Új privát üzeneted érkezett!

Vezso!

Annyira gyönyörűek a lányaid, hogy az valami hihetetlen. Nagyon tetszik ez a fürdős kép.

Bocsi a többiektől, hogy egyesével nem dicsértem meg a többi babát. Mindegyik nagyon aranyos, de Vezso gyerekeit nem bírtam szó (írás) nélkül megállni.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Juszti
Nekem is tetszik a gyűrűd, szép a kő is benne. Aranyos a férjed, nagyon figyelmes Kép
A képeket is végignézegettem, vidám kis lurkó a fiad Kép

Nebula
Sztem itt mindenki függő Kép. És Flóra is a csapat tagja Kép Mit fordítasz épp? Meddig maradtok külföldön? Azt eddig is tudtam, hogy az amerikai lakások nem tartósak, mert pl a házak nem téglából épültek, de hogy be is fúj a szél, azt nem tudtam. Angliában szokták jó huzatosra csinálni a lakásokat. Bármikor látogatok oda és bárhogyan öltözöm fel, mindig megfázom.
Mennyire szeretsz ott lakni? Hol vásárolsz be? Érdekel milyen lehet ott, túl az óperencián.

Jégvirág
Ez az esküvős ételmaradék-elosztogatás az anyósod részről egy érdekes sztori. Kép Anno megírtam, hogy nálunk távoli rokonok elpakolták dugiba a kaját, meg az asztaldíszt és rajta van a videón, az esküvőnkön. Kép
Sikerült beadni a gyógyszert Grétinek? Az injekciós fecskendővel?

Virág
Köszi a képeket Kép Várjuk a többit. Kép

Babjag
Gyere a köv talira, persze, olyan jó megismerni mindenkit személyesen. Kép Remélem a hétvégire a vidékiek is el tudnak jönni.
És gyógyuljatok meg. Influenza?
Nekem nikkel-allergiám van, néha semmilyen aranyékszert sem tudok viselni, ezüstöt, bizsut meg egyáltalán nem. Még vérzik is tőlük a bőröm, meg viszket Kép .

Connie
Most olvasom, hogy a férjed megette a nasikat. Kép A talin nem értettem a dolgot még. Nekem is a Havas Henrikes kép tetszik, meg a címe a képnek maga.

Vezso
vezso

Tücsök
Nagyon szépen köszönöm. KépKépKépKép

ÉN A VEZSO LÁNYA VAGYOK ÉNVAGYOK A KÉPEN ÉS A TESTVÉREM. NAGYON ARANYOS VAGY ÉS KÖSZÖNÖM.MEGYEK MESÉT OLVASNI.ZSOFI

Nem jössz el vmelyik talira megint? Kíváncsiak vagyunk Rátok. Hogy vagytok? Ha van időd, írj egy kicsit majd Magatokról, jó? Kép
Vezso
vezso

Brigó Kép
Szia! Jázi csuda édes, a mosolyával még sokat fog hódítani Kép És boldog féléves szülinapot neki! Kép
Nekem nincs olyan kütyüm, amit írsz, és bármit kaptunk teleshop-ból (anyósom vásárolt ott), minden tönkrement, szétesett stb. Elvből nem veszek ott semmit. Főleg azért, mert nem tudom megfogni az adott árut, és nehezebb utánajárni pl javításnak is. Viszont van külön aprítóm és turmixgépem (Tefal és Phillips), nem veszek olyan gépet, ami több dolgot tud egyszerre, mert könnyebben elromlik. Az aprítót nemrég vettük, naponta többször használom, a tégely része üvegből van. Könnyebben eltörhet, viszont jobban tudom tisztán tartani, fertőtleníteni. Nagyon szeretem, és pár ezer ft volt csak.

Juszti
Gyönyörűek vagytok a képen!!! KépKépKépNagyon szép, ez a fekete-fehér technika eleve különleges.
Vezso
vezso

Kingu
Megnéztem a képeket! A sok kis manó együtt annyira jópofa Kép A fiad egy tündér, mindegyik képen! Azokon is, ahol Patri kisfiával van.
Tényleg, olyan sok kisfiú van. Most csak két kislány volt, Lili és Rozi, teljes a fiú túlerő: Boti, Ákos, Vilike, Bernát, Vince, Roland, Beni, Marcika. Lányos anyukák, húzzunk bele! Kép

Nem írok többet, mert sok leszek itt Kép Is. Kép
Eldugultam Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Csak gyorsan felteszek két képet, a többit majd holnap! Kép
Connie!
Örök hála, amiért ilyen szupi helyet szereztél!Nagyon jól éreztük magunkat! Kép
Babahalom:
Kép
Juhéjj de jó ez a buli haver!
(Vince+Marcipán)
Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák, és a mamák is így együtt.Kép

