Új privát üzeneted érkezett!

Rit
Megkérdeztem újra, egyikőjük sem hallott erről az üzletbenKép. SajnálomKép.
A projecthez meg nagyon drukkolokKép, ha az urad ennyire biztos benne, akkor tuti úgy lesz. Az enyém is megmondta előre, hogy azon a nyáron lesz kistesó, amikor Gyurci a 3-at töltiKép.
Recept nekem is kéne...

Kataa
Én csak a végét láttam, 10 percet kb.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Láttam, kell recept, írom az enyémet. Nem tudom, itt milyen volt tavaly, de ez bevált.

1/2 kg liszt
25 dkg cukor
3 egész tojás
4 ek. méz
késhegynyi szódabikarbóna
fahéj, reszelt citromhéj, őrölt szegfűszeg (vagy ezek helyett mézeskalács fűszerkeverék)

A liszetet a szódabikarbónával összekeverni, a cukrot a mézzel összeolvasztani, majd hűteni. Ha kihűlt, bele a lisztet, tojásokat, fűszereket, jól összegyúrni, hűtőben pihentetni. Kb. 1/2 cm-re nyújtani, szaggatni, rövid ideig (kb. 15 perc) sütni. Nem baj, ha egy éjszakát áll a hűtőben.

Panda

panda
Halásztelek

Rit
Eddig nekünk is a karácsony este vált be! (Manci akkor fogant) Persze nem így akartuk, de azért csak ez lett a vége Kép

Üdv
dec8
dec8

András!

Csak az a különbség, hogy te ezt felnőttként választottad, így ki pont azt a részt nem élted meg így, ami eléggé befolyásolhatja egy ember szexuális életét (gyerek és főleg a kamaszkor).
Felnőtt korban a párkapcsolatban a körülmetéltség szerintem már nem gond, mert a szerető pár biztosan elfogadja, sőt élvezhetiKépKép az előnyét. De ugye odáig el kell jutni.
És ugye az emberek egymással elég kegyetlenek tudnak lenni...
Az én fiamat még azért is elkezdték csúfolni, mert egy új (szerintem szuper) benti cipőt adtam neki (neki is tetszett, de valamiért a csoporttársainak nem). Bizonyos esetekben miért ne csúfolnák a körülmetéltéségéért? (Tudtommal őt nem tették.) És ugye ez akár gátlásokat is építhetne ki valakiben...
Viszont míg egy benti cipőt ki tudok cserélni neki, ha ő is azt akarja, addig a körülmetéltségén már soha nem lehet változtatni.

Rit!

Nekünk Hanna karácsony környékiKépKép, de nem is tudom, pontosan mikor fogant!Kép
Nem elkeseredni!KépKépKép
Én pont azt a ciklust abszolút esélytelennek tartottam... Igaz nem is foglalkoztam vele, hogy mikor fog beköltözni pontosan.
Nátánnal 13 ciklust vártunk, addigra már orvost is megjártuk, gyógyszert is kaptam, kiderült, hogy valószínű egy petefészekkel élek (és ugye ez sem akadályKép), emiatt valószínű csak minden második ciklusban van peteérésem, már eléggé el voltam keseredve, hogy lesz-e egyáltalán még gyerekünk (érdekes, hogy ilyen adottságokkal is Beni az első adandó alkalomal megfogant!). És igen, végül lett Nátánunk (ezért az ő neve nekem nagyon fontos (Nátán azt jelenti, hogy "Isten ajándéka")).
Ezek után viszont biztos voltam benne, hogy valamikor biztosan lesz még gyerekünk. Végül Hannával talán az 5. ciklus volt nyerő.

Magdi!

A napokban fogok feltenni táblát (csak ahhoz előbb meg kell néznem,hogy minden adatok OK-e benne (még így is maradhat rossz), és ugye elég sok kismamánk vanKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Csak gyorsan bekukk, mostanra sikerult gyerkocoket lefektetni es magamat is tisztaba tenni.Kép Meg kicsit pakolok, aztan alvas mert holnap utazunk. Nem is valoszinu, hogy jovok vagy egy hetig, jovo csutortokon jovunk haza.

Gumicukor

Meg gyorsan atdobom a penzt!Kép Megegyszer koszi a muffinsutoket.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gyorsan én is beköszönökKép

A mi hétvégénk nem lesz túl mozgalmas, Kép, férjecske dolgozik egész hétvégén, Márk fogzása miatt nem nagyon akarok elmenni sehová, a kertben max. 1 órát lehet kinnt lenni (NAGYON HIDEG VAN).

Mára elmúlt a náthám, tudtam, hogy csak allergia. Érdekes, hogy Márkkal mikor terhes lettem és azóta is havonta 1-2 nap rámtör, 1 napig fújom az orromat, majd mintha mi sem történt volna elmúlik. Pedig azelött semmire nem voltam allergiásKép Mitől lehet ez? El kéne menni allergia vizsgálatra, de lusti vagyok, meg nem is szívesen szednék semmi bogyót.

Most ennyi jut eszembe, majd még jövök,
szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Hát ezen a héten nálunk is betegek voltak a gyerekek. Köhögtek és folyt az orruk, szerencsére láz nem volt. Az Olivér kicsit rosszabbul viselte mert nem nagyon tudott szopizni. Megpróbálta és hogy nem kapott levegőt már forditotta is el a fejét. Nem vittem el őket az orvoshoz csak vettem nekik kanalast (lándzsás útifű) ez csak gyógynövényekből van, meg orcseppet kaptak. Éjjelente igy elég rosszul aludtam mert hol az egyik köhögött, hol a másik és persze felkeltették egymást.

Egy jó hir: sikerült a nyelvvizsgám.

Ilke
Én is kaptam szoptatás alatt Ergam cseppet.

Forti
Jobbulást Levinek! Tényleg nagyon sokat beteg. Mit szólnak a munkahelyeden?

Barack
Az én kislányom 2OO2. Júliusi és kb. 3 hónapja nincs pelusa. Én nyáron próbáltam de semmi jelét nem mutatta és akkor gondoltam, hogy nem fogom erőltetni majd következő nyáron és mikor már egyáltalán nem foglalkoztam vele akkor meg elkezdett szólni és egy hét alatt teljesen szobatiszta lett úgy, hogy még éjszaka sem adtam rá pelust.

Magdi
Gratulálok az első fogacskához! Mennyi idős a kisfiad? Az Olivérnek nagyon gyorsan jönnek a fogai már 8 van neki.

Csics
Mi baja van az Iminek, hogy irtad, hogy még kórház is lehet belőle? Nem csak egy sima megfázás?

