Új privát üzeneted érkezett!

Sasha
Nagyon nagy gratula, gyönyörű karácsonyi ajándékot kaptatok Kép

Szilcsike
szilcsike

Beszti
Köszi szépen!
Én meg pont vettem narancssárgát az Árkád kreatív boltban. Te vízbázisút vagy oldószereset használsz?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sasha

Nagy gratula a kis jovevenyhez!Kép

Panda

A ferjem apukaja 85 eves es az anyukaja pedig kb 10 fele gyogyszert szed mindenfele bajokra, sziv, vernyomas stb. ugyhogy ok nem nagyon utaznak csak max autoval es azt is ritkan.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Sajna nagyon le vagyok maradva a kari előkészületekkel de azért remélem, hogy végül megoldódik minden. A betegségem miatt se takizni se sütni, főzni nem tudtam. A kariajcsik már tavaly ilyenkor bent figyeltek becsomizva a szekrényben, idén egyelőre a boltok polcain várnak...de talán nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az egészséges kislányommal, férjemmel és a nagyszülőkkel együtt töltjük majd az ünnepeket!

Kicsit nosztalgizázva gondolok arra, hogy már mekkorák a gyerkőcök és ha így elektronikusan is de klassz, hogy együtt maradt ez a kis társaság, ami a mai világban igazán szép telejesítmény!
Ezúton kívánok MINDENKINEK nagyon szép karácsonyi együttléteket, ünnepet! Sok finomságot, kevés konyhában töltött percet! KépKépKép

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sasha!
Én is gratulálokKép! Akkor már négyesben fogtok karácsonyozni Kép!

Hát, én ma utoljára az idén, beadtam a gyerekeket a "közintézményekbe", és ezerrel takarítottam, most fejeztem be, és lehuppantam a gép elé Kép. Sajna, nem lettünk teljesen kész ( a férjem szabin van, és mikor hazajött a földhivatalból, ő is besegített), és már több időt nem vagyok hajlandó rászánni, pedig jó lenne lemosni az ajtókat. Meg a mi szobánk ablaka is kimaradt (a többi megvan), szóval, az idén nem volt igazi nagytakarítás, csak olyan közepes... Ráadásul holnap még menni kell ajándékvadászatra, mert még egy csomó minden hiányzik, pedig nagyon nem szeretek tömegben vásárolni Kép.

Beszti!
Ez a Pannoncolor bolt nagyon jó Kép! Nekem a szalvétalakkom fogyott el, és kell vennem, mert egy-két ajándékhoz szükség lesz rá. Festéket már nem merek venni mert annyi féle van itthon (hobbyfesték, színezőpaszta, fextilfesték, 1-2 üvegfesték, marticafesték...), hogy nem tudom hol tárolni, pedig nagy kedvem lenne mondjuk üveget is festeni Kép. Csak, mióta dolgozom, szinte semmire nincs időm Kép.

Na, megyek, mert a férjem is szeretne "pihenni" egy kicsit itt a gép előtt a nagy takarítás után Kép.

Panda

panda
Halásztelek

SZIASZTOK
Sasha
sok boldogságot és kitartást a 2 gyerekhez Kép

karácsonyi mennü
hal,bejgli, mézeskalács,sali.

judy
szépek a gyerekeid Kép

lányok
képzejétek imike felismeri a babát a képen most vetem észre hogy judy gyerekeit nézte itt az ölembe és közben nevetet mikor mondtam neki hogy ott a baba Kép .

vásárlás
nálunk a java már megvan még a páromnak kell veni ajándékot meg petikének uj könyvet meg néhány aproságot és kész vagyunk .

na megyek mert itt valaki méltatlankodik

üdv csics
csics

Mléna!!
szia! én a 2004/2005 téli babáktól pofátlankodom ide...

bocs, szükség hozott erre. látom hogy nemrég kerestél szárítógépet??!! nekünk van egy remekjó, alig használtuk, és nálunk felesleges. érdekel még???

bocs, de nem találtam a profilodban email címet!
bagzerka
dobaye@hotmail.com

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!,

Munka egyre több, hogy megyek én így szabira holnaptól?KépKép

Ráadául kezdek náthásodni.
karácsonnyal mi úgy állunk hogy a férjem keresztfiának, anyukámnak és az anyósoméknak nem vettünk semmit, pedig nekik most házassági évfordulójuk is lesz nagy családi bulival, a többieknek megvettük az ajándékot. Viszont karácsonyi kajcsikat abszolút nem vettünk még, kellene hal, sütihez valami meg nem is tudom még mi. Ja, és nincs még karácsonyfánk sem.

Tegnap elkészültek a bölcsis fényképek. Hááááát, nem vagyok maradéktalanul elégedett, egyrészt a fényképeken nem abbana ruhában van Emma amiben bevittük hogy fényképezzék, hanem át van öltöztetbve a fényképezés utánra vitt játszós ruhábaKép A szandálján az alsó csatt ki van kapcsolódva. Ráaádásul csináltak kb 4 féle képet, ebből 3 nagyon cuki, egy kevésbé mert bekapta az alsó ajkát rajta, de amikor rendelni kellet csak miniatűrben lehetett látni a képeket és a férjem épp ebből rendelt egy csomó kis képet osztogatni a családnak, és a nagyon cukikból csak keveset, igaz azaokat legalább nagyban. Persze anyukám rögtön mondta neki mindegyikből kell, szóval muszáj lezs még rendelnünk. jobb lett volna ha csak 1 avgy két képet csinálnak és akkor abból rendelünk sokatKép Mármint nekünk lett volna jobb, a fényképész így többet keresKép
Ja, és a hűtőmágnesek nem készültek el még, a férjem meg nem emlékszik azt melyik képből csináltatta, de lehet hogy zat is a szájbehúzósból, hát mondtam neki az remek, akkor mindneki kap egy kisképet meg egy hűtőmágnest, amin ugyanaz a kép vanKép FérfiakKép De azért még reménykedem hogy arra másik képet tetetett.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok

Tegnap megjártuk a gégészetet ismét, a doki azt mondta hogy már mindent rendben lát, a köhögés és hányás miatt visszairányított a gyerekdokihoz!
Ott is voltunk tegnap délután, a doki nem hall semmit a tüdőben, azt mondta továbbra is szedjük a cseppeket amit a gégész felírt. A hányásra azt mondta hogy így ürül a szervezetéből a slejm és az orrváladék (szépen írtam Kép ). Ne izguljak miatta!

Panda
Én is megsütöttem a mézeskalácsot, a puha fajtát, hááááát amikor meleg volt, nagyon jó puha volt, de mostanra beton kemény! Lehet hogy sokáig sült? Én is tettem mellé almát, kiváncsi vagyok milyen lesz. Ha nem puhul, akkor még csütörtökön sütök másik adagot, hogy tudjunk kajálni belőle. Legfeljebb rövidebb ideig sütöm.

