Új privát üzeneted érkezett!

LauKép
Kitartast a jovo hethez es soha tobbet ne keljen kezelesre jarnodKép

ReditkeKép
Vervetel nagyon rosszul hangzikKép

Mindenkinek koszi meg egyszer az eggyutterzest

Ez meg kimaradt az elozo hozzaszolasombol

Tcis

Kép

Kép
tcis

Csajok,
nevessunk egy jot! Kép
Bar kozelrol nem biztos,hogy olyan vicces lehet.

http://www.crapville.com/uploads_videos/crybaby1.wmv

Inimma
inimma

MóniKép
Pénteki nekem címzett hozzászólásoddal szívemből szóltál.Kép Látom szomszédok nálatok is érdekes fazonok, nekünk szerencsénk van, mert a mellettünk lévő néni apáca, így szinte a hangját nem lehet hallani, viszont velünk nem jártak jól a házban lakók, mert ha a két gyerek beindul akkor azt hetedhét határon túl is lehet hallani.Kép Mit rajzolsz, ez valami hobbi?Kép

MacsekKép
cicivizsgálatot az én dokim a rákszűréssel együtt kérés nélkül elvégzi (hja, ennyi pénzért kérem, még jó hogy nem kell kérni).

PleditKép
nálunk az étkezés elég kaotikus, így bele sem fogok a leírásába, én már nem is tudok kiigazodni Bernáton kaja terén.Kép

LivKép
vas ügyben én is inkább vért vetetnék, abból legalább egyértelműen kiderül mi is az ábra.
Már a múltkor akartam kérdezni, hogy a mákra miért mondták, hogy 2 éves kor alatt semmiképpen sem? Én előtte kérdeztem meg lehet-e adni, és a válasz egyértelműen igen volt, sőt pl. a diót kifejezetten ajánlották, darált formában. Vagy ez már megint olyan téma amiben a szakemberek nem értenek egyet?
Én is három császárról hallottam, hogy annyit engednek biztonsággal, de ez is olyan sokmindentől függ.

PocóKép
lányok nagyon szépekKép
Remélem Dóri hamar rendbejön, szomorú, hogy nem vették észre időben. Az én unokatestvéremnek feszesek az izmai (szülési sérülés, orvosi műhibából eredően). Hiába mondták a szülei az orvosoknak, hogy nem stimmel valami a gyerekkel -vagyis igazán semmi sem-, hordták mindenféle orvoshoz, mindenhol egészségesnek ítélték meg, ma tolókocsiban ül, önellátásra képtelen, szóval néha ennyit az orvosok szakértelméről. De ez 20 évvel ezelőtt történt, szerencsére azóta rengeteget fejlődött az orvostudomány, ilyen ma már biztosan nem fordulna elő.Kép
A hipotónia pedig állítólag nagyon jól gyógyítható.Kép
Bernát is ma extra nyűgös volt, szinte egész nap sírt, nem találta a helyét.Kép

InimmaKép
gyógyulgattok?

ViolaKép
lakás gyönyörű.Kép Jó választás volt a felső emelet, legalább a fejetek felett biztosan nem fog kopácsolni senki.
Hajad így is hordtad, vagy csak a verseny ereéig volt ilyen színű.Kép

TonticaKép
hátadra a jó sok masszírozást is tudnám ajánlani Apától, hátha segítene.Kép

TcisKép
Elisa haja biztosan megnő majd, és lesz hova pakolni a sok csattot, a kép alapján, ha a Te hajadnak csak a felét örökli már lehet készíteni a szebbnél-szebb frizurákat. Nálunk sajna senkinek nem lehet csattokat venni a két fiú biztosan nem tűrné meg magán.Kép Egy ideig reménykedtem hátha legalább a nővéremnek lesz egy kislánya, akit majd lehet fésülgetni, de neki is 2 fia van, és heteken belül megszületik a harmadik fia is.Kép
A sablont köszönöm szépen.Kép
Férjed barátját nagyon sajnálom, sok erőt kívánok ehhez a kűzdelemhez.
Kösz, hogy újra feltetted a képet, nagyon szép család vagytok!Kép

LauKép
remélem az utolsó kezelést is jól fogod viselni, jó, hogy végre vége lesz a dolognak.

KataKép
ne legyen "mi-a-fenét-keresek-én-itt" érzésed. Itt jobban meg tudjuk ismerni egymást, a talikor, mint sokan írták sokszor alig van lehetőség a beszélgetésre, mindenki szaladgál a törpök után, de legalább arcot tudsz a nevekhez hozzákapcsolni. De mindig jó élmény egy tali.Kép

MosziKép
jó ötlet ez a képtáras dolog.Kép

Áron-AndiKép
lehet rosszat álmodott és most összeköti az ágyával a rossz élményt. Szeparációs félelem szerintem napközben is jelentkezne.
Az álmodásról pedig tegnap este bizonyosodtam meg 100%-ig, mivel tegnap Bernát 2 óra alvás után egyszercsak közölte, hogy vau-vau. Azt hittem felébredt és így adja tudtunkra az ébredését, de szunyált tovább nagy nyugodtan.Kép
Dumáláshoz pedig gratula!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Edit, a paradicsomszósz annyi, hogy forrásban lévő vízben főzöm addig a paradicsomot, amíg ráncos lesz a bőre, majd a bőrét leveszem, és szitán átpasszírozom.

Inimma, leírnád az almatorta receptjét? Köszi!

Pocó, én megnézetném egy dévényes gyógytornásszal Dórit a helyedben. Nálunk a neurológiai vizsgálat 5 perc volt, az orvos felvette Dávidot, majd leültette, lefektette picit, és ebből fel is állította a diagnózist. Az izomtónus-eloszlást nézte nálunk. Meg kérdéseket tett fel azzal kapcsolatban, hogy miket csinál stb.

Viola, klassz a lakás, a hajad pedig nagyon merész. Én nem emlékszem már, hogy milyen is vagy most, nem tennél majd fel egy új képet magadról? Összehasonlításképp. Kép

Móni, milyen újságot vettél, amiben jó karácsonyi receptek vannak?

Beszti, én nagyon bízom abban, hogy a második sima szülés lesz, már csak azért is, hogy tutira lehessen harmadik, esetleg negyedik Kép, de sajnos nálam ez azon is múlik, hogy ismétlődik-e a toxémia. Nagyon remélem, hogy nem.

Lau, kitartás továbbra is, és tényleg hős vagy, szerintem is!

Nikk, neked miért lett végül császár? Ne haragudj, ha már leírtad, nem emlékszem.

Tcis, a mi gyerekorvosunk nemcsak Dávid sápadtsága alapján mondta, hogy valószínűleg vashiányos, hanem a szeme fehérjét is nézte (hogy ott pontosan mit, azt nem tudom).
Nagyon jó ez a kép Elisáról.

Liv

Kép

Kép
liv

Dino, nekünk csak annyit mondott a gyerekorvos, hogy a mák egy csomó olyasmit tartalmaz, ami még egy 14 hónapos gyerkőc szervezetének nem tesz jót, korai.

Kép

Kép
liv

Liv! A 29-ei vizsgálat eredményét most már megvárjuk, de utána el akarom vinni a Gézengúz alapítványhoz, állítólag ott ( is ) nagyon értenek a hipotóniához. Egy ismerős ajánlotta, akinek hipotóniás volt a lánya. A Dévényhez hogy lehet egyébként bejelentkezni?

Pocó

Kép
Kép
pocó

LivKép
köszi, akkor egyelőre én is mellőzöm.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Pocó, nézd meg a www.deveny.hu-t!

