Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

HajnaKép
Örülök, hogy írtál és hogy jól éreztétek Magatokat nálunk. Bevallom, kicsit megijedtem, hogy idáig nem jelentkeztél, azt hittem valamit elszúrtamKép

KrisztiKép
Jó vezetéstKép

Holnap délután Macsekon kívül másnak nincs kedve elbotorkálni hozzánk egy minitali erejéig? Naná, olyanok is jöhetnének, akik a múltkor is voltakKépKépKép Akinek jobb dolga nem lenne és van kedve egy kis dumcsihozKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Lau,
helyesek a fiúk, s tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Ez az én vágyam is, olyan jó lenne, ha a picur Benedekre hasonlítana. Az unokatestrvéreméknél volt az, hogy a kb 2 év különbséggel született tesókat ikreknek lehetett nézni, végül a kisebbik méretben jócskán lehagyta a bátyját. Mindketten vizilabdázók, az ilyen srácokért döglenek a csajok...

Móni,
fiú lesz, ez egész korán, már a 12. heti UH-nál kiderült, s a mostani állás szerint Levente lesz.

Andi, Vera,
köszönöm a fuvarajánlatokat, lehet, hogy majd élek is vele.
Áronról szeretnénk gyakrabban képeket látni, nagyon helyes fiatalúr. Egyébként minden tortaevős képért irigy vagyok, nálunk kicsit későn ért haza az apja a szülinapon, így nagyon álmos volt Benedek, s közel sírós állapotban fényképeztük a tortával, és se akkor, se másnap ne volt hajlandó enni belőle. Azért az ajándékbontás kicsit felvillanyozta anno. Erről most az jutott eszembe, hogy mind Mikulás, mind Karácsony esti ajándékozással járó ünnep, de akkorra már olyan fáradt Benedek, hogy lehet, totál nyűgös lesz.

Hajna,
a képeken is látszik, hogy mekkora csibész Jázmin, nagyon aranyos. Benedek nem viszi túlzásba a táncot, általában csak bólogat a zenére, néha egy kis térdroggyasztás, fő a biztonság alapon. De az is nagyon édes.
Az én életemből nagyon kimaradt a tánc, bár emlékszem, 14 évesen kedvet kaptam egy akrobatikus rockandroll csapathoz csatlakozásra, de már akkor se voltam egy apró nőszemély. Inkább karatézni jártam, de azt is hamar abbahagytam. Valószínűleg annak a hatásait nyögöm most, hogy sose állt közel hozzám a mozgás.

Két sztori a hét végetájáról:
Pénteken délután letettem Benedeket aludni, 3 órán keresztül néma csend volt, majd kb negyedóra nyafi után végre erőt vettem magamon, s feltápászkodtam, hogy ennyi idő után már kiveszem. Megyek, nyitom a szobája ajtaját, s egy enyhén felháborodott Benedek tódult ki az ajtón. Nem is állt szóba velem egy darabig. A kiságy mellett van a pelenkázó, amit régóta már csak ruhák tárolására használok, az összeset berámolta a kiságyba, s az így keletkezett kupacon keresztül kimászott. A ruhákat azóta elpakoltam.
Másik: tegnap délután nagy cuppogva jön a fiam, s kéri, hogy vegyem fel. Én meg nagy örömmel felkapom, végre egyszer önszántából puszit akar nekem adni!!! Erre lesmárolt.(kizárólag a szájamra akart puszit adni). Ezt eljátszotta kétszer, amikor eszembe jutott, hogy mostanában többször megesett, hogy amikor az apja megcsókolt, akkor ő valahol a közelben vigyorogva leste Szóval nem kispályás, puszi helyett azonnal csókkal kezdené...

Tartozom még némi göris válasszal, többen kérdeztétek, bár a talin meséltem már róluk. Úgy oldottuk meg az elköltözésüket, hogy csak a barátnőm tudja, hova mentek, s ő valamennyire tartja is a kapcsolatot. Én nem látogatom meg őket, nem lenne jó se nekem, se nekik. Nagyon egygazdás állatkák, s egy új gazdit kell megszokniuk. Nem jönnek később se vissza, s nem nagyon hiszem, hogy az elkövetkező tízegynehány évben újra bevállalnék göriket. Nagyon nem valók kisgyerekek mellé, Szigfrid pl. annyira nem bírja a kölyköket, hogy ezt úgy láttam, a kisgyerekekre is érti, s én nem akarom, hogy folyton azt lessem, mikor, melyik gyereket harapja meg a göri. Kezdem elfogani, hogy elmentek, bár az erkélyre azóta se mentem ki, pedig ki kellene takarítani. Vannak még nehéz pillanatok, az egyik nap kinyitottam az erkélyajtót szellőztetni, s tisztán hallottam, hogy valaki rögtön ugrik az ajtónyitásra, s utána is egy csomó ideig a mocorgást... Akkor megint bőgtem egy adagot, de majd elmúlik...
Csirkesz,
azt hiszem te írtad, hogy mennyire tiszteled azt, ha valaki nagyon ragaszkodik az állatokhoz. A mi családunkban már senki se hajlandó állatot tartani, annakidején a kutyáink egymás utáni halála annyira megviselt mindenkit, hogy anyám is azt mondja, ezt soha többe. 96-ban, amikor a kutyám meghalt, az indított el egy olyan (esemény)sorozatot nálam, ami az önbizalomhiányon keresztül végül a pánikbetegségig vezetett. Valószínűleg nem való nekem az állattartás, egy darabig remélem ki is bírom állatok nélkül.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Az elobb elfelejtettemKép

InimmaKép
Hogy van Csongor? Most jut eszembe, hogy a tortat ugye te csinaltad?

CsengoKép
Tenyleg nem konnyu neha ezekkel a picrokkal, foleg amikor betegek es meg nyugossek is. Nalunk szerencsere betegseg eddig ritkan volt es remelem ez a jovoben is igy marad. Nyugoskodes akkor van ha faradt, aludni viszont nem akar mindig. Amikor viszont jo kedvuk van meg lehet zabalni oket, olyan aranyossak tudnak lenni. De ez aszt hiszem masnal is igy van. Lehet, hogy felreertettel nekem nincs rossz hangulatom, nem azert irtam, hogy kivagyok csak a takonykor miatt.

Most megyek mert ebredes van. Nem ez a reggeli keles sajnos 6 kor mar fent voltunk csak 8 kor visszaaludt.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Tontica, hasmenésre: néhány napig krumpli, alma, banán, répa. Olyat, hogy paradicsom, őszibarack, sárgabarack stb., egyáltalán ne.
+ Smecta por.

Kormi, nagyon jófej Benedek, hogy így kimászott az ágyából.

Áron milyen nagy már, és nagyon aranyos!

Kép

Kép
liv

Liv Kép koszike, bar a repat nem igazan komalja de majd valami cselet alkalmazok. Kép

Tcis Kép neked is koszi Kép mindig elfelejtem kerni, hogy legyszi nekem is kuld el a naptar sablont. Honnan toltod le ezeket?
Talaltam egy tutti szamot, gyonyoru, ismered?
Andrea Bocelli y E. Giorgia: Vivo per lei
Beleszerelmesedtem teljesen az olaszba, lagyabb mint a spanyol, jo lenne megtanulni! Kép Kép
Egyszer szivesen meglatogatnank Titeket ott! Kép
Ne is mond, hogy keveset megyunk haza en mar nem akarok erre gondolni mert potyognak a konnyeim. Kép Kép
Viszont most nyaron majd 2 honapot otthon voltunk. Kép Szoval sajna nem lehet mindent amit szeretnenk, amugy szeretek itt elni, mar egesz jol megszoktam, hianyozna ha hazakoltoznenk.
Amugy ha elkezdodik a suli Elisnak akkor mar nehezebb lesz hazautazni. Kép
Mielobb gyogyuljatok meg!

Kormi Kép

Milyen ugyes es talalekony a fiad Kép

Hajna Kép

Nagyon szep a kislanyod!
Az en parom spanyol csak mi nem otthon elunk sajna! Kép
Talira (hahaza tudunk menni)akkor hozd el a ferjedet en meg az enyemet es tudnak dumcsizni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Mostanában nem sok időt hagy nekem a fiam, hogy gép elé üljek, sőt vigyázni kell vele, nehogy számítógép őrült legyen, mert sokszor odamászik a gép elé, mutogat, hogy kapcsoljuk be, meg volt már olyan is, hogy ő kapcsolta be és időnként dührohamot kap, ha nem engedem a billentyűzethez és az egérhez. Szóval most megpróbálom kizárólag az alvásidejére korlátozni a számítógép használatot.