Gumicukor, Kataa
Az Echinacea-t szünetekkel kell szedni ugye? Két hét szedés két hét szünet! Ti is így szeditek?

Karácsony:
Mi anyósékkal és a sógornőmékkel megállapodtunk hogy nem veszünk egymásnak ajándékot, csak a gyerkőcök kapnak! De ők bőven! Kép
Anyukáméknak kell csak ajándék, ők már le vannak tudva. Ma megyek megveszem a kajának valót, holnap én is nagytakarítok, este pedig felrakom az akasztókat a szaloncukrokra, új díszekre. Csütörtökön sütök ezerrel. Nekünk sincs még karifa, azt is venni kell.

Tettem fel új képet a profilomba.

Forti

Kép
Kép
forti

Lányok!
A köves mézeskalács puhítható!!!! Íme a Balatonfelvidék legjobb házi praktikája.
A mézeskalácsokat meg egy félbevágott almát tedd be egy légmentesen záródó dobozba 1-2 napra. A süti megszívja magát az alma nedvességével (ne érjen a süti az elvágott alma elvágott részéhez, azt most megmondtam mi).Nekem eddig bevált. Utána én kb. így szoktam tárolni, csak tálaláshoz teszem ki szépen tálra. Újévig eddig még mindig jó volt.
Szóval fel a fejjel! Remélem bejön nektek is!

Megyek dolgozom.

Üdv
dec8
dec8

Hali!

Ma reggel voltunk bankban lakáshitel felhomályosításon, és úgy néz ki, nemsokára belevághatunk a lakásvásárlásba Kép. Kicsit másképp számol a bank, mint az eddigiek, ráadásul mivel Siemens dolgozók vagyunk kapunk kedvezményt is a kezelési költségből. A cég uis stratégiai partnere a banknak. a jelenlegi összegyűjtött maninkkal és a szocpollal + munkáltatói kölcsönnel (ez nálunk kamatmentes) elegendő az önerőnk, és a fennmaradó összeg hitelezhető.
persze mág nem vágunk bele azonnal, de már nézelődünk. nyárig még kicsit gyűjtjük a lét, aztán megcélozzuk a régóta áhított célt. lehet a tesó már oda fog születni.

manó
ez baromira jó, hogy nem is abban a ruhában van .
Kép ez olyan méreg tud lenni. nem lehet, hogy összekoszolta a ruháját és azért öltöztették fel?

közben szépen fehéredik a fogam, már második alkalommal volt a fogamon a szilikon sín a géllel. tök kényelmes, éjszakára bent van, de mivel átlátszó akár nappal is lehetne hordani. 2 alkalom után is már lehet látni a változást. a készlet 10 alkalomra elegendő. annyira örülök, mert már régóta vágytam fehér fogakra.
és negyedannyiba került, hogy a barátnőmön keresztül kaptam, mint más fogászatokon.
az eredmény pedig 4 évig tartós.

Forti
Az echinaceát mi is így szedjük ősztől tavaszig, 2 hétig napi 2x5 golyó, 2 hét szünet, aztán megint szedni.

elkészültek a keresztszemes batyuk is, tegnap a sógornőméknél megvarrtuk a széleit, ma este már csak a szalagokat kell belefűzni. holnap ado oda az elsőt a kolléganőmnek, remélem tetszeni fog neki.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Köszi a felhomályosítást!
Mi ez a fogfehérítés?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Beugrottam,gyorsan végig olvastam miújsi veletek.

Sasha
Na végre kint van Kép Remélem gyógyulsz is szépen és a szülést nem nehezítette meg a sok betegséged!Gratulálok én is a csemetéhez!!!!

Lakás téma:
Mi pont előző karácsonykor költöztünk ide és nekem megfizethetetelen, hogy minden egy köpésre van:Auchan 5perc,közért a sarkon,pék két sarokra,hentes-zöldséges-csecsebecsés a sétálóban,két játszótér is a közelben,plusz Anyuék egy köpésre.Ugyankkor nyugis,kertes házas övezet.Szerintem egy(pláne két)gyerekkel ezek nagyon nem mindegy dolgok!Főleg ha majd beindul az ovi,később a suli.

Kérdés:
A Megatoys mellett működött régebben egy terem,ahol kismama torna,meg baba torna,meg egyéb lehetőségek voltak.Most feljebb költöztek a Soroksári úton,de nemtom hová.
Tud valaki segíteni?

Nekünk sajna nem lesz túl vidám karink.Szerencse ilyenkor,hogy vannak gyerkek,akiknek örülni lehet!Vásárlás is csak éppenhogy volt,főleg játékok Kép

Aja
aja

HalihóKép

Mi is megvagyunk, csak ugye karácsonyKép tegnap és ma is takarítottam a kérót, ami ugye 160 nmKépKép azért egész jól hladtam a két kicsi mellettKépKép
Még az ajándékokat kell becsomagolni, meg a sütés-főzés...ja és még fel kell majd pakolnom a fél házat, mert szombaton utazunkKép
Vasárnap bábszínházba vittem Gergőt, nagyon jó volt, a Micimackó bábszínház előadása volt, Marék Veronika: ezüstmackó c. Olyan klassz nagy bábokkal, hómber, mikulás, farkas, mókus és gyerekek. Arról szólt, hogy a tesók ne veszekedjenek az ajándékokonKépKép Gergő is élvezte, mert volt zene és tánc is benne és a végén megsimogathatta a bábokatKépKép

Mézeskalács: Én pénteken sütöttem és még puha, mondjuk én dísznek és ajándéknak szánom őket, szóval az se baj, ha kemény lesz. egyébknt fincsi lett, a Panda-féle második változat. de gondolom örökké ez se lesz ouhaKépKép Mondjuk vettem hozzá szép Mikulásos bádogdobozokat.

Gumicukor
Igen, mások szerint is rám hasonlít ketteske. Mondjuk én már hallottam olyat, hogy az első ált. apjára, második anyjára hajazKépKép
futógép: akkor majd kipróbálom. talán jövőreKépKép
ügyes vagy a batyukkal, kép nincs róla?
Én is szeretek üvegfesteni, két képkeretet csináltam, ebbe kerülnek a dedek fotói a nagyszülőknek. a gyertyatartó hogy készül?

