Új privát üzeneted érkezett!

Rit
Na lenyeg hogy mar jobban van Dodo,ha kell akkor kell a gyogyszer.
Neked is jobbulast ,gyoyulgass a melohelyenKép

Szilcsike
Na akkor neked sem konnyuKépElhiszem hogy most a pici az igazi ajandek es massal nincs energiad foglalkozni kariraKép

Gumicukor,Forti
Nekunk a doki irta elo a heti 1 fiolat az oscillobol AlexnakKépEs eddig bevalltKép

Gumicukor
Jo lepcsozestKép, a hazban karikor nyilik a konditerem,ugyhogy kenytelen leszek en is lejarniKép

Forti
Igazad van ,jo lesz ha valasztasz egy uj dokit,nekunk is uj van es jo dontes voltKépEs nem csak a homeopatias reszeKép
Es hogyhogy nem Fotra fog jarni Levi oviba?

Magdi
EkcemaKépJo kis sulyban van MarkKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Forti
Hát ha most náthás Levi, akkor napi 2x fél adagot adj neki. Amikor egyáltalán nincs semmi baja, akkor kell csak heti 1x fél tubus. remélem így már ok. ok, a dokinő elérhetőségét majd küldöm, amint megtudom. addig is jobbulást. szerintem dobd csak oda nyugodtan az asztalra a röntgent!!! ne hagyd annyiban! én tuti kiosztanám.

Mléna
mivel masszírozod Márkot? Mi anno sima bázisolajjal, búuacsíra vagy avokádóolajjal masszíroztunk. illatanyag- és tartósítószermentes.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Még nem biztos, csak filózok rajta erősen! Én a Lehel úton dolgozom és egy fokkal kényelmesebb lenne, ha Levi is bent járna oviba.
Most, hogy Fótra jár bölcsibe nekem 8 helyett 7-re kell járnom, igaz 1 órával elöbb szabadulok, de rohanás Fótra, és így is már az ügyeletből hozzuk el Levit.
Ha bent járna, akkor együtt mehetnénk, 8 előtt beadnám, az ovi 5 percre lenne a melóhelyemtől és fél 5 után 5 perccel már ott is lennék érte. Utána mennénk apáért és utána vagy haza vagy lehetne menni csavarogni kicsit.
De mondom még képlékeny, látszik hogy magabiztos vagyok, nem tudom eldönteni melyik lenne jobb! Kép

Gumicukor
Köszi!

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa
Értem, de akkor kell heti 1 adagot, ha semmi panasz nincs, vagyis megelőzésre. ha már gond van akkor többször. olvasd csak el a hátulján. mi így használjuk, szintén a dokink instrukciója szerint.
Hát nekünk nincs a közelben konditerem, ha lenne tuti kihasználnám, pláne, ha a délelőttöm szabad lenne, mint neked. eddig kocsival jártam, de sajnáltam azt az időt ott tölteni, és hogy ne legyen Danival. Így inkább otthon izzadok Danival együtt. majd, ha nagyobb lesz, már bevihetem miközben és tornázok, addig is otthon tartom a formám. még jó, hogy anyósomék is rendszeresen tornáznak mindketten, így van húzóerő is. a lépcsőző meg jó lesz majd ha pocis leszek is, Danival is használtam. lehet azért olyan mozgékony. Kép

Kataa
Én is a melóhelyhez közeli ovit néztem ki. mert ki tudja, ha majd elköltözünk esetleg Bp külterületre, akkor nem szívesen hagynám a lakóhely közeli oviban, én meg órányi útra a mhelyen. bármi történne sokára érnénk oda, meg mindig ő lenne az utolsó, akiért jönnek, ezt nem szeretném. autózni szeret, nem lesz gond az utazással. persze ehhez még el kellene költözni Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Csak Te heti fel fiolat irtal tunetmentesseg eseten,azert nem ertettemKép
Konditerembe en is fogok jarni,mar alig varom hogy befejezzek a munkalatokat es nyitva legyenKépTobb baratnom kapott az ingyenes alkalmon es delelottonkent megyunk majd,egyedul unalmas leneKépkb 8-10 gep meg szauna van,de hat a haznak ez eleg leszKép

Forti
Aha ,ertemKépNekem az ovi gyalog 5 percre lesz es ha dolgozom akkor a melohely meg 10-re kocsival ezert jobb ha idejar majd a kozelbeKépPlane ha mar otthon is leszek a tesovalKépEzert nehez ha kint lakik az ember es segitseg hijjan mindig az utolsok kozott van ott a gyerekeKép
Nekem a bolcsibe mondtak hogy 4-kor mar nincs szinte senki,viszont ha en dolgoznek 8-ban akkor fel 5 elott nem ernek oda,es az meg jo hogy csak 4-ig van a munkaido,ami ugye nem altalanosKép

Marika itt van ma delutan es nemreg jottunk meg villamosos setabol ugyhogy Alex jol elfaradtKép
Alex atadta a kari ajandekat,mert az evben mar nem jon tobbet,es nagyon orult nekiKépEgy fotoalbumot+kepkeretet vettem.

kataa

Kép
Kép
kataa

Forti!
Ha nincs fémdobozod, semmi baj, műanyagba is teheted. Én jelenleg nejlonzacsiban tárolom, míg fel nem díszítjük Kép. De ha még nem kezdtél hozzá, szerintem jobban jársz, ha azt csinálod, amit másodszorra írtam, mert az nem lesz kemény, és az is eláll karácsonyig. Most abból a tésztából akarok mézeskalács-tálat sütni, mert puhább a tészta, nem törik el. Ha az első verziót sütöd, érdemes a cukorhoz és a mézhez 3-4 evőkanál vizet is adni, mert ha nem elég folyós a méz, akkor nem lesz szirup belőle, és mikor hűtöd, simán megszilárdul egy darabbá. Velem is ez volt hétfőn, és dobhattam ki az egészet.
Az ételfestékkel vigyázz, mert jól befog mindent, és nagyon nehezen jön ki.

Gumicukor
A férjem informatikus, csak az a probléma, hogy még nincs meg a diplomája. A szakdogája majdnem kész, utána államvizsga, csak most az építkezés miatt halasztania kellett. Igazándiból nagyon abba akarja hagyni már a supportálást, de amíg nincs diplomája, addig nem nagyon ugrálhat. Csak kevés olyan cég van, ahol így felvennék (kivéve, ahová a munkatársa ment Kép, mert neki csak egy mezei érettségije van, ezelőtt biztonsági őrként dolgozott Kép, de most majd kitaníttatják Kép). Örül annak, hogy egyáltalán van munkahelye, mert manapság tök könnyen kirúgják az embert, szó nélkül. Tőlük is repülnek hárman januártól...

Ovi
Én is azt támogatom, hogy az ember munkahelyéhez legyen közel. Hamarabb mehetsz a gyerekért, és ha bármi van vele, gyorsan odaérsz érte. Nem kell azon idegeskedni, míg odaérsz, hogy mi van vele, ilyesmi.