Bocs, hogy nem jelentkezem, de ezt a hetemet eddig inkább törlöm a naptárból. Most nem akarok itt nyavalyogni, mert megpróbáltam eldönteni, hogy minden JÓ lesz, és ha összeszedtem magam, akkor fogok gyakrabban jönni.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Szerettem volna is írni Neked, de utoljára hagytalak és megelőztél. Miért ne nyavalyoghatnál itt? Ha az segít, akkor tedd meg. Mi is szoktunk, és jót tesz a léleknek néha, ha kibeszélheti magából a dolgokat az ember. Nemcsak a jóra vagyunk kíváncsiak. Most egy ilyen periódus van, sokunknak összejöttek a dolgok. De meg fog változni, biztos Neked is Kép ne tűnj el, lécci!! KépKép
Én is annyit panaszkodtam már itt, és nekem annyit segítettek a topikos mamik, el sem tudom mondani! Kép
Jókedvet küldök Kép És mindent, amit szeretnél Kép
Vezso
vezso

Vezsó!

Köszi a választ. Akkor egy ember már van, aki nem ajánlja a szerkentyűt.

Amúgy minden rendben veletek? Olvastam ám, hogy leléptetek Törökországba!!!! És a kép, amit felraktál a tengerpartról... Komolyan létezik ilyen hely, nem csak a katalógusokban???

Sajna még mindig csak aug.23-nál tartok visszaolvasás terén. Kép De most már amint lesz időm, csak ezt olvasom. Tök jó dolgokat írtatok eddig, és sok olyan téma van, ami engem is nagyon érdekel, de már nem kell utána néznem, mert mások megtették Kép

Na, megyek, mert holnap védőnéni, méricskélés, és felteszek neki egy-két lökött kérdést. Pl hogyan néz ki, ha be van nőve a köröm? Hülyén hagnzik, de még nekem sosem volt ilyen, így honnan tudjam, hogy Jázinak nincs-e. Na, meg egyéb okos kérdések. Majd amire nem tudja a választ, jövök titeket kérdezni Kép

Jó éjt mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Vezso,
köszi.Kép Mondok jót: Ákos intenzíven mászik hátrafeléKépKépKép Nagyon aranyos ilyenkorKép

Problémám annyi, hogy após nem volt képes elviselni anyóst, és lepasszolta nálam fél délutánra. Megkérdeztem, hogy levihetem-e a kutyát, mert nagyon szeret apportírozni (kutya), és azt kendővel és Kőccel nem tudom megoldani. Mondta igen. Jövök fel, erre FELÉBRESZTETTE A GYEREKETKépKépKép Hát ember az ilyen??? Persze, aranyos Ákos meg minden, de hát ki szereti ha felébresztik? Aztán elment anyós és szegény fiam nekem ordított. De megoldottuk az új megnyugtatással: fekszünk az ágyon és suttogom a fülébe: icipici-icipici....Kép

Nnna. Téma lezárva, mindig a jó szívem áldozata leszek, de most ezzel nem törődünk.Kép

Férjem kérdezte, hogy mikor lesz hétvégi tali, mert már ő is kíváncsi ám rátok.Kép

Tegnap dolgoztam, írtam egy csomót a férjemnek. Valamikor régen tanultam 10 ujjal gépírni, majd amikor ügyvédjelölt voltam akkor még továbbfejlesztettem a képességemet.Kép

Kata,
ne tűnj el azért mert ritkán tudsz írni.Kép

Jázi,
Brigó nagyon nagyon aranyos.Kép Annyira szép színe van a hajánakKép

Nebula,
Ákos is végkimerülésig visongott egy időben, akkor csak úgy hívtuk Visongár. A köhögés is lehet hóbort ,akkor csak kahicsol.Kép A komoly köhögést megismered úgyis. Sajnos.Kép

Ma két gyermekre vigyáztam, egy 8,5 és egy 5,5 hónaposra. Barátnőm lánya már mászik, Ákos tőle tanulKép Jó volt, szeretnék még gyerekeket.KépKép Adél, mert ez a hölgy neve beletenyerelt Ákos gyomrába, de mindezen nyomás ellenére hű maradt Majához.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimano segíts kérlek!
A férjemmel most vesztünk össze. Lehet, hogy baj ven?

Nem vagyunk külön hrsz-on. De igy van megfogalmazva a szerződésben. ..az ingatlan az egészhez viszonyitottan 430/690 részilletőség...
Meg úgy is meg van fogalmazva, hogy" 430/690 tulajdoni arány."
Akkor most osztott, vagy osztatlan? Ezt a két szót sehol sem találom így konkrétan.
Köszi
hüpi

Brigó,
bocs, fordítva írtam a neveket.Kép

Kép

Kép
vizimano

Hüpi,
ha így van írva, akkor az azt jelenti, hogy osztatlan közös tuladjonban van, és az arra vonatkozók szerint kell illetéket fizetni.