Inimma,
nagyon szép tortát csináltál! Kép Jobban van már a fiad?

Áron-Andi,
édes a kép Áronról, látom nagyon élvezte a tortát! Kép

Hajna,
Jázmin nagy huncut a fotón! Kép

Kata,
holnap akkor úgy néz ki, hogy tudunk menni, hacsak nem esik több méter hó. Kép Nem baj, hogy csak mi megyünk és nem jelentkezett más is a talira?

Dinó,
minden héten szoktunk menni anyuékhoz, majd összehozhatunk egy talit.

Kriszti,
szerintem a pénz a lényeg ház / lakás eladásnál, nem szabad jótékonykodni.

Kormi,
tartsátok korábban a Mikulást és a Karit, akkor talán nem lesz nyűgös Benedek. Mi még az ünnepség előtt meg fogjuk fürdetni Márkot, kb. 5-kor jön majd a Jézuska, addigra sötét is van és így marad kb. 3 óra az ajándékokra, játszásra, vacsira, 8 körül szokott elálmosodni Márk.
Mikulás meg van, ahova reggel jön, ahogy mindenkinek kényelmes. Kép

Reggel Márk tág szemekkel nézte a hóesét és hevesen mutogatott kifelé. Nagyon édi volt! Már úgy várom az ünnepeket!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

SziasztokKép

MacsekKép
Nekem abszolut nem probléma, ha csak Ti jöttökKép Épp meg akartam kérdezni, hogy ez Nektek sem gond-e. De ha tudtok jönni, örülnénk nekiKép

Dino, Áron/AndiKép
Ti a múltkor jöttetek volna, a holnapi nap jó lenne Nektek?

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Hali

Kata
Utólag boldog szülinapot HannánakKép Milyen nagylány már. én valamiért úgy emlékeztem, hogy négyéves.

Andrea
Áronnak boldog szülinapot kívánunkKép nagyon aranyos a tortás képKép

Lau
Örülök, hogy vége a kezeléseknek, ügyi vagyKépdrukk a jó eredményekhezKép Bazsi továbbra is nagyon drága a fürtjeivelKép

Nagygé még ma is itthon van, mert köhög. a pici is taknyos.

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nikk,Tcis,Macsek Kép
a tortat en csinaltam Anyukam segedletevel,mert kozben orvoshoz meg gyogyszerterba rohangaltam.
Harom piskotalap kozt tejszines-csokis krem,a tetejen kek marcipan,kulon nagyfiam kivansagara Kép. A marcipanbol ket adagot vettem,egy arnyalatnyi szinkulonbseg volt koztuk,persze meglatszott.
Hu, Nikk,nem is olyan egyszeru kinyujtani a marcipant...jo kis kuzdelem volt. Kép

El se hiszem,hogy mar ekkora a nagyobbik gyerekem. Annyira nagyfius tud lenni...imadom. Kép Kép

Csongor meg nagyon csunyan kohog,de most Mucopront szirupot szed es javul a helyzet egy kicsit. Elotte 2 hetig tomtem neki landzsas utifuvet,sz/rt se ert.
Ha vkit erdekel ,parasitoba lehet tenni egy oldatot,amit doki felir,olcso es allitolag jo a legutaknak.
En nem tudom,miert ,most ha sima vizet is teszek bele,5 perc utan fuldoklunk a portol. Pedig direkt naponta porszivozok,ketszer letorolgetek es felmosok.

Csanadnak vettunk ma a Salusban cipot,de olyan rondat,amilyent az eletben nem lattam meg... Kép
Na mindegy,ilyen kell neki es raadasul tepozaras,ami nagy konnyebseg.
Ha valaki akar ott cipot venni,siessen,mert azt mondtak,keves van es amikor mi voltunk,meg ketten vasaroltak rajtunk kivul.Erdemes telefonalni elotte.
Csongival dec.5-en megyunk oda ortopediai vizsgalatra.1500 Ft,de nekem megeri,mert igy kb.10 percet setalunk es idopontra megyunk. A Karolina ut gyalog kb.fel ora.buszra nem tudok szallni es tuti varni kene.
Csanad nem fog oviba jarni a mutetig a dokineni tanacsara,mert kulonben sose gyogyul ki,hogy meg lehessen muteni. Szoval most itthon boldogit egesz allo nap januar vegeig,ha nem tovabb.... Kép Kép
Sajnalom,hogy lemarad az ovis Telaporol,Karacsonyrol es cirkuszba is mennek.

Mara ennyi,bocsanat,hogy nem reagaltam semmire,csak magunkrol irtam. nem tudom,mennyi idom lesz irni,mindket gyerek rajtam log egesz nap. Miert is kivanok neha egy harmadikat,nem is ertem... Kép

Inimma
inimma

Kata,
akkor úgy néz ki, hogy megyünk, de azért holnap még jelentkezem.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Kata,

Áron nagyon taknyos lett.
Várom a dokinénit, sajnos ez most nem jön összeKép

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Olyan rossz olvasni, hogy sok kisgyerkőc betegKép
Szerencsére Lili eddig megúszta, de ezt lekopogom.

KormiKép
Lili biztos nem várt volna szótlanul arra, hogy bemenjek a szobábaKép, édi lehetett Benedek, a kis szabadulóművészKép

InimmaKép
Jó lett a tortaKépNagyfiad gondolom elégedett volt Anyája remekművével!
Szerintem nem csak marcipánt nyújtani nehéz, bár azt még nem próbáltam, de lehet, a többi anyag kinyújtása a marcipánhoz képest semmiség lenne...

KataKép
Az igazság az, hogy mi ráérünk, és betegek sem vagyunk, csak olyan lusti vagyok elindulni olyan messzire, hogy csak na...

A napokban nekem is volt egy egy kiborulós jelenetem, nem tudom, olyan hülének érzem magam ilyenkor.
Képes vagyok azon kiborulni, hogy mindent nekem kell csinálni itthon, nem jut eszébe a férjemnek semmi...persze ez nem igaz, mert segít ahol tud, amikor itthon van esténként, ő fürdeti Lilit, hogy tudjam nézni a hülye sorozataimat...szóval nem lenne okom panaszra. Fáradtnak érzem magam, és még csak nem is dolgozom, mi lesz decemberben?
Persze ezekben a kirohanásokban biztos szerepet játszik, hogy már vagy másfél hónapja nem jutottam le tornázni, ahol pedig kitombolhatom magam, és biztos vagyok benne, hogy a munka csak jót fog tenni.

Bocs a sok maszlagért, de ez most úgy kijött.

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!

Móni

Kép
sunimum

MacsekKép
VárunkKép

SunimumKép
Nem kell mentegetőznöd, teljesen megértem, ha ilyen szakadó hóesésben nincs kedved kimozdulniKép

JutiKép
Köszi a köszöntéstKép
Igen, már 6 évesek vagyunkKép

InimmaKép
Mielőbbi gyógyulást kívánunkKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Szia Kata!

Akkor megyünk hamarosan. Kép

Többiek,
hol vagytok? Mindenki behavazódott? Nagy a pangás...

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Móni,

én iszonyú türelmetlen lettem az elmúlt időben, nagyon rossz, de néha nehéz féken tartani magam, hogy ne csattanjak fel. Szerintem a munka olyan szempontból jót fog tenni neked, hogy újdonságot hoz a mindennapokba. Leginkább a szürke, egyhangú hétköznapok szivatnak minket és a téli pocsék idő csak tetézi a rossz kedvet sokszor. Néha nekem sincs kedvem kimozdulni itthonról, aztán fenékbe billentem magam, elmegyünk és utána jól érzem magam.
Most meg adventi koszorút gyártottam és a sikerélmény feldobott. Fel a fejjel!

M.

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok lányok!

Csak jelentkezem. Sajnos az elmúlt napok termését visszaolvasni sem volt időm.
Bálint olyan szinten nem hagy a számítógép elé ülni, hogy csak és kizárólag az alvásidejében nézhetek meg ezt-azt, különben olyan hisztis dührohamot kap, hogy nem lehet leállítani.
Amikor meg alszik, akkor vagy pihenek, mert nagy szükségem van rá vagy főzök/mosok stb....

