Sziasztok!
Megjöttem én is
.Kicsit én is el vagyok havazva
.Ujfent belevágtunk a tetőtér beépítésébe,most hétvégén csinálták a vizet.Sajnos a hétvégén kellett szembesülnünk azzal,hogy a szépen elképzelt zuhanyozónk nem fér be a fürdőbe
Persze ,addigra már a vizes megcsinálta a zuhanynak a kiállást.Ugyhogy lehetett visszabontani,és persze már megoldás után nézni.Tegnap is,tegnap elött is azt keresgéltünk.Persze én "el vagyok keseredve",mert már évek óta a vágyam a zuhanyozó,de talán a földszint felújításánál még marad keret és akkor a lenti fürdőt csináljuk meg a kedvem szerint.
Márti,sajnálom,hogy elmarad a tali,de fontosabb,hogy meggyógyuljatok,meg hát a többiek is -
A Gergő-Gergő
valamikor nov.közepén van a névnapja.De azért drága vagy,hogy még ezt is észben tartod.
A Geri igy számol: 1-e,2-ke,3-háom,4-né
És Márti,én sem akartam elhinni,mikor a barátnőim azt mondták,hogy majd meglátod,2 éves korában elkezd rohamosan beszélni.Hát,azt kell,hogy mondjam-igazuk volt.Nézi a minimaxot
és folyamatosan ismétel mindent.Elmo,Lola,Bibi,a Miss BiGi-hez még hozzáteszi,hogy Encsi / az ő kedvence
/,amig ment a Horseland lovasklub,arra is mondta,hogy paci Encsi-szóval már ezt is összekötötte az Encsivel.Ha látja az utcán azt a buszt,amivel az Encsi jön haza a suliból,azt is mindig megjegyzi.Szóval egyik napról a másikra kezdett el olyan szinten beszélni,hogy csak kapkodom a fejem és nem értem,hgoy melyik szót mire mondja
.Mert persze alig van egy pár szó,amit tök tisztán mond
.
Timi,nagyon szorítok,és remélem tiéd lesz az állás
Nem tudom,hogy tudsz -e róla,de a Dél-pesti korházban a szülésznők vezetik le a szülések 95%-át.Ott orvos csak akkor van,ha komplikáció lép fel.Tudom,hogy tőletek nagyon messze van,de azáltal,hogy nem a dokik vezetik a szülést,lehet,hogy van felvétel a szülésznőknek.
Andi,munka közben érte Zsoltit a sérülés?
Dédimama ilyenkor nem kap a szivéhez a két kis elevenség miatt?Persze tudom,hogy nincs nagyon más választási lehetőségetek-se neki.
Mi már ott tartunk,hogy anyósom csak ugy vigyáz a gyerekre,hogy ne kelljen elaltatnia-mert ez neki nem megy,egyszerüen képtelen lefektetni.Tegnap is mentünk volna ebéd után kádat venni,de meg kellett várni,mig a Gergő elalszik-hát jól beleköpött a levesünkbe
,mert 1 óra helyett csak 1/2 3-kor volt hajlandó elaludni
.Persze,aludt 2 órát,aminek a következnénye ,hogy 9 helyett még 10-kor szórakoztatott
.
Edith,nagyon sokat nőtt-és hizott
- és változott a nem is olyan kicsi Boró
.Valamelyik nap belenéztem a blogodba,és találtam Krisztáról egy képet pár hónaposan,szerintem nagyon hasonlít a mostani Borókára.
A saját sulyod meg-te olyan kitartóan /és persze a Márti is,Julcsi is/ csináltad a 90 naposat,biztos most is sikerülni fog megszabadulni attól a pár kilótól ami rajtad maradhatott.De ha már szoptatás alatt szeretnéd elkezdeni,akkor inkább a Norbi félét próbáld,az kiméletesebb,igaz lassúbb is,de szerintem itt most ugysem a villámfogyás a cél.
Márti,most hogy nézem a képek,hát édi kis tokás volt a mosolygós Zsombi.Látszik rajta,hogy jól volt/van tartva
.
Zsuzsi,nektek is jobbulást,és állj pozitivan a dolgokhoz.NEM KAPJÁTOK EL A HASMENÉSES VIRUST!!!!!
Kezdesz belerázódni a dolgos hétköznapokba?Fizikailag hogy birod?
mennem kell,eddig birták ölés nélkül