Kép

Kép
vizimano

Bocsi, hogy offoltalak titeket. Visszaolvasni sem tudtam. Sík ideg vagyok!Kép
hüpi

Basszussssssssssssssssssssssssssssss
hüpi

Vezso,
végre Téged is lehet látni teljes alakos képen. Csini vagy.Kép Nem tudom miért kérted lefejezésedet.Kép

Zsana,
jó volt látni téged, és ha olvasol bennünket legalább néha, akkor hiányzol.Kép

Mindenki hiányzik aki nem ír. Timurr, Akiren, Tamesz, Babus, Jimbone, és nagyon sokan mások.Kép

Tamesz,
végül visszamész dolgozni?

Kép

Kép
vizimano

Hüpi,
nagyon sajnálomKépKépKép
Megkérdeztem a férjem is, ő is ezt mondta. Sajnálom.Kép

Kép

Kép
vizimano

Na most lépek, mert nagyon korán volt reggel ma.Kép 6-kor, és anyós miatt pihizni sem tudtam.Kép Füri, beszélgetés, és hajcsi.Kép

Kép

Kép
vizimano

Hüpi
Min vesztetek össze? Nem offoltál.Akkor én már offoltam egy csomót. Ne légy ideges, a baba is megérzi. Mit segíthetünk?

Vizimanó
De miért ébresztette fel? Nem véletlen volt?
A hétvégi tali időpontját tényleg jó lenne kitűzni, minél előbb tudjuk, annál többen tudnak eljönni. A végén még Karácsonyi összejövetel lesz belőle. Kép Olyan sokára lesz.
Jó Neked, hogy tudsz 10 ujjal gépírni, én is tanultam, de már elfelejtettem teljesen. Azért így is gyorsan gépelek, még idegen nyelven is. Csak nem szabályosan.

Brigó
Az a tengerpart...Kép Az jó régen volt. Már szinte el is felejtettem Kép Mennék máris, nem szeretem az őszt.
Vezso
vezso

Hüpi
Mi ez a tulajdon dolog amiről beszéltek? Nem értem. Az illeték? Mégsem annyi?

Vizimanó
Jó éjt. Én még fenn leszek picit, várom a többiek képeit, hátha jön még Kép És nem vagyok csini, csak a család mondja, de ők elfogultak. Tudom amit tudok Kép
Vezso
vezso

Jó estét!
Olvasgattam ám egész délután, csak nem volt már energiám írni. Nem habfürdőztem, mert amint leírtam, hogy szeretnék, Ákos sírva felébredt, szopival rögtön el is aludt, de én őriztem az álmát - közben meg dolgoztam. Mondanom se kell, hogy fél hétig békésen durmolt.Kép Most meg nem akar aludni.Kép

Brigó,
Jázi maga a megtestesült egészség és jókedv ezeken a képeken.

Vizimanó,
nyugodtan panaszkodd ki magad.Kép

Juszti,
Jók ezek a képek, nekem az tetszik jobban, amin ketten vagytok.

Vezso,
Zsófi nagyon szép.Kép

KépKép
connie

Én nagyon keveset fényképeztem, sztem csak holnap teszem fel őket, most mást alkot a férjem a gépén.Kép

Hüpi,
Mégis ki kell fizetnetek teljes illetéket?Kép

KépKép
connie

Connie
Köszi Kép
Pedig én magamban irigykedtem a habfürdőzésre Kép Mert takarítottam , pakolásztam stb. Viszont Rozi alszik szépen, le is kopogom. A fürdőzés és a mai nap kifárasztotta.
Képek? Kép
Kezdek ásítozni, megyek aludni Kép
Vezso
vezso

Sziasztok !!

Nagyon jók a képek, megint ennyi Manócska együtt.Kép

Visszaolvasni sajnos nem tudtam, de átfutottam a képeket....gyönyőrűek a babák!
Juszti! Kicsit megkésve, de én is szeretnék BOLDOG NÉVNAPOT kívánni.....

Sajnos jó pár napig nem leszek aktív résztvevője a topiknak, mert pénteken van egy halasztott vizsgám és nagyon át kéne mennem...csak késő este van lehetőségem tanulni (persze félálomban...Kép ), de néha azért benézek!!!!

Remélem nem felejtetek el engem és Fürtöst sem!!

A beteg babuciknak és mamájuknak jobbulást!!!!!!!!!

A kókuszgolyó titkos receptjét is megszerzem...ígérem...Kép
Üdv.

kingu
cica29

Sziasztok!
Most olvastam vissza. Nagyon jók a talis képek.Már majdnem mindenkit felismerekKép