De nincs panasz. Csak jeleztem, miért nem pofázom mostanában bele mindenbe Kép

Szülinaposok-névnaposok nagyon boldogot!!!

Betegek jobbulást!

Mi ma hivatalosan is gyógyultnak lettünk nyilvánítva, de már nem merem elkiabálni, mert múltkor is egy hét alatt visszajött a gödhössége.

Csajok! Csak egy kérdés, hátha sikerül a válaszokat visszaolvasni majd.

Kinek hány órát alszik éjszaka a manója?

Tudom, hogy nincsenek általánosan elfogadott standardek, de én nagyon úgy érzem, hogy az az átlagos 8 óra éjjel és 1,5-2 óra nappal nagyon kevés egy 15 hónapos kis pöcsnek. Sőt, ez kb 3-4 hete van, mióta kórházban voltunk és azóta iszonyat nyűgös, mert tuti, hogy álmos. De egyszerűen nem tudjuk visszaaltatni. Reggel már 1/2 6-6 körül mindig ébred és bármit csinálunk vele, nem alszik el, de marhára nyűglődik. És sajnos most nagyon rendszeres, hogy a régi esti 8 órai elalvás helyett csak 10-11 között alszik el.
Pedig, most már aztán minden elvet feladva mindehogy próbáltuk altatni, kézben ringat, közénk vesz, üvölteni hagy, babakocsiban stb-stb.
Nem tudom miért kattant meg ez a gyerek, de nagyon remélem hogy elmúlik.
A doki már 2 hónapja mondja, hogy a napokban ki fog jönni kb 4 foga (9-12-ig). én szeretném erre fogni, de már nem hiszek ebben....
Köszi a válaszokat, most lelépek, mert hulla vagyok.

MacsKép
Visszadobta a neked küldött mailemet doki ügyben. Ezt kérdeztem:
"Köszi az elérhetőséget.
Ez most azt jelenti, hogy akkor tudok hozzájuk TB kártyával menni, ha náluk adom le Bálint kártyáját és akkor ő lesz a gyerekorvosunk vagy egyébként is?" és még egy kis érdeklődés irántatok...

Edit
Kép

Kép
reditke

MóniKép
Az előbb nem volt időm végig elolvasni, amit írtálKép A kiborulásról: hát én tegnap majdnem összeverekedtem a szomszéddalKép Az idiótája nyáron költözött alánk (bérli a lakást), eddig senkivel nem volt gondunk. Õ viszont folyamatosan bömbölteti a zenét, már többször szóltam én is, az alatta lakó csaj is, akinek 2 éves a kislánya, hogy ezt nem kellene. Volt, hogy a kopogásra, csengetésre nem volt hajlandó kijönni, egyszerűen nem is akart szóba állni velünk. Tegnap viszont eljutottam a türelmem határáigKép Lementem, kinyomtam a villanyóráját, ami - nekem - szerencsémre kint van a lépcsőházban, nyitott szekrényben. Erre bezzeg azonnal nyílt az ajtó és még neki állt feljebb, hogy ha nem tetszik valami, akkor el lehet költözni, meg hogy ő este 10-ig azt csinál amit akarKép Na erre úgy beböccentem, hogy komolyan mondom, majdnem nekiestemKép Végül abban maradtunk, hogy többet nem könyörgök, még egyszer megismétli ezt, szó nélkül fogom kinyomkodni a villanyórát.
Kíváncsi leszek, erre mit lép.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Reditke,
sokat nem tudok segiteni mert Csongor szerintem tok sokat alszik-este 7-tol reggel kb.fel 9-ig,majd napkozben meg 2-3 orat. De akarmennyit is alszik nappal,total kibukik 7-re. A kadban csk ul es szopja az ujjat...
Nalunk Csani volt (es van),az, aki keveset alszik.
Kepzeld,o 8 hetes koraig nem aludt napkozben semmit!!!1 Aztan megtanulta,de nem viszi tulzasba most sem. Kép Kép
Probald meg nagyon lefarasztani Balintot keso delutan hosszu setaval. Talan. Sajnos jobb otletem nincs. Majd meg gondolkodom. Vagy lehet,hogy igy hat ra a teli idojaras?? De hogyan,hogy nem alszik? Akkor ez hulyeseg,bocs.

Kata,
teljesen megertelek az orult szomszed miatt,oszinte reszvetem!!! Kép
Ugy tudom,visszajott a csendhaboritasi torveny. de ha 10-kor abbahagyja,akkor sajnos nincs mit tenni.Ja de! Nyugodtan nyomd ki azt a villanyorat! Kép
Engem a kavezo idegesit egy ideje nagyon,ami a hazunkkal szemben van,kb.20 meterre. Kép
Az egesz utca tiltakozott ellene,vegul ugy kapott engedelyt a hulye p,csa tulaj,hogy nem lesz zene,kinti asztalok-szekek,alkohol-arusitas.
Persze minden lett!!!! Nana,hogy!!!! Ejjel 11-ig elo zene van kb.2 hete,szo sem lehet alvasrol elobb. Egesz nyaron zavart minket a kinti ricsaj,este be kellett csukni az ablakot,mert a kedves vendegek ordibalasatol nem hallottuk a sajat hangunkat... ja ez egy kulturalis kavezo am! marha kulturalt tulajjal az elen!!!
Irtam az onkormanyzatnak e-mailt,eddig magasrol tojnak ram.
Ja,nyaron egyszer kihivtam a rendorseget,mert ejjel kalapacsoltak,furtak meg flexeltek. nem birtam tovabb. Most nem tudom,meddig birom,a ferjem szerint hisztis vagyok. Kép Ot soha semmi nem zavarja. Csak a gyerekei.Kép
Hat,ez csak kis resze a rosszkedvemnek manapsag.De ennyi eleg kozhirre tetetni.

Inimma
inimma

Sziasztok Lányok!

Hát úgy tűnik, nekem is nehezen megy kitörni az olvasó üzemmódból Kép
Sajnos mi is betegek is voltunk és a gépünk is vacakolt egy sort, úgyhogy most megint csak nagyon rövid leszek.

A betegségekkel kapcsolatban szeretném kérdezni Nálatok a dokik antibiotikumot adnak vagy mással kúráljátok a megfázást, torokfájást?
Zsófi most másodjára kapott torokfájásra orrfolyásra antibiotikumot Kép, ráadásul megint a fogzásával is összefüggésben van, mert most bújt ki az 5. foga és a 6. is jön.
Én nem szeretnék neki mindig azt adni, de nagyon nem is akarom felülbírálni a dokinéni véleményét, meg persze nehogy valami szövödményt összeszedjen Kép

ReditkeKép
Alvás - egy-két hete Zsófi is állandóan fél 11ig hancúrozott és most két napja megint visszaállt az Õ normális 9 órás lefekvésére. Én szintén legtöbbször a fogára gondolok - most is jött , plussz taknyos volt, meg azt is megfigyeltem telihold körül is megvan "őrülve".
Egyébként Õ 10 órát alszik éjjel (szerintem ez sem túl sok - mivel még 1-2x kel szopizni)) és 2-3 órát délben, de persze volt már hogy fél órával csináltuk végig a napot Kép

LauKép
Nagyon gratula a kitartásodhoz!!

KataKép
Találkozó - klasszak lettek a képek Kép
Annak idején invitáltál - hát mi debrecenből kicsit nehezen jutnánk el Kép

Egyébként mindenkinek üdvKép Bocsi, de csak ilyen rövid hozzászólásra futja az időmből, s azt hiszem megint vissza is vonulok majd olvasóba, de azért itt vagyok Kép

Szülinaposoknak Boldog Szülinapot utólag is!
És gyógyuljon meg mindenki mihamarabb!!!