Csics
KösziKép

Beszti
Az órát majd muti meg, ha lesz róla fotóKép Ügyi vagyKép

na puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Forti
Fogfehérítés
Először is leszedték a fogkövet, már ahol volt, meg kipolírozták a fogaimat. aztán levette a barátnőm az alső és felső fogsorról a mintát (vmi zöld mentolos ízű,gumiszerű cuccba kellett harapnom, pár másodperc alatt megkötött) és a fogakról csináltak egy rugalmas szilikonos sínt. olyan mint a fogvédő, csak nem látszik, mert nagyon kis vékony, teljesen illeszkedik a fogakra. lehet benne aludni, nem mozdul el. ebbe a szilikon sínbe kell belenyomni egy fecskendőből a fehérítő gélt és felhelyezni a megmosott fogakra. célszerű éjszaka, mert akkor hosszabb a hatóidő, nem eszik-iszik az ember.
de itt egy link, ha érdekel:
http://www.adc.hu/fogfeheritok.html

Judy
A gyertyatartó tulképpen egy félgömb alakú pohár, amibe beleteszek majd egy gömb alakú gyertyát. kitaláltam egy mintát, azt számcsigépen megcsinálta a férjem, hogy egyenlő távolságra legyenek egymástól. a színeket magam ötöltem ki (bordó, narancs, arany). arany kontúrral megcsinálom a minta körvonalait, száradás után pedig kitöltöm a színekkel. ez kicsit büdi lesz, mikor csinálom, mert oldószeres festéket használok, mert az sokkal szebb és tartósabb. 2-3 nap száradás kell neki. ki is lehet égetni.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Nem jutottunk ki NagymarosraKép, Nagyon szomorú vagyok, annyit sírtam tegnap este, meg ma reggel is. Az anyósom tett keresztbe, közölte, hogy ő max.3-ig vállalja a Márkot, mert utána megy a klubba barátnőzni, piálni, stb... Annyira dühös vagyok rá, tényleg nem szoktam őket minden héten terhelni az unokákkal, nagyon ritkán kérek ilyet tőlük. Erre 1 napot nem bír ki. "Márk nagyon anyás, elkényeztetted, sír, hisztis...STB" Könyörgöm MIT VÁR EGY 7 HÓNAPOS KISBABÁTÓL???? Egyébként a fele nem igaz, annak amit felsorol, egyszerűen nincs türelme az unokájához. A legdurvább, hogy mindig arra gondolok ilyenkor, hogy az én anyukám annyira igazi nagymama lenne, tudjátok az a pihe-puha nagyi, aki mindig sütiillatú, és mindig mosolyog. Mert az én anyukám anyukának is ilyen volt, és annyira igazságtalanság, hogy ő nem élhette meg az unokáit, ő aztán tényleg megérdemelte volna a nyugis nyugdíjas éveket.
Tényleg semmi bajom az anyóspajtással, meg nem kívánok neki semmi rosszat, meg örülök, hogy ennyire aktív, de én ezt nem tudom megérteni...
Befejezem a panaszkodást, alapból jó kedvem van, csak ha erre gondolok mindig felmegy a pumpa.

Szóval ma vásároltunk, de nem tudtam mindent megvenni (anyós közölte, hogy 10-re vigyem a Márkot, mert ki akarja végre pihenni magát AHHHHKép) Meg kedvem sem volt már tovább nyüzsizni, Nóri is unta magát, így hamarabb is mentem a Márkért.
Már csak apróságok hiányoznak, azokat megveszi apacica.

Dec8! A HÉV a Vágóhídtól indul, kb.40 perc. Vonat is jár erre, az a Józsefvárosi pu.-on van kb 25-30 perc alatt. Az M0-s nagyon közel van, de arra én nem szoktam menni, mert ha baleset van, akkor DUGÓ. A Soroksári útró van leágazás felénk, autóval Erzsébet, 3-as villamos végállomás 15 perc MAX., a metró plusz 5 perc. Jó kimerítően válaszoltamKép, de tényleg nagyon klassz a közlekedés innen.

Judy! Mennyi ideig tartott a bábelőadás, ugyértem mennyit bír ki egy ekkora gyerkőc??? Én is elvinném Nórit, de félek, hogy még nem tudna sokáig egy helyben megmaradni.

Aja! KépGondolok ám rátok. Hogy van apukád, mikor engedik haza a kórházból?

Bagzerka!Kép Írok a topicodba!

szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Magdi!
Virtuális ölelés megy! Kép
Ne keseredj nagyon el! Nem mindenkinek van türelme a gyerekekhez. Fel a fejjel!

Gumicukor
A sötétben is világítanak a fogak, annyira fehérek? Kép Biztos szépek lesznek!

Forti
Klassz Levi új sérója, olyan vagány!

Kataa
Merre vagy? Ennyire sok az intéznivaló vagy lemaradtam vmiről?

Nyuszi
Lesz vmi angolos idén is a karácsonyi menüben? Mit főzöl?

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Nem vesztem el csak apának annyi dolga van igy karácsony előtt, hogy egész, múlt héten nem volt ideje menteni.

A karácsonyi vásárlás már szerencsére megvolt és már be is csomagoltam mindent.

Csütörtökön voltunk egészséges rendelésen és az Olivér 9 hónaposan 70cm és 8400g, a Petra meg 90cm és 10kg (ezek szerint jó a mérlegünk mert én is ennyit mértem csak bizakodtam, hogy hátha több).

Dec8
Utólag is boldog névnapot!

Gumicukor
Mi is csinálunk naptárt csak a szüleimnek a nővéremmel együtt, neki is van 2 gyereke és igy mindenkire három hónap jut. Olyan nehéz volt kiválasztani mert nekem legalább 30 hónapból kellene állni egy évnek gyerekekként.

Panda
A második receptet van még értelme elkezdeni? Megtud még puhulni? Sajnos én nem tudtam, hogy ennyivel előbb kell.

Magdi
Jó súlya van a kisfiadnak. Igen az Olivérnek elég gyorsan jöttek a fogai, a doktornő is mondta. Az első négy hónapos korában bújt ki.
Nórit miért szülted császárral? És a Márk is császár volt?

Kataa
A Petra is ilyen válogatós lett. Örököltünk a nővérem kisfiától kb. 10 szabadidő ruhát és a Petra nem hajlandó felvenni mert közli velem, hogy anya nem tetszik, pedig itthonra nagyon jó lenne.

Rit
Szegény Dodó. A Petrának is múltkor fájt a füle és annyira sírt, melegítettem rá sót, levittük az ügyeletre de szerencsére csak a rágófoga jött ki.
Ne szomorkodjál, én a Petrára 2 évet vártam, úgy hogy közben kétszer lettem terhes, az Olivérrel meg csak egyszer jött meg és már a pocakomba is volt. Tudom nagyon stresszes ez az egész. A párom is mondta, hogy a tesztgyárosok már belőlünk élnek mert annyit csináltam.