Conti
Nagyon drukkolok neked, hogy minnél hamarabb rendeződjenek a dolgaid!

Manó
Hát én a tóra nem gondoltam mert a Petra ritka jó gyerek, sehova nem megy nélkülem és ha mondom neki, hogy nem szabad akkor általában szót is fogad.
Nekünk is ugyanez volt a baj a keresztelésnél mint amit te irtál, hogy a keresztszülők evangélikusok de szerencsére sikerült olyan templomot találni ahol nem kérték a papirokat. Ha érdekel akkor megadom. Be sem kellett előtte menni csak telefonon diktáltuk be az adatokat.

Aja
A Petra is félt a nagy csúszdától mert mikor először ment ő is kifordult, ezért csak velem együtt volt hajlandó lecsúszni de nem szóltak rám.
Mikulás: Szerintem a hely az nem lett volna rossz csak nagyon sokan voltunk és rettenetes meleg volt. Mindegy a Petra nagyon élvezte. Meg nekem még az is probléma volt, hogy a kicsiknek nem volt semmi hely kialakitva és szoptató helyiség sem volt.

Sasha
Neked is jobbulást!

Ági
petra2

Sziasztok!

Látom, mindenki Kataa bátyját nézi a tévében Kép. Én is ezt tenném, de itt vagyok a férjem munkahelyén, egy részét letudtam a vásárlásnak, de ha végez (este 9-kor), akkor még beugrunk hazafelé a Tescóba. Lejártam a lábam, de csak egy vagon ruhát vettem a gyerekeknek a La Halle-ban, mert szinte mindenre 50%-os leértékelés van, csak sajnos már nagyon mérethiányos.

Tegnap Ádámnak elkezdett valami zöld váladék jönni a szeméből, úgyhogy ma reggel az ügyleten kezdtünk, hogy adjanak valamit, hogy ne ragadjon össze a szeme. Szerencsére nem kötőhártya-gyulladás, hanem a nátha miatt van, lehet valami góc a szemüreg közelében, attól jön kifelé a zöld trutyi. Érdekes, én ilyet még nem hallottam, de igaza lehet a dokinak, mert még csak 3-4x cseppentettünk a szemébe, és kamillával mosom, és délutánra teljesen elmúlt a váladékozás. Persze, csöpögtetem még, de mikor kötőhártya-gyuszija volt, fele ennyire nem váladékozott, de napokig jött a szeméből a szemcsepp ellenére is.

Magdi!
Köszi a képet Kép!

Ági!
Gratulálok a nyelvvizsgádhoz!!! Milyen nyelvől van?

Panda

panda
Halásztelek

Panda! nagyon szívesenKép

Ági! Márk december 2-án volt 7 hónapos. Nagyon lassan törnek át a fogacskák, már érzem a másodikat is, de csak nyűglődik veleKép. Az első is legalább 1 hétig kínozta. Szép lesz, ha mind a 20 ilyen tempóban fog előjönniKép Érdekes, mert Nórinál mindig csak utólag csodálkoztunk, hogy "Jééé, még egy fogacska??!!" Meg se érezte egyiket se.
Olivérnek már 8 FOGA VAN?????? Mennyi idős pontosan? Jó korán elkezdte a fognövesztéstKép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Rit!
SEGÍTS!!!! Tényleg van a Budaörsi Tescóban még favonat???? Mert tegnap voltunk a Camponában, ott nem volt már, és a soroksáriban sincs, most jöttünk onnan KépKép. Nézd már meg nekem holnap, légyszi, hogy nálatok mi a helyzet, mart ha van, akkor holnap elmennénk venni. NAGYON FONTOS, mert ha ott sincs, akkor ki kell találni Ádámnak valami más ajándékot Kép.
Itt tudsz elérni: 06-70-540-61-66. Hívj fel, vagy dobj légyszi egy SMS-t, hogy tudjam, mi a helyzet. Anyunál leszek, ott nincs net, úgyhogy csak a telefonon tudsz üzenni. Nagyon köszi a segítséget előre is,

Panda

panda
Halásztelek

SziasztokKép
Na tesom nagyon ugyi volt O lett a 3. a studioban 58ponntalKépugyhogy holnap vagy kedden a Reggeli musorba is megy interjuraKép
Egyfolytaban csengtek a telefonok a rokonoktol hogy O- e az ??
Egyebkent a Kovacs Antal mogott ult (3.sor jobbrol a 3.Kép )

Rit
Drukk megy Karacsonyra,aztan mindent beleKépA TV2 oldalon is megnezheted fentvannak a Szuloszoba adasokKép
Majd hivj fel a heten,valamit elfelejtettem meselniKép

Magdi
Na szupi hogy nem betegseg voltKépEgyebkent Mi sem mentunk,jol eljatszottunk es nem emlegetteKép

Agi
Gratula a vizsgahozKép

Panda
Meg jo hogy vannak ejjeli aruhazak isKépGondolom azota mar rendbejott Adam szemeKép

Anyukamek megjottek vegreKépFaradtan a hosszu uttol meg a 3.kiscsikotolKépKisebb meretu ajandekheggyelKépAlexnak mar megvan a tavaszi ruhatara is mert kapott kb 10 felsot meg nadragotKép
A MEga Bloks farm szett ,trakorok meg Little People buszt majd karia kapja meg.A ruhak ugysem hatjak meg ugyhogy azokat mar hazahoztam es elraktamKép

Sajnos van egy-ket darab ami nem jo Alexra,azt megprobalom a baratnoimnek eladni,ha nem megy felteszem a netre,majd ide is hatha raharap valakiKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Még ide is leírom, hátha valakinek Érdekes: Börsön még van favonat, de nem túl nagy a készlet. 15, 30 és 50 db-os szettek vannak még meg pár mozdony külön. Mindez az eddigi fogyás alapján kb 2 napig ha kitart.

Köszi mindenkinek a biztatást, most már jobban vagyok, csak olyan nagy kudarcként éltem meg az egészet. Valahogy úgy gondoltam, hogy miért is ne sikerülne elsőre, mára meg már valahogy úgy gondolom, hogy minek is védekezik az ember, az a csoda, hogyha végre sikerül. De az megnyugtató, hogy másnak sem sikerül az első, mert már kezdtem azt gondolni, hogy elromlottam KépKép

7végén legyártottam a mézeskalácsokat, már csak a díszítés van hátra. Azt hiszem idén még muffinok lesznek mellé (az gyorsan megvan és már profi muffinsütő lettem Kép) és ennyi lesz az édesség. Max két ünnep között még csinálok valamit, akkor úgyis otthon leszek, de előtte már nem mert addig végig vagy meló vagy utazás anyához.