Mariann
kissmano

KataKép
köszönjük újra a lehetőséget, de mi most sem tudunk menni, Bernát szeme még mindig nincsen rendben, most a változatosság kedvéért a másik dagadt be neki. Plussz péntek éjszaka és szombaton Donát végig hányt, lázas volt, vasárnapra ugyan semmi baj nem látszott már, de azért tegnap még itthon maradt diétázni, ma ment már oviba, de ilyenkor még nem merek kimozdulni itthonról, ha hívnának az oviból azonnal tudjak menni. Pedig nagyon jól esne egy kis kimozdulás, és az sem lenne rossz, ha végre mindenki egészséges lenne. Mégegyszer köszi a meghívást, ha végre lesz egy kis egészséges időszak, és nektek is jó lesz, élni fogunk a lehetőséggel! Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

SziasztokKép

HajnaKép Meséltem a férjemnek, hogy mi lenne, ha elmennénk táncolni, lehet, hogy benne lenne, majd még meglátjuk. Indítanod kéne egy baba-mama táncórát, és akkor a topikcsajok mehetnének topikpapákkal együtt. Szerintem nem unatkoznánk!!Kép

KrisztiKép Igen, nyáron volt egy nagy műtétem, és utána kemoterápiás kezelést kaptam. Múlt héten az utolsót, egyelőre jók az eredményeim, a drukkot köszönöm szépen!Kép

Kata: dühítő lehet az ilyen szomszéd. Szerencsére nálunk eddig még jó a helyzet, alattunk egy tök rendes nő lakik a 25 év körüli fiával, felettünk meg egy fiatal házaspár, náluk 7 hónapos a kisfiú. Mellettünk szintén egy pár, gyerek nélkül. Egyszerűen nem értem, hogy egyes emberek miért nem hajlandóak figyelni a másikra!! A törékeny termeteddel majdnem nekimentél??Kép Mikre nem képesek az anyák!!Kép
Talit sajnálom, de ami késik, nem múlik.

MariannKép A mi gyerekorvosunk még egyszer sem írt fel antibiotikumot Balázsnak. Eddig kétszer voltunk nála megfázással, egyszer ezek között (két hete) köhécselt is. Arra a sima köptetőt ajánlotta (mi Rhinathiolt adunk mindkét gyereknek, bevált!), és orrcseppet. Ha nincs láza és nem vírusos, akkor felesleges antibiotikumokkal tömni a kis szervezetüket. Több gyümölcsöt ha beiktatsz, szerintem jó!
Ne csak olvasgass, szólj is hozzá sokat, mint most!Kép

Inimma: kávézóKép Nálunk a ház előtt van egy borozó, de ahhoz képest nagyon kultúrált!! Nyáron azt hiszem, össz-vissz egyszer nem tudtam végigaludni az éjszakát, mert dübörgött a zene, de az is egy előtte álló autóból.
Az a baj, hogy ezek ellen nem sokat lehet tenniKép
Csuda jól néz ki a torta!!Kép

ReditkeKép Balázs és Ákos egyöntetűen ágyban vannak este 8-kor, nincs apelláta, ez alól csak a hétvége kivétel, akkor Áki fennmaradhat tovább. De általában így is fél 9-re nagyon elálmosodik, és önként megy aludni. Reggel fél 7-7 között kelnek, öltözködünk és visszük Ákost suliba. Napközben Bazsi alszik még 2,5-3 órát, ezt most már egyszerre, nem két részletben.

Tegnap voltunk Bazsival dokibácsinál, megkapta az agyhártyagyulladás elleni szurit. Meg is mérték, csak ámultam, már 10,70 kg, és 82 centiKép Azt hittem, még csak 10 kiló körül van, de nemKép Jó húsban van a lelkemKép

Minden kis betegeskedőnek jobbulást, a srácok most jöttek ki a náthából.

Lau
lau

Mariann,
szerintem tulzas minden nathara antibiotikum. En nem aggodalmaskodtam,ha nekem irtak fel mar vagy hatodszor,nem vettem be es kesz. Kép
Ha szivod a kiscsajszi orrat rendesen es csepegtetsz,nem lehet szovodmeny. En asszem nem adnam be az antibiot neki.
Csanad fiam 3 honap alatt 4 fajta antibiot benyomott. Visszatero sulyos kozepfulgyulladas-sajnos erre kell,de mar a hideg raz tole. a sok gyoccitol meg a fulfajastol is. Kép

Lau,
koszi,hogy megdicserted a tortat! Tenyleg szep,en is igy gondolom. Az izet nem tudom,mert utalom a marcipant. Kép
Bazsinak tenyleg klasszak a meretei!!! Kép
Hogy erzed magad?

Lanyok,
ki mikor kapja a 15 hos oltast? Csongornak 10-e korul lett volna esedekes,de elore hoztuk elsejere.mert a vedono azt mondta,hogy csunya mellekhatasai lehetnek kb.2 hetre ra es akkor ugye az ne essen Karacsonyra.
Tokre beparaztam. Saknos mar nem emlexem ,hogy Csaninal voltak-e mellekhatasok es ha igen,milyenek.
Ti mit tudtok errol?

Inimma
inimma

InimmaKépIiimádom a marcipánt a fiúkkal együttKépKép Csak eddig nem mertem nekiállni saját készítésű tortánál, de lehet, hogy megpróbálom. Ákos szülinapja dec. 13-án lesz, majd meglátjukKép
Köszi, megvagyok, csak sokat alszom napközben isKép Elkezdtem inni ezt a cod teát, hát, borzalmas az íze, de legalább hatásosKép

Bazsi dec. 22-én kapná a 15 hóst, de tegnap dokibácsival megbeszéltük, hogy majd januárban lesz, mert pont ezt mondta ő is, hogy a rákövetkező 2 hétben lehetnek mellékhatásai. Már én sem emlékszem, hogy Ákosnál volt-e valami.
Szerintem nem gond, ha csúszik pár hetet.

Dino: szegény srácokKép Sok gyógypuszit küldünk nekik Bazsival együtt!!

L.
lau

CsajszikKép
Ezt ma kaptam e-mailben, gondoltam megosztom veletek:

"Megjelent nála egyik angyala, és azt kérdezte tőle: - Miért fordítasz
ennyi időt erre az egyre? - Az Örökkévaló pedig így felelt neki: -
Láttad már a hozzá készített tervrajzaimat?

Tökéletesen moshatónak kell lennie, de nem lehet műanyagból, mozgatható,
egyenként cserélhető része kell hogy legyen, és fontos, hogy "diet
coke"-kal és ételmaradékokkal is üzemeltethető legyen. Az ölében egyszerre
négy gyermeknek kell elférnie, és fontos, hogy a csókja felhorzsolt
térdektől a megtört szívekig bármit képes legyen meggyógyítani. És akkor
még nem is említettem, hogy mindezt egyszerre, de csak két kézzel kell majd
elvégeznie.

Az angyal egészen elképedt e követelményeken:
- Mindössze két kézzel?! Az kizárt! Ráadásul ez csupán az alapmodell?
Túl sok munka ez egyetlen napra. Szerintem elég, ha holnap fejezed be.
- Eszem ágába sincs várni! - tiltakozott az Örökkévaló. - Hiszen már
olyan közel állok ahhoz, hogy befejezzem ezt a teremtményemet, amely amúgy
is olyan közel áll a szívemhez. Már most képes meggyógyítani saját magát,
amikor beteg, és napi 18 órát képes robotolni!

Az angyal erre közelebb lépett, és megérintette a nőt. - De hát olyan
puhára csináltad őt, Seregek Ura!
- Mi tagadás, tényleg puha - értett egyet az Örökkévaló -, de ugyanakkor
nagyon szívós is ám. El sem tudod képzelni, mit képes elviselni vagy
elvégezni!
- És tud majd gondolkozni? - kérdezte az angyal.
Mire az Örökkévaló: - Nem csak hogy gondolkozni lesz képes, de érvelni és
alkudozni is!

Az angyal ekkor észrevett valamit, és kezét kinyújtva megérintette a nő
arcát. - Hoppá! Úgy tűnik, szivárog ez a modell. Mondtam neked, hogy túl
sokat próbálsz belezsúfolni ebbe az egybe.
- Az nem szivárgás - pirongatta meg angyalát az Örökkévaló -, hanem egy
könnycsepp!
- Hát az meg mire való? - tudakolta az angyal.
Az Örökkévaló nem késlekedett a válasszal: - A könny arra való, hogy
kifejezze vele örömét, bánatát, fájdalmát, csalódottságát, szeretetét,
magányát, gyászát és büszkeségét.
Az angyal egészen odavolt. - Te egy lángész vagy, Uram!
Mindenre gondoltál! Tényleg bámulatos teremtmény a nő!

