG miatt, semmi probléma nem lesz, ezt csak túllihegik mindig. Több ilyen esetet is tudok. AFP meg HCG adataoktól nem szabad megijedni, többeket tudok, akiketm egijesztettek, de senkit, akinek valós probléma lett volna. Én el is határoztam, hogy ha csak lehet nem is csináltatok AFP-t, engem ne ijeszgessenek.
mégegykata
mégegykata 11

Sziasztok!
Ma voltam tanácsadáson. Sajnos nekem meg eltüntek a vérleleteim amiket 05.10-én vettek le. A föld nyelte el ezért újra levettek 3 ampulla vért. Szóval a sírás kerülgetett. Az orvosnak is mondtam, hogy mi történt és azt mondta nem szokott ilyen el&#337;fordulni. Hát köszönöm. Egyébként az AFP után két hét múlva csütörtökön érdekl&#337;dhetek. A vérnyomásom 120/70 volt. A mérleg szerint két kilót híztam 4 hét alatt.
Helga!
Nagyon izgulok érted. Azt mondják ez az AFP teljesen komolytalan és az orvosok sem igazán értik az egészet. Szerintem nincs a te babucidnak semmi baja.
Írd meg mi volt az UH-on nagyon várom, hogy jelentkezzél!
Puszi mindenkinek
Mónika 17

Sziasztok!

Mamacica! Ezek szerint magadra (és rám) ismertél... Kép Érdekes, hogy amikor elöször írtad, hogy szolnoki vagy, rögtön rád gondoltam, de aztán elhessegettem a gondolatot, hogy miért pont te lennél, azért lehet(ett) Szolnokon kettönkön kívül még jónáhány internetfüggö lány. Kép Akkor nektek is rögtön összejött a baba az esküvö után! Ez olyan szuper, hogy amint "szentesítettük" a kapcsolatunkat, azonnal család is lesz belölünk! Örülök, hogy így egymásba botlottunk, tényleg kicsi a világ! Kép Én is nagyon boldog babavárást kívánok neked!

Még1kata! Tényleg kb. egyforma idösek vagyunk, de rám már sajnos szinte semmi nem jó a régi cuccaim közül. Pedig nem híztam többet egyetlen egy kilócskánál, ehhez képest csak a melleim többet n&#337;ttek szerintem, mint az az egy kiló, és a derekam is centiket vastagodott. Úgy nézek ki, mintha 6-8 kilót is felszedtem volna. Kép Bár talán inkább Kép, mert ez biztosan összefügg azzal, hogy én szerencsére nem vagyok igazán rosszul, és nagyon is tudok enni, ha van valami kedvemre való kaja a kezem ügyében. Kép
Az átmeneti depresszióba zuhanás szerintem teljesen természetes egy kismamánál. Éppen úgy, mint a röpködö boldogság. Nekem is nagyon ingadozóak a hangulataim mostanában. A multkor pl. egy kis butaság miatt olyan sírógörcsöt kaptam, hogy a zokogástól végül már levegöt is alig kaptam, és képtelen voltam abbahagyni. Pedig talán ovodás koromban sírtam legutóbb...

Márti
Márti

Sziasztok!

Helga!
Ne izgulj, szerintem sincs semmi baja a babádnak, bár elhiszem, hogy aggódsz miatta. Hidd el, az ultrahang majd megnyugtat.

Képzeljétek, már többször is éreztem a picurit. Ha este hasrafekszem, nem túl erösen, de határozottan kapálózik odabenn. Persze azért nem akarom összenyomni Kép.

Márti!
Részvétem a ruhagondok miatt. Én a helyedben egyelöre bö nyári ruhákat vennék, amikhez nem kell feltétlenül kismamabolt. És most megint jön a jó idö Kép.

Mamacica!
Gratulálok a nagy élményhez Kép! Késöbb még szebb lesz, hidd el. Én már nagyon várom a következöt, akkor talán már azt is megleshetjük, mi van a lába között Kép.

