Sziasztok
Szóval nem készültek fotók a kreatív-klubról?????
Ejnye-ejnye!
Áron-Andi
Eszti is jár már, Áron is hipp-hopp nekikezd majd, aztán futhatsz utána!
Emlékszel a mászással is így volt
Nem is kell sürgetni (bár Ti sem azok a fajták vagytok
), mi soha nem vezetgettük kézen Esztit, meg kompja sem volt, mégis elkezdett menni egyedül, azt hiszem, az egyéves szülinap előtt kb. két héttel
Azt hiszem Áron most egyelőre "jóképűségre" gyúr, mert annyira szép kis kölök kerekedett belőle, hogy csak na!!
Persze az is volt, imádom azt a kis kötött pulcsit képet róla, ami a profilodban van
Plussz Áronnak most még a fogakra is koncentrálnia kell, nagy gratula a 7-eskéhez!
Különben is ő a legpicibb őszi babi a topikban
Matricák nagyon szupik!!
Repcsi
Móni
Lilinek is gratula a fogcsücsökhöz!
Liv
Fotók édesek nagyon
Noémi
Miket mond Heléna?
Eszti eddigi legtutibbja az "Apa". Ezen kívül néha "szi-sza" a cicára, "tá-tá" a pápára (közben puszit is dob
), a "ba-ba" szó az több dolgot is jelöl, mikor mire néz (de azért általában van értelme
, tehát pl. babakocsi, buborék), "ppppáá" a hoppára, és a két legújabb, amin nagyon meglepődtünk az angyalka és a gyertya (tan-tya-tta, tyeee-ttya)
Meg lehet zabálni
Csirkesz
Jó volt olvasni a kreatív nap történéseiről
Kíváncsi vagyok mit láttok majd az UH-on!
Lau
De jó, hogy írtál!
Nincsen semmi gond, tuti
Mostmár a hullámzó kedélyállapotod is egyre inkább a vidám felé fog tendálni szerintem
Persze továbbra is drukk-drukk!
Juti
Nagyon aranyosak a srácok
És mint mindig, mindketten gyönyörűek!
Pocó
Neurológia
Teljesen megértem, hogy ki vagy akadva tőle!!
Remélem más dokinál azért eredményesebben és gyerekbarátibban (na, ez milyen szó??, mindegy, tudjátok mire gondolok
) zajlik majd a vizsgálat.
A pici lány csodaszép!!
És nem is olyan pici
Dino
Sok-sok gyógypuszi repül az egész családnak!!
Sajnálom a sok betegséget
(Donátnak külön hitvesi puszik Esztitől
)
Mi megvagyunk, tegnap kimentünk sétálni Esztivel, direkt nem a kocsimamuszt adtam rá, hanem cipőt, hátha menni akar odakint is egy kicsit a saját lábán. Tetszett neki, bár azzal kezdte, hogy dobott egy hátast, de úgy be volt öltöztetve, hogy nem fájhatott neki, csak úgy meglepődött, hogy a nagy kék ég van felette és nem a plafon
Kicsit sétált, rácsodálkozott a kutyukra, ők is rá
(mert a szerkójában úgy néz ki, mint egy kismaci
), aztán miután kicsit lejtősebb részhez értünk és nem tudott megállni, inkább visszakéredzkedett a babakocsiba
Felül egyre inkább érzek egy fogacskát, remélem hamar kibújik.
Szegénykém két napja folyamatosan pukizik. Láthatóan nem zavarja, csak én hallom, hogy mindig jönnek a kis morgások a pelusból
Még nem jöttem rá mitől lehet... Az utóbbi két estén végre elfogadta a babatejet (mert azért a tehéntejet mégsem szeretném erőltetni), lehet attól ilyen a pocija?
Le sem merem írni, de mi tök jól vagyunk, az igazat megvallva Eszti eddig egyszer volt beteg: két hónaposan. De tudom, hogy azért mi sem úszhatjuk meg örökre bacik nélkül
A hülye melegfront miatt persze nekem meg Apának fáj a fejünk
Na, megyek lemosom a fejemről a balzsamot, a változatosság kedvéért most megint barna lettem
Pusz
Anita