Kataa
Dodit meg pont a ruhák hatják meg. Annyira kis nő, hogy az nem igaz, egyfolytában öltözködik v. babát öltöztet, ha kap valamit, akkor beöltözik és vonul át a szomszédba mutogatni KépKép Karira is ezért kap sminkszettet + tetováló készletet mert ezekért van teljesen oda. Csak épp gőzöm sincs, honnan szedi, mert tőlem nem az biztos.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

Sokat írtatok a 7végén. Mi jót aludtunk mindkét nap, Dani is 1/4 9kor ébredt, nem hittem a szememnek. végre már a ligetbe is kimehettünk vele, a láz miatt még 1-2 napig bent tartottuk, de láttam, minden kínja volt szegénynek, nem is aludt délutánonként olyan jól, mint ha kint van a levegőn.
tegnap sütöttem kuglófot (kelesztőset), hát nem ez lesz, amivel elkápráztatom a családot karácsonykor Kép pedi szépen kidolgoztam a tésztát, szép hólyagos lett. jó meleg is volt a konyhában, így a formában is szépen feljött a tetejére, utána meg be a sütőbe, ahol 40 percet sült, amennyi a szakácskönyvben van írva. rögtön ki kellett borítani, ahogy megsült, ki is jöttek, tök szépek voltak, aztán a mikor kihűlt láttam, hogy ne sült meg rendesen a tészta közepe Kép lehet majd még megpróbálom még1x. egyébként nagyon hamar kész van az összekészítés, a sütés hosszabbm de nem kell ott állni mellette.

a meglepetés keresztszemes batyukból már 4 készen van, van hozzá szalag is, már csak csipkét kell venni, feltéve, ha találok egy jó rövidárú boltot.
apával kiválogattuk a napátrhoz a képeket, ma nyomtatom őket és viszem a héten lefűzetni. a fekete fehér képeket is megcsináltuk, azt is nyomtatom és be a keretbe, hétvégén csomagolom az ajándékokat, meg lakást díszítek.

jaj, nagyon várom már az ünnepeket, legszívesebben már otthon lennék. nyár óta nem voltam szabin, az kicsit régen volt, csak amikor beteg voltam, de az nem uolyan. na de aztán 20 napot egyfolytában otthon leszek.

Panda
Jobbulást Ádám szemének!!! Valami bacis cucc lehet, nem, ha zöld?

Kataa
Mondjuk szerintem nem voltak valami egetrengetően nehéz kérdések az évismétlésen, meg még segítség is volt a képekkel, filmbejátszásoknál. gondolom sajnálja, hogy nem ők nyerték a wellness hétévégét.

A ti gyerkőceitek nem várjákmég mindig a Mikulást? Danikám minden este úgy fürdik, hogy azt mondja: "Megmosom hasam, hogy jó illatú legyek Mikulásnak". vagy "Gyorsan alszik Dani, jön Mikulás". Hiba mondom neki, hogy majd csak jövőre jön, ő egyre csak várja. Helyette mondom, hogy jön majd a Karácsony, ami láthatóan nem izgatja. Állandóan mondja nekem: "Anya, becsuk szemed" aztán egyszer csak felkiált: "Nyisd ki, itt van Mikulás" KépKép Úgy látszik mély nyomot hagyott benne.

Ági
Gratula a nyelvvizsgához. Én is szeretnék majd angolból, valszeg majd ha a második lurival otthon leszek.

Rit
Ne keseeredj el! Biztosan összejön majd! Tudod a gyerkők választanak mindket, akkor jönnek, amikor ők akarnak.
Én februárig szedem még a bogyót, aztán nyártól próbálkozunk mi is. sokszor bennem van, hoyg úgy milyen lesz, hogy tudatos lesz. mi lesz, ha rögtön összejön és mi, ha fél évig vagy tovább nem. azt hiszem, ez utóbbitól tartok jobban, hogy dolgozom fel én is. de remélem majd együtt izgultok értem is, mint most mi érted!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Holnap megyünk délelőtt 10 körül a Récseibe az egyik barátnőmmel. Ha valakinek van kedve csatlakozzonKép

Rit! Annyira megértelek, nekem Nóri születése után azt mondta a doki, hogy köv. év májusában elkezdhetünk dolgozni a tesón (már többször írtam, hogy minél kisebb korkülönbséget akartamKép) Elég hamar, júliusban összejött a Márk, de én annyira akartam, hogy minél előbb sikerüljön, hogy májusban és júniusban is vettem tesztetKép. A negatív teszteket én is kudarcként éltem meg, nagyon kétségbe voltam esve. Pláne, hogy azt híresztelték több helyen, hogy császár után nehezebb újra teherbe esni. Ma már csak mosolygok akkori önmagamon. Tényleg nem kell idegeskedni, jövőre Te is babázol Kép a szakirodalom szerint az egészséges pároknál 6 hónap próbálkozás még teljesen normálisnak tekinthető.
Nekem is karácsony körül költözött a pocimba a NóriKép Ez egy jó időszak, élvezd az ünnepeket és a párodatKép Tuti sikerKép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

SziasztokKép

Mi hetvegen anyueknal diszitettuk a hazat kivul belul egokkel,diszekkelKép
Az ajandekcsomival is megvagyokKép
Anuykamek ma itt alszanak ugyhogy jo dolgunk leszKépHolnap itt vigyaz Zalankara egesz nap,mert sogornom vizsgazik.

Rit
Tudom mondani konnyu,de soxor van ugyhogy hiaba tervezunk valalmit az nem jon rogtonKépNekunk Alex is tervezett volt es a 2.honapban jott osszeKépRemelem a teso is koveti majd a szeriatKépNekunk is hatarozott tervunk van a kistesora(gondolom erted miertKép ugyhogy pozitiv hozzaallast kell majd nekem is Kép
Valamilyen magzatvedo vitamit szedsz?
Alex is nagy divatdiktatotr,MEgmondja ha valami nem tetszik neki es nem akarja felvenni es abbol nem enged,de ajandeknak neki nem jo a ruhaKép

Gumicukor
Szerintem is gagyi voltKépEn is tudtam majd mindetKépAmugy szenvedtem rendesen a vegeig,meg akartam varni hogy kik nyernek,Kép
O nem sajnalja a nyeremeny,inakbb en mert megigerte hogy tovabbadja nekunkKép
Alex nem varja mar a Mikulast,most mar a Jezuskat,mert mondogatom neki hogy jon a karacsony es hogy ki hozza az ajandekotKép
Ha szoba kerula Mikulast,azt mondja:Mikulas elment majd jon kesobb viszzaKépKép