Szép napot mindenkinek!
Eszter
eszter - holnap 17

Sziasztok!
Ma végre sikerült beszélnem a fönökömmel. Már vigyorogva fogadott, hogy van egy sejtése, de megvárja amíg én mondom el. Nagyon rendes volt. Még azt is mondta, hogy ha bárhova el akarok menni, csak menjek nyugodtan. Ilyenkor a munka másodlagos! Lászott rajta, hogy tényleg örül, bár azt is mondta, hogy mint munkáltató sajnálja, de tudja, hogy nem tehet úgy, mint a könyvekkel, amiket ajándékba kap, és majd ha nyugdíjas lesz elolvassa, hiszen ez az élet rendje. Szóval ismét nem csalódtam benne. Sajnos azonban a tanfolyam abbamarad, csak vendégként mehetek elKép.
Ezután szóltam a beavatott kollégáknak is, hogy már publikus a dolog, futótüzként terjedt a hír! Mindenki nagyon aranyos volt. Végre nem kell behúznom a hasam a folyosónKép!

Azt hiszem ma már nem tudok jönni!

Sziasztok!
Orsi
Orsi-12

Szijaszok!

Helga! Az AFP-s vérvizsgálaton szoktak nézni HCG szintet is? Ezt nem is tudtam, nekem nem is mondták.
Szerintem csak az ijedtség nagyobb most, nem hiszem, hogy bármi baj lenne, pláne ha az AFP is jó lett!
Picur, Mamacica! Gratulálok a hibátlan paraméterekhez! :-)))
Mégegykata! Hogy igy érzel, ez teljesen normális, velem is volt ilyen többször. De a könyvekben is olvastam, hogy ez természetes.

Szijasztok, Lara-22
lara (lara)

Sziasztok Kismamák!

LKriszta vagyok. Most el&#337;ször olvastam bele a chat-be és nagyon tetszik. Szerencse, hogy ma nincs sok dolgom itt az irodában, mert másfél órája a tollamat sem emeltem fel.
Kedves BGabi! Felvennél engem is a táblázatba!
30. hét, Budapest, 30 év, augusztus 18.
Most látom, hogy így én leszek az els&#337;. Jobb kés&#337;n bekapcsolódni, mint soha.
Tegnap voltunk 4D UH-n. Akkora élmény! Teljesen jól látható minden a pici ujjai a kezén meg a lábán, az arca. Olyan gyönyör&#369;! Megmutatta a fütyijét is!
A fürd&#337;ruhákkal kapcsolatban, nekem is sikerült kiakadnom az Anita szaküzletben, és az eladó is szörny&#369; az összes 36-os B kosaras fürd&#337;ruhájával. De a Soroksári úton, a Megatoys fehérnem&#369; üzletében kaptam, igaz, hogy az egyetlen D kosaras (38-as), de fognak hozni még. Ugyanitt a kismama ruha üzletben jobbnál jobb ruhákat lehet kapni és szerintem nem is drágák.

Üdv Mindenkinek!
Névtelen

Sziasztok !
Nagyon klassz hosszú a táblázat !
Mindenkinek boldog babavárást !
Cseri
Cseri

Helló Csajok!

Egy kis szünet után visszatértem. Elutaztunk 5 napra az Adriára. szerencsére ott jó id&#337; volt. A vít egy picit hideg volt, ezért baba mindig felébredt rá. Meg egy ritka szar kávé elfogyasztásával is sikerült a kicsit kiborítani. Utána úgy mocorgott, hogy csak na.

Eltartott egy darabig amig végigolvastam az elmúlt napokat. Nagyon sajnálom Indigót és Ancsit. Szívböl kívánom, hogy mihamarabb újra itt lehessenek a babavárók között.

Az öltözködés már nekem is elég gáz, föleg mert dolgozom és azért valahogy ki kell nézni. Én most nagyon azon gondolkozom, hogy keresek egy varrónöt.
Hétvégén lesz valami bababörze a Hungexpo A pavilonban. Tudtok róla?

Puszi mindenkinek,
Adri
Adri 20

Sziasztok Lányok!

