Sziasztok
Mi is megvagyunk,csak par napig anyueknal mulattuk az idot,bolcsi nem leven
Ott is takartitottam,sutesben segedkeztem
Alex meg jol elvolt abban a nagy hidegben az udvaron,alig lehetett 1 ora utan behivni,mert hogy O nem fazik
Teljes a karacsonyi laz nalunk,Alex mondogatja hogy holnap jon a Jezuska es hoz kockat meg jatekot
Tegnap jottunk vissza,azota megvettuk a fat,este ha elaludt fel is diszitjuk es reggel jon majd ide a Jezuska,3-ban lesz fincsi ebed
(putykaragu leves,gombascsirke+rizs,palacsinta),aztan delutani alvas utan megyunk anyuekhoz
Vasarnap mi fozunk ott,ugyhogy a jol bevalt muszakat alkalmazom rizzsel
Nekunk is megvolt a kari ceges buli, egy belvarosi pubban.En mire rajottem hogy antibiotkumra nem kene inni,mar 1 koktel es Baileys lecsuszott
De szerencsere nem lett mellekhatasa
Mindenki jott a jol nezel ki,latszik hogy nincs munkahelyi stressz rajtad dumaval
Nagyon jokat nevettunk es csomo ajandekot kaptam
Alexet anyukam elvitte az O ceges kari bulijara,hat Alex elenekelte az osszes eneket a mit tud a kb 20 ember elett minden felsz nelkul
En kesobb mentem ertuk,kerdeztem tole :mit ettel?
Erre O:Anya nem ettem csokit!!
Mindenki dolt a nevetestol,mert amikor csokival kinaltak,anyukam mondta hogy csak en meg ne tudjam
Hat igen egy gyerkoc mindig oszinte
Judy
Nagyon cuckik a fiuk
Szerintem egymasra is hasonlitanak
Sasha
Gratula a kicsi fiuhoz
Remelem mar otthon is vagytok
Halacska
Egyetertek,en is orulok hogy mar tobb eve egyutt van a csapat
Remelem igy is marad jo sokaig
Igazad van, e lenyeg hogy boldogok vagyunk es mindenki jol van,a tobbi csak reszletkerdes
Mano
kar hogy igy sikerult a kep,de azert megneznem furtos Emmat,majd tedd fel ide is
Nalunk csak 2-t csinaltak,hat egyik komolyabb lett a masik,nekem ez nem tetszett,mert Alex amugy mindig mosolyog
Forti
Jo hogy LEvi jobban,van,bizti gaza lehet a dokinak,es az O gyomra erzekenyebb azert hany
Jo a kis punk a kepen
Mi az Echinaceat ugy szedjuk hogy 1*5 golyo (nem 2*5) es igy nincs szunet
Aja
Azert kuldok egy kis vidamsagot
Hogy vannak a szuleid?
Magdi
Fel a fejjel,tudom nehez,plane unnepeken,de a gyerekek,ferj biztos segit.
Agi
Oscillot lehet folyamatosan adni,heti 1 fiola.Egeszen tavaszig.Azt hiszem 6 heti adag van egy dobozban,az kb 800 ft,ha jol emlekszem.
Ha Oliver is betegesebb ebben az idoszakban,neki is lehet adni
Rit
Mi ujsag lakasugyben???
Gumicukor
Jo szabit meg lakas keresgelest
Remelem tenyelg az ujban jon majd nektek is a teso,ugy ahogy nekunk
Olyan jo lesz hogy kezdettol lesz kulon szobaja
Zsuzsa
Drukk hogy Elod minel hamarabb otthon legyen
Ilke
Hat hiaba Lili csajszi,azert is jott be a fodrasz
Gratula akicsinek az alvashoz
Mindenkinek nagyon boldog karacsonyt kivanunk mi is!!!
Pusz
kataa