Kép

Kép
liv

Köszi Liv Kép

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Sajnos/szerencsére! Kép/ tényleg olyan sokat írtok, hogy már képtelen vagyok követni Benneteket, meg amúgy is olvasóba fogok kapcsolni egy kicsit, mert nagy bajban leszek, ha nem tanulok! Kép

CSak pár dolog amire feltétlen regálni szeretnék, és bocs, hogy teljesség igénye nélkül teszem:

Liv! Vas hiánnyal ne kergesd magad az örületbe, én VILÁG ÉLETEMBEN vashiányos voltam, /ird és mond, hogy soha egyetlen vérképemben nem volt elég a vas/ és mégis ember lettem/ vagyok, legalábbis annak tartom magamat! Kép Kép

Cedit! Pledit! Pocó!Kép örülük hogy látlak benneteket! Kép
Pocó! Drukkolok, hogy Dórival minden sokkal jobban alakuljon!

Sunimum! Császár ügyben az elején nekem is voltak rossz érzéseim, kedves topiktársaink talán még emlkeznek, hogy én 60 órán /3 kerek éjszaka/ erőltettem, hogy majd megszülöm én ezt a gyereket, de nem ment. Lili is kötözött sonka volt a terhesség végére, a köldök zsinort magára tekerte, ezért nem jött össze, úgyhogy kudarcérzet ide vagy oda, én boldog vagyok hogy megtették. Szóval hamar megbékéltem a tudattal, hogy szamuráj módszerrel szültem (nyissz-nyassz), szerintem jobb lenne, ha te is túl tudnál lépni ezen! Kép Szülés utáni depit is beszerztél?! Micsoda luxusra van egyeseknek ideje... Kép Azt hiszem hogy te nagyon lelkis vagy, én is ilyen voltam, de ne készítsd ki magad feleslegesen, mert nagyon sok problémát úgy gyártunk csak gyártunk!

Reditke, Nikk!vérvételek.. Kép

Viola! Haj Kép Lakás ! Kép Kép Irigyirigy.. Kép

Lau, Tcis! Launak már akartam írni, de nem mertem hülyeséget leírni, így megvártam, amíg az exkollégámmal beszélni tudtam, hogy pontosan mi volt a dolog, amitől az ő papajá jobban lett. Õ végbélrákos volt, többszöri műtét és kiujjulás után, ráadásul már jócskán nem fiatal az papa, tehát szervezet saját regeneródási lehetősége szinte nulla. Megint műteni akarták, és nem akarta engedni és elkezdett először egy szert használni. Lau lehet hogy már halottál az Avemárról, ez búzacsíra kivonat Teller Ede kutatási nyomán kifejlesztve, javítja a gyógyulási esélyeket, de qrv drága. Arra gondolt, hogy miért szedne búzacsíra kivonatot, amikor az eredetit is lefogyaszthatja, így vett bioboltban vett csíráztatót és minden reggel egy adag frissbúzacsíraturmixot benyomot. /állítólag valami rém pocsék az íze.. Kép/ Ehhez még szedett Béres cseppet, napi 2-3 fej fokhagymát este nyersen, és a műtét előtti közvetlen kontrollon megállapították, hogy nincs mit kiműteni belőle. Lehet, hogy csak szerencse, de ártani nem árthat egy kis búzacsíra reggel... Nem? Tudom, nem májrák, de rák, valószínűleg valami immunerősítő van a benne, és ami még fontos, hogy különösebb ráfordítást sem igényel. Szóval esetleg javaslom kipróbálásra. És sok pozítív hozzááláás kell, amire ami Launk a legjobb példa! Kép Kitartást a kezelésekhez!

Családok szépek, majd ha nagy leszek én is teszek fel Kép Bocs, most nem jut több dolog az eszembe, és időm sincsen, húznom kell! Kép

Macs
maccs

Na csak még 2 kép, suliból hazafelé betértem egy turiba és 3300-ért két sínacit és egy rucit kapott Lili, íme egy kis ízelítő:

Kép
Kép

Na és a kis család mégis KépUgye nem baj, ha nosztalgiázom egy kicsit és egy nyaralós kép.. Kép

Kép
maccs

SziasztokKép

Lau
Továbbra is sok erőt az utolsóhozKép gyere hamarKép

Csirkesz
Mi is jól éreztük magunkatKép Úgy örülök, hogy Nagygé így szereti BotitKép avarban hempergésKép

Móni
Nekem is volt pici depim az első szülés után. Igaz nem császár volt, de fájdalom nélkül szültem, szerintem a rengeteg málnalevél tea hatására. az anyai érzés később alakult ki. valahogy én sem éreztem, hogy szültem. másodjára rögtön jött az anyai érzés, ahogy a kezembe adták.igaz, hogy fájt a szülés, de nem bántamKép

Pocó
Szépek a lánykákKép Kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgok DórivalKép

bocs mennem kell
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Csak gyortsan elolvastam a reagálsát az albumra.
Regisztráltattam is magunkat.
felhasználó név:oszibabak/ jelszo: babanet

Nem sokára aktiválom is.
Csinálok majd albumokat, és oda tehetek fel képeket, családról, csak a babáról, és lesz majd babatalis album is.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Csak gyorsan, mert Lili bármikor ébredhetKép

DinoKép
Hobbi a rajzolásKép Jót mosolyogtam, sajna sosem tudtam normálisan rajzolniKép
Lili akarja mostanában, hogy rajzoljunk neki, így mindenféle primitív barlangrajzot próbálok kreálni a papírraKép

LivKép
Nők lapja extrát, és Tina extrát vettem, mindkettőben vannak jó receptek, de a Tinát nem ajánlom, mert sz.rul vannak benne a leírások, ömlesztve,pontatlanul, és a kész kaja fotóján kívül nincs benne egy árva kép sem az elkészítési folyamatról...

Lányok, mindenkiKép
Köszönöm a császár utáni biztatásokat, persze, hogy az a legfontosabb, hogy itt vagyunk!
Már túl vagyok rajta(legalábbis úgy érzem), csak még élénken él bennem az egész, főleg, hogy nálunk nem volt semmilyen más komplikáció(se köldökzsinór csomó, csavar, sem nem voltam én sem problémás...)De mint írtam, ha jönne a következő vigyorogva vágnék bele a szülésbeKép

LauKép
Sok erőt ehhez a héthez! Várunk visszaKép

Móni

Kép
sunimum

Elkészült a regisztráció aktiválása, fenn vannak az albumok, rakok fel képet.

Kép feltevés: kep.tar.hu-n
oszibabak/babanet

Képnézegetéshez: kep.tar.hu/oszibabak oldal

KépKép
Kép
moszmota

ViolaKép
Lakás szuper, Manócskának is jócskán van helye jönni-menniKép
Haj: nagyon extrém, de teccikKép

TcisKép
Én még nem kaptam meg a naptárhoz az infotKép A profilomban megtalálod a címetKép

MosziKép
Tök jó ez a "képes" ötlet, már meg is néztelek BenneteketKép Most már csak annyi van hátra, hogy kisilabizáljam, hogyan tudok én is feltenni képecskéket

PocóKép
Hú, elfelejtettem, hogy Ti nem pestiek vagytokKép Remélem nem jön közbe semmi, aztán majd teszünk fel egy csomó képetKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

Először is mindenkinek köszönöm,hogy megdícsértétek a lakást mert Ti vagytok az elsők akik láttátokKépKép(most emelkedett jogerőre a használatbavételi engedély,de mi elötte beköltözhettünk csak még vendégek nem jöhettek)Most keresek kiegészitőket(pl valami szép kép)talán még egy kicsit otthonossabbá tudom így varázsolni.Falakat még nem színezünk,mert áll.1 évig még mozog a ház repedések keletkezhetnek,majd jövőre.

TcisKép

Új ház,talán ezt majd könnyebb lesz eladni pár év múlva,ha megvalósulna a családiház álmunkKép.Nagyon tetszik kép,szuper divatos a csajszi,csatok nélkül isKép.

DinóKép

3 hónapig ilyen séróval jártam,volt hogy ovisok beszóltak:nézzétek ufó lány...Aztán meguntam és visszaszelidültem barna csíkosra.Andrással akkor még elég friss volt a kapcsolatunk,leakadt hogy a délelőtt még hosszú szőke hajú barátnőjéből mi lettKép.Aztán megszokta,utána voltam barackszínű is.