Na, megyek, vacsiidő van., minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok,
Ma megkapta Bálint a 2 hónapos szurit. Volt nagy sírás-rívás, de egy kis szopi után szerencsére szépen megnyugodottKép. Persze itthon egész du nem aludt, csak nemrég tudtam letenni, remélem nem lesz éjszaka láza. Meg is mérték, most 6270 gr. Szerencsére apa ma itthon hagyta az autót, így azzal mentünk a dokihoz, így gyorsan haza is értünk. Lilivel viszont eléggé gondban vagyok, mert az utóbbi napokban alig bírok vele. Nem hajlandó enni, mindenért a földhöz vágja magát, esténként nagyon nehezen alszik el. Ezerszer visszahív minket mindenért: víz, még mese...Én arra tippelek, hogy most jön ki rajta a pici megszületésének a traumája, mert másra nem tudok gondolni. Pedig annyira igyekszem figyelni rá, amikor csak lehet játszani vele, de lehet hogy ez is kevés. Nem tudom mit kellene tenniKép. Viszont azért vannak jó dolgok is, a karácsonyi dalokat addig énekeltette velem, míg szépen megtanulta ő is, így most már úgy szoktuk, hogy én mondom az első szót ő meg folytatjaKép. Vettem még régebben mágneses betűket meg számokat, azok a hűtőn vannak leginkább. Mostanában azt játszuk vele, hogy mutat egy betűt és én is és ő is mond azzal a kezdőbetűvel egy szót. 5-ig pedig mindent szépen megszámol már. Tegnap óta az okét használja amikor csak lehet, nagyon muris. Ja és tegnap fürdeti apa, erre Lili megszólal: apa nyugodtan menj be, én itt játszokKép.
Hétvégén megvettük a konyhába az új étkezőt, úgy örülök neki, már olyan régen vágytunk egy ilyen szép fa garnitúrára. Itthon láttuk, hogy pont olyan árnyalatú, mint Lili székeKép.
Ajándékokkal egész jól állunk, még a héten megrohamozunk egy könyvesboltot, aztán jöhet a csomagolás.
A héten megkaptuk Lili keresztmamijától is a karácsonyi csomagot Ausztráliából. Olyan szép dolgokat szoktunk kapni, Bálint egy szuper Diesel farmert kapott, Lili pedig egy tuti kis sportcipőt, ami igaz elég nagy még neki, de jövőre majd talán belenő. Jaj és kaptam kengurus keresztszemes hímzést fonalakkalKép. No és persze rengeteg csecse-becse mindenkinek, csupa ízléses dolog.
A múlt héten pedig voltak a barátaink is babanézőben (jó sokan), régen taliztunk velük. Olyan rendik voltak, kaptunk Brendonos utalványt tőlük, nem kis értékben.

Gumicukor,
Olyan jó ötletet adtál a keresztszemes batyukkal, hogy úgy döntöttem a barátnőimnek készítek azt is a többi saját készítésű finomság mellé. A neten találtam nagy hópihe mintát, azt fogom majd rávarázsolni arany cérnával. Csak már nagyon szorít az időKép.
Kedves volt Danitól a reggeli dumcsiKép.
Nálunk sajnos egyik doki sem ismeri a homeopátiás gyógymódokat.

Conti,
Mizujs veletek?

Forti,
Nem semmi ez a dokis dolog, drukkolok, hogy mielőbb meggyógyuljon Levi.

Szilcsike,
Hát két aprósággal ajándékokat vásárolni nem egyszerű ebben az időszakban. Mi minden héten 1 napot rászántunk az elmúlt hónapban, így szépen összegyűlt minden amit kitaláltunk.

A többi kis betegnek mielőbbi jobbulást!
Megyek nekiesek a keretszemezésnek, míg apa hazaér kihasználom az időt. Ő most céges vacsin csücsül, remélem nem marad soká.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Íme egy új kép a tesókrólKép.
Kép
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Hát kialakult a anpi program, el vagyok engedve a férjem által a vacsira, vacsi után pedig robok haza, remélem 1/2 9-9re hazaérek. aztán ahogy ismerem 5 körül felháborodva fog utánam telefonálni hogy az Emma örjöng értem, d ehát ez van. Főnöknőmnek ma mondtam hogy mi a helyzet otthon, de csak jót mosolygott (anyósom nem mondtam mert őt végülis haazviszi a testvére ma), nem mondta hogy menjek csak nyugodtan minél előbb hazaKép A férjem arcüreggyulladása gyógyulóban van, még vasárnapig ekll gyógyszet szednie és addig nem sokat kiemnni, hétfőtől dolgozik.

Bölcsi, ovi: Hát én si gondolkodtam hogy hová irassam, de nálunk rosszabb lenne ha a munkahelymhez közel járna, jobb így hogy a lskástól 5 percre van. Így én 7-re jövök dolgozni, 3-ig dolgozom. Emma 1/4 8-kor kel, 8-ra megy bölcsibe, 4-re megyek érte 1/4 5-re otthon vagyunk. Ha ide járna ahol dolgozom kb 1/4 -1/2 7-kor kéne kelnie hogy 8-re ide érjünka bölcsihez és kb 3/4 órát kéne metrózi velem reggel neki. Akkor én is csk 8-ra érnék be tehát 4-re mennék érte, utzána még 3/4 óra mtrózás. Szóval ugyanannyit lenen bölcsiben + reggel este 1-1 óra tömegközlekedés. És ráaádul úgy csak én tudnám elhozni, íg ymeg nyukám is tud érte menni, ha úgy alakul hogy épp otthon van. Szóval nem mindíg a munkahelyhez közeli a jó megoldás. Végig kell gondolni, ki kell számolni. Persze ha autóval járnék vagy vidéken laknánk lehet máshogy jönne ki, nem tudom, azon nem gondolkodtam.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hali
Képzeljétek 2 céges vacsi is lesz idén. Pénteken egy össznépi banzáj a Millenáris parkoban, aztán jövő hét szerdán a mi üzletágunknak + még kettőnek együtt(összesen van kb. 60 üzletág nálunk) a Belgrád rakparton. ez utóbbira szerintem nem megyek, mert szerda déltől én már húzk haza, nncs kedvem bájologni. főleg, hogy az új főnökünk (a régi is megvan, csak fölötte van egy másik is) is ott lesz, akinél most nem szereztem jó pontot. egyszeren nem tudja megfogalmazni mit akar, én megcsinálom, ahogy értelmezem a szavait, aztán meg lefikázza, mindezt nem az én szemembe, hanem másodkézből hallom. utálom az ilyet... ráadásul nem is informatikus és ő akarja feltalálni a spanyol viaszt. a másik, hogy a nevemet sem tudja rendesen, állandóan lekaroláz, holott karolina vagyok... na, mindegy.... úgyis otthon készülni kell a karira, meg nem is kötelező a részvétel, inkább szívesebben vagyok otthon a családommal.

az ovival nekünk meg az a helyzet, hogy mikor Dani már középsős lesz, akkor remélhetőleg meglesz a kistesó is. így reggel tudja vinni apa Danit, délután meg egybekötöm a pici sétájával Dani hazahozatalát. első évben meg felváltva hozzuk visszük Danit az oviból, amikor még csak pocakosodom.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Gumicukor! Gyógyszertári olajat használtam, de kb.1 hónapja elfogyott, és csak emiatt nem akartam dokihoz menni, hogy felirassam. Ezért kezdtem el egy másikat használni, nem is volt semmi gond, az allergia később jelentkezett, ezért nem is gyanakodtam. Kép 2 napja nem azzal masszírozok és máris sokat javult a bőre.