Connie, Vezso
Köszi az érdeklődést.Vezso nagyon aranyos vagy, de nem tudsz sajnos segíteni. Bárcsak tudnál!
Nem tudom, hogy mi van most. Majd az ih dönt a sorsunk felől.Kép
Tegnap este mutogatom a képeket a /páromnak/, a Havas Henrikes imitátor neki is nagyon tettszett. Nézegette a talis képeket, mert mondtam neki, hogy lesz, és, hogy menjünk el. De ő azt monda akkor, hogy ő inkább pihenne. Most meg kérdőre vonott, hogy miért nem mentünk el.Kép Erre én jó csúnyán néztem rá. De egyszer, vagy többször biztosan, hogy elmegyünk, mert ha én egyszer megmakacsolom magamat, akkor.... Kép
Meg mesélek rólatok, hogy ő ki, és ő ki, és Vizimanonál mondom, hogy ő segített nekem illeték ügyben. Õ is elolvasta a hsz-t, és kiderül, hogy az új értelmezésben 9 mft-után 6%-os illetéket kellene fizetni, azaz 540 eft-ot. Na erre ő nekem támadt, /legjobb védekezés a támadás/ hogy miért nem fogom fel a pihent agyammal, hogy mit is írnak nekem. No nem így mondta, csak ez volt az értelme. Bánom már, hogy megmutattalak benneteket neki. Ja meg még volt egy-két bántó beszólása, de azt inkább nem írnám le.
Nem akarom én őt bantani, mert mégis csak ő a kereső ember a családban, és neki kell megkeresni a rávalót, csak azt nem tudom, hogy miért kell közben engem vádolni.
Na mindegy, csak lesz valahogy.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerültem.

Szép és kellemes napot nektek!
hüpi

sziasztok ! legyen szép napotok!

kérdésem lenne lányok. vettem szép őszibarackot azzal a céllal hogy lefagyasztom, de nem tudom hogy kell. mármint hogy előfőzzem vagy ne? kinek van tapasztalata? Mivel Boldi novemberben lesz 6 hós és utána már nem lehet majd kapni , ezért gondoltam.

Köszönjük a dicséreteket.
Hüpi: Kép
Babjag: Andornak jobbulást!!!
és mindeg babának aki még betegeskedik.

Kép

Brigó: Jázi olyan cuki.Kép

már tegnap írtam de ma is írom: nagyon jók a talis képek. Jó hangulat, aranyos babaák, jókedvű mamákKép pl Vezso. Szépek vagytok! Kép

ugyanis a dolgok szépsége a szeretetben rejlik Kép na nem ezt az idézetet akartam mára ez csak úgy jött.

Hanem ezt:

Szóljon mindig az ember igazságot, de ne úgy, hogy máson izzó, mély sebet üssön. Szophoklész

ha nem baj minden napra felteszek egy egy okosságot. Én nagyon szeretem a bölcs és/vagy humoros idézeteket. Remélem másnak is örömöt szerzek vele.

Juszti

Kép
juszti75

továbbá keresem az alábbi kisteknős fellelési helyét és kérdezem a tulajdonostól mennyiért vesztegetik! szeretnék egy ilyet én is !

előre is köszönöm!!

Kép

babatalis képről vágtam ki.
juszti

Kép
juszti75

Juszti
Honnan vannak a napi idézetek? Nagyon tetszenek. Kép Nekem van egy kiskönyvem, amiben hasonló sorokat lehet olvasni, de azt egy ember írta : Joseph Joubert. "A szem az arc napja." "Amikor gyermeket nevelsz, gondolj az öregkorára" "Ez az élet egy másik élet bölcsője" stb.

Hüpi
Nem vagy valami jókedvű ma reggel, látom. Kívánom, hogy az lleték úgy alakuljon, ahogy a legjobb Nektek. És légy jókedvű!! Kép Fel a fejjel! Kép
Lehet, hogy a férjednek csak rossz napja volt, nem?

Vezso
vezso

Vezso: a netről össze vissza mindenhonnan. Mindig kimásoltam magamnak ha tetszett valami. te nem tudsz segíteni őszibarack ügyben? Kép te olyan jó kis háziasszony vagy.

Kép
juszti75

Sziasztok!

Vizimanó,
köszi az érdeklődést, visszamentem a dolgozgatni heti két napra, addig a szomszédunk vigyáz Marcipánra, persze ez családi cég, így elég rugalmasan tudjuk kezelni a dolgokat. Elég hosszú reggel 8-tól este 6-ig távol Marcitől, de a csepp agyam tudja, hogy szükség van most erre, mert rengeteg a hitelünk és a párom sem tud többet dolgozni. De nem is akarom, mert akkor nem látná a fiát, ezt pedig nem szeretném, mert imádják egymást és élvezik az esti és reggeli együtt töltött időt, mert ezek a hónapok évek nem jönnek vissza.
És valahol az én lelkemnek is jobb, hogy nem vagyok "kitartott, élősködő" személy (nem akarok senkit megbántani ezzel), de én 15 éve önellátó vagyok, mindig megkerestem annyi pénzt, hogy amire szükségem volt az meglegyen, utáltam kiszolgáltatott lenni, inkább több munkát vállaltam, minthogy pénzt kérjek bárkitől. Így most nincs lelkiismeret furdalásom, mert én is hozzájárulok a családi kasszához. Tudom ez az én hülyeségem, de amíg bírom csinálni szeretném, ha lesz kistesó akkor már úgysem fogom erőltetni a dolgot.

Egyébként olvaslak Titeket néha, csak nem győzöm, mert itt iszonyatos forgalom van, így a most inkább januáriakhoz írogatok. A találkozós képek nagyon jók, este kedvet kaptam, hogy azért legalább egyszer el kellene mennem megnézni élőben ezt a sok gyönyörű babát, de már lemorzsolódtam rendesen!

Szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Juszti!

A teknőc Lilócáé(Lirian); ha jól tudom, majd őt kérdezd! Kép
A gyerkőcöknek is nagyon tetszett, az én kölköm egyből rárontott! Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Juszti
Azért nem írtam az őszibarackról, mert emlékszem, hogy volt itt vki a topikon, aki tett el fagyasztóba és gondoltam, majd ő ír. Azt hiszem citromos vízben megfőzte? Én nem fagyasztottam le, mert a barackot nem tudom elképzelni, milyen állagú lesz kiolvasztva. Le kellene tesztelni. Pl az eper szörnyen bír kinézni kiolvasztva, akkor is, ha gyönyörű szemek voltak frissen. Sztem próbáld ki kis adagban ma, és holnap olvaszd ki. Kár lenne az egészet elrontani esetleg. Az őszibarackból én lekvárt szoktam csinálni. Ha nem tudod lefagyasztani, vehetsz még mindig gyári bébiételt. Nem tudom, hogy segítettem-e.Kép
Képzeld Rozi olyan jól aludt ma éjjel, csak hajnafele kelt fel egy kis anyatejet kívánva. Az arcocskáján is látszik milyen jót aludt. meg én is, pedig későn feküdtem le. Te tudtál éjjel jól aludni?
Majd csak helyreáll ez az alvás. Már nagyon várom. Ilyenkor reggelente tele vagyok energiával. Ma pl már voltam anyuáknál macskát etetni, sütöttem hajnalban sütit a családnak, vasaltam, a kukát is kivittem, behoztam, teregettem. Egész jó, pedig még 9 sincs. Amíg Ro alszik most olvasni fogok, aztán polcot szerelek. Turbó duracell nyuszi leszek ma. Kép

Vezso
vezso

köszi Ildi! szerintem Boldinak is bejönne azért akarok neki egyet Kép

Kép
juszti75

Jó reggelt!

Tegnap mégiscsak habfürdőztem, fél 12-kor rámjött, hogy de most ezt muszáj.Kép

Hüpi,
Ezek szerint teljes a kavarodás illetékügyben. Sajnálom.Kép Részletfizetést mindenképpen próbáljátok meg, általában meg szokták adni. Kisbabásoknak meg pláne sztem. Mi be is írtuk, hogy 30e Ft-os részletekben fizetnénk, végül 32.700-ra állapították meg.
Férjed is biztos ideges volt emiatt, és rajtad vezette le.Kép Tiszta idegesítő, hogy az összes kedvezmény igénybe vétele tele van csapdákkal, és mindig kiderül, hogy mégse jár.Kép

Tamesz,
Szerintem gyertek el nyugodtan talira, nem feltétel a napi x hsz. írása.Kép
Érdekes, nekem eszembe se jutott, hogy eltartottnak vagy élősködőnek érezzem magam azért, mert GYEDből fogok élni.Kép Igaz, nekünk a rezsi kijön a gyedből, a hitel meg a lakásomból, ami ki van adva.
Nekem inkább az a bajom, hogy egy éves kitartó próbálkozásunk ellenére még mindig képtelenek vagyunk beosztani a pénzt.KépKép Pontosabban beosztani remekül tudom, csak a beosztást betartani nem.Kép Pedig írom, borítékolunk stb., de így se. És az a rémes, hogy a párom is meg én is egyformák vagyunk ebben, bár én legalább néha felbuzdulok, hogy spóroljunk.Kép

KépKép
connie

Juszti,
Volt már szó őszibarackról, a konkluzió az lett, hogy meghámozva és negyedekbe vágva lehet lefagyasztani, nyersen, és kb. egy háromnegyed barack egy adag. Kiolvasztva kicsit pépes lesz, de az pont jó. Én fagyasztott gyümikeverékekben már találkoztam őszibarackkal, az kis kockákra volt vágva, és teljesen finom volt.

Vezso,
Ez nekem két napi munka.Kép

KépKép
connie

Vezso
Minden elismerésem!8.41-ig ennyi mindent csináltál?Én 7 óta vagyok fent,de azóta csak darvadozom,alig térek magamhoz.A képeket amint tudom kicsinyítem é steszem fel.
Nagyon szépek a lányaid a fürdős képenKép

Juszti
A teknős kacagni is tud!KépKicsit felemeltem a páncélját és olyan kacagásban tört ki,h az összes gyerek odafordultKépÉn is teljesen beleszerettemKép

Kata
Nekünk is nagyon hiányoztatok a taliról.Jimbone,Ruz,Pviki is!