LivKép

Halászok majd elő valami friss képet,csak mindig a párom segít mert béna vagyok az átméretezésekben stb.Azért most sokkal szolidabb vagyok,Nikkék láttak nyáron a babatalinKép.

MaccsKép

NosztalgiaKép.Teljesen megfájdítottad a szívem a nyaralós képpél.Jó lenne ebből a szürkeségből melegebb égtájra utazni.Tanuláshoz kitartás,nagyon becsüllek(meg mindenkit aki tanul a lurkók mellett)!

NikkKép

Elhiszem,hogy nem ismertél fel,mások is aligKép.Neked is jó magolást,talán egyszer rászedem magam én is.

MosziKép

Albumot már meg is néztem,de e felrakásnál azt írta ki a szerver nem találhatóKép.Lehet ám,hogy csak bénáztamKép.Amúgy nagyon jó az ötlet,mindenkit megtudunk így kuksizni.

SunimumKép

Szelíd családanyává változtam,legalábbis a hajamat illetőenKép.Engem is császároztak,tolófájássokkal mert egy hártya elzárta Míra útjátKép.Olyan fájásaim voltak,hogy a gép kiakadt,senki nen értette miért nen jön a baba.Altattak és valami igen ritka véralvadási gond lépett fel,majdem meg is kapartak másnap,meg vérátömlesztéssel riogattakKép.Aztán szép lassan helyre jött minden,kivéve hogy csak 3 hónapig volt tejemKép.Én a neten olvastam utólag el minden fellelhető dolgot a csasziról,de nagyon szeretnék egy hüvelyi szülést átélniKépKépKép.

LauKép

Sok erőt,nagyon jó hogy már az utolsó kezelésnél vagyKép!

AndiKép

Nálunk is volt hasanló ébredés majd kiesett a kicsi szíve olyan riadt voltKép.Tuti hogy álmodnak valami rosszat ilyenkor.Míra első szava reggel:Apa ho?(holKép).Mondom :elment dolgozni,erre szétteszi a kis kezeit és mutatja,hogy nincs.Megtudnám zabálni ilyenkor.Tegnap este mondta először kristálytisztán:ANYU,és még cuppantott is utána...

MacsekKép

Feltette András a talis videót,tényleg nőtt a leánykaKép.Nem is tudom mitől néha az az érzésem,hogy nem is eszik csak csipeget.

BesztiKép

Látom van remény csaszi után is normál szülésre,gondolom teljesen másképp élted meg.Majd még írjál légyszi részleteket,ha nem bajKép.Olvastam valami betapintásos vizsgálatról is,elég szörnyen hangzottKép.

PocóKép

Gyönyörűek a lánykák,drukkolok hogy minden rendben legyen Dórival!Itt Szombathelyen olyan szinten nincs semmilyen szűrés,hogy félelmetesKép.Annó csípő u.h-ra is maszekba vittük Mírát,aztán hetekig terpeszpelusa volt+szigorú nyak és csipőtorna következett.Most megyünk hó végén 15hós oltásra,rákérdezek mit kell figyelni.

Szép napot MINDENKINEK!

Puszi:Viola
h_viola

Kata! és Mindneki! Kép

Képet úgy tudsz/tudtok feltenni, hogy belépsz a következő címen:
http://kep.tar.hu/

Felhasználó névnek: oszibabak
jelszó: babanet

Itt a képfeltöltés menü a narancssárga menüsorból. Majd kiválasztod a képet. Feltöltésre kattintasz, Majd ugyanaz az oldal jelenik meg, hátha akarsz még képet feltenni.
Itt a Feltöltött képekre, kattintva megnézheted, mit akarsz feltenni.
A kép alatt van kis gomb. Az alsó sorban a jobb oldalira kattintva, adhatsz neki új nevet, és akár megjegyzést is írhatsz hozzá.
Majd a mentés gombbal rögzíted az új címet. Ha a kép mellett már a jó cím jelenik meg, akkor a vissza gombbal visszamész a feltöltött képek menübe.

Itt kijelölöd ( a kép felett a kisnégyzetbe kattintva), majd picit lejjebb az áthelyezésénél válaszd ki a mappát, ahová tenni akarod. És az áthelyezés gombbal kész is a kép feltöltése.
Ha minden feltöltött kép 1 mappában kerül, akkor az áthelyezésnél választhatod azt is, hogy az összeset rakja át, és ekkor nem kell őket kijelölni.

Ha valami nem volt érhető szóljatok. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

MosziKép

Sajna nem sikerül,feltöltöm a képet aztán mégis üres a galérám majd este Apával lezsírozomKép.Én már csak maradok ilyen műszaki"analfabéta"Kép. Puszi
h_viola

A feltötött képek menüben szétnéztél? Oda teszi a képet, először, és nem a galéria mappájába.

Eseteleg küld a nagy mérete a profilban lévő mailre vagy a gabor@na.hu-ra, és akkor fel teszem én.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

TcisKép
Köszi a sablontKép Remélem rendbe jön a barátotok, szörnyű lehet most neki, segítsétek főleg pozitív gondolatokkal.

InimmaKép
Nem semmi a video, érdekesen "közlekedik" a baba rajta.Kicsi fiadnak jobbulást,borzalmas hogy szendvednie kell, sajnos én is "füles" voltam, de a mandula kivételt megúsztam.Gyógysapi sem használt?
Hogy jut nektek időtök sorozatokat nézni, én csak nézek mint a moziban, vagyis semmit se nézek, csak a hiradót és néha a fókuszt.Legtöbbször kidőlök Helénával együtt 8-korKépKép

TonticaKép
HátfájásKép Sajnos ez legtöbbünet érinti, nekem amúgy is rossz testtartásom van, padlón fekvés nálam is segít néha, meg a párom masszírja.

PocóKép
Hogyan is tudnánk elfelejteni, sokat segítettél a diétával is anno pocakos korszakomban. Remélem Dóri kinövi a hypotóniát, kár hogy nem vették észre időben (mármint a "szakemberek")Nagyon szép kislány Fanni és Dóri.

ReditkeKép
Régen az ujjunkat szúrták csak meg, és onnan vettek vért, miért kell vénázni egy ilyen kicsinél?Kép Szegényke.

ViolaKép
Nem semmi kégli, nagyon szuper, és a szekrény nagyon praktikus, látom a kiscsajszi is berendezkedett márKép
Ha ilyen hajjal láttalak volna az utcán......Kép
Régimódi vagyokKép

Vashiány
Heléna sem az én kreolos bőröm örökölte, hanem az apja fehér (napon sem barnuló bőrét) de eddig fel sem merült senkiben hogy vashiányos lenne, mondjuk szép piros az arca, nem sápadt.
Szerintem a kicsiknél a vasszint igen változó, olyan nagy jelentőséget nem kell tulajdonítani.

MaccsKép
Gondolok rád ha sikerül az állás, de ez még a jövő zenéje.Sulihoz kitartás, nem lesz sétagalopp az utolsó éved.(tapasztalatból mondom)
Jó kis cuccokKép Jól áll neki a piros ruci.
A képen meg nagyon csinosak vagytok, a nyaralásért meg irigyKép Ilyen sárgaKép

LauKép
Szorítok érted, kitartást és erőt kívánok, büszke vagyok rád amiért ilyen erős vagy.
Sok sok gyógypusziKépKépKépKép

KataKép
Apuka szabijaKép Majd őt is leamortizálják a vendég babókKépKép Bátor!!! Remélem meggyógyultok csütörtökre.Ki a dokitok? Mi a Kardoshoz járunk a Nővérbe.

Na egyenlőre ennyi.......

Noémi
fantikbaba

Megnéztem az albumot és gyorsan töltöttem is fel képeket, hogy ti is tudjatok nézelődni.KépKép

Viola!