Forti
Itt Veresen is elég rossz orvos van, a nővéremék odajárnak és a kislányának 3 hét alatt három különböző ab-t írt fel. Mi visszajárunk a III. kerületbe.

Gumicukor, Kataa
Én is pont most kérdeztem meg a doktornőnket és nekünk is az Oscillot javasolta heti 1 fiola.
Ezt, hogy kell adni? Hány héten keresztül, vagy tavaszig? Elfelejtettem megkérdezni. Szerintetek az Olivérnek is adjak. Mennyi van egy csomagban?

Ilke
Lilinek ez a viselkedése szerintem biztos a tesó miatt van. A Petra is ugyanilyen volt csak nála rögtön kijött. Nálunk az első hónap volt a kritikus. Szerintem nem tudsz mit csinálni, neki kell feldolgoznia. Mi is rengeteget foglalkoztunk a a Petrával és mégis. Amikor itthon volt apa akkor elmentem vele kettesbe a játszótérre.

Na megyek mert már jó késő van és még tanulni is akartam de már semmi kedvem, nem mintha napközben lenne.

Ági
petra2

SziasztokKép

Gumicukor
Jó ötlet a gyertyatartóKép

Forti
Nagyon vagány nagyfiú lett LeviKép

Magdi
Hát, elég hosszú volt, majdnem egy óra, néha kicsit fészkelődött és egyszer le akart szállni a székről, de amúgy nagyon élvezteKépNem lett volna baj az sem, ha közben kimegyünk, vittek ki egy gyerkőcötKép
AnyósKép Megértelek, nekem sincs segítségem a két gyerkőchöz, nagyszülők távol. remélem már jobb a kedvedKép

megyek pizzát sütni
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor
És mindez mennyibe kerül? Árat nem találtam!

Sasha
Nagyon-nagyon gratulálok a kicsi fiúhoz! Jó egészséget és sok-sok tejcsit neki! Nagyon boldog ünnepeket nektek négyesben! Kép

Judy
Meddig sütötted a mézeskalácsot?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
A kicsik végre elaludtak, apa céges vacsin van most, talán éjfél után hazaér ha minden igaz. A karácsonyi előkészületek egész jól alakulnakKép. A fát hétvégén megvettük, megint a Bricoban vettünk normandot és csak 2990.- volt, pedig nálam is magasabb és nagyon szép formájú. A nagyszülőknek készítettünk idén is fényképes naptárat, most mér kifejezetten kértékKép. Még jó, hogy a Copy General 0-24-ig nyitva van, így oda bármikor be lehet ugrani spiráloztatni. Az ajándékok már szinte mind be vannak csomagolva, csak azt nem tudom még, hogy mit főzzek szenteste. Persze halászlé az bizti lesz, mert apa nagyon szereti, de azon kívül valahogy tanácstalan vagyok. Ha jobb nem jut eszembe, akkor egy jókora darab pulykamellet becsomagolok baconszalonna csíkokba és egyben megsütöm, de úgy szeretnék valami olyat amit még nem főztem, viszont mindenki megenne, de olyat valahogy nem találok. Beiglit apu felesége süt nekem, a párom kijelentette viszont, hogy neki ne süssek beiglit, inkább egy máktortát kért.
Holnap visszük Lilit fodrászhoz, remélem sikerrel járunk.
Bocsi az offért,
Conti, találtam egy céget ahol nagyon olcsón lehet olyan falapokat venni, amit egyszer hoztam neked. A páromat csütörtökön küldöm oda, hogy vegyen vagy 20-30 darabot különböző méretekben, mert gipszet öntözgetni mostanában nincs időm, ez meg sokkal praktikusabb. Ha esetleg kell neked is szólj. Most én is készítetem egy pár képet, Bálintnak is az ágya fölé.

Lányok milyen az a karácsonyi muffin?

Judy,
Nagyon édesek a fiaid! Lilinél most a "most nem akarom" megy nagyon. Ja és hiszti (olyan földhözvágós) ezerrel, nagyon nehéz kezelni, de sokszor van, hogy kimegyek egy szó nélkül a szobából és 1 perc múlva már jön is utánam, hogy anya így megy úgyKép. Szóval próbálkozik a leányzó nagyonKép. Viszont az evés szerencsére helyreállt, már hajlandó enni, igaz segíteni kell neki, de legalább eszik.
Hol voltatok bábszínházban?

Halacska,
Nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek is! Én idén jöttem rá, hogy a karácsony előtti készülődés legalább annyit jelent, olyan fontos, mint a szenteste. Sajnos az elmúlt jó pár évben igen rossz karácsonyaim voltak, de most, hogy látom Lili milyen csillogó szemekkel énekelgeti a karácsonyi dalokat, meg amikor beszélgetünk arról, hogy ki és hogyan és miért hozza az ajándékokat, nekem is könnybe lábad a szemem. Azt hiszem együtt fogok vele igazándiból megtanulni karácsonyozniKép.
A kis csapatunk tényleg szuper!

Manó,
Ez a képes hűtőmágnes nagyon jó ötlet, lehet vajon ezt máshol is csináltatni?

Forti,
A kép nagyon jó LevirőlKép!

Aja,
Ti merre felé laktok, csak úgy nagyjából? Ahogy írod tényleg nagyon jó kis hely lehetKép. Mi is tavaly költöztünk, velünk szembe volt egy kisbolt, erre rá 2 hónapra megszűnt. Azért van még a közelben, de az pár utca.

Mléna,
MegértelekKép. Én is tök ritkán jutok ki anyukám sírjához, sajnos ő sem láthatta egyik gyermekemet sem. Amikor eszembe jut és nem tudok kimenni gyújtok egy gyertyát este ha már a kicsik alszanak és akkor nyugodtan tudok rá gondolni.

Rzsuzsa,
Mi a gond otthon, elmeséled?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok, ismét sikerült beugrani, bár mostanában nagyon nem vagyok netközelben.

Sasha
Gratula a kicsi fiúhoz, remélem már otthon is vagytok!!!

Ági
Köszi a kedves szavakat tőled is, most épp ismét reménykedő fázisban vagyok, mert kiderült, hogy a múltkori nagy "csúszás" miatt most pont Karira tolódott a várható peteérés. Ez talán csak nem véletlen?!!

Forti
Igen nekünk megvan a Toy Story mindkét része, meg még bárki, akit érdekel, a párom most az utóbbi két hétben egyfolytában írt, úgyhogy most pár száz filmünk van, köztük baromi sok rajzfilm. Szívesen írok, de elvinni sajnos nem tudom bevállani sehova.