Kingu
Nagy kalappal a vizsgához!Ha sikerül,utána lesz még viszga?Vagy lazíthatsz egy kicsit?Várjuk a receptetKép

Ildi
Köszi h pont ezt a képet raktad fel!!Nekem nem sikerült ilyen jó közelit csinálnom róluk,de én is teszek még fel egy párat a két jóbarátról nemsokáraKép Nincs harag,h tegnap nem veletek mentem?Annyira jól esett sétálni a szép napos időben,Zsanával tök jót beszélgettünk,és kíváncsi voltam arra is,h hogy lehet átjutni a Wekerlére a művháztól(nem is gondoltam volna,h ilyen közel van)

Megyek képeket kicsinyíteni
sziasztok
Virág
villes

Sziasztok Kép
a képek zseniálisak, ha lesz erőm, én is felteszek párat Kép

Juszti,
a teknőst a Regio játéknagykerben vettem, vmi potom összegért (értsd: nem 5-6 eFt, hanem kb a fele). Ez budán található a Nándorfejérvári út 23. szám alatt.

Lányok, szorítsatok, mindjárt jön a heti mérés Lilónál... már előre ideges vagyok, hogy hoztuk-e a heti minimum követelményt Kép
lirian

Köszönöm az együttérzéstKép Mára a kedvem az jobb lett, az idő meg nem valami fényesKép

Tegnap még valami gyomorbaj is elkapott, és rókakomákat kergettemKép Ákos jó étvágyú, remélem nem vírus volt, hanem valami nem teljesen jót ettem. Nem szeretném, hogy beteg legyen.

Tamesz,
ha sikerült a családdal, és pároddal így megoldani a munka dolgot, akkor az a legjobb mindannyiatoknak, mert így te is kiegyensúlyozottabb vagy, mintha azon rágódnál, hogy most mi legyen.Kép Örülök, hogy jelentkeztélKép

Nekem ma jár le a TGYás-om. Novembertől tehát kezdődik az új fejezet. A Gyed nem fedezi a hitelünket... De majd lesz valami. Pl. nyerek a lottón.Kép

Én a páromnak csak mesélni szoktam rólatok, és a képeket nézheti meg.Kép Nem is igazán kíváncsi arra, hogy miket írogatunk, elég neki ha sommásan összefoglalom a dolgokat.Kép

Kép

Kép
vizimano

Lir
Szorítunk!!!Majd írd meg,mi volt a mérésen!

Néhány kép még tőlem:
Hé haver,ott láttam két jó csajt!(Marcipán és Vince)
Kép

MArcipán kiscipője nem csak az anyukák körében aratott sikert,Vince is ráharapottKép
Kép

Gyere Liló,Vince most úgyis a teknőccel bíbelődikKép
Kép

Virág
villes

Kép
Csináltam egy ilyen képsorozatot a falra a lányainkról. A felső sorban lévő képek pár napos korukban, az alsók pedig akkor mutatják őket, amikor először emelték a fejecskéjüket. Sokan kérdezik Rozi kire hasonlít. Figyeljétek meg a Veronika és a Rozi képeit. Döbbenetes, nem? Zsófinak meg olyan manóarca volt Kép Most is az Kép
Vezso
vezso

Kép
Mindenkinek jókedvű napot kívánok, Rozi pár perces képével. Most ébredt fel. Mentem szerelni.
Vezso
vezso

Vezso!
Tök jó ez a képsorozat!Látom Rozinak is már vírít a fogacskája ott alul; tök édes! Kép
Jó szerelést!
Virág!
Dehogy haragszom, ne beszélj zöldségeket! Kép

Az én csepp magzatom az előbb a szívbajt hozta rám!Mint már mondtam úgy közlekedik mint egy grillcsirke(forogva jut el A pontról B pontra)! Most éppen kiszemelte magának a radiátort, és persze jól le is fejelte! Kép Volt ám sírás rívás; de 5 perd dajkálás és puszilgatás után már semmi gond nem volt! Kép Csak annyira rámijesztett a sírásával! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Olyan jók a képek!!!! Kép Úgy sajnálom, hogy lemaradtunk!!!!