És valóban az! A nőkben olyan erők rejlenek, amelyek ámulatba ejtik a
férfiakat.

Elviselik a nehézségeket és viselik a terheket, de tudnak boldogok
lenni, szeretni és örülni is. Mosolyognak, amikor pedig sikoltani
akarnának. Dalolnak, amikor pedig legszívesebben sírnának.

Sírnak,amikor boldogok, és nevetnek, amikor idegesek.

Küzdenek azért, amiben hisznek. Bátran szembeszállnak az
igazságtalansággal. Válasznak nem fogadnak el "nem"-et, amikor meg
vannak róla győződve, hogy létezik jobb megoldás is. Képesek lemondani
bármiről, hogy a családjuknak ne kelljen nélkülözniök.

Feltétel nélkül szeretnek. Amikor gyermekeik kitűnnek valamiben,
elsírják magukat, és tapsolnak örömükben, amikor barátaik díjakat
nyernek. Boldogok, amikor a fülükbe jut, hogy valahol egy kisbaba
született, vagy hogy két fiatal összeházasodott, és a szívük szakad meg,
amikor egy barátjuk meghal. Meggyászolják egy családtag elvesztését,
mégis erősek, ha azt látják, hogy a környezetükből minden erő elszállt.
Tudják, hogy egy ölelés, vagy egy csók a megtört szívek gyógyítója
lehet.

Nők minden formában, méretben és színben kaphatók.

Autóba pattannak, repülőre ülnek, mennek, rohannak vagy egyszerűen csak
írnak egy e-mailt - s mindezt azért, hogy lásd, mennyire fontos vagy
nekik. A női szívek tartják mozgásban a világot. Örömet, reményt és
szeretetet hoznak. Képesek szánalmat érezni mások iránt, és vannak
eszményeik. Erkölcsi támogatást nyújtanak családjuknak és barátaiknak.

A nőknek lényeges mondandóik vannak, és semmit sem sajnálnak
környezetüktől.

Mindazonáltal ha van egy hibájuk, hát az az, hogy elfeledkeznek arról,
mennyit érnek."

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép

Ez jó! Nekem teccettKép

ReditkeKép
Lili tök változóan alszik. Most a standard az este 8és 9 óra közötti elalvás, és a reggel 8és háromnegyed 9 közötti felébredés.
Délután kb másfél órát alszik, változó, hogy mikorKép
Mondjuk, ha déltől alszik fél 2ig, este már alig bírok vele, de próbálom húzni a fürcsit, fekvést.
Ötletem nincs, sajna, a kifárasztás jó ötletKép

KataKép
Remélem jól sikerült a tali!
SzomszédKép Tényleg nem lehet ezekkel mit kezdeni, tudod, mi is csak szívunk...

InimmaKép
Petíciót nem lehet írni a kávéház ellen?

MacsekKép
Köszi a biztatást, majd túlleszek ezen a nyomi hangulatonKépAz is gáz per pill, hogy reggelig egyedül leszek Lilivel, aki mást sem csinál egész nap, csak nyűglődik, és bömböl...

Most mennem kell, itt ordít és rángatja a kezem...

Móni

Kép
sunimum

Csirkesz!Ez nagyon jó!Kinyomtatom és elküldöm a barátnőmnek.Most kismami és nagyon érzékeny.Remélem erőt kap tőle és bőg egy jót!
Ma pont azon gondolkoztam,hogy bírom ezt a rengeteg terhet.Apa nincs még ma sem (talán már holnap).Este a gyerekek nem akartak elaludni.Reggel hulla fáradt voltam.Éjszaka is felkeltek mind a ketten.Reggel ötkor keltem,hogy mindent elő tudjak készíteni nekik.Hat után ébresztő a gyerek seregnek.Majd jött Tesóm elvitte a kicsit én a nagyot az oviba majd indulás Szolnokra vezetni.Az oktató kocsijában olyan hideg volt,hogy nem éreztem a csülkömet.De a vezetés jól ment.7.-én vizsgázok remélem akkor is ilyen jól sikerül.
Délre értem Mzőtúrra és elrohantam Ágotának venni egy csizmát mert szombatra volt betervezve de az időjárást ez nem érdekelte.Rohanás balettra.Balett után pelenka vásárlás,indulás haza.Itthon 10cm-es hó fogadott mert a szomszéd csajszik nem érnek rá letakarítani a járdát csak közlekednek rajta.Én takarítottam le.Ezzel végezve indultam a kicsi lányért.Ágota szánkóval akart jönni de félúton meggondolta magát.Szánkóval vissza és indulás újra.Indulásra Ágota bepisilt (későn vette észre,hogy jön a pisi).Ismét haza átöltözni.Ágotának mesét kapcsoltam és mivel a Tesóm itt laki 600m-re elrohantam Adriennért.
Most itthon vagyok és remélem ez a nap már nem tartogat semmi meglepetést a számomra.
Én is kiborulok pillanatok alatt.Szerintem az a sok gondtól van(házvásár.eladás,egyedüllét).Próbálok uralkodni magamon de nem mindíg könnyű.
Megyek eszek!
GnéKriszti
gnékriszti

SziasztokKép

InimmaKép
KávézóKép Hát akkor én jobb, ha befogom a szám, én legalább tudok valamit tenni (lsd. villanyóraKép ) De a tehetetlenségnél nincs rosszabbKép

DinoKép
Jobbulást akkor Nektek, sajnálom, hogy most sem tudtatok jönniKép Mindegy, mi általában itthon vagyunk, bármikor lehet látogatózniKép

LauKép
A törékeny alkathoz annyit tennék hozzá, hogy annak ellenére, hogy 43 kg vagyok, úgy érzem, mintha ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI erőtartalékaim lennének, ha kell, egy 150 kg-sal is simán elbírnékKép

MariannKép
Szerintem náthára, kis enyhe köhögésre ne adj antibiotikumot. Tök felesleges, és hosszú távon esetleg még ártasz is a gyerkőcnek. Náthára orrcsepp, porszívózás, orrspray, Fenistil csepp. Köhögésre pedig valamilyen köptető. Oszt annyiKép

Az előbb mentek el Macsekék, nagyon örülök, hogy itt voltak. A jó oldala annak, hogy más most nem tudott eljönni, hogy Macsekkal most aztán jó alaposan kibeszélgettük magunkatKép

Én is küldhetek valamit? Remélem ezt még a topik elbírjaKép Bocsi, ha már ismeritek, csak Csirkesz után kicsit felbátorodtamKép

"Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját:
- Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony.
- Ezt nem értem! - mondja a kisfiú
- És ezt soha nem is fogod megérteni ...- válaszolta gyermekét átölelve az anya.

Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is.
- Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?
- Minden nő ok nélkül sír. - Ez volt minden, amit az apa válaszolt.

A fiúcska felnőtt, férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon miért sírnak időközönként a nők.

Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat.
- Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen?

Az Atya elgondolkozva válaszolt:
- Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam.
Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni.
Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül.
Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, hogyha a gyermek őt mélyen megbántotta.
Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére.
Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja egy jó férj soha nem sérti meg a feleségét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e?

És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson.

A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.

Látod: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ amit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli.

Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik.
HISZ MINDEN NÕ SZÉP, AKI SZERET."

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Csirkesz, KataKép
Annyira jó volt olvasni, és tényleg mennyire igazKép

Móni: ma délután Bazsi is nyűgös volt...lementünk 4-kor, hogy egyet sétálunk, aztán 5-re megyünk Ákiért. Vettem neki egy kesztyűt, mert nagyon hideg volt, és már régóta esedékes volt. Nemigen tetszett neki, ráadásul hideg is volt, sötét is lett aztán. Fél 6-ra értünk haza, de ilyet még nem láttam Bazsitól, hogy végignyöszörögte, sírta a hazafelé utat, még a suliban is alig bírtam az ölemben tartani, amig vártunk Ákosra.
Teljesen megértem a hangulatodat egyébként, ha a férjem nem úgy dolgozna, mint mostanában, hogy a hét nagy részét itthon tölti és délután megy dolgozni - nem minden nap -, el tudom képzelni, hogy viselkednék itthonKép

Lau
lau

Sziasztok,

végre sikerült valamennyit visszaolvasnom, a teljesség igénye nélkül.