Rólunk: Dodi teljesen meggyógyult, hétfőtől már megint bölcsizik, már nagyon hiányolta. Sajna így viszont lemaradtunk a fenyőünnepről, mert az múlt pénteken volt. Most azért aggódom mert az antibiotikum legyengítette az immunrendszerét, kell 2 hét míg felerősödik, nehogy visszafertőződjön, de sajna csak a két ünnep között leszek szabin. Tényleg, ki hogy áll, nem talizunk akkor valahol??
Már én is tök jól vagyok, most papa van dögrováson, de már ő is kifelé lábal szerencsére.

Contiékkal tényleg mi van?????

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Akkor nekünk kéne a Toy Story 1.
Úgy meg tudjuk oldani, hogy postán feladod utánvéttel, hozzászámítva a cd+írás árához a postaköltséget és én kifizetem mindet?

Forti

Kép
Kép
forti

Forti drága én meg tudom oldani, csak úgy k....va sok, a múltkor is azért nem úgy küldtem. na majd megoldjuk valahogy

rit

anemona7

Halacska
Te nagyon pihent vagy!!! KépKépKép
Dehogyis világítanak Kép De szép fehérek lesznek.

Most ment el apa és Dani, bejöttek kicsit hozzám, pontosabban Dani dolgozni Kép. Úgy járt kelt itt, mintha mindig is itt lett volna. együtt ebédeltünk, aztán mentek haza. megevett egy csomó mandarint, megetette a kollégáimat. mondta is az egyik, hogy most gyakorol, mert ők is babaprojektre készülnek (férfikolléga). persze a forgalmit otthon kitettem, a kocsikulcsot meg elhoztam a kabátom zsebében Kép még jó, hogy van otthon pótkulcs, így el tudtak jönni, különben troli lett volna.
holnap megyünk lakást nézni Dunakeszire, ahol már egyszer voltunk. az építtető elfogad más bankot is és a hitelfolyósítást sem szakaszosan kéri, mivel már majdnem kész az a lakás, ezért. a mhelyen is megadják a kamatmentes munkáltatói kölcsönt mindkettőnknek. nagyon izgulok, mert ha minden ok lesz, akkor tavasszal vagy nyáron lehet költözni. kicsit azért kételkedek még, hogy összejön, mert túl egyszerűnek látom az egészet.
a párom pár kollégája ott lakik, és nem panaszkodnak a bejárásra, meg minden van ott a közelben, patika, homeos orvos is!!!, piac, bolt, Daunapart nagy zöld területtel, Auchan stb.
Na, nem írok többet, mert hát semmi nem biztos még,a ddig meg felesleges álmodozni, nem?

Ági
Az oscillot mi Daninak heti 1x fél fiolával adunk, októbertől márciusig. Magunknak heti 1 egész fiolával. Ha érzem, hogy kezdek náthásodni, akkor napi 2 egséz fiola 2-3 napon át. De az adagolás rajta van a doboz hátulján.

Forti
Hát nekem a fogfehérítő tokkal vonóval csak 15e Ft volt, mivel a barátnőm csinálja, az apukája meg a fogtechnikusa. mivel gyerekkori a barátságunk, így csak a fehérítőt+ a szilikonsínt kellett kifizetni, a munkadíjat stb-t nem. egyébként nézelődtem máshol is, és 35e ftól 60-80e Ft az otthoni fehérítés. Van várótermi is, azt a fogászaton csinálják UV lámpával, na az még drágább, viszont 2-3 óra alatt kifehéredik az agyarállomány. ha nem tudtam volna így megcsináltatni, akkor van Tempo Egészségpénztári tagságom, ahol már szépen gyűlik a mani, azt fel tudtam volna használni, de szerencsére nem kellett. a barátnőm egyébként sem tudná elfogadni, mert nem szerződött az egészségpénztárral.
itt egy fogászati link, ahol "viszonlag" olcsón fehérítenek: http://www.krfogaszat.hu/ vagy http://www.madachdental.hu .
itt meg egy kép, hogy is néz ki a szilikon sín: http://www.dentist.net/toothwhitening.asp
de ha megkérdezed a fogorvosod, akkor biztos ő is tud ajánlani vmit. A DM-ben is láttam 10e Ft-ért fehérítő rsz-t, de a fogorvos barinőm azt mondta, eszembe ne jusson azzal!!!

Ilke
Jó olvasni a soraidat. A gyerekek sokmindenre újra megtanítanak minket, amit már régen elfelejtettünk a nagy rohanásban, ami manapság jellemzi az ambereket. Ugyanúgy tudnak annak is örülni (pl. egy széknek), amit már ezerszer láttak, mintha akkor látnák először. mi felnőttek meg sokszor rá sem hederítünk dolgokra. dani is sokszor ráébreszt dolgokra, apróságokra, amikre tényleg érdemes odafigyelni. Anyukád meg biztosan látja őket és örül nekik, emiatt ne aggódj!!!

Rit
Biztos nem véletlen KépKép Sok pihi és jó sok szex, ez legyen a programotok az ünnepek alatt!! aztán hajrá pocilakó. én is már csak 1 babányira vagyok tőle, annyit kell még kibírnom Kép

közben elköszönök, mindenkinek nagyon Boldog, Szeretetben eltöltött Ünnepeket Kívánok, csillogó gyerkőcszemeket, sütiillatot, nyugalmat!!!
Két ünnep között majd otthonról jelentkezem, ha tudok. Holnaptól szabin vagyok és csak január 7-én leszek ismét.

cupp
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Halihó

Forti
az első adagot hosszabb ideig, kb 10 percig 180 fokon, a többi hamarabb megsült, kb 5 perc alatt, ahogy melegedett a sütő, de közben megnéztem, hogy jó-e már. nem kell teljsen keményre sütni, mert hűlés közben is keményedik.

Ilke
Itt Érden voltunk bábszínházban.
Ezek a falapok hol kaphatók? én is szeretek szalvétázni, de keretben mindig fogytán vagyok.
Karácsonyi muffin:
385 g liszt
1 ek sütőpor
1/2 ek kakaópor
150 g cukor
2 tojás
150 ml tejföl
150 ml tej
60 g vaj
170 g vágott csoki
1 lapos tk mézeskalács fűszer
2 tk méz

Gumicukor
Drukk a lakáshozKép Mi is így vettük, mind2-en munkáltatóit kértünk kamatmentesen, plusz hitel.