Nekünk nagyon mozgalmasan telnek a napjaink, kedden voltunk a Récseibe, délután a zuglói barinőkkel pletyiztem, szerdán pedig elmentünk a Nórival hastáncolni(megnéztük a sogórnőmet). Nagyon édes volt, úgy rázta a popit, hogy csak naKép Januártól lehet, hogy én is rendszeresen le fogok járni. Azt hiszem csak elkezdeni nehézKép

Ma meg itt voltak a május 2-i babák, Márk haverjaiKép. Nagyon kis édik voltak így együtt, olyan furi, hogy még csak most születtek és már ők is ekkorák. Fő poén: Nóri közölte, hogy neki kell egy hugiKép Kép Kép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

JÉÉÉÉÉÉÉ!
Az előbb már a 100. üzenetet írtam!!!!!!Kép Kép
HŰHA! Mennyit "beszélek"Kép Kép Kép

Magdi
mléna

Ilke
Nagyon helyesek a gyerkőcök! Csak nekem tűnik úgy hogy két kis tojást nézek? Kép

Panda
Akkor a másodikat sütöm, mert ma még mindíg nem jutottam el odáig hogy nekiálljak.

Kataa
Levi eddig talán 1x volt az utolsók között, mert azért legkésöbb 4 után 10 perccel ott vagyok érte, csakhát már akkor is másik csoporttal vannak, mert a saját gondozónőjük hazamegy.
Lehet ha bent járna többet lenne ügyeletben 4 után, mert akkor tuti csak fél 5 után tudnék érte menni, mert fél 5-ig szól a munkaidőm.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Megjottunk, most nem tudok olvasni, csak gyorsan irok par sort.

Forti

Vettel mar Shreket? Nem lattam ANgliaban. De van itt a Dunakeszi Auchan egyik jatekboltjaban ha meg erdekel, megnezem.

Kenyersutogepe van valakinek?????Pliz help, mert azt szeretnek karacsonyra+szulinapra es a ferjemnek meg kell mondanom milyet vegyen. Nem akarok valami hiper-szupert aminek a fele tulajdonsagait sem hasznalnam ki, de azert gagyit sem. Segitsetek!!!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

En vegul ma lementem a dokinohoz ,mert a torkom mar katasztrofalis voltKépValami bakteriumot nyeltem be,ugyhogy ab-t adott raKépTiltakoztam ,de szerinte csak ezzel lehet kikezelniKépAmennyire faj a torkom mar 5 napja ,mar mindenbe belemegyekKép
Igy kari elott jo lenne meggyogyulni gyorsan,egyebkent mas bajom nincs,tehat igaza lehet hogy nem virusKép

Ovi:
Hat en pont azert lakom a belvarosban hogy minden kozel legyenKépTudom hogy a levego nem a legjobb viszont agyereknek nem kell orakat utaznia sehova ,es en is hamar a munkahelyemen vagyok,ha meg lesz addig mire visszamegyekKép
A lakastol 3 percre a munkahelytol 10re ez eleg idealis szerintemKép

Ilke
Na akkor nalatok tombol a dackorszak,amit tetez a tesoKépRemelem hamar elmulikaddig meg neked sok erotes turelmetKép
Nagyon edesek a tesokKépAlex is kapott Nike sportcipot,de en parazok raadni,mert ugye nem javallt,plane hogy Dr.Leot kell hordania,viszont olyan edesen all nekiKép

Mano
Rmeelem sikerul a mai nap ahogy mindenkinek a legjobbKépNeked hogy van segiteg,tenyelg jobb a kozeli ovi,meghat nem kell Emmanak utazgatnia,ami egy ilyen kisgyereknek nem tul elvezetes.

Gumicukor
Nem azt mondtad hogy 1 orara dolgoztok otthonrol?Azert rossz idoben az nem tul kenyelmes ha majd egy picivel kell minden nap menni a nagyertKép
PErsze mindenki ugy csinalja ahogy neki a legjobbKép

Magdi
Nori feladta neked a lecketKépKépEs Te hogy allsz a kerdeshez??

Nyuszika
Udv ujra itthonKépMit szoltaka magyszulok a picikhez?: )

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!Kép Bevallom volt egy kis riadalom ebben a hónapban, késett egy hetet a menzim. A férjem egyből számolgatta, hogy augusztusi baba lenne.Kép Szóval ezzel nincs gond, bevállalnánk, ha jönni akarna. De MOST örültem, hogy mégse!!! Durva lenne, ha 3 éven belül megtörténne a 3. császár is.
Ha lenne még egy baba, akkor az 3-4 év múlva lenne ideális. Bár néha úgy érzem, hogy teljes a kép. Van egy fiam, van egy lányom, egészségesek, szépek, okosak. Van egy szerető férjecském, mindenünk megvan, boldogok vagyunk. Most úgy érzem, hogy teljes az életem, nincs bennem hiányérzet, nincs bennem vágy egy újabb kisbaba után.
De majd kérdezz meg 2 év múlvaKép Kép Kép Kép Kép Kép
Pusz:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Hat nem irtatok sokat ma...senki nem tud nekem kenyersutogep-vasarlasban segiteni?Kép