Elég sokáig sikerült vidéken lenni anyuéknál (okt. elején elzárták a házban a gázt, mert több helyen - nálunk is - szivárgott a falban lévő csövekből), de másfél hete már itthon vagyunk. Nagyon jó dolgunk volt anyukáméknél, jól el lettünk kényeztetve, győzzük most megszokni újra a segítség nélküli létet - újra hullafáradt vagyok Kép.

Csirkesz, Kata
Köszi ezeket a "női" dolgokat, azt gondolom, időnként sokat tudnak segíteni.

Lau
Csak csöndben olvastam, miken mentél keresztül, hát őszintén és mélyen tisztellek az elmúlt időszak minden percéért. És még nagyon sok erőt és hitet kívánok.

A szülinaposoknak sok boldogságot, meg klassz játékokat!

Szülinapi képek Eszterről:
Kép

Kép

Nálatok mennyire ébrednek gyakran éjszaka a gyerkők? Eszter uis minden éjjel éberd 3-6x, és néha fáradtabb vagyok reggel, mint este, mikor lefeküdtem.

Bori
lbori

Lau
Nagyon örülök hogy vége van a kezeléseidnek,és nagyon szorítok hogy 28-án minden rendben legyen Kép Milyen nagy fiú már Ákos Kép

Inimma
Nagyon jó lett a torta,én szeretem a csokisat is Kép Mikor lesz a műtéte csanádnak? Nálunk az ablakunk alatt van egy disco ahol minden hétvégén ugy e buli van télen -nyáron.Nyáron nem lehet nyitva az ablak mert úgy ordítanak a fiatalok hogy nem lehet tőlük aludni.A zene nem hallatszik ki csak mikor kijönnek akkor őrjöngenek veszekednek vagy csak simán részegek.Igaz ül ott két két ajtós szekrény de nem szólnak semmit.Sőt a tulaj megfenyegetett mindenkit hogy aki feljelenti azt kicsinálja Jó mi ??

Hajna
Bandó is nagyon muzikális képes még a porszívó és hajszárítóra táncolni Kép

Tcis
Hatásos a pumpás orrszívó?Gondolkodunk mi is rajta,de én azt hallottam semmit sem ér.

Kormi
"csók" Kép Kép Milyen leleményes Benedek ,jól kiszabadította magát Kép

Macsek
Mehetek én is veletek ha taliztok ?

Redit
Nálunk az alvás katasztrófa,én nem tudok segíteni Kép Kép + napon keresztül hajnali fél kettőkor sikerült letenni.Igaz ő baba korában sem aludt napközben.

Dino
Gyors gyógyulást a fiuknak.

Hope,Magi,Trompipi,Bori,Timóca,Smiley,Pledit,Cedit Kyr,Ikres mamik hol vagytok??

Mult héten én is folyamatosan feszült voltam,olyan ideges hogy majd fel robbantam,aztán tegnap el is tört a mécses.Minden összejött,a hülye lift miatt már majd szétrobban a hátam,uszik a lakás,nincs időm semmire,ráadásul a januári vizsgák közül előre hoztak kettőt,így dec2 és 10 is vizsgázom Ma már jobban vagyok Kép

Kép
Kép
nikk0830

LauKép
A sok nyöszörgésnek az lett a vége, hogy fél nyolckor nevetve elaludt a karjaimban, de gondoltam még vacsit kéne kapjon, így felébredt, megcsináltam a kaját, és abba belealudt. Nem volt még nyolc óra, amikor letettem...Remélem Bazsi is jól alszik majdKép

BoriKép
Az ébredés a fogtól függ, van, hogy egyszer sem ébred, van, hogy 4x, 5x, mostanában egy-két alkalommal.Megitatom, bekenem az ínyét, attól függően, mit szeretne, és már alszik is vissza.
Eszter helyes kiscsajsziKép Jó húsban vanKép

Nemsoká jön a Vészhelyzet, azt meg nem hagyom kiKép

Jó pihit mindenkinek!

Móni

Kép
sunimum

Edit, Dávid kb. 9 körül alszik el este, és reggel 8 körül ébredünk, plusz - Bori! - éjjel 2-3-4x szopizni.

Kissmano, megfázásra calcimusc, C vitamin, orrcsepp.

Liv

Kép

Kép
liv

Ja, és napközben általában 2x alszik, összesen 3 órát.

Kép

Kép
liv

Hali!

KAta,
jó volt a tali, örülök, hogy megismertünk, köszi a vendéglátást! Kép

Reditke,
Márk éjszka alszik 8-tól kb. 7-8-ig, tehát mondjuk 12 órát, napközben meg összesen 1 órát. Erre kb. 3-4 hete szokott rá, elégedett vagyok, mert végre nyugis az éjszaka. Ja, azért annyi csel van a dologban, hogy úgy alszik reggel nyolcig, hogy kb. 5-6 óra körül behörpint egy kis kakaót. Kép

Nikk,
persze, hogy veled is tali Kép

Most ennyire futotta.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Hat igen, latom mindenki kiakad, jo anyanak lenni de vannak hatranyai is. Kép
Mondjuk en szivesen elmennek a parom helyett dolgozni parszor, na ki dolne ki elobb, en az o munkajaval vagy o a gyerekkel? Kép
Ma nalam is folment a pumpa egy kicsit mert picurom pont akkor kakkantott be amikor vacsiztam erre a parom:
- fujjjjjjjj, bekakilt a gyerek, fuuuu de budos!
Es nezi tovabb a tevet. Kép
Nekem pedig elment a kedvem a tovabbi vacsizastol es leorditottam a fejet hogy aztan mar egy evben egyszer kivehetne a szaros pelust o is. Ja, es meg neki allt fejlebb, hogy egesz nap robotol (megjegyzem nem vegez fizikai munkat) es amikor este hazaer meg pihenni sem hagyjak szegenyt. Kép
En egesz nap erkelyt takaritottam, surolas, pucolas, pakolas stb. Na ez a fizikai munka! Kép

Csirkesz Kép

Mikor mesz ultrahangra? Kép
Jo volt olvasni a kis "tortenetet" tenyleg jo, hogy no lehetek, szerintem egy no eleteben a legcsodallatosabb dolog az ami most eppen tortenik Veled, hiszen a babadat hordozod, erzed Ot ahogy rugdos, ebben az idoszakban kizarolag Te vagy neki fontos, Te taplalod, Teged szeret a vilagon a legjobban.
Lehet, hogy innen ered a szolas: Ugy szeretlek majd megeszlek! Kép Ha valakit nagyon szeretunk, szeretnenk vele eggye vallni, Te most egy vagy a babaddal! Kép Ugy irigyellek! Kép Kép Kép
A vilag minden kismamajat irigylem. Kép

En fiam este 8-tol, reggel 7-ig alszik, akkor tejcsi es utana meg 9-ig huzza (jobb esetben).
4-5-szor o is felsir de visszaalszik. Bolcsi utan 1 korul elalszik olyan 3-4-ig.
Marha nagy mazlink van joalvo gyerekeinkkel! Kép

KépKép
KépKép
tontica

InimmaKép
Torta szupi lett, én is ilyen marcipánbevonatos tortát szeretnék Donátnak a szülinapjára, bonyolítva hogy valamilyen járművet szeretnék megformázni. Ez egyelőre csak ötlet, lehet hogy túl merész a gondolat. Így laikusként nehéz volt a marcipánnal bánni? Egyébként pedig, boldog szülinapot a nagyfiúnak!Kép
Én még nem tudom mikor kapjuk a 15 hós oltást, egyelőre az agyhártygyull. elleni oltást sem tudtuk beadatni, mert meg akarnám várni, hogy legalább 1 hetet ne legyen Bernát beteg, de eddig még sajna nem jött össze, folyamatosan van valami nyavaja, ha így folytatjuk akkor a 15 hós oltás is sokat fog csúszni. Donátnál arra emlékszem, hogy az oltást követően, kb. 1 hét múlva belázasodott.

MóniKép
szerintem mindenkinél eljön a pillanat, mikor elfárad ebben az örökös körforgásban. Ha a munka kikapcsol, biztosan jót fog tenni. Sokszor érzem én is ugyanezeket amiket Te is, pedig az én férjem is egy arany ember, és rengeteget segít a gyerekek körül.
Vészhelyzetet én is megnéztem, ki sem bírnám hagyni.Kép

MacsekKép
ha jártok erre szóljál! Remélem Bernátom szeme mostmár hamar rendbejön! Donátot pedig gyógyultnak nyilvánítom.