Voltam ma UH-n, az eredmények szerint egy kicsit kisebbek vagyunk a kelleténél(27 hét), de nem vészes.
BPD:63 mm, A hossza 21.6 cm.
Pontosan sajnos nem emlékszem melyikõtöknek volt a placenta ugyanúgy rossz helyen mint nekem, de már jó helyre "ment".

Kismama fürdõruha féle van a Ferenciek terénél a Bahama szaküzletben 3980 Ft-ért.

Vica
tvica

Sziasztok!
Látom, ez az öltözködés nem csak nekem, hanem mindenkinek hatalmas probléma. Az utolsó régi nadrágomat a múlt héten, 20 hetesen tudtam magamra húzni, de már nagyon kényelmetlen volt. Pillanatnyilag a ruhatáram egy kismamanadrágból áll, aminek a beszerzése kész tortúra volt, a tavalyi nyári fels&#337;k egy része még rámjön, úgyhogy legalább ezeket tudom váltogatni, meg kett&#337;t vettem is, azokat nem kismama boltban, hanem "duci"-butikban. Ezt ajánlom mindenkinek, hogy itt is nézzen körül, én sokkal jobb cuccokat láttam, mint a mamaboltban és olcsóbban is. Igaz, itt Pécsen nem a legjobb a választék, de ahogy írtátok, Pesten se sokkal jobb a helyzet. Én itt Pécsen 3 boltot találtam, ahol van mamaruha, de mind a háromban tök egyformák és mindegyik olyan idétlen színekben. Nekem is M-es méret kellene és az soha nincs, akkor sem, amikor éppen árut kapnak, S-es mérett&#337;l viszont leszakad a polc, de ahogy elnéztem, azt senki nem viszi el. Gondolkozom rajta, hogy én is inkább varratok néhány ruhát.

Helga, mire ezt írom, már biztos tudsz valami pontosat, de nagyon drukkolok neked! Nem lesz semmi baj és még irogatunk egymásnak a babamozgásról! Jó?

Orsi, akkor Te Komlóról bejársz Pécsre a vizsgálatokra? Holnap megyek véd&#337;n&#337;höz, majd megkérdezem t&#337;le a tanfolyamot és megírom.
Azt hiszem, én már csak a jöv&#337; héten tudok jelentkezni, sajnos. Addig is sziasztok:

Erás
Erás

Sziasztok!

Kinga! Örülök, hogy újra közöttünk vagy. Még nem gratulálok, csak tudd, hogy nagyon-nagyon szorítok neked!

Orsi! Nekem érdekes volt, amikor bejelentettem a munkahelyemen. A fonököm végül is elég rendes volt, pedig tole nagyon féltem. Elotte nem sokkal találkoztam a barátnoimmel, akik a lelkemre kötötték, hogy mostanában már szokjak le a pusziszkodásról, a közvetlen családtagjaimat kivéve másoknak már ne nagyon adjak puszit. Hát a munkahelyemen kb. 25-en ugrottak a nyakamba hatalmas puszikkal másfél óra alatt... Kép Hát, remélem, senkinek sincs semmi lappangó vírusa.

Márti! Ruhákat én is a Megatoys-ban vettem a Soroksári út 140-ben (vagy 160-ban?). A nadrágok 7600,- Ft-ok voltak, de van fehérnemu, fürdoruha, felsoruházat, szóval szerintem érdemes megnézned.

Helga! Szerintem a baba egészségének vizsgálati módszerét tekintve az elsorangú az UH legyen. Nagyon szurkolok érteted, de szerintem nem lesz gond. Mindenkit csak ijesztgetnek.