Magát a szülést nem, mert nekem Nátánnál is csak nagyon a végén derült ki, hogy császár. Ráadásul Hannánál is volt egy pillanat, amikot felmerül a császár.
A nagy különbség a végén van, hogy odaadták még véresen, aztán nem vitték el, hanem ott volt végig, szopizhatott is. A betapintás kellemetlen, de nem kibírhatatlan. Másban szerintem nem különbözött a sima gátmetszéses szüléstől.
Ami nekem nagyon sokat számított az az, hogy végig velem lehetett, én törődhettem vele és én sem voltam egy percre sem másnak kiszolgáltatva.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Macsek,
leiras majd megy. Kép elott azert konkretizaljunk,hogy meddig lattad. Kép

Liv,
almatorta recept: www.mindmegette.hu
Becsi almatorta. Az e-n ekezet,szoval Wiener. Kép Utalom,hogy nincsenek a laptopon ekezetes betuk.
Legegyszerubb,ha a jobb oldalon levo Legujabb receptekre klikkelsz,ott talalod.
Azt irja a recept,hogy turelmesen sutjuk. Hat,en nem hiszem,hogy
\ turelemesen sutottem,mindenesetre jo sokaig tartott. Kép Viszont megerte!!!!!

Tcis,
igen en is remelem,hogy a baratnom hamar rendbe jon. Mindenesetre nagyon pozitiv a gondolkodasa,bar ehhez sajnos az kellett,hogy kemenyen a vallas fele fordult. En ezt kicsit nehezen tudom elfogadni,de szerencsere nem beszelunk rola. Ha neki ez segit,legyen. Kép

Noemi,
Hasznaljuk a gyogysapit,nagyon jo,de nem tesz csodat.Te hany eves korodig kuszkodtel a fuleddel? En abban remenykedem,majd kinovi-jo lenne minel hamarabb. Ma megyunk fuleszetre,most mar tudni akarok valami megoldast,ha van,mert nagyon nem birjuk. Kép
En csak a Szuletett felesegeket nezem. A Lost-ot dvd-n neztem egyszerre,de a kov.evadot nem fogom.
Hat,en a videon eloszor nevettem,aztan atgondoltam. Ja a ferjem kuldte nekem,szerinte Csongi pont ilyen lesz,ha folytatom a feneke kinyalasat. Kép

Nikk,
tudnal nekem tanacsot adni? Lecc!!!!!!!! Kép
Hogy kell kinyujtani a marcipant es ugy rahelyezni a tortara,hogy szep legyen? Sima,egyenletes,szoval,mint a cukraszdakban... Van valami trukk??
A gyogypuszikat koszoni kisfiam. Kép

Csajok,
nem tetszett avideo vagy egyedul Noemi nezte meg??? Kép Kép
Hanyszor ehet banant a gyermek egy heten? Csongi beleszerelmesedett. Ma ebedre benyomott masfel adag spenotot. fel ora mulva meglatta Csani maradek fel bananjat es addig orditott,amig azt is be nem kebelezte. Ja,harapja!!!! Az egyetlen darabos,amitol nem oklendezik.

Inimma
inimma

Inimma!

Muris a videó, de ha nem is teljesen ilyet, de hasonlót mi élünk át időnként. Ez túl egyértelmű a gyerek részéről (hogy nincs semmi baja, csak hisztizik), az enyémeknek finomabbak a jelzőrendszereik.
Banán: miért, van benne valami rossz? Sok a magnézium benne, de tudtommal az nem káros. Én nem korlátoznám a mennyiséget.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Inimma!
A marcipant porcukorral nyujtodeszkan nyujtjuk, ugyanugy mint a sutiket, csak a liszttol nem lenne jo.

Hu csajok, nekem a szobatarsnom a 4-dik gyermeket szulte. Vagyis csaszar mind a negy, mert balettmuvesz es persze nem tagult semmit. Egy tok gyonyoru vekony csaj volt es mondta, hogy bevallaltak a negyediket is. Olyan szep kedves csalad volt. Bejottek a nagyobbak is, ket evet vartak mindnel. Szoval van ra pelda, hogy nem csak 2 lehet.

RakKép Nekem az aposom rakos. Pont 10 eve, hogy max 3 evet adtak neki. Volt 2 kemo, volt mutet. 18-an kezdtek belrakkal. Csak o el mar azok kozul.Szinte mindenkit azonnal elvitt. Egy jobaratja volt kozottuk, akivel a tilalmak ellenere mentek disznotorost enni a kezelesek utan. O tavaly halt meg, a tobbiek mar regen. Aposom azt hitte, hogy ok ketten, hogy nevetnek a halal szemebe, legyozik azt. De amiota meghalt a baratja is, ujra fel. Azert dolgozik kemenyen es remenykedik, hogy megismeri az unokait. Szoval nala es a baratjanal biztosan a hozzaallas segitett. De persze a tobbi 16 sem akart meghalni. Nehez dolog ez, mert nem tudni miert elik tul egyesek, masokat meg miert visz el hetek alatt.

csengo
mennem kell pedig sokat akartam irniKép
Vendég

Szoval visszajottemKép

voltunk baba-mama klubban, de mindig 10-12-ig van, amikor is a gyerek alszik. altalaban hulla faradt neha el sem tudok menni, mert elobb elalszik. Vannak erdekes temak, ma a szobatisztasagrol volt szo. Az az igazsag, hogy itt a neten tobbet megtudokKép Ami zavar, hogy az egyik anyuka mindig hozza az agressziv nagyfiat, aki kismotorral a babakon atgazol es direkt felloki oket. Az anyuka aranyos, de ez a nagyobbik fiu kiakaszto. Mindenesetre amikor a fiamhoz kozelitett raszoltam, hogy ot nem szabad fellokni. Odebb is ment.

Hizas. En irtam, hogy megint aggodos periodusban voltam. De most kajal rendesen, viszont napkozben mar csak akkor adok neki cicit, ha szopizza a kezemet vagy lefekszik az agyra es cuppog. Olyan edes, hogy mar mindent ert. Egy ideig en is hulyenek kezeltem, aztan rajottunk, hogy ert mindent, csak nem egy robot, ugyhogy ha nem akarja nem hallja meg a gyere ide stb. mondatokat. Ideges en is vagyok, ha a suto mogott a gazcsovet tepkedi ra is szolok hangosan. Persz ilyenkor rikacsol o is es rohogKép

Neha egesz nap hisztizik, neha tok kedvesen eljatszogat es bujik hozzam. A multkor egy fel napra ugy meghatodtam, egesz nap puszilgatott. Vagyis en azt hittem. Aztan kiderult, hogy csak az orrat torli belemKép

A ferjem most kitalalta, hogy valami nem stimmel a gyerekkel. Ugyanis neha fejenallni probal es ugy nezi a vilagot. Neha utogeti a fejet, neha meg porog addig amig el nem szedul. Neha csak sikitozva rohangal korbe korbe a lakasban. Ez olyankor van amikor apa hazajott es orul neki. En nem latok ebben semmi kivetnivalot, de a ferjem szerint ez gaz. Hat nem hiszem....

VAlaki kerdezte,a lenyeg hogy a tanar szak miatt nem voltam meg tovabbkepzesen. Azert jo lenne tanitani, de az sem egy jo allas manapsag.