Mi is beszereztük a hiányzó dolgokat, addig Gergő sárkányvárazott, Gellért meg aludt.
Lecseréltem a számítógépet, meg lehetett venni a munkahelyit, tök szupi gyors.
na puszka,
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a kedves szavakat. Tényleg nem akarom a földbe döngölni az anyóst, mert alapból semmi bajom vele, tényleg szeretem őt, csak tegnap olyan jól esett kipanaszkodni magamKép

Ági! Nóri sürgösségi császár volt, körbetekerte magán párszor a köldökzsinórt, rossz volt a szívhangja. Aznap jó pár hajszálam megőszültKép
Márkot megpróbáltam simán megszülni, de 10 óra vajúdás után is csak 1 ujjnyira voltam nyitva. Ekkor kértem a dokit, hogy csináljanak valamit. Ugyhogy végül Márk is császárral született.Kép

Nálunk mostanában Nóri leutánozza a Márkot.
Pl.1: Márk elesik, sír, felveszem, vigasztalom. Nóri is a földre fekszik és kiabál, hogy "Segítség elestem", őt is fel kell venni, vigasztalni.
Pl.2: Márknak nem szabad kijönnie a konyhába, mondanom sem kell, mindig kijön. Én ilyenkor megfogom és visszaviszem a szobába. Nóri mostanában lefekszik a küszöbre (keze kint a konyhában) és kiabál, hogy "kijöttem" Ilyenkor Őt is vissza kell pakolnom.
A féltékenység nálunk sírásban jön ki Nóriból. Ha túl sokat foglalkozok a Márkkal, akkor egy sima kis buksibeütésből is óriási balhét csap, utána órákig kell vigasztalgatnom. Nagyon kis ragaszkodó.

Azért persze szereti a Márkot, szoktak "beszélgetni" egymással. Nagyokat rikoltoznak, sikoltoznak, babanyelven gügyögnek egymásnak. Nagyon édikKép

Holnap még bekukkantok, szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Ilke,Magdi

Nekem sem lathatta mar az apukam egyik gyerekemet sem, mert 97-ben meghalt.Kép De remelem azert latja oket valahogy megis...

Magdi

Nalunk is abban jon ki a feletekenyseg, hogy tobbet keretozik Emi olbe, meg neha tok aprosagokon is elsirja magat.

Halacska

Nalunk mar az is angol szokas, hogy a het elejetol fel van diszitve a karacsonyfa, mert kint nem kari napjan szoktak, hanem elotte. De a vacsiban is lesz nemi kinti iz, mert sutunk pulykat, jo sok zoldseg korettel.Kép Karacsonyi pudingot nem csinalok, mert marha bonyolult, pedig a parom szereti. De sutok neki helyette karimuffint. Meg mar csinaltam mezest, csak nem lettek egyformak az adagok, mert az eleje egesz puha lett a vege meg kemeny.(gondolom akkor mar jo forro volt a suto es kevesebb ido is eleg lett volna)Mindegy meg puhitom, teszek a dobozba almat is.

Most itt van a batyo 2 lanya is, sokat segitenek a gyerekek lefoglalasaban.(13 es 9 evesek)Kell is a segiteseg mert ferjecske most meg 3 napig Svajcban van es nem sielni.Kép Aztan majd jonnek a tobbiek is kesobb a batyo csaladjabol.

Ajandekok megvannak, csak meg a csomagolast el sem kezdtem.

Ugy nez ki Emi vegre meggyogyult es a kicsi sem olyan taknyos mar.Kép

majd meg jovok.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Mi vagyunk, csak egyáltalán nem érek rá, olvasgattam, de nem tudom, kellene-e valakinek valamit felelnem...KépKép
Gyártom a sütiket ezerrel, még holnap lesz egy nagy menetem a karácsonyi vacsival kapcsolatban is.
Az ajándékok már megvannak, be is csomagoltam és a bátyám el is vitte (apukámmal és vele karácsonyozunk és hogy ne kelljen a sok minden mással (ruhák, gyerekágy, hamik és minden más ami 3 gyerekhez kell 3 napra) együtt cipelni megkértem rá).
Nálunk csak a gyerekek kapnak ajándékot, igaz ők elég sokat. Anyukámék majd kapnak valami apróságot, meg az öcsémék kézzel gyártott dolgokat, de csak januér elején találkozunk (hogy ne kelljen szétszakadni a 3 gyerekkel ezekben a napokban a karácsonyt apumékkal töltjük, a két ünnep között megyünk anyósomékhoz és csak jan. 2-án anyumékhoz).
És mindenki kap egy doboz sütit (ezt már anyumék is megkapják 24-én még frissen), szerintem a részemről ez is elég nagy erőfeszítés így 3 gyerek mellettKépKép, nagyobb, mindha bármit vennék a boltban.
Próbáltam ki új sütiket is a már jól bevált és nagyon szeretettek mellé, egész jól sikerültek és jól is néznek ki!KépKép
Hanna tegnap megkapta a 3 hónapos oltását, kicsit be is lázasodott, de nem nagyon, mára már jólvan. Azért megviselte az oltás, mert egyébként nagyon nyugodt, mosolygós baba, de tegnap elég nyűgös volt.
Le is mérték, 6700 g és 63 cm. Nőtt 3,5 cm-t és hízott 68 dkg-ot egy hónap alatt.

Ilke!

Nálunk Nátán időnként elég nehéz eset, de szeritem ez nem csak féltékenység, inkább életkori sajátosság.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,
Sikerült Lilivel a fodrászkodásKép, és meglepő módon olyan ügyi volt, hogy szinte meg sem mozdult, csak akkor amikor a frufruját vágták. A végén pedig mondta, hogy jövünk máskor is ideKép. (Conti, az Aranyalmában voltunk, amit te ajánlottál.)
Így az ünnepek előtt elég rosszkor jött, de sajna bemondta az unalmast a porszívónk, így mondtam apának, hogy ma vegyen egyet, mert már úgyis ráfért az előzőre a csereKép. A régit meg majd megpróbáljuk megjavíttatni, ha lehet és nem kerül egy vagyonba.

Rit,
Drukkolok a karácsonyi akciózáshozKép!
A filmek engem is érdekelnének, ha minden igaz át is tudnánk venni. Meg tudnád írni, hogy milyenek vannak?

Gumicukor,
Köszi!

Judy,
Köszi a receptet, majd kipróbálom.
A falapos bolt címe: Pyron Kft. Bp. 1031 Szentendrei út 218-220. Viszont itt csak viszonteladókat vagy vállalkozókat szolgálnak csak ki (cégnevet és adószámot kérnek). Végül ma reggel ment oda a párom, ki is fosztotta őket rendesenKép. Remélem még idén pár képet itthonra is össze tudok majd ütni.

Zsuzsa,
Remélem Előd hamar helyrejön! Biztos változni fog ez az elutasítás nála.

