Hali!
Már csak 3 napot vagyok, aztán végre otthon!!!! A párom már szabizik, otthon van Danival. Persze kora reggel már Dani nyúzta, heheheh
Pénteken voltunk céges karácsonyi bulin a Millenáris parkban. Nagyin jó volt, igaz a műsort lekéstük, mert a páromnak még SOS munkája volt és csak fél 7re ért haza, da 8kor már ott voltunk. Jó kis kaják voltak a Gundel étterem prezentálásában. Élőzene volt, egy kollégánknak van zenekara, akik nagyon feldobtáka hangulatot. Egy csomó régi Neoton szám ment, jó kis táncolhatósak, roptuk is rendesen a párommal. A zenekar egyik gitárosa meg volt a Megasztár egyik elődöntöjében. Gondolkoztunk, gondolkoztunk miért olyan ismerős és a párom mondta, hogy ő volt az.
Hétvégén csináltam egy csomó ablakmatricát, anyósom is rendelt egy csomót, hópelyhek, ezüst és arany csngettyűk vannak az ablakokon. Dani is készül a karácsonyra, rendületlenül a Micimackó karácsonyát nézi. Úgy hívja, Micimaci.
Elkészültek a keresztszemes batyuk is, este megyek varrógépezni a sógornőmhöz. Anyósom gépét is használnám, csak akkor gyanút fogna, mi is készül. Így beavattam a sógornőmet is. Kézzel is meg tudnám varrni, csak az időigényesebb és a varrás sem olyan erős.
naptárat kell még nyomtatnom, meg délben megyek üvegfestékért, és este megfestem a dédiknek a gyertyatartó félgömbmécsest. tegnap szerkesztettem rá mintát.
Juti
Ilyen a lépcsőzőm , csak piros a kapaszkodója:
http://www.royalbeach.de/en/fitness/stepper/ ezt csak taposni lehet, nekem nem jött be a sífutógép, meg hely sincs neki. ennek a szteppernek is épphogy kiszorítottuk a helyet. Dani is használja
szerintem használhatod, de inkább csak rövid időre és kisebb fokozaton. éppen csak annyit, amennyi kellemes. pl. először 5 percet 1 héitg, aztán emelheted 7-10 percre. egyenletesen vedd mindig a levegőt. úgy tuti nem lesz gond a tejjel. én is tornáztam Dani 3-4 hónapos kora óta, akkor még javában szopizott és nem csökkent a tejem.
sasha
mi van veled, egyben még? most már lehet érted izgulni még jobban!!!
Magdi
Igen ezen én is röhögtem, pláne azzal indokolták a béremelést, hogy nő az infláció. Csak az átlagember fizuját nem nagyon akarják az inflációhoz igazítani...
Kataa
Nem csodálom hogy egyenletesen tűzdelte bele, az autókat is nagy precícitással illesztette Alex, meg a cipőket is.
Danin meg a hétvégén azon döbbentünk, hogy az MS Paint progiban pontokat kötöttünk össze, amihez egérrel kell rákattintani az egyikre majd húzni a másikig és kattintani. és ő is lazán megcsinálja, kattint-húz-kattint, mintha mindig ezt csinálta volna. pedig nem mutattuk, csak tőlünk látta.
Szerintem nem cáfoltam semmire, csak bizakodtam, hogy hátha... aztán majdnem én írtam elsőnek, hogy mégis mit ötöltek ki. szerintem mi is a régi rsz. szerint fogunk felvenni hitelt, csak hát a 30 %-ot sem olyan könnyű összekuporgatni, ha nincs segítség, csak mi magunk. de már ennek is örülök, hogy itt atrtunk, mint most. nem biztos, hogy cserélnék pár egyedül élő imserősömmel, akik egyedül élnek egy hodály lakásban.
Forti
Megvan a Toy Story, de csak a II. rész, az elsőt uis kinyírta Dani
Ritnél érdeklődj, én vettem át neki anno mindkettőt.
A tejes dolgok tényleg nem jók betegség idején, a tejtől is hányhat.
most voltunk kint ebédszünetben az Árkádban a kolléganőmmel, vettem Marabu üvegfestékeket, csak arany és ezüst kontúrt nem találtam
. el kell még mennem az üllőire, pedig semmi kedvem hozzá zötykölődni, de kontúr nélkül nem tudom megfesteni.
Judy
Nagyon hasonlítanak a Gyerkőcök, a kicsi rád hasonlít jobban, szerintem.
Dani reggeli dumája, még feküdt az ágyában:
- "Anyu, hol van a pici maci?"
- "Nézd meg a takaród alatt!" (matatás hangjai)
- "Nincs ott."
- "Nézd meg jobban" (ismét matatás)
- "Nincs itt, bent van másik szobában, szelintem... Megvaaaannn, pici maci!!!!"
honnan szedte ezt a szerintemet, nem tudom ...
sasha
most olvasom a jó hírt!!!!
nagy nagy gratula, és gyógyulj meg mihamarabb!!! a picurkának sok-sok tejcsit, aztán várjuk a születéstörténteteket!!!
na, pusz
g