Puszi: Laura15
Laura

Sziasztok! Kép

Egészséges a kisbabám!! Kép
Mindenkinek köszönöm, aki szurkolt! Kép
Sajnos csak most tudtam fellépni, mert korlátolt internethasználatunk van, de elmondom most, hogy mi volt! Kép
Szóval nagy aggódva bementünk ultrahangra. Fél órával a rendelési idõ elõtt mentünk, de igy is kellett várni másfél órát.
Amikor én kerültem sorra, az ultrahanos hölgy nézegette a baba képét, és nagyon ráncolta a homlokát. Erre gyorsan közbevágtam, hogy:
- Valami baj van a babával?
De azt mondta, hogy csak nagyon alaposan nézi, s azért vág ilyen arcot, mert koncentrál.
Aztán megnyugtatott, hogy mindene tökéletes. Csak annyi történt, hogy valószinûleg 1 héttel fiatalabb a pici, mint a számitott kora. Amniocentézist nem javasoltak. (Huh..) 3 hét múlva kell mennem kontrollra.
Olyan boldog vagyok! Kép
Mégegyszer köszi a szurkolást és a biztatást! Kép

Mónika!
Ezek szerint egyidõs kismamák vagyunk! Kép

Mégegykata!
A depressziós pillanatok miatt ne aggódj!
Én múltkor besokalltam a tanulástól és akkor kaptam sirógörcsöt. A férjem már tudja, hogy ez a kismamasággal jár, és nem esik ilyenkor kétségbe, csak megvigasztal, majd együtt nevetünk az egészen! Kép

Ja, a méhlepény nekem is jó helyen van már! Kép

Sziasztok!
Puszi mindenkinek!
helga - 17 vagy 18

Sziasztok!
Helga! Nagyon orulok, hogy minden rendben! Kép

Lara! Koszonom a gratulaciot, valoban fantasztikus volt latni a picurt ahogy vert a kicsi szive! Kép Azota is sokat gondolok ra, mindig olyan jo erzes tolt el! Egyre tobbet simogatom meg a pocimat, olyan jo erzes, hogy ott lakik! Kép

Nem tudja veletlenul valaki, hogy mennyire kell vigyazni es foleg vegig -e a terhesseg alatt a meleg furdovel? Azt olvastam valahol, hogy veteleshez is vezethet a meleg furdo, de ez vegig igaz a terhessegre vagy csak a korai szakaszban okozhat gondot?

Mindenkinek kellemes hetveget! Picur
Picur11

Sziasztok!

Helga, örülök, hogy minden rendben van. Látod, mondtuk mi Kép

Én nem tudok mit írni, nálunk nincs semmi extra.
Gyorsan rakok még egy táblázatot, utána mennem kell el.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok
BGabi

<pre>
Lkriszta 30 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 27 hét Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 27 hét 1 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Szilvia 25 hét Svájc 27 év 1.b.
Pocok 18.c. 25 hét 2 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Erás 21 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Lara 1.c. 21 hét 4 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 20 hét 4 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 19 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 19 hét 3 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 17 hét 6 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 17 hét 1 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 17 hét 0 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 15 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 15 hét 4 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 15 hét 2 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 15 hét 1 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Gabi 1.c. 15 hét 0 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Niki 10.c. 13 hét 5 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 13 hét 4 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 13 hét 0 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Beja 8.c. 12 hét 6 n Budapest 25 év dec. 15. 1.b.
Orsi 8.c. 12 hét 6 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 12 hét Bp. (Érd) 25 év dec. köz. 2.b.
Picur 1.c. 11 hét 4 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 12 hét 1 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 12 hét 1 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 11 hét 4 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 11 hét 3 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 10 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Pucur 2.c. 9 hét Budapest 29 év jan. 10. 1.b.
Mamacica 1.c. 8 hét 5 n Szolnok 28 év jan. 13. 1.b.
Erika 14.c. 8 hét 1 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Moncsi 1.c. 7 hét 2 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Tkriszta 6 hét 2.b.
Kinga 1.c. 4 hét Maglód 33 év 4.b.
</pre>
Bánhidi

Sziasztok lányok!
Régen jártam erre...
Még1kata, hogy vagy? Én alakulok, már elégeszn jól vagyok, nem alszom állandóan... Viszont AFP-re biztosan elküld a doktorunk, mert engem is elküldött...
Monika (már 17) akkor mocorog a manóca? De jó... Az szerintetek a baba, ha ráteszzük a kezünket a pocakra és olyan bizsergetos?
További jó "gömbölyödést" mindenkinek!
Üdv.: Niki K.
Niki K. 16.