ReditkeKép
Bernát este 1/2 9-9 között alszik el, reggel 5 és 7 között ébred, kap egy adag tápszert, és ha szerencsém van visszaalszik 8-9-ig, ez attól is függ 5 és 7 között mikor ébred, ha 5 körül akkor tuti visszaalszik, ha 7 körül akkor már nem biztos. Éjszaka pedig változó gyakorisággal ébred (szerintem fogfüggő). Napközben pedig általában 1,5 órát alszik.

KataKép
villanyóra kinyomkodásKép.Jól teszed!

LauKép
Ákit akkor is le bírtad tenni nyolckor, mikor az oviban aludt délután?
Szép súlya lett Bazsinak, a talin látszott is rajta, hogy jól kicombosodott.Kép

NikkKép
nem is úszhatnád meg a talit velünk.Kép
Hány vizsgád lesz ebben a félévben?

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok,

NikkKép
Nalunk egesz jol bevalt a pumpas orrszivo igaz nem bir annnyit kiszivni mint a porszivos. Most kerulunk fordulunk es szivom pumpassal es kb 3-4x porszivossal most kezd megindulni eddig csak valami vizes akarmi jott. Meg ami jo, hogy barhova magaddal viheted, nekem ilyenkor allandoan a taskamban van es amint eszreveszem,hogy szrityog rogton szivom. Szerintem jo ha van otthon egy ilyen is, mi valami potom penzert vettuk.

ReditkeKép
En mar sokat panaszkodtam, hogy Elisa roszul alszik ugy, hogy nem tudom mennyire vagyunk mi mervadoak alvas szempontbol. Reggel keles 7-8 kozott 12 kor kb 1,5-2 ora alvas (ma pl. 3 volt)este 9 korul alszik el de ejszaka 3-4x ebred szopizik es visszaalszik.

LboriKép
Eszter aranyos a kepekenKép Tenyleg jo husban van. Hany kilo?

Csirkesz, KataKép
Ebben nagyon nagy igazsag vanKép

GneKrisztiKép
Nem semmi napod volt. Rad fer a pihenes. Szoritunk a vizsgadhozKép

InimmaKép
KavehazKép

KataKép
SzomszedKép VillanyoraKép

MoniKép
Nekem is az a szerencsem, hogy a ferjem a nap nagyobb reszet itthon tolti nem tudom mit csinalnek ha egesz nap dolgozna. Aldom az eszuket a fonokeinek, hogy ilyen munkaidot talaltak ki neki. Reggel 6-9ig es este 5-10ig. Sokszor ketten is kevesen vagyunk amikor elkezdodik a nyafi. KitartasKép

KormiKép
Csoda pofa lehetett Benedek ahogy kitodult melletted amikor kinyitottad az ajtotKép A smarolos sztori is nagyon tetszettKép

MariannKép
Szerintem is vigyazni kell az antibiutikummal, mert ha megszokja a szervezet akkor nem fog hatni ha tenyleg szukseg lesz ra. Nekunk eddig csak 1x irtak fel akkor is csak 2 napig szedtuk mert kiutesek jottek ki Elisan es a doki nem tudta eldonteni, hogy a harom napos laz utani kiutesek vagy esetleg alergia az antibiotikumra igy azt mondta ne szedjuk tovabb.

Tcis

Kép

Kép
tcis

SziasztokKép
Amikor nem működött a net, bezzeg lett volna időm írni, tegnap működött, de nem volt időm, ma meg lenne isőm, működik is a net, de én vagyok marha álmosKépKép

Kitört Botin a takonykór. Ehhez képest jól aludtak a fiúk, csak én feküdtem ébren hallgatva, hogy kap-e levegőt. Hülye mutter, ahelyett, hogy pihent volna!!!
Tegnap még jól bírta a kiskrapek a taknyolást, mára azonban már öléggé nyűglődős. Most visszalöktem az ágyba, és szerintem én is eldőlök.

Csak gondoltam bejelentkezem egy másodperc erejéig.

ReditkeKép
Boti este 8 és reggel 7-8 között alszik, minimális felébredéssel (néha 1-2x kel, akkor is csak inni), meg napközben 1-2 alvással alszik szumma 2-2,5 órát.
Az esti fekvési időpont nem tolható! Igaz, mi ezt a terrort már 4-5 hónapos korában elkezdtük, azóta megszokta. Ha nem álmos, abszolút csendben eljátszik a vaksötét szobában. Néha még röhög isKép

BoriKép
Eszternek boldog szülit így utólag is.

Mamák köcsög szoméddal, kávéházzal, discovalKép
Nekünk is van ám ilyenünk, böbőőő. A kocsma ugyan nem zavar, de a felettünk lakó agyhúgykövesek gyülekezete annál inkább. Klumpában mászkálnak, éjjel 11-kor is, és már hajnali 4-kor is megy a mosógép, csakis üvöltve bírnak beszélgetni, a széket csak húzzák, és a "b*szd meg" a legkedvesebb, amit mondanak egymásnakKép És a múltkor egy egész vödör domestos-os vizet locsoltak fentről a muskátliaimraKép Hogy miért??? Nem tudom, eddig még egyszer sem mentem fel hozzájuk rendbe tenni őket, mert úgyis csak szívnék vele. Annyira agyatlanok, hogy nem is értenek emberi nyelven szerintem. A múltkor, amikor a liftből próbáltam Botit kitolni, ők lent vártak a földszinten a liftre. ÉÉÉÉss a barmai elkezdték izomból rugdalni a liftajtót, mert az nem indult el rögtön lefelé, ahogy ők megnyomták a hívógombot. Okos banda, az már fix.

Na megyel alvózni, nem bosszantom magamat!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Jó reggeltKép

BoriKép
Milyen kis vigyori EszterKép
Nálunk a gyerekek legkésőbb 8-ra már ágyban vannak, Marci akkor el is alszik, Hannának még van egy kis olvasgatás, de ő is szunyál 9 körül. Hál'Istennek egyikőjük sem ébredős fajta, Marcihoz már nem is emlékszem mikor keltem utoljáraKép

Nikk, DinoKép
Remélem a közeljövőben Ti is jöttökKép

MacsekKép
Vendéglátást nagyon szívesen, máskor isKép

CsirkeszKép
TakonykórKépKép
Na, látom azért a többség csak meg van áldva "jó" szomszédsággalKép Mi direkt azért akartunk legfölülre költözni, hogy ne legyen felső szomszédunk, így is kínlódunk az alsóval elegetKép

A kirohanásom óta viszont tök csend van, szerintem a srác jól megijedt tőlemKépKépKép Mondjuk van is miértKép A mi villanyóránkat meg csak azért nem lehetne kinyomkodni, mert a lépcsőfordulónknál végig van rács, amit éjjel-nappal zárva tartunk, tehát a 4. emeletre csak mi és a szembeszomszéd tud feljönniKép He-heKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lanyok en nem akarok panaszkodni de miert nem ir nekem senki meg annyit se, hogy mukk!? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
irok irok!!!!!!!1 Mukk!!! Kép
De komolyan,mar reg meg akartam kerdezni,hogy kerultel Te ki Spanyolo-ba vagyis hogy ismerkedtel meg a paroddal.
Meg majd reagalok az ez elotti hsz-edre is,de most rohanas oviba,elhozzuk Csani cuccait. Oviszunet januar vegeig. Kép
Puszillak,mosolyogj!!!!! Kép

Inimma
inimma

Tontica!MUKKKK!Kép
Szerintem kerjel te is egy kimenonapot, aztan hidd el fogja a ferjed ertekelni a munkadatKép

MA voltunk dokibanal, a gyerek teljesen kigyogyult a torokgyuszibol, de nem vihetem tucsokzenereKép

Ma nagyon izgulok, mert valami extrat kene kitalalnom vacsira, apat megkoszonteni. De most hulla faradt vagyok, mert a gyerek hajnali 3-kor ugy dontott , hogy reggel van. Msot elaludt es megyek en is aludni. Pedig mar dicsekedni akartam, hogy amiota kulonszobaban, ujra halozsakban 21-fok allando homerseklet mellett altatjuk, este 8- reggel 6-ig alszik mint a bunda. Delben vagyis 10-12-ig szokott meg aludni. Most hogy jobban van ujra megjott az etvagya is.

