Hali!
Sokat írtatok a 7végén. Mi jót aludtunk mindkét nap, Dani is 1/4 9kor ébredt, nem hittem a szememnek. végre már a ligetbe is kimehettünk vele, a láz miatt még 1-2 napig bent tartottuk, de láttam, minden kínja volt szegénynek, nem is aludt délutánonként olyan jól, mint ha kint van a levegőn.
tegnap sütöttem kuglófot (kelesztőset), hát nem ez lesz, amivel elkápráztatom a családot karácsonykor
pedi szépen kidolgoztam a tésztát, szép hólyagos lett. jó meleg is volt a konyhában, így a formában is szépen feljött a tetejére, utána meg be a sütőbe, ahol 40 percet sült, amennyi a szakácskönyvben van írva. rögtön ki kellett borítani, ahogy megsült, ki is jöttek, tök szépek voltak, aztán a mikor kihűlt láttam, hogy ne sült meg rendesen a tészta közepe
lehet majd még megpróbálom még1x. egyébként nagyon hamar kész van az összekészítés, a sütés hosszabbm de nem kell ott állni mellette.
a meglepetés keresztszemes batyukból már 4 készen van, van hozzá szalag is, már csak csipkét kell venni, feltéve, ha találok egy jó rövidárú boltot.
apával kiválogattuk a napátrhoz a képeket, ma nyomtatom őket és viszem a héten lefűzetni. a fekete fehér képeket is megcsináltuk, azt is nyomtatom és be a keretbe, hétvégén csomagolom az ajándékokat, meg lakást díszítek.
jaj, nagyon várom már az ünnepeket, legszívesebben már otthon lennék. nyár óta nem voltam szabin, az kicsit régen volt, csak amikor beteg voltam, de az nem uolyan. na de aztán 20 napot egyfolytában otthon leszek.
Panda
Jobbulást Ádám szemének!!! Valami bacis cucc lehet, nem, ha zöld?
Kataa
Mondjuk szerintem nem voltak valami egetrengetően nehéz kérdések az évismétlésen, meg még segítség is volt a képekkel, filmbejátszásoknál. gondolom sajnálja, hogy nem ők nyerték a wellness hétévégét.
A ti gyerkőceitek nem várjákmég mindig a Mikulást? Danikám minden este úgy fürdik, hogy azt mondja: "Megmosom hasam, hogy jó illatú legyek Mikulásnak". vagy "Gyorsan alszik Dani, jön Mikulás". Hiba mondom neki, hogy majd csak jövőre jön, ő egyre csak várja. Helyette mondom, hogy jön majd a Karácsony, ami láthatóan nem izgatja. Állandóan mondja nekem: "Anya, becsuk szemed" aztán egyszer csak felkiált: "Nyisd ki, itt van Mikulás"
Úgy látszik mély nyomot hagyott benne.
Ági
Gratula a nyelvvizsgához. Én is szeretnék majd angolból, valszeg majd ha a második lurival otthon leszek.
Rit
Ne keseeredj el! Biztosan összejön majd! Tudod a gyerkők választanak mindket, akkor jönnek, amikor ők akarnak.
Én februárig szedem még a bogyót, aztán nyártól próbálkozunk mi is. sokszor bennem van, hoyg úgy milyen lesz, hogy tudatos lesz. mi lesz, ha rögtön összejön és mi, ha fél évig vagy tovább nem. azt hiszem, ez utóbbitól tartok jobban, hogy dolgozom fel én is. de remélem majd együtt izgultok értem is, mint most mi érted!
g