Sziasztok! Jó reggelt!
Zitmi
Jó ez a kép, nem baj, hogy kicsi.
Ügyesen felraktad, nekem jó sokáig tartott a képfelrakást megtanulni. Látom, hogy Virág és az én kislányom között csak 6 nap van, a Ti javatokra. Nagyon szépek a lánykáid, és a Viola név gyönyörű.
Nincsen testvérféltékenység Nálatok? Ez pont az a kor, amikor szokott lenni. Virág mit eszik?
Patri
Már épp kérdezni szerettem volna, hol vagy. Arra gondoltam, hogy most , hogy élőben megismertél pár mamit, már nem is akarsz írni
Pont eszembe jutott nekem is, hogy nehéz lehetett Neked minket beazonosítani, nem is vagyok benne biztos, hogy bemutatkoztam. Ezek szerint nem. Nagyon ciki, bocs
Nem tudom, milyennek képzeltelek, de igazából senki sem olyan életben, kinézetre, mint amit képzeltem régebben. De nehéz megmondani, hogy mit vártam. Érdekesenk tartom, hogy előbb ismerjük meg egymás gondolatait, lelkét és csak utána jön a személyes találkozás. Van pl , aki sokat ír, de élőben inkább hátrahúzódik. "Csicsergésem" miatt, biztos. De, képzeld el, hogy pl a kollégáim között én nem számítok bőbeszédűnek egyáltalán. Tényleg
Sztem is pont jó nekünk az a talis szoba, mert pl körbe vannak elhelyezve a pamlagok. Csak a babakocsik akadályoztak, de legközelebb össze fogom csukni, akkor több hely lesz. tetszett az is, hogy szép tiszta az épület, nem egy lepukkant műv ház.
A képkeretet a fotókhoz az ikeában vettem, jó sok kép van nálunk a falon, majd lefényképezem Neked a falat. Telis-tele van képpel. Ha jön hozzánk valaki, mindig oda mennek először, és nézegetnek.
Patri, nem is emlékszem, hogy láttam volna a lányodról képet, vagy igen? Teszel róla fel?
Pviki
Vizsgálatok a kórházban
Ha ma megkapod a vérvétel eredményét, akkor már tudni fogják mi lehet? Lehet, hogy megfázás csak, nem? Az okozhat hőemelkedést. Jól viselte a vizsgálatokat?
Csak nézem, hogy ilyen jó idő volt, hogy Dóri a Balatonban pancsikált tegnap.
De látom, hogy ez a kép még nyáron készült. Aranyos nagyon, látszik, hogy nem félt a víztől.
Látom, sok férj jönne a szállodás talira, lehet, hogy jó sokan leszünk. Kaphatunk egész nagy termet is akkor.
Az egyedül való elalvásnak én csak akkor vagyok híve, ha a gyermeknek valóban nincs szüksége külön ringatásra, vagy társaságra elalváskor. Van ilyen. Meséltem a talin, hogy a barátnőm egyik kislánya ilyen, teljesen magától vonul el aludni egész kiskorától. Sztem a legnagyobb biztonságérzést kell biztosítani a babának kezdettől fogva, és ha ringatni kell ehhez, akkor azt kell tenni. Később látszik, hogy mennyire meghálálják ezt,sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek , szeretetet tudnak ők is jobban adni, kimutatni érzéseiket. Nem gondolom, hogy evvel el lehetne rontani egy gyereket. Amivel el lehet rontani, az inkább a következetlenság és határozatlanság. Avval nagy hibákat lehet elkövetni, és pár év múlva jön ki a böjtje teljesen, és akkor már nagyon nehéz helyrehozni. Pl a szabályok betartása kezdettől fogva. Ragaszkodni kell hozzá, mert ha egyszer engedünk pl mert hisztizik, azt ők jól megjegyzik és ki is használják. Jó az elején tisztázni, hogy külön hisztivel nem érnek el úgysem semmit. De ha szeretettel ringatjuk esténként édes álomba, attól nem lesz elrontva. Mindig arra gonolok, hogy a sírás az ő jelzése felénk, hogy vmi nem stimmel és nekünk kutya kötelességünk segíteni rajta. Látom, hogy Te is hasonlóan gondolod. Mi ilyen szellemben nevelgettük a lyányokat és figyelmes, törődő emberkék lettek, akikkel meg lehet beszélni egész komoly dolgokat is. És ragaszkodnak hozzánk, ez olyan jó. Mert félve nézek körül, hogy a kiskamaszok miket művelnek az ismeretségi körben. Jajj, de sokat írtam, bocsi.
Vezso