Nagyon jól esik, hogy hiányoztunk tegnap! Bocsánat, tök dili nap volt én meg a végére elfelejtettem mindent. Pedig el is indultunk. Kép Szóval az történt, hogy nekünk min 1 óra BKV-val a művház. Szóval 9-kor kell indulni. Babakocsi kizárva, mert a trolira és metróra nem tudunk fölszállni vele (a gond az, hogy nekem az M3 megközelíthetetlen helyen van). Szóval Panni fél 8-kor ébredt, tiszta dilisen. Mire összepakoltam őnagyságát, 9 előtt pár perccel elaludt. 10-kor kelt, rohanva indulás. Na akkor dili, hogy éhes. Megettük az összepakolt ebédet - fél 11. Indulunk. Nem jön a k..va troli. Panni üvölt egyébként, mert melege van a kenguruban, de a megállóban nem tudom levetkőztetni, plussz tele a kezem cuccokkal. Jön a troli, persze a járdától arrébb áll meg, én meg megpróbálok fölszerencsétlenkedni rá. Első lendületre nem megy, hátratántorodom. Erre bezárja az ajtót és el. Na én itt adtam föl. Kép Már annyi volt az idő, hogy csak a végére értünk volna oda. Akartam telefonálni, de mire hazaértünk, Panni már végtelenül ordított, így elfelejtettem. Kép Késő este jutott csak eszembe. Kép Bocs, olyan hülye vagyok! Kép Este viszont a párom 2-ig ült a gépen. Persze a kenguru+cipeléstől újra kipurcant a hátam. Szóval rájöttem, hogy ez nekünk egyre nagyobb gáz lesz, mert ahogy hidegszik az idő, Panni egyre kevésbé fog beleférni a kenguruba. Télen a sportkocsiban megfagy, szóval csak a batár kocsi marad, amivel nem lehet közlekedni. Így nekünk a művház totál megközelíthetetlen. Kép Úgy irígylek mindenkit, aki vezethet! (Nekem nem lehet a szemem miatt. Kép ) Pedig nagyon hiányoztatok és annyira készültem! Még ajándékkal is! Sajnálom! Kép És látom a képeken, hogy nagyon jól sikerült! Kép Na ez alapján borzasztó nyafogósnak tűnök, pedig tényleg nem vagyok annyira az (egy kicsit talán a párom szerint Kép )! De egy ordító, sok tonnás gyerekkel fél óráért több mint 2 órát utazni tegnap elég fölöslegesnek éreztem. Lehet, rossz napom is volt. Mégegyszer bocsánat!!!
Viszont ha tehetem, azért ide mindig jövök! Kép (Csak egyre kevésbé tehetem. Kép Este tudtam jönni eddig igazán, de a párom a suliból fél 9 után ér haza, akkor kezd a számítógépnél tanulni.)

Lir,
szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne aggódj! Kép

Vizimanó,
az én párom is ilyen Babanet szempontból. Kép Pasik... Kép

Szép napot!

Kata
panni2005

Ákos+lábai előtt heverő Rozi:
Kép
Vince merő haveri szeretetből fodrászkodik Marcipánon:
Kép
Vince és Marci ennyire jó haverok:
Kép
Úristen anya, ilyen komolytalan pasikat(Lilóca):
Kép
Úristen, hova kerültem? (Rozi)
Kép

delfinke

Kata!
Sajnálom hogy ilyan sz@r napod volt; hiányoztatok ám!
A keletiig nem tudsz kisétálni pl; vagy messze laksz tőle? Nehogy már lemaradjatok a találkákról!

Lir!
Szorítok ám nektek! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Ehh, jól lemaradtam. Bocsi, tanulok ha van időm.
Gyorsan átfutottam a termést.
Csak amikre így hirtelen emlékszem:

Juszti: Barackot én kérdeztem, és úgy van midnen ahogy Connie írta.
Én negyedeltem, és különböző adagokban tettem el, vannak 1 negyedes, 2 negyedes, 3 negyedes adagok.
Ha felolvasztod, tuti pépes lötty lesz, de ugye úgysem darabos kajával kezdjük a hozzátáplálást.

Nebula: Ja, hogy laptop, akkor esélyesebb, bár úgy sem egyszerű. Kép

Vezso: Még nem vettem fecskendőt, tegnap reggel derült ki, hogy délután vizsgázok (derült égből villámcsapás), úgyhogy nem volt időm lemenni a gyógyszertárba. Kiskanállal adagoljuk neki, több-kevesebb sikerrel.
Rokonok: mindenki meg van áldva velük. KépKépKép

Tali: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Nagyon aranyos minden baba! És annyira édesek együtt. Kép
Külön megdicsérném a lányokat, Lilit és Rozit, nagyon édesek és csinosak!
És az anyukák is nagyon szimpatikusak! Már akit láttam. Kép Pl. Ildiről nincs is kép, de attól még aranyos (jó nagyot nyaltam most, ugye nászasszony Kép). Kép
Biztos forrásból tudom, hogy Marcika hűséges volt, csak Vincével nyomultak.
Ildi: Azért Marcika férfiasságára vigyázzatok, Vince nagyon közelített a lábával! Kép Én szeretnék unokákat! Kép
Ja, és azért nem semmi, hogy Rozi hogy megtaposta Ákost, több képen is látni. Kép
Boti is nagyon édes a képeken, megnéztem ám mind!
Meg a fürdős Vezso gyerekek....meg akiket nem említettem.
Vezso: Grétinek keresztelőrucija olyan ami Rozin a talin volt, csak lila, és a belseje rózsaszín. Amikor vettük, morfondíroztunk, hogy a 2 szín közül melyiket vegyük. Kép Úgyhogy majdnem olyan lett amilyen nektek van .Kép

Vizimano: Anyósodban felismertem az enyémet. Kép
Õ is mindig felébreszti Grétit, hiába mondjuk neki, hogy neeeee. Kép

Hüpi: KépKépKépKép

Lir: Nem úgy van, hogy mostanában inkább a havi hízást kell nézni, nem a hetit?
7 hónaposan már havi fél kiló plusz súly az tökéletes, úgy tudom, nem? Szorítok!