Mukk mindenkinek:
csengo
Vendég

Reditke !
az én lányom sose aludt jól , sőt .. de utóbbi 3 hónapban csak 11 fele tudom este lerakni , és reggel 8-9 között kell , éjjel meg csomoszor ébredünk , nagyon fáradt vagyok ettől megtudlak érteni nagyon is ...

Anyamanya ,Inimma nálunk is vannak fura szomszédok , ugató kutya , hangos tévé éjfélig , mosógép szombat este 11 kor stb .. az előző hely még rosszabb volt .. üvöltőző család szinte bármikor , nagy nagy csattanások , dobálások , veszekedések , fiatal pár tévézés röhögés , fiatal srác alattunk dübörgő zene 2 évig minden nap még szentestén is .. már arra gondoltunk tanyára költözünk :D
hope04

Sziasztok!

Tagnap volt a dokinéni, Áronnak enyhe felsőlégúti vírusfertőzése van és a fogmanók is dolgoznak a bányában. Ma már sokkal jobban van, de még mindig nagyon anyamajma. Az éjszakákkal van igazából baj, mert nem tud aludi a bedugult orrjárata miatt. Hiába szívjuk a garatban liftezik valahol a váladék.

Antibiotikumot mi sem kaptunk, gyógyírként cebiont/cataflan cseppet/nasivin orrcseppet alkalmazunk.

Áron este 1/2 8-8 körül alszik el és 1/4 8 körül ébred. Napközben 2-3 órát alszik. Délelőtt babakocsiban egy félórát, ebéd után a maradékot. Most hogy beteg, össze-vissza alszik.

Tontica! Nálunk apa a kezdetektől be van fogva, ő is szokott pelust cserélni. Õ fürdeti és utána öltözteti Áront. Ha ez nem lenne, akkor hétköznap szinte semmi testi kontaktus nem lenne köztük. Ezt ő is tudja és nagyon élveziKép Próbáld ügyesen bevonni a párod, utána neki is természetes lesz.

Csirkesz! Húú, jobb ha nem kötsz beléjük.

Szerencsére nálunk minden szomszéd okés. Igaz, a szomszéd kamasz szeret valami iszonyat feka zenét hallgatni, de Áron egész jól tűri. A múltkor hallottam, hogy telefonálás közben mondta "már vagy háromnapja nyomja". Gondolom a másik fél kérdezte a telefonban, hogy mi ez a sírás. Igen vastag falaink vannakKép

Nikk! Nekünk is van pumpás, de a mienk semmit sem ér.

Bori! Boldog szülinapot Esztikének! Még mindig nagyon jó húsban vanKép

Inimma, Lau! Az jó jel, ha nem emlékeztek a 15hós oltás mellékhatásaira, akkor mégsem olyan borzasztó. Egyébként milyen mellékhatások lehetnek? Az autizmust is ezzel szokták összekapcsolni, ugye?

Megyek, én is alszom egyet.

Andrae

KépKép
Áron

TonticaKép
Röviden, én nem hagynám, hogy a férjem így kikerülje ezeket a dolgokat. Lépj le pár órára, aztán majd megtudja milyen otthon lenni...

Az esti korai fekvés böjtje éjszaka volt, csomószor ébredt Lili, és a kajálástól kezdve minden volt.(na jó, nem játszottunk, és nem cseréltem pelust.)

Most megyek, mert a szőlőt maszatolja a padlón...

Móni

Kép
sunimum

Ugy latszik rossz szomszedok mindenhol vannak, en legszivesebben egy vadaszhazban elnek az erdo kozepen. Kép
Bar ott meg a bogaraktol rettegnek. Kép

Inimma Kép

Te sem unatkozol a ket gyerekkel ahogy latom. Kép
A paromat egy regi ismerosom (pontosan szomszedom) altal ismertem meg, aki itt kint dolgozott nala a kerteszeteben.
Mivel a parom elvalt volt egyedul unnepelte volna a karacsonyt igy ez az ismerosom meghivta hozzajuk karacsonyozni, szilveszterezni M.o.-ra.
En is ugyanott szilvesztereztem Kép igy ismerkedtunk meg es jokat mutogattunk mert egy kukkot sem beszeltem spanyolul o meg magyarul.
Latjatok a szerelem mikre nem kepes, egy ev alatt megtanultam rendes tarsalgasi szinten. Kép
Egy ev (itt talalkozunk, ott talalkozunk) utan kikoltoztem hozza es egy ev egyutteles utan megfogant a fiunk. Kép
Nagyon nehez volt eleinte, be kellett illeszkedni ami itt nem konnyu mert nagyon nem szeretik a kulfoldieket! Kép

Csengo Kép

Ma van apa szulinapja? Akkor Isten eltesse!!! Kép
Tok jo, hogy meggyogyult a fiad.

Nehezen elalvo babak anyukajai: KITARTAS! Ez egy ilyen idoszak, elmulik majd! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Andi! Kép

Hat nem igaz, mi van itt, hogy minden gyerek beteg? Kép Interneten keresztul fertozunk? Kép
Gyogypuszi Aronnak!

Sajna az en ferjem meg eleteben nem furdetett gyereket pedig neki mar van ketto az elso felesegetol.
Mar tobbszor szoltam neki, hogy segithetne egy kicsit de ilyenkor azzal jon, hogy ha egy gyerekkel nem birok minek akarok meg egyet. Fuuuuuu a falra tudok maszni tole neha! Kép
Meg hogy o robotol egesz nap nekem meg "csak" a gyerekkel kell foglalkoznom igy csinaljam en. Szoval nem taglalom tovabb sajna az en parom sem tokeletes! Kép
Majd ha elkezdem a tanfolyamot tobbet kell segitenie akar akar, akar nem! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nekem se ír senki egy "mukkot" se, és nem is hiányoltokKépKép.
De azért nem leszek ám depressziós!KépKép
Különben is jó dolgom kezd lenni, Hanna végre úgy tűnik, egész jól halad az éjszaka átalvása felé, így 14 hónaposan.Kép Ma ugyan valamikor 4 körül felkelt, de erről a párom tehet, aki kimászott az ágyból valamiért (szerintem megnézte az időt, de erre ő reggel már nem is emlékezettKépKép) és Hanna is felébredt. De legalább visszaaludt.Kép
Szóval végre én is aludhatok!Kép

Tontica!

Szerintem igenis be kell fogni. Az a helyzet, hogy te sem szórakozol egész nap, neked miért ne járna esténként a pihenés, mint a párodnak? Neked lejár a "munkaidőd" du. 4-kor???
Én tudom, hogy a párom egész nap dolgozik, de komolyan mondom, időnként sokkal könnyebb elmenni itthonról, mint ittmaradni. Ráadásul igen ingerszegény környezetben, mert ha ő nem is mindig kedves, jókedvű emberekkel találkozik, de legalább találkozik, és nincs összezárva x gyermekkel egész napra.
És emiatt ha már az nem fair, hogy ő csinálja egyedül, legalább úgy illik, hogy az esti "műszakot" ketten vigyük. A gyerekeket együtt vállaltuk, és mindenki vegye ki a dologból a részét.

Reditke!

Hanna 9-10 k. alszik el, és reggel 7-8 k. kel. Napközben csak egyszer alszik 2-2,5 órát ált. dél felé.

Szomszédok: nekünk csak egy falszomszédunk van (sorházi házban lakunk), egy fiatal gyerektelen házaspár. Sokszor úgy gondolom, hogy inkább mi lehetünk megterhelők nekik a 3 gyerekkel, de még nem szóltak semmiért, pedig rendszeresen szoktuk kérdezni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti Kép

Tokeletesen igazad van, matol sztrajkolok!!! Kép
Irtam mar, hogy a Te ferjed egy angyal? Kép
Jo reg ota nem alszol at egy ejszakat sem, mi? Kép Le a kalappal!

KépKép
KépKép
tontica

Hu,csajok,kiteszem a labam es maris annyit irtok,hogy alig gyozom vegigolvasni. Kép
Naggggyon hideg van,nem????
Majd irok rendesen,ha kialudtuk magunkat mind a harman. Kép Legalabbis ez a tervem.

Inimma
inimma

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?