Magdi
Hat mi a bolcsi miatt nem sajna.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Hali mindenkinek

Mi a héten is itthon leszünk, ebben az évben már nem dolgozom, Levi pedig nem megy bölcsibe! Ma reggel még úgy volt hogy ok, mindenki megy a dolgára, el is indultam dolgozni, beértem, éppen hogy leparkoltam csörgött a telefonom. A párom hívott, hogy Levi éppen most hányt kétszer, úgyhogy vissza az egész. Indítottam és irány haza! Ennyi volt a meló. Délután viszem vissza a dokihoz, mert még a náthája és a köhögése sem az igazi és most ez a hányás is...
Viszont ti már hallottatok olyat, hogy a béres cseppet nem bírja valaki és attól hány?
Ugyanis ma reggel mondta az anyósom hogy lehet hogy attól hány a Levi, mert az uncsitesója is elkezdte szedni és nem bírja a gyomra mert megissza ugyan, de utána öklendezik és kínozza a hányinger!
Ha ez így van akkor kéne valami természetes immunerősítő helyette, amit bátran adhatok a Levinek!

Mézeskalácsosok!!!
Szeretném megkérdezni, hogy abból a receptből amit Panda írt mennyi süti lesz? Már most meg kell sütni vagy még ráérek vele? Mivel lehet díszíteni, úgy értem mi az amiből pl. a házikó ablakát rárajzolják?

Még egy kérdés, akarok csinálni sk. habcsókot a fára, hol kapok hozzá ételfestéket hogy színes legyen?

Na eldugulok, pusz:
Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Adj homeopátiás immunerősítőt Levinek, feltéve ha nem tejcukorérzékeny. Echinacea a neve, de van egy kombinált is, Kataa írta, nem emlékszem a nevére.
Jobbulást neki!!!

Csics
Neked találtam egy jó homeopátiás linket, érdemes elolvasni:
http://www.pro-patiente.hu/termeszetgyogyasz_modszerek/new/homeo/?article_id=343 78&larticle=75107

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi
Most néztem rá az internetbankra, megjött az utalás, köszi szépen! Jó sütögetést!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics
Ismét homeopátia, hatóanyagokkal is!!!!
http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/homeopatia.htm#kohoges

Kellemes olvasgatást!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Forti!

Hát a Béres sceppet nem tudom, de a béres pezsgőtablettától én is hánytam, szó szerint, amint megittam, olyan borzalmas íze van.

Nekünk az alloe verás forever kids rágótabletta eddig bejött, persze lehet hogy anélkül sem lenne betegs, de ezt nem tudhatom. Azom kívül hetente 1x kapj az oscillosconiumot.

A 10-i befizetésnél a bölcsiben mondta férjem hogy ő 4500 Ft körül fizetett a többiek mind 2000 körül, annyit hiányoztak, mondták is az Emmának hogy Hűha.

Viszonta férjem nincs jobban, vele is szedetnem kéne valamit, most a gégészeten ül.

Hétvégén voltam Emmával lovasparkban, mentünk lovasszekérrel, úgy tetszett neki hogy két kört, és felült a lóra is, ügyesen kapaszkodott és vezették körbe. nagy élmény volt neki.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Panda!

Igen, gyógyászati segédeszközökkel foglalkozunk, most már inkább csak rehabilitációs dolgokkal, Rehab Rt. De én gazdsági irodán vagyok, csak véleteln a cég, nekem nem szakmám az ilyesmi.

Én csütörtökön a Váci útiban még kaptam hegyi készletet, volt még alpesi és egy db olyan nagy uti készlet is, amiben autóút is volt, d enagyon kapkodták el. De az ikeában is van alapszett ha még egyáltalán nincs iylenetek, igaz az csak egy sima 8-as alkú sín, a kereszteződésnél híd van és alatta megy ela másik sín.

manó

KépKép
manó

Gumicukor
Köszi! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
én végül nem ezt a receptet csináltam meg, mert pénteken addigra már hazamentem, de szereztem másikat. az is fél kiló liszt volt, és szerintem bőven elég karifadísznek. Lett belőle 4 nagy tepsi mézeskalács + 1 kicsi. Csak győzzem feldíszítgetni őket.
Ma hazamegyek muffinsütés, mert azt hozok be a melóhelyre a többieknek, csak ugye lesznek egy csomóan, akik ezen a héten vannak utoljára.
Rit

rit

anemona7

jajj, a lényeg:

dec 8 : NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Rit

rit

anemona7

Rit
Köszi!!!!
Hanna is imád öltözni. Múltkor is mgára rángatta a karácsonyra vett ünneplőjét, és közölte hogy csini vagyok. És illegette magát a tükör előtt vagy 1 órán keresztül. Kép A babákat csak vetkőzteti.
Egyébként ő is vadul sminkel (kapott egy labellót azt használja minden helyett), mondjuk én reggelente festem magam.

Szombaton voltunk a Récseiben. Alig bírtuk elrángatni Mancit. Jövő hétévégén kipróbáljuk a Camponát is, azt hallottam az is jó, és közelebb van. Volt már ott valaki?

Manó
Lehet hogy ezt a Forever Kids-et nekünk is ki kéne próbálni (mi is sokat spórolunk a bölcsiben Kép)

Sasha nem csak te leszel újságíró!!!
Képzeljétek holnap jön egy újságíró a KISMAMÁTÓL riportot csinál velem, a februári számban leszek Kép Nagyon izgi (már jelentem meg újságban, rádió tv., de ez sokkal jobban tetszik, nagyon kivácsi leszek mi lesz.

Puszi
dec8
dec8

Forti
Hat erdekes lenneha attol hanyna,mert maximum egyser ha ingerli az ize de nem napjaban tobbszorKépRemelem Levi hamar meggyogyul es a homeos immunerosito nalatok is bevalik.Heti 1* Oscillo es napi 1*5 golyo echinaceaKépTuti tippKép

Mano
UGyi Emma hogy nem felt a lovaktolKépFerjedenek jobbulastKép

Dec8
Boldog nevnapotKép
Hu kivancsi vagyok milyen lesz a riport,biztos a dolgozo anyuka temakorben ugye?Kép
Mi voltunk mar A Camponaban,nagyon jo de delutan sokan vennak,a Sarkanyvar kicsiknek valo,a Pan Peter inkabb 6 even felulieknekKép

Nagyon faj a torkom,meg soha nem fajt igy,kivagyokKépmindent probalta marKépAlig birok nyelni,van jo otletetetk,a sos gargalizalas,mez,Mebucain,palinkanKépkivul???

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Dec8!