Beszti,
Majd javítanád nekem is a koromat a táblázatban? 29 lettem még hó elején, csak mindig elfelejtettem írniKép.
3 gyerek mellett minden ajándék egy csoda szerintemKép, én még kettő mellett is csak éjszaka tudtam csak ügyködni a saját készítésűekkel.
Hát igen, én is gondoltam már rá, hogy ez a hiszti dolog nem csak a tesó miatt lehet. De olyan nehéz, komolyan mondom, néha minden önfegyelmemre szükségem van, hogy moderáljam magamKép. Igaz néha nem bírom és rászólok jó hangosan, de hát mit lehet tenni, nincsenek kötélből az idegeim. Azért nagyon igyekszem, rengeteget beszélgetünk, hogy mi miért van, ha elkezdi a műsort akkor ha épp nem etetek, pelenkázok, akkor az ölembe szoktam ültetni és nyugodtan megpróbálom elmagyarázni neki az adott dolgot, de legtöbbször ez nem jön be, mert nem is figyel rám, csak dobálja magát és ordít. Azt olvastam, hogy az egyik jó megoldás, ha az ember nem vesz tudomást a jelenetről, de ez kissé nehezen megvalósítható ha nem itthon vagyunk. Na mindegy, majd csak túl leszünk ezen az időszakon is, aztán majd kezdi a pici isKép. Apropó Bálint, hát ő egy csoda pofa, ha két szót szólok hozzá, már mosolyog és gügyög ezerrel. Annyira erőlködik, hogy mondjon nekem valamit, és olyan édesen próbálgatja a hangokat, hogy teljesen oda vagyok tőleKép. Ja és vágre átalussza az éjszakákat! 8-9 órákat nyom le ébredés nélkül, ha nem hajnalban feküdnénk le apával mindíg, még ki is tudnánk magunkat pihenniKépKépKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Mindenkinek békés, szeretetteljes karácsonyt kívánok, az új évre pedig sok szerencsét, egészséget, boldogságot, békességet, bőséget és minden jót ami még kimaradt!Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Forti
Itt a filmed nálam, csak nem tudom a címed!!!! Légyszi hívj fel s.o.s.!!!!
30/689-1589 v. 20/328-6969

Ilke
Lista lesz, de én már nem, otthon sajna nincs netünk, majd szólj rám januárban!!!

Rit

rit

anemona7

SziasztokKép

Mi is boldog karácsonyt, sok együtt töltött vidám percet kívánunk mindenkinekKép

Zsuzsa
Jobbulást, remélem nem kruppKép

pusz
Judy és a fiúk

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Magdi
Irigyellek, hogy a gyerekek egyszerre alszanak, sajnos nálunk már csak nagyon ritkán van ilyen.
Császár: nekem azt mondták, hogy csak akkor kell várnom 2 évet ha rendesen szeretnék szülni. Végül 20 hónap lett és ment simán.

Forti
Jobbulást Levinek! Megvan már a Toy Story I.? Ha kell még akkor hívja fel a párod a Richit.

Sasha
Nagyon nagyon gratulálok a kisfiadhoz!

Gumicukor
Kaja: nálunk csirkemell lesz úgy, hogy egy jénai tálba bacon szalonna, a hús először belisztezve, utána tojás és reszelt sajt majd közötte sonka és ezt váltogatod, majd a tetején megint bacon ez van az oldalán is. Ezt előző nap kell megsütni és másnap kilehet egybe borítani és úgy vágod mint a tortát. Nagyon finom és még jól is néz ki.

Lakás: Mi is már egy éve lakunk Veresegyházán és nagyon szeretünk itt lakni. Már semmi pénzért nem költöznék vissza. És a kert az meg mindennél többet ér. A Petra áprilistól szept-oktig szinte egész nap kint volt. Valamit valamiért, pesten ennyi pénzért semmit sem kaptunk volna.

Ma sütöttem sütit kb 3 óra alatt mert az Olivér mellett nem tudok semmit csinálni mert egész nap csimpaszkodik a lábamba, tetépi a gatyámat. A Petra meg folyamatosan mondta, hogy milyen állatot szeretne és közben a tésztát vagdosta a műanyag késével. Lett fenyőfa, hóember, elefánt, viziló, maci, cica…

Ilke, Juti,
Ti, hogy csináltok sütit a gyerekek mellett? A konyhát is 3 napig takaritottam.

Én már csak januárba jövök mert apa szerencsére nem dolgozik a két ünnep között.
Mindenkinek nagyon kellemes karácsonyt és boldog új évet!

Ági
petra2

Sziasztok Lányok!

Kívánom, hogy mindenkinek nagyon kellemesen és boldogan teljenek az Ünnepek.
Kívánom, hogy a Jézuska minden fa alá csempésszem be egy nagy adag egészséget, boldogságot és harmóniát!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK:
Nóri, Márk, Gyuri és Magdi

Magdi
mléna

Szeretnék én is mindenkinek nagyon Boldog, Békés Karácsonyt kívánni!

Kép

Forti

Kép
Kép
forti

SziasztokKép

Mi is megvagyunk,csak par napig anyueknal mulattuk az idot,bolcsi nem levenKépOtt is takartitottam,sutesben segedkeztemKépAlex meg jol elvolt abban a nagy hidegben az udvaron,alig lehetett 1 ora utan behivni,mert hogy O nem fazikKép
Teljes a karacsonyi laz nalunk,Alex mondogatja hogy holnap jon a Jezuska es hoz kockat meg jatekotKép
Tegnap jottunk vissza,azota megvettuk a fat,este ha elaludt fel is diszitjuk es reggel jon majd ide a Jezuska,3-ban lesz fincsi ebedKép(putykaragu leves,gombascsirke+rizs,palacsinta),aztan delutani alvas utan megyunk anyuekhozKép
Vasarnap mi fozunk ott,ugyhogy a jol bevalt muszakat alkalmazom rizzselKép

Nekunk is megvolt a kari ceges buli, egy belvarosi pubban.En mire rajottem hogy antibiotkumra nem kene inni,mar 1 koktel es Baileys lecsuszottKépDe szerencsere nem lett mellekhatasaKép
Mindenki jott a jol nezel ki,latszik hogy nincs munkahelyi stressz rajtad dumavalKépNagyon jokat nevettunk es csomo ajandekot kaptamKép

Alexet anyukam elvitte az O ceges kari bulijara,hat Alex elenekelte az osszes eneket a mit tud a kb 20 ember elett minden felsz nelkulKép
En kesobb mentem ertuk,kerdeztem tole :mit ettel?
Erre O:Anya nem ettem csokit!!KépKépMindenki dolt a nevetestol,mert amikor csokival kinaltak,anyukam mondta hogy csak en meg ne tudjamKépHat igen egy gyerkoc mindig oszinteKép

Judy
Nagyon cuckik a fiukKépSzerintem egymasra is hasonlitanakKép

Sasha
Gratula a kicsi fiuhozKépKépRemelem mar otthon is vagytokKép

Halacska
Egyetertek,en is orulok hogy mar tobb eve egyutt van a csapatKépRemelem igy is marad jo sokaigKép
Igazad van, e lenyeg hogy boldogok vagyunk es mindenki jol van,a tobbi csak reszletkerdesKép

Mano
kar hogy igy sikerult a kep,de azert megneznem furtos Emmat,majd tedd fel ide isKép
Nalunk csak 2-t csinaltak,hat egyik komolyabb lett a masik,nekem ez nem tetszett,mert Alex amugy mindig mosolyogKép

Forti
Jo hogy LEvi jobban,van,bizti gaza lehet a dokinak,es az O gyomra erzekenyebb azert hanyKép
Jo a kis punk a kepenKép
Mi az Echinaceat ugy szedjuk hogy 1*5 golyo (nem 2*5) es igy nincs szunetKép

Aja
Azert kuldok egy kis vidamsagotKépHogy vannak a szuleid?

