Móni
Pénteki nekem címzett hozzászólásoddal szívemből szóltál.
Látom szomszédok nálatok is érdekes fazonok, nekünk szerencsénk van, mert a mellettünk lévő néni apáca, így szinte a hangját nem lehet hallani, viszont velünk nem jártak jól a házban lakók, mert ha a két gyerek beindul akkor azt hetedhét határon túl is lehet hallani.
Mit rajzolsz, ez valami hobbi?
Macsek
cicivizsgálatot az én dokim a rákszűréssel együtt kérés nélkül elvégzi (hja, ennyi pénzért kérem, még jó hogy nem kell kérni).
Pledit
nálunk az étkezés elég kaotikus, így bele sem fogok a leírásába, én már nem is tudok kiigazodni Bernáton kaja terén.
Liv
vas ügyben én is inkább vért vetetnék, abból legalább egyértelműen kiderül mi is az ábra.
Már a múltkor akartam kérdezni, hogy a mákra miért mondták, hogy 2 éves kor alatt semmiképpen sem? Én előtte kérdeztem meg lehet-e adni, és a válasz egyértelműen igen volt, sőt pl. a diót kifejezetten ajánlották, darált formában. Vagy ez már megint olyan téma amiben a szakemberek nem értenek egyet?
Én is három császárról hallottam, hogy annyit engednek biztonsággal, de ez is olyan sokmindentől függ.
Pocó
lányok nagyon szépek
Remélem Dóri hamar rendbejön, szomorú, hogy nem vették észre időben. Az én unokatestvéremnek feszesek az izmai (szülési sérülés, orvosi műhibából eredően). Hiába mondták a szülei az orvosoknak, hogy nem stimmel valami a gyerekkel -vagyis igazán semmi sem-, hordták mindenféle orvoshoz, mindenhol egészségesnek ítélték meg, ma tolókocsiban ül, önellátásra képtelen, szóval néha ennyit az orvosok szakértelméről. De ez 20 évvel ezelőtt történt, szerencsére azóta rengeteget fejlődött az orvostudomány, ilyen ma már biztosan nem fordulna elő.
A hipotónia pedig állítólag nagyon jól gyógyítható.
Bernát is ma extra nyűgös volt, szinte egész nap sírt, nem találta a helyét.
Inimma
gyógyulgattok?
Viola
lakás gyönyörű.
Jó választás volt a felső emelet, legalább a fejetek felett biztosan nem fog kopácsolni senki.
Hajad így is hordtad, vagy csak a verseny ereéig volt ilyen színű.
Tontica
hátadra a jó sok masszírozást is tudnám ajánlani Apától, hátha segítene.
Tcis
Elisa haja biztosan megnő majd, és lesz hova pakolni a sok csattot, a kép alapján, ha a Te hajadnak csak a felét örökli már lehet készíteni a szebbnél-szebb frizurákat. Nálunk sajna senkinek nem lehet csattokat venni a két fiú biztosan nem tűrné meg magán.
Egy ideig reménykedtem hátha legalább a nővéremnek lesz egy kislánya, akit majd lehet fésülgetni, de neki is 2 fia van, és heteken belül megszületik a harmadik fia is.
A sablont köszönöm szépen.
Férjed barátját nagyon sajnálom, sok erőt kívánok ehhez a kűzdelemhez.
Kösz, hogy újra feltetted a képet, nagyon szép család vagytok!
Lau
remélem az utolsó kezelést is jól fogod viselni, jó, hogy végre vége lesz a dolognak.
Kata
ne legyen "mi-a-fenét-keresek-én-itt" érzésed. Itt jobban meg tudjuk ismerni egymást, a talikor, mint sokan írták sokszor alig van lehetőség a beszélgetésre, mindenki szaladgál a törpök után, de legalább arcot tudsz a nevekhez hozzákapcsolni. De mindig jó élmény egy tali.
Moszi
jó ötlet ez a képtáras dolog.
Áron-Andi
lehet rosszat álmodott és most összeköti az ágyával a rossz élményt. Szeparációs félelem szerintem napközben is jelentkezne.
Az álmodásról pedig tegnap este bizonyosodtam meg 100%-ig, mivel tegnap Bernát 2 óra alvás után egyszercsak közölte, hogy vau-vau. Azt hittem felébredt és így adja tudtunkra az ébredését, de szunyált tovább nagy nyugodtan.
Dumáláshoz pedig gratula!
Dino