Hát próbáljátok ki, kb 3000 Ft egy doboz de sokáig elég. Mi csak napi 1 szemet adunk neki, bár a dobozra napi 2 van írva, de Emma még tápit is iszik és abban is van hozzáadott vitamin.
Persze nem csodaszer ez sem.

Azért valakinek végig kell csinálni a bölcsis betegségeket is, így a férjem most arcüreggyulladásig jutottKép Tipikus bölcsis betegség. Szóval infrázik, d eha nem múlik csütörtökig akkor átmossák neki. Lehet vele kéne szedetnem a gyerek vitamint?

Én meg itt vagyok tök gázban, mert ő arcüreggyulával, anyósoma kórházban, akit így látogatni sem tudtuk ma,ráadásul csütörtökön kéne hazavinni, anyukám a héten ugye nincs itthon, nekem meg csütörtökön egész napos értekezlet lenne és utána karácsonyi party egy hotelben, na most azon gondolkozom hogyhogy adagoljam bent hogy ki van zárva hogy én reggeltől éjszakáig bent legyek. ha a jövő héten lenne semmi gond nem lenne, mert anyukám itthon lenne.

Manó

KépKép
manó

Helló!

Dec8!

Először is, boldog névnapot!
Másodszor meg gratula a riporthoz!Kép Igazán izgi! Nem hiszem, hogy be mertem volna vállalni így. Tudod, a neten anonim egész más.

A betegeskedőknek jobbulást és kitartást!!!

Szerencsére én már jól vagyok, mármitn ahhoz képset, ami volt. Már csak köhögök és fújom az orrom. A gyermetegem is beteg és minden ellenkezésem az ab ellen, muszály voltam adni neki. Azért egy tüdőgyuszi, az elég komoly ahhoz, hogy csak úgy elblicceljem. Pláne, hogy megelőzésképp már keddtől kellett volna adnom neki -de mivel nekem vírusom van nem bacim-, így csak pénteken kezdtem el, amikor elkezdett köhögni. De már ő is jobban van, a gyógyszert eleinte nem ette meg mert hiába van epres íze, de az utóíze valami förtelem.
2 napba telt mire meg tudtam győzni, hogy az kell és anya segít, hogy jobb legyen.
Fogok egy csőrös poharat és Kubut rakok bele hígitatlanul. Az adagoló pipettából nyomok a szájába és rögtön öntöm utána a KubutKép 2 napba telt mire rájött, hogy így végülis kibírható és már nem tiltakozik, sőt, csodálkozik, hogy nahát, már el is fogyott a pipettábaól?

Manó!
És milyen gyógyszert szed a párod? Nekem az arcüreg gyulladásomat Semicilinnel kezelték. Meg a mostani tüdőgyuszit is.

Bocsi, de csak a végét volt időm visszaolvasni, most már sajna mennem kell
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Most nem is tudom mit kapott, eddig kapott Zinatot utána sumetrolont most valami 3. féle antibiotikumot valami Uno a vége, napi 1-x kell bevenni, de ha ez sem hat akkor kimossák nekiKép

manó

KépKép
manó

Manó
Szerintem meg kell érteniük a munkahelyen, hogy most a család a fontos, főleg, ha betegek!!! Az értekezletet nem hiszem, hogy ki tudnád hagyni, de a party-t talán igen.
az infra tényleg jó lesz 1-2 nap alatt megindul belőle a cucc. nekem 4 éve volt homloküreg gyulladásom, és tuti az infra tett rendbe. de annyira fájt, hogy ha pár mm-t mozgattam a fejem már hasogatott, és csillagot láttam. meg kaptam vmi orrcseppet, amit úgy kellett csepegtetni, hogy kicsi balra, majd jobbra dönöttem a fejem, hogy az arcüreg járatba is be tudjon jól folyni az orrcsepp. 2 hétig szobafogságon voltam.
valami visszamaradt náthától alakult ki ez a férjednek? nyákoldásra van a pulsatilla vulgaris homeopátiás bogyesz is.
+ itt pár link:
http://home.tvnet.hu/~a3807/arcureg.htm

Dec8
Gratula a riporthoz, hol és mikor adják le, kíváncsi vagyok!!!

Sminkelés
Én is sminkelek reggelente, és néha Dani is kunyerál tőlem, ilyenkor szemcerkával rajzolok neki kackiás bajuszt. ő meg peckesen járkál fel alá vele a szobában. na meg a labellomat szereti elcsaklizni, és egy kilót a szájára ken, közben meg magyarázza, hogy száraz a szája, azért kell.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Emmától elkapott valami náthát, rámenta torkára, köhögött, elment orvoshoz kapott antibogyót, azt mondták torokgyulladás, két nap után ment dolgozni, aztán visszaesett kb 1 hét múlva, megint kapott antibiotikumot de csak gyengébbet, de ráment közben az arcüregre. Bár a gégész szerint eddig is ott volt, csak feküdnie kellett volna akkor az első kezelés hatott volna.

De hát még amikor itthon volt is rohangált a kórházba, nem tudom ma mit csinált de anyukája megtiltotta neki hogy bemenjen hozzá, azt mondta pihenjen inkább. Infrázni mennyi ideig lehet egyszerre és milyen távolról?

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Ha nem gond, két kép Hannáról (egyet a profilomba is tettem).

Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Mamcik!

Kataa most csak neked írok, a többiektől elnézést kérek. Neked is csak azért mert olvastam, hogy fáj a torkod. Nekem is fájt csütörtökön, amikor Bécsbe mentünk. Nem vettem komolyan. Azóta voltam rekedt, lázas, és nem kapok levegőt. Megfertőztem a férjemet és anyukámat. Kép
Dolgozni sem járok és alig javulok, szinte nem is. Majd kiszakad a torkom és a mellkasom. Nem tudom, hogy mi ez de megkockáztatom, hogy 32 éve nem voltam ennyire rosszul...
Annának semmi baja de nem puszilgathatja senki. Köhögni köhögök mellette de szerenécsre, lepereg róla. KOP-KOP-KOP!!!!
Fluimucil oldja a cuccost de éjszaka semmi nem segít.