Megjartuk az angol nagyszuloket. Kalandos volt. Kifele Emike hisztizett a repulon, hogy o az olunkben akar ulni, nmem ul a sajat szekeben, nem kapcsolja be a biztonsagi ovet. Pedig 2 eves kor felett kotelezo. Szegeny angol stewardok (csupa fiukKép) pedig mindent elkovettek, hoztak neki kifestot, meg Micimacis uditot, de megis alig tudtuk lenyugtatni. Mar en is a boges hataran alltam, mert a noverevel szolidarizalva Dannyke is rakezdte. Az en ket nyugodt gyerekem... Aztan utana egesz uton csendben voltak. Kicsi fiu lenyugodott a cicin, Emikenek meg valahogy telebeszeltuk a fejet massal. Mar a leszallasnal sem volt gond, mikor megint be kellett kapcsolni. Aztan buszba be, autokolcsonzobe, autot megkerestuk es leautoztunk Ashfordba, ahol az osok laknak. Reggel 11 kor indultunk es este 5-kor mar meg is erkeztunk.Kép
Az oregek persze nagyon odavoltak toluk, Emi vegig kicsit felt a papatol, meg nehez volt ravenni, hogy angolul probalja kifejezni magat, folyton magyarul karattyolt nekik.Ahogy itthon szokta. De a vegere egeszen belejott. Csak sajna a masodik napon elkezdett kohogni es a harmadikra mar be is lazasodott, ugyhogy el kellett vinni dokihoz. A doki egy tok jo fej indiai szarmazasu hapsi volt, szepen lassan bant a gyerekkel, aki persze halalra volt remulve tole, foleg hogy megnezte a fulet is. (majd belem bujt, de a doki engedte, hogy mikozben megvizsgalja a z olemben uljon a gyerek.Gumicukor eszembe is jutott, mert Emi sincs orvosokhoz szokva, olyan ritkan beteg)Valamit sejthetett, mert kiderult, hogy fulgyuszi van. Kép Kapott ab-t, sajna muszaj volt, mert mar jol be volt gyulladva es fajt neki, amitol szornyen nyugos volt szegeny.Ugyhogy majdnem nem jottunk haza. De vegul azt mondta utazzunk, legalabb a magyar szaraz hidegben hamarabb elpusztul az angol taknyos meleghez szokott bacilus.Kép A pici is betaknyosodott, de szerencsere laz nincs, viszont volt ket olyan ejszakam vele, mikor alig aludtam. De uj produkcioja, hogy "kutyazik" negykezlabon allva hintazik es nezeget korbe.

Ilke

Nagyon edesek a gyerkocok!Kép At tudom erezni, nehez lehet egyedul a 2 gyerekkel, sajna ido kell hogy Lili feldolgozza az esemenyeket es valszeg igy jon ki rajta a feszultseg.

Magdi

Nekem is csaszar volt eddig mindketto es 2 even belul.Es azt mondta a dokino, lehet hogy kicsit tul kozel is volt a ketto egymashoz, azert akart a kicsi fiam 30 hetesen mindenaron kibujni. A harmadikra tuti varunk mi is vagy 3 evet.

PaNDA

En is ki fogom probalni a nem kemenyedos receptedet. Tavaly is probalkoztunk es a szivem szakadt meg mikor az egeszet a kukaba kellett dobnom.Kép

Kataa

A nagyszulok persze imadtak oket, csak Emi nagyon felt a papatol, aki eleg oreg mar 85 eves es hangosan beszel, mert nagyot hall. El kellett magyaraznom a gyereknek, hogy a papa nem merges, nem azert kiabal...Kép

Meg egy beszolas:
Jovunk hazafele a repterrol, mondom Eminek mar biztos nagyon var minket a Csopi (kutyus) meg a cicak, meg a mama...latom nagyon gondolkodik. Egyszer csak odafordul: "Az igazi mama.."Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Nekünk van kenyérsütőnk, amit pár éve kaptunk. Valami Nordica vagy mi a szösz a neve, igaz ritkán használtam mert a gluténmentes kenyér valahogy nem sült meg benne teljesen, de ezt annak tudom be, hogy az nagyon tömör tésztából készül. Egyébként szerintem nagyon jó dolog. A miénk azt hiszem 3 féle sütési erősséget tud, meg 4-5 féle kenyérhez való dagasztás-kelesztés-sütési módot. Sajna nem tudom megnézni most, mert nemrég adtuk kölcsön anyóséknak, de egyébként ennyi funkció elég is volt.
Jobbulást a kicsiknek, nem lehetett egyszerű kint doki után szaladgálni.

Kataa,
Jobbulást a torkodnak!
Köszi, a türelemből jól jönne úgy két zsákkalKép.

Most megyek, megpróbálom megint lerakni a picit, aki itt ül az ölemben és esze ágában sincs elaludni. Nagyokat sikongat, mosolyog, nekem meg már majdnem leragad a szememKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Nyuszi
Én tavaj kaptam Nethaus a neve, nem egy márka, de nagyon jól süt, nekem bevált. Anyósomnak idén vettünk Hauser márkájút, hasonló mint az enyém csak más a neve. Ezek is 3 szinben, 2 súlyban és asszem 5-6 variációban sütnek, dagasztanak kelesztenek külön is. Nekünk bevált, tudom ajánlani mindkét márkát!

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Sasha
Én is megvettem a Kismamát, csak a te szülésbeszámolód miatt! Gabi is cuki a képen Kép

Kataa
Én úgy vagyok vele, hogy a lakhely nyugalma sokkal többet ér, mit hogy közel legyen minden. Pl. jelenleg mindenhez közel vagyunk, liget, mhely, belváros, de egyszerűen utálom, hogy akármikor kinyitm az ablakot árad be a zaj és a bűz. vagy ha kilépek az utcára akkor egyből benzinbűzt kell szívni. nyugodt helyen lakni nekem annyit jelent, hogy min. + 10 év az életemhez. A kényelmet hamar meg lehet szokni, de mi is inkább nyugisabb helyre vágyunk.
Rosszul értetted.Kép
Jelenleg kocsival 5 percre lakunk, gyalog 20-ra a mhelytől (Dózsa Gy út, Ajtósi Dürer saroktól - Hungária krt. Thököly sarka). Az ovi félúton van, szerencsére nyugis utcában. A picit azért mondom, mert lehet amikor már meglesz, akkor is még egy darabig itt kell laknunk (szerintem 1 éves koráig biztos). Jelenleg még gyűjtjük a lakásra valót. Sajnos egyikünk szülei sem állnak úgy, hogy milkókat tudnának adni, nem is várom el. Így tuti sokkal, de sokkal jobban meg fogjuk becsülni az első lakásunkat, mert tényleg saját erőből fogjuk megteremteni a rávalót. az új lakástörvényt meg sem próbáljuk mert tök értelmetlen. kicsi lakás 4 embernek, tök magas törlesztőrészlettel + 2 év múlva tuti költöznénk.

Nyuszi
Jobbulást a gyerkőcöknek! Igazi mama, ez aranyos volt Kép

Na, megnyugtattam a lelkiismeretem, beszéltem a főnökömmel a múltkori problémámmal kapcsolatban, hogy végre normálisan fogalmazza már meg a nagyfőnök mit is akar abban a listában. így januárban összeülünk hármasban és normálisan átbeszéljük.
egyébként a férjenm bevágódott a nagyfőnöknél, mert tegnap volt egy Microsoft Support Center tagtoborzó, ahol MS termékekkel kapcsolatban keresnek szakértőket, képzések, support stb. nem sokan voltak, de abból a pár emberből csak a páromnak van Microsoft vizsgája, nem is egy, hanem 3 is. Egyből kérdezősködött is felőle a nagyfőnök. Kép

Danit jövőhéten behozom pár órára, pontosabban a férjem, mert ő már hétfőtől szabin lesz. Ma is folyton mondta reggel Dani, hogy vigyem be dolgozni. hát most meglesz a kis öröme. Jövő héten itt már úgyis uborkaszezon lesz, senki nem fog már dolgozni.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Lakás szempontjából mi is azt néztük, hogy nyugalom és tiszta levegő legyen. Kocsi van, bárhova el tudunk menni ha arról van szó.
Mi most lesz hogy 1 éve lakunk Fóton, és mióta bejárok dolgozni, komolyan mondom lehet érezni a levegőben a különbséget. Ha belegondolok hogy itt laktunk ebben a bűzben és itt sétáltattam Levit amikor kicsi volt...
Ha nem költöztünk volna ki, akkor én is kb. 5 percre laknék a melóhelyemtől és az ovitól.

