Érdekes, amit írtok a szülés utáni bőrproblémákról
. Nem tudom, hogy írtam-e annak idején, de nekem is a szülés után a két karomon apró kiütések jelentek meg. Szabad szemmel nem igazán lehet(ett) látni, de tiszta érdes volt mind a két karom.
Én a szoptatással kötöttem össze magamban, még mindig lehet érezni, de már sokkal kevésbé.
Nem igazán foglalkoztam vele, mert nem volt zavaró, csak én is meglepődtem.
Én lassan vérvételre szeretnék elmenni, mert kiváncsi lennék a vasamra. Esténként egy kicsit szédülök, kevésbé bírok fent maradni, mint néhány hónappal ezelött.
Ha mégsem vashiány, akkor ötletem sincs... talán az állandó kialvatlanság
. Bár az utóbbi néhány éjszaka egész jó volt.
Amandi: szuper, hogy jelentkeztél és hogy ilyen sokat írtál
.
Ex: tényleg, merre vagy???
Reni: örülj neki, hogy ennyit alszik. Mi mindent lehet csinálni ennyi idő alatt. Bár a magam példájából tudom, ha a lakásban alszik Marci, akkor nagyon csendben kell lennem, hogy fel ne ébredjen, úgyhogy elég sok dolog ki van lőve, amit csinálhatnék...
Andy: este elküldöm a képeket, videot nem rögzítettem, megnéztem
.
Martini: mosolyogtam, hogy így megmozgatta a fantáziát kinél így, kinél úgy
! Látszik, hogy elvonási tüneteink vannak
! Én az édes martinin kívül nem sok mindent iszok meg, még néhány krémlikőrt és vége. A bort egyáltalán nem szeretem, pezsgőből is csak az Asti Martini pezsgőt, de azt nagyon szeretem
(csak sajnos ennek is elég húzós az ára
) !
Néhány szó rólunk:
Marci már szinte minden mellett feláll, sajna ott is, ahol reménykedtem, hogy nem próbálja meg. A fürdőkád mellett, persze akkor amikor én éppen fürdök, úgyhogy a frász kerülget.
Nálunk most érkezett el az az időszak, hogy amint pelenkázni akarom, már fordul is hasra, mindig adnom kell valamit a kezébe, de már hajítja is el, csak a papírdoboz tetszik neki, amit megrágcsálhat
. Akkor van néhány perc nyugalom.
A kiscipő felhúzása rémálom. Amikor sikerült végre felhúzni, akkor addig ügyeskedik, amíg lerúgja és kezdhetem elölről. Tiszta ideg vagyok már, mire felöltöztetem...
Most már általában a cipőt is úgy húzom fel neki, hogy hason van, mert akkor legalább nyugton van és lefoglalja magát a pelenkázón található mindenféle érdekes dologgal
!
Tegnap olyan aranyos volt, amikor már teljesen kivoltam, mondtam neki, hogy dádá és utánozott és mondta ő is. Nagyon édes volt, jól megpuszilgattam. Azóta nagyon szereti alkalmazni a dádát
.
Megmondják majd, na jó sokszor hallhatja ezt a gyerek, ha így megtanulta
.
Egyébként továbbra is nagyon mosolygós, barátságos, mindenki el van ájulva tőle, mert az utcán még a legmorcosabb bácsira is csak mosolyog, így ők sem tudnak ellenállni
!
Mondjuk előfordul, amikor ő nagy bizalommal és széles mosollyal jutalmazna meg valakit, aki éppen elmegy mellette, az a vki pedig rá sem néz, akkor nem érti mi van
.
Na most már lépek, mert így is hosszúra sikerült a mondanivalóm, de most egy kicsit pótoltam
.
Eni