Udv mindenkinek, aranyosak a babak, jo latni a regi-uj embereket, az albumba meg majd teszek fel en is kepeket.

csengo
Vendég

TcisKép
Megkaptam a sablont, pusszantás érteKép

InimmaKép
Banán: nekem ez eddig eszembe sem jutott, hogy valamiért néznem kellene a mennyiségetKép Örülök, ha azt látom, hogy esznek a gyerekek gyümölcsötKép Ráadásul nálunk Hannának is és Marcinak is az egyik nagy kedvence a banán, úgyhogy vennem is kell mindennapKép

NoémiKép
Ti is Nővér utcába jártok? Mi kezdtük a Dózsa doktornővel tavaly (amikor Marci megszületett), de most váltottunk a Hegyi dokira. Róla tudsz valamit? Nekem őt dícsérték többen. Kardos dokiról nem hallottamKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!Panaszkodni jöttem!Rengeteg rossz dolog történt ma velem.Kezdem a panaszt:
Apukám nyakán két csomó van jobb- és bal oldalon is.Ma elment a dokihoz aki természetesen tovább küldta.Labor,gégészet,stb.De annyit már megállapított,hogy daganat majd műteni kell konkrét dolgot a vizsgálatok után tud mondani.
Második:mint azt már írtam lakás csere előtt állunk.A hitel egyik felét az anyós venné fel.De nem tudja mert a hivatalos besorolásban szerepel a szölős kert megnevezés.Szerdán keresek valami megoldást mert az nem lehet,hogy ilyen hülyeségen csússzon el az egész.Az egész olyan mint ha a Jó Isten jeleket küldene arra vonatkozóan,hogy ne vegyük meg a házat.Mint ha valami bajt hozna ránk.Lehet,hogy hülye vagyok és ez az egész csak a bankok játéka.Még is nevetséges,hogy 20M-t ér egy ingatlan és nem adnak rá hitelt.
Holnap lesz a rutin vizsgám (kilenckor az őszi topok minden tagja legyen kedves értem szorítani.)
Apa egy hétre elment harcolni.A honvédség gyakorlatot tart és neki ott kell lenni mert lövöldöznek a fiuk és ő a fegyvermester.Tehát egy hét magány vár rám.(szörnyű)Természetesen ilyenkor jönnek a bajok!
Bocs a panasz áradatért!
GnéKriszti
gnékriszti

InimmaKép

Nekem elküldte ezt a videót a barátnőm emilben, akkor jót röhögtünk rajta a férjemmel, de ha ez játszódna le nálunk, biztos nem mulatnék ilyen jól.
Banán:Magas a kálium tartalma, vigxázni kell vele. Anno azt mondták ne együnk belőle napi két kilót, de ez a piciknél biztos előbb jelentkezne. Egyébként hasfogó hatású is, én ezért nem adok Lilinek belőle minden nap. Most a körtével is úgy jártunk, hogy ha naponta kapott, csak másnaponta kakilt. Ami pedig nem jó, főleg, hogy napi egy-három között szokott.

Csütörtökön mi is megyünk a talira, ha Lili aznap épp nem alszik akkorKép

Képzeljétek, ma voltam a munkahelyem, mert reggel felhívtak, hogy megvan a kinevezésem, vagyis átsoroltak. Ez azt jelenti, hogy dec. 1-től megyek vissza, a főnővérem már készíti a beosztást. Ez most kicsit rossz is, mert félek picit, nagyon kicserélődtek az emberek, mióta eljöttem. Viszont jó, mert már nagyon mehetnékem volt.
Ezzel kapcsolatban akartam még írni valamit, de elfelejtettemKép

Viszont, ami végre eszembe jutott, hogy csináltam brokkolis-sajtos csirkét, és a sonkás tésztát is kipróbáltuk, mindkettőnagy nagy sikert aratott, mind a férjem, mind Lili körébenKép
Úgyhogy köszi!

A most megjelent fitt-mamában találtam egy linket, aminmesék vannak(még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem)gondoltam felteszemKép
www.kincsestar.radio.hu/mese99
Mindjárt kipróbálom.

most megyek, mert nyüszi vanKép

Móni

Kép
sunimum

GnéKrisztiKép
Az az orvos átlát az apukád bőrén?
Szerintem felelőtlenség azt állítani két csomóról, hogy daganat addig, míg nincs biztos lelet a kezében "csak" tapogatott. Ha pedig nem tévedett, még lehet jóindulatú is!
Ne keseredj el!

Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de mi az hogy a hivatalos besorolásban szerepel a szőlőskert?

Holnapi vizsgához iszonyú nagy kalappalKép A rutin az tényleg nem gáz(szerintem), ne izgulj!
Én szorítokKép

Móni

Kép
sunimum

Megnéztem, nem jól írták az újságban, a helyes link http://kincsestar.radio.hu/mese99/

M.

Kép
sunimum

GnéKriszti, remélem, sikerül holnap a vizsgád, és hogy apukáddal sem lesz semmi komoly gond. Mindenesetre kitartás, ügyi legyél holnap, és azt is kívánom, hogy gyorsan elrepüljön ez az egy hét a férjed nélkül. Panaszkodni pedig gyere bármikor, amikor jólesik. Kép

Kép

Kép
liv

Redit
Mikor voltzataok a kolping hotelba Bálintra csak simán úszó pelust adtál,vagy húztál rá még fürdőbugyit is?
Cipőcske volt rajta? Ilyen gumira gondolok?

Inimma
Ahogy Csengő is írta porcukorral kell kinyujtani ,ha az egész tortát be akarod burkolni, akoor nagyjából kör alakra próbáld nyújtani és a kör átméröje nagyobb legyen mint a torta teteje, az oldal hosszával Hogy érthetőbb legyen Kép ha mondjuk 5 cm magas és az átmérője 10 cm akkor a marcipánt min 20 cm-re kell nyújtani.Ha rátetted a tortára mindig a tetejét simogasd rá hogy a levegő kimenjen alóla,majd az oldalát fentről lefelé haladva.Remélem érthető Kép

Moszi
Album nagyon jó ,köszi Kép Majd teszek fel én is képeket

Pocó
Tudtál dévényesekkel beszélni?

Csengő
Fejen állás , ahogy mi hívjuk A betű, pörgés nálunk is megy

Kriszti
BajokKép Kép Kép Apukádnak szorítok hogy ne legyen semmi komoly baj Neked meg megy a drukk a vizsgára Kép 1 hét magány Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

Nikk, nem hívtam őket, mert a 29-ei itteni vizsgálatot meg akarom várni. Utána meg vagy hozzájuk vagy a Gézengúzhoz viszem Dórit.

GnéKriszti! Anyunak 2 éve a füle mögött volt egy nagy csomó, meg nyílt seb volt az egész, nagyon durván nézett ki. A doki kapásból közölte mindenféle vizsgálat nélkül ,hogy rosszindulatú daganat. Aztán egy másik doki jól kitisztította a sebet, vett belőle mintát, elküldte vizsgálatra, és kiderült, hogy hál istennek nyoma sincs rosszindulatú daganatnak. Remélem ez fog kiderülni apukádnál is Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Gyors kérdés:
Mindannyian voltatok már (már akinek stabilan jár a babája)ortopédiai kontrollon?
Kell oda beutaló? Arra emlékszem, valamelyikőtök a Karolina úton volt. Meg tudnátok adni a számot, és hogy kihez kell/lehet menni?

A másik, hogy mostanában kellene átváltanunk HA-s tápszerről simára, a dokinéni már nem nagyon akarta felírni, és azt is mondta, hogy ha bírja a túrót, joghurtot, akkor minek a HA.
Vettem is sima tápszert, természetesen ugyanazt a fajtát mint amit evett, megpróbáltam adni Lilinek pohárból, cumisüvegből, de szerintem nem ízlik neki. Na ilyenkor mi van?

Jó éjt mindenkinek!
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Lehet még csatlakozni egy ilyen régen alakult, összeszokott csapathoz?
Én most találtam rátok, és tetszik, hogy ilyen nagy élet van errefelé.
Nekem 2004 nov. 6.-án született a kislányom, Jázmin (nekem is császárral). Küldök egy fotót róla. Bár a kép júliusi (sajnos nincs digitális gépünk és a szkennelést nehezen tudom megoldani), de most is kb. így néz ki, csak több a haja.
Nagyon örülnék, ha Jázminkának sikerülne talánom vele egykorú csemetéket játszótársnak.

sziasztok

Hajna

Kép
muha

Sziasztok!
Hajna, gratula a kislanyhoz es Isten eltesse. Igaz a 8 napbol mar kicsusztunk. Aranyos a kiscsaj, az en fiamnak is csak most nott ki a dusabb haja, ezt sajnos az apjatol orokolte.
Melyik korhazban szultel? Elso gyerek?