Nyuszi
Nem kaptam még Shrekket sehol, a tesóm Németbe is nézte, de ott sem volt. Hétfőn megyek az Auchanba, hol van az a bolt azon belül?
A kolléganőm múltkor nézett az Árkádban, ott ahol Kataa mondta, de nem vette meg, mert azt mondta hogy ahhoz képest amennyiért adták nagyon gagyi volt a kidolgozása.

Forti

Kép
Kép
forti

Csajok!
Kinél mi lesz a karácsonyi menü? Haad lopjak már én is ötleteket tőletek!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ilke, köszi, megvagyunkKép

Gumicukor, nálunk lazac lesz roston szenteste, a gyerekeknek pulyka. Első nap vendégség, második nap is, de oda viszek kaját, mégpedig kacsamellet sütök.

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Betti ma volt utoljára bölcsiben, de miután bevásároltam, fél 11-kor értementem az időjárás miatt, nálunk már jégpáncél van. Jövő hétenmég viszek be a gondozóknak ajándékot, sk. dekup képeket meg kávét.

Forti, én Bécsben kaptam Shreket, hát elég béna, de mindegyik figura az, talán a szamár a legélethűbb. Már be van csomizva, egyébként 19,90 euro voltKép

Pusza mindenkinek, kezdek kilábalni a kómából.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Halihó

Gumicukor
Mi csak 24-én leszünk itthon, akkor egysezrűen rántott hal lesz hagymás krumplisalival, kukoricasalival. esetleg húsleves a Gergő kedvéért, meg karácsonyi muffin és kanadai almássüti. Bejglit lehet, hogy hozatok a párommal. Annak nem állok neki az tuti, nem lenne rá idő a két kicsi mellett és nem akarok egész nap konyhatündérkedni aztán hullafáradtan beesni a fa aláKépKép
a lépcsőzőgép az a taposós? nekem sífutógépem van, szerinted azt lehetszoptatás alatt használni? na nem mintha sok feles energiám lenneKépKép

Lakásügy: mi laktunk Bp-en 1 évet, de nem tudtuk megszokni, ezért kiköltöztünk. Mondjuk ez az Érd elég tré hely, de a házat és a kertet imádom, a kocsi létszükséglet nekem is. Mi azért választottuk ezt az oldalt, mert így közelebb vagyunk a nagyszülőkhöz és hát itt olcsó az ingatlan. azt nem tudom hogy lesz később az ovi-isi kérdés, mi elég mobilak vagyunk, nem biztos, hogy ittragadunk.

Panda
megpróbáltam mind2 receptet, az elsővel tényleg nehezebb volt dolgozni, de azért jók lettek, most puhulnak a kalácsok, a másodiknak még csak a tésztája van összerakva, ezt szánom ajándéknak. Én zöldre festettem őket és mazolával, dióval díszítettem.

Ilke
szépek vagytok. Én megértelek, tudom miről beszélszKépKép Egyszer megszámolom hányszor mndja Gergő egy nap, hogy nemKépKép

Játszóház camponában: mi szoktunk menni, a Sárkányvárba is és a Pán Péterbe is, Gergő imádja mind2-t.

pusz:
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Mind2 babszem alszikKép El ne kiabáljam, de mostanában a Nóri is alszik napközben. Téli álom talán??? Igazi kismackóKép

Gumicukor! Mi nem sokat leszünk otthon karácsonykor, 2 nap nincs is gondom a kajára, mert ebédre megyünk.Kép A maradék 1 napon húsleves és gesztenyével vagy sajttal töltött pulykamell lesz a menü. Mi nem szeretjük a halat, évek óta ez a menü és nagyon bevált.(meg egyszerűKép) Édességnek veszek bejglit, meg kész somlóit.
HÁÁT nem vagyok egy nagy konyhatündérKép, igyekszem minél kevesebb időt ott eltölteni.Kép

Lakás: "Lakóhely nyugalma sokkal többet ér" Gumicukor, teljesen igazad van. Én először féltem kiköltözni a városból, de Dunaharasztit mindenkinek csak ajánlani tudom. Autóval 10 perc Erzsébet, de a tömegközlekedés is nagyon jó (helyi járat, HÉV).
Sok új lakóparkot építenek, rengeteg a fiatal, kisgyerekes házaspár. Én szeretek itt lakni. Budapest közelsége megnyugtató, ha nyüzsi után vágyom (bevallom néha nekem KELL a nyüzsi), ugyanakkor a vidékies, csendes hangulat és a jó levegő adott. Ovi most épül egy hiper-szuper vadi új, állítólag jövő szeptemberben adják átKép Pont jó lesz a Nórinak, isikérdés még odébb van, de van az is. Nem bántam meg, hogy kiköltöztünk a városból. Na meg a kert!!!! Annak örülök a legjobban.

Mit szóltok a családi pótlék emeléshez???? Most gondolkodhatok hová csoportosítsam ezt a hatalmas összegetKép De tényleg: 200 Ft-al kiszúrják a szemünket, maguknak meg megszavazzák az átlag 12.000 ft-os havi béremelést. Tiszta röhejKép Kép

Most eltűnök, lehet hogy csak hétfőn jövök legközelebb, mindenkinek nagyon szép hétvégét:
Magdi

Magdi
mléna

SziasztokKép

Alex nelkuli vagyok ma,apukam elvitte hozzajuk ma reggel.En meg megcsinaltam a nagytakaritast,kozmetikusnal voltam es lassan keszulok a ceges kari vacsoraraKép
Jovo heten meg szoli, fodrasz anyueknal es a szepules is megvanKép

Tegnap volt az utolso bolcsis napja,csinaltak olyat , hogy narancsba tuzdelt szegfuszeget.De olyanegyenletesen hogy el sem hittem hogy az egeszet O csinaltaKépNagyon megdicsertekKép
Szepen elkoszont,Boldog karacsonyt kivant az ajandekkal a gondozoknakKép

Karacsonyi menuKépHat mi 24-26-ig anyueknal vagyunk ugyhogy erre szerencsere nincs gondomKépKép
Orulok hogy nem kell meg akkor is foznom ,igy hogy minden nap kell kicsit unom marKép
Szilveszterkor viszont nalunk lesz a buli,barati parok jonnek,ugyhogy akkor majd kiteszek magamertKépBar Alex itthon lesz(iden a szuleim buliznak : )de majd lefektetjuk es igyekszunk nem felverniKép
Tavaly Maltan voltunk kettesben,de iden nem hagyjuk itthon ezt a dumagepetKép

MagdiKép
Szoval volt alapjaKépKépKépA dokim 2 evet mondott ket csaszar kozott,az meg mar betartvaKép