Hétvégi tali: Mi mennénk, ha lenne. Mint már mondtam nekünk október első 2 hétvégéje nem jó, utána jó. Pl. a 15-16-a.

Minden beteg gyógyuljon! Mi is azon vagyunk!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hétvégi talira nekünk is jó a 15-16-a.

Ákos most nem is tudja mi van, hogy Rozi csak így tapos rajta.Kép

Juszti,
Nem válaszoltam: ha eljösztök legközelebb a 3-as villamossal az Ecseri útig, ott fel tudlak venni.

Kata,
Ti hogy fogtok akkor télen közlekedni? Már nemcsak a művházba, hanem úgy általában.
Megértem, hogy nem jöttél, ezek után sztem senki nem indult volna már el.Kép Nem lehet valahogy megoldani, hogy mégis tudjatok jönni? Merre laktok?

Mi már egyáltalán nem kenguruzunk, eddig is csak rövid távra használtuk, pl. levinni Ákost az autóba, de most már csak úgy viszem, minden nélkül. A hátam így se fáj jobban, viszont nem kell vacakolni azzal a sz* kenguruval, már nagyon megbántam, hogy ilyet vettünk.

KépKép
connie

Vezso: Félelmetes, mennyire hasonlítanak a lányaitok! Mintha csak 1 gyereket fényképeztetek volna le!
Nagyon jó a sorozat!!!

Férj-Babanet: Naponta többször is elhangzik a következő mondat: "Már megint azok a rózsaszín-kék oldalak!"
Mindig szoktam mesélni neki, ha valami téma van, néha megnézi a képeket, és amióta Ildiékkel találkoztunk, azóta megkérdezi, hogy Marcika hogy van, és magától mondta, hogy menjünk a hétvégés talira ha lesz! Úgyhogy jó irányba fejlődik. Kép
Meg látja, hogy jót tesz nekem, hogy hasonló sorsú anyukákkal dumálok!

Nem is mondtam nektek, volt a rádióban Brendonos nyereményjáték, de már napok óta ment, és a Gergő mondta, hogy hallgassam, küldjek sms-t, hátha nyerek. Feltettek egy kérdést, 3 válaszlehetőség közül a helyeset kellett megírni.
Én el is felejtettem, mondtam neki szóljon ha van, aztán hétfőn felhívott, hogy hallgassam, no és küldtem sms-t egyik kérdésre. Nem nyertem semmit, de fölolvasták! Az orrszívásról volt valami kérdés, és válaszoltam, és írtam, hogy sajnos ép aktuális, és jobbulást kívántak a lányomnak! És utána a köv. kérdésre is küldtem 1 sms-t, és azzal nyertem. KépKépKép Egy Brendonos csomagot. Gőzöm nincs mi van benne, majd ma elsétálunk érte. Úgy örültem neki, soha nem nyerek, nincs szerencsém ilyenekben. Kép

Megyek tanulni.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kata
Tegnap Kép
A babakocsiba nem overallba teszed a babát télen? Akkor nem fázik meg. Olyan jó kis overallok vannak. Sztem, ha fáj a hátad, add fel a kenguruzást. Nehogy meghúzódjon, vagy ilyesmi.

Tamesz
Nekem is szoktak ilyen gondolataim lenni, hogy élősködök a férjem nyakán most De ő azt mondja ilyenkor, hogy hülye (bocs) vagyok. Akkor is így érzem. Én is 17 éves korom óta ellátom magamat anyagi szempontból és most először nem. El is fogott valamelyik nap a vágy a munka után, néztem a turistabuszokat Szentendrén, és jó lett volna felpattanni az egyikre és megragadni a mikrofont. Meg olyan jó, hogy meg szoktak tapsolni a buszon. Itthon nem tapsol meg engem senki pl egy jó kis mosogatás után Kép
Az a lényeg, hogy meg tudod oldani a gyerekvigyázást. Különösen, hogy a szomszédban van a bébicsősz. Kép
Vezso
Vezso
vezso

Kata,
És sztem lehet lábzsákot is varratni a sportkocsira is, legalábbis Ildi azt mondta, megpróbál rávenni egy varrónőt.Kép

Egyébként tiszta hülye duma ez, hogy egy többfunkciós babakocsival ki lehet húzni azt 3 évet, amíg a gyereknek babakocsi kell. De persze erre is csak utólag jössz rá, nem amikor megvetted a hipi-szupi járgányt.

Munka az nekem is hiányzik, mármint nem az, amit eddig csináltam, hanem valami értelmes, ezt a pár év itthon ülést szeretném arra kihasználni, hogy pályát módosítsak.KépAz előkészületek már folynak, ezért sem érzem úgy, hogy csak lógatom a lábam itthon.Kép Na meg nálunk most fordul a kocka, eddig én hoztam több pénzt haza, még így is, hogy tgyás-t kaptam, és egyáltalán, a férjem nagyon jó partit fogott ki magának, most bizonyíthatja, hogy nem a pénzemért vett el.KépKépKép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?