Magdi
Fel a fejjel,tudom nehez,plane unnepeken,de a gyerekek,ferj biztos segit.

Agi
Oscillot lehet folyamatosan adni,heti 1 fiola.Egeszen tavaszig.Azt hiszem 6 heti adag van egy dobozban,az kb 800 ft,ha jol emlekszem.
Ha Oliver is betegesebb ebben az idoszakban,neki is lehet adniKép

Rit
Mi ujsag lakasugyben???

Gumicukor
Jo szabit meg lakas keresgelestKépRemelem tenyelg az ujban jon majd nektek is a teso,ugy ahogy nekunkKépOlyan jo lesz hogy kezdettol lesz kulon szobajaKép

Zsuzsa
Drukk hogy Elod minel hamarabb otthon legyenKép

Ilke
Hat hiaba Lili csajszi,azert is jott be a fodraszKépGratula akicsinek az alvashozKép

Mindenkinek nagyon boldog karacsonyt kivanunk mi is!!!

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Csináltam egy Emma két éves albumot, ott meg lehet nézniKép

Manó

KépKép
manó

És szeertnék mindnekinek Boldog karácsonyt kívánni és boldog új évet is, mert mi szombaton elutazunk.

Manó és Emma

KépKép
manó

Sziasztok

Mi is szeretnénk mindenkinek Nagyon boldog, békés karácsonyt kivánniKép.

A mi ajándékunk már megvanKép, ma voltam uh-on. Már több mint 13 hetesek vagyunk és minden a legnagyobb rendbenKépKépKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Nagyon régen írtam már ide..., de talán emlékszik még ránk valaki.Kép

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek, és Nagyon Boldog Új évet!

Kép

Djeszter
djeszter

<font color="ff0000">Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Pandáék</font>

panda
Halásztelek

Sziasztok

Boldog Karacsonyt kivanunk mindenkinek!!!

Beszti

Legy szives az en koromat is kijavitani, tegnap 35 lettem!

Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Boldog Karácsonyt Mindenkinek Kép

Beszti
Kérhetnék estleg egy táblát imike ma 1 éves Kép

Csics és a fiuk
csics

Csics
Hogy rohan az idő!
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok a kicsi fiadnak!

Mi túl vagyunk a szent estén, Levi már kidőlt, igaz ma nem aludt délután, ezzel jól keresztbe is tett a "jézuskának" Kép , ugyanis úgy terveztük, hogy amíg alszik ebéd után feldíszítjük a fát, összerakjuk a favonatot, kicsomagoljuk az ajándékokat. Levi viszont 3-kor még ébren volt és bent kurjongatott az ágyában. Mi pedig kint tipródtunk hogy mi legyen. A végén felvittük anyósomékhoz, oda már ment a jézuska, addig ők lefoglalták. Megáll az eszem milyen 6. vagy 7. érzékük van a kölköknek, hogy mikor nem kell aludni!
Lényeg a lényeg, baromira örült mindennek, és ez nagy örömet okozott nekünk is!
Holnap anyukámékhoz megyünk, vasárnap pedig fel anyósomékhoz!

További békés karácsony estét mindenkinek!
Forti

Kép
Kép
forti

Sasha,
gratulalok kisfiad szuletesehez. A dupla szeretet melle dupla turelmet kivanok!Kép

Nyuszi,
utolag is boldog szulinapotKép

Csics,
tenyleg hogy megy az ido.... boldog elso szulinapot Imibabanak.

Es minden kedves topicosnak boldog, bekes karacsonyt kivanok.

-Afonya
afonya

Judy
Az Üllői úton van egy kézműves bolt az Iparműészetivel szemben én ott szoktam falapot venni szavétázáshoz.

Hanna jól lebetegedett, borzasztó 2 naunk volt eddig. Nagyon köhög meg náthás, de a hangulata az igazán borzasztó, mindent földhözvág, csapkod, é örjög. Aludni nem alszik, úgyhogy olyan is. Tegnap 2x úgy megpfozott, hogy piros lett az arcom. Ezt honnan veszi nem tudom, én sosem ütöm meg.

Forti
Látom ti sem aludtatok. Mi a végén Hannával díszítettünk.

Kellemes Ünnpeket, és jó pihenést.

dec8
dec8

Sziasztok
Köszönjük a köszöntéseket Kép
nálunk imike nem aludt szegény de jo birta este 10kor egyböl elaludt még evés közben Kép én petikét levitem sétálni mig apa felálitota a fát és felrakta a csucs diszt rá utána meg felváltva szorakoztatuk a gyerekeket mig felporszivoztunk és feldiszitetük a fát és bevitük az ajándékokat idén sok-sok minden került a fa alá Kép viszont a fele-háromnegyede alesz téve mert már ma kezdte hogy csak kiboritom és nem játszok vele meg eldobálom cimü müsort meg irigykedem müsort 1már eltetem a kicses ládába ebe a ládába kerülnek a már nem kelö játákok most meg még azok is amikel jo lesz akor játszani ha a kint lévöt meguntuk Kép én is kaptam ajéndékot egy fotonyomtatot +scenert +meglepi is volt a fa alat amire nem számitotam egy kutya enciklopédia Kép enek nagyon örültem bár a kutya sulit nem tudtam befejezni mert öröké betegek voltak a gyerekek vagy sok munkám volt .

Csics
csics

Dec8
jobbulást hanának petike is beteg középfül gyuladása van a fül-orr-gégész szerint 3 napig lázas volt és nem evett semmit +torokgyuladása is van hétfön kell visza vinem a fülészetre most már 2 hete betegeskedig petike Kép .

na megyek mert esetleg ugy dönt a gépem hogy lefagy mint tegnap irtam egy hosszut és utána már nem volt kedvem ujra irni.

további jo karit

csics
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?