Beszti
Még neked mert látom a képeket! Nagyon aranyos Hanna. Az első képen nekem tiszta Nátán. Kép

Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Az ejszakat inkabb felalomban tolottem mert nyelni sem birtamKépMost egesz jo,csak atlagosan faj,de mar elore tartok az estetolKép
Kicsit kohogok,de nem veszesKép

Mano
Hat ne msemmi a szeria KépA bulirol siman lelephetsz,amikor a konyvelesen dolgoztam nem kellett mega vevoknek mosolyozgi,ugyhogy nem volt kotelezo a reszvetel e a partykonKépNa de aztan mar a salesen nem usztam megKép
Nekem is lesz ,bar ez csak az alkalmazottaknak egy vacsora pentek este egy pubbanKépDe ilyen torokkal nem tul nagy a lelkesedesemKépPedig mara rucit is megvettem raKép
LEhet infrazni akar orankent,egyszerre 5 percet,az tuti segitKép

Sasha
Jo hogy jobban vagyKépGabinak is jobbulastKép

Gumicukor
En most hogy nem dolgozom csak ritkan sminkelek,de akkor mindig megjegyzi Alex hogy anya szepKépKép

Beszti
Fulbevalos HannaKépTenyleg a felson tiszta NatanKép

Halacska
Na akkor ezert nem jottel meg a becsi beszamolovalKépHat en is igy vagyok vele hogy meg sosem fajt igy a torkomKépMost eppen kohogok kicsit de csak mert kaparja a torkom valamiKép
Anyukam is igy volt beteg hogy mindig mas jott es torokfajassal kezdodott,ugy mint nalatokKép
Remelem karacsonyig rendbejossz Te is KépVoltal dokinal?En nem tervezem,de talan kene.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Én is itt vagyok, tegnap megint levittem a dokihoz Levit, mert iszonyatosan "ugat", és még mindíg hányt, erre azt mondta a doki, hogy nem hall semmit és mehetünk közösségbe!
Erre most éjjel éjfélkor elkezdett köhögni, 2x hányt, egészen éjjel 2-ig fent voltunk. Ma természetesen nem vittem bölcsibe, helyette elmentünk Dunakeszire a gégészetre. Ott a doki csináltatott egy röntgent, és kiderült, hogy arcüreg gyulladása van. Infrázni kell, meg kaptunk gyulladáscsökkentő és nyákoldó cseppeket.
Délután pedig levittem a mi dokinkkal ellentétesen rendelő másik dokival aki megerősítette az arcüreggyulladást, viszont a tüdejében ő sem hallott semmit. Ez az iszonyat köhögés az arcüreggyuszi miatt van. Figyelnem kell a gyereket, mert ha lázas lesz, vagy a héten nem javul akkor vissza kell vinnem ugyanis a doki szerint az ilyen köhögés általában beletorkollik valamibe (pl. tüdőgyulladás).

Kataa
Köszi, már vettem is Oschilot, Echi van itthon. Az Oschilot már most lehet adni vagy meg kell várnom amíg meggyógyul és utána?

Mézeskalácsra és habcsókra senki nem tud semmit? Mármint amit fenntebb írtam!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti

Szegeny TiKépMEg jo hogy nem nyugodtal bele es most mar a gyogyszer csak segiteni fogKép
Egyebkent ezt(oscillo) megfazaskor is szoktak javasolni nagyobb dozisban .
Mar most adhatod nyugodtan, heti egy fiola az adagja vizben oldvaKép
Sajnos nem vagyokegy sutes guruKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Forti, Rit!
Köszi a vonatos segítséget, de a végén tök máshogy oldódott meg a dolog. A tesóm hívott Pécsről, mentek a Tescóba, és telefonon mondta, hogy mi van és mondjam, hogy kell-e. Vett egy készletet, meg egy csomó kiegészítőt Kép. Csak azt nem értem, hogy fogyott el az idén ilyen hamar. Tavaly 2 nappal karácsony előtt is még halomban állt a vonat (mindenféle), de akkor még kicsinek tartottam hozzá Ádámot.

Forti!
Betegség Kép. Hihetetlen ez a doki. A mi dokinénink inkább pár nappal tovább tartja itthon a gyereket, hogy teljesen meggyógyuljon, és ne essen vissza hamar.
Abból a receptből kb. 50 db süti lesz, de süsd meg hamarosan, mert karácsonyig nem fog megpuhulni. Díszíteni csak akkor, ha teljesen kihűlt. Ételfestéket sima élelmiszerboltban is kapni, de a multikban tuti. Cukormázzal lehet díszíteni, pici pöttyökre ragaszthatsz mandulát, m&m-et, francia drazsét, diódarabokkat. A cokormázat is festheted ételfestékkel, de kapható készen is tubusban, csak az nagyon drága (szerintem). Meg lehet kapni arany és ezüst (meg "metál"kék és-rózsaszin cukorgolyókat), tortaszóró színes kis cukrot meg tortagarát, azt is lehet rá tenni. Ha megsült, tedd fémdobozba, tegyél bele egy szelet almát, attól hamarabb puhul, egyébként kell neki vagy 2 hét.

A férjewm ma döntött, végül elmegy a másik munkahelyre. De nagyon nehéz döntés volt, mert anyagilag nem jobb, szakmailag ugyanaz, csak az szól mellette, hogy biztosab a cég, mint ahol most van. Én nagyon félek, mert nem olyan ajánlat, amire gondolkodás nélkül igent mondott volna, hanem napokig tépelődtünk, hogy mi legyen. Csak most kezdhet mindent elölről, beilleszkedni, ilyesmi. Kár, hogy nem kopogtatja meg valaki a vállát, hogy tud egy klassz állást havi 200ezerért KépKép. Mert ilyen is van, a munkatársa, aki holnap megy utoljára hozzájuk dolgozni, így járt. Beszélgetett egy bulin valakivel, hogy állást keres, erre mellőlük valaki odaszólt, hogy hallotta, miről dumálnak, és ő tud egy melót. Mjdnem dupla pénz, mint most, nem kell hétvégézni, suliba járatják. Szóval, igenis vannak csodák. (Még akkor is, ha nem pont velünk történt Kép).

Na, mennem kell, mert késő van, jó éjszakt,

Panda

panda
Halásztelek

Forti
JobbulástKép Még jó, hogy nem hagytad annyiban a dolgotKép Az oscillo és az echinacea tényleg jó, Gergő is azt kap, idén egyszer volt eddig beteg össz-viszz. Kopp-kopp.
recept, neten találtam, még nem próbáltam:
Karácsonyi habkarika

3 tojásfehérjét a legmagasabb fokozaton kemény habbá verünk, 1 teáskanál citromlevet hozzákeverünk. 15 dkg cukrot apránként belekeverünk és addig verjük tovább, amíg a késvágás látható marad benne. A habmasszát nagylyukú nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsire (kb. 6 cm átmérőjű) karikákat spriccelünk. Tarka cukormorzsával megszórjuk, néhány órán át száradni hagyjuk, majd az előmelegített sütőbe helyezzük.
Villanysütőnél: 100-120 C, gázsütőnél 1-2-es fokozat, sütési idő: 120-140 perc.
A karikákat konyhai rácsra téve hűlni hagyjuk, majd tetszés szerint ételfestékkel színezett porcukormázzal, süteménydíszekkel, tarka szemcsés cukorral díszítjük.

