Piskóta:fehérje habbá cukorral, sárgája fehéredésig keverve , eddig jó, majd a sárgájába 2 kanál fehérjét durván elkeverni, majd belerakni a többit , lisztet rárakni és így óvatosan, hogy a hab ne törjön össze összekeverni.Ésssssss mikor sütöd egy gyufásdobozt rakni a sütőajtóba, hogy tudjon távozni a gőz, mert különben összeesik!!!
Zsu:jilk paszta:az nagyüzemi keretek között használják
Julcsi:azért sajnálom Dorkát, remélem nem fázott meg, de nagyon okos lányod van büszke lehetsz rá!!!!!!!!!!!!!
Évi:Zsombi ruhástul üldögél a wc-n, Szoni szokta fűzni a fejét, hogy menjen, de én nem érzem még érettnek rá, csak bulizik ott az biztos!!!!
Ha jól rémlik Szoni bilizett az elején, de hamar áttértünk a wc-re , kicsit macerás mindig bilit mosni
.
És ez jó, hogy ő kérte, én próbáloztam a kiscsajjal nem sok eredménnyel, de pár hét múlva már ő akarta!!!És akkor ment is szép lassan!!!!!
Könyvbő
l:Nissza este úúúúúúúúgy kikészített, evett , nyűglődött, szörcsögött, de nem jött sok a nóziból én már hulla voltam, aztán másfél óra múlva rájöttem, hogy még éhes, 50 anyatejet bevágott még sőt ,10 ml tápit is, így bírt elaludni..................szóval el is aludtam az éjfélt vagyis kikapcsoltam az ébresztőt és szundítottam, most fejtem, úgy hogy közben etettem a lányzót(nem tudom hogy csináltam
), mert kell neki kb. 1 óra még a kajcsihoz.
Ibolya:megkaptam a mailt, majdnem válaszoltam is, köszönöm!!!!!!!!!!!!
na léptem
Julcsi jó utat!!!!!!!!!!
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."