Udv:
csengo
Vendég

Sunimum,
kell beutalo az oropediara,ott oda mesz,akihez kuldenek.
Nekunk itt a beutalo mar jo regoat,de meg nem tudtunk elmenni ilyen betegesen. Pedig kellene,mert Csonginak nagyon befele allt a laba sokaig,masszirozni kellett,allitolag nem fert el a pocakomban. Kép

Tapszer: probalgasd turelmesen!!! Ha vegkepp,par nap utan se megy,vegyel masikat. Csanad utalta az osszes tapszert,az otodik fajta jott be neki,a vedono ajanlotta anno, Nutrilon 3.
Jo sok penzt kidobdtam a kiserletekkel. Kép
Csonginak jo minden,o most Mildibe 3-at iszik,reggel bananost,este rizsest. Az utobbi a ferjem szerint is nagyon finom. Kép Kanallal lopkod belole.
Milyen HA-t evett Lili?
Koszi a marcipan infot! Kép

Nikk,
neked is koszonom a kimerito hasznalati utasitast! Kép
Remelem,sikerulni fog!Meg egy kerdes: szerinted eleg 15 dkg marcipan egy 24 cm atmeroju torta teljes befedesehez?

Hajna,
orulok,hogy csatlakozol!!! Nagyon szep a kislanyod es a neve is!! Kép
Irj meg magatokrol,merre laktok,mit csinaltok!

Inimma
inimma

Sziasztok lányokKép
Visszaolvastam hősiesen az elmúlt pár napot, de az az igazság, hogy kb 6 részletben sikerült és 2 nap alatt.
Sajnos csomó mindent már el is felejtettem és a konkrétan nekem szegezett kérdésekre sem emlékszem kristálytisztán, azért megpróbálok beleszólni a beszélgetésbe.
De! Nagyon gyors leszek a hsz-mal, mert amíg B alszik, én is szeretnék sunyni egy órácskát.

Elalvásaink, éjszakáink katasztrófálisak most már 2 hete (kb kórházi tartózkodás óta) + kistesó egyfolytában szúrja a köldökömet és így a 24 hét tájékán már elkezdtem érezni, hogy TERHES vagyok.
Fáradt, nehézkes stb...De nem panaszkodom Kép

Ráadásul mint derült égből k.nagy villámcsapás ma reggelre Bálint totál berekedt, köhög, taknyol és tüsszög és a tetejében irtózat nyűgös. Jól megijedtem, hátha a múltkoriból maradt mégis valami. Ki is vittem dokihoz. megint egy hét társaságtól való eltiltás Kép Be fogok kattanni itthon, most már tuti Kép
Szerinte torka picit piros, de valszeg allergiás tünetek, mert ilyen gyorsan visszajött. Felírt valami allergiás szirupot, de fosok neki beadni. Ránézésből hogy lehet ilyet megállapítani?
Tud valaki allergológust? Magán is lehet, mert sztk-s hoz tuti kell beutaló és azt nem akar adni dokink, szerinte felesleges.

Szóval csütörtöki tali részünkről lefújva Kép Kép Kép

Válaszok:
Nem Kolpingban voltunk, hanem Kehidán, de tök mindegy. Csak a vizi pelus volt rajta és tengeri gumi cipő, hogy ne csússzon el percenként 5x. Dobok róla képet Kép

Kép

Vérvétel: azért kellett véna, mert a kórházban közel egy hétig vénásan kapta az antibiotikumot és így beültettek neki egy branült, hogy ne kelljen napi 3x vénát találni. Egyébként pedig a sima vérvétel sem történt még nála soha ujjbegyből.

Video: szerintem nagyon vicces és tényleg egyértelmű hiszti. Nálunk valami hasonló, csak 10x ilyen hangos és a földön való vergődés fej földbe és falba veréssel párosul és sajnos nem mindig egyértelműsíthető, hogy hiszti vagy fájdalom Kép Kép

Szia Hajna Kép

MóniKép
én nem voltam ortopédián, de a dévény kontrollon igen.

CsengőKép
Barátnőm nagyon kora babaája (32 hét) Dévény+Gézengúzba is járt. Egyértelműen dévény mellett voksol hatékonyságban.

KormiKép
Megjöttetek? Milyen volt? Hogy s mint?

Tudom, hogy millió dolog volt még, amibe beleugatnék Kép, de newm emlékszem.

Megyek aludni.
Betegeknek jobbulást, talisoknak jó babázást!

Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Vasárnap viszajöttünk a nagyszülőktől, egész jó volt, aznap még azt összesítettem, mi minden maradt ott (pl a porszívós orrszívó), tegnap a párom lefoglalta a gépet, meg visszaolvastam, na meg bőgtem, de ez más tészta.

Inimma,
láttam, hogy hiányoltál, kösziKép
Babaösszeeresztés: a nővérem a szüleimmel lakik a kislányával, Csillával, aki 6 héttel fiatalabb Benedeknél. Majd ha olyan állapotban leszek, mesélek, mi minden történt a két babával, nagyon összenőttek a két hét alatt, voltak nagyon klassz dolgok.

Nem felejtettem el a göris levelet, csak most képtelen vagyok többet írni róluk, annyira fájó téma. Míg vidéken voltunk, Waldemár eltávozott közüllünk, szegény barátnőmnek kellett elaltatnia, olyan gyorsan rettentően leromlott az állapota, s olyan fájdalmai voltak, hogy nem kínozhattuk tovább. Hiába tudtam hónapok óta, hogy végstádiumú daganatos, s én magam döntöttem úgy, hogy nem teszem ki a kemoterápia szörnyűségeinek, és elutazás előtt voltunk dokinál is, ahol röntgenen látszott, hogy a 80 dgk körüli kisállatban már diónyi a daganat, s a doki is mondta, hogy nem gondolta volna, hogy eddig is elél, dehát bennem valahogy az volt, hogy képtelenség, hogy elmenjen, majd egy újabb orvosi csoda lesz, ami már megesett az állatkáimmal. Így szegénykétől nem is búcsúztam el rendesen, azt hittem akkor, nyaral két hetet, s majd találkozunk.
Ráadásul a másik két görimet tegnap este vitték el, a környezetem nyomására, s mert magam is tudtam, hogy képtelen vagyok annyit foglalkozni velük, amennyi jár nekik, s két gyerek mellett már végképp nem tudom megoldani, szóval úgy döntöttem, örökbefogadó gazdinak adom őket. Csak azt nem gondoltam, hogy ilyen hamar, ilyen hirtelen el is viszik őket. Azóta non-stop bőgök, szeretném visszakapni őket (mindhármat), amiben nincs semmi realitás.
Nekem önmagukon túl is nagy jelentősségük volt a göriknek, voltak évek, amikor ők voltak számomra az egyetlen kapocs a külvilág, az emberek felé. Sokáig szenvedtem szociofóbiás pánikbetegséggel, az első terhességgel eltűnt egy időre, most sajnos úgy tűnk számomra, hogy visszajövőben van.

Láttam, mindenki bevallogatta, micsoda civilben. Azt hiszem, én állok a legrosszabbul ilyen témában a társaságban. kb 11 évig jártam egyetemre (ELTE), az eredmény meg egy nagy nulla. Kezdtem fizikusként, abból elvégeztem két és fél évet, közben belefogtam a programtervező matematikus szakba, aminek a befejezéséhez kb 3 vizsga hiányzott volna. Most ősszel értesítettek, hogy töröltek az egyetem nyílvántartásából, ami 10 év után automatikus. Szóval életem harmadában egyetemre jártam, de (a betegségemnek köszönhetően is) ennek semmi nyoma, hivatalosan egy napot nem dolgoztam (programozókkal mondjuk ez gyakran megesik), referenciám, szakmai gyakorlatom semmi, tudásom igen gyorsan elavul(t), ráadásul jócskán be is elegeltem belőle, nem is szeretnék ezzel foglalkozni.