Amúgy semmi időm nincs, Gergő két napja bőgőmasina, Gellértet ma oltottak, ő is nyügi, hulla vagyok. Két bömbölde között, azért sütöttem mézest, nem lett valami szép, és az első odaégett, de az illata jó, a fán elmegyKépKép
ajándékok megvannak, kocsimat ma megjavították, úgyhogy vannak jó hírek is. Csak még csomizni kéne, azt ki nem állhatom.

Betgeknek jobbulást, kidőlök.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!

Manó:Emmával hogy tudod megetetni ezt a Forever kids tablettát? Pont most nyomott a Párom egy Foervere living products könyvet a kezembe bejelölve benne ezt a Kids tablettát. Csak félek, hogy az Andi nem fogja lenyelni!!
Semmit nem vesz be amit Ő nem akar. ...
Most, hogy mi is betegek vagyunk/voltunk - nem tudom hogy is állunk tegnap este hányt de félek, hogy közre játszott a hiszti is. 11 órakkor ő még játszani akart és akkora hisztit levágott. Pedig nem egy hisztis fajta.
Ma kb 4X fújtuk csak az orrát az eddigi 1,5 óránként helyett.
Most nyugodtan alszik nem köhög nem folyikKép

Picus
picus

Sziasztok!

Picus!

Úgy, hogy imádja! ne kérdezd miért, szerintem nem túl jó ízű, de ő odavan érte, kéri hogy adjak neki, sőt néha abból van balhé hogy ő akar mégegyet. Összerágja simán.

Forti!

A férjemnek is azt mondták hogy az arcüreggyulladástól köhög, ezért nem hatott elötte 2 hétig az égvilágon semmi köptető, mert nem is ott van neki a feloldndó.

Picus!

Emma is nagy hisztit vágott le tegnap este, ő sem akart aludniKép És ő is hányt 2x is. Egyszerűen nem aludt, hiába feküdtem ott, erre mondtam hogy akkor megyek fürödni. Mire visszajöttem örjöngött. 1/4 11-kor aludt el.

Úgyhogy így avnnek ők meg a férjemmel, nem gtudom holnap mi lesz. Este egysezrűen már engem követel és kész. Sőt, már a bölcsibe is nekem kell érte menni, különben sír hogy hol van anya. Mindeközben a bölcsiben minden nap agyondícsérik hogy milyen okos, ügyes, segítőkész, nem irígy. Otthon meg kihisztizi magátKépPedig azt hittem már elmúlt ez a hisztizek-hányok párosítás, mert már elég rég csinált ilyet, de nem, még simán tudja produkálniKép

manó

KépKép
manó

Kataa!

Bulival kapcsolatban az a bajom, hog ytudom hogy leléphetek, de én el sem akarok menniKép 6-kor kezdődik, akkor nekem már rég késő, ha megyek,a kkor a vacsi legalább 1/2 8-ig tart, még ha a műsoron nem is maradok már ott. Addigra a lányom szétörjöngi a férjem idegeitKépMég azon gondolkodom hogy esetleg elvinni anyukámhoz, ő le tudja jobban foglalni, csak ugye itt jön az arcüreggyulladás, hogy ki sem szabadna mozdulni, nem hogy Emmát furikázni. Főleg ah holnap átmossák neki, nem is tudom olyankor mi van.

Manó

KépKép
manó

SziasztokKép

panda
Remelhetleg egyszer mindenki lesz olyan szerencses hogy csak uuugy talal egy jo munkatKépEn mar egyszer voltam,hat ha megint keresni kell nem tudom mi leszKép

Judy
Gellert mar csak tul van az oltasi traumanKépNeked meg nehany sirasmentes oratKépKép

Picus
LEhet hogy Andi a betegsegtol nem erezte tul jol magat es ezert volt hiszitsebbKépJobbulastKép

Mano
Akkor csak az a megoldas van, hogy szolsz :neked muszaly hazamenni a betegeskedohoz es keszKépCsak megertikKép

Rit
Hogy van Dodo fule???

Alexnak holnap van az utolso bolcsis napja az evbenKépPenteken apukam elviszik hozzajuk,mert nekem este lesz a ceges kari bulimKépJa es egy nagytakaritas is var meg ram elotteKép
Ugyhogy jovo hettol mehet a lefoglalas ezerrelKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok, hehe Kataa, pont most ugrottam be írni.

Szóval hétfőn még abszolúte semmi baja nem volt, még az orra sem folyt. Erre hétfő éjjel alig aludtunk, mert fájt a füle, a bal. Rengeteget sírt, kész voltam. Akkor hívtalak, adtam neki a bogyeszt, de délutánra már láza is volt, elmentünk a dokibácsihoz. A jobb füle teljesen rendben, a bal be van gyulladva. Kapott antibiotikumot + láz és fájdalomcsillapítót. Nem igazán tetszett az antibiotikumos ötlete, de azt mondta, megkockáztathatom, lehet, hogy a nélkül is ok lesz, de 50 % a másik 50 meg, hogy begennyesedik. Erre edtam neki. Tegnap 1et, meg ma reggel is. De már éjjel is tök jól aludt, láza ezóta sincs, most épp otthon ugrál, játszik, már nem is mondja, hogy fája füle. Azért ezen a héten nincs bölcsi, de nekem ma be kellett jönni melózni Kép. Szóval most úgy néz ki, minden rendben, csak azt nem tudom, létezik e, hogy 1 nap alatt teljesen rendbe jöjjön.

Viszont én halál takonykór lettem + köhögök és hőemelkedésem is van Kép

Rit

rit

anemona7

Forti!
Van mégegy receptem, ez nem keményedik meg, ha még nem sütöttél, ezt is kipróbálhatod.

60 dkg liszt
20 dkg porcukor
2 kk szódabikarbóna
1 cs. mézecskalács fűszer

2 tojás
2 ek. puha margarin
20 dkg méz

A porneműeket összekeverni, tojást, mézet, margarint gőz felett kikeverni, majd a kettőt összedolgozni. 1 éjszakát hűtőben pihenteteni, nyújtás előtt kb. 2 órával kivenni a hűtőből. Ujjnyi vastagra nyújtani, formázni, 200 fokos sütőben sütni. előtte tojással megkenni, hogy fényes legyen.

Ja, és ha fára akarod tenni, szúrd ki még melegen a madzag helyét hurkapálcával vagy vastag tűvel, mert később törik a kalács.