Sziasztok!

Erás, igen bejárok, de megéri! Itt legalább ha azt mondja a doki hogy ötre menjek, akkor ötkor be is tudok menni, Komlón eddig félóránál kevesebb várakozással még sosem úsztam meg, még akkor sem, ha bejelentkeztem! Sokkal figyelmesebb is, mint a másik dokim volt.
Várom az infót a tornárólKép.

Helga, úgy örülök, hogy minden rendben!

Laura, szerencsére nálunk nem szokás a puszilkodás, csak millió kismama-csecsemö történettel árasztottak elKép!

Velünk semmi újság. Jól vagyok, még a kocogást is bírom, bár mostanában idönként fájdogálnak az izületeim. Az az érdekes, hogy a 4. kilóméter után jön meg a kedvem a futáshoz, és szinte rosszul esik, amikor 5-nél abbahagyomKép.

Remélem ma hagynak netezni!

Sziasztok!
Orsi
Orsi-12

Sziasztok!

Sikerült tegnap fürdöruhát vennem!!! Kép
Tudjátok, hol lehet Anita fürdöruhákból rendkívül széles méret és fazon választékot találni? Mert az Anita szaküzletben neeeem... De a Kékgolyó utca végén, 60-80 méterre az Anita szaküzlettöl van egy Aranypók. Nos, ott 8-10 megfelelö méretü fürdöruhát pakoltak elém kapásból, ráadásul szebbnél szebbeket. Kb. fele Anita volt... Kép Kép

Márti
Márti

Sziasztok!

Kedves BGabi, köszönöm, hogy feltettél a listára. Elfelejtettem, hogy els&#337; baba.

Most, hogy ennyi szó esik a fürd&#337;ruhákról, mit hallottatok a napozásról? Mennyit lehet? Nem árt a babának?

Üdv
Kriszta
Névtelen

Sziasztok lányok, jó reggelt!

LKriszta, üdvözlet a fedélzeten! Kép

Cseri, köszönjük szépenKép

Adri, szia! Az Adrián hol voltatok? Mi Horvátországba készülünk június 19-tõl. Szóval akkor hûvös volt a víz? Kép És az idõ milyen volt?
Bocsánat az OFF-témáért!!!

Szia Helga! Örülök, hogy minden a legnagyobb rendbenKép De hát mi ebben biztosak voltunkKép

Szûzanyám, a táblázat már irtó hosszú! Szuper, hogy ennyien összejöttünk! Gabi, még egyszer és nem utoljára sok-sok köszönet a táblázat karbantartásáértKép

Én teljesen jól vagyok, minden okés, nagyonnagyon várom már a jövõ hét csütörtöki UH-t. Látnom kell már a pindurit!!!

cuppppp,
Beja (13dik)
Beja

Sziasztok!

Helga!
Úgy örülök, hogy minden oké Kép. (Persze tudtam, hogy így lesz Kép ). Akkor egyidösek vagyunk?

Márti!
Gratulálok a sikeres vásárláshoz Kép!

Én ma még vagyok, aztán hétfön elutazon, körberepüljük fél Európát, remélem, nem lesz semmi gond. Az a jó, hogy mire hazaérek, már mehetek is dokihoz, aki ad beutalót a genetikai uh-ra. Remélem, az AFP-vel nem lesz semmi baj, mire hazaérek, az is kiderül.

LKriszta!
Üdv közöttünk! Hogy vagy? Mesélj el mindent, te vagy a rangidös Kép, mindenre kiváncsiak vagyunk.

Eszter
eszter 17

Szia Kriszta!

Én azt hallottam a napozással kapcsolatban a nögyógyászomtól, hogy minden kismama fényérzékeny, és a túlzott napozás ilyenkor könnyen nagy, ronda és maradandó (máj?)foltokat okozhat a kismama börén. Szóval csak fokozott óvatossággal, inkább lombárnyékban, semmi esetre se a déli órákban, és ne hosszú ideig. De azért persze nem tilos teljesen napra menni, csak óvatosabbnak kell lenni a megszokottnál.

Márti
Márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?