Nyuszika
Szegeny kicsikKépJobbulast mindkettonekKépEs Emi valaszol is angolula nagyszuloknek mondatokban?Merta tesom kisfiai,meg csak most 3.5 evesen kezdenek angolul is kommunikalni,pedig ertenek mindent,de az apkuknak is magyarul ment eddiga valaszKépApjuk persze orul hogy igy tanulja a magyartKépViszont neha egymas kozott is beszelnek mar angolul ha senki nem figyeli oketKép

Ilke
Torkom mar tokeletes,de azert beszedem a gyogyszert ha mar elkezdtemKépNa jo, kuldok ket zsakkalKépSzolj ha megkaptadKépKépKép

Gumicukor
Persze mindenkinek mas a nyeroKépen 20 evig videken mar meguntam a nyugalmatKépMEghat hetvegen ugyis ott vagyunkKépMi itt is nyugis utcaban lakunk bar a levego(es mar eszre sem vesszuk) biztos nem a legjobbKépViszont amig alkalmazottkent dolgozunk es minden nap be kell jonni a varosba,jobb kozel lakni.Meghat segitseg hijan,nem orakat utazni a dugoban a gyerekert vagy gyerekkel es este hazaerni.Ha meg sulis lesz akkora delutani kulonorak elott haza tudunk jonni es nem mulatni valahol az idot,mert ugye a benzin dragaKépHa majd megengedhetjuk magunknak hogy nem kell ingazni be minden nap pestre akkor mi is epitunk valahol egy hazat(Nagykovacsi,Solymar )es akkor anyuekhoz is kozelebb leszunkKépAddig meg orulok ennek az uj pont meretes lakasnak,ennel a hazunk sem lenne nagyobb,mert takaritaskor igy is sokKép
Egyebkent 2 baratunk is visszakoltozott az aglomeraciobol a sok utazas es az iskola,boltok hianyossagai miatt.
En tudtam elore ,bar Te megcafoltal minket Manoval,hogy ez az uj torveny nem tul jo senkinekKépOrulok hogy mi meg a regiben vettuk fel a hiteltKép

Forti
A Shreknel szerintem most a divatot kell megfizetni,amugy egy sima pluss allat Kép

Conti
Drukk emgy tovabbra isKépRemelem azert az unnepek jol alakulnakKép

Judy
Anno neztem en is Erdet,mert ott hazat vehettunk volna a lakas aran,de akkor nagyonmessze lettek volna anyuek es az utcak nagy tobbseget sosem fogjak aszfaltozni,ezert vetettuk el.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Skacok kéne nekem dvd-n a Toy Story I.
Megvan valakinek? Gumicukor a te fiad is nagy rajongója jól emlékszem?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Jajj, lányok, bocsi, hogy nem tudok jönni, de még az ág is húz!
A tüdőgyuszi után, újra szedhetem az antibiotikumot, mert a sok trutyi bent pang a homlokomnálKép Vagyis homloküreg gyulladásnak érzem jeleit és a dokinénim is megerősített. Ha lehajolok, vagy csak köhögök, vagy jobban fordítom a fejem, csak úgy hasogat és nyilal a homlokomKép És egész nap tompán fáj. Már csak a fülgyulladás hiányzik a repertoárból, mert idén ősz/tél-en már minden volt.

Sajna időm nincs visszaolvasni, csak helyzetjelentettem. Pocakbaba még nagyon jól érzi magát odabent, remélem már lassan kibújik, talán az immunrendszerem is megtalálja utána már önmagát...Kép

sasha

Kép
sasha

Forti

A SHrek a Retz butorbolttal szemkozti jatekboltban van, az Auchan nem kaja vegi bejaratanal.Nem tudom ertheto-e.Holnap megy a ferjem, nekem tetszett a figura, ha gondolod megnezetem vele az arat.Kép

koszi a kenyersutos infot,a Kikaban van most egy learazva 13rol 11-re, nem tunik nagyon gagyinak, (lattam 7-ert is, de 20-ert is.KépAzt hiszem azt becelozzuk.

Kataa

Igen, egyszerubb mondatokat mar egyedul is megfogalmaz angolul. De meg inkabb csak szavakban beszel angolul, vagy keveri a nyelveket mondaton belul.KépEz nagyon ari. De azert mindig elmondjuk neki helyesen is persze.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

HaliKép
Csemetéim:

Kép
Kép

judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sasha
Pont ma reggel jutott eszembe hogy vajon babázol már? Mikorra vagy kiírva?
Jobbulást neked!

Nyuszi
Igen, tudom melyik boltra gondolsz, ott szoktunk bemenni! Ha nem fárasztó neki, akkor megköszönném ha megnézné, mert lehet hogy hétfőn mégsem jutok el az Auchanban, Levit ugyanis nem merem kivinni sehova, és hétfőn ráadásul vissza kell vinnem Dunakeszire a gégészetre is.

Judy
Édesek nálatok is a tesók! Hogy mosolyog már a legkisebb királyfi is! Kép

Most már szerintem sincs köze a hányáshoz a béres cseppnek, ugyanis még mindíg jut minden napra egy! Kezdek egy kicsit aggódni, hogy lehet nincs semmi összefüggés az arcüreg gyulladás és a hányás között. Egyszer éjjel hány, egyszer a déli alvás után, van hogy reggel! És igazából teljesen értelmetlennek látom, mármint az okát mert van amikor csak kakaót iszik előtte.
Ha nem változik, a két ünnep között kénytelen leszek bevinni a madarászba hogy vizsgálják ki.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti

A Shrek figura 3000 penz, valszeg ugyanaz, amit mashol is lehetett kapni. Vegyek neked?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Nem kell kösz, ne fáradj! Jövő hét péntekig csak eljutok, semmi kajának való nincs még itthon. Legfeljebb megkérem a párom maradjon itthon 1 napot amíg bevásárolok. Köszi, hogy megnéztétek!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti: én úgy tudom, hogy megfázásos betegség esetén kerülni kell a tejes dolgokat...

Andi is lefekvéskor szokott hányni- mi már úgy néz ki túl vagyunk ma egyszer fújtam az orrát amikor kivittik - akkor nekünkis csöppögött Kép-
Amikor lefekszenek akkor nem tud rendesen folyni a nyák, erre szokták mondani emeljük meg az ágynak a lábát. Amikor elkezdódik egy ilyen megfázásos dolog nálunk ez az első mechanizmus gyorsan könyvek a fejénél megemelni az ágyat.
Így a nyák fekve is tud járni amerre akar.Kép
Vagy mi használtuk a Naturlandnak a gyerekeknek való mellkaskenőcsöt ez a neve, s kicsit be kell kenni a mellkast napi max 3X s szépen feloldja a nyákot!! Nagyon jó citromos illata van!!!
remélem valami sikerül segíteni, hogy azért az ünnepek kellemesebben teljenek.

