Lanyok,
koszonom mindenkinek az erdeklodest Csanad hogylete felol. Mar jobban van valamelyest,az hogy kifakadt a fule,segitett a fajdalmakon. Sajnos ujabb antibiotikumot kapott,mar a negyedik fajta 2 honap alatt. Ez rengeteg,de nem merem kihagyni,mert iszonyuan tud szenvedni es felek,hogy ha nem kapja meg ujra beindul a fule. Sajnos meg gyocci mellett is volt ilyen.
Kerdeztetek,hogy lehet eszrevenni. Hat o szol! Rogton,ahogy erzi. Ez nagyon jo,mert mindjart tudunk cselekedni.
Most mar ragaszkodni fogok az orrmandula-mutethez,pedig nem akartam es minel elobb. Ezt mar nem lehet birni,se neki,se nekunk! Nem alszunk,aggodunk ,o meg szenved.
Tcis,
nagyon sajnalom a ferjed baratjat es csaladjat.
Nekem van egy baratnom,aki majatultetesre var . Neki egy fajta hepatitisze van,vmi ritka. Eddig haromszor volt riasztasa,ebbol ket alkalommal beteg volt,egyszer meg osszeomlott a donor.
Ferjed baratjanal nem lenne megoldas egy atultetes???
Sunimum,
en is csaszarral szultem Csongort. (3700 g,56cm-en 156 cm,46 kg.)
Nagyon keszultem egy gatvedelmes szulesre,mindenki biztatott,holott az elso szulesem sem volt setagalopp.Csanad vakummal szuletett,a vegen elakadt,nem voltam kepes kinyomni. A vakum kovetkezteben szana-szejjel repedtem,26 oltessel varrtak ossze,3 hetig nem tudtam leulni. Nagyon-nagyon fajt!!!!!! A dokinom tudta,hogy rettegek egy ujabb vakumtol,teljese megertett. Csongor feljebb akadt el,rajta csak a mutet segitett.Kb.3 orat tartott az egesz szules.
Nagyon hianyzott Csanadnal az elso oleles,egy pillanatra adtak oda es maris vittek inkubatorba.# orankent hoztak szoptatni,a problemas szulesra valo tekintettel nem lehetett rooming -in. Merges voltam erte,de a szuleszno mondta,hogy higgyem el,nem tudnam rendezni a babat. Es igaza volt,alig birtam felkelni. Ez egy videki korhaz volt 4 eve-allitolag most is ilyen.
Csonginal altattak,szoval itt is elmaradt az elso oleles es a 2 oras osszebujas harmasban.
Karpotolt,hogy Apa megtete helyettem az olelest,aztan meg egyutt voltunk a korhazban ejjel-nappal,imadtam a helyzetet es ot is az elso perctol.
Mintha mindig is ismertuk volna egymast. Es siman ellattam,nem is volt kerdes.
Egy ici-picit zavart,hogy nem sikerult a rendes szules.de tudtam,hogy eletveszely volt es inkabb csaszar,mint vakum!!!! Es a lenyeg,ami utana van: a gyerekem teljes eletnagysagban epen-egeszsegesen a karomban!!!
Valszeg jobban jartatok mindketten a mutettel,egyiktek sem serult fizikailag. A lelki resze az persze mas,azt fel kell tudni dolgozni.
Bocsanat mindenkitol,hogy ilyen reszletes voltam,de meg sose irtam le a szulesem,pedig mindig szerettem volna kiirni magambol....
Lau,
mit mondtak mitol volt Akosnak magas a vasszintje????
Poco,
orulok,hogy ujra irtal,nagyon szepek a lanyok!!!!
Mi lesz Dorival? Kell vinni valamilyen fejlesztesre?
Inimma