Így most, hogy már az állatkáim sincsenek, totál abban az állapotban vagyok, hogy csak anyagépként funkcionálok, s annak se túl jól.

Sajnálom, hogy éppcsak megjövök, aztán zúdítom rátok a negatívságomat. Főleg azt látva, hogy vannak olyan emberek, mint Lau, aki számomra elképesztő erővel és optimizmussal kezeli komoly betegségét, sokszor elszégyenlem magam, hogy összeomlottnak látom magam egy kis depitől. Megpróbálom kicsit összekapni magam, s majd mesélek a babákról is. pl. Benedek kilencfogúként utazott le velünk, s 11 foggal vissza.
Ketteskéről csak annyit, hogy tegnap megjegyeztem a férjemnek, hogy ha van valami korreláció a pocakban végzett mozgásmennyiség és a születés utáni mozgékonység között, akkor jaj nekünk...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok, ez a második nekifutás, mert a rohadt szerver ledobott. Próbálok rekonstruálni.

A hétvégi termést én is ezer részletben olvastam. Meg se kisérlek mindenkinek válaszolni. Mi Budafokon voltunk kényeztetésen meg anyós dédpapa köszöntésen. Nagy buli volt, Kornél uncsitesózott ezerel( a férjem unokatesói, neki nem tudom mijei)

KataKép Végső egyeztetésKép Hogy vagytok, áll a csütörtök?KépFérjed ugye felkészült egy csomó egyszerre beszélő nőre. Az enyém ezt bírja legkevésbé.

ReditkeKép Bálintnak gyógyulást. Nehogy bedepizz nekem!!!!!

KormiKép Te hős anya vagy, két törpével, csomó baba-hormonnal, szóval ne légy elkeseredve, ha az átlagnál rosszabbul bírod a dolgokat. Waldemár miatt részvétemKépKép Többi göri meg idővel visszaköltözik majd. Addig meg majd látogatjátok őket. Meglásd milyen jó lesz. Ugye nem messzze költöztek?Benedek 11 fogához grat, mi 9 -nél tartunk.

LauKép Kezelésekhez kitartás!!! Már mindjárt vége.

Szülés sztori: én 24 órát vajúdtam, indított szülés volt, mert folyt a magzatvíz. Epidurál volt, majdnem végig, még aludtam is közben. Aztán injekció, katéter stb. után a kitolást már én csináltam. Igaz a doki segített kinyomni, de ettől függetlenül az anyai érzések rögtön jöttek. Kb. fél órát voltunk együtt, mert naptár szerint 3. héten jött( valójában tök érett baba volt 55 cmés 3300g)és vitték picit inkubátorba meg vizsgálni. De este már hozták is szopizniKép

CsászárKép Meg lehet beszélni adokival. Barátnőm második babája a császár után hüvelyi úton született szóval nóo para.

HajnaKép Édes Jázmin babaKép

GnéKrisztiKép Apunak jobbulást, és remélem minden rendben lesz a vizsgálaton.
Ezt elküldöm és folytatom, nehogy megint ledobjonKépKép

hvera

Folyt köv.

ViolaKépTök jó a kéróKép Főleg a fotók MírávalKép Jobban alszotok,

PocóKép Mi ez a hipotónia pontosan? Nem lenne jobb minél előbb megnézetni dévényessel? Szorítok nagyon, hogy gyorsan megjavuljon. Mindkét csajszi gyönyörű még mindigKép

CsengoKép Ne izguj, Korél is imd mostanában fejen állni és rohangálni. Nem hiszem, hoyg baja van Mikinek. Rodeós kissrác a baba-mama klubbanKép

Vizsgázós, és tanulós csajoknak egy kalappalKép

Most megyek, mert Kornél fürcsit követelKép

Vera

hvera

SziasztokKép

Eltelt egy kis idő a legutóbbi jelentkezésem óta, olvasgatok, de olyan pocsék depis hangulatom van ("hála" ennek a borzadályos időnek), hogy még írni sincs kedvemKép

ReditkeKép
Hát sajnálom, hogy nem jön össze a találka, kitartást a betegséghezKép

KormiKép
Fel a fejjelKép Ha rossz időszakom van, akkor mindig arra szoktam gondolni, hogy ennél most már csak jobb dolgok kövektezhetnekKép

HajnaKép
Abszolut nem késő a csatlakozásod hozzánkKép

Szóval a csütörtök úgy néz ki, hogy még "áll"KépKépKép Marci nózija még egy icuri-picurit csillog, de most önhatalmúlag úgy döntöttem, hogy emiatt már nem tologatom a talit, végülis nem beteg, ezen kívül abszolut semmi baja nincsKép. Szóval találkozunk csütörtökönKépKépKépKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Koszi a hatfajos tanacsokat, masszirozas johetne mindennap de orulok neki ha hetente egyszer kapok (en meg annyiszor se vagyok hajlando a paromat Kép ) foldre fekvos dolgot csinalom majd meglatjuk mi lesz.

Sajna hetvegen mindket ferfi lebetegedett (eros ferfiak Kép ) hanyos, hasmeneses cucc es csak en vagyok talpon. Kép
Szoval ejjel nappal apolok, ma mar jobban vannak viszont ket napja nem esznek semmit szegenyek, mondjuk nem is szabad, lebojtot kell tartani.
Remelem engem nem tamad le a kor mert UTALOK hanyni!!!
Most kihasznalom az alkalmat, hogy alszanak mind a ketten es irogatok valamit.

Kormi: Kép

Megertelek, nagyon ki lehetsz bukva, szegeny Waldemarnak jobb igy, o mar nem szenved gondolj erre.
Ha ennyire szereted a goriket, miert nem tartottal meg egyet? Szerintem nem kell lemondani mindenrol a babak miatt, gondolj magadra is egy kicsit.
A betegsegedet kezelni kell, menj el a dokidhoz megint! Vagy jarsz azota is? Sajnos eleg sok ember szenved ilyan betegsegekben, a baratnom ket honapig volt a pszichiatrian, nagyon kemeny gyogyszereket szed meg igy ket ev utan is de szerencsere hatnak igy teljesen normalis eletet el. Kép
Az ocsemnek is voltak panikrohamai de eltuntek Kép
A parom unakooccsenek a felesege evek ota szenved depressziotol de harcol, Te se add fel.
Minden helyrejon!!! Kép Kép Kép
Szerintem minnel tobbet mozdulj ki meg ha felsz is tole!
Bocsi, nem szendbeszedet akarok tartani csak szeretnek valahogy segiteni!
En sem allok am fenyesen suli ugyben, Te legalabb elkezdted en meg odaig sem jutottam el. Kép De kit erdekel!!! Kép Kép Kép

Bocsi most abba kell hagynomm, sir az uram ( a pici Kép )

KépKép
KépKép
tontica

SIKERÜLT A VIZSGÁM!!!!!Nem is gondoltam volna,hogy egy vizsga is lehet kellemes!
Szolnokra járó fősulisok(Maccs és még valaki)!Rettegjetek!Hétfőtől Szolnok utcáit koptatom!Átkelőhelyeken csak figyelmesen!Semmi hirtelen mozdulat mert egy fehér Clioval száguldozom!
Ez a sikeres vizsga jót tett a lelkemnek!
Igaz reggel amikor Adriennt ott hagytam a dédinél sírt és a szivemet facsarta.De mennem kellett.Nem szokta még meg,hogy mással is legyen.Nem szoktam oda adni senkinek.Most is csak a vezetés miatt.
Talán a banki hitel is kezd alakulni.Olyan szomorú,hogy nem az én családom nyerte a múltkori lottó ötöst.
Adrienn nagyon rosszul alutt az éjszaka.Fél óránkét keltünk.Remélem a mai éjszaka már sokkal jobb lesz.
Na megyek és egy hatalmas pancsit rendezek.Ha már apa nincs legalább a víz melegítse a testemet!
GnéKriszti
gnékriszti

Inimma
Szerintem egy kicsit kevés lesz a marcipán,elég vékonyra kell nyújtani majd.Bár ha nem túl magas a torta talán.