Picus
picus

A kenőcsöt főleg lefekvéskor használjuk!! Déli lefekvés és este fürdés után. Ha nagyon gáz akkor reggel felkelés után is bekenem.
Vagy most használtunk párásítót is, nagyon sokat segített!!! Meleg szoba hideg párásító..valahogy ez is segít a nyákokon. De elég egy vizes törölköző is az ágyuknál mert a melegben az is párolog és jót tesz!!!

Nekünk ezek váltak be!!
Azért írtam le - remélem nem baj- mert én nagyon nagyon meg voltam ijedve!!! s tudom milyen érzés tehetetlenül ott állni...
Picus
picus

Még egy, nagyon nagyon sok gyümölcsöt kell enni. Andi volt, hogy egész nap csak azt kérte és hagytam. Körte alma mandarin ez ment. S ezek sosem távoztak!!!
Ezt értsd úgy, hogy volt hogy mindegyikből vettem egyik nap 1-1 kg másnap megint vennem kellett, mert szinte nem marad semmi!! Annyit tudott belőle enni és örültem, hogy eszik!
Mindegyikből édes fajtát vettem!!

Picus
picus

Picus
Köszi a segítséget. Párásítás nálunk is megy, sőt most kaptunk kölcsön egy inhalátort, azt is használjuk, napjában többször. Most már ha köhög jön fel a trutyi, eddig igazából az orrából nem akart megindulni, de ma reggel rengeteget szívtam ki belőle. Nagyon remélem hogy ezzel már az arcürege tisztul.
Gyümölccsel én is próbálkozom, Levinél az a gond, hogy igazából semmit nem kér egész nap, egyedül a kakaót, ami nálunk még tápszerből készül.
Nagyon várom már hogy hétfő legyen és mehessünk a dokihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
Most egy picit itthon vagyunk, de mindjárt megyünk is el Kép.

Forti!
Attól simán hányhat Levi, hogy a váladék hátracsorog a nyelőcsövén a gyomrába. Egyszerűen annyira fent termelődik, hogy nem lehet kifújni/szívni, és hátrafelé megy. Ilyenkor kellene úgy csinálni, mint az öreg bácsik, hogy harákolni egyet, aztán kiköpni (jó gusztustalan...), akkor nem menne a gyomrába és nem irritálná.
De ez csak ötlet, lehet, hogy mástól van.

Mézeskalács
Hát, remélem, nem fog megleményedni a "nem keményedős" mézeskalács, mert Noémiék ilyet csináltak az oviban, akkor tök puha volt sokáig, most meg, amit hazahozott, kőkemény Kép. Ha esetleg mégis kemény lesz, bevetem az almás trükköt, azt kész.

Ilke!
Nagyon aranyosak a fiúk Kép!

Nyuszi!
Mindig ti mentek ki, a férjed szülei sosem jönnek Magyarországra? Kint volt karácsonyi ünneplés, vagy akkor külön kimentek majd? Az "igazi" mama tök jó Kép. Noémi is így van az én két nagyimmal. Akinél lakunk, az a "mi dédink", a másik mamám egyszerűen csak a pesti dédi, vagy a "másik" dédi.

Sasha!
Gyorsan gyógyulj meg, hogy mire jön a pőicuri, teljesen fitt legyél! Mikor is érkezik? Nagyon a vége felé vagy már, ugye?

Na jó, itt be is fejezem, mert menni kell. Holnap igyekszem jönni, de a gyerekeket még utoljára beadom az oviba/bölcsibe, hogy legyen egy napom takarítani.

Panda

panda
Halásztelek

Halihó!

Ezt olvastam egy másik topikban:

sziasztok itt sasha párja.
Megszületett a kicsi, Demeter Dániel
13óra 14perckor 3600g-mal és 60 cm-rel
minden rendben jól vannak mind2en

udv domed
további kellemes ünnepeket mindenkinek

Gratulálok Sasha! KépKépKép Jó egészséget Nektek! Csoda szép Karácsonyi ajándékot kaptatok!!!Kép

Holnap dolgozom, bár még nem vagyok 100%-os.

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Most értünk haza, és valami miatt úgy éreztem, hogy be kell kukkantanom ide! És mit látokKép Kép

SASHA!!! Kép Kép Óriási gratula! Nagyon - nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok az immáron 4tagúvá bővült kis családnak!!!!

Lehet, hogy 24-ig haza is engednek a kórházból és akkor tényleg be lehet tenni a karifa alá a kis jövevénytKép Kép Kép Kép

De jó! Ezekért a pillanatokért érdemes élni!!!!
Sok puszi:
Magdi

Magdi
mléna

Nagyon nagy gratula! Sok boldogságot és sok tejcsit meg egészséget !!!!!

Forti: remélem azért folyamatosan javultok!!!

Picus
picus

Sasha,
Gratulálok a kisfiúhoz!Kép Minden jót kívánok nektek!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

ma el leszek havazna nagyon, utolsó két napra rengeteg a munka!

Úgyhogy csak Sashának jöttem gratulálni a kis Danihoz!

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

SashaKép
mi is gratulálunk, sok boldogságot kívánnkKép szép karácsonyi ajándékKép

Judy és G-k

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Mindenki készülődik a karira?Kép
Én még holnap intézek egy utolsó rohamot a bevásárlóközpontok ellen, aztán KÉSZ! Megfogadtam, hogy max.másfél órát töltök bennt, célirányosan, lista szerint fogok haladniKép.

Márkot sikerült holnapra leadni anyóshoz, Nórit meg viszem magammal. Bár szívem szerint őt sem vinném, annyi beteg ember flangál a városban.

Szombaton voltunk színházban, mögöttünk egy kiscsaj 3 órán keresztül szörcsögött, köhögött. Qrva idegesítő volt. Ezt leszámítva olyan jó volt egy kicsit elszabadulni otthonról, férj és gyerekek nélkül lenni egy kicsit. Meg aztán hazamenni is olyan jó volt, a Nóri úgy örült nekem, szorosan ölelgetett, majd megfulladtamKép Meg kaptam egy halom puszástKép Nagyon aranyos volt!!!! A Márk meg belekapaszkodott a gatyóm szárába és mindenhová követett engem. Meg vigyorgott ezerrel. Olyan jó érzés, hogy ennyire várják haza az embert.Kép Kép

Mivel holnap tudom csak leadni a Márkot, le akarok menni Nagymarosra a szüleim sírjához is. remélem nem fog esni semmi. Jó lenne, ha még holnap napos idő lenne, aztán tőlem jöhet a HÓ!!!
Már elővettük a szánkót, jó lenne használni isKép

Jó kuszára sikerült az irományom,
szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sasha!

Gratulálok a pici fiúhozKép, sok boldogságot az egész családnakKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Nyuszika
Jobulást nektek!
Hanna imádja a dokikat, van dokikészlete, és azzal vadul viszgál minket, úgyhogy ha beteg ő mondja a dokinak, hogy mit csináljon. Halgatni!!! Torkomat!!! Pocimat!!! Kép Persze néha szegény babái eléggé rosszul járnak itthon Kép
Igazi mama - nagyon jó. Hanna az aapai nagyval főleg telefonozik, úgyhogy felveszi és tárcsázza az "ezen a számon előfizető nem kapcsolható"-t és közli hogy Beszélek a Mary mamával! szépen hümmög meg bólgat hozzá.