Na, megyek, mert ellógtam a melóból.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Nem vesztem el, csak két gyerekkel ritkán jutok gép elé Kép

Rit
Jobbulást mindkettőtöknek!!!!!!!!

Judy
Én is tartok az oltásoktól. Kiscsaj is nagyon rosszul viselte mindig Kép
Ismerős a két üvöltő gyerek KépKép de hogy még mellette süssél is, ügyes vagy. Én ma még semmihez nem jutottam hozzá, Tomi folyton kézben van, Szilcsinek meg persze ma kell extrán anya. Fejem meg szétmegy. (tegnap persze jó volt mindkettő, csak ma beszéltek össze)

Mano
Nekem is buli gondjaim vannak. KépKép Én is abban reménykedem, hogy megértik, ha hamar lelépek.

Panda
Drukk a férjednek Kép

Mi ajándékkal még sehogy sem állunk, és fogalmam sincs, mikor megyünk el vásárolni. Nincs aki vigyázzon Tomira, és ha lenne akkor is Szilcsit is rángatnunk kellene magunkkal, ami ebben a tömegben nem a legjobb. KépKép Most nem is várom a karácsonyt!!!!!!!!!!!

Szilcsike
szilcsike

Forti
Amit Kataa ír Oscillococcinum-ot, azt már most el lehet kezdeni. viszont a heti 1xfél fiola tünetmentesség esetén és megelőzéskor kell. Ha már valakit elkapott a nyavalya, akkor az adagolás a következő:
1.tünetek kezdődésekor: napi 2xfél esetleg 3x fél fiola (6 óránként).
2. már kialakult tünetek esetén: naponta 2x 1 adag 1-3 napon át.

Adhatod mellé a Coryzaliát is, az nyákoldó (orrnyálkahártya, garat, hörgők), köhögésre nagyon jó. ennek adagolása:
óránként 1 tablettát elszopogatni (1 nap max. 12 bogyót), második ill. harmadik, negyedik nap 2-3 óránként 1 tabletta. 3-4 napig kell szedni.
Dani is pár napja elkezdett köhögni, rögtön adtam is neki és el is múlt 3-4 nap alatt.
antibiotikum mellett is lehet szedni.
van még az Aconit és a Belladonna 9ch az a kezdődő tünetekre nagyon jó, illetve lázra is.
ennek az adagolására nem emlékszem, mert elég régen kellett használnom, de patikában megmondják, meg szerintem a neten is fent van vhol.

Egyik kollégám (pár hónapos kislánya van) is Dunakeszin lakik és homeopátiás a gyerekdrnőjük, esetleg ha érdekel az elérhetősége, megkérdezhetem neked. hátha gyerekbarátabb orvosra lelhetsz benne.

Panda
Mi a szakmája a férjednek? Nálunk az alapfizu kb. ennyinál kezdődiok, amit írtál. És most van felvétel nálunk is informatikus fejlesztő munkakörökbe.

Danikám a reggel csüngött rajtam:
- "Anya, vigyél el dolgozniiiii!"
- "És mit csinálnál ott? "
- "Gépet, segítek!" Kép
Majd megzabáltam. Az bizts, hogy itt mindent megszerelne Kép

Rit
Fülgyulára a Chammilla Vulgaris 9CH is jó.
Tegnap voltunk Börsön a Divex Sportban. Kaptam egy otthoni lépcsőzőgépet, amit tegnap fel is avattam. végre tettem vmit a testem érdekében is. Kép gondoltam rád, csak olyan rohanásban voltunk. anyukám jött fél 5re hozzánk, mi meg 3kor kaptuk a telefont, hogy lehet a lépcsőzőért menni, mert megérkezett. így jöttünk mentünk, meg mire átvergődtük magunkat a dugón. anyu előtt kb. 10 perccel értünk haza.

Halacska
Jobbulást neked!
Mi szerencsére ok-k vagyunk, 2 nap láz és 1 nap köhögéssel megúsztuk. Remélem sikerül letölteni a képeket, amit mailben elküldtem linket.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Panda
Köszi, holnap nekiugrok gyártani.

Judy
Neked is köszi.

Forti

Kép
Kép
forti

Panda
Az baj ha nincs fémdobozom? Másba nem lehet tenni hogy puhuljon. Igazából enni akarjuk, de lehet hogy a fára is teszek. Majd meglátom.

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor
Akkor megelőzésre csak heti fél tudust adjak neki? Vagy mehet egy egész?
A nyákoldókat köszi, beszerzem, és azt is megköszönném, ha megkérdeznéd a gyerekdokit, mert asszem váltani fogok.
Pont most nézegettem Levi röntgen felvételét és keresgéltem a neten arcüreg gyulladásról leírást és ott is vannak fönt röntgenek hogy milyennek kell lenni ha nincs gond, és milyen ha van. Na hát a milyenk az utóbbira hasonlít.
Majd eldurran a fejem, mert mi van, ha én nem megyek el önhatalmúlag a gégészetre és ott nem derítik ki hogy ez a gond??? Meddig kezelgette volna félre a gyereket?? Asszem a héten lemegyek odavágom neki a röntgent és megmondom neki hogy ezek után nyilatkozzon, hogy hogy mehet a gyerek közösségbe!!!!
Egyébként filózok rajta, hogy visszamegyünk a régi gyerekdokinkhoz a 13-ba, az nagyon jó volt, én úgy is ott dolgozom nem messze, Levi pedig ha ovis lesz oda fog járni. Kocsival Fótról bent vagyunk kb. 15-20 perc alatt.

Nem tudom emlékeztek-e még rá, hogy mikor Levi megszületett akkor is gyerekdoki gondjaim voltak, akkor is váltani kellett. Úgy látszik én mindíg kifogom ezeket!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
Csak gyors helyzetjelentés:
Márk végre megkapta az 5 hós szurit!!!!! (gonosz anya, hogy örülKép) De tényleg: úgy megkönnyebbültem, hogy túl vagyunk ezen is. Persze kiderült, hogy jóval előbb megkaphatta volna, ugyanis teljesen egészséges. A kiütés a testén ekcéma, ami valószínűleg a masszírozáshoz használt olaj illóolaj tartalmától van.Kép
Ha esetleg nem javul, akkor jövő héten bőrgyógyászat, kideríteni, hogy mire allergiás.
A szurit egyébként nagyon jól viselte, nem volt akkora sírás, mint az előzőeknél. 8750 grammKép

Beszti! Nagyon cuki a Hanna, igazi kislányos arcocskája van!

Most csak ennyi, pussz
Magdi

Betegecskéknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Magdi
mléna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?