Hajna
Üdv közöttünk Kép

Reditke
Köszi a pancsis dolgokat Kép

Kormi
Waldemár Kép És persze a többiek.Mehetsz látogatni őket legalább?

Nálunk i scsupa jó hír .a lift nem működik,felújítás alatt van így az 5.-re nem túl kellemes feljárni gyerekkel babakocsival,mert persze tároló nincs Kép És akkor még nem is vásárotál be. eredetileg 30 nap alatt kész lesz. Kép Kép Kép A gázboilerből jön vissza az égéstermék ezért a gázszerelő veszélyesnek nyilvánította és most nem lehet használni.Holnap jönnek a kéményseprők.Remélem holnap már tudunk fürdeni rendesen

Kép
Kép
nikk0830

Kriszti,
fogadd gratulaciomat a sikeres vizsgadert!!!! Kép
Nagyon orulok,hogy nem Szolnokon lakom! Kép Kép

Kormi,
nagyon sajnalom Waldemart es Teged is az elveszteseert!!! Kép Kép
Elhiszem,hogy a tobbi gorid is hianyzik! Vissza fognak jonni majd?
A betegsegedet gyogyszeresen kezeltek? Terhesen es szopi alatt ilyesmit nem szabad ugye?
Miert gondolod,hogy nem vagy jo anya???? Ilyesmi eszedbe se jusson!!!
Van valami hobbid? Szerintem nagyon bele kene vetned magad valamilyen elfoglaltsagba,ami jol esik es szeretsz csinalni,hogy eltereld a gondolataid.
Gondolom,Benedek egesz napra lekot. Es ha itt lesz a masodik baba ,akkor muszaj lesz arra gondolnod,hogy mindent megtegyel ertuk,nekik-ez lehet,hogy jot tenne ,nem??Elvezd az anyasagot,mast nem tehetsz.
Van segitseged? Csalad? Es ha elmennel pszichologushoz?
Hat,ez az ido tuti nem kedvez senki hangulatanak.
Nyugodtan ird ki magadbol minden banatod,mi meghallgatunk es megprobalunk segiteni!!!

Tcis,
kepzeld,penteken kapott a baratnom uj majat!!!! Kép Kép Kép
Ma telefonalt csak,nem akart elore szolni,mert mar haromszor elkiabalta.
Jol van,mar fel tud ulni,a hangja is jo volt,vidam,bizakodo. Ha kikerul az intenzivrol,bemegyek hozza.Amikor letettem a telefont,sirtam egy nagyot,a megkonnyebbulestol meg az aggodalomtol egyszerre,mert azert kemeny harc var meg ra.De a lenyeg,hogy kapott egy uj elet lehetoseget. Kép

Inimma
inimma

SziasztokKép

Apa leült velem és gyorsan megtanított a képfeltevés fortélyaira,hogy ne bénázzak annyit...

MosziKép

Sikerült a kep.tar.hu-ra is feltenni a képeket,bár a családiak két részletben vannak,mert csak régi kép volt rólunk.

HajnaKép

Üdv közöttünk,barátnőm kislánya is JázminKép.

LivKép

Akkor egy friss képKép
Kép

Jó éjszakát!
h_viola

Hvera! Méhen belüli vagy szülés közbeni rövidebb-hosszabb oxigénhiányos állapot "szövődménye". 2 hét múlva visszük neurológushoz, aki nagyon jó szakember, utána meg viszem Dévényhez vagy gézengúzhoz ( vagy mindkettőhöz ). Azon a két héten már nem múlik semmi Kép Ráadásul Dóri már két hete ebben a takonypócos-torokfájós nyavajában szenved, így inkább nem viszem most sehova, nem hinném, hogy örülnének nekünk Kép

GnéKriszti Kép Gratula Kép

Csengő, nálunk is imád Fanni fejen állni, meg így "közlekedni". Most este is így tolta magát előre az ágyon, és olyan hamar elért az ágy széléig, hogy már nem sikerült elkapni Kép Ráadásul ráesett az előtte őáltala odapakolt telefonra, rendesen ott maradt a billentyűk nyoma az arcán Kép

Hajna Kép Gyere csak, üdv köztünk Kép

Inimma! Remélem hamar kikerül a barátnőd az intenzívről, és nagyon jól fog "működni" az új mája Kép

Kormi, sajnálom a göriket Kép

Noémi! Jól esett ,amit írtál KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, megpróbálok válaszolni a kérdésekre.

Csengő,
Igen, első gyerek, és a Budai Honvéd Kórházban szültem.
Nekem a kórházi élményeim nagyon kellemesek, talán azért, mert kedvesek voltak velünk, és mert ugye született egy gyermekem. Én végig úgy éreztem magam, mintha egy gyógyüdülőben lennék. A szülésről röviden: 12,5 óra nagyon fájdalmas és borzalmas vajúdás után Jázminka szívhangja kezdett gyengülni és ekkor az orvosom császárt javasolt. Nekem akkor ez megváltás volt, mert már az ájulás határán voltam. Talán ennek köszönhető, hogy nincsen semmilyen rossz érzésem a császár miatt, teljesen elfogadtam. A párom nagyon félt szülés előtt, nehogy császár legyen, mert imádta a hasamat, de szerencsére a vágás már nem az a szörnyű függőleges, ami régen kettészelte a hasat, ő meg utána azt mondta, neki az egy szent vonal, mert ott jött ki a Jázmin. Kép))

A császáros témához csak annyit: én is úgy hallottam, hogy három császárt javasolnak, bár az én orvosom nagyon büszkélkedik azzal, hogy nála öt császár is lehet, épp akkor készült egy ilyenre (persze gondolom a kismama állapotától is függ).

Inimma,
Magunkról: Budapesten lakunk, a XII. kerületben. A lakásfellújításunk kereken 1 évig tartott (pénzhiány miatt), kb. két hete költöztünk be az új lakásba, addig anyukáméknél húztuk meg magunkat, elég néhéz volt.
A lakás még mindig nincs teljesen kész, például konyhánk még nincs, így elég nehéz a főzés, de próbálom valahogy megoldani. Van egy villanyrezsó, mikro, hűtő és egy mosogató. Meg egy könyvespolc ideiglenesen konyhaszekrénynek befogva. Főleg Jázminnak főzök, nekem többnyire anyu szokott hozni kész ételt, amit lefagyasztok és később meg tudom enni.

Én egyébként médiaasszisztens vagyok egy reklámügynökségnél, emellet pedig táncot tanítok (salsát). A tánctanítást most is csinálom, egy héten két estémet veszi igénybe, ezalatt egyenlőre anyukám vigyáz Jázminra.
A párom egyébként kubai, a tánc hozott minket össze annak idején. (A salsa egy kubai tánc). Itt élnek a szülei is és van két nagyobb gyermeke is.
Õ maga mérnök, de pár éve átváltott a vendéglátásra, ami sajnos nagyon sok problémát hozott az életünkbe, talán most kezd valami ebből megoldódni.
Hát nagy vonalakban ennyit rólunk.

Ez a csütörtöki tali nagyon vonzónak hangzik, jó lenne rögtön személyesen is megismerkedni néhányotokkal. Nem biztos, hogy el tudunk menni, de nincs kizárva. Valamilyen címet és időpontot tudnátok adni?

köszi előre is

Hajna
muha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?