Magdi
Hanna szombat du 4 órát aludt (igaz hogy 1/25-kor kelt reggel). Én is csodálkoztam rendesen.
Lehet hogy téli álom.
Mi is most nézegetjük a kiköltözés lehetőségeit. Előreléptettek és ugye több a fizu, úgyhogy egy kisebb hitel is beleférne. Milyen ott felétek? Mennyi idő pl. Boráros tér, vagy a Vágóhíd(onnan megy a HÉV ugye)? Van bölcsi is vagy az azért már túlzás lenne?
Én most is 1 órát utazom CSepelről, hiába Budapest.

SASHA
Gratulálok! Boldog Karácsonyotok lesz. NAgyon irigykedek ám!

Karácsonnyal mi nagyon rosszul állunk. Szerdán Manci anyámnál lesz úgyhogy lesz 1 napom, hogy mindent megvegyek, csütörtökön sütögetés, takarítás stb. Nagyon bánom, hogy nincs takarítónőm, de az új évben lépni fogok!!!

Üdv
dec8
dec8

Sasha, ezer gratula a kicsi fiúhozKépKépKép

Pusza, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali!

Már csak 3 napot vagyok, aztán végre otthon!!!! A párom már szabizik, otthon van Danival. Persze kora reggel már Dani nyúzta, heheheh Kép Kép

Pénteken voltunk céges karácsonyi bulin a Millenáris parkban. Nagyin jó volt, igaz a műsort lekéstük, mert a páromnak még SOS munkája volt és csak fél 7re ért haza, da 8kor már ott voltunk. Jó kis kaják voltak a Gundel étterem prezentálásában. Élőzene volt, egy kollégánknak van zenekara, akik nagyon feldobtáka hangulatot. Egy csomó régi Neoton szám ment, jó kis táncolhatósak, roptuk is rendesen a párommal. A zenekar egyik gitárosa meg volt a Megasztár egyik elődöntöjében. Gondolkoztunk, gondolkoztunk miért olyan ismerős és a párom mondta, hogy ő volt az. Kép

Hétvégén csináltam egy csomó ablakmatricát, anyósom is rendelt egy csomót, hópelyhek, ezüst és arany csngettyűk vannak az ablakokon. Dani is készül a karácsonyra, rendületlenül a Micimackó karácsonyát nézi. Úgy hívja, Micimaci.Kép
Elkészültek a keresztszemes batyuk is, este megyek varrógépezni a sógornőmhöz. Anyósom gépét is használnám, csak akkor gyanút fogna, mi is készül. Így beavattam a sógornőmet is. Kézzel is meg tudnám varrni, csak az időigényesebb és a varrás sem olyan erős.
naptárat kell még nyomtatnom, meg délben megyek üvegfestékért, és este megfestem a dédiknek a gyertyatartó félgömbmécsest. tegnap szerkesztettem rá mintát.

Juti
Ilyen a lépcsőzőm , csak piros a kapaszkodója: http://www.royalbeach.de/en/fitness/stepper/
ezt csak taposni lehet, nekem nem jött be a sífutógép, meg hely sincs neki. ennek a szteppernek is épphogy kiszorítottuk a helyet. Dani is használja Kép
szerintem használhatod, de inkább csak rövid időre és kisebb fokozaton. éppen csak annyit, amennyi kellemes. pl. először 5 percet 1 héitg, aztán emelheted 7-10 percre. egyenletesen vedd mindig a levegőt. úgy tuti nem lesz gond a tejjel. én is tornáztam Dani 3-4 hónapos kora óta, akkor még javában szopizott és nem csökkent a tejem.

sasha
mi van veled, egyben még? most már lehet érted izgulni még jobban!!! KépKép

Magdi
Igen ezen én is röhögtem, pláne azzal indokolták a béremelést, hogy nő az infláció. Csak az átlagember fizuját nem nagyon akarják az inflációhoz igazítani...

Kataa
Nem csodálom hogy egyenletesen tűzdelte bele, az autókat is nagy precícitással illesztette Alex, meg a cipőket is.
Danin meg a hétvégén azon döbbentünk, hogy az MS Paint progiban pontokat kötöttünk össze, amihez egérrel kell rákattintani az egyikre majd húzni a másikig és kattintani. és ő is lazán megcsinálja, kattint-húz-kattint, mintha mindig ezt csinálta volna. pedig nem mutattuk, csak tőlünk látta.
Szerintem nem cáfoltam semmire, csak bizakodtam, hogy hátha... aztán majdnem én írtam elsőnek, hogy mégis mit ötöltek ki. szerintem mi is a régi rsz. szerint fogunk felvenni hitelt, csak hát a 30 %-ot sem olyan könnyű összekuporgatni, ha nincs segítség, csak mi magunk. de már ennek is örülök, hogy itt atrtunk, mint most. nem biztos, hogy cserélnék pár egyedül élő imserősömmel, akik egyedül élnek egy hodály lakásban.

Forti
Megvan a Toy Story, de csak a II. rész, az elsőt uis kinyírta Dani Kép Ritnél érdeklődj, én vettem át neki anno mindkettőt.
A tejes dolgok tényleg nem jók betegség idején, a tejtől is hányhat.

most voltunk kint ebédszünetben az Árkádban a kolléganőmmel, vettem Marabu üvegfestékeket, csak arany és ezüst kontúrt nem találtam Kép. el kell még mennem az üllőire, pedig semmi kedvem hozzá zötykölődni, de kontúr nélkül nem tudom megfesteni.

Judy
Nagyon hasonlítanak a Gyerkőcök, a kicsi rád hasonlít jobban, szerintem.

Dani reggeli dumája, még feküdt az ágyában:
- "Anyu, hol van a pici maci?"
- "Nézd meg a takaród alatt!" (matatás hangjai)
- "Nincs ott."
- "Nézd meg jobban" (ismét matatás)
- "Nincs itt, bent van másik szobában, szelintem... Megvaaaannn, pici maci!!!!" KépKépKép honnan szedte ezt a szerintemet, nem tudom ... Kép

sasha
most olvasom a jó hírt!!!! KépKépKép nagy nagy gratula, és gyógyulj meg mihamarabb!!! a picurkának sok-sok tejcsit, aztán várjuk a születéstörténteteket!!!

na, pusz
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sasha!

Nagy gratula!KépKépKép

Gumicukor!

Marabu üvegfestékekből a legjobb választék a Pannoncolor boltjában van:
http://www.pannoncolor.hu/
Itt minden színből volt egy csomó. Nekem is kell, mert én meg nem kaptam itt a közelben narancssárgát... Pedig a karácsonyi üvegfestésemhez kell (a Némos órához Beninek, már majdnem kész vanKépKép csak a